PDA

View Full Version : TrabzonSpor-2Galatasaray-4 :!:

PhotoGrapher
09.Mayıs.2004, 23:05
Galatasaray Trabzonsporu Avni Aker de 2-4 lük skorla yendi.Galatasaray ne kadar onurlu ve şerefli bir takım olduğunu bazı fenerli arkadaşlarımız anlamıştır umarım (f)

tolginho
10.Mayıs.2004, 00:06
pekçok nedenden dolayı önemli bir karşılaşma oldu. Öncelikle Galatasaray'ın isterse neler yapabileceği tabii. Trabzonspor gibi bir takımı 4-2 gibi bir skorla yenebilmesi çok olumlu. Gelecek sene için biraz olsun güven verecek.

packer
10.Mayıs.2004, 04:01
şampiyonluk için bu maçın sonucu etkili olmasaydı bile ben yine de Galatasaraya bu maç için şans vermezdim. maçı seyredemedim ama ine de futbolcuların neleri ortaya koyduğu skordan belli oluyor...

10_Osmanozc
10.Mayıs.2004, 13:59
Evet Geldim Arkadaşlar.Şunu söyliyeyim bütün suç bende maçı kaybettiren benim yani ben derken babam... :evil: Adam yine uğursuz geldi neyse.Bu seyahatimi güzel olmamasına rağmen anlatayım...

Sabah 5 gibi gitti hava alanına Cumartesi günü indik memlektin kokusunu almak güzel oldu bir şevk oldu içimde.Neyse hemen köye çıktık köye bıraktık bavulları akrabaları bizim ufaklıkları falan gördüm inekleri tavukları civcivleri.Dayımın evine geçtik 1 sat falan oturduk geçtik Merkeze geldik Müzeye gidelim dedik Resmi Site de müzemiz ziyaret edilmiyor diye yazıyodu.Bir girdik Ana müze kapalı görevli tatildeymiş neyse beklkeyin dediler oldu 20 dk. Babam sizi bekleyemem burada dedi çıkacaktık oranın sahibimidri nedir baş görevlisi açtı kapıyı baktık yeni kupada yok hala tesislerde imiş.Eski kupalar Kıbrıs Kupasına faln baktık.Acayip kupa var.Hatta adam en çok kupa bizde falan var dedi.TsClubtan parfüm,Hakan Kulaçoğlu'nun kitabını,bide ayakkabı boyası aldık.O sırada da gerçekten 30 kişi falan geldi müzeyi görmeye bide siteye ziyaretçi gelmiyor diye yazmışlardı.Neyse yaşlı bir teyze geldi aldı biletini çok sevindim Trabzonspor'un bu kadar desteklenmesine.Ürünlere baktım bayağı bir çeşit falan koymuşlar ama almadım sene sonu sezon başlangıcı alırım dedi.Neyse Aria Baş Bayisine geçtik akrabamızın bama telefon ile ilgili şeyleri sordu.Sonra Rami Abimiz Atay Başkan gelecek dedi telefonunu oraya bırakmış bekledik başkanı geldi Mercedes arabasıyla.Geldi fotograf çektirdik babam başkanım giray hoca ne yapar dedi oda Giray Değil topçular ne yapacak ona bakmak lazım dedi ki doğru dedi.Sonra kitabıda imzalattım başkana başkan gitti.Bende geçtim dayımın evine yattım aşağıya...Sabah oldu uyandık maç heyecanı bizde Faroz'a geldik baktık mahalle hazırlıklara başlamış.Babam numaralıya gidecekti benide beleş sokacaktı falna bende bari mahalle ile gideyim dedim.20-25 kişi gittik bedavaya girecez.Şevki Abi kimin bileti var el kaldırsın kimsede çıt yok :lol: Neyse stada giderken bide kum sahnın orada küçük garaj demirleri varya şu yanlarda falan neyse ona ayağımın kaval kemiğini bir çarptım kanadı falan.Neyse geldik stadaaa.Şevki Abi anahtar ile maratonun ortasındki kapıyı açtırdı bize.İlk kez de gördüm orayı.Gizlicene sokacak bizi.Şeyde şu maratonun ortasında büyük bir kapı varya tuvalet falanda var oradan.3-5 kişi soktu ilk önce.ilk başta da bizi bi odaya dolduşturdular :) Sonra Samet Abi geldi Balıkçı Erol Amcanın oğlu kendisi BJK lidir.Onla ben girdik sonradan orta da ki kapıdan tuvalete giriş gibi yaptık oradan geçtik tribüne kapılar açılmadı falan dediler bi baktık bayağı kişi vardı.Neyse geldik bizimkiler serdi bayrakları falan kappattılar yeleri bayrağı açtık üstüne Farozlular yazıyodu.Adamlar falan geldi onlar yüzünden kaldırmak mecburiyetinde kaldık.Mahalle oradaydı.20-25 kişi gençler.Muhtar mahallenin kadınları falan.Bi kaç abi daha.maç başlamadan davulları falan çaldık.Sessiz sedasız oturuyoruz sonra çaldı kolbastı.Bi tane ıfaklık vardı onla bi ablamız geçti kaşılıklı oynamaya başladı maraton onları seyrediyor.Erol Amca falan geldi oynayacak diye bekledik ama oynamadı.Maç başladı tezahurat falan yedik golleri.Sus pus olduk.2.yarı umutluydum.Ama olmadı.İlk 15 dk. daki pozisyonları harcamasaydık maç bizimdi.Ziya Doğan herhal 15 dk. atak oynayıp golü bulup defansa yatıp işi sağlama almak istedi.Ama Fatih T. yok işte ne yaparsın.Sonra onlar golü buldu deim herhal şike iddialarını ortadan kaldırmak için öylesine gol attılar aha 45 dk. dandiruktan bi gol.DEVRE ARASI TUVALETE GİTTİM AHA 500 BİN hemen aradan sıvıştım ölecene :lol: Sonradan 3-0 falan 3-1 4-1 4-2 oldu.Şansımız yaver gitmedi.Meşale şov vardı.Yanımızdaki Yorozlular yani sene başında FB lilerin oturduğu o yerdelerdi olar yaktı bi 10-15 tane.Derneğin olduğu bölüm acayip yaktı Uni-Ts yaktı arkadaki yol tarafındaki tribün onlarda yaktı.61 Gençliğe baktım çok az kişi vardı icraatları olmadı Çılgınlar ile birlikte bağırdılar baqri çılgınlara katılın :wink:

Çılgınlar gerçekten güzeldi.İyi bağırdılar zaman oldu Maratondan bile fazla sesleri çıktı.

Maçtan çıktık.CAmiinin orada oturdum Bilgi veriyorlar ya Bilgi msj falan heralde gönderen fenerli idi 10-15 kere art arta gönderdiler.

Babamla geçtik Kaptan Amcanın kahvesine bizim otbüs geçti sonra bir grup geldi kahveye girip taşlamak falan istediler izin vermedik polis geldi iiçeri girmek istedi izin vermedik.Sonra bir baktık dopuya doğru koşuyolar gittik baktık polislere bağırıyo bizimkilwer her maç sonrası Polis Farozun önnüde kordon oluştururda :D Bizimkiler ayıp falan dediler.Bu yaptığınız.Sonra çıktı Ram Abimin evinde yemek falan yedik gittik ecve uyuduk atladık uçağa geldik.Pilotta manyak mıdır nedir.Trabzon Eskişehir Bursa Bursa'dan Marmara Üzerinden İstanbul.Neyse.Öle Geldik.İşte.Bide gelirken meleketin cehennemimizin memleketimizin resimlerini falan çektim inş. güzel çıkarda koyarım buralara :wink:

Bi daha da Bizden sonraki 3 büyük mü küçük mü olacağı tartışılan takımlarla oynadığımız maçlara gitmicem.Yani ben gidfecem de babam olmadan.Adam her zman uğursuz geliyorya.
Sene başındaki Fb maçı 0-1 yenildik.
Bu maç 2-4 yenildik.
Bi gS maçı daha vardı yine yenilmiştik.
2 sene önceki Fb maçı 0-0
Suç Babamındır. :twisted:

Son söz olarak
SEN ŞAMPİYON OLMASANDA
KUPALARI ALMASANDA
SEVİYORUZ İŞTE VAR MI DİYEĞİN
EFSANEM BENİM...SANA HERŞEY FEDA...
SENİN CANIN SAĞOLSUN...
BİZE BİRÇOK KEZ GURUR YAŞATTINIZ.
KUPAYI İSTANBUL DIŞINA ÇIKARTTINIZ.
KÜÇÜCÜK İMKANLARLA ŞAMPİYON OLUP.
GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTIRDINIZ...
AŞIĞIZ RENKLERİNE...
AŞIĞIZ BORDO-MAVİ...
HEMDE ÖLÜMÜNE!!!

FilippoInzaghi
10.Mayıs.2004, 14:13
(i)

10_Osmanozc
10.Mayıs.2004, 16:09
hemen de uyuyon sende :mrgreen:

e_mali
10.Mayıs.2004, 17:44
Ama Trabzonspor'u da tebrik etmek lazım.
Ellerinde Gökdenizi tutabilirlerse seneyede çok iyi olurlar. (ı)

FilippoInzaghi
10.Mayıs.2004, 18:09
zaten abi fatih ile gökdeniz giderse trabzonun bu son 15 mactaki gibi oynamasi cok zor

tolginho
10.Mayıs.2004, 23:51
Bakalım Gökdeniz kalacak diyorlar ama göreceğiz

10_Osmanozc
11.Mayıs.2004, 00:05
Kalacak aha burayada yazıyom sene basından beri de sölüyommm

PhotoGrapher
29.Mayıs.2004, 21:11
sen söylüyosan doğrudur (d)