Log in

View Full Version : Beşiktaş - Rapid Vienna [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. Maç]

TR.CaPTaiN
12.Aralık.2010, 17:12
http://i54.tinypic.com/2hp3tyu.jpg

Rehavi
12.Aralık.2010, 17:48
Kadroyu çok merak ediyorum :D Bi de Q7 dönsün artık da zevkle maç izleyelim...

besiktas1903
12.Aralık.2010, 17:55
Cenk
Ibrahim Uzulmez (Köybasi)
Ersan
zapo (toraman)
Toraman (Hilbert)
Aurelio
Ernst
Guti
Hilbert (Tabata)
Tabata (Köybasi)
Ali kucik

Böyle bir kadro ile cikabiliriz

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2010, 18:08
Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için rahat bir maç olacak.Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızı riske etmeye pek gerek yok bence.

Rehavi
12.Aralık.2010, 18:24
Cenk
Ibrahim Uzulmez (Köybasi)
Ersan
zapo (toraman)
Toraman (Hilbert)
Aurelio
Ernst
Guti
Hilbert (Tabata)
Tabata (Köybasi)
Ali kucik

Böyle bir kadro ile cikabiliriz

Hakan a verebilir formayı,moralini düzeltmek için, son dönemde doğru düzgün bi maçını görmedik...

Ersan ın hafif bir sakatlığı varmış diyorlar, Zapo yu da onun yerinde görebiliriz.

Bence sağ bek e Erhan ı koyup, sol açıkta İsmail le başlayıp, Ernst in yerine de Tabata yı oynatabilir. Hilbert te sağ açık oynar... Tabi Guti yi daha geride oynatmış olur bu şekilde... Yalnız son maçta Tabata tarzı bir oyuncuya çok ihtiyacımız olmasına rağmen ve Tabata yı sevmesine rağmen Schuster neden oynatmadı bi türlü çözemedim. Acaba Tabata dan da mı vazgeçti... Antep maçında diri bi kadro lazım sahada... Ayrıca Fink i de sahada görebiliriz :D Açıkcası çok merak ediyorum kadroyu...

Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için rahat bir maç olacak.Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızı riske etmeye pek gerek yok bence.

Q7 yi son 20-25 dk oynatabilir haklısın.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2010, 23:20
..........

besiktas1903
15.Aralık.2010, 22:43
BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
Zapotocny
Ferrari
İsmail
Ernst
Aurelio
Tabata
Guti
Quaresma
Ali Kuçik

RAPİD WİEN
Payer
Tanju
Sonnleitner
Soma
Katzer
Kulovits
Yasin
Drazan
Veli
Trimmel
Gartler

besiktas1903
15.Aralık.2010, 22:55
Zapo, Ferrari ve Tabata'nin son sansi, en az ikisi yolcu

besiktas1903
15.Aralık.2010, 23:41
Quaresmaaaa süper bir gol :D

Fearless Coward
15.Aralık.2010, 23:53
Fabian Ernst'in golüyle 2-0 oldu maç.

eXcitinG
15.Aralık.2010, 23:59
Adamsın adam, Quaresma.

I3esiktas
16.Aralık.2010, 00:45
Sonra Guti itiraz edince kart gösteriyorlar arkadaş. Ver bakıyım rakibe 3. Faulden sonra Sarıyı başka faul yapabiliyormu.

besiktas1903
16.Aralık.2010, 01:09
Quaresma farki

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1346777568776&oid=154129251294635&comments

Rehavi
16.Aralık.2010, 01:33
Cenk harikaydı... Son pozisyondaki topu harika çıkardı... İnşallah bu adamın önü kesilmez de kendini geliştirir.

Guti-Q7-Ernst-Ersan yine beklediğimiz gibi iyilerdi. Q7 hazır olmamasına rağmen attığı gol bana kafi geldi.

Ancak, Tabata ve Ferrari nin yabancı olması dolasıyla gönderilmesi çok muhtemel. Takıma en uyumsuz isimler onlardı bugün. Özellikle Tabata hem şanssızlığı hem yabancı kontenjanını doldurması sebebiyle pek şansının kaldığı söylenemez.

Ali Küçik in se daha pişmesi lazım. Henüz hazır değil A takım için.

İşte kesinleşen muhtemel rakipler:
SPARTAK MOSKOVA
BRAGA
AJAX
TWENTE
LIVERPOOL
B. LEVERKUSEN
SPORTING LİZBON
CSKA MOSKOVA
ZENIT
STUTTGART
VILLARREAL
DINAMO KIEV
PARİS SAİNT GERMAİN

şeklinde vermiş Ntvspor...

Dortmund un elenmesi falan çok iyi oldu bana göre, korktuğum takımlardan biriydi. Yukarıdaki takımlara bakıyorum da Ajax Liverpool Villarreal Leverkusen hariç diğer takımlar ın gelmesi durumunda muhtemelen turu geçeriz. Bu 4 takımda çok ezici bi üstünlük kuramaz diye düşünüyorum bize karşı.

Giden gelen oyuncu durumuna göre ilk gönderilecek Fink, sonra Holosko, Zapo-Ferrari ikilisinden biri ve Tabata gönderilir diye düşünüyorum.

Bu arada Yasin Pehlivan ın neyin peşinden olduğunu neyin hırsını yaptığını çözemedim.

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2010, 19:02
Quaresma'nın dönüşü etkisini göstermiş ilk maçtan.Çok özel bir oyuncu kesinlikle.İnşallah bir daha sakatlanmaz.Avrupa'da ülkemizin tek temsilcisi olarak yolumuza başarılı bir şekilde devam etmemiz güzel.Uzun süre sonra ilk defa Avrupa kupalarında bahar mevsimini göreceğiz.Gidebildiğimiz yere kadar gideriz artı bundan sonra.

Ayrıca iyi para kazanmışız şu ana kadar geldiğimiz yere kadar rakiplerimizin gruplara kalamamasından dolayı.Bu da güzel oldu bizim adımıza.

DHA SPOR-UEFA'DAN BEŞİKTAŞ'A 10 MİLYON EURO…

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE SON 32 TAKIM ARASINA KALAN SİYAH-BEYAZLI KULÜP, KASASINA DA TOPLAM 10 MİLYON EURO KOYDU

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE TRABZONSPOR UEFA AVRUPA LİGİ'NE KATILAMADIKLARI İÇİN BEŞİKTAŞ BU GELİRE TEK BAŞINA SAHİP OLDU

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Bu sezon 15 Temmuz'da Vikingur ile oynadığı karşılaşma ile Avrupa macerasına adım atan Beşiktaş adını son 32 takım arasına yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmek için 3 ön eleme turu oynayan ve sırası ile Vikingur, Victoria Plzen, HJK Helsinki'yi saf dışı bırakan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda Porto, Rapid Wien ve CSKA Sofya ile mücadele etti.

16 Eylül'de İstanbul'daki CSKA Sofya galibiyeti ile grup maçlarına iyi bir başlangıç yapan Siyah Beyazlılar, dün akşam Rapid Wien'i İnönü Stadı'nda mağlup ederek UEFA'da son 32 takım arasına kalmayı başardı. L Grubunda oynadığı 6 maçı 4 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet ile kapatan Beşiktaş topladığı 13 puan ile grup ikincisi olmuştu.

Beşiktaş Avrupa'da 2011 yılında Türkiye'yi temsil edecek tek takım olma onurunun yanı sıra önemli miktarda maddi kaynak da elde etti. UEFA Avrupa Ligi gruplarına Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kalamaması sonucu Türkiye'nin tek temsilcisi olan Beşiktaş, gruplardan da çıkmayı başardığı için yaklaşık 10 milyon Euro'yu kasasına koydu. Reklam, pazarlama ve yayın gelirleri toplamı karşılığında bu geliri elde eden Siyah Beyazlı kulüp, UEFA'da yoluna devam ederse kazancını arttırmaya devam edecek.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Aralık.2010, 00:35
Quaresma için; Döndüğü açıkça belli oluyor diyebiliriz :)