View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe
Homer J.S
29.Aralık.2010, 20:18
Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi’nin 12. hafta maçında 29 Aralık Çarşamba akşamı Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadele, saat 20.00’dan itibaren Spormax’ten naklen yayınlanacak.
Maç: Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 29.12.2010 Saat: 20.00
Yayın: Spormax (Canlı)
Maç yaklaşık yarım saat sonra başlayacak.
ancar
29.Aralık.2010, 20:25
Fenerbahçe kazanır
Homer J.S
29.Aralık.2010, 21:44
İlk yarıyı Fenerbahçe 27-29 önde kapattı.
titates1
29.Aralık.2010, 21:48
İyi oynamıyoruz , ama takım olarak daha iyi olduğumuz ortada , biraz iyi oynamaya başlarak daha rahat oluruz
Revolution
29.Aralık.2010, 21:51
Tutku Acik bizi sirtlayan isim gercekten. Bitirisleri daha konsantre ve sogukkanli yaparsak kazanmamamiz icin sebep yok. Ukic daha devreye girmedi, aman dikkat sokmamak da lazim..
yaman76hakanFB
29.Aralık.2010, 21:55
Emir'in nefis asistiyle ilk yarıyı 29-27 önde kapattık.
Lynn Greer'in süre aldığı iki dakikalık bir bölüm var. 15-5 öndeydik. O iki dakika içinde fark 15-12 oldu. Burada asıl önemli olan 7 veya 8 sayı yemek değil... Ama oflayıp puflamaya başlayan taraftarı birden yeniden maçın içine sokmak ve kendi elinle rakibin ateşlenip coşmasına sebep olmak... Asıl affedilmez olan bu...
Savunmada Tomas ve Kinsey müthiş efor koyuyorlar. Ama zaten skorun düşük olduğu böyle bir maçta bunların sokacağı iki ekstra şut bir anda ibreyi bizim lehimize çevirir.
Tahmin ettiğimiz gibi Schumpert başımızı ağrıtmaya devam ediyor.
Homer J.S
29.Aralık.2010, 21:58
Emir'in nefis asistiyle ilk yarıyı 29-27 önde kapattık.
Lynn Greer'in süre aldığı iki dakikalık bir bölüm var. 15-5 öndeydik. O iki dakika içinde fark 15-12 oldu. Burada asıl önemli olan 7 veya 8 sayı yemek değil... Ama oflayıp puflamaya başlayan taraftarı birden yeniden maçın içine sokmak ve kendi elinle rakibin ateşlenip coşmasına sebep olmak... Asıl affedilmez olan bu...
Savunmada Tomas ve Kinsey müthiş efor koyuyorlar. Ama zaten skorun düşük olduğu böyle bir maçta bunların sokacağı iki ekstra şut bir anda ibreyi bizim lehimize çevirir.
Tahmin ettiğimiz gibi Schumpert başımızı ağrıtmaya devam ediyor.
Maçı Fenerbahçe açısından çok güzel yorumlamışsın abi, Schumpert'e ikinci devrede daha sıkı önlem alınması gerekiyor.
Harika bir karşılaşma oluyor bu arada belirtmeden geçmeyelim.
yaman76hakanFB
29.Aralık.2010, 22:06
Böyle bir maçta üst üste dört tane serbest atışmı kaçar ya? 5/11 isabet bulduk. İkinci devre dörtte sıfır...
yaman76hakanFB
29.Aralık.2010, 22:08
Harika bir karşılaşma oluyor bu arada belirtmeden geçmeyelim.
Kesinlikle Euroleague standartlarında... Özellikle savunmalar bu ligin çok üstünde...
Homer J.S
29.Aralık.2010, 22:12
Çok üçlük kaçırılıyor, bomboş yahu. Fark açılacak korkusu içerisindeyim.
yaman76hakanFB
29.Aralık.2010, 22:22
Boş üçlükleri kaçırdı Galatasaray ama onun yerine iki tane ekstra üçlük buldu. (Biri panyalı, biri son saniye...)
Homer J.S
29.Aralık.2010, 22:23
Tutku, çok iyi oynuyor. Son üçlükte çok büyük moral oldu. Bu arada 44-44 yakaladık.
Homer J.S
29.Aralık.2010, 22:32
Shipp'in savunma ribauntları ve Tutku'nun ekstra performansıyla 7 sayılık bir üstünlük yakaladık.
Fearless Coward
29.Aralık.2010, 22:43
59-52 önde götürüyoruz maçı inş. kazanıp liderliğe oturacağız.. Bu arada Tutku harika gidiyor 12 sayısı var
Fearless Coward
29.Aralık.2010, 22:48
61-53 oldu mola aldık..1:24 Dakika kaldı maçın bitmesine..
Fearless Coward
29.Aralık.2010, 22:53
Ve bitti..67-56 kazandık yeni lider Galatasaray Cafe Crown...
Legendary
29.Aralık.2010, 22:53
Rövanşa gitmek farz oldu.
2 takım da çok iyi oynadı.Ömer Onan'ın bir pozisyonunda hakem hatalı karar verdi galiba ben göremedim ama spiker ikide bir bundan bahsediyordu.
Her neyse ben bir aksilik çıkmazsa bunun rövanşına gideceğim gibi duruyor.
Nedvedmania
29.Aralık.2010, 22:54
Kazandık be kazandık ! Lideriz !
Tribünler süperdi. Şu salon derbilerinde Samiyenden daha iyi atmosfer oluyor :)
Lucas Neill
29.Aralık.2010, 22:54
67-56 kazanmisiz maci izlemedim ama helal olsun bizim cocuklara
Homer J.S
29.Aralık.2010, 22:57
http://ntvspor.net/lig/basketbol/turkiye-beko-basketbol-ligi/puan-durumu
Nasıl lideriz yahu, bu güncellenmemiş tablo mu?
M.O.S.H
Böyle kısır bi maçta bu kadar serbest atış kaçarmı ya takım resmen Spahija'ya verilen teknik faul sonrası dağıldı zaten maç boyunca çok kötü hücüm ettik galibiyetide haketmedik ama 11 sayılık fark hiç yakışmadı bu kadroya .
Sirius Black
Süper maçtı ! Kazandık, mutluyum( z )
Revolution
29.Aralık.2010, 23:26
Tutku Acik inanilmazdi, inanilmaz.. Fenerbahceli oyuncular macin heyecanindan olacak ki hakemin dogru verdigi tum kararlarda uzerine yuruduler hakemin anlam veremedim.. Her neyse maci hakettik ellerinize saglik Aslan Parcalari !
Hugo
29.Aralık.2010, 23:26
http://ntvspor.net/lig/basketbol/turkiye-beko-basketbol-ligi/puan-durumu
Nasıl lideriz yahu, bu güncellenmemiş tablo mu?
Federasyon sitesine göre lideriz.
http://www.tbl.org.tr/beko/index.asp?sezon=2010-2011
yunusgs
29.Aralık.2010, 23:27
İzleyemedim,izlemeyi çok istediğim bir karşılaşmaydı ama evde olmadığım için izleyemedim.Ama olsun,liderliğe yükseldi takım,helal olsun.Kendi sahamızdaki tüm maçları kazandık bu sezon.İnşallah böyle devam ederiz.
Lorik Cana19
29.Aralık.2010, 23:32
Tutku harikaydı, Schumpert'te öyle. Ama en büyük pay tabi ki coach'ta. Oktay hoca bu takıma çok büyük bir hava kattı. İlerleyen haftalarda, bu atmosferlerin benzeri yaşanırsa efes, FBÜlker'den sonra biz de şampiyonluğa oynarız.
Bu arada belirteyim, lider olduk. Ntvspor yanılmış.
MeMo
29.Aralık.2010, 23:33
Tutku harikaydı, Schumpert'te öyle. Ama en büyük pay tabi ki coach'ta. Oktay hoca bu takıma çok büyük bir hava kattı. İlerleyen haftalarda, bu atmosferlerin benzeri yaşanırsa efes, FBÜlker'den sonra biz de şampiyonluğa oynarız.
Ehe ehe :D
4.çeyrekte maçtan koptuk özellikle Spahija teknik faul alınca.Hakemlerde faulleri görmemeye başlayınca iş iyice zora girdi.Galatasaray'da iyi oynadı tebrikler...
A.FaruK
29.Aralık.2010, 23:33
Hemen hemen tamamını izledim vede izlemez olaydım. Bire birde çok etkisiz bi Fenerbahçe vardı bugün. Hucumda aşırı derecede kötüydük gerçi burda Gs'nin hakkınıda yemeyelim savuma sertiği üst seviyedeydi. Gs kritik anlarda el yakan toplarda sonuca gitmeyi başardı ama aynı başarıyı biz onlara karşı göstemedik. Böyle kritik maçlarda aşırı serbest atışı kaçırır ve dış sutlarda etkisiz kalırsan olacağı budur. Dışarda Ömer pota altındada Oğuz bişeyler yapmaya çalıştı ama diğerlerinde ekstra bir çaba göremedim birde Shumpertin ve Tutkunun ekstra şutları maçı kopardı resmen şapkadan tavşan çıkarmak gibi bişeydi. Sonuçta bi derbiydi kazansaydık çok iyi olacaktı ama olsun ligi kaçıncı bitirirsek bitirelim yinede şampıyonluğa inancım tam.
RaSenGan
29.Aralık.2010, 23:38
Sonunda hakettiğimiz ve olmamız gereken yerdeyiz :)
Fearless Coward
29.Aralık.2010, 23:49
Efes ve Telekom'dan aldığımız 2 isimle kazandık resmen :D :D onlardan daha çok adam toplayalım bu takım FB,Efes gibi final oynayan takım haline gelir hep..
Lorik Cana19
29.Aralık.2010, 23:51
Efes ve Telekom'dan aldığımız 2 isimle kazandık resmen :D :D onlardan daha çok adam toplayalım bu takım FB,Efes gibi final oynayan takım haline gelir hep..
Seneye zaten sponsorumuzu değiştireceğiz muhtemelen. Ülker sadece FB'ye destek veriyor. Bjk ve GS'yi geri planda bıraktılar. Muhtemelen Türk Telekom'la anlaşacağız ki, bu da çok büyük bir maddi desteğin bize geleceği anlamına geliyor.
yaman76hakanFB
29.Aralık.2010, 23:58
Ne Barcelona'yı İspanya'da yendiğimiz gün Barcelona'dan daha iyi takımdık; ne bugün yenildiğimiz için Galatasaray'dan daha kötü bir takımız... Bu takım -Fenerbahçe Ülker- Türkiye Ligi standartlarının çok üstünde bir takımdır. Herkes rahat olsun, buralarda hangi dereceyi alırsan al, kimseye hiçbir şey vermiyorlar. Playofflarda kazanıyorsun veya playofflarda kaybediyorsun; hepsi bu... Futbol ligi değil ki bu; puan kayıplarıyla şampiyonluk hedefinden uzaklaşacaksın. Normal sezonu gümbür gümbür lider bitirip, daha ilk turda Çukurova'ya elendiğimizi hatırlayan arkadaşlar var mı? 90'lı yıllarda... Bunun haricinde, son dört sezonun üçünde biz şampiyon olduk. Bu şampiyonlukların hiçbirinde de normal sezonu lider tamamlamadık. Hatta 2008 şampiyonluğumuzda normal sezonu Beşiktaş lider tamamlamış ama finale bile kalamamıştı. Diyeceğim; kimse enseyi karartmasın. Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Bir daha bu kadar kötü serbest atış atmayız, bu kadar top kaybı yapmayız ve bu kadar gergin olmayız. Olabilecek en kötü halimiz buydu ve bu halde dahi teknik faule kadar maç kafa kafayaydı.
Maçın iki bölümü var.
1-Teknik faule kadar olan bölüm: Harika bir mücadele vardı. Her iki takımda kazanabilirdi ama biz bir adım öndeydik.
2-Teknik faulden sonrası: Kimyamız bozuldu. Oluşan atmosferi kaldırmak çok zordu. Buradan itibaren oluşan skor ve fark kimseyi yanıltmasın. Kazanan da, kaybeden de oraya takılmasın. Çünkü tren rayından çıkmıştı ve bir yere çarpmaması mucize olurdu.
Galatasaray iyi savaştı, bizde -o dakikaya kadar- iyi karşılık verdik. Güzel maç oldu.
Sinan Erdem'de, hatta öncesinde Türkiye Kupası'nda görüşmek dileği ile... İşte rekabet ve mücadele bu: Fenerbahçe-Galatasaray... Nedir o Efes-mefes... Dilerim TBL finalinde de karşılaşırız.
Hugo
30.Aralık.2010, 02:49
...
Sinan Erdem'de, hatta öncesinde Türkiye Kupası'nda görüşmek dileği ile... İşte rekabet ve mücadele bu: Fenerbahçe-Galatasaray... Nedir o Efes-mefes... Dilerim TBL finalinde de karşılaşırız.
O Efes-mefes Türkiye'de basketbol deyince akla gelen şeydir.
Suicider
30.Aralık.2010, 04:08
Cok cekismeli bir macti.Tutku maci fenerin elinden alip galatasaraya getiren isimdi.Kritik dk larda attigi sayilar ve yaptigi asistler macin kaderini etkiledi.
Mac fener antranörünün teknik faul almasi ile koptu ve gs lehine döndü.Geri kalan dakikalarda dikkatli ve temkinli oynadik fenere bos atis sansi vermemeye calistik ve maci kazandik.
Kadro kalitesi olarak bizden yüksek bir takimi seyircimiz ve olusan sartlar sayesinde yenmeyi basardik.Tebrikler Aslanlar.
Ek olarak rotasyon icin bir 5 no transferinin gerekliligi bu macta daha acik ortaya cikti..
DisCo
30.Aralık.2010, 10:29
Maçın olaysız tamamlanması sevindirici oldu.
Fenerbahçe kazansaydı gelenek bozulmadı olacaktı. Yenildiği için Barcelona'yı yendik sorun yok oldu.
Rekabetin yaşandığı noktada yenmekte var yenilmekte bugün Galatasaray kazandı. Tebrikler...
SAİT71
30.Aralık.2010, 10:30
Keşke baskettede Galatasarayla maçlarımız daha çekişmeli geçse hep böyle yensek ve yenilsek. Tebrikler Galatasaray...
furkan58
30.Aralık.2010, 10:55
Maçın 3 ve 4. Periyotlarını İzlemedim . Ancak İlk Periyotta Lyn Greer Girene Kadar 15-5 ' lik Bir Üstünlüğümüz Vardı ve 2-3 Tane Boş Üçlük Kaçırdık . Sonra 2 Top Kaybı Felan Derken 15-12 Oldu . Galatasaray Taraftarı Tam Oyuna Küsüyordu Ki . Biz Onları Ateşledik . Ancak Şuda Var TBL ' De Lider Olmak O Kadar Büyük Bir Şey Değil . 8. Olup Play-Off'larda Kupayı Kazanabilirsiniz ;) Genede Galatasaray'ı Tebrik Ederim .
yaman76hakanFB
30.Aralık.2010, 11:46
O Efes-mefes Türkiye'de basketbol deyince akla gelen şeydir.
Artık ben Türkiye'de basketbol denilince Efes'i Mefes'i hatırlamak istemiyorum. Türkiye'de Basketbol denilince Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı hatırlamak istiyorum. Bunu temenni ediyorum, böyle olmasını diliyorum, Efes'le ve Telekom'la değil; Galatasaray ve Beşiktaş'la yarışmak istiyorum. Sizin dediğiniz doğrudur ama işin "böyle gelmiş" kısmıdır; bende "böyle gitmesin" diyorum.
C h A o S
30.Aralık.2010, 15:53
Dün Tutku ve Shumpert maçı getiren oyuncularımızdı.Maça tutuk başlasakda Tutku'nun oyuna girmesiyle takım kendine geldi.Dün zorda olsa maça girebildik.Heralde geçen senelerde yaşanan olaylardan olsa gerek biletsiz ve alkollü kişiler alınmadı.Yerinde bir uygulamaydı.Dün atılan bir tane torpil dışında tribünde olay yaşanmadı.Salonda verilen destekde Fenerbahçe Ülker'li basketçileri baya zorladı.Özellikle serbest atışlarda pota arkaları iyi iş çıkardı.
Sirius Black
30.Aralık.2010, 17:08
Sanırım bazı arkadaşlar ufak gülücükler filan atmış ama artık bu yarışta Galatasaray'ın da olduğunu düşünüyorum.
MeMo
30.Aralık.2010, 19:36
Sanırım bazı arkadaşlar ufak gülücükler filan atmış ama artık bu yarışta Galatasaray'ın da olduğunu düşünüyorum.
Bana dediysen aklınca dalga geçen arkadaşa attım o gülücükleri.
Lucas Neill
30.Aralık.2010, 19:59
Lorik Cana 19 orda ne demis de dalga gecmis hangi cümlesi dalga iceriyor. Bazen gereksiz yere ortami germeye milleti sinirlendirmeye calisiyorsun ki basariyorsun. 17 yasina gelmissin hala orta okul seviyesinde yorumlar milleti kizdirmalar falan filan
Lorik Cana19
30.Aralık.2010, 20:09
Nerede dalga var burada?
MeMo
30.Aralık.2010, 20:13
Lorik Cana 19 orda ne demis de dalga gecmis hangi cümlesi dalga iceriyor. Bazen gereksiz yere ortami germeye milleti sinirlendirmeye calisiyorsun ki basariyorsun. 17 yasina gelmissin hala orta okul seviyesinde yorumlar milleti kizdirmalar falan filan
Ben milleti kızdırıyorum ama sen orada mesajın editlendiğini görmeden atıp tutuyorsun.Benim yaptığım orta okul seviyesiyse senin yaptığın ne?
Nerede dalga var burada?
Hadi üstteki arkadaşı anladım da sen kendi yazdıklarından mı haberdar değilsin yoksa buna rağmen bunları yazma cesaretin mi var ? Altta editlendi yazısını sadece sen göremiyorsun bu arada haber vereyim.
Lütfen bir daha bilip bilmeden böyle zeka dolu laf sokmayın.
Fearless Coward
30.Aralık.2010, 20:13
Lorik Cana19'un mesajı böyle değildi Şemsi editlemiş sanırım tartışma çıkmasın diye..
Lucas Neill
30.Aralık.2010, 20:21
Memo mesajin normalini görmedim kusura bakma ama diger elestirilerimin arkasindayim.
Sirius Black
30.Aralık.2010, 21:30
Mesaj editlendiyse sorun yok o zaman.