View Full Version : Türkiye'ye Hoşgeldin Guti Hernandez
BaGa TaRKaN
06.Aralık.2010, 11:13
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü İsyanyol yıldızı Guti Hernandez, bir gece kulübünden çıktandan sonra, Bebek sahil yolunda trafik kazası geçirdi. 271 promill alkollü çıkan Guti, ters yönden gelen İETT otobüsüne çarptı.
Beşiktaş'ın İspanyol yıldız futbolcusu Guti Hernandez, Bebek'te trafik kazası geçirdi. Yıldız futbolcu, kazayı yara almadan atlattı. Guti Hernandez, ifadesi alınmak üzere Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü. 271 promil alkollü çıkan Guti'nin ehliyetine el konuldu.
Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Guti, eğlenmek için gittiği gece kulübünden 34 AF 8461 plakalı cipiyle ayrıldı. Bebek Sahil Yolu'nda ters yöne giren Guti, Sarıyer-Taksim hattında çalışan 34 TN 2487 plakalı İETT otobüsüyle çarpıştı. İspanyol futbolcu, kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri Guti'yi ifadesini almak çin Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürdü. Guti'nin polis merkezinde alkol kontrolü yapmak isteyen polislere güçlük çıkardığı ileri sürüldü. 271 promil alkollü çıktığı belirtilen Guti'nin ehliyetine el konuldu.
Guti Hernandez, işlemlerinin ardından kendisini almaya gelen iki kişiyle birlikte polis merkezinden ayrılarak Üsküdar'daki Vaniköy Evleri'ne gitti. Guti'nin otomobili ise otoparka çekildi.
Video'yu İzlemek İçin Tıklayın (http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=7721)
CHA
anil luque
06.Aralık.2010, 11:51
İlk yaramazlığını da yapmış oldu. Ders olur bu ona
KanaKe
06.Aralık.2010, 12:17
Hani cok profesyoneldi :) Ayni seyi bir Türk oyuncu yapsin aninda kadro disi kalir. Alkollü araba kullanmakta neyin nesi ? Ehliyeti bakkaldan mi almis Guti?
Lucas Neill
06.Aralık.2010, 13:15
271 promil fazla ama bünye meselesi bu yabancilar daha bi aliskin alkole ama saglam icmis :) gecmis olsun
barahir
06.Aralık.2010, 13:18
şimdi bi tezatlık var, sporx'de 2,71 promil yazıyor, burda 271 hangisi doğru?
Nedvedmania
06.Aralık.2010, 13:21
271 dir 2,71 olsa haber değeri bile olmaz zaten :)
barahir
06.Aralık.2010, 13:26
evet şimdim trt'de dinledim orda da 271 dedi.. virgülü fazladan atmış sporx..
Fearless Coward
06.Aralık.2010, 13:46
Guti'den görüntü
http://img5.mynet.com/spr4/guti-sarhos-29746_501.jpg
izmer96
06.Aralık.2010, 14:08
Aynisini Ispanya'da yapsa birde ehliyetinin yuzunu goremez , ama eminimki canim ulkemde bir uyari ile gecistirilmistir
KaPaLı
07.Aralık.2010, 19:03
Ahh benim sevgili basınım. Kazım geçen sezon kaza yaptı " Alemci Futbolcu " " Gecelerin Adamı " vs vs vs gibi yakıştırmaları anında taktılar. Arda, kız arkadaşıyla dışarı çıkar Arda'yı alemci yaparlar. Guti her gece dışarı çıkar, 271 promil alkol alır araba kullanır kaza yapar başlıklar " Guti ucuz kurtuldu " . Herhalde pasaport farkettiriyo kendini veyada formanın rengi.
MeMo
07.Aralık.2010, 19:07
Kazım böyle bir şey yaptığında tüm medyanın Kazım'a tabir-i caizse dayak atarken bu haberin görmezden gelinmesi çok acı...
barahir
07.Aralık.2010, 19:14
Quality Turkish Media!!!
besiktas1903
07.Aralık.2010, 19:56
Trafik kazası geçiren Guti Hernandez, kazanın büyütüldüğünü savundu.
Trafik kazası geçiren Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, kazanın büyütüldüğünü savundu.
Arnavuktöy sahil yolunda aracıyla ters yöne giren Guti Hernandez, belediye otobüsüne çarpmıştı. Kazayı yara almadan atlatan İspanyol futbolcu, yaşadığı olayla ilgili abartılı haberler yapıldığını öne sürdü.
İspanya'nın Marca gazetesine konuşan Guti,"Pazar gecesi hafif bir kaza geçirdim. Merak edilecek bir durum yok. Basında çok abartılı bir şekilde yer buldu. Türkçe bilmediğim için karakola gitmek zorunda kaldım ve işlemler biraz uzadı. Geceyi de daha sonra evimde geçirdim" dedi.
Fazla alkollü olduğu iddialarını da yalanlayan yıldız oyuncu, "Bursaspor maçını kazandıktan sonra yemeğe çıktık. Çok alkol aldığım yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor. 2.71 promil çıktığını söylüyorlar, ancak 0.71 bile çıkmadı. Zaten alkolün kazayla alakası yok" diye konuştu.
Tecrübeli oyuncu, kaza sonrasında sadece aracının aynasının kırıldığını sözlerine ekledi.
ancar
07.Aralık.2010, 20:01
8 duble rakı veya da 1.5 lt vodka'ya eşitmiş daha fazla şeyede eşitte unuttum onları
LaigLeNoiR
07.Aralık.2010, 20:14
271 ve 2.71 de aynı şey sadece birimleri farklı..
Araç kullanmama yasağı için sınır 0.5 promil.
Deus Dominus
07.Aralık.2010, 23:47
6 ay arkadaşlarının aracıyla gider gelir bara, sonra geri alır ehliyetini.
RasAnt
08.Aralık.2010, 12:39
Bu medyaya sövesim geliyor zaten benim herzaman,herşey değişti şu ülkede ama tek taraflı medya her alanda bir türlü değişmedi.Gutiye geçmiş olsun umarım ehliyeti gidene kadar vermezler trafik canavarı seni.
besiktas1903
08.Aralık.2010, 14:33
Bu medyaya sövesim geliyor zaten benim herzaman,herşey değişti şu ülkede ama tek taraflı medya her alanda bir türlü değişmedi.Gutiye geçmiş olsun umarım ehliyeti gidene kadar vermezler trafik canavarı seni.
eger Guti iyi oynamasaydi degisik haberler cikardi...