View Full Version : Lebron James Smaç Yarışmasına Katılacak
Çok iyi bir smaçör olan James,smaç yarışmasına katılacağını açıkladı.
James " Evet katılacağım ve başaracağım " şeklinde konuştu.
Bu yılki smaç yarışması 19 Şubat'ta Los Angeles'ta düzenlenecek.
James,kendine rakip olarak Blake Griffin'i görüyor ve bunun bir nevi meydan okuma olacağını söylüyor.Ayrıca James,Griffin'in ev sahibi avantajı olduğunu belirtti.
NBAtrky
barahir
01.Ocak.2011, 18:01
Sadece Blake Griffin için izlicem yarışmaları.. Merakla bekliyorum bakalım napacak?
K1nq35
01.Ocak.2011, 18:01
Güzel olur bence çok iyi bir smaçcı :D
Bursaspor
01.Ocak.2011, 18:13
Yıllardır katılacağım, katılmak istiyorum, seneye ordayım vs. diye diye sonunda katılıp yerlere inen irtibarını ve pazarlama payını yükseltmeye çalışıyor. En azından o kadar para kaybettikleri için sponsorlar zorluyor.
Aslında bence katılmak hep istiyor ama sponsorları ona engel oluyor.
'Kazanırsan şanına şöhretine hiçbir faydası yok.Ama kaybedersen karizman çizilir.'
Tarzı bir yaklaşım ile.
Sirius Black
01.Ocak.2011, 18:52
Griffin favorim. :)
Fearless Coward
01.Ocak.2011, 19:56
Katılırsa Griffin ezer :D
Griffin smaçları güzel ama şov kısmını LeBron yapacağı için o kazanır diye düşünüyorum. Önemli olan şov. Mesela Howard'ın Süpermen olayındaki basketi aslında smaç değildi ama millet orasıyla ilgilenmedi ve ona verdiler puanları. LeBron'ın da böyle bir durumu olacağını sanıyorum.
Revolution
02.Ocak.2011, 00:13
Eğer ki Griffin kazanırsa LeBron yüksek ihtimalle bir çaylağa smaç yarışmasını kaybettiği için "Benim smaçlarım daha güzeldi, o genç diye ona puan verdiler." diyecektir. Kaybederse prestiji yine düşecek, büyük ölçüde..
Lucas Neill
02.Ocak.2011, 01:33
Zibidi Nate Robinson katilmaz umarim bu sene.
Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2011, 02:03
Zibidi Nate Robinson katilmaz umarim bu sene.
Kendisi smaç yarışmalarından beni tiksindiren kişidir...
anil luque
02.Ocak.2011, 02:28
Blake Griffin!!! İçinde yay var bence bu adamın. İnşallah o kazanır.
Fearless Coward
02.Ocak.2011, 02:54
Şu Nate Robinson katılmasın da kim katılırsa katılsın saçmalık ötesi yav başka bir şey olamaz..
DaveJones
02.Ocak.2011, 03:06
Nate katılsada kazanamaz artık zaten. Eskiden tüm New yorklular smsle oy atıyorlardı Nate'e. Artık bostonda olduğu için seyirci desteğide azaldı. Hele Griffin ve LeBron gibi isimler katılırsa hiç şansı yok.
KaPaLı
02.Ocak.2011, 03:26
İgoudala'nın bastığı http://www.youtube.com/watch?v=w6z9-l4hnMM bu smacı nasılda yemişlerdi Nate için. Yazık oldu bu smaca.
DaveJones
02.Ocak.2011, 04:19
Bunun benzerini Rudy Fernandez yapmıştı. Onuda Nate yemişti :n:
Lebron'un sansasyonel birşey yapması lazım. Zaten bu sene yeterince antipatik oldu. Ultrasonik birşey yapması lazım ki onu sevmeyenlere bile mesaj attırması lazım ama sanmıyorum artık orjinal bir smacın çıkacağını.
Bu şartlar altında griffin ezer geçer.
Lucas Neill
02.Ocak.2011, 04:35
Nate Robinson demisken tipe gelin
http://img841.imageshack.us/img841/3638/tumblrldtm2s1ubv1qznj8h.jpg (http://img841.imageshack.us/i/tumblrldtm2s1ubv1qznj8h.jpg/)
Hep bi ego tatmini simariklik.
KaPaLı
02.Ocak.2011, 22:58
Bunun benzerini Rudy Fernandez yapmıştı. Onuda Nate yemişti :n:
Aynen deyvi :n: Spud Webb'le yaptığı smaç bu senemiydi geçen senemiydi hatırlamadım sonradan kaldırdım o videoyu ve Nate Robinson'ın smaç resmini :n: