View Full Version : Çarşı karıştı, Alen vuruldu
E.Cartman
27.Kasım.2010, 21:28
Beşiktaş'ın amigolardan Harun Dulkara, Alen Markaryan'a kurşun yağdırdı
20:46 | 27 Kasım 2010
Beşiktaş'ın tribün liderleriden olan Alen Markaryan, diğer bir siyah-beyazlı amigo Harun Dulkara tarafından girdikleri münakaşa sonrası silahla vuruldu.
Haber1903'ün haberine göre; yaşanan olayda Alen'in topuğundan ve elinden kurşunlandığı öğrenildi. Harun Dulkara ise kayıplara karıştı.
Olay sonrasında hastaneye kaldırılan Alen Markaryan'ın son durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kaynak: Milliyet (http://www.milliyet.com.tr/carsi-karisti-alen-vuruldu/turkiye/sondakika/27.11.2010/1319407/default.htm)
Ahmet Göktaş
27.Kasım.2010, 21:35
Yazık , bu iki adam bu hallere mi düşecekti.
bursa_mc
27.Kasım.2010, 22:32
Çarşı'da iç çatışma mı var yada tribünde?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Kasım.2010, 11:56
Yazık , bu iki adam bu hallere mi düşecekti.
.......................
bjk4ever
28.Kasım.2010, 11:59
Bu tarzdaki insanlar bu sevgiyi ilgiliyi hak etmeyecek capta insanlar zaten. Ne halleri varsa gorsunler ilgilendirmiyor beni....
anilton
28.Kasım.2010, 13:46
Harun abiyi tanıyan kişilerin bu olayı duyduğu anda aklına gelen ilk cümle "sende mi Brütüs?" oluyor.Herkesin yaptığına inanırdım ama Harun abinin yaptığına hala inanamıyorum.
Harun abi,Alen abi ile birlikte yıllardır sete çıkıyor,amigoluk yapıyor.Alen abinin cezalı olduğu dönemde de yine sette Harun abi vardı doğal olarak.Bir arkadaş meclisinde Harun abi,Alen abi ve tribünün diğer kafa elemanları hakkında olumsuz sözler sarfediyor.Ortamda bulunan biriside bunları kaydedip bahsi geçen kişilere iletiyor.Bu olaydan sonra Harun abi'nin bir daha tribüne gelmemesi söyleniyor.Buna içerleyen Harun abi Alen abiyi arayıp buluşalım diyor.Üsküdar iskelesinde buluşup ayak üstü sohbet ediyorlar.Bu sırada aralarında tartışma çıkıyor ve Harun abi silahına sarılarak ateş ediyor.Diz,ayak ve el bölgelerine olmak üzere Alen abiye üç kurşun isabet ediyor.Alen abi şuanda Acıbadem hastanesinde tedavi altında.Dün gece ameliyat edildi,hayati tehlikesi bulunmuyor.Harun abi yakalandı ve gözaltına alındı.
Bu arada Harun abinin nikah şahitliğini Alen abi yapmıştı.
A.FaruK
28.Kasım.2010, 18:54
Alen şikayetçi olmamış.
Buda demek oluyor ki devamıda gelecek.
di canio
28.Kasım.2010, 19:15
Tribün gruplarının olması gerektiğini düşünsem de, tribün gruplarının varlığı maçlara ve futbola renk katsa da, güzellik katsa da; bu suyun başını tutanlar fena rantlanıyorlar. Bu yaşananın sebebi farklı olabilir ama ilk aklıma gelen, rant maalesef. Umarım ben yanılıyorumdur.