Log in

View Full Version : İBB - Fenerbahçe [14. Hafta]

TR.CaPTaiN
24.Kasım.2010, 10:46
http://i54.tinypic.com/1581tg6.jpg

yaman76hakanFB
24.Kasım.2010, 11:25
Zurnanın zırt dediği yer... Bakalım nefesimiz üflemeye yetecek mi? Zurnayı herkes çalarmış, ama bir yer gelirmiş, orada nefesi kesilmeden üflemeyi başaranlar, işte onlar gerçek ustalarmış... Yani gerçek ile sahtesi, zurnanın zırt dediği yerde belli olurmuş...

Sezonun en kritik maçına çıkıyoruz. Bu maç, tamam yahut devam maçı... Şampiyonluğu istiyor muyuz, günü kurtarma derdinde iki ileri, bir geri tempoya devam mı? Hepsinin cevabının belli olacağı maç...

Bu maçın normal şartlarda önemi, aynı hafta içinde Galatasaray-Beşiktaş maçının olması... Ama şu durumda daha önemlisi Bursa-Kayseri maçıyla aynı haftaya denk gelmesi... Ayrıca Trabzon çok zor bir Antep deplasmanına çıkacak. Kazanırsak, diğer maçların sonucuna göre, haftayı üç puanla kapatan tek takım dahi olabiliriz. Yahut diğer sonuçlar n'olursa olsun, bu haftanın en kazançlı takımı olmak elimizde... 90 dakikalık bir yol var önümüzde... Yolun sonunda iki kapı... Birisini seçersek, şampiyonluk koşusunun devam edeceği pırıl pırıl olimpik bir kulvar... Diğerini seçersek, dikenli, tatsız tuzsuz bir patika...

Şampiyon olmak isteyen bir takım böyle bir fırsatı kaçırmaz. Bu maçı her şart altında kazanır.

Zekirdek
24.Kasım.2010, 16:50
Öncelikle bu maçı kazanarak hem İ.B.B ile aramızdaki puan farkını arttırmalıyız hemde ligde haftanın en önemli maçı olan Bursa-Kayseri maçı sonucuna göre 2 rakipten birine puansal olarak yaklaşmalıyız. Hele iki rakibin maçı berabere biterse ve bu hafta biz galip gelirsek ekmeğimize yağ sürülmüş olur hatta üstünede haffiten tuz dökülmüş olur.

Revolution
24.Kasım.2010, 16:58
Fenerbahçe kendine geldi gibi.. İBB lanetini kırıp çıkışını sürdürecektir..

DenizlispoR
24.Kasım.2010, 18:40
BozBaykuşlar ne yapacak acaba :D.

MeMo
24.Kasım.2010, 18:42
Umutluyum bu maçtan kazanırsak umutun başlangıcı olacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Kasım.2010, 19:57
Fenerbahçe'nin deplasmanda İBB'ye şansı tutmuyor... Yine öyle olacağını ve İBB'nin galip geleceğini düşünüyorum.

GodfatheR
24.Kasım.2010, 20:09
Ak koyun kara koyun belli olacak. Lig yarışında bizde varız demek için kazanmamız lazım.

A.FaruK
24.Kasım.2010, 22:42
Çok zor bir maç olacak sanki. Hiç şansımız tutmuyor bu takıma. 1-0 öne geçeriz sonra 2 tane yer geri döneriz gibime gelyo :) . Ama inşallah yanılırım bu maçıda alır ve zirveden kopmayız. Olası bir puan kaybı çok pahalıya mal olabilir bize.

Varonil
25.Kasım.2010, 07:41
Yine çok önemli bir maç.Bursaspor-Kayserispor maçının oynanacağı ve Trabzonspor'un çok zor bir Antep deplasmanına gideceği bu haftada İBB'yi mutlak yenmemiz lazım.

Lige çıktıklarından beri Olimpiyatta oynadığımız 3 İBB maçını da kaybettik.Bu hafta,çok kritik bir hafta.Eğer kendi futbolumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.Yine gol yeriz,fakat yediğimizden 1 ya da 2 fazlasını atarız gibime geliyor.

BleedingMoon
25.Kasım.2010, 12:57
ibrahim akın oynamıyordur umarım. her maçta bize en az bir tane sallıyordu bir ara :D

Fearless Coward
25.Kasım.2010, 13:17
İBB yine kazanacaktır bence.İbrahim Akın değilde İskender varsa o atar :n: :n:

urwrdskkn
25.Kasım.2010, 13:21
gene rüzgar faktörü etkiler ibb alır

World Hollow o1
25.Kasım.2010, 14:09
Bol gollü yine maç geçiyor içimden, artık sıkıntımız olan anadolu takımlarına karşı komik puan kayıplarını bu sezon yapmıyoruz, galibiyet serisi oluşturmak için en güzel maçlardan birisi o günkü oyuncuların maç havası nasıl olur bilmem ama Fenerbahçe 3 4 gömlek üstün yine Buca maçı gibi olmasada az pozisyon verip çok pozisyon yakalarsak acımayız atarız.. diye düşünüyorum :):)

EreN
25.Kasım.2010, 16:26
Ligin Fenerbahçe'ye en ters gelen takımı :D hiç bir tahminde bulunmak istemiyorum ama umarım kazanırız..

Sirius Black
25.Kasım.2010, 20:30
Ortada maç. Abdullah Avcı ve İ.B.B çok iyi bir uyum içinde üstüne Fenerbahçe'nin Olimpiyat şanssızlığı. Fenerbahçe de karasal iklim gibi, ya çok sıcak ya çok soğuk.

Bordo61Mavi
26.Kasım.2010, 05:02
Beklenilenin aksina Fenerbahceden fark bekliyorum

Varonil
27.Kasım.2010, 10:39
Lugano'nun cezası bitmesi rağmen arka adalesinde olan bir sakatlık varmış,oynayabilecek durumda değilmiş sanırım.Bekir bu akşam ilk 11'de başlayacak Yobo'nun yanında.

Emre de yok,acaba Bucaspor maçındaki gibi Gökay ortada,Mehmet sağda mı başlayacak? Yoksa Mehmet'i ortaya çekip Dia'yı mı ilk 11'de başlatacak Aykut Hoca?

Sekopej
27.Kasım.2010, 12:19
Santos ve Caner arasında yapacağı seçime göre, Dia ya da Gökay şans bulabilir.

Clayman
27.Kasım.2010, 12:41
İBB kazanma geleneğini sürdürür diye düşünüyorum. Abdullah Avcı da Fenerbahçe'yi çözmüş durumda ve Olimpiyat'ta olmanın avantajını kullanarak İBB kazanır diyorum.

MeMo
27.Kasım.2010, 13:03
İBB kazanma geleneğini sürdürür diye düşünüyorum. Abdullah Avcı da Fenerbahçe'yi çözmüş durumda ve Olimpiyat'ta olmanın avantajını kullanarak İBB kazanır diyorum.

Bunu nereden biliyorsun ?

Since-1907
27.Kasım.2010, 13:16
Bu maçı çok iyide oynasak çok kötüde oynasak kazanmalıyız.Gerek Olimpiyat stadındaki şansızlığımızı kırmak , gerek İBB karşısındaki şansızlığımızı kırmak.Gerekse ligte böyle kritik bir haftayı 3 puanla kapatmak için çok önemli bir maç.Zor maç olacak Alex-Niang-Stoch 3 lüsünün maçın kaderine etki edeceğini düşünüyorum.Tahmin yapmak zor fakat kazanmalıyız.

Lim10
27.Kasım.2010, 18:51
Çoğumuzun düşündüğü gibi "Ak koyun-kara koyun" durumunu göreceğiz.İnşallah bu maçtan galip ayrılıp İBB, Olimpiyat, deplasmanda puan kazanamama gibi sıkıntıların hepsini aşarız.Takım gün geçtikçe oturuyor.Aykut Hoca'nın sisteminde yırtıcı bir ön liberonun önemi büyük.Devre arasında muhtemel bir ön libero transferine kadar liderle aramızdaki puan farkını ne kadar az tutarsak o kadar iyi.

Ha ayrıca "Kazanma Geleneği"den bahsedebilmemiz için 6-7 yıllık bir galibiyet serisinin olması daha mantıklı gibi geliyor bana.Son 3 yıldır takımın başında 3 farklı hoca vardı.Üstüne üstlük Aykut Kocaman diğer 2 hocaya nazaran daha farklı bir sistem oynatıyor/oyatmaya çalışıyor.Özellikle ofans bölgesinde olmak üzere kadro da geçen yıllara göre değişmiş durumda.

izmer96
27.Kasım.2010, 19:08
mukemmel bir mac olucak gibi bir his var icimde , sezonun en fazla gollu maci olabilir

bjk4ever
27.Kasım.2010, 19:31
Fenerbahce'nin puan kaybetmemesi benim icin surpriz olur. Anca erken gol veya duran top falan olacak ki rahat bir mac olsun, cok sikintili mac olur bence....

Zekirdek
27.Kasım.2010, 20:11
Bu Alex olmasa biz ne yapacağız ya.

İ.B.B 0-1 Fenerbahçe 33' Alex

Clayman
27.Kasım.2010, 20:12
Bunu nereden biliyorsun ?

Size karşı evinde çelme takma serisi yakalamalarından biliyorum.

The.Crow
27.Kasım.2010, 20:16
Erken gol olmadı,duran toptan da gol olmadı ama hesaba katılmayan KRALEX golümüzü attı.Muhteşemsin Alex..

Lucas Neill
27.Kasım.2010, 20:20
Alex in tabanina kirmizi verilmemis bravo hakemlere adam gitti golü atti.

MeMo
27.Kasım.2010, 20:26
Size karşı evinde çelme takma serisi yakalamalarından biliyorum.

Fenerbahçe yıllardır aynı takımla mı oynuyor nasıl çözüyor bu kadar basit mi ? :) Şu ana kadar ki görünüşte tam tersi zaten.

izmer96
27.Kasım.2010, 20:26
Alex'in hareketi kesin kirmiziydi veremedi hakem

Zekirdek
27.Kasım.2010, 21:15
İBB 0-1 Fenerbahçe 79' Mamadou Niang (Penaltı Kaçırdı) İssiar Dia yok pozisyondan bir penaltı yaptırdı helal olsun.

MeMo
27.Kasım.2010, 21:16
Niang kaçırdı penaltıyı.

BleedingMoon
27.Kasım.2010, 21:18
güiza'nın ruhu dolaşıyor sahada. rezalet bir penaltı niang'dan.

goosfraba
27.Kasım.2010, 21:20
niang bugün şanssız. bir de karşı karşıya kaçırmıştı ilk yarıda.

BleedingMoon
27.Kasım.2010, 21:21
bu ibrahim akın da yine coştu bizim maçta. atarsa şaşırmam.

Facx
27.Kasım.2010, 21:22
güiza nın takımla birlikte çalışmalara başlamasının etkisini görüyoruz oley :D

MeMo
27.Kasım.2010, 21:31
Aykut Hoca çözmüş İBB'yi Alex'in golüyle 1-0 yendik.

Deus Dominus
27.Kasım.2010, 21:34
Kendi hatalarından yediler golü.

Since-1907
27.Kasım.2010, 21:55
Maç öncesinde de demiştim kötüde oynasak iyide oynasak bu maçı almalıyız yarışta olmak için.Nitekim ortalama bir performansla maçı kazanmasını bildik.

Alex yine kalitesini konuşturdu doğru yere yaptığı koşuyla golü atmasını bildi.Gol krallığında gol sayısını 10'a çıkardı.Son haftalardaki iyi formunu devam ettirdi.
Cristian'a değinmezsek haksızlık olur sahanın en iyisiydi diyebilirim.Onun bu formunda Aykut Kocaman'ın büyük etkisi var bence.Hafta içi yaptığı görüşmelerle maça çok iyi hazırlamış.Golde yaptığı pres sonucu kaptığı topla geldi.Defansif anlamda zaafları olsa da bu maç takımına iyi katkı verdi.
Gökay..Çok koşuyor , istekli oynuyor fakat kendine güveni yok gibi risk almak istemiyor ve çok fazla geriye oynuyor.Herşeye rağmen sırıtmıyor sahada oynadıkça daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Yalnız Okan'da olan özgüven maalesef şuanlık yok.

Bu takımın devre arası 2 ya da 3 transfere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Bir sol bek , bir defansif orta saha , bir de Emre nin özelliklerine sahip çift yönlü bir orta saha oyuncusu.Sol bekin diğerlerine göre aciliyeti daha az fakat Caner'de , Santos'da istenilen verimi veremiyor maalesef.

Niang bugün kötü oynadı.35.dk da değiştirilmek istedi fakat neden değiştirilmedi anlamadım.Kaçırdığı penaltı sonrasıda morali iyice bozuldu.Sahada 90.dk ya kadar kalmamalıydı diye düşünüyorum.

Bugün defansif anlamda çok kötü değildik.Pozisyonlar verdik fakat bunların çoğu İ.Akın'ın uzaktan şutlarıyla oldu.Bireysel çabalarıyla İ.Akın tehlikeli pozisyonlar yakaladı.

Ne olursa olsun bugün çok şey kazandık.Bir çok şansızlığımızı yendik bence.Bu zorlu haftada zorlu deplasmandan 3 puanla dönen takımımıza tebrikler..

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2010, 21:59
Bu maçta bize lazım olan tamamen 3 puandı. Normal zamanda oyun eleştirilebilir fakat bu maçta benim için oyunun hiç önemi yoktu. Üst sıradaki tüm takımların birbirleriyle karşılaştıkları haftada Barca gibi oynasak dahi puan kaybı halinde oyunun hiç önemi kalmayacaktı.

İBB İbrahim'in liderliğinde maça iyi başladı. Havanın rüzgarlı olması ve İbrahim'in iyi şut çekebilen bir oyuncu olması nedeniyle uzun şutlar bizim için çok tehlikeliydi. Fenerbahçe iyi başlamasa da süre ilerledikçe toparladık durumu ve öne geçtik. Cristian uzun aradan sonra iyi bir maç çıkardı. 2 kez yaptığı baskı, Mehmet'in güzel ortası, Alex'in doğru yerde olmasıyla birlikte golü bulduk. İBB'ye karşı öne geçmek çok önemli; çünkü İBB'ye karşı geri düştüğünüzde ilerleyen dakikalar daha zor oluyor. Arkaya 1-2 top atıyorlar, buldukları golle maçı bitiriyorlar. Golden sonra da yüklenmeye devam ettik fakat devre arası İBB'nin yardımına yetişti.

İkinci yarıda İBB İbrahim'le birkaç pozisyonda etkili olsa da neyse ki golü yemedik ve önemli 3 puanı aldık.

Niang geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Maçın başlarında kenara değiştirin işareti yaptı fakat değiştirilmedi, devam etti; bir problem var gibiydi.

Alex gollerine devam ediyor. Umarım 2. kez gol kralı olur.

Bugün bana göre maçın yıldızı Mehmet Topuz'du. Rakibe baskı yaptı, top alıp ileri taşıdı, arkadaşlarına sıkça yardım etti. 91. dakikada rakip kaleciye pres yapan adam yine Mehmet'ti.

Hakem eyyamlarıyla maçı rezil bir hale soktu. Alex'in sert girdiği pozisyondan etkilenip; ikinci yarıda saçma sapan kararlar verdi. Gökhan'ın çekildiği pozisyonda kartı geçtim, faul bile vermedi, Gökhan da sinirlenip gitti faul yaptı sarı kart gördü. O tip bir pozisyonda hiçbir oyuncu kendini yere atmaz, adamın gole gitme şansı var, niye kendini atsın ? Nitekim faul + sarılık pozisyon Gökhan'a sarı olarak döndü. Ekrem'in Alex'i güreşçi zannedip cezasahası içinde 4 döndürmesi es geçildi. Efe'nin cebinde sarı kartı varken arkadan net şekilde Alex'i çekmesi ve görmesi gereken 2. sarıyı atladı vs.

Emre önümüzdeki hafta dönüyormuş. Emre'nin de katılmasıyla kalan tüm maçlarımızı kazanıp ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeliyiz.

Takımımıza tebrikler.

Lim10
27.Kasım.2010, 22:37
Ben bugün takımımızı çok beğendim.Özellikle takım savunması olarak geçen haftalara göre 2 gömlek üstün bir mücadele koyduk ortaya.Sanırım İBB bu kez FB'yi çözemedi:)Son dakikalarda kanser oluyorduk az daha.

Maçın ilk 15 dakikası hariç kalan kısmını izledim.Niang'ın kaçırdığı golüde göremedim dolayısıyla.Bu sezon izlediğim en kötü Niang'tı.Birde üstüne penaltıyı kaçırınca moral falan kalmadı zaten.Stoch'da bugün çok etkisizdi.Topu sağ ayağına aldığında kaleyi düşünüyor ilk olarak.Bunu biraz daha azaltması lazım.Zaten bugün kötü oynayan sadece ikisi vardı.

56, 64 ve 80. dakikalarda, özellikle 80. dakikada İbrahim Akın'ın pozisyonu çok netti.Bu dakikaların ortak özelliği ise yediğimiz pozisyonların altında Caner Erkin'in imzasının bulunması.Santos'u eleştiriyoruz da al birini, vur öbürüne.Daha önceki haftalarda da değinmiştim.Caner'in müdahalelerini yerinde buluyorum, iyi de bindiriyor.Ama bir türlü pozisyon almayı ve adamını kaçırmamayı beceremiyor.Ya bu özelliklerini geliştirmesini bekleyeceğiz ki bunun garantisi yok, yada sol beke adam aranmaya başlanmalı.

Takım her gün aşama kaydediyor.Gökay bugün Buca maçına göre daha da iyiydi.Kendine güveni biraz daha artmış; paslarından, rakibe basışından belli oluyor.Gökhan'ı bugün izleyen ve ligimizdeki diğer sağ beklerle kıyaslayan arkadaşlar ne hissettiler merak ediyorum.Ortalarını beğenmiyorlardı, ki bende öyle düşünüyordum.Artık o eksiğini de düzeltiyor.Benim son haftalarda izlediğim GG MAnchester United'de oynar.Hemde "çatır çatır " oynar.Bu form düzeyini devam ettirsin göreceksiniz Avrupa devleri peşine düşecek.Özellikle ilk yarı fırtına gibiydi.Cristian'da bugün çok iyiydi.Goldeki presi sayesinde payın çoğu onun.Böyle oynasın başımızın üstünde yeri var.Bu arada Dia'nın Pace-Acc. en az 18-19 olmalı yahu.Maça girdi ve hızıyla bir penaltı yaptırdı hemen.Rüzgarın oğlu:)Ama benim için maçın adamı bugün Topuz'du.Gerçekten mükemmel oynadı.Gerek defansta, gerek ofansta.Kayseri günlerine döndü resmen Aykut hoca ile.

Son bir sözde maçın hakemine.Alex'e kırmızı kartını çıkartmalıydı.Evet, bende kırmızılık olduğunu düşünüyorum.Ama buna değinen arkadaşların profiline bile girmeye gerek olmadan tuttukları takımlara istinaden diyorum ki, birde kendi takımlarınızın maçlarına bakın.Maalesef bu hemen bütün hakemlerimizin etkisinde kaldığı büyük takım fobisi-takıntısı artık ne derseniz.Öyle vur abalıya yok.Sezon başından beri Niang'a karate yapan savunmacıları görmeyen hakemleri, Konya maçında Özer'in ayak tarak kemiğini kıracak müdahaleyi yapan oyuncuya sarı kart bile vermeyen hakemi neden eleştirmiyorsunuz?Bu maçta Efe'nin sarı kartı varken 2 kez atılması gerekiyordu, özellikle ikincisi tam Abdullah Avcı onu oyundan alırken Yobo'ya girdiği taban pozisyonuydu.Pardon?O anda futbol litaratüründen kalkıyor mu taban tabiri?Gökhan Gönül'ün Ekrem'in yanından sıyrılıp giderken düşürülmesi, Alex'in rakip stoper tarafından koluna girilerek penaltı noktasında yere indirilmesi?.Biraz tarafsız olun.En azından deneyin.

Aşk-ı Şehir
27.Kasım.2010, 22:39
Alex'in atılması gerekirmişti. Ama sonuçta bu seri bi yerde bitecekti ve bittide. Fenerbahçe önemli bir galibiyet elde etti...

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2010, 23:24
http://i56.tinypic.com/20rjk2p.jpg

Alıntıdır

nekop
27.Kasım.2010, 23:48

Alıntıdır
kaç bin kişi izlemiş maçı?

Fearless Coward
28.Kasım.2010, 00:24
İ.B.B her maçını deplasmanda oynuyor normal bu kadar FB'li taraftar olması :D

Zekirdek
28.Kasım.2010, 00:30
Boz Baykuşlar herhangi bir organizasyon yaptımı acaba?

Bu arada Bekir'i beğendim. Birde Niang çok kötüdü. Suratına baktığınız anda bu maç isteksiz olduğunu anlayabilirdiniz. Ama penaltıyı atması lazımdı.

Bordo61Mavi
28.Kasım.2010, 00:52
Valla ibb hic sesini cikarmasin 4-5 macta 200 bin kadar bilet satiodur :)

Diger maclar satmasa nolur

titates1
28.Kasım.2010, 01:15

Bu arada Bekir'i beğendim. Birde Niang çok kötüdü. Suratına baktığınız anda bu maç isteksiz olduğunu anlayabilirdiniz. Ama penaltıyı atması lazımdı.

yaptı sözlükte olan bitende konuyu bulabilirsin

Legendary
28.Kasım.2010, 03:10

Niang'da bir sakatlık vardı sanki.İlk devre beni değiştirin hareketi yapmasına rağmen yaklaşık 80 dakika oyunda kaldı.Bence penaltıyı yaptıran atmalıydı ama olsun galip geldik mutluyuz. :)

Zekirdek
28.Kasım.2010, 09:59
ep;1880871']Niang'da bir sakatlık vardı sanki.İlk devre beni değiştirin hareketi yapmasına rağmen yaklaşık 80 dakika oyunda kaldı.Bence penaltıyı yaptıran atmalıydı ama olsun galip geldik mutluyuz. :)

35. dakikadı sanırım. Radyoda da spiker söylemişti zaten. Ama bu Aykut'un Niang'a son derece güvendiğini gösteriyor. 2. golü bulmuş olsaydık çıkarırdı ama nolur ne olmaz diye çıkarmadı.

Sekopej
28.Kasım.2010, 10:47
Güiza topla çalışmalara başladıysa Niang'a paslar atmış demek ki, etkilendi Niang. Dün çok kötüydü, karşı karşıya kaçırdığı gol ve sonrasındaki penaltı dışında da kötüydü, sakatlığını tam atlatamamış sanırım, iyi hazırlanamamış gibiydi maça, fiziki yönden eksikliği olunca da yetersiz kaldı. Sakatlığını da hatırlatmakta fayda var, genellikle bokscularda oluşan kaburgada çatlat, bunu bile gördükten sonra hakemlerimizin kırmızı çıkartma konusunda ne kadar adaletsiz olduklarını görebiliyoruz.

Alex ilk devre kırmızı görse, neden gördü diyemezdik, hakem vermedi. Maç boyu aslında hakem çok fazla hata yaptı, es geçilen enaltı, çıkması gereken başka kartlar, 2 taraf için de yanlış çalınan/çalınmayan fauller, kısacası haem kötü bir maç yönetti.

Mutlaka kazanmak gerekiyordu, bu nedenle oynanan oyunu ben de eleştirmiyorum. Cristian'dan bahsedeceğim ama, ileriye destek verip prese katıldığında, Gökay'ın da yardımıyla, Mehmet önderliğinde orta sahada hep pres yaptı Fenerbahçe ve burada oyunun kontrolünü aldı. Cristian en iyi maçlarından birisini çıkardı, başarısız olsa da yan top yerine dikine paslar atmayı denedi çok defa, Aykut Kocaman'ın desteği ve Fenerbahçe'den daha iyi bir takıma gidememe düşüncesiyle toparlar umarım kendini. Dün onun oynadığı oyunu Gökay oynamış olsa, şimdi Fenerbahçe'nin geleceği diye yere göğe sığdıramıyor olurduk Gökay'ı. Cristian'ın kötü imajını değiştirebilmesi için bir hayli fazla böyle maç oynaması gerek.

Gökay'ın kendine güveni henüz tam gelmemiş gibi, 3. defa ilk 11 başlıyor, artık sahip olduğu yetenekleri göstermeli. Bazı şeyleri yapabileceğini biliyoruz ama o risk almaktan kaçıyor, sorumluluk almalı bazı pozisyonlarda, kolaya kaçmamalı.

Sol tarafta sıkıntı var, verdiğimiz tüm pozisyonlar oradan oldu, oraya çözüm şart. Uğur Boral da kadroa giriyor artık, o da denenmeli olmuyorsa devre arası takviye şart. Sadece Özer'in sakatlığı devam ediyor, Emre ve Selçuk'un dönmesiyle orta saha daha iyi hale gelecek, kalan 3 maçtan 9 puan çıkaracağımızı düşünüyorum, dün de izlerken pek sıkıntıya düşmediğim bir maçtı, Olimpiyat Stadı baskısı da vardı aslında, diğer maçlarda takım daha rahat olacaktır, ilk devre artık Trabzon'u yakalamak mümkün değil ama 2. olarak devreyi noktalayabiliriz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Kasım.2010, 12:00
Fenerbahçe'de Trabzonspor gibi çok kritik bir 3 puan aldı derbi ve Bursa-Kayseri haftasında. Tebrikler...
*Alex'in pozisyonu kırmızı karttı bana göre.

Neron_FB
28.Kasım.2010, 13:25

Alıntıdır

bu kadar taraftar beklemiyordum, hatta stadyuma da geç girdim nasıl olsa çok dolmaz diye ama o kalabalığı görünce resmen gururlandım..

maça gelince savunma anlamında diğer haftalara göre daha iyi görünsek de hücumda özellikle niangın gününde olmamasından dolayı pek etkili değildik. her şeye rağmen ibbye karşı olimpiyatta alınan 3 puan çok değerlidir. tebrikler fenerbahçem

Varonil
28.Kasım.2010, 14:40
3 puandan fazlasını kazandığımız bir maçtı.Olimpiyat lanetini yendik ve Gökay Iravul gibi bir genci Türk futboluna kazandırmak üzereyiz.

Mehmet Topuz,Gökay İravul ve Alex de Souza gelen 3 puanda fark yaratan oyunculardı.Cristian da fena oynamadı.Bu takım ligin 2.yarısında çok daha iyi olacak..

Zekirdek
28.Kasım.2010, 14:42
Gökay'ı kazanmadık henüz kazanmamız için bir sezonda 20-25'ten fazla resmi maç oynaması lazım.

goosfraba
28.Kasım.2010, 15:06
alex'in verilmeyen penaltısı var. efe alex'i tehlikeli bölgede düşürüyor ama 2. sarıdan kırmızı görmüyor...

konuşulacak çok şey var ama zamanı değil. ŞAMPİYON OLUNCA YAZARIZ ;)

SAİT71
28.Kasım.2010, 16:31
Helal olsun takımımıza gümbür gümbür gidiyor maşşallah. En iyi oyuncumuz Alexxxx. 3 yıl daha uzatılmalı kontratı...

exit61
28.Kasım.2010, 16:39
Fenerbahçeyi ve hakemi tebrik ediyorum güzel uyum sağladılar.Alex'i atacak cesareti gösterseydi hakem bu maç çok daha farklı olurdu.

SAİT71
28.Kasım.2010, 16:44
Uyum sağladılar derken?

SAnki önceden ayarladıkta maçta uyumlu davrandık gibi yorum yapmışsın. Her hafta her takım adına olumlu olumsuz hakem hatası oluyor. Talihsiz bir yorum olmuş seninkisi. Hakem hata yaptı diyebilirsin ama uyumlu oldular dersen zan altında bırakmış olursun ve art niyetini belli edersin.

exit61
28.Kasım.2010, 16:55
Uyum sağladılar derken?

SAnki önceden ayarladıkta maçta uyumlu davrandık gibi yorum yapmışsın. Her hafta her takım adına olumlu olumsuz hakem hatası oluyor. Talihsiz bir yorum olmuş seninkisi. Hakem hata yaptı diyebilirsin ama uyumlu oldular dersen zan altında bırakmış olursun ve art niyetini belli edersin.

Fener yarıştan kopmamak için elinden geleni yaptı, hakemde fenerin yarıştan kopmaması için elinden geleni yaptı.Buna art niyet denmez gerçekleri konuşmak denir,çok iyi oynadık 3 puanı hak ettik demek art niyetlikdir.

SAİT71
28.Kasım.2010, 17:02
Tabi her maç 3 ten aşağı atmıyoruz. Bunda da hakemlerin etkisi çok büyük. Bravo devam et.

Varonil
28.Kasım.2010, 17:02
Fener yarıştan kopmamak için elinden geleni yaptı, hakemde fenerin yarıştan kopmaması için elinden geleni yaptı.Buna art niyet denmez gerçekleri konuşmak denir,çok iyi oynadık 3 puanı hak ettik demek art niyetlikdir.

Bu statta İBB'ye karşı 3 senedir kaybettiğimizi düşündüğümüzde dün akşam gayet de iyi oynadık,iyi mücadele ettik.

Sadece 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma telaşı istediğimiz oyunu yansıtmamıza engel oldu,yoksa 3 puanı hakeden taraf tamamiyle Fenerbahçe'ydi.Her ne kadar görmek istemeseniz de durum böyle.

MeMo
28.Kasım.2010, 17:05
Çok iyi oynadık 3 puanı hak ettik.

Neron_FB
28.Kasım.2010, 19:01
tabi hakem de 2-3 gece öncesinden fenerle yatıp fenerle kalktı, fener yarışdan kopmasın da lig daha heyecanlı olsun kaygısı içindeydi..evet :) bir takımın puan kaybının sebepleri içinde hakem de varsa, o takım o maçta puan alacak kadar ya da maçı kazanacak kadar başarılı olamamış demektir. bu kadar basit.

titates1
28.Kasım.2010, 19:17

Çok iyi oynadık , 3 puanı hakettik

di canio
28.Kasım.2010, 19:37
Fenerbahçe iyi durumdadır, lider gider, hakemler sayesinde liderdir. Fenerbahçe kötü durumdadır, üst sıralara tırmanmaya çalışır, hakemler yarıştan kopmasın isterler.

Ben kabul ediyorum. Fenerbahçe korunup, kollanıyor hakemler ve federasyon tarafından. Ben de eleştiriyorum federasyonu ve hakemleri. Çok beceriksizler çünkü. Yıllardır ligde çok az yapsalar da kupada hiç şampiyon yapamadılar Fenerbahçe'yi. Yazıklar olsun onlara.

Fenerbahçe, federasyon, hakem, fenerasyon, Aziz hepsi bir bütünün parçalarıdır.

Yukarıda yazılanlar düşünce gelişimi ilkokul seviyesini aşamamış, at gözlüklüler içindir. Hakemlerin her Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor maçında, her takım lehine ve aleyhine olabileceği ve olduğu gibi Fenerbahçe lehine ve aleyhine kararları mevcuttur. 'Büyük' olduğu iddia edilen takımlarımızın yoktur birbirinden farkı. Sadece onlar ve diğer 14 arasında fark vardır. Kimse ben ak'ım sen kara'sın demesin. 'Büyük' diye anılan takımlar, hepimiz kapkarayız. Ayrıca Alex'in pozisyonu da kırmızı karttır.

Zekirdek
28.Kasım.2010, 20:19
Helal olsun takımımıza gümbür gümbür gidiyor maşşallah. En iyi oyuncumuz Alexxxx. 3 yıl daha uzatılmalı kontratı...

Sait Abi Alex iyi performans gösteriyor fakat 3 abartı. 1 yada maksimum 2 yıl uzatılmalı kontratı. Zaten Fenerbahçe orta sahayı elinden bırakmadı mı ve defansif olarakta hata yapmamayı becerirse Aykut'un takımında Alex çılgın atar. Önceki senelerde defansif futbol sergilememize rağmen Alex onlarca gol ve asist yaptı. Şimdi hücum futbolu sergilediğimiz zaman skora katkıda bulunması çok normal.

eng1n
28.Kasım.2010, 20:20

Alıntıdır

şu fotoda alt tribünde hafif sağda ben vardım :D

bu arada biri sormuş bozbaykuşlar bir şey yaptı mı ? diye devre arasında dedelerin müziği çaldı :D

Estranged
29.Kasım.2010, 01:46
ep;1880871']Niang'da bir sakatlık vardı sanki.İlk devre beni değiştirin hareketi yapmasına rağmen yaklaşık 80 dakika oyunda kaldı.Bence penaltıyı yaptıran atmalıydı ama olsun galip geldik mutluyuz. :)

35. dakikadı sanırım. Radyoda da spiker söylemişti zaten. Ama bu Aykut'un Niang'a son derece güvendiğini gösteriyor. 2. golü bulmuş olsaydık çıkarırdı ama nolur ne olmaz diye çıkarmadı.

Niang'ın çıkmak istediği falan yoktu, değişiklik işareti değildi yaptığı. Mehmet Topuz topu ayağından geç çıkardığı için hızlı oyna işareti yaptı. baktığı yön zaten kulübeyle alakasız :) Spiker "bir gözü kulübede" dediğinde de kulübenin önünde taç kullanılıyordu :)

M.O.S.H
29.Kasım.2010, 04:01
Cristian'ın paçaları tutuştu heralde ki 2 maçtır bişeyler yapmaya çalışıyor ama bu gitmesi yöndeki kararı etkilememeli devre arasında ülkesine geri gönderilmeli.