PDA

View Full Version : Oyuncunun üstüne tıklama sorunu



Homer J.S
19.November.2010, 19:11
http://img708.imageshack.us/img708/7651/233a.png

Arkadaşlar mesela ben böyle Baros'un üstüne tıkladım, bundan sonra her taktik ekranına girdiğimde bu işaret Baros'un üzerinde kalıyor. Ve onun oyuncu komutlarına yöneliyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu, çok sinir bozucu sürekli taktik ekranına girdiğimde oyuncu komutları çıkıyor karşıma ve her seferinde onu dizilişlere çevirmek zorunda kalıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

33avci33
19.November.2010, 19:14
ya hakkaten bu çok sıkıntı bir durum. Maç içerisinde bazen yenik durumda oluyorsun kızgın oluyorum acil değişiklik falan yapmam gerek ama bir giriyorum oyuncu komutları karşımda. Sinirim 2 katına çıkıyor. Arkadaşlar varsa bunun bi çözümü yardımcı olun lütfen

KaRaBükLü KraL
19.November.2010, 19:16
Çözümünü bilmemekle beraber çokta sinirimi bozan bi durum

BleedingMoon
19.November.2010, 19:17
fm 2010'da da vardı aynı sorun. ama daha az sinir bozucuydu. sahanın ortasına tıklayınca gidiyordu. burada sahanın ortasına tıklayınca da gitmiyor genelde.

grkm33
19.November.2010, 19:32
Aynı sorun bendede var....

vego
19.November.2010, 19:47
Benimde sinirimi bozuyor.Bendede var aynı sorun:uzgun:

BaFraLı
19.November.2010, 19:49
Malesef aynı sorun bendede var.

Homer J.S
19.November.2010, 19:51
Hoba ben de bi tek ben de var ve düzeltmeyi beceremiyorum zannetmiştim, demek ki herkesin problemiymiş. Geçsin diye Baros'u alt yapıya yolladım, sonra adam mutsuz oldu. :D

C h A o S
19.November.2010, 19:55
Hakikaten çok can sıkan bir durum.Ben o yukardaki position,last 5 games e felan tıklayarak hallediyorum.

Addolorato
19.November.2010, 20:11
Baros'un üstüne gelip o yanlardaki siyah okun üstüne ctrl + sol click yapsan düzelirdi halbuki.

33avci33
19.November.2010, 20:22
Baros'un üstüne gelip o yanlardaki siyah okun üstüne ctrl + sol click yapsan düzelirdi halbuki.

ohh be sonunda düzeldi :D

Homer J.S
20.November.2010, 11:19
Baros'un üstüne gelip o yanlardaki siyah okun üstüne ctrl + sol click yapsan düzelirdi halbuki.

Eralp sana çok teşekkür ediyorum. :)

Zekirdek
20.November.2010, 11:40
Resmen üzerimden bir yük kalktı. Çok ayar olduğum bir durumdu. Eralp teşekkür ederim.

Orhan Aker
24.November.2010, 17:06
sol üstteki pkd (diziliş) de 2 kez tıklarsan oyuncuyu seçili halden cıkartırsın bi ara kafayı takmıştım bende :)

ancar
24.November.2010, 17:12
uyuz bı olay vede denıyecem bend e

EndoplazmiK RetikuluM
27.November.2010, 21:22
Baros'un üstüne gelip o yanlardaki siyah okun üstüne ctrl + sol click yapsan düzelirdi halbuki.

Allah razı olsun. :)

Chinatown
27.November.2010, 23:13
bende maç esnasında müdahale etmek istersem eğer sol üstteki Trabzonspor yazısına tıkladığımda birşey olmuyor, sanki son anda kaçmış gibi tıklanmıyor, gıcık bir durum

sarsar
01.December.2010, 09:08
aynı problemi bende yaşıyordum yardımcı olduğunuz için saolun çok gıcık bi durumdu. Ama ben başka bi gıcık problem daha yaşıyorum oda ben maçları TV view den izliyorum ve mac başladığında 4 tane match day infonun açık olmasını istiyorum;
-match stats
-beşiktaş's ratings
-beşiktaş's morale
-tayfur havutçu's feedback

ama her maç başladığında ya bütün match day infoar üstüste açık oluyor yada hiçbiri açık olmuyor, yada bu saydıklarımdan 3 ü açık oluyor ama yerleri değişmiş bir şekilde bunu nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

Ceki58
01.December.2010, 14:02
bende sadece en son maçta seçtiklerim açık kalıyor fakat ev sahibi iken deplasmana veya deplasmandayken kendi sahana geldiğinde rating ve morale karşı takımınkiler çıkıyor buda gayet normal bir sorun