View Full Version : Kasımpaşa - Galatasaray [15. Hafta]
TR.CaPTaiN
30.Kasım.2010, 10:54
http://i56.tinypic.com/a40up.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Kasım.2010, 17:14
Ben Galatasaray'ı son yıllarda ilk defa bu kadar dibe vurmuş görüyorum. Malum Kasımpaşa'da çıkışa geçti. Bence bu maç iddia deyimiyle 1-0 Çifte Şans Olur...
RaSenGan
30.Kasım.2010, 17:17
Üst sıralara tırmanmaya çalışan iki takımın mücadelesi.Yenilirsek o sahadan dışarı çıkmasınlar zaten.Daha da rezil olmamak gerek.1-0 alırız maçı.
K1nq35
30.Kasım.2010, 19:51
Bence Galatasaray artık bunu kazanın ya :D
Zekirdek
01.Aralık.2010, 18:01
Üst sıralara tırmanmak isteyen iki takımın mücadelesi. Biri son haftalarda formsa olan ve iyi futbolu sergileyip şanssız şekillerde sahadan 1 puan ile ayrılan Kasımpaşa, diğeri ise bu sezon sıkıntılı bir sezon geçirip çalkantılar yaşayan Galatasaray.
Denk güçlerin mücadelesinde Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Maç beraberlik gibi gözüküyor fakat biri galip gelecek ise Galatasaray olacaktır.
Lucas Neill
01.Aralık.2010, 18:08
Rezalet durumda olan takimimin kaybedip dibe dogru demir atacagini düsünüyorum.Gol atarsak büyük basari olur bizim icin.
bursa_mc
01.Aralık.2010, 18:30
Galatasaray bu gidişle son 3 sırayı zorlayacak gibi.Kasımpaşa bildiğim kadarıyla son 3 maçını kaybetmedi.Bu maçı da kaybetmezler..
MeMo
01.Aralık.2010, 19:10
Galatasaray bu maçta mutlak favori.2-0 gibi bir skor bekliyorum.
Homer J.S
01.Aralık.2010, 20:02
Küme düşmemeye çalışan iki takımın mücadelesi, favorim Kasımpaşa.
cimboom
01.Aralık.2010, 21:40
Kasimpasa kaybetmez, Galatasaray ise kazanmaz. Bu seylerin disinda hersey olabilir.
BaGa TaRKaN
01.Aralık.2010, 21:53
Yorumlar Süpermiş:zuhaha
Hal Vaziyet Çok mu Kötü Yahu.
yunusgs
01.Aralık.2010, 21:56
Her türlü sonuca açık bir maç.Ligde şu anda yenebileceğimiz ender takımlardan bir tanesi Kasımpaşa.Çok zorlanırız ama Arda faktörü ile kazanırız.
Volkan Şen
02.Aralık.2010, 04:55
İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor. kaybedenin düşme tehlikesi yaşayabileceği bir maç olacaktır. ona göre iki takımda maça asılacak ama Kasımpaşa 2-0 veya 3-0 kazanır diyorum. Galatasaray ligin en çok gol yiyen takımlarından kasımpaşayada gol atamayabilir.
Neron_FB
02.Aralık.2010, 06:19
İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor. kaybedenin düşme tehlikesi yaşayabileceği bir maç olacaktır. ona göre iki takımda maça asılacak ama Kasımpaşa 2-0 veya 3-0 kazanır diyorum. Galatasaray ligin en çok gol yiyen takımlarından kasımpaşayada gol atamayabilir.
bu kaybedenin düşme tehlikesi olayı biraz abartı olmamış mı ? daha ligin 15. haftası :) GS ilk 5te bitirecektir ligi devre arası transferleri ile..
1-1 biter bu maç bence
bursa_mc
02.Aralık.2010, 11:53
bu kaybedenin düşme tehlikesi olayı biraz abartı olmamış mı ? daha ligin 15. haftası :) GS ilk 5te bitirecektir ligi devre arası transferleri ile..
1-1 biter bu maç bence
Benim kuzende Galatasaray şampiyon olacak diyor:) İlk 5 zor gibi
uAburak89
02.Aralık.2010, 12:23
Vay, ikinci lige düşmüşüz haberimiz yok. Arkadaşınki tahminden öte, temenni gibi duruyor. :) Güç konusuna hiç bir şey demiyorum..
Gol bulma sorunumuzu giderebilirsek, rahat bir galibiyet alırız.
World Hollow o1
02.Aralık.2010, 12:28
İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor.
Hangi Galatasaray'dan bahsediyorsun sen A2 mi bu ?
Yoksa gençlik geliştirme grubu u18 mi?
yaman76hakanFB
02.Aralık.2010, 13:13
Galatasaray'ın çıkış maçı olacaktır. Zorlanacaklarını dahi sanmıyorum.
Revolution
02.Aralık.2010, 14:27
Ne olacağı belli olmayan bir maç, bu maçta takım artık çıkış arayacaktır..
Varonil
02.Aralık.2010, 15:59
Galatasaray'ın 2 farkla kazanacağını düşünüyorum bu maçı.
eng1n
02.Aralık.2010, 18:13
"Alt sıraları ilgilendiren maç" cümlesi bu maç için çok rahat kullanılabilir,Galatasaray kazanacaktır ve nefes alacaktır.
Börk
02.Aralık.2010, 18:24
27 futbolcu Toplam Değer 114,7 M €
32 futbolcu Toplam Değer 18,1 M €
Hangisi Galatasaray ya ? O kadar denk ki ayırt edemiyorum.
14 maç - 8 puan - (-9) 18.
14 maç - 17 puan - ( -4 ) 10.
Performansı da iyiymiş baya Kasımpaşa'nın.
Volkan Şen
02.Aralık.2010, 18:52
27 futbolcu Toplam Değer 114,7 M €
32 futbolcu Toplam Değer 18,1 M €
Hangisi Galatasaray ya ? O kadar denk ki ayırt edemiyorum.
14 maç - 8 puan - (-9) 18.
14 maç - 17 puan - ( -4 ) 10.
Performansı da iyiymiş baya Kasımpaşa'nın.
valla bende çok şaşırdım gerçekten iyi bir performans sergilemiş kasımpaşa...
izmer96
03.Aralık.2010, 01:07
Kumede kalma yolunda cok onemli bir mac , Kasimpasa ile aramizdaki puan farkini koruma anlaminda beraberlik almamiz lazim , zor olucak ama insallah bu zorlu deplasmandan 1 puan cikartabiliriz
Clayman
03.Aralık.2010, 01:29
6 puanlık maç. Kazanmamız gerekiyor, yoksa kümede kalmamız bile zorlaşır.
Deus Dominus
03.Aralık.2010, 20:08
Gollü beraberlik bekliyorum bende. Kasımpaşa geçen sezonda böyleydi rahat gol bulurdu ama kalesinde de sıkıntı yaşardı. gollü beraberikleri boldu :)
DisCo
04.Aralık.2010, 09:20
Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı!..
Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.
HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne '*****' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu *****lardan cacık olur sizden bir .... olmaz' yazılı pankart açtı.
Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.
HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem EROL
Zekirdek
04.Aralık.2010, 09:59
Süpermiş bu taraftar basma olayı ya. Sloganda süper ötesi olmuş. Galatasaray'da çok fena kazanlar kaynıyor.
BaGa TaRKaN
04.Aralık.2010, 10:19
Zaten Efkarlıydım Moralim Bozuk:uzgun: Bu Sayfayı Okuyuca Moralim Bir Nebze Düzeldi Tam Komedi Olmuş Konu:D Allah Sizden Razı Olsun:p :n::n:
Börk
04.Aralık.2010, 11:46
Sevgili Galatasaraylılar,
Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan hepimizin memnun olmadığı malumunuzdur. Ama daha bugün Lig Radyo’da konuk olarak katıldığım program da dahi; ultrAslan olarak asla; bu kötü gidişatın hesabını Galatasaray kültür ve ahlakına uygun olmayan yöntemlerle ve usluplarla sormaya kalkışmayacağımızı. Gerektiğinde yapılması gereken tüm eleştiri ve protestoları Galatasaray kültür ve ahlakının gerektirdiği bir şekilde yapacağımızı belirtmemize rağmen.
Kısa bir süre önce HT Spor web sitesi’nden “ultrAslan Florya tesislerini bastı” diye bir son dakika haberi manşetten girilerek, kamuoyunda ultrAslan adına olumsuz intiba bırakılacak bir haber servis edilmiş ve de tarafımızdan bu olayla ilgili hiçbir alakamız olmadığı kendilerine bildirilince, bu haberden “ultrAslan” adı kaldırılarak yerine “Galatasaray taraftarı” ibaresi konmuştur.
Son olarak; ultrAslan olarak asla böyle etik olmayan hiçbir protestonun içinde olmayacağımızı herkeze tekrar deklare ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla.
Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü
Lucas Neill
04.Aralık.2010, 18:35
GALATASARAY
Ufuk Ceylan
Sabri Sarıoğlu
Lucas Neill
Gökhan Zan
Hakan Balta
Barış Özbek
Aydın Yılmaz
Ayhan Akman
Lorik Cana
Kewell
Pino
LadroN
04.Aralık.2010, 18:38
Kazmalıkta son nokta bir defansımız var (Lucas hariç).Bu maçıda kazanamazsak ne olur bilmiyorum.Ikına ıkına kazanırız herhalde.
Zekirdek
04.Aralık.2010, 18:49
Gökhan Zan sakatlanır demedi demeyin. 70'ten sonrasını zor görür.
Sirius Black
04.Aralık.2010, 18:54
Yine 3 defansif orta sahaya talim. :)
RasAnt
04.Aralık.2010, 19:16
Galatasaray favori ancak içimden 10 ç demek geliyor
RaSenGan
04.Aralık.2010, 19:21
Kadro süper bu maç kesin izlenmez.
E.Cartman
04.Aralık.2010, 20:02
asisti Sabri mi yaptı ben mi yanlış duydum :D:D Sabri orta açtı yav :n::n:
Homer J.S
04.Aralık.2010, 20:05
asisti Sabri mi yaptı ben mi yanlış duydum :D:D Sabri orta açtı yav :n::n:
Asıl şaşırtıcı olan haftalar sonra öne geçebilmemiz...
Lucas Neill
04.Aralık.2010, 20:12
Aydin yapti asisti
Lucas Neill
04.Aralık.2010, 20:18
Yekta Gs'ye gelirse su andaki ortasahamiza Iniesta etksi yaratir :D
Bu arada Pino 2 yapti
Volkan Şen
04.Aralık.2010, 20:19
Pinooo Pinoooo Pinooooooo 2-0
Deus Dominus
04.Aralık.2010, 20:24
vuuuhuuu Sabri ne asist yaptı öyle :D
E.Cartman
04.Aralık.2010, 20:27
Aydin yapti asisti
Radyoda Sabri dedi yav :n::n: Sabri'nin ortasında Kewell göstere göstere çok şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu dedi hatta :D
Lucas Neill
04.Aralık.2010, 20:27
Radyoda Sabri dedi yav :n::n: Sabri'nin ortasında Kewell göstere göstere çok şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu dedi hatta :D
Sabri Aydina verdi Aydin sol ayagina aldi yapti ortayi güzel gol oldu :D
Facx
04.Aralık.2010, 20:28
sende yedin :D
bu arada 2. golün asisti sabri ancak rakip defans a verilmeli asist bence :D
E.Cartman
04.Aralık.2010, 21:07
ben zaten 3. gol için söylemiştim :p geLeceği gördüm ben :n::n:
GeNç KaRTaL
04.Aralık.2010, 21:07
Rica ediyorum kimse gelip burada Galatasaray bu galibiyet ile düşme potasından uzaklaşmış oldu muhabbeti yapmasın.Galatasaraylılar bile.
BaFraLı
04.Aralık.2010, 21:09
Rica ediyorum kimse gelip burada Galatasaray bu galibiyet ile düşme potasından uzaklaşmış oldu muhabbeti yapmasın.Galatasaraylılar bile.
Ne demek şimdi o abi :). Koskoca Galatasaray'ı siz küme düşme mücadelesi mi verecek sanıyorsunuz. Ben hiç öyle sanmıyorum. Bu sene felaket gidiyor Gs belki ligi 10. bitirecek ama küme düşme korkusu hiç olmayacak orası kesin bana göre.
Homer J.S
04.Aralık.2010, 21:11
Balta attı.
Tüh be şimdi 5 sene daha takımda kalır.
Facx
04.Aralık.2010, 21:16
3 sol bekle oynayan tek takımız.
E.Cartman
04.Aralık.2010, 21:30
Sabri'nin asist yapması bence tüm insanlığa bir işaret, malum 2012 yaklaştı :D
Homer J.S
04.Aralık.2010, 21:32
Sabri'nin asist yapması bence tüm insanlığa bir işaret, malum 2012 yaklaştı :D
Hayır abi anlamıyorum bu adamla niye bu kadar dalga geçiyorsunuz..
Kötü bir futbolcu olabilir tamam asist veremez, gol atamaz, top kapamaz diye bir şey de yok herhalde öyle değil mi?..
Hem de yeniçeri değil kendisi, severim yani ben.
yunusgs
04.Aralık.2010, 21:33
Haftalar sonra galibiyet almak güzel.Keşke şu durumda olmasaydık da galibiyete sevinebilseydik.
KaRaBükLü KraL
04.Aralık.2010, 21:36
7-8 olacak maç 3-0'da kaldı Pino sağolsun.Sadece moral bulduk o oldu neyse iyidir galibiyet
RaSenGan
04.Aralık.2010, 21:36
Sabri 2 asist yaptı ilk golde de asiste yapana pası verdi maçın adamı olmayı haketti :) Pino kanser etti beni.Nasıl becerebiliyo bu kadar gol kaçırmayı anlamıyorum.Kolayca adam geçebiliyor çok kolay pozisyona girebiliyor ama son vuruşları çok kötü.Düşünmeden vuruyor toplara.Ayhan da bir işe yaramıyo ama önüne gelene laf söylüyo.Gönderilecekler listesinde ilk sırada olmalı.Uzun zaman sonra gol atmak ve maçı kazanmak güzeldi.
Revolution
04.Aralık.2010, 21:38
Ayhan her hafta biriyle kavga ediyor. Maç başında Hakan Balta'yla, maçın sonlarında Pino'yla. Pino'da yerden göğe kadar haklı o kadar da kaçmaz ama sen o adama kalkıp küfür vs. edersen o adam takımdan kendini soğutur. İyice midemi bulandırmaya başladı Ayhan. Maçın adamları Aydın ve Kewell'dı. Galibiyet galibiyettir diyoruz..
yunusgs
04.Aralık.2010, 21:41
Şu anki şartlarda en ideal orta alan 3lüsü;Cana-Barış-Musa(Hakan Balta)'dır.
Facx
04.Aralık.2010, 21:42
pino forvet değil bu kadar abartmaya gerek yok he saç baş yoldurttu orası ayrı
Lucas Neill
04.Aralık.2010, 21:42
Musa'yi ne Rijkaard düsündü ne de simdi Hagi düsünüyor hic izlemedim kendisini ama sanirim yetersiz ilk 11 icin su an.
yunusgs
04.Aralık.2010, 21:47
Yetersiz olsa da ilk 11 için hazırlanmalı diye düşünüyorum.Mesela bugün 3-0 dan sonra Ayhan'ın yerine alınabilirdi.Bu şekilde ilk 11'e bir an önce monte edilmeli diye düşünüyorum.
goosfraba
04.Aralık.2010, 22:00
pino'nun yerinde bir baroş oynasa belki 0-3 olmayacaktı maç.
RaSenGan
04.Aralık.2010, 22:06
Şu anki şartlarda en ideal orta alan 3lüsü;Cana-Barış-Musa(Hakan Balta)'dır.
Musa nasıl ilk 11 oynasın ki ? Adam sezon boyunca maça çıkmadı doğru düzgün.Pat diye ilk 11'e konulmaz.Ayrıca ilk 11'de banko oynayacak kapasitede olsa oynatırlardı :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Aralık.2010, 22:07
Kasımpaşa yenilmez diye düşünüyordum fakat Galatasaray çok rahat kazandı. Pino aşırı derecede gol kaçırmasaydı maç 8-0,9-0 bile olabilirdi. Tebrikler Galatasaray...
*Kasımpaşa bu defans anlayışıyla lige tutunamaz...
Varonil
04.Aralık.2010, 22:14
Beklediğim gibi bir maç oldu.Galatasaray'ın herşeyden önce takım halinde psikolojik olarak ihtiyacı vardı bu galibiyete.
yunusgs
04.Aralık.2010, 22:19
Musa nasıl ilk 11 oynasın ki ? Adam sezon boyunca maça çıkmadı doğru düzgün.Pat diye ilk 11'e konulmaz.Ayrıca ilk 11'de banko oynayacak kapasitede olsa oynatırlardı :)
Ayhan çok mu iyi mevcut şartlarda?Sarp mı var ortada?Arda pat diye konulmadı mı ilk 11'e?Genç oyuncular ne pahasına olursa olsun oynatılmalı.
Facx
04.Aralık.2010, 22:21
pino'nun yerinde bir baroş oynasa belki 0-3 olmayacaktı maç.
pinonun yerinde baros olsaydı sakatlanıp çıkcaktı belki şahsi fikrim baros artık gitmeli ayağına top değmeden sakatlanıyo adam
K1nq35
04.Aralık.2010, 22:45
Ya ben derim ki inş bu sizin dönüşünüz olur çünkü galatasaray'ın böyle kötü oynadığı bir lig pek zevk vermez. :)
Konu farklı olabilir ama ben bunu yazmak istedim :)
RaSenGan
04.Aralık.2010, 22:49
Ayhan çok mu iyi mevcut şartlarda?Sarp mı var ortada?Arda pat diye konulmadı mı ilk 11'e?Genç oyuncular ne pahasına olursa olsun oynatılmalı.
Arda ve Musa bir değil ki.Ayhan iyi değil ama Musa'nın da Ayhan'dan iyi olduğunu sanmıyorum.Olsa niye oynatmasınlar ?
Nedvedmania
04.Aralık.2010, 22:50
Maçı izlemedim. İyi oynadık mı bari :)
Revolution
04.Aralık.2010, 23:06
pinonun yerinde baros olsaydı sakatlanıp çıkcaktı belki şahsi fikrim baros artık gitmeli ayağına top değmeden sakatlanıyo adam
:zuhaha Gerçekten hiç güleceğim yoktu. Beşiktaş maçında oyuna taraftarın gazıyla alınmasaydı oyuna Baros şuan sahada adam akıllı oynuyordu o kadar da abartmayın adamın sakatlığını. Sakatlık sorunu var mı, var. Baros gitti diyelim o ayarda kimi alacağız çok merak ediyorum. Baros bu takımda gönderilecek son isimdir. Lütfen anlık şeyler yazıp komik olmayalım.
Maçı izlemedim. İyi oynadık mı bari :)
Gerçekten istekliydik Cihan ama ortalama üzeriydik diyelim oynanan futbola :)
nannar
04.Aralık.2010, 23:14
ligin en berbat takımına karşı alınan bu galibiyet kimsenin gözünü boyamasın... Galatasaray hala ligin vasat takımlarından... Bu akşam sahada yer alan Galatasaray'lı oyunculardan hiçbiri Trabzonspor ilk 11'ine giremez :) bu kadar basit ve net yorum...
Üzülerek söylüyorum ki Galatasaray ligin ilk 5'ini hak edecek bir kadroya sahip değil. Bugün milli takımda savunma göbeğinde adam yokluğundan bizden oyuncu alınıyor. Arda'yı kenara ayırdığınızda başka hiçbir kaliteli türk yok... Yabancılar desen Pino 4 tane % 100'lük gol fırsatında 1 gol atamadı. Kewel desen artık eskisi gibi değil. Neil de onlara uymuş. Cana hala muamma... Elano gitti, Misimoviç kadro dışı. Baros müzmin sakat oldu başımıza... Kötü bir sezon yaşıyoruz yine...
Revolution
04.Aralık.2010, 23:16
Kewell-Cana-Neill bunlara dahil mi hocam? :)
nannar
04.Aralık.2010, 23:26
aynen dahil... :) Neill ve Kewel zaten artık son demlerindeler...Lorik Cana , Selçuk İnan ya da Colman'dan daha iyi oynuyor diyorsan o zaman ben anlamıyorumdur bu futboldan :D
Revolution
04.Aralık.2010, 23:31
aynen dahil... :) Neill ve Kewel zaten artık son demlerindeler...Lorik Cana , Selçuk İnan ya da Colman'dan daha iyi oynuyor diyorsan o zaman ben anlamıyorumdur bu futboldan :D
Görüşüne saygı duyarım HasHüs hocam :)
Börk
04.Aralık.2010, 23:39
Zaten bunlar defansif orta saha olarak oynamıyorlar ki . Cana,Mehmet Topal yerine kesici orta saha olarak alındı.Koşuyor,çabalıyor en azından.Rakibi bozan ve yoran bir yapısı var ve en az yukarı da yazdığın oyuncular kadar da iyi olduğunu düşünüyorum Cana'nın :)
E.Cartman
05.Aralık.2010, 01:25
Pino'nun ciddi derecede son vuruşlara çalışması lazım, tamam Kasımpaşa'ya falan bir şekilde gol atılırda işin içine Trabzon, Bursa, Kayseri gibi takımlar girince atamazsan yenilirsin arkadaş
Lucas Neill
05.Aralık.2010, 01:41
Cana ve Neill'i diger oyuncularin icine dahil etmemek lazim bence. Ikisi de bu ligin üstünde oyuncular. Canadan beklenti 10 gol atmasi falan degil ki zaten orta sahamizdaki eksik olan sertligi kazandirdi ayrica cok iyi top kapiyor rakibin ataklarinda savunma anlaminda cok iyi kapatiyor bugün de kaptigi top sonrasi gol attik yanilmiyorsam.
Neill ligde savunmadan en iyi oyun kuran oyuncu su anki performansiyla Barisdan M.sarptan daha teknik bi adam orta sahaya koysan bunlar kadar oynar belki daha fazlasini verir takima.
Neill son demlerinde demissiniz ama Popescu örnegi var bi de o kac yasinda geldi ve bu takima neler katti. Yanina hizli cabuk ve top kesen bi stoper gelirse Neill in yeni Popescumuz olur.
Kewell'i sol kanat kullanmak yerine forvete yakin kullanmak lazim bugünkü gibi gollerini cok izleriz cünkü adam gol atmasini pozisyon yaratmasini biliyor cünkü beynini kullaniyor.
Ayrica Cana ve Selcuk Colman'i bir tutmamak gerekir cünkü özellikleri farki bu iki futbolcuyu Ayhanla kiyaslayabiliriz ama Canayla kiyaslanmasi mantiksiz.
LadroN
05.Aralık.2010, 13:20
Sabri'nin vuruşu gol olsa şaka maka yılın golü olurmuş.Direkte patladı.:n:
KaRaBükLü KraL
05.Aralık.2010, 13:25
Lig TV maçın adamı olarak Sabri'yi seçmiş:)