PDA

View Full Version : G.Saray sadece Türkiye'de büyük

Facx
06.Aralık.2010, 03:16
http://www.aksam.com.tr/images/news/1306.jpg
G.Saray sadece Türkiye'de büyük
Santos'a transfer olan Elano, giderayak Lance'ye konuştu, son golünü Cim Bom'un kalesine attı

'Benim asıl hedefim Real Madrid ve Milan gibi Avrupa'nın büyük takımlarında forma giymekti.' ...'Dünya Kupası'nda oynayabilmek için ilk 11'de forma şansı bulabileceğim G.Saray'a gittim.'...

G.Saray'ın 2 milyon 900 bin euroya Santos'a sattığı Elano, mutluluktan uçuyor. Brezilyalı yıldız, ülkesinin en önemli spor gazetelerinden Lance'ye gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Elano, 'Türkiye'ye gittiğin için pişman mısın?' sorusuna, 'Hayır, çünkü o zamanlar şartlar onu gerektiriyordu' diye cevap verirken sözlerini şöyle sürdürdü: 'Shakhtar ve Galatasaray sadece kendi ülkelerinde büyük olan takımlar. Asıl amacım, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için mücadele veren Milan ve R.Madrid gibi büyük takımlarda oynamaktı'.

G.SARAY BİR ARAÇTI
SarI-Kırmızılı ekibe ilk transfer olduğu zamanlarda iyi bir performans sergilediğini belirten Brezilyalı yıldız, 'Açıkçası Dünya Kupası'nda oynayabilmek için Türkiye'ye gittim. G.Saray da bu hedefime ulaşmamı sağladı' diye konuştu.

Edu: Çok bile dayandı
ELANO'nun transfer olduğu Santos'un kaptanlığını yapan Edu Dracena, G.Saraylılar'ı kızdıracak açıklamalar yaptı. Edu, 'F.Bahçe, Türkiye'nin en profesyonel takımı. Biz paralarımızı alırken G.Saraylılar para bile alamıyordu. Elano'nun bu kadar dayanması da mucize bile olmuş' diye konuştu

kaynak : http://www.aksam.com.tr/g.saray-sadece-turkiyede-buyuk--811h.html

bide lincoln e karaktersiz buna karakterli derler.

Bordo61Mavi
06.Aralık.2010, 03:22
Bu habere inanmam, Elano baska bi takim bulamicakmiydi dunya kupasinda oynamak icin :) Sacmalik

Elano icinse biz sey yazalim ozaman

"ELANO SADECE TURKIYE DISINDA BUYUK FUTBOLCUYDU, TURKIYEDE KUCUK. sadece formasini satmak icin aldik"

Facx
06.Aralık.2010, 03:27
Bu habere inanmam, Elano baska bi takim bulamicakmiydi dunya kupasinda oynamak icin :) Sacmalik

Elano icinse biz sey yazalim ozaman

"ELANO SADECE TURKIYE DISINDA BUYUK FUTBOLCUYDU, TURKIYEDE KUCUK. sadece formasini satmak icin aldik"

dünya kupasında oynamak için bizde geldiği bariz bence zatende öbürleri yalan olabilir.

Bordo61Mavi
06.Aralık.2010, 03:29
dünya kupasında oynamak için bizde geldiği bariz bence zatende öbürleri yalan olabilir.

Cokmu iyi performans sergiledi Cimbomda :) ? Dungamiydi neydi zaten sevdigi adamlari seciyordu , oyle degilmi ?

Ronaldinho'yu almadi kadroya Elanoyu aldi :)

Galatasaray taraftarlarina sorsak Ronaldinhoyumu istersiniz Elanoyumu, Elano yu kac kisi der

Facx
06.Aralık.2010, 12:03
Cokmu iyi performans sergiledi Cimbomda :) ? Dungamiydi neydi zaten sevdigi adamlari seciyordu , oyle degilmi ?

Ronaldinho'yu almadi kadroya Elanoyu aldi :)

Galatasaray taraftarlarina sorsak Ronaldinhoyumu istersiniz Elanoyumu, Elano yu kac kisi der

abi saçmalama adam geldiğinde de söylemişti onu dunga kendisine ilk 11 de oynayabilceğin bi takıma gidersen seni alırım demişti iyi performans sergilediğini idda eden yok zaten yeri garantiydi ancak ilk 11 de sahaya çıkacağı bi takıma gitmesi gerekiyodu

KanaKe
06.Aralık.2010, 12:15
Haksiz sayilmaz bizim üc büyüklerimiz sadece Türkiye'de büyük. Avrupa ve Dünya'da büyük olmak icin büyük takimlara kafa tutabilmek lazim bizim takimlarimiz daha avrupanin kalburüstü takimlarina karsi zorlaniyorlar... Sorun Türk futbolunda anadolu takimlari biraz daha hücuma yönelik oynasa futbolumuz gelisecek fakat anadolu takimlari 30 senedir ayni mentalitede oynuyor 90 dakika savunma sürekli faul ile oyunu durdururlar sansa bir gol atarsalar o golün üstüne yatarlar... Sonra üc büyüklere yükleniliyor o kadar transfere ragmen avrupada basari gelmedigi icin.

yaman76hakanFB
06.Aralık.2010, 14:13
Bu tür demeç ve röportajlara uyuz oluyorum.

Futboluyla konuşacak birşey bırakmayanlar demeçlerle kendini gündemde tutmaya çalışıyor.

Bu evlilik bitti mi kardeşim; bitti. Güle güle, yolun açık olsun. Yok, Türk futbolu şöyleymiş, Galatasaray böyleymiş, Fener başkanı öyleymiş... Tasası size mi düştü birader derler adama; siz neydiniz ve ne bıraktınız geride? Güzel olarak hatırlanacak bir iz, bir işaret, bir eser, bir enstantane... Ne kaldı sizden geriye? Kocamaaaan bir HİÇ... Öyleyse ne dırdır edersiniz halen, basın gidin, Real Madrid'e mi gideceksiniz, Milan'a mı, bastıbacakos spora mı?

Şu Brezilyalılar ne şamatacı tiplermiş ya? Ağızlarını kapatsan burunlarıyla konuşacaklar. Zaten demeç vermek dışında bir işe yaradıkları da yoktu. (Özellikle bizden gidenin.)

izmer96
06.Aralık.2010, 14:16
Ben bu haberim 1. harfinden son noktasina kadar yalan olduguna inaniyorum desem cokmu saf davranmis olurum ?

BaGa TaRKaN
06.Aralık.2010, 14:16
En Azından Santos'tan Büyük:)

Ama Zannetmiyorum Böyle Bişey Söyleceğini Biraz Medya Oyunu Var Bu Haberde Bizim Medya Biraz Magazinsel Boyutta Hep.

MeMo
06.Aralık.2010, 17:43
Elano öyle şey demez.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Aralık.2010, 20:07
Yalan haber olduğunu düşünüyorum...

RasAnt
08.Aralık.2010, 12:46
Türk medyası abi siz ne bakıyorsunuz yok edu biz fenerde para alırken onlar alamıyordu falan hangi futbolcu cıkar bole bi açıklama yapar saçmalık ya medyaya sövesim varrr