View Full Version : Fenerbahçe - K.Karabükspor [15. Hafta]
TR.CaPTaiN
30.Kasım.2010, 10:59
http://i51.tinypic.com/sxjfj5.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Kasım.2010, 17:11
Fenerbahçe bu sezon bu tür kendinden zayıf takımları affetmiyor kendi sahasında. Yine öyle olacaktır bence...
K1nq35
30.Kasım.2010, 19:40
Fenerbahçe bu sezon bu tür kendinden zayıf takımları affetmiyor kendi sahasında. Yine öyle olacaktır bence...
Katılıyorum :)
Varonil
30.Kasım.2010, 21:56
Oldukça kritik bir maç.Ben bu maçın oldukça gergin bir havada geçeceğini düşünüyorum.Lugano takıma dönüyor,gelişi pozitif bir hava yaratacaktır.Emre'nin sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama o da bu maça yetişirse çok iyi olur.
Çok rahat bir şekilde goller bulacağımızı düşünüyorum şahsen,ancak top rakipteyken kırılgan görüntümüzü aşmamız lazım.Gol yemeden maç bitirmeye alışmamız lazım.Karabükspor hızlı bir şekilde pas yapan,futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışan bir ekip.O yüzden güzel bir maç olacaktır.
Skor tahminim 3-1 kazanacağımız yönünde.Golleri Alex,Niang ve Stoch'dan bekliyorum.
Volkan Şen
02.Aralık.2010, 05:32
Fenerbahçe 4-2 alır bu maçı Karabükün gollerini Emenike atar.
Lim10
03.Aralık.2010, 01:15
Gol yemeden 2-3 farklı kazansak yeterli benim için.İBB maçında galip geldiğimiz kadar gol yemediğimiz için de sevinmiştim.Ama içimden 4-1 geçiyor.Zorlanacağımızı düşünmüyorum.
Clayman
03.Aralık.2010, 01:56
4-6 gol için ideal bir maç daha. Hele ki Karabük atarsa, 7+ olması bile muhtemel.
TR.CaPTaiN
04.Aralık.2010, 17:19
Fenerbahçe'nin golcü ismi Alex de Souza için Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile yarın yapacakları maç ayrı bir önem taşıyor.
Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sarı-lacivertli ekibin dışında yer alan 17 takımın 16'sına bu sezon veya daha önceki sezonlardan en az 1 golü bulunan Brezilyalı futbolcu, Kardemir Karabükspor'a karşı ilk kez sahaya çıkacağı maçta ilk golüne ulaşmayı hedefliyor.
Alex, Fenerbahçe formasını giydiği bundan önceki 6 sezonda Kardemir Karabükspor Süper Lig'de yer alamadığı için, rakipleriyle karşılaşma olanağı bulamamıştı.
7. sezonunu geçirdiği Türkiye'de ligde en çok golü Gençlerbirliği filelerine (9 gol) gönderen Brezilyalı futbolcu, Ankaraspor'a 8, Gaziantepspor ve Ankaragücü'ne de 7'şer gol attı.
Fenerbahçe'nin ilk yabancı gol kralı olan, bu sezon da gol krallığı yarışında Kardemir Karabüksporlu Emenike ile birlikte 10 gol ile zirvede bulunan Alex'in, ligde attığı toplam 104 golün 26 takıma dağılımı şöyle:
Takım Attığı Gol
----------------------------------
Gençlerbirliği 9
Ankaraspor 8
Ankaragücü 7
Gaziantepspor 7
Kayserispor 6
Kayseri Erciyesspor 6
Beşiktaş 5
Bursaspor 5
Hacettepe 4
Galatasaray 4
Trabzonspor 4
Sivasspor 4
Eskişehirspor 4
Denizlispor 3
Diyarbakırspor 3
Konyaspor 3
Samsunspor 3
Kasımpaşa 3
Bucaspor 3
Akçaabat Sebatspor 2
Çaykur Rizespor 2
Antalyaspor 2
İBB Spor 2
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 2
İstanbulspor 1
Manisaspor 1
Malatyaspor 1
-------------------------------
27 takım 104
Hürriyet
barahir
04.Aralık.2010, 17:21
Bursa maçının sonucuna göre bu maça gitmeyi düşünüyorum.. bakalım neler olacak...
TR.CaPTaiN
05.Aralık.2010, 11:02
Yükselişini sürdürmek isteyen Fenerbahçe, ligin flaş ekibi Karabük'ü ağırlıyor. Sarı-Lacivertliler 3'te 3 yapıp Lider ile puan farkını 6'da tutmanın hesaplarını yapıyor.
Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Karabükspor ile karşılaşıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçı Bünyamin Gezer yönetecek.
EMRE VE LUGANO DÖNÜYOR
Fenerbahçe'de sakatlıkları düzelen Emre ve Lugano'nun ilk 11'de oynaması bekleniyor. Ligin 11. haftasında, 6 Kasım'da Eskişehirspor maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Emre, yaklaşık 1 ay sonra Kardemir Karabükspor maçında forma giyecek.
Hafta başından beri takımla birlikte çalışan Emre'nin Kardemir Karabükspor maçında takıma dönmesiyle birlikte, son iki haftadır ilk 11'de forma giyen Gökay, yedekler arasında yer alacak.
Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 maçlık kırmızı kart cezası bitmesine karşın sol arka alt adalesinde zorlanma nedeniyle oynayamayan Lugano da Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'deki yerine dönecek.
Fenerbahçe'de tedavileri süren Özer ve Güiza, Kardemir Karabükspor maçında oynayamayacak.
Lig yedincisi konuk Karabükspor'da ise sakatlıkları devam eden Florin Cernat ve Fatih Ceylan eksik isimler... Karabükspor'un bu maç öncesi en büyük kozu ise hiç kuşkusuz Emenike olacak. 10 golle gol krallığında Alex ile zirvede yer alan golcü oyuncu, geçtiğimiz hafta iç sahada kazanılan 5-1'lik Ankaragücü maçında iki gole imza atmıştı.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Yobo
Lugano
Caner
Mehmet Topuz
Emre
Cristian
Stoch
Alex
Niang
KARABÜKSPOR
Tomiç
Kerim
Bülent Bal
Deumi
Seriç
Tozo
Hakan Söyler
Birol
Yasin
İlhan
Emenike
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV
CEZA SINIRINDALAR
Fenerbahçe'de Kardemir Karabükspor maçı öncesi Emre, Caner ve Gökhan Gönül sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde 3'er sarı kartı bulunan Emre, Caner ve Gökhan Gönül, bu maçta sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecekler ve ligin 16. haftasında yapılacak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.
KANARYA EVİNDE YENİLMİYOR
Kardemir Karabükspor ile sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon İstanbul'da yaptığı lig maçlarında henüz yenilgi yüzü görmedi.
Bu sezon İstanbul'da yaptığı maçlarda başarılı bir grafik çizen sarı-lacivertliler, ligde İstanbul'da yaptığı 9 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
İstanbul'da 6 maçını farklı skorlarla kazanan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerken, sadece ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile berabere kaldı.
İstanbul'daki 9 maçta rakip filelere 28 gol atan Fenerbahçe, İstanbul dışında yaptığı 5 lig maçında ise 8 gol atabildi.
Bu sezon İstanbul dışında ise 5 lig, 1 Türkiye Kupası maçına çıkan sarı-lacivertliler, 4 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.
7. RANDEVU
Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor lig tarihinde Pazar günü 7. kez karşı karşıya gelecek. Ligde 11 yıl aradan sonra karşılaşacak iki takım arasında geride kalan 6 maçtan 5'ini Fenerbahçe kazandı, 1'i berabere sonuçlandı, Kardemir Karabükspor henüz galibiyet alamadı.
Sporx
Zekirdek
05.Aralık.2010, 11:09
Maç izlenmesi gereken bir maç. Bir çok pozisyon olacağını ve maçın üst biteceğini düşünüyorum. Bu maçta en çok güvendiklerim Stoch-Alex-Niang üçlüsü.
Universal
05.Aralık.2010, 15:41
Bol gollü bol pozisyonlu bir maç bekliyorum, evime digitürk bağlattım tekrar, bir kaç yıl aradan sonra evimde ilk kez TVden Fenerbahçe'nin bir lig maçını izleyeceğim, heyecan büyük. Umarım farklı bir galibiyet ile güleriz.
Lim10
05.Aralık.2010, 15:58
Bekir kesilirse, ki büyük ihtimal kesilecek Lugano'nun dönüşüyle, ona üzülüyorum en çok.Bence çok güzel performans göstermişti Lugano'nun yokluğunda.Özellikle İBB maçında çok beğenmiştim.
Muhtemel kadroya göre Topuz sağ kanatta görünüyor.Evindesin sonuçta, rakibinde Karabükspor.Emre-Cristian göbeği yerine Emre-Topuz'u tercih edip, sağda Dia ile başlamasını umut ediyorum.Oynanan futboldan dolayı yıllardır maçları canlı izlemeyen ben, Karabükspor maçından önce bile heyecanlanıyorum.Büyüksün Aykut Hoca.
barahir
05.Aralık.2010, 16:16
Ka-za-na-ca-ğız....
BleedingMoon
05.Aralık.2010, 16:18
emenike bize karşı şov yaparsa devre arasından sonra fenerbahçe'de izleriz.
nerazzuri
05.Aralık.2010, 16:41
beşiktaş kazandı ve 27 puan oldu. bursaspor'da 31 puan da kaldı.
bu maçı kesinlikle kazanmalıyız.
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2010, 16:46
Bence Fenerbahçe evsahibi olmasının avantajıyla bu maçı kazanır.
MeMo
05.Aralık.2010, 16:47
Evimizdeki üstünlük değişmeyecektir.Bu sene içeride Anadolu takımlarına karşı oynanan maçlardan bir çekincem yok.
M.O.S.H
05.Aralık.2010, 16:53
Dia'yı sağlam olduğu sürece 11'de görmek istiyorum umarım bugün böyle olur.
yaman76hakanFB
05.Aralık.2010, 17:03
Puan kaybedersek ağzımızın tadı fena kaçar. Sadece taraftarın değil, herkesin...
Dikkatli olmak lazım, buldun mu affetmemek lazım, hata yapmamak lazım.
Legendary
05.Aralık.2010, 17:07
Mutlak kazanmamız gereken bir maç.Ev sahibi olmamızın avantajıyla rahat bir galibiyet bekliyorum.
nerazzuri
05.Aralık.2010, 17:26
issiar dia yedek.
gökhan-lugano-yobo-caner-
---------cristian-emre---
-mehmet------alex-----stoch-
------------niang-------
barahir
05.Aralık.2010, 17:27
Sakatlıktan henüz çıkan bi oyuncuyu 11' cahillik olurdu... Çıkabilecek en iyi kadro..
Lucas Neill
05.Aralık.2010, 19:21
Comandante Hagi olmus Comandante Alex :D:D
Suicider
05.Aralık.2010, 19:41
emenike karşı karşıya kaçırdı
Zekirdek
05.Aralık.2010, 19:43
Fenerbahçe 1-0 Karabükspor Gol 9' Lugano (Alex)
Deus Dominus
05.Aralık.2010, 19:44
Deumi'nin yaptığı faul müydü şimdi? püff bedava gol.
Legendary
Gol : Lugano
Asist : Alex
Lugano golle döndü. :)
BaGa TaRKaN
emenike karşı karşıya kaçırdı
Emenike Fenere Gideceğini Anladı Galiba:D
Varonil
Güzel başladık Lugano ile 1-0 öndeyiz.Yine 4-6 gol olur bu maç.
Deus Dominus
05.Aralık.2010, 19:52
bu adam başka bişey insan değil :) Alex legend!
Varonil
Alex'ten usta işi bir gol,2-0.
Zekirdek
Fenerbahçe 2-0 Karabükspor Gol 18' Alex (Mehmet Topuz) E ben sana ne diyeyim Alex başımın üstünde yerin var. 1 gol bir asist.
Legendary
Şöyle eder 2.
Alex le Sonsuza !
vego
05.Aralık.2010, 19:56
Alex şuan ligde bulunan 17 takımada gol atmayı başarmış durumda.
Edit:Kendi kalesinede bir tane sallarsa halka tamam olacak:n:
Suicider
05.Aralık.2010, 19:56
yapcak birşey yok bu adama :) :)
Deus Dominus
05.Aralık.2010, 20:11
solbekten yana Fenerbahçe'de de sıkıntı var, bizde Wederson neyse, FB'de Caner o...orta yapmak için niye bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum, olmuyor işte :)
Legendary
05.Aralık.2010, 20:15
solbekten yana Fenerbahçe'de de sıkıntı var, bizde Wederson neyse, FB'de Caner o...orta yapmak için niye bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum, olmuyor işte :)
Sol bekler sadece savunma yapmaz.Bunun en güzel örneği de Gökhan Gönül'dür.Gider ortasını açar bek.Hedefi bulur ya da bulmaz ama bunu denemeden bilemez.
bjk4ever
05.Aralık.2010, 20:18
Fenerbahce fikstur avantajini cok iyi kullaniyor, kalan tek zorlu maclari Ankaragucu deplasmani, ki Ankaragucu pek iyi durumda degil. Onu da atlatirlarsa ligi cok iyi bir yerde bitirecekler.
nerazzuri
05.Aralık.2010, 20:23
geri geri giderek orta açan tek futbolcu oldu caner.:D
Varonil
Oynadığımız futbolu beğendim ilk yarıda.Cristian,Stoch,Emre ve her zamanki gibi Alex fark yaratan oyuncular.Karabükspor da iyi geliyor ataklarında dikkat etmessek kalemizde gol bulabiliriz.Emenike çok zorluyor defansımızı.Hakem de biraz müsamaha gösteriyor Karabükspor'un sertliklerine.
Deus Dominus
ep;1884727']Sol bekler sadece savunma yapmaz.Bunun en güzel örneği de Gökhan Gönül'dür.Gider ortasını açar bek.Hedefi bulur ya da bulmaz ama bunu denemeden bilemez.
söz konusu Caner olunca çoğu kişi benimle aynı fikirdedir tahminimce. Paslaşarak ileriye çıktığında çok daha etkili oluyor Caner. Emre ile ver-kaçı, önündeki Stoch ile pas alışverişi ne kadar iyiyse, orta denemeleri o kadar kötü. Ceza sahası içinde hiçkimse yokken, niye orta açmayı deniyor ben buna takıldım :)Yanlış zamanda yapıyor bu orta girişimlerini, genelde de ya rakibi hedef alıyor, ya da tribüne, taca, aya gidiyor top. Son çizgiye inip içeri çıkarmayı denese böyle olmayacak belki.
Legendary
05.Aralık.2010, 20:28
söz konusu Caner olunca çoğu kişi benimle aynı fikirdedir tahminimce. Paslaşarak ileriye çıktığında çok daha etkili oluyor Caner. Emre ile ver-kaçı, önündeki Stoch ile pas alışverişi ne kadar iyiyse, orta denemeleri o kadar kötü. Ceza sahası içinde hiçkimse yokken, niye orta açmayı deniyor ben buna takıldım :)Yanlış zamanda yapıyor bu orta girişimlerini, genelde de ya rakibi hedef alıyor, ya da tribüne, taca, aya gidiyor top. Son çizgiye inip içeri çıkarmayı denese böyle olmayacak belki.
Aykut da bunları görüyordur.Ona göre uyarır Caner'i. :)
LadroN
05.Aralık.2010, 20:28
Bu içerde kimse yokken orta yapma sorunu bütün Türk beklerde var malesef.Ceza sahası yanında top ayklarına gelince ezbere orta yapıyorlar.
Universal
05.Aralık.2010, 20:29
Döktürüyoruz. :)
Stoch şu performansını her maça yayabilse keşke, yalnız bu gün Niang tutuk bir açılsa tam onluk maç, Alex ile beraber çok çoşarlar. :)
Zekirdek
05.Aralık.2010, 20:30
Niang - Semih veya Stoch - Dia değişiklikleri oyunu hareketlendirebilir.
Legendary
05.Aralık.2010, 20:33
Niang - Semih veya Stoch - Dia değişiklikleri oyunu hareketlendirebilir.
Bence Cristian - Dia değişikliği daha iyi olur.Sağda Dia , solda Stoch , ortada Emre - Mehmet , önlerinde Alex ve en önde Niang bu şekilde bir diziliş daha da hareketlendirebilir diye düşünüyorum.
Zekirdek
05.Aralık.2010, 20:37
ep;1884743']Bence Cristian - Dia değişikliği daha iyi olur.Sağda Dia , solda Stoch , ortada Emre - Mehmet , önlerinde Alex ve en önde Niang bu şekilde bir diziliş daha da hareketlendirebilir diye düşünüyorum.
Cristian'ın çıkacağını bilsem atlarım otobüse Manisa'dan İstanbul'a giderim kendim kovalarımda Aykut Hoca nedense onu çok seviyor ve çıkaracağı en son adam Cristian oluyor.
izmer96
05.Aralık.2010, 20:42
Emenike 2-1 yapti skoru
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 20:42
Bu Emenike süper bir adam ya. Drogba gibi olmuş. Alıyo götürüyo vuruyo. Muhteşem
yaman76hakanFB
05.Aralık.2010, 20:43
Bir kere de şu soyunma odasından düzgün gelin de, ciğerimi yiyin ya! Ya da hiç girmeyin oraya, 15 dakkayı çayır çimen üstünde geçirin.
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 20:43
Savunmanın arkasına top atıldı. Lugano yükseldi ama boşa yükseldi. Emenike sağ çaprazda Yobo ile birebir kaldı. Muhteşem depar attı çaprazdan harika vurdu
izmer96
05.Aralık.2010, 20:44
Bu Emenike süper bir adam ya. Drogba gibi olmuş. Alıyo götürüyo vuruyo. Muhteşem
Degilmi , Yobo bile yetisemedi ve o acidan ne mukemmel bir vurus yapti
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 20:46
Degilmi , Yobo bile yetisemedi ve o acidan ne mukemmel bir vurus yapti
Bankasya'da oynarken az-buçuk izliyordum. Bugün şöyle bi dikkatlice bakıyorumda takım onun üzerine kurulmuş resmen. Yasin etkisizdi hatta Fenerbahçe'ye çalışıyordu. Onu oyundan aldı Angelov girdi. Emenike daha çok top almaya başladı.
Böyle giderse tehlikeli olabilir. Ama Karabükspor gol ararken Alex yine sahneye çıkabilir.
bySilver
05.Aralık.2010, 20:47
Fenerbahçe dayanamadı yedi yine 1 tane.
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 20:47
Armand Deumi böyle oynarsa Karabük'ün canı yanar. Bir hata daha yapabilir. Çok riskli oynuyor.
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 20:53
Oy oy oy oy Emenike neler yapıyor ya :S Karabükte harcanıyor. Galatasaray , Beşiktaş , Fenerbahçe dediğimiz 3 büyüklere gelirse yazık olur. Gitsin Drogba'ya partner olsun bu adam :D
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2010, 20:59
Holosko'nun yerine Emenike'nin bizde olmasını isterdim.
tosunpasa
05.Aralık.2010, 21:07
aziz başkan tutar getirir bu maçtan sonra emenikeyi :D
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:15
Oyuncu değişikliği
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/5569.jpg
Fearless Coward
05.Aralık.2010, 21:17
Oyuncu değişikliği
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/5569.jpg
Bende 2. devrede alıcam şu Digitürk Web TV'den memnunmusun dostum donma falan oluyormu hiç?
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:19
Bende 2. devrede alıcam şu Digitürk Web TV'den memnunmusun dostum donma falan oluyormu hiç?
Sezonluk aldım. 3-4 defa donma oluyor 1 maç boyunca. Ama kapatıp açıyorum fazla rahatsız etmiyor. Yayın HD. TV için almaya gerek duymadım. Böyle daha iyi
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:21
Emenike'nin golü. Resimle ancak böyle :D
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/5619.jpg
yaman76hakanFB
05.Aralık.2010, 21:21
Futbolcularda haklı... Şu trübünler ta buradan benim bile uykumu getiriyor. Taraftar bırakmadılar ki, şöyle takımı kamçılasın... Üç arkadaş bir araya gelip bilet alamadıktan sonra...
Fearless Coward
05.Aralık.2010, 21:22
One öyle düşerken atıyor sanki :D
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:23
One öyle düşerken atıyor sanki :D
Deparı attı. Vurdu , vururkende düştü ama :D
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:24
Fenerbahçe'de GENÇ Semih oyuna girmek için hazırlık yapıyor. 90. dk
BaGa TaRKaN
05.Aralık.2010, 21:24
Fenerbahçe'de GENÇ Semih oyuna girmek için hazırlık yapıyor. 90. dk
Kim Söylüyor Bunu Merak Ettim Şimdi:n:
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:25
Maçın sonuna 4 dk uzatma. Alex kenarda Semih oyunda
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:25
Kim Söylüyor Bunu Merak Ettim Şimdi:n:
Melih Gümüşbıçak , Onur Şahin ikilisi :D
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:27
İnanılmaz bir gol kaçırdı Semih
Trabzonspor
05.Aralık.2010, 21:28
Ücret ne bu webden olanın?
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:28
Semih'in kaçırdığı gol
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/5681.jpg
Bu arada maç bitti. 2-1
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:29
12.90 x 10 ay taksitle. Toplam fiyatı 129 tl
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:30
Zevkli bir maç oldu. Karabük diğer Anadolu takımlarına nazaran daha diri futbol oynuyor. Şuanki sıralarını fazlasıyla hakediyorlar. Bence ilk 5 içinde kesinlikle olmalılar.
Fenerbahçe'de Stoch'u ilk yarıda çok beğendim. Alex her zamanki gibiydi müthişti...
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:32
Ayrıca Tüm Süper Lig maçları yayında. Haftada 9 maçı izleyebiliyorsun.
barahir
05.Aralık.2010, 21:35
12.90 x 10 ay taksitle. Toplam fiyatı 129 tl
donma falan oluyo mu? bi de istediğim yerde girebiliyomuyum? yoksa sadece belli bi ip ile mi?
Deus Dominus
05.Aralık.2010, 21:35
Bende çok sevdim webTV'yi geçen sezon ligi ikinci yarısında almıştım, memnun kaldım, bu sezon başında yine aldım. Hem sezon başı daha uygundu. 100 tl gibi bişeydi geçmiş zaman, hatırlamıyorum tam :)
internet yeterli girmek için. Kullanıcı adı ve şifreyle istediğin yerden girersin.
Al laptopu gir tuvalete wireless varsa o kadar :)
barahir
05.Aralık.2010, 21:38
oo çok iyiymiş.. taksit sadece kredi kartına mı oluyo?
izmer96
05.Aralık.2010, 21:39
donma falan oluyo mu? bi de istediğim yerde girebiliyomuyum? yoksa sadece belli bi ip ile mi?
Ben yurt disindayim belki server lar farklidir , mac oldugu zaman mac sonunda maratonla birlikte falan 4-5 saat izliyorum lig tv'yi bir kere bile donma olmuyor hemde yayin HD , bilgisayardan LCD tvye hdmi kablo ile baglanti yaptim LCD dede Full HD izliyorum maclari mukemmel kaliteli yayin ve donmuyor hic bir sekilde
Universal
oo çok iyiymiş.. taksit sadece kredi kartına mı oluyo?
Sadece bonusa yapıyorlar. Ben aylık olarak alıyordum, bir daha almamaya karar verdim. Rahat bir izleme ortamı olmuyor, TVye bağlatmak en mantıklısı. Deneme üyeliği aldım üç ay için 7 TL bütün kanallar açık.
BaGa TaRKaN
Bende çok sevdim webTV'yi geçen sezon ligi ikinci yarısında almıştım, memnun kaldım, bu sezon başında yine aldım. Hem sezon başı daha uygundu. 100 tl gibi bişeydi geçmiş zaman, hatırlamıyorum tam :)
internet yeterli girmek için. Kullanıcı adı ve şifreyle istediğin yerden girersin.
Al laptopu gir tuvalete wireless varsa o kadar :)
Çağdaş ve Modern Ev Dedikleri, Uydu Kent Dedikleri Bu Heralde:D Vaybe Tuvalette Wireless:n:
Universal
05.Aralık.2010, 21:41
Çok sıkıcı bir maçtı 2-0dan sonra sadece galibiyeti alalımda gidelim düşüncesine girdik ki bu Semih'in kaçırdığı golde de görüldü. Vuruyum vakit kaybolsun der gibiydi. Keşke sürüp kaleciyi geçseydi.
Dia gibi bir oyuncudan üç dört tane daha lazım, top ile yapışıyor. Sıkıyorsa al ayağından.
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:41
Yayın HD arkadaşlar. TV ye bağlayıp FULL HD olarakta izleyebilirsiniz ekran kartınızda HDCP özelliği varsa. Ayrıca Kredi Kartlarına 10 Ay Taksit yapıyorlar. 12.90 x 10 olarak.
Donma olayı ise şu şekilde oluyor. Yayın İnternet Hızınız Neyse hepsini kullanıyor. MSN Site VS. Kapalıysa ve açarsanız saniyenin yarısı kadar Buffering diyip yayın tekrar geliyor. Rahatsız edici bir donma değil.
yaman76hakanFB
05.Aralık.2010, 21:42
Guiza'nın takımla birlikte antremanlara başladığı nasılda belli oldu? İşte Semih'in kaçırdığı gol ve işte iki haftadır Niang... Adam kuş gribi gibi, hemencik diğerlerine de bulaşıvermiş...
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:43
İstediğin her yerde girebiliyorsun. Teyzem'in evinde eniştem Trabzon maçını izlemek istedi. K.Adı ve Şifremi verdim girdi izledi.
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:45
Bu arada NTVSPOR'daki Fenerbahçe Spikeri Loran Varloyan Ligtv'ye geçmiş.
Sekopej
İlk devre son 5 dakikaya kadar çok iyi bir mücadele ve oyun vardı ama Niang formsuz bu aralar, çok etkisiz maçlarda, bir sıkıntısı olduğu belli.
2. devre başında yenilen golden sonra yaklaşık 15 dakika takım çok kötüydü, Karabük oyun kontrolünü almıştı o bölümde ki oyuncu değişikliğiyle orta dahaya direnç geldi ayrıca takımın sistemi de değişti, radikal bir karardı, takım 4-3-3'e döndü, ileride Niang-Alex-Mehmet yan yana oynamaya başladı. İlk defa böyle gördük takımı ve beklenildiği gibi takımın paslaşması ve oyun kontrolü Fenerbahçe'ye geçti, top döndüre döndüre maçı geçirdi Fenerbahçe. Dia'nın da girmesiyle pozisyonlar buldu Fenerbahçe ama son vuruşta iyi kullanamadı Dia.
Kazanmak gerekliydi ve kazanıldı. Cristian'ı bu maçta da beğendim, mücadele etmiyor diye eleştiriyordum, son haftalarda birebir mücadelelere de giriyor. Takımda kalmak için çabalıyor. Takımın 4-3-3 dizlişiyle daha iyi oyun oynayacağını düşünüyorum ama eldeki kadro şimdilik bunu oynamaya pek uygun değil. Alex zaten en iyi sezonunu geçiriyor Türkiye'de bence, 5 maç oldu üst üste gol atmaya devam ediyor. Kalan 2 maçtan da oyuna bakmadan çıkarılacak 6 puanla Trabzon'un arkasında devreyi bitirmek zor olmayacaktır.
TaşkınMahmut
Guiza'nın takımla birlikte antremanlara başladığı nasılda belli oldu? İşte Semih'in kaçırdığı gol ve işte iki haftadır Niang... Adam kuş gribi gibi, hemencik diğerlerine de bulaşıvermiş...
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::D:D:D:D:D Süpersin. Harika bir yorum
TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:47
İlk devre son 5 dakikaya kadar çok iyi bir mücadele ve oyun vardı ama Niang formsuz bu aralar, çok etkisiz maçlarda, bir sıkıntısı olduğu belli.
2. devre başında yenilen golden sonra yaklaşık 15 dakika takım çok kötüydü, Karabük oyun kontrolünü almıştı o bölümde ki oyuncu değişikliğiyle orta dahaya direnç geldi ayrıca takımın sistemi de değişti, radikal bir karardı, takım 4-3-3'e döndü, ileride Niang-Alex-Mehmet yan yana oynamaya başladı. İlk defa böyle gördük takımı ve beklenildiği gibi takımın paslaşması ve oyun kontrolü Fenerbahçe'ye geçti, top döndüre döndüre maçı geçirdi Fenerbahçe. Dia'nın da girmesiyle pozisyonlar buldu Fenerbahçe ama son vuruşta iyi kullanamadı Dia.
Kazanmak gerekliydi ve kazanıldı. Cristian'ı bu maçta da beğendim, mücadele etmiyor diye eleştiriyordum, son haftalarda birebir mücadelelere de giriyor. Takımda kalmak için çabalıyor. Takımın 4-3-3 dizlişiyle daha iyi oyun oynayacağını düşünüyorum ama eldeki kadro şimdilik bunu oynamaya pek uygun değil. Alex zaten en iyi sezonunu geçiriyor Türkiye'de bence, 5 maç oldu üst üste gol atmaya devam ediyor. Kalan 2 maçtan da oyuna bakmadan çıkarılacak 6 puanla Trabzon'un arkasında devreyi bitirmek zor olmayacaktır.
Valla Serkan ben Cristian'ı hiç beğenmezdim ama bugün gerçekten etkiliydi. Gökhan Gönüle attığı uzun toplarda çok yerindeydi. Ama devamlılık çok önemli.
Aksine ben bugün Emre'yi pek beğenmedim. Cristian Emre'den daha etkiliydi. Sakatlığının etkisi geçmemiş daha Emre'nin.
Ayrıca Niang içinde şunu demek istiyorum. Niang sağ kanat gibi oynuyor Alex ise forvet gibi. Niang daha çok derine girmeli
barahir
05.Aralık.2010, 21:54
2. devre başlasın da bağlatalım bari.. :)
Sekopej
05.Aralık.2010, 22:05
Valla Serkan ben Cristian'ı hiç beğenmezdim ama bugün gerçekten etkiliydi. Gökhan Gönüle attığı uzun toplarda çok yerindeydi. Ama devamlılık çok önemli.
Aksine ben bugün Emre'yi pek beğenmedim. Cristian Emre'den daha etkiliydi. Sakatlığının etkisi geçmemiş daha Emre'nin.
Ayrıca Niang içinde şunu demek istiyorum. Niang sağ kanat gibi oynuyor Alex ise forvet gibi. Niang daha çok derine girmeli
Cristian son 3-4 maçtır istekli, mücadele ediyor, geçen haftalarda demiştim, aynı oyunu Gökay o maçlarda oynamış olsa yere göğe sığdıramazdık ama Cristian mimlendiği için, bu oyununu üst üste sürdürmeli ki taraftar olumsuz bakmayı kessin. Ve o da bunu sürdürüyor, kalan 2 maçta nasıl olacak göreceğiz.
Niang sakatlıktan çıkınca güçsüz, güçsüz olduğunda da faydalı olamıyor. 4-3-3'e dönünde Alex'in oynayabileceği tek yer orasıydı aslında, Niang güçlü olsa rakibe çalım atıp kanattan etkili gelebilecek bir oyuncu olarak faydalı olurdu ama olmadı.
Emre ilk devre pek iyi değildi, maçın son bölümünde etkiliydi sadece, Emre'yi defansın önünde değil, orta sahada oynatmak gerek, Selçuk'un girmesiyle o da rahatladı ama bu sefer diğerleri pek iyi olmadığından oyunu skora etki etmedi.
barahir
05.Aralık.2010, 22:15
ben ilk defa cristianın ceza sahasında bi topa kafa vurduğunu gördüm.. Gerçekten istiyo takımda kalmayı..
TR.CaPTaiN
05.Aralık.2010, 22:37
90 dakika boyunca sahada 2 farklı Fenerbahçe izledik. İlk yarı ne yaptığını bilen, attığı gollerle maçı rahatça götüren Fenerbahçe vardı. İkinci yarının başında yediğimiz golle birlikte pozisyon vermese bile diken üstünde olan bir takım vardı.
Maçın başlarında 2-0 öne geçince ben de çoğu kişi gibi skorun daha farklı olmasını bekledim. Ancak bugün 2-0'ın bile bazen yeterli olamayabileceğini gördük. Çünkü rakip 1 gol attığında acaba 2. golü de yermiyiz paniği olabiliyor.
Stoch, Alex, Mehmet önplana çıkan oyunculardı. Cristian da ilk yarıda iyidi ama ikinci yarının son bölümleri haricinde 2. yarı beğenmedim.
Angelov'un attığı tekmenin medyaya yansımasının nasıl olacağını da merakla beklemekteyim. Ayrıca Niang'ın sarı kart gördüğü el pozisyonunda da hakemlerin hatası vardı; el veriyorsan penaltı vermen lazım çünkü topa ilk elle müdahale Deumi'den. Ama bana göre iki oyuncunun da kasıtlı bir elle oynaması yoktu ve iki oyuncu da kendilerine avantaj sağlamadılar, devam etmeliydi.
İlk yarının son haftalarına girerken, rakipler kazanmışken 3 puan şarttı ve önemli bir 3 puan oldu.
Takımımıza tebrikler.
barahir
05.Aralık.2010, 22:39
2. yarı selçuk girdikten sonra düzeldi ama takım..
Sekopej
05.Aralık.2010, 22:42
2. yarı selçuk girdikten sonra düzeldi ama takım..
Aslında düzelmedi toparlandı, karabük kontrolü alır gibi olmuştu, Selçuk girince denge yeniden Fenerbahçe tarafına döndü ama ilk yarıda oynanan seviyeye gelmedi 2. devre hiç oyun. Ama yine de dediğin gibi kötü gidişte düzelme olduğu doğru, çok iyi oyun olmasa da son bölümde.
TR.CaPTaiN
05.Aralık.2010, 23:02
Alex'in kızlarının İstiklal marşımızı okuması da muhteşemdi. :}
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Aralık.2010, 23:06
Tebrikler Fenerbahçe... Beklediğim gibi kendi sahalarında yine kazandılar bir Anadolu takımına karşı. Affetmiyorlar...
Varonil
05.Aralık.2010, 23:09
2.yarı nispeten daha iyi olan taraf Karabükspor'du.Selçuk oyuna girince daha iyi kontrol ettik maçı ama ataklarımızda gelişen 2li mücadelelerde çok kırılgan bir yapıya büründük.
Bursaspor'un yenildiği bir haftada kazanmak çok güzel oldu.Takımımıza tebrikler,adım adım zirveye yaklaşıyoruz.
Zekirdek
05.Aralık.2010, 23:41
Dia top sürerken adeta biz görmden ayağına topu izole bant ile yapıştırıyor galiba. Adam hem at gibi koşuyor hem dribling'i iyi. Pes 10 Messi'nin top sürmesine benzetiyorum. Stoch ise saman alevi gibi bir atak var bir 30 dk ortalıkta yok. Zaten Aykut Hoca kendi söyledi Dia tam hazır olsa Stcoh'un yerine Dia'yı oynatacağını.
Alex çok başka ya buralardan değil yani. Şahsen Alex ile aynı gezegenden olduğum hakkında şüpheliyim adeta. Adam çok farklı birşey. Takım Alex ve diğerlerine döndü adeta. Şu Gökhan'ın ortalarını geliştirmek için kaleci antrenörlernin yanına vermek lazım ayrıca.
Yobo'da içinden geçirmiştir ''Nereden çıktı şu Emenike'' diye. Bu sezon Yobo'yu defansif anlamda en çok zorlayan isim.
Niang'ın ise dinlenmesi gerekiyor. Bir maç oynatmasakta kendini toparlasa çok iyi olur.
M.O.S.H
06.Aralık.2010, 03:36
Cristian'daki yükseliş devam ediyor ama tam kapasitesiyle oynasa bile yetersiz bi oyuncu devre arasında bu yükselen gibi görünen formuna aldanarak o bölgeye transfer yapılmazsa çok büyük bi hata olur umarım böyle birşey yaşanmaz.
Caner sol bek için ne kadar yetersiz olduğunu her maç gösteriyor Aykut Hoca devre arasında bi çözüm bulmalı bu böyle gitmez.
Emenike harika bi oyuncu cidden Drogba'yı andırıyor Türkiye'de fazla kalmaz diye düşünüyorum :).
Lucas Neill
06.Aralık.2010, 13:07
Cristian ne kadar iyi oynasa da Fb'nin oyuncusu degil belki bu sene idare edilebilir ama seneye o bölgeye cok iyi bir oyuncu sart.Aslinda sasiriyorum maddi gücü en yüksek kulüp Fb Türkiye'de neden Niang gibi kaliteli oyuncu almadilar sezon öncesi ön liberoya. Avrupa'daki cogu iyi ön libero ya da orta sahayi alabilirler.