Log in

View Full Version : Ankaragücü - Fenerbahçe [16. Hafta]

TR.CaPTaiN
08.Aralık.2010, 11:44
http://i56.tinypic.com/25g5fkn.jpg

yaman76hakanFB
08.Aralık.2010, 12:30
Yenmesi yenilmesi, puan kaybı, filanı falanı bir tarafa... Şu Ümit Özat'ın takımına bir sezonda iki kere yenilir ve Ümit'i iki kere havalandırırsak cidden ayıp olur. Çok değil, ikiyüzelli gram ciddiyet...

RasAnt
08.Aralık.2010, 12:47
Takım karabük maçındada pek iyi performans göstermedi ama Alex var yeterli bence alacağız :)

Sekopej
08.Aralık.2010, 12:53
Federasyonu kınıyorum, bu maç niye cuma ya da cumartesi olmaz, ben askere gitmeden 1 maçı daha izlemiş olacaktım, pazar günü olduğu için izleyemiyorum.:p

Kupa maçında çok iyi oynanan bir devre vardı, orada Ankaragücü çok etkisiz kalmıştı, 2. devre ise işler tamamen değişip çok iyi oynayan bir Ankaragücü görmüştük. Şimdi yine maçın ilk devresi üstün oluruz diyorum, 2. devre son haftalarda olduğu gibi, rakibi ümitlendirecek oyuna izin vermezsek de kazanırız.

TR.CaPTaiN
08.Aralık.2010, 12:58
Bu maçı alırsak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirme şansımız olacak. Ankaragücü'nün kaliteli kadrosu var ancak eğer oyuncularımız baştan sona ciddiyet içerisinde olursa 3 puanla ayrılırız.

Alex bu maçta gol atarsa Metin Oktay'a ait üst üst 6 lig maçında gol atma rekoruna ortak olacak.

Ankaragücü yönetimi taraftarın bir bölümüyle anlaşamadığından bilet fiyatlarını uçurup kendilerine tepki verenlerin stada girememesini istiyor. Son Sivas maçında kale arkalarını 33 lira yapmışlar. Bu maç için de en ucuz biletin 80 lira olacağına dair duyumlar var. Umarım böyle bir saçmalık olmaz.

BeeTLeJuiCe
08.Aralık.2010, 13:53
hakkaten niye cuma yada cumartesi olmazki, askere gitmeden bi maç izlerdim.

Lucas Neill
08.Aralık.2010, 14:04
Ümit Özat birakmis sanirim

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Aralık.2010, 16:42
Ankaragücü entrasan bir takım... Gün geliyor 4-5 yiyorlar berbat oynayarak. Gün geliyor deplasmanda Galatasaray'a 4 atıyorlar. Ben Ankaragücü'nün oyununu tutturursa Fenerbahçe'yi yenebileceğini,ya da en azından yenilmeyeceğini düşünüyorum. Bu maç hakkında ki tahminim 1-0 Çifte Şans...:p

Ümit Özat birakmis sanirim
Bugün LigTv'de röportaj verdi,Mayıs'ta bırakmayı düşünüyormuş,henüz görevinin başındaymış...

yaman76hakanFB
08.Aralık.2010, 17:04
Bugün LigTv'de röportaj verdi,Mayıs'ta bırakmayı düşünüyormuş,henüz görevinin başındaymış...

İyi iyi bırakmasın. Önce biz yenelim, sonra bıraksın bırakacaksa... Diğer türlü çok zoruma gider. Hatta mümkünse onu bıraktıracak kadar gol atalım derim ama bizim takımında sağı solu belli olmuyor ki... Bir bakıyorsun başka türlü oynuyorlar, bir bakıyorsun daha başka türlü... Güvenipte, "fark olsun, bizim olsun" diyemiyorsun. Galibiyete de razıyım, o da yeter.

Revolution
08.Aralık.2010, 17:06
hakkaten niye cuma yada cumartesi olmazki, askere gitmeden bi maç izlerdim.

Federasyonu kınıyorum, bu maç niye cuma ya da cumartesi olmaz, ben askere gitmeden 1 maçı daha izlemiş olacaktım, pazar günü olduğu için izleyemiyorum.:p

Kupa maçında çok iyi oynanan bir devre vardı, orada Ankaragücü çok etkisiz kalmıştı, 2. devre ise işler tamamen değişip çok iyi oynayan bir Ankaragücü görmüştük. Şimdi yine maçın ilk devresi üstün oluruz diyorum, 2. devre son haftalarda olduğu gibi, rakibi ümitlendirecek oyuna izin vermezsek de kazanırız.

Şimdiden hayırlı tezkereler abilerim...

Fenerbahçe seriyi devam ettirip kazanacaktır.

sananes
09.Aralık.2010, 11:59
Ankaragücü güçlü bir takım ama maç seçiyorlar gibi büyük takımlara karşı daha ciddiyetliler yani.Buna rağmen 3 puan ile döneriz biz.Zorlanabiliriz belki ama ligin ilk devresi bitene kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

mcgonagal
09.Aralık.2010, 12:06
İBB ve Karabük maçlarında iyi oynamasa Fenerbahçe galip geldi.
Ankaragücü çok tuhaf bir takım kupada Fener'i lig de Galatasaray'ı 4-2 gibi farklı yendi.
Ama ligde en son Galatasaray maçında galip geldi.
Fenerbahçe bu maçı kazanır.

Varonil
09.Aralık.2010, 16:39
Zor ve yüksek gerilimde geçen bir maç olacak.Dia sakatlığının ardından ilk 11'de başlayabilecek seviyeye gelirse Aykut Hoca Stoch'u yedeğe çekip Dia'yı sol tarafta ilk 11'de başlatabilir.Ankaragücü istikrarsız sonuçlar alıyor,fakat yine de tehlikeli bir takım.Dikkatli olmalıyız,olası bir puan kaybına tahammül yok.

anil luque
09.Aralık.2010, 16:52
Ankaragücü yine sürpriz bir skora imza atar umarım , Fenerbbahçe puan kaybeder gibime geliyor ..

barahir
09.Aralık.2010, 18:28
Kuddusi Müftüoğu ile kazanma yüzdemizin az olduğunu varsayarak, puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.. Umarım yanılırım..

TR.CaPTaiN
10.Aralık.2010, 22:58
A.Gücü'nden zamlı bilet!

Ankaragücü, Fenerbahçe ile yapacağı lig maçının bilet fiyatlarını belirledi.

Ankaragücü, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Saray Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışmaya sakatlıkları bulunan Vittek ve Umut katılmazken, Muhammed Hanifi ve kaleci Özden Öngün bireysel antrenman yaptı.

Başkent ekibinde, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdmanın son bölümünde yarım ve tam sahada çift kale maçla Fenerbahçe maçı taktiği çalışıldı.
Sarı-lacivertli ekipte, kart cezalısı Sapara, sakat futbolcular Vittek, Umut, Muhammed Hanifi ile kaleciler Özden ve Bayram, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Ankaragücü'nün, Fenerbahçe karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
''Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Klukowski, Kağan, Adem, Güven, Sestak, Meye, Metin''

-BİLET FİYATLARI EL YAKIYOR-

Öte yandan, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, bu akşam yapılan Ankaragücü Yönetim Kurulu toplantısı sonunda belirlendi. Kale arkası tribün 120, maraton 125 ve kapalı tribünün biletlerinin ise 130 lira olduğu öğrenildi.

AA

Şaka gibi..

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 23:03
A.Gücü'nden zamlı bilet!

-BİLET FİYATLARI EL YAKIYOR-

Öte yandan, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, bu akşam yapılan Ankaragücü Yönetim Kurulu toplantısı sonunda belirlendi. Kale arkası tribün 120, maraton 125 ve kapalı tribünün biletlerinin ise 130 lira olduğu öğrenildi.

AA

Şaka gibi..

Yuh Oha Diyorum Başkada Demiyorum.

barahir
10.Aralık.2010, 23:04
her yıl ki tarife.. Federasyon bi kararname çıkarmadıkça bazı istisnalar hariç her takım çekiyo bu fiyatları.. Ayıptır..

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 23:07
Geçen Maç 60 Liraydı Bu Sezon. Daha Aradan Fazla Zaman Geçmeden 2ye Katlamanın Mantığı Nerededir?

Deus Dominus
10.Aralık.2010, 23:24
Alex bu formu sürdürdüğü sürece Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmez. Tek başına takım maşallah. :)

RasAnt
11.Aralık.2010, 01:24
Bilet fiyatlarına bak sanki messi ronaldo var sahada :D

TR.CaPTaiN
11.Aralık.2010, 13:04
Maç saatinde Ankara'da soğuk bir hava olacak, kar da olabilirmiş. Bu tip zor hava şartlarında oyuncular arasındaki kalite farkı yerini mücadele farkına bırakabiliyor. Dolayısıyla kazanmak için en az Ankaragücü kadar mücadele etmek şart.

Ben kendimi bildim bileli Ankaragücü kaos içerisinde. Yine klasikleşmiş şekilde kaos içerisindeler. Yönetimleri değişiyor, futbolcusu değişiyor, teknik direktörü değişiyor ama bu kaos ortamı hiç değişmiyor. Yönetim Gecekondu tribünü kendilerini protesto ettiğinden dolayı bilet fiyatlarını Sivas maçında yükseltiyor. Sivasspor maçında 33 lira olan kale arkasına yönetim karşıtı Ankaragücü taraftarı bu parayı vererek giriyor ve protesto amaçlı Fenerbahçe maçını 100 lira yap tarzında bir tezahürat yapıyorlar. Ankaragücü yönetimi de bu tezahürata karşılık veriyor ve bilet fiyatlarını böyle uçuruyor.

Fenerbahçe Kale Arkası: 135,00 TL
MKE Ankaragücü Kale Arkası: 135,00 TL
MKE Ankaragücü Kapalı: 145,00 TL
MKE Ankaragücü Maraton: 140,00 TL

Biletix

Bordo61Mavi
11.Aralık.2010, 13:17
Bana kale arkasini komple verseler okadar para vermem, Ankaragucu sasirmis :)

BaGa TaRKaN
11.Aralık.2010, 13:19
Biletix'de Hemen Payını Koymuş:D Merak Ediyorum Bu Maça Gidecek Olan Var mı:D

SAİT71
11.Aralık.2010, 14:49
Valla bu soğukta bu fiyata hem üşüyüp hemde cebini boşaltmaz kimse :D

ReaList
11.Aralık.2010, 15:20
1-0 öne geçmesi halinde oyuncuların geriye yaslanıp maça yatmaya heveslenmesi, maçın Fenerbahçe açısından felaket geçmesi için yeterli olur. Onun için 90 dakika boyunca ciddiyeti elden bırakmadan asılması lazım Sarı Kanaryaların.

furkan58
12.Aralık.2010, 00:00
Alex ve Niang'a Guvendıgım Bir Maç %100 3 Puan Almamız Lazım . Niang Son Haftalardaki Form Düşüklülüğünü Atlatır Umarım . Dia'dan da Gol veya Goller Bekliyorum :)

Lim10
12.Aralık.2010, 03:40
1-0 olsun bizim olsun diyeceğim bir maç.

nerazzuri
12.Aralık.2010, 03:55
büyük ihtimal seyircisiz ve karlı bir havada oynanacak. umarım beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada biz de puan kaybetmeyiz.

CBJ
12.Aralık.2010, 14:07
Fenerbahçe kazanır ama bu o kadar kolay olmaz çünkü Ankarada stadın zeminini iyi biliyoruz ve bi de kar olunca top kontrolü falan oldukça zor olacak o zeminde ama yine de kaliteli ayakları ile Fenerbahçe kazanmaya yakın olan taraf.Galatasaray ve Beşiktaşın yenilmesinin etkiside olacaktır tabi.Ayrıca Fenerbahçe taraftarının bu maça ilgisi büyük :)

izmer96
12.Aralık.2010, 14:53
ust oynadim bol gollu bir mac olsun

Universal
12.Aralık.2010, 14:57
Adım adım zirveye gidiyoruz, Ankaragücü küçük bir engel olur, iyi ritim yakaladık. Kazanırız. Niang bu maçta geri dönecektir, Dia ilk onbirde oynayacak. :)

Alex'den gol bekliyorum, rekor kırmak ona yakışıyor. :)

Zekirdek
12.Aralık.2010, 15:48
3-1 kazanacağımızı düşünüyorum. Alex en az bir asist yapabilir. Zencilerimize de son derece güveniyorum.

Suicider
12.Aralık.2010, 20:17
Niangın vuruşu direkten döndü.ANkaragüçllü taraftarlar yönetim istifa diye bağrıyor..

titates1
12.Aralık.2010, 20:20
Cok iyi basladik , futbol
Cok guzel cristian daha sert daha iyi oynuyor simdi sakatlandi insallab birseyi yoktur boyle oynarsa cok is gorur

bySilver
12.Aralık.2010, 20:20
Fener alsın :) İddaam tutsun :)

Suicider
12.Aralık.2010, 20:35
Fener etkili oynuyor ilk yarı atar 1 tane gol

barahir
12.Aralık.2010, 20:53
Yenemezsek ayıp bize.. çok güzel oynadık ilk yarıda.. Ankaragücü beraberliğe razı oynuyo zaten..

BaGa TaRKaN
12.Aralık.2010, 21:08
Niangın vuruşu direkten döndü.ANkaragüçllü taraftarlar yönetim istifa diye bağrıyor..

Giden Babayiğitlerden Biraz Borç Alsak Bari:D

MeMo
12.Aralık.2010, 21:09
Sezonun en iyi oyununu oynuyoruz...

The.Crow
12.Aralık.2010, 21:16
İlk yarı Fenerbahçe iyi oynamak için kendini hiç zorlamadı. Rahat bir şekilde müthiş bir oyun oynadık çok pozisyon yakaladık ancak henüz gol yollarında şanssısız. Umarım ilk yarı iyi futbol ikinci yarı kötü futbol geleneğimizi sürdürmez ve böyle devam ederiz. Tabi diğer risk rakibin ilk gelişinde gol atması..

bySilver
12.Aralık.2010, 21:32
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Sestak atmış.

M.Scofield
12.Aralık.2010, 21:40
2-0 oldu..

RasAnt
12.Aralık.2010, 21:40
Yenildik yaw bikerede bjk gs yenilince yenelim ya :D

RaSenGan
12.Aralık.2010, 21:41
2-0 oldu yine Sestak.

Clayman
Sestak şov yapıyor. 2-0.

MeMo
2 oldu vay anasını ya. 2.yarı yok oldu takım.

sananes
12.Aralık.2010, 21:46
Niang'a, Güiza en azından nereye koşacağını biliyordu.

izmer96
12.Aralık.2010, 21:49
Sestak sov var ankarada

Suicider
12.Aralık.2010, 21:49
Süprize bak :s

Emre sarı görmüş haftaya yokmuş

bySilver
12.Aralık.2010, 21:55
Yattı kupon hayırlı olsun.

BaGa TaRKaN
12.Aralık.2010, 21:58
Başkentimiz Önce Gençlerbirliği ve Ardından Ankaragücü ile Bu Haftaya Damga Vurdu.

TaşkınMahmut
12.Aralık.2010, 21:59
Güzel gol attı Niang köşeye. Maç sonucu 2-1

TaşkınMahmut
12.Aralık.2010, 22:01
3 Büyüklermiş .. Pehhhh. Biri Stadının son lig maçında 30. sn de gol yer yenilir. Biri en son ezeli rakibini yenmiş takıma yenilir. Bi tanesi istenmeyen adamının asistleriyle yenilir.

Büyük mü bunlar?

bySilver
12.Aralık.2010, 22:02
Benide kendinide yaktın Niang.

Deus Dominus
12.Aralık.2010, 22:03
Sestak'ın ikinci golü muazzamdı. Ama bu golde Fenerbahçe'nin takım olarak büyük katkısı vardı :) elini kolunu sallaya sallaya ortasahadan aldığı topu önce sağ kanada taşıdı, oradanda ceza sahası yayı üzerine getirdi. Haftanın en güzel golüydü izlediğim maçlar içerisinde.

TaşkınMahmut
12.Aralık.2010, 22:05
Sestak'ın ikinci golü muazzamdı. Ama bu golde Fenerbahçe'nin takım olarak büyük katkısı vardı :) elini kolunu sallaya sallaya ortasahadan aldığı topu önce sağ kanada taşıdı, oradanda ceza sahası yayı üzerine getirdi. Haftanın en güzel golüydü izlediğim maçlar içerisinde.

MESSİvari bir taşıyış , Xavi tarzı bir bitiriş vuruşuydu. Hurşutun golüde kaleci hatası olmasa haftanın güzel gollerinden. Veysel Sarı ve Orhan Şamıda hazırlanış açısından iyi gollere katabilirim.

BaGa TaRKaN
12.Aralık.2010, 22:06
3 Büyüklermiş .. Pehhhh. Biri Stadının son lig maçında 30. sn de gol yer yenilir. Biri en son ezeli rakibini yenmiş takıma yenilir. Bi tanesi istenmeyen adamının asistleriyle yenilir.

Büyük mü bunlar?

10 Numara Bir Yorum;)

Fearless Coward
12.Aralık.2010, 22:09

Büyük mü bunlar?

+1000 katılıyorum.Artık büyük devrinin geçen sene bittiğini görmüştük.Bu sene de şampiyon anadoludan öyle ya da böyle.

izmer96
12.Aralık.2010, 22:10
Cok garip bir sezon oluyor , sonunu kestiremiyorum bu isin

TR.CaPTaiN
12.Aralık.2010, 22:12
Bir takım 2 devrede bu kadar farklı olmaz, olamaz. Maçlar ilk 45 dakikadan ibaret olsa herhalde liderdik ama sadece 2. devreden ibaret olsaydı küme düşüyorduk. Hava şartlarından dolayı ben kötü bir futbol oynarız ama duran top, ara top derken araya 1 tane sıkıştırıp 3 puanı alırız düşüncesindeydim. Maça sanki zemin mükemmelmiş gibi iyi paslaşmalarla başladık. Bu paslaşmaların yavaş olması sıkıntıydı ancak yine de iyi baskı kurmuştuk. Gerekli pozisyonları da bulduk ama değerlendirilemedi. İkinci yarıda Fenerbahçe adeta Bucaspor'a dönüştü. Ankaragücü ilerde basmaya başladı ve Fenerbahçe pas dahi yapamamaya başladı. Nihayetinde Ankaragücü golü buldu ve golü bulduktan sonra da sazı ellerine aldılar.

Maç boyu kalemize 3 top geldi 2 tanesi gol oldu 1 tanesi direkten döndü. Ben de izledim Volkan da izledi. İkinci golde Müftüoğlu gözünün önünde Niang'a yapılan faulü vermedi o top geldi gol oldu. Ama o golde hedef tahtasına sadece hakemi koymak insafsızlık olur. Yahu arkadaş 5-6 kişisiniz o Sestak o topu nasıl oraya getirir ve vurur.

Oyuncuları değerlendirecek olursak; ilk yarıda Dia fırtına gibiydi, ikinci yarı piyasada yoktu. Cristian ilginç şekilde çok iyi oynadı. Resmen Emre'nin görevini de Cristian yaptı. Arkadaşlarını yönlendirdi, topları değerlendirdi. Ama bu son birkaç maç performansına aldanmadan önlibero almak lazım. Emre, Alex, Niang durgundu.

Fenerbahçe taraftarının artık sabrı yok. Yönetim, teknik direktör, futbolcu, malzemeci, doktor kulüpte kim var kim yoksa bunu bilmeli.

RasAnt
12.Aralık.2010, 22:19
adamlar 11 aydır para alamıyormus be,bizimkinlere 2 yıl vermiceksin para :D

mekking
12.Aralık.2010, 22:30
Tebrikler Ankaragücü :)

yaman76hakanFB
12.Aralık.2010, 22:31
Bu takımın rezil haline cidden çok üzülüyorum.

Facx
12.Aralık.2010, 22:32
maçtan sonra sarışın bi futbolcunu "hocamız 60. dk ya kadar gol yemezsek maçı alırız dedi bizde öyle yaptık ve kazandık" dedi ondan 2 sn öncede aynısını erman toroğlu demişti tam kanal değiştirdik denk geldi feneri çözmüş anlaşılan ümit özat

fbdevil190737
12.Aralık.2010, 22:35
Yazıklar olsun !

World Hollow o1
12.Aralık.2010, 22:38
Güzel gol attı Niang köşeye. Maç sonucu 2-1

Hangi köşe? :) Adam çatala vurdu bee..

İyi maç oldu ilk yarı çok isabetli sabırlı işler yaptı takım Ankaragücü istediğini ilk yarı aldı 2. yarıda Caner'in lakait pozisyon alışı golü getirmeseydi daha farklı sonuç olabilirdi, güzel maç oldu 3 büyüklerin puan kaybettiği bi hafta oldu güzel performans sergiledi..

Ümit Özat'ın maç başından sonuna kadar dua'sına dicek lafım yok Adamsın.. :)

Tebrikler Ankaragücü.. :)

izmer96
12.Aralık.2010, 22:38
Umit Ozat'ta ayni seyi soyledi macdan sonra , 60. dakkaya kadar bu maci tutarsak sonra cok rahat kazaniriz demis futbolcularina

yaman76hakanFB
12.Aralık.2010, 22:43
Ümit maçını kazandı, efeler gibi tesbihini eline aldı, çatır çatır da bir güzel salladı.

Sebeb olanlar utansın.

yaman76hakanFB
12.Aralık.2010, 22:50
Yazmayı unutmuşum:

Lugano'ya benden sınırsız izin... Dilediği takıma gidebilir. Nazla niyazla oynayan futbolculardan gına geldi. Canı istediği vakit kart görecek, kendisini attıracak; canı istemeyince rakibe eskortluk edecek... Beri dursun, yolu açık olsun.

Volkan'a laf yok. Çocukcağız bu soğukta topa atlayacak, bir yanı üşüyecek; karda kışta bir gol için değer mi?

Son olarak: Caner bu takımın sol bekiyse bende Lionel Messi'yim.

Suicider
12.Aralık.2010, 22:55
Alex hala bu takımın herşeyi o maç sırasında pek kıpırdamadığı zaman fener puan yada puanlar kaybediyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2010, 23:10
Fenerbahçe buz kesti

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, zorlu Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. İlk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda Sestak'ın gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Fenerbahçe maça etkili başladı. Mehmet Topuz 2. dakikada sağ kanattan içeri güzel ortaladı. Niang, çok müsait pozisyonda topa vurmak yerini önünden geçmesini izleyince pozisyon sonuçsuz kaldı. Dakikalar 6'yi gösterirken Cristian Baroni şansını 20 metreden denedi. Kaleye çok sert giden topu kaleci Senecky güçlükle kornere çeldi.
Yoğun kar yağışı altında oynanan maçta Fenerbahçe atakları dinmedi. 12. dakikada Niang gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan golcü oyuncu, nefis bir plase vuruş yaptı ancak top üst direkten geri döndü. Fenerbahçe'de dikkat çeken en büyük özellik, hemen hemen her oyuncunun kaleyi yoklaması oldu. Cristian Baroni, Emre ve Niang, uzaktan çektikleri şutlarla Senecky'ye zor anlar yaşatsalarda başarılı file bekçisini geçmeyi başaramadı. Ankaragücü, ilk yarıda oyunu kendi yarı sahasında kabul edince, Volkan soğuk havada donmamak için çareyi kendi ceza sahası içinde koşmakta buldu. İlk yarıda başka gol pozisyonu olmayınca devreye taraflar 0-0 eşitlikle girdi.
İkinci yarıda sahada daha atak bir Ankaragücü vardı. 49. dakikada Gabric sağ kanattan güzel ortaladı. Güven'den önce araya son anda giren Emre mutlak bir golü önledi. Dakikalar 62'yi gösterirken ev sahibi ekip golü buldu. Kulukowski soldan sıfıra kadar indi. Kafasını kaldırdı ve uzak direkte bekleyen Sestak'ı gördü. O noktada kendini unutturan Sestak, topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 1-0.
Fenerbahçe, golden sonra Semih ve Stoch'u oyuna aldı. Ağır zeminde yorulan Gökhan Gönül ve Caner, etkili kanat bindirmeleri gerçekleştiremeyince, sarı-lacivertliler kale önünde çoğalmakta zorlandı.
Maçın ilk golünü atan Ankaragüçlü Sestak, dakikalar 74'ü gösterirken jeneriklere geçecek bir gole imza attı. Kendi yarı sahasından aldığı topla ceza sahası önüne kadar çalımlarla gelen Slovak oyuncu, beklenmedik bir anda köşeye çok güzel vurdu: 2-0.
Fenerbahçe, uzatma dakikalarında Niang ile farkı bire indirse de, beraberlik golü için süre yeterli olmadı ve Ankaragücü sahadan 2-1 galip ayrıldı.
ANKARAGÜCÜ: 2 - FENERBAHÇE: 1
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz, Mehmet Cem Hanoğlu
Ankaragücü: Senecky, Uğur, Rajnoch, Zewlakow, Klukowski, Turgut (Dk. 64 Mehmet), Kağan, Adem, Gabric (Dk. 58 Theo), Güven, Sestak (Dk. 84 Metin)
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Caner, Mehmet, Emre, Cristian (Dk. 74 Stoch), Alex (Dk. 74 Semih), Dia, Niang
Goller: Dk. 62, 74 Sestak (Ankaragücü), 90 3 Niang (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 82 Emre (Fenerbahçe)

NtvSpor

LaigLeNoiR
13.Aralık.2010, 01:33
Beşiktaş 2-0 yenildiğinde haftanın ilk maçında G.Saray ve F.Bahçe'nin de yenileceğini hatta 2-0 bile yenileceğini babama söylemiştim gerçek oldu.

Maçı izleyemedim ancak Sestak'ın attığı ikinci golde kimin hatası yok diye düşündüm F.Bahçe'den hiçkimse.

KaPaLı
13.Aralık.2010, 02:18
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs771.snc4/67185_170168606356457_100000899554121_340368_22032 91_n.jpg

.............

SAİT71
13.Aralık.2010, 02:28
Canerin bir kez daha kumaşının anlaşıldığı bir maç oldu. 2. gol tam bir fiyaskoydu ama öncesinde buz gibi faulümüzü çalmadı hakem. Sestakta aldı 142 kişiyi çalımladı iyi yere bıraktı. 3. golde geliyordu ama olmadı. Güzel vurdu kafayı ama. attığımız gol sade niang'a yaradı krallık yarışında. Kısacası bu soğuk havada buz gibi bir sonuç oldu bizim için. Trabzon için lig daha kolay. Benim favorim. Umarım kazanırlar ligi...

barahir
13.Aralık.2010, 03:27
aslına bakarsanız 3 puan sürpriz olacaktı benim için..

Bordo61Mavi
13.Aralık.2010, 04:26
Fenerbahce beni cok sasirti, gerci Ankaragucu dahada fazla sasirti.

3 puanlarini tebrik ederim, devamlilik gelir insAllah

M.O.S.H
13.Aralık.2010, 06:20
Sestak'ın attığı gol ne öyle ya savunmanın yalandan presi Volkan'ın topu izlemesi...
Şu Caner'i izledikçe Sabri'ye haksızlık yaptığımızı düşünüyorum.
İkinci yarı neden bu kadar kötü oynuyoruz anlayamıyorum ama taraftarın sabrı tükenmeye başladı devre arasında gelen giden oyuncular iyi ayarlanmalı herkes kendine gelmeli.

KaPaLı
13.Aralık.2010, 11:27
http://www.klasspor.com/uploads/habericfoto/12226805.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1237.snc4/156962_170142756359042_100000899554121_340272_7523 577_n.jpg

2 resim arasındaki farkı bulunuz...

mcgonagal
13.Aralık.2010, 11:31
Helalin var Ankaragücü.

TaşkınMahmut
13.Aralık.2010, 12:06

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1237.snc4/156962_170142756359042_100000899554121_340272_7523 577_n.jpg

Ama diğeri Ankaragüçlüler Derneğine (Taraftar grubuna ) verilmiş. Tabi aşırı bir fiyat orası ayrı

vuque
13.Aralık.2010, 12:15

Biri yönetimin hoşuna giden gruba bedava dağıtılmış avanta bileti;
diğeri işimize çomak sokabilirler en iyisi şunlara öyle bir fiyat çekelim ki gelemesinler,gelirlerse de iyice bir yolunsunlar bileti...

bursa_mc
13.Aralık.2010, 12:26
Gecekondu daha önceden bedava bilet almıyor muydu ki?

TR.CaPTaiN
13.Aralık.2010, 15:03

Aslında 2 resim arasındaki fark kendini tribünde de belli etti. Maraton full, Ankaragücü kale arkası 100-200 kişi. :} Federasyonun bir şekilde bu bilet meselesine el atması lazım.

Lim10
13.Aralık.2010, 15:53
Emre şimdiye kadar gördüğüm en kötü futbolunu oynadı.En son saydığımda 16-17 civarı pas hatası yapmıştı.Alex'den bunun için hoşlanmıyorum işte.1 metre yanından rakip oyuncu topla geçiyor, beyefendi lütfedip ayağını topa uzatmıyor.İlk yarıda en az 3 posizyonda takım kontra atağa kalkarken atağı kesti resmen.Top Dia'da alıp gidecek adam, topu ondan alıp atağı bitiriyor.Al gülüm -ver gülüm.Yahu bırak gitsin işte adam?Niang'da yokları oynadı.Sakatlıktan sonra bir türlü düzelemedi, eski formunu yakalayamadı.Rakip savunmalara karşı daha sert, daha dirençliydi.Volkan'ın 2 golde de yapacağı birşey yoktu bence.GG yine çalışkandı ama Topuz'la birlikte sağ kanattan neredeyse yaptıkları her ortada kaleci Senecky'i çalıştırdılar.Yakaladığın zaman atacaksın.Futbolun kuralı bu.Ankaragücü'nün ilk atağı gol oldu.Zaten sonra çözüldük.Aykut Kocaman oyuna müdahale etmekte geç kalıyor.Bunu dün akşam iyice anladım.

Bu futbol yapısıyla ön liberoya da, sol beke de transfer yapsak fark etmez.2. yarı takıma olan neyse, o olduğu sürece bu tarz yenilgilerin devamı gelir.İstanbul dışında sadece 4 puan alabilmiş bir takım:)Şampiyonluk sözü komik gelmeye başladı.

barahir
13.Aralık.2010, 16:45
Hani bedava bilet dağıtmak yasaktı.. Federasyonun görevini yapması lazım.. Her yıl aynı muhabbet her takım yapıyo bunu istisnasız.. Oraya diğer büyükler de gidiyo ama ben böyle fiyat görmedim.. Nedir bu Fenerbahçe Düşmanlığı..

Ha çok istiyolarsa biz de gidelim Efes gibi başka bi takımla birleşip çekilelim, kardeş kardeş takılsınlar..

Varonil
13.Aralık.2010, 17:22
Büyük avantaj kaybettik,9 puan öyle kolay kolay kapanacak bir fark değil.Mağlubiyete asla üzülmem,ama ruhsuz bir futbola,2.ci golde adeta rakibini seyreden futbolculara üzülürüm.

Şampiyonluk için bundan sonra çok daha fazla çalışmak gerek,2.yarı kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçını muhakkak kazanmamız lazım şampiyonluktan bahsedebilmek için.(Diğer maçları zaten saymıyorum onların hepsini kazansak bile Ts maçında bir beraberlikle bile bu sezon çöpe gider)

SAİT71
13.Aralık.2010, 17:24
Bjk nin yaptığı gibi şimdiden transferleri getirmeliyiz. Uyuz oluyorum yönetimin böyle beklemesine.

KaPaLı
13.Aralık.2010, 22:33
Ama diğeri Ankaragüçlüler Derneğine (Taraftar grubuna ) verilmiş. Tabi aşırı bir fiyat orası ayrı

Bu biletler maçtan önce " Büyük Ankaragüçlüler Derneği " ne gönderilmiş biletler. Maç öncesi 10 TLden satılmış biletler. Yani yönetimin adamlarına tahsis edilmiş tribün biletleri. Dün akşam maçı izleyenler dikkat ettiyse Maraton'un kamera açısına göre sol tarafından hiç Ankaragücü sesi gelmedi .) Orasını her sene Fenerbahçe taraftarları alır çünkü. Deplasman tarafı 120 TL maratonun deplasmana yakın tarafı 10 TL.

Bedava bilet yasak evet, ama sadece Gecekondu ya yasak. Dün akşam oynanan maçta kulubun Gençlik Parkı tarafına soktuğu haymanalılarla - Gecekondu arasında kavga yaşandı. Sebebide çok belli. Gecekondu yönetim istifa diye bağırıyodu haymanalıllar saldırdı ama iyi aldılar boyunlarının ölçüsünü. Sol Kapalı - Sokak ve Gecekondu bir yerde Maratondaki gruplar bir yerde şu anda. Ortalık çok karışık yani tribünlerde. Her maç full maraton beleş girerken diğer bütün gruplar para ödeyerek giriyolar.

ReaList
14.Aralık.2010, 10:04
Kayserispor-Fenerbahçe
Gaziantepspor-Fenerbahçe
Ankaragücü-Fenerbahçe

Bu 3 maçında ortak yanı ikinci yarıda kaybedilmiş olmaları + Aykut Kocaman'ın maça müdahalesi (edilmeyen müdahale)

Kayseri maçında Selçuklu defans kaybetti (ki amatör takımda böyle rezalet görülmez)
Antep maçında gol geliyorum geliyorum diye inledi maç 2-1 olunca Niang'la Dia oyuna girdi
Ankaragücü maçında İlk Yarıda yatan kendini yormayan bir Ankara ve İnanılmaz Enerji tüketen Fenerbahçe...

Ümit Özat oyuncu değiştirdikçe 1 boy fark atıyordu Fener'e
Maç 2-0 olduktan sonra Semih'le Stoch oyuna giriyor
Yani bir oyunu okumak bu kadar mı zor ?
Fenerbahçe'nin oyuncu değiştirmek, oyuna müdahale etmek için illa gol mü yemesi gerekiyor?
Semih Şentürk'ün lisansında "yedekse gol yedikten sonra oyuna girecek" diye bir madde mi var?

Oyunu okuyamaması ve müdahale yeteneği az olan hep skora yatmaya çalışan Daum'la, Aykut arasındaki fark ne ?

Zekirdek
14.Aralık.2010, 15:22
@balde_mir_07

Daum ile skora yatma arasındaki fark Daum yatabiliyordu ama Aykut Hoca yatamıyor.

BleedingMoon
14.Aralık.2010, 18:47
tam kadroyla (hadi caner hariç diyelim) ankaragücü'nü yenemiyoruz. çöküş başlamaz umarım.