PDA

View Full Version : Kadro sıralaması



RasAnt
25.December.2010, 23:31
Önceden gk ler basta olurdu dc diye giderdi aşagıya doğru 2 gündür karmaşık oldu orası eskisi gibi olsun istiyorum acaba bilen varmı nasıl düzeltebilirimm ??

http://www.yukleresim.com/images/34020181571232156502.jpg

Rind-i Şeyda
25.December.2010, 23:34
Yukardaki POsition yazısına tıkla.

RasAnt
25.December.2010, 23:46
Ama ozman kadro sıralaması ayrı ayrı oluyor arka arkaya olmuyor yani,kadro seçilmişken sıralı oluyordu onlar nasıl bozuldu anlamadım yaw

ciomania21
26.December.2010, 02:18
yanlş hatırlamıyorsam önce position'u tiklayıp daha sonra pkd yazan ilk bölüme shift + tıklama ile oluyordu. yada belki önce pkd sonra position idi tam hatırlayamıyorum.

Edit: Biraz önce denedim önce pkd yi seçip ardından shift'e basılı tutarken position'u seçmek gerekiyormuş.

RasAnt
26.December.2010, 16:14
Süpersin valla çok sağol :)

ciomania21
26.December.2010, 16:29
rica ederim :)