View Full Version : Ayda 80 bin lira yetmiyor!
titates1
01.Ocak.2011, 17:36
Ayda 80 bin lira yetmiyor!"Ben iyi durumdayken çevremin mutsuz olmasına katlanamam"01/01/11 12:57
Galatasaray kaptanı Arda Turan, kız arkadaşı Sinem Kobal ile gittiği Dubai yolculuğu sırasında itirafta bulundu: Paranın hiç hükmü yok. Ayda en az 80 bin lira harcıyorum. Yakınlarıma da destek oluyorum!
Cimbom’un kaptanı Arda Turan maddi konularda kendisine çok fazla kısıtlamadığını, yakınları ve akrabalarının herhangi bir ihtiyacı olması halinde hemen yardıma koştuğunu söyledi. Ailesine de kendisinin baktığını hatırlatan Arda Turan, “Ayda en az 80 bin lira harcıyorum” diye konuştu.
Galatasaray-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi’de oynanan basketbol maçını izleyen ve alınan galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Arda Turan, aynı gece kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte yılbaşına Dubai’de girmek için Birleşik Arap
Emirlikleri’nin yolunu tuttu. Türk Hava Yolları ile Dubai’ye uçan Arda Turan, yolculuk sırasında uçakta bulunanlarla bir süre sohbet etti. Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Arda kimseyi kırmamaya çalışırken, sempatik tavırları ve sıcak davranışlarıyla herkesin gönlünü fethetti.
"DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"
Florya’da altyapıda oynayan gençlere yardım ettiği bilinen Arda Turan, “Ben iyi durumdayken çevremin mutsuz olmasına katlanamam” diyerek şöyle devam etti:
Elimden geldiğince ihtiyacı olanlara yardım ediyorum. Ayrıca her şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Hayat pahalı. Bu devirde paranın çok hükmü yok. Tanınan biri olmak da kişisel tüketiminizin artmasını sağlıyor. Birçok giderim var. Ayda en az 80 bin lira harcıyorum. Allah sağlık versin” diye konuştu. Yıldız oyuncu, Galatasaray’dan yılda 2 milyon Euro (4 milyon lira) kazanıyor.
HTSPOR / Cevdet ERGUN
Eğer cidden yapmışsa böyle bir açıklama Arda gözümden çok düşer , yapılan yardım söylenmez , bu şekilde dile getirilmez , yardımı o zaman gösteriş için yapıyorsun sen ... çok saçma açıklamalar , yazık
BleedingMoon
01.Ocak.2011, 17:47
vay be. hayat bir sana pahalı arda demek. biz ayda yılda bir kere sinemaya gidebiliyoruz.
bunu bir üniveristede falan söyleseydi ne olurdu tahmin edemiyorum.
Lucas Neill
01.Ocak.2011, 17:49
Yalandir bence birazdan resmi siteden yalanlanir Ht nin bugüne kadar cogu haberi yalandi bu insanlarda hic mi is ahlaki yok anlayamiyorum
KaPaLı
01.Ocak.2011, 17:54
Arda Turan böyle birşey diyeceğine inanmıyorumda işte şeytan biyandan ya demişse dedirtiyo insana. Eğer demişsede asgari ücretin altında çalışan binlerce insan var Arda. 1 defa dön bak etrafına. Nişantaşına bakma ama şöyle kenar taraflara git.
BaGa TaRKaN
01.Ocak.2011, 17:56
İyi ki Bir Arda Turan'ımız Var O Olmasa Napardık.
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2011, 17:56
Bu haberin doğru olma ihtimali var mı Allah aşkına?
barahir
01.Ocak.2011, 17:58
Haberde 80 bin lira yetmiyor diye bi yer yazıyo mu? ben göremedim..
LadroN
01.Ocak.2011, 18:39
İyi ki Bir Arda Turan'ımız Var O Olmasa Napardık.
+10000000000000.Galatasaray'ın kaptanını rahat bırakın artık.
Rehavi
01.Ocak.2011, 18:51
Haberim doğru olduğuna inanmıyorum, doğru olsa bile, yetmiyor diye bişey dememiş ki adam...
goosfraba
01.Ocak.2011, 18:57
haberin başlığı, haberi yapan kişinin kendi yorumu olsa gerek. ben de inanmıyorum arda'nın böyle bir açıklama yapacağına.
Flawless Victory
01.Ocak.2011, 19:34
80 bin harcıyorsa ayda biraz yavaş gitmeli sonra aç kalmasın. Çünkü Arda'nın hayatı boyunca yıldız olacağını sanmıyorum.
maNga 33
01.Ocak.2011, 20:01
eğer böyle birşey doğruysa ;
peki ayda 1000 TL alan ve üniversite öğrencisi okutan buda yetmezmiş gibi kira ödeyen bir memur napsın ?
fbdevil190737
01.Ocak.2011, 20:05
Yazıklar olsun , Türkiye'de bir parça ekmek için kırk takla atanlar var . Birde kaptan olacak .
uAburak89
01.Ocak.2011, 20:15
Komiksin htspor, rezilsin haberi yapan pardon uyduran, hatta uyduramayan cevdet ergun..
Habere inanıp, ciddi ciddi yorumlayan arkadaşlar size de, yapmayın etmeyin diyebiliyorum sadece. İçeriği geçtim, sadece anlam bütünlüğüne baksanız bile uydurma olduğunu anlarsınız. Başlık ...yetmiyor, haberde bunu destekleyen bir cümle bile yok, aksine tersine cümle var. Adam yılda 4 milyon tl kazanıyor, ayda 80 bin nasıl yetmiyor ?!
C h A o S
01.Ocak.2011, 20:27
Vurun abalıya.Hey yarabbi.Sizene yahu ne kadar kazanıyorsa kazanıyor.Ne kadar harcıyorsa harcıyor.Herkesin parası kendine...
Lucas Neill
01.Ocak.2011, 20:31
Bir de su var parasi olmayan vatandas, ögrenci falan muhabbeti dönmüs bunlarin hesabini Arda'dan soracaginiza ülkeyi yönetenlere söyleyin...
Little General
01.Ocak.2011, 20:52
HTspor'dan anca bunu beklersin.Arda artık ekmek parası olmuş.Baktı gazetede boş yer kalmış,sayfa dolmamış sıkıştırıyorlar araya Arda haberi.
Nasıl olsa her şeye itibar eden bir okuyucu var ya bol kepçeden sallıyorlar.
Okurum sağolsun.
Haberi okuyan kaç kişi var yahu? Başlıkla uzaktan yakından alakası yok.
titates1
01.Ocak.2011, 20:54
Vurun abalıya.Hey yarabbi.Sizene yahu ne kadar kazanıyorsa kazanıyor.Ne kadar harcıyorsa harcıyor.Herkesin parası kendine...
Bende onu diyorum işte , bizene
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2011, 20:57
Nasıl olsa her şeye itibar eden bir okuyucu var ya bol kepçeden sallıyorlar.
Şekil a. :icon_biggrin:
Yazıklar olsun , Türkiye'de bir parça ekmek için kırk takla atanlar var . Birde kaptan olacak .
IcedEarth
01.Ocak.2011, 21:09
Yalanın bini bir para, insanlar da Arda'yı kötülemek için yarışıyor zaten. Bu tip haberler prim yapıyor maalesef bu ülkede..
titates1
01.Ocak.2011, 21:22
Ben yalanlanmadığı takdirde inanıyorum doğruluğuna sonuçta Arda'nın yardımlarından falan bahsedilmiş haberde , asıl amaç Arda'yı kötülemek değil , o da kötü bir niyetle söylememiştir ancak milyonların takip edip örnek aldığı bir insan konuşurken ucunun nereye gideceğini bilmesi gerekir
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2011, 21:26
Ben yalanlanmadığı takdirde inanıyorum doğruluğuna sonuçta Arda'nın yardımlarından falan bahsedilmiş haberde , asıl amaç Arda'yı kötülemek değil , o da kötü bir niyetle söylememiştir ancak milyonların takip edip örnek aldığı bir insan konuşurken ucunun nereye gideceğini bilmesi gerekir
Neye dayanarak inanıyorsun peki? Habertürk gazetesi bu ülkenin doğruluk timsali gazetelerinden birisi olsa hadi diyelim Arda böyle bir şey söylemez ama bu adamlar da yalan haber yapmazlar.Sırf haber olsun sayfa dolsun zihniyetinde olan güzide basınımızın bence her yazdığına inanma.:)
Homer J.S
01.Ocak.2011, 21:26
Derhal sözleşmesi fesh edilmeli, insan bile değil bu ne kaptanı ( ! )
titates1
01.Ocak.2011, 21:36
Neye dayanarak inanıyorsun peki? Habertürk gazetesi bu ülkenin doğruluk timsali gazetelerinden birisi olsa hadi diyelim Arda böyle bir şey söylemez ama bu adamlar da yalan haber yapmazlar.Sırf haber olsun sayfa dolsun zihniyetinde olan güzide basınımızın bence her yazdığına inanma.:)
Yalanlanmadığı takdirde inanıyorum yazdım , neden inandığımı da az çok açıklamaya çalıştım , ayrıca kötü bir niyetle söylememiş olacağını da belli ettim
Ayrıca sevgilisine sinema kapatmış bir adamın ayda 80 bin lira harcadığını bir gazeteciye söylemesi çok garipsenecek bir durum değil
IcedEarth
01.Ocak.2011, 21:36
Acaba neye dayanılarak inanılıyor? :rolleyes:
titates1
01.Ocak.2011, 21:45
Acaba neye dayanılarak inanılıyor? :rolleyes:
Bir üstünde yazdım
sentugo
01.Ocak.2011, 21:50
ya bir hesaplama yaptım. :D :D Adam eski parayla günde 8,5 milyar kazanıyor :D
Şimdi 80 bin lira neye göre yetmiyor :D Türkçe'nin azizliği var... Ayda 80 bin harcıyordur bir şekilde ama yetmemesi söz konusu değil..
Ayrıca bize ne
Ayrıca haber yalan olabilme ihtimali var çünkü uçaktaki insanlarla konuşmuşmuş da, etmişmişmiş de. Bir kere hiç tanımadığın adamlarla para konuşmazsın :D
Çok gidiyorlar adamın üstüne yahu
Bordo61Mavi
01.Ocak.2011, 21:54
Arda boyle bisey demez, haberi okuma ihtiyaci bile duymuyorum.
yaman76hakanFB
01.Ocak.2011, 21:55
Yalnız şöyle bir durum var: Bu çocuğun onlarca akrabası, kıramayacağı arkadaşları var... Kendimizi onun yerine koyalım: Kimler ne isteyecek? Kaçına "hayır" diyebileceğiz. Önümüzde iki seçenek olacak; ya içinden geldiğimiz ve çoğu yoksul kişilerden oluşan çevre ile bağlarımızı kopartacağız ve amiyane tabirle "bir yanı kalkmış" eleştirilerini sineye çekeceğiz; yahut bunu yapamıyorsak, belli harcamaları göze alacağız.
-Arda yeğenim, çok sıkıştım valla; hacizciler kapıda...
-Valla Dayıcığım, benim durumumda iyi değil; ödemelerim var.
Böyle bir cevap şansı olmadığına göre... Arda eşiyle dostuyla, çocukluk çevresiyle bağlarını koparacak birisine de benzemiyor. Ben açıklamasını -eğer doğruysa- doğal karşılıyorum. Yakınmak onunda hakkı... Çünkü onların harcamaları da kendilerine göre oluyor.
Ya adam yetmiyor para dememiş ki.
Haberi bir tek ben mi okudum?? :D 80bin harcıyorum, gerekince yakınlarıma yardım da ediyorum demiş. Param yetmiyor aç kalıyoruz, ay sonunu zor getiriyoruz falan da dememiş.
E.Cartman
01.Ocak.2011, 23:23
haberin doğruluğuna inanmıyorum ayrıca başlıkla içeriğin alakası da yok ama ayda 80bin harcıyacaksa ve yetmiyorsa Arda harcasın ona yetmesin valla. hanginizin ekmeğine el uzatıpta kazanıyor ki parayı bu adam bırakın harcasın. ülkemde halkın sırtından, emeğinden trilyonlar kazanıp etrafına 1 kuruş yararı dokunmayıp keyfine harcayan adamlar varken Arda'nın yaptığımı dokunuyor ciddi ciddi bu habere inanıp serbest olsa yorumlarına küfür de ekleyecek olan beyler...
Revolution
01.Ocak.2011, 23:36
Böyle bir başlık olabilir mi allah aşkına ya! Var mı böyle bir başlık, nasıl bir kepazelikdir bu yazıklar olsun size yazıklar olsun Türk basınına. Adam ne yakınlarıma para harcamaktan bana para kalıyor diyor ne de 80 bin lira bana yetmiyor diyor. Oradaki diyaloğa da ben pek inanmıyorum orada Arda'nın dediği en fazla "Yardım işleri dahil en az 80 bin lira giderim oluyor."dur. Utanmasalar 'zengin ***i' Arda yazacaklar başlığa.
ForsakeN
01.Ocak.2011, 23:43
Arda ile uğraşılacağına haberdeki kelimelerden gidip en kıl cümleyi kurup başlığı hazırlayanlara sövmek lazım esasında.
Haberturk'un bu tip başlıklarına tonla örnek verebilirim.
Sibell Kekilli'nin Ayrılık filmi ile aldığı birçok ödüle ithafen atılan başlık; " Kekilli Doymuyor!"
Var mı ötesi?
Lorik Cana19
01.Ocak.2011, 23:54
Şu çocuk, sırf sempatik diye, herkesle arası iyi diye medya tarafından acaip bir şekilde bombaya tutuluyor. Nasıl olsa Arda sesini çıkarmayacak ya. :)
Habertürk ve hürriyet gazeteleri de bize karşı haberlerinin %90'ı olumsuz. Özellikle Erhan Telli denilen insan(!) peşimizi bırakmıyor bir türlü. Bu haberlerin yapılmasında başrolde oynayan da sevgili Adnan Polat'tır. Bir kere oyuncusunu koruduğunu, sert bir açıklama yaptığını görmedim. Basın bir tane FB'li oyuncuya buna benzer bir haber yapabiliyor mu? Yapamaz, çünkü Aziz Yıldırım'dan çok pis tırsıyorlar. Başkan da, bir an önce harekete geçip, kaptanını müdafa etmek zorunda.
Nedvedmania
01.Ocak.2011, 23:57
Dayan Arda dayan. Sadece yarım sene daha dayan sonra inşallah yurt dışında rahatlıyacaksın.
Zekirdek
02.Ocak.2011, 00:27
Arda yeni kontratı ile 3.2 Milyon Euro bizim tabirimizle 6.4 Milyon TL kazanmaktadır. Bu harcadığı 80 bin ne Arda'yı ırgalar ne de Arda bunu yapar. Haberin düzmece olduğuna şüphe yok fakat deseydide neyini eleştireceğiz. Adam çalışmış gelmiş bu günlere.
Onun masrafı farklı normal bir memurun masrafı farklı.
REsist JuvE11
03.Ocak.2011, 17:21
haber ne kadar doğru bilemem de yorum yapanların yarısı yazıyı okumamış bile
RasAnt
03.Ocak.2011, 23:12
Ya abi ne istenir şu ülkede az yetişen Türk futbolcudan saçma saçma haberler medya herzmanki medya asparagas haberde üstlerine yok forumda bir arkadasın imzasında var revivo demiş türk gazetelerinde tek gerçek tarihidir diye doğru bir söz