Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Sivasspor [17. Hafta]

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2010, 12:14
http://i56.tinypic.com/flj860.jpg

ForsakeN
15.Aralık.2010, 12:52
Çok büyük ihtimalle maç ilk 20dk'da biter; 2-3 gol atarız, 60'tan sonra da 1-2 gol yeriz... 2-1,3-2 skor tahminim. Ne iç sahadaki maçlar ne de dış sahadaki maçlar zevk veriyor artık bana. İkisi de ayrı bir garip çünkü

ReaList
15.Aralık.2010, 15:03
@balde_mir_07

Daum ile skora yatma arasındaki fark Daum yatabiliyordu ama Aykut Hoca yatamıyor.

diğer başlık kapandığı için burada cevap vereyim

Daum yatabilseydi zaten takımda kalırdı.

(bkz antep-fb 2-1, fener-bursa 2-3, fener-lille 1-1)

Saymakla bitmez ama özellikle bu üç maçı örnek göstermek istedim.
Antep maçı 8'de 8 yapan bir takımın 5 dk içinde yenildiği ve ondan sonraki süreçte (10.haftadaki gs maçı hariç) uzun süre tökezlediği dönüm maçıdır.

Keza 2-0 önde olunan Bursa maçı, Bursaspor'u tamamen potanın içine sokmuş ve bursanın şampiyonluğunda büyük katkısı olan 6 puanlık maç

Lille maçı 85 dk yatan takımın ölümcül kumarı...

Baştada dediğim gibi Daum yatabilseydi kalıcı olurdu ama onunki daha çok Kumardı ve bu Fenerbahçe'ye inanılmaz zararlar verdi, Aykutta izinden gidiyor hadi hayırlısı.

Varonil
15.Aralık.2010, 18:02
Ankaragücü yenilgisi psikolojik olarak bir tahribat yaratsada bu durum bütün takımı daha da kenetlemeli.En az 3-4 farkla kazanıp Trabzonspor'a gözdağı vermeliyiz.

Emre'nin yokluğunda Gökay ilk 11'de başlayacaktır.Caner yerine Uğur Boral'ı izleyebiliriz.Güzel futbol ve bol gollü bir galibiyet bekliyorum.

barahir
15.Aralık.2010, 18:08
Yer türlü kötü şartlara rağmen staddaki yerimizi alacağız.. Her zamanki gibi, haklıyız kazanacağız..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Aralık.2010, 21:30
Fenerbahçe kendi stadında affetmeyecektir yine. 3-0 gibi bir skor bekliyorum...

GodfatheR
15.Aralık.2010, 21:34
60. dk ya kadar maçı kopardık kopardık , beceremezsek bize yine hüsran bize yine kurşunlar.

yaman76hakanFB
15.Aralık.2010, 22:30
Oldu olacak bu maçıda kaybetsinler de, bizi 2. devre adına boş yere umutlandırmasınlar. İki ileri, bir geri; nereye kadar? Yenilelim ve bitsin bu iş... Her hafta yeni bir umut tazelemekten bıktım. Istıraba son... Haydi Sivas... Kurtar bizi nafile umutlardan!

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2010, 22:47
Mesele Sivas maçı değil. Fenerbahçe bu maçı öyle ya da böyle 3 puanla tamamlar. Esasen Fenerbahçe 9 puan geride olmasına rağmen yarıştan kopmuş değil. Klişe olarak 3 puanlı sistemde 9 puan kapanmayacak fark değil. Fakat asıl sorun bu kaliteli kadroya rağmen taraftarın takıma güveni büyük ölçüde sarsıldı. Sezon başından beri yanılmıyorsam İBB haricinde bizim için zor olacak dediğimiz maçların tamamından kayıplarla ayrıldık. Dolayısıyla genel tabloya baktığımızda umutlu olamıyoruz. Aykut Kocaman'ın elindeki kadronun değerini bilmesi gerekiyor. Oyuncularımızın da artık kendi yeteneklerinin farkında olmasını ve bu sonuçların kendileri için büyük başarısızlık olduğunu anlamaları gerekiyor.

Trabzonspor'a baktığımızda Şenol Güneş, gerek Beşiktaş'tan gerekse Fenerbahçe'den arkasına teneke bağlanarak gönderilen Burak Yılmaz'ı bile önemli bir silah olarak kullanıyor. -Ben bu sezonki performansına rağmen Burak Yılmaz'ı beğenmem orası ayrı.- Fakat bize baktığımızda Stoch gibi Twente'nin şampiyonluğunda büyük rolü olan oyuncudan yeteri kadar verim alamıyoruz. Geldiğinde boğa gibi olan, çarpanın devrildiği Niang son dönemlerde yorgun gözükmekte. -Yaşadığı önemli sakatlığın da etkisi olabilir, kabul ediyorum.- Her ne kadar benim beklentilerim ölçütünde bir transfer olmasa da Dia da belli bir altyapısı olan oyuncu ve ondan da yeteri kadar faydalandığımız söylenemez. Andre Santos çok kaliteli oyuncu olmasına rağmen faydalanamıyoruz. -Santos'ta asıl sorun oyuncudadır, ona da kabul-

RasAnt
18.Aralık.2010, 02:43
Yorum yapmak zor bizim takıma,değişik bir hava var takımda ne kötü ne iyi,aynı aykutun yüzü gibi golden sonra bile gülmeyen bir adam görünütüsünde nötr bir takım,önceki gibi heyecanla beklemiyorm maç saatini,takımım galip gelecektir

Lim10
18.Aralık.2010, 04:30
Ankaragücü'nün ilk yarısında yakaladıklarımızı atsak şuan farklı bir atmosferde bu maçı bekliyor olabilirdik diye düşünüyorum.Diye düşünüyorumya, yine Ankaragücü maçının 2. yarısında takımın elden ayaktan kesilmeyip, ilk yarıdaki gibi oynayacağından emin olmadığım için gülümseyip geçiyorum sadece.2-3 farklı kazanırız.Evindeki maçları kazanıp, deplasmandakileri kaybetmek ne kadar puan toplatıyorsa, sezonuda öyle bir yerde bitiririz bu gidişte.Devre arası yapılacak takviye/takviyelere göre 2. yarıya ona göre değerlendireceğim.Kesin olan birşey varki, Trabzonspor'un bu saatten sonra şampiyonluğu vermesinin çok düşük bir ihtimal olduğu.Yani bize.

Suicider
18.Aralık.2010, 05:08
Fener evinde iyi oynuyor deplasman olsa bu kadar rahat konuşamazdım fakat 2-3 farkla evinde kazanır..

Bordo61Mavi
18.Aralık.2010, 08:44
Fenerbahce evinde oynarken spor toto ligin en guclu takimi, bu macta puan kaybi yasamazlar

MeMo
18.Aralık.2010, 11:02
Evimizdeki görüntü değişmez.Zaten olası bir kayıpta koparız yarıştan.Puan kaybı benim için çok büyük sürpriz olur.

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 11:19
Maç öncesi kötü bir haber almaktan korkuyorum, iyi düşüneyim iyi olsun diyorum; olmuyor.

Haydi çocuklar, EFSANE için oynayın diyeceğim ama o ruhu, o aşkı yaşayan, takımına aidiyet hissi duyan dünya üzerinde kaç futbolcu kaldı ki?

TR.CaPTaiN
18.Aralık.2010, 19:07
Aykut Kocaman'dan ilginç bir tercih; Kontenjana Lugano'yu takmış.

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bekir İrtegün
Joseph Yobo
Andre Santos
Mehmet Topuz
Gökay İravul
Cristian Baroni
Issiar Dia
Alex de Souza
Mamadou Niang

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 19:09
Lugano'yu hic bi sartta kesmezdim ben Baroni dururken orda.

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 19:09
İyi olmuş. Geçen hafta yenilen 2. golden sonra...

goosfraba
18.Aralık.2010, 19:11
volkan

gg--bekir--yobo--santos

------topuz---baroni

gökay-----alex-----dia

------------niang

veya gökay ile topuz yer değişir.

C h A o S
18.Aralık.2010, 19:17
Emre niye yok?

RaSenGan
18.Aralık.2010, 19:19
Emre kart cezalısı.

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 19:19
Emre: Sarı kart limiti yine dolmuş. :)

GodfatheR
18.Aralık.2010, 19:29
Semih ile başlamalıydı. 3 haftadır tel tel dökülen Ninang 270 dakikadır sahada. Adaletli(!) Teknik direktörümüz nerede ?

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 20:44
Dia sacma sapan bi hareket yapti kaleciyi sakatliyordu :)

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 20:50
Fb birkac önemli pozisyon buldu ama gole ceviremedi Dia cok etkili, Sivas sert oynuyor hakem sacmaladi bi ara iyice sert oynadilar.

Zekirdek
18.Aralık.2010, 20:50
İlk yarı gol atamadık. Bu maç benim için bitmiştir.

Suicider
18.Aralık.2010, 20:53
İlk yarı gol atamadık. Bu maç benim için bitmiştir.

bu konuda çok üzerine gidildiği için takımın,sanki bu maçı 2. yarıda alıcaklarmış gibi hissediyorum :)

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 20:55
Sivas dogru düzgün hücum yapamiyor Cristian cikip Semih girerse bu is biter galip gelir Fb

Clayman
18.Aralık.2010, 20:58
Fenerbahçe ilk yarılarda 2 farkla öne geçtiği maçlarda puan kaybetmiyor, 1 farkla öne geçseler bile puan kayıpları yaşadılar. Bu maçta da ilk yarıda gol bulamadılar. Sivas bu direnci 2. yarıda gösterirse burdan %100 puanla ayrılır çünkü Fenerbahçe 2. yarıda maç kazanamıyor.

EndoplazmiK RetikuluM
18.Aralık.2010, 21:01
2. yarıda Baroni>Selçuk ve Gökay>Semih değişiklikleriyle 4-3-1-2 dizilişine dönersek golü bulabiliriz.

Uzun yıllardır kullanmadığımız bir diziliş ama böyle giderse golü bulamayız. Hele ilk yarıda 3-4 pas anca alıp 1-2 pas anca veren Baroni orada oldukça.

Ayrıca Dia sol kanadı yardırıyor adeta. İlk 15 dakikada gözlemci olsam Flair'a 17+ verirdim.

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 21:29
Maci izlemeyi biraktim sanirim Mehmet Topuz yumruk sov yapmis hakemin gözü önünde

titates1
18.Aralık.2010, 21:30
Hakemin gozu onunde oldu ve korkak herif yunus hicbisey yapamadi ceyhuna helal olsun sogukkanliligini korudu

Clayman
18.Aralık.2010, 21:33
Yumruk olayı nedir izleyenlerden biri açıklayabilir mi ?

titates1
18.Aralık.2010, 21:37
Ceyhunla topuz tartisiyordu , hakem de arkalarindaydi mehmet ceyhunun boynuna vurdu

anil luque
18.Aralık.2010, 21:38
Ve hakem bir şey vermedi öyle mi ?

Clayman
18.Aralık.2010, 21:38
Bu cezasız kalmaz heralde maçtan sonra görüntüler izlendiği takdirde.

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 21:40
Türkiyede video ile ceza verildigine sahit olmadim

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 21:40
Alexten müthis bi frikik golü

Zekirdek
18.Aralık.2010, 21:41
GenerALEX'i eleştirenler utansın. Bu adam olmasa biz ne yaparız ya.

Fearless Coward
Alex'den lokum gibi gol. :)

titates1
Alex attı frikikten

TaşkınMahmut
Alex'ten Alex gibi bir gol

tosunpasa
alex de souza :)

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 21:42
I love you Alex sesleri :D :D Tacsiz Kral Güizayi bekliyorum yakinda :D

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 22:00
Fb icin zirve mücadelesi adina güzel bi 3 puan

BleedingMoon
18.Aralık.2010, 22:01
mükemmel mücadele. çok fazla pozisyona giremesek de uzun zamandır bu kadar iyi bir takım izlemedim. özellikle 2. yarı oyundan düşmedik ilk defa. umut verici.

ve alex...

izmer96
18.Aralık.2010, 22:04
Boyle karaktersiz hakemleri niye maclara veriyorlar ben anlamiyorum , penalti olur kuskulanirsin vermezsin anlarim , ince ofsayttir kacar gozden anlarim ama 1 metre onunde sen izlerken Ceyhun'a yumruk atan Mehmet Topuz'a nasil kirmizi vermessin be adam ? ama suc onun degil suc cok baska yerlerde

TR.CaPTaiN
18.Aralık.2010, 22:06
Ayrıca Dia sol kanadı yardırıyor adeta. İlk 15 dakikada gözlemci olsam Flair'a 17+ verirdim.

Finishinge de 2 veya 3 verilir herhalde. :} Son noktaya kadar çok iyi götürüyor ama adamın ayağının içi sanki yok. Her topa bir abanma sevdası, stadın dışına yollama sevdası. Kesinlikle son vuruşlarını geliştirmeli.

Türkiyede video ile ceza verildigine sahit olmadim

Emre Kayseri maçında boğaz kesme hareketi nedeniyle 3 maç ceza almıştı görüntülerden. Bilica da Galatasaray maçından önce çıkan olaylardan dolayı görüntülerden almıştı. O maçta bir Galatasaraylı oyuncu da ceza almış olabilir.

Bu akşamki maçın maalesef yorumlanacak hiçbir tarafı yok. İlk yarı takımların adını 3. lig takımlarıyla değiştirin, formaların rengini değiştirin kimse bu maçın STSL maçı olduğunu anlamaz. İkinci yarıda biraz kıpırdanma olsa da istenen oyun yoktu.

İyi ki varsın Alex, tebrikler Alex.

Trabzonspor
18.Aralık.2010, 22:07
Ulan Alex'in varlığı zaten bir nimetken bu adamı nasıl tartışırlar ya.O olmasa herhalde Fener şimdi GS'den farksız olmazdı.

Lucas Neill
18.Aralık.2010, 22:09
Finishinge de 2 veya 3 verilir herhalde. :} Son noktaya kadar çok iyi götürüyor ama adamın ayağının içi sanki yok. Her topa bir abanma sevdası, stadın dışına yollama sevdası. Kesinlikle son vuruşlarını geliştirmeli.

Emre Kayseri maçında boğaz kesme hareketi nedeniyle 3 maç ceza almıştı görüntülerden. Bilica da Galatasaray maçından önce çıkan olaylardan dolayı görüntülerden almıştı. O maçta bir Galatasaraylı oyuncu da ceza almış olabilir.

Bu akşamki maçın maalesef yorumlanacak hiçbir tarafı yok. İlk yarı takımların adını 3. lig takımlarıyla değiştirin, formaların rengini değiştirin kimse bu maçın STSL maçı olduğunu anlamaz. İkinci yarıda biraz kıpırdanma olsa da istenen oyun yoktu.

İyi ki varsın Alex, tebrikler Alex.

Dogru haklisin unuttum onlari Gsden de biri almisti galiba o macta ceza hatirliyorum öle biseyler.

Universal
18.Aralık.2010, 22:17
Alex'i istemeyenlere bu frikik golü kapak olsun.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Aralık.2010, 22:20
Tebrikler Fenerbahçe... Zorda olsa Alex'in harika frikik golüyle kazanmayı bildiler...

A.FaruK
18.Aralık.2010, 22:21
Alexde olmasa napardık hiç bilemiyorum.

Zekirdek
18.Aralık.2010, 22:27
Dia Allah'tan forvette oynamıyor. Ama Güiza ile ikili oynasalardı efsane olurlardı. Ama şaka maka Dia at gibi koşuyor resmen ya.

MeMo
18.Aralık.2010, 22:30
Gol 2.yarı da gelse bence iyi oynadık.Alex'e söz söylemek cesaret ister artık :D

EndoplazmiK RetikuluM
18.Aralık.2010, 22:38
Alex'in frikiği muhteşemdi. Ve galiba kameraya geldi top, tekrar düzeltmek zorund kaldılar kamerayı. :)

Clayman
18.Aralık.2010, 22:42
Yumruğu görmesine rağmen atmamış ya, daha ne diyeyim Yunus Yıldırım'a. Böyle taraf tutmak olmaz yani.

MeMo
18.Aralık.2010, 22:44
Yumruğu görmesine rağmen atmamış ya, daha ne diyeyim Yunus Yıldırım'a. Böyle taraf tutmak olmaz yani.

Olmaz mı nasıl olmaz ? Özetten bakıp yorum yapmak neyse de bir pozisyona bakıp yorum yapanı da ilk defa görüyorum . Senden rica etsem maç içerisindeki tartışmalı pozisyonları izleyip yorum yapar mısın?

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 22:49
Valla gol olacağı içime doğdu. Uzun süredir bir golü bu kadar hissetmemiştim, penaltı olsa bu kadar emin olmazdım. (Aferin bana... :D )

Hakem yumruğu görmedi, boks hakemi filan olmaz Yunus'tan... Hakem ceza alanında Semih'i bir grekoromen güreşi kündesiyle deviren adamı da görmedi. Güreş hakemi de olmaz bundan... Eeee, geriye ne kaldı? Futbol... Sahada da futbol olmayınca hakem n'apsın? (Hoş, futbola benzer birşey oynansa onu da bilmediğini iddia ederim ama... Şimdilik bokstan ve güreşten anlamadığını belirtmekle yetineyim.)

Börk
18.Aralık.2010, 22:58
90 dakika olmasa da genelini izleyebildim maçın.

Fenerbahçe'den başlayayım.Dia'yla Pino birbirlerine çok benziyorlar.Teknik ve hızlı oyuncular ama zeka ve bitiricilikle alakalı hiç bir şeyleri yok. O kadar da zevksiz bir maç değildi Sivasspor ceza sahasındaki karamboller fazlaydı.Gelişigüzel vuruşlarla da pozisyon üretemeyen Sivas,yenilmeye mahkum oldu.Tebrikler Fenerbahçe.

bjk4ever
18.Aralık.2010, 23:01
Ne gariptir ki Ridvan Topuz'in pozisyonunu 'kacirmis', yorum yapamadi, hic sasirmadim. Topuz'u atmamasi skandal. Penaltilara gelirsek, bence hicbir pozisyon penalti degildi. Ilk yaridakinde kisa mesafe, elleri vucuduna yapisik ve el topa gitmiyor. Niang'in pozisyonunda zaten adam dokunmuyor, Niang auta gidecegini anlayinca atiyor kendini, ikinci yaridaki de oyle, sari kart gormedigine sukretsin. Ikinci yarida da el yok, adamin gogsunun yan tarafindan sekiyor top. 4 tane pozisyonun olmasi talihsizlik, ama hicbiri bana gore penalti degil, FB'li oyuncular yine ev sahibi avantaji ile hakemi kullanmak istedi, ki Topuz pozisyonunda kullandilar, ilk yarida da M.Nas kaleye giderken net faul yapildi Alex'in golu attigi noktada, hakem faul bile veremedi.

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 23:09
Diyorsun ki, ceza alanında grekoromen güreşe izin var, sadece serbest güreş ve paça-kazık olayı yasak. Kol ve vücuttan tutup, çarpmak serbest... Sporların kardeşliği... Ha futbol, ha güreş... Olur mu olur?

MeMo
18.Aralık.2010, 23:13
Nasıl bu kadar kesin konuşulur anlamıyorum.Topuz atılmalıydı 4 pozisyonda penaltı değil.Vay anasını...Semih'in indirilişi gayet penaltıydı bence.

Clayman
18.Aralık.2010, 23:17
Anlaşılamayacak hiçbirşey yok. Mehmet Topuz %100 atılmalıydı ve o pozisyonlardan hiçbiri de penaltı değil.

MeMo
18.Aralık.2010, 23:19
Yumruk olayı nedir izleyenlerden biri açıklayabilir mi ?

Anlaşılamayacak hiçbirşey yok. Mehmet Topuz %100 atılmalıydı ve o pozisyonlardan hiçbiri de penaltı değil.

Nasıl yani ?

izmer96
18.Aralık.2010, 23:26
http://i51.tinypic.com/21amv0m.jpg

Clayman
18.Aralık.2010, 23:26
Nasıl yani ?

Daha sonradan hepsini izledim. İlk soruyu maçı izlerken sormuşum farkındaysan. Olay yeniyken. Bunu düşünemeyen birinin "anlamıyorum" demesi çok normal. Sen de haklısın.

izmer96
18.Aralık.2010, 23:27
boyle basiretiz , kendine guveni olmiyan korkak hakemlere mac vermiyceksin , hangi mac oldugunun farki yok GS , FB , BJK kendi onunde izledigi yumruga kirmizi veremeyen hakemin lisansini alicaksin bunun lami cimi yok

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 23:35
boyle basiretiz , kendine guveni olmiyan korkak hakemlere mac vermiyceksin , hangi mac oldugunun farki yok GS , FB , BJK kendi onunde izledigi yumruga kirmizi veremeyen hakemin lisansini alicaksin bunun lami cimi yok

Buna kesinlikle katılıyorum. A'dan Z'ye imzamı atarım. Doğruya doğru...

MeMo
18.Aralık.2010, 23:40
Daha sonradan hepsini izledim. İlk soruyu maçı izlerken sormuşum farkındaysan. Olay yeniyken. Bunu düşünemeyen birinin "anlamıyorum" demesi çok normal. Sen de haklısın.

4 penaltı pozisyonunu da gördün ve penaltı olmadığına karar verdin demek ki.4 tartışmalı pozisyon bir yumruk hakem taraf tuttu.Önemli olan bunu düşünmek tabi...

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2010, 23:43
Frikikte kaleci çok köşede kalmış.Alex yine Fenerbahçe'yi kurtarmış.Tebrikler.

uAburak89
18.Aralık.2010, 23:44
Maçın ilk yarısını izledim, iki pozisyon vardı penaltı beklenilen, bence ikisinin de alakası yok. Spikerlerin ve yayıncı kuruluşun taraflı anlatımı/yayını da insanları biraz gaza getiriyor bence. Sadece Fenerbahçe için söylemiyorum bunu, genellikle 3 büyüklere yönelik bir maç anlatımı söz konusu olduğunu düşünüyorum. Alex'in attığı golden sonra Sivasspor kalecisinin verdiği tepkiye de güldüm açıkçası, kurduğu baraj ve durduğu yer sakattı zaten, kime kızdı anlamadım.

eng1n
19.Aralık.2010, 00:38
O değilde Ceyhun çok değişmiş benim bildiğim Ceyhun Mehmetten o darbeyi alınca ağzını burnunu kırardı mehmetin çok değişmiş çook :D

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 00:42
Fotoya bakıyorumda hakem hafiften gülüyor sanki :D

barahir
19.Aralık.2010, 00:48
Mehmet orda biraz sert bi makas almış :)

Maçtan şimdi geldim, yılın son maçıydı benim için, Lille ile açıp Sivas ile kapadım sezonu..

Genel olarak tutuktuk sanki, Ancak Cristian ve Santos gayet iyi oynadılar.. Özelliklede vurdum duymaz tavırları yok olmuş ikisinin de, böyle devam ederlerse transfer falan gerekmez bence de..

Alex'e ayrı bi parantez açmak gerekiyo, ancak onu tanımyacak bi söz olmadığı için o parantezi geri kapıyorum, doldurmak ona haksızlık olur.. O ayrı bir oyuncu.. 196 maç 136 gol 115 asist..

C h A o S
19.Aralık.2010, 00:51
Dia'nın ilk pozisyonu penaltı verilmesi lazımdı.Diğer penaltı pozisyonları verilecek gibi değildi.Birde Ceyhun'un şutunda top Gökhan'ın eline çarptı gibi geldi bana.Oda kritik pozisyondu.

Birde Alex'i istemeyenler diye bir laf var.Kim istemiyor yahu bu adamı?Fenerbahçe'lilere soruyorum. Böyle bir adamı istemeyenler var mı hakikatten?

izmer96
19.Aralık.2010, 00:51
Bu arada Aykut Kocaman macdan sonra Kazim ile yollarin kesinlikle ayrildigini soyledi , buyuk korkum Galatasaray'in almasi

Zekirdek
19.Aralık.2010, 00:54
Dia'nın ilk pozisyonuna penaltı verilmeli. Oyuncunun eliyle ellediği pozisyona. Semih'in pozisyonu ise verilmelidi.

barahir
19.Aralık.2010, 01:14
Dia'nın ilk pozisyonu penaltı verilmesi lazımdı.Diğer penaltı pozisyonları verilecek gibi değildi.Birde Ceyhun'un şutunda top Gökhan'ın eline çarptı gibi geldi bana.Oda kritik pozisyondu.

Birde Alex'i istemeyenler diye bir laf var.Kim istemiyor yahu bu adamı?Fenerbahçe'lilere soruyorum. Böyle bir adamı istemeyenler var mı hakikatten?

Bir de semihin künde pozisyonu var, cehyunun şutu da sırtına gelmişti..

Alex'i istemeyenlerin Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim, o kadar net söylüyorum..

Börk
19.Aralık.2010, 01:17
Ceyhun,hafiften sırıttı ve eliyle " sen görürsün " yaptı.

Dia'nın pozisyonun da ilk top rakibin bacağını çarpıyor daha sonra,sabit olan eline çarpıyor.Mesafe çok yakın + oyuncu yüzünü ekşitiyor yani topun nereye geldiğini bile görmüyor.

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2010, 01:56

Abi resmi böyle ekleyince masum bir makas alma gibi gözüküyor. :) Ama videoyu izledim öyle olmadığını anladım. :)

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84123

Yanlız Ceyhun sinirlerine nasıl hakim olmuş anlamadım gitti. :D

nekop
19.Aralık.2010, 02:01
Yanlız Ceyhun sinirlerine nasıl hakim olmuş anlamadım gitti. :D
bu davranışı benide fazlasıyla şaşırttı. tanığımız ceyhun'un orada ya kendini yere atması ya da mehmet'e okkalı bir tokat atması lazımdı. :D

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 02:06
Videoyu izlerken güldüm biraz :D önce Ceyhun,Mehmet'in formasını çekiyor ardından Mehmet boğazını sıkıyor ama Ceyhun'un saçlar nasıl sallanıyor öyle :D :D açıkcası şaşırdım Ceyhun'un bir şey yapmamasına çıkışta halletmiştir belki işini :n:

Since-1907
19.Aralık.2010, 03:09
İlk yarıda önde olmadığımız bir maçı 2.yarıda attığımız golle kazanmak güzel fakat bu kadroya yakışan futbol hala oynanmıyor maalesef.Alex'in bireysel becerisi ile attığı gol olmasa bugün bu maçtan da 3 puan ile ayrılamayacaktık.

Öyle ya da böyle yarıştan tamamen kopmamak için bu 3 puanı almamız gerekiyordu.Umarım devre arasında takımda raylar yerine oturur , 2.yarı daha iyi bir Fenerbahçe izleriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Aralık.2010, 03:48
Takimi hic begenmedim. Sanki ilk defa birlikte oynuyolarmis gibiydiler. Duran toptan golu bulmamiz da hic sasirtici olmadi. Garip bi tutukluk vardi takimda maalesef. Trabzonun kayipsiz yuruyusu sanirim oyunculari ve Kocamani germis, taraftar zaten gergin. Her hatada "bak iste gene yapti" tarzinda ugultular yukseldi hep statta. Hafif bi guven eksikligi sezilmiyor degil, bu oyunculara da negatif yansiyor. Gergin olmalarinin bi sebebi de bu olmali.

2.yari umarim kupa maclarinin moraliyle baslariz lige. Lig arasi tam da zamaninda oldu FB icin. Toparlanmalari icin firsattir. Trabzonun serisi bi yerde kirilacaktir ki 19.hafta rovansimiz var. 2004 teki gibi inancli baslarsak 9 puan farkin bi onemi yok, yine son haftaya kadar sampiyonlugu kovalariz.

anil luque
19.Aralık.2010, 04:36
Penaltı pozisyonlarını bulamadım yorum yapamayacağım onlarla ilgili. Mehmet'in pozisyonunu izledim şimdi. Kırmızıyı geçtim sarı kart dahi verilmemiş olması gerçekten çok ilginç. Yarım metre önünde oluyor her şey , gözünün önünde. Ama UFC hakemi misali ayrılın beyler diyor. Aynı şeyi Ceyhun yapsa acaba ne olurdu merak ediyorum. Sadece merak. Bir yanda bizim ilk yarının en önemli maçında kırılma noktasında saçma sapan bir şekilde 10 kişi kalışımız diğer yanda Fenerbahçe'nin yine çok önemli bir maçında çok önemli bir dakikada böyle bir pozisyonu 'şans eseri' kazasız atlatması. Düşündürücü..

Bordo61Mavi
19.Aralık.2010, 07:12
Penalti pozisyonu verilse bence kimse fazla bisey diyemezdi ne kadar adamin baldirina carpip koluna vursada.

Mehmetin HAKEMIN onunde yaptigi haraket kirmizi karti gerektirir.

Hafta ici Aykut Kocaman verilen penaltimiza laf atti :) Verilmeyenlere deginmedi bile. Iste bu mactada kotu hakem ornekleri cikti, verilebilecek penaltiyi vermedi ve verilmesi gereken bi kirmiziyi vermedi :)

Varonil
19.Aralık.2010, 10:51
Sivasspor oynamamaya ve 0-0'a gelmiş,haliyle var gücüyle gol yememek için savaşıyorlardı.İyi bir oyun görüntüsü çizmedik.Alex takımı ipten alan isim oldu.Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarında kaybettiğimiz bedava 3 puanlarla şimdi ilk yarıyı 3.cü tamamlıyoruz.İlk yarı bitti ve liderle aramızda 9 puan fark var.9 puan çok gibi gözükse de Trabzonspor 2.yarı 3 defa İstanbul'a gelecek,dolayısıyla bu kapanmayacak gibi bir fark değil.Ama bizim daha istekli,şampiyonluğu daha çok isteyen bir görüntümüz olması gerekiyor.

Türk Telekom tribününde seyrettim maçı ve hakeme çok yoğun bir tepki vardı.Bence 4 pozisyondan sadece ilki (Sivaslı futbolcunun belinden eline çarpan) penaltı ile alakası yoktu,diğerleri çok net penaltıydı.Maçın yıldız ismi Alex,ama onlar dışında var gücüyle savaşan Gökhan Gönül'e ve Andre Santos'a da teşekkürler.

KanaKe
19.Aralık.2010, 11:23
mehmetin hareketinde abartilacak bir durum yok hakemde büyük ihtimalle oyuncular itiraz ederken pozisyonu kacirdi görseydi atardi bence.

BaFraLı
19.Aralık.2010, 11:45

Ben futbolcu olsam Şu hareketi saha içinde bana yapsalar ne ceza alacağım hiç umrumda olmadan Mehmet Topuz'a tekmek tokat girerdim. Olaya bak ya. Penaltı verilmez, ofsayt verilmez o ayrıdır. Her takımın başınada gelebilir. Ama yani hakemin gözü önünde adamın yaptığı hareket ortada. Ama malesef hakemlerimiz korkak olduğu için kim olursa olsun hangi hakem olursa olsun şu pozisyonda zaten çıkartıp kırmızı veremezdi. Ceyhun'ada cidden helal olsun. Ben olsam inanılmaz derecede girişirdim Mehmet Topuz'a.

titates1
19.Aralık.2010, 12:01
Çok kızıyorum böyle hakemlere ancak şunu da belirtmek gerekir pozisyona hakeme göre sarı kartla geçilebilirdi en azından bir sarı kart kesin görmeliydi.

bjk4ever
19.Aralık.2010, 12:45
mehmetin hareketinde abartilacak bir durum yok hakemde büyük ihtimalle oyuncular itiraz ederken pozisyonu kacirdi görseydi atardi bence.

Fotografta goruldugu gibi hakikaten baska seylerle mesgulmus o an hakem, gayet net de kacirmis. Ama pozisyonu degil tabii, baska seyi....

bjk4ever
19.Aralık.2010, 12:47
Birde bir gercek var ki, Anadolu takimlari 3 buyuklere karsi sergiledigi mucadelenin, hirsin ve ozellikle sertligin ceyregini Trabzon, Bursa, Kayseri karsisinda sergilemiyor, bu macta yine cok net gozuktu bu. GS'ye karsi aslan kesilen Manisa ve Gencler bir hafta sonra sifir mucadele edip Bursa'dan fark yiyor. Simdi bir Sivas'in Trabzon karsisindaki mucadeleye bakiyorum, birde bugunku ilk yaridaki hirsa ve ozellikle sertlige, inanilmaz fark var arada, kim ne derse desin. Bunu illa kotu anlamda soylemiyorum, tamamen psikolojik bir faktor ve kabak gibi ortada. Harbiden yazik. Sonra Anadolu devrimi diyoruz, Avrupa'dan 1 puanla donunce de tecrubesizlik deniyor. Tabii.

furkan58
19.Aralık.2010, 13:02
Neden Herkes M.Topuz'un Pozisyonunu Eleştırmıs ve "Hakem Taraf Tutuyor" Yorumları Yapılmış ..! Dia'ya Yapılan 2 Pozısyon , Niang ve Semih'e Yapılan Hareketler Neden Göz Ardı Ediliyor ??
Tamam Dia'nın İlk Pozisyonunda Ayağından Sekip Eline Çarptı , Ya 2. Pozisyon ?? Dia Gibi Hızlı Adam Yetişebileceği Bir Topa Nie Kendini Yere Atsın Rakip Çekmediği Sürece. Tamam Belki Niang Güçsüzdü Ondan Düştü Onu Geçelim. Semih'e Yapılan Harekete Ne Demeli. Resmen Kolundan Çekip Yere Yatırıyor . Geçen Hafta Trabzon - İ.B.B Maçında Trabzon Lehıne Verılen Penaltı Daha Mı Bariz Bi Olaydı . Trabzon'a Verilen Penaltının 10 Katını Lugano'ya " HER MAÇ " Yapıolar Sonuç 0 Yanı Bazen 1 Maça Bakmak Yerıne Her Maça Bakmak Lazım . M.Topuz'u Atabılırdı Ona Bısı Demıyorum Ancak Hep Fener Alehine Olan Şeyleri Belirtmeyin .

Varonil
19.Aralık.2010, 13:25
Birde bir gercek var ki, Anadolu takimlari 3 buyuklere karsi sergiledigi mucadelenin, hirsin ve ozellikle sertligin ceyregini Trabzon, Bursa, Kayseri karsisinda sergilemiyor, bu macta yine cok net gozuktu bu. GS'ye karsi aslan kesilen Manisa ve Gencler bir hafta sonra sifir mucadele edip Bursa'dan fark yiyor. Simdi bir Sivas'in Trabzon karsisindaki mucadeleye bakiyorum, birde bugunku ilk yaridaki hirsa ve ozellikle sertlige, inanilmaz fark var arada, kim ne derse desin. Bunu illa kotu anlamda soylemiyorum, tamamen psikolojik bir faktor ve kabak gibi ortada. Harbiden yazik. Sonra Anadolu devrimi diyoruz, Avrupa'dan 1 puanla donunce de tecrubesizlik deniyor. Tabii.

Kesinlikle doğru söylüyorsun.Bu konuda ben de sana katılıyorum.Ayrıca Schuster'e kızıyorlar "Anadolu takımları 60'ların futbolunu oynuyor" dediği için.Schuster burada doğru gördüğü birşeyi söylüyor.Beşiktaş'ın bugün Avrupa Ligi'nde başarılı olmasının sebebi bu kulvarda tamamen kendi futbolunu oynamak isteyen,oynatmamaya yönelik felsefe benimseyen takımlar olmaması.Futbolumuz da bu yüzden ileri gidemiyor işte.

sakary Ali
19.Aralık.2010, 14:09
Alex 196 maç 136 gol 115 asist..
Her sezon başında diyorum bu sefer Alex bitecek.Ama adam çıkıyor çatır çatır oynuyor.Büyük oyuncu.

Bordo61Mavi
19.Aralık.2010, 15:22

Sen Trabzonun maclarini izliyormusun :) Bursa ve Kayseriyi bilmemde. Bizde bize karsi extra motivasyonla oynandigini dusunuyoruz
Manisa en kotu doneminde, Hikmet Karamanin ilk haftasinda gelip Avni Akerde bizi yendi. Trabzonsporun ligin ilk yarisindaki tek yenilgisi Manisaspor. Tabi adamlar sadece bizle kalmadi Galatasaray ve Bjk yide yendi.
Cuma gunu Trabzonu 83 e kadar Karabuk kalecisi Tomic durdurdu adam hayatinin macini cikardi.
Bi kac maci geriye dustukten sonra cevirdik (yanlis hatirlamiyorsam 3 macta toplam), bize karsi kimse hirsindan mucadelesinden ve sertliginden bisey kaybetmiyor.

exit61
19.Aralık.2010, 15:33

Sertlik ve mücadele he! Trabzona karşı göstermiyorlar.Güldürme adamı, şu yorumundan belli futbol izleyicisi olmadığın belliki sadece BJK maçlarını izliyorsun.Adamlarınızın yarısı müzmin sakat sonra laf atın sağa sola her başlık altında özellikle sen anadolu takımlarına laf atmaya bayılıyorsun.Arkadaş bu kadar çekememezlikte olmaz.Sivasın bu maçta hocası kim Trabzon maçında kimdi.
GS'nin bu halini örnek içine katman ayrıca bir saçmalık.Onlara karşı her takım şu anda galip gelmeye oynuyor.

Birde her zamam birbirlerine laf atan 3 takım taraftarı nasılda kötü gidicince birbirlerini savunuyor buna çok gülüyorum.

furkan58
19.Aralık.2010, 17:36
Sertlik ve mücadele he! Trabzona karşı göstermiyorlar.Güldürme adamı, şu yorumundan belli futbol izleyicisi olmadığın belliki sadece BJK maçlarını izliyorsun.Adamlarınızın yarısı müzmin sakat sonra laf atın sağa sola her başlık altında özellikle sen anadolu takımlarına laf atmaya bayılıyorsun.Arkadaş bu kadar çekememezlikte olmaz.Sivasın bu maçta hocası kim Trabzon maçında kimdi.
GS'nin bu halini örnek içine katman ayrıca bir saçmalık.Onlara karşı her takım şu anda galip gelmeye oynuyor.

Birde her zamam birbirlerine laf atan 3 takım taraftarı nasılda kötü gidicince birbirlerini savunuyor buna çok gülüyorum.

Birbirimizi Savunmuyoruz. Gerçekleri Söyluyoruz. Gs'i Geçen Hafta Yenen Bir Takım Bursa'dan 5 Yemesi Normal Mi ?? Bursa'nın "KARDEŞ" Takımı A.Gücü Bursa'dan 5 Yerken Oynadıgı Futbolu Bizi 2-0 Yendıklerı Maçta Oynadılar Mı Hiç Mi Maç İzlemiyorsun ?? Dun Semıh'e Dia'ya Yapılan Hareketler Göz Ardı Edilip Sizin Gecen Hafta İ.B.B Maçındaki Penaltı Olmayan Pozisyona Penaltınızın Verilmesi Buna Ne Diceksin ?? Bende Böyle Eşitsizliklere Çok Gülüyorum .

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2010, 17:54
Birbirimizi Savunmuyoruz. Gerçekleri Söyluyoruz. Gs'i Geçen Hafta Yenen Bir Takım Bursa'dan 5 Yemesi Normal Mi ?? Bursa'nın "KARDEŞ" Takımı A.Gücü Bursa'dan 5 Yerken Oynadıgı Futbolu Bizi 2-0 Yendıklerı Maçta Oynadılar Mı Hiç Mi Maç İzlemiyorsun ?? Dun Semıh'e Dia'ya Yapılan Hareketler Göz Ardı Edilip Sizin Gecen Hafta İ.B.B Maçındaki Penaltı Olmayan Pozisyona Penaltınızın Verilmesi Buna Ne Diceksin ?? Bende Böyle Eşitsizliklere Çok Gülüyorum .

Hangi eşitsizlik? Ceyhun aynı hareketi Mehmet Topuz'a yapsa atılacak mıydı atılmayacak mıydı? İkimizde cevabı biliyoruz esasında. Trabzonspor çatır çatır oynuyo. Bu başarının böyle gölgelenmesi büyük haksızlık.

Futbol ne kadar sistem oyunu olsada sonucu o günün şartları belirler. Ankaragücü - Bursaspor maçları hep rahat geçer futbolcular için. Mesela Ankaragücü futbolcuları başka bir takımdan 5 yese çok sert çıkışırlardı ama Bursaspor olunca ne de olsa kardeş takım diyorlar. Artık her puan para ediyor. Bu yüzden kimseye sen niye savunma yapıyosun diyemezsin. :) Çünkü gelecek para belki bazı sorunları çözecektir.

exit61
19.Aralık.2010, 23:43

Gece gece güldürdün beni Allah ta seni güldürsün benim futbol uzmanı kardeşim.

Lim10
20.Aralık.2010, 07:20
Bazılarının haline üzülüyorum.Bu kadar mı art niyetli olunur ya?Fenerbahçe hakemi satın almışa kadar getirenler var.Yazık.

World Hollow o1
20.Aralık.2010, 11:22
Ben futbolcu olsam Şu hareketi saha içinde bana yapsalar ne ceza alacağım hiç umrumda olmadan Mehmet Topuz'a tekmek tokat girerdim. Olaya bak ya. Penaltı verilmez, ofsayt verilmez o ayrıdır. Her takımın başınada gelebilir. Ama yani hakemin gözü önünde adamın yaptığı hareket ortada. Ama malesef hakemlerimiz korkak olduğu için kim olursa olsun hangi hakem olursa olsun şu pozisyonda zaten çıkartıp kırmızı veremezdi. Ceyhun'ada cidden helal olsun. Ben olsam inanılmaz derecede girişirdim Mehmet Topuz'a.

İşte bu yüzden o adamlar süper lig'de çok deli paralar kazanıyorlar.. :)

Neron_FB
20.Aralık.2010, 16:39
Konu başlığını atlamışım dün 1-2 yorum yazayım diye girdim de yine hakeme sarmış konu.. Hevesim kaçtı. Hakem'i eleştirince (?) hatta konuyu şike'ye vs. sürükleyince içi rahatlayan kendini daha iyi hissedenler var.. Ben şampiyonluk kaybettiğimizde bunu hakem eleştirmeden kabullenebildiğim halde 1 maç için yine lafı dönüp dolaştırıp "düşündürücü, şaibeli galibiyet" e getirenlere iyi muhabbetler dilerim.

SAİT71
20.Aralık.2010, 17:51
Eleştirecek bir taraf varsa oda F.Bahçe'dir. Her hafta yılıyor oyuncular tekmelerden. Quaresma izleyelim diyoruz adamı ayakta durdurmuyorlar. Futbolun içine ediyorlar. M.Topuz olayında hakem atabilirdide. Atmadı demekki yorumu yumruk olarak değil sadece yitme olarak değerlendirdi.. Mesela bazı pozisyonlarda penaltıyı çalsada olur çalmasada. Yani hakemlerin bazı pozisyonlarda değerlendirme yetkileri var. Bence sarı kart görmeliydi M.topuz. Ona kalırsa büyük takımları biçen kasap oğlu kasaplara kart bile gösterilmeyerek onları büyük takımlara karşı dahada kasaplaştırmaya teşvik ediyor hakemler. Başka kart yiyen oyuncu bir daha tekme felan atamaz. Değerlendirmeyi tek taraflı yapmamak lazım.

Varonil
20.Aralık.2010, 17:57
Şu hakemler olmasa ne yapacağız ya? Hiç maç kazanamayız,her hafta 2-3 futbolcumuz kırmızı kart görür?