View Full Version : şok idda
comandante
13.Mayıs.2006, 11:35
arkadaşlar şimdiye kadar hiçkimseye söylemedim.benim dayım futbolcularla yatıp kalkan birisi.denizlili futbolcularla da kardeş gibi kulüp de yatıp kulüp de kalkıyo.aradım az önce denizlide durum ne alır mı maçı motive durumu nasıl diye...verdiği cevabı aynen yazıyoum...
-yücelcim hiç heyecan yapma.dün akşam denizli başkanını aradım aziz yıldırımla yemekteymiş.denizli maçı bırakacakmış.aziz yıldırım ankara erciyes maçını da ayarlamış.denizli yenilip ligde kalacak.ya malatya ya ankara düşecekmiş...
başlıktan da anlaşılacağı gibi bu sadece bi iddaa...sizi bilmiyorum ama ben dayıma inanıyorum.
lütfen burda tartışma yaratılmasın.en ufak bir tartışmada konunun kapatılmasını rica ediyorum...
eğer bu yazdıklarım olursa ben demiştim diye başlık açarım:D:D:D
benyaben
13.Mayıs.2006, 11:40
ya olmasın...
Burak Duran
13.Mayıs.2006, 11:44
hayırlısı olsun o zaman ne diyeli boşuna maç seyretmeye gerek yok
FeYYaz1989
13.Mayıs.2006, 11:52
Denizlispor Başkanı Ali İpek, yarın oynanacak F.Bahçe maçı öncesi zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Anadolu'da para dolu çantaların havalarda uçuştuğunu vurgulayan İpek, şu açıklamaları yaptı: "Takımlar birbirlerini yensin, yenilsin diye çantalar Anadolu'da şehir şehir dolaşıyor. Bunların kim olduğunu sormayın, kanıtlayamam. Ancak kimler olduğunu herkes çok iyi biliyor. Özellikle de futbol kamuoyu çok iyi tanıyor. Ben, futbolun konuşulduğu her yerde bu çantaların çıktığını söyledim. Hemen telefonlar yağdı 'Beni mi kastettin?' diye. Ben de 'Adım söylemedim ki, neden alınıyorsun?' yanıtını verdim. Bunlar kendilerini böyle ifşa ediyorlar. Dünkü (perşembe) çantanın içindeki rayiç 250 milyar civarındaydı. Bugün (cuma) 500 milyara dek çıktığını duydum
'Antep'in gazisi boldur!'
Bizim F.Bahçe ile oynayacağımız maç kadar, G.Antep-Malatya mücadelesi de önemli. O maçla ilgili birçok dedikodu yapılıyor. Hepsine kulağımı tıkıyorum. Çünkü Antep, gazisi bol bir memlekettir. Şikeyle işi olmaz, sağlam durur. 2. yarıda ligin en başarılı 6. takımıyız. Çok net söylüyorum, biz düşmeyeceğiz. Kaybettiğimiz 14-15 puanda ciddi hakem hataları var. Bu arada federasyon seçimi sonrası belediyeyle yaşanan sorun halloldu. Dün 500 bin YTL ödediler. F.Bahçe maçı sonrası da 250 bin YTL daha verecekler. Bilet fiyatlarını da indirdik. 150-200 YTL olması gereken maç için 15-40 YTL alacağız. Çünkü taraftardan destek bekliyoruz."
alnıtıdır.(Vatan Gazetesi)
http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=sporkategori&Newsid=77781&Categoryid=15&aid=0
link vermek yasak biliyorum ama görmek isteyenler için haber linki.
Aydin
13.Mayıs.2006, 12:03
konuyu şimdilik kapalı tutuyorum. tartışma yaratmaya müsait bir konu. maçlardan sonra bu konunun kilidi kalkar.
VoLkaN BaROs
13.Mayıs.2006, 19:35
Denizli halkı kadar centilmen, memleketini seven bir halk çok azdır bu memlekette...
Bu şekilde yorum yapan arkadaşı kınıyorum...
Burak Duran
13.Mayıs.2006, 19:38
sana katılıyorum Volkan abi ama arkadaşın dayısı söylemiş bunu ki ben bu konuyu açtıktan sonra arkadaşla konuştum. Commandante hiç bir art niyetle açmamıştır sadece dayısından duyduğunu bize aktarmış ve anllatığına göre dayısı Denizlisporda baya tanınan ve kulübün herşeyini bilen biriymiş