View Full Version : Mesaj yazma paneli
LaigLeNoiR
03.Ocak.2011, 13:52
Daha önceden mesaj yazma paneline bir yazıyı kopyalarken direkt olarak koyu renk varsa yazı içinde o şekilde geçiyor resimler direkt olarak gözüküyor ve kodlar gözükmüyordu ancak şimdi kodlar gözüküyor.
Mesela kalın yazarken mesaj panelinde [B] kodları geliyor. Bu kodlar gelmeden direkt olarak kalın gösterme işlemi mesaj panelinden kalktı mı ? Veya varsa ayarı nedir ?
Since-1907
03.Ocak.2011, 13:57
Firefox ile girince kodlar gözükmüyor direk kalınsa kalın olarak yazıyor fakat Opera ile girince kodlar çıkıyor bende.Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
EndoplazmiK RetikuluM
03.Ocak.2011, 14:51
Tarayiciya gore degisiyor bende.
goosfraba
03.Ocak.2011, 14:57
mesaj yazma panelinin en sağında A/A gibi bir şekil var ona tıklarsan hep öyle kalacaktır murat.
http://www.yukleresim.com/images/80440952642662251963.jpg
LaigLeNoiR
04.Ocak.2011, 20:46
Ben Google Chrome kullanıyorum.
O söylediğinle bir ilgisi yok bende Umut deniyorum ama bir işe yaramıyor. O bildiğim kadarıyla tüm yazdıklarımızı orjinal saf yazı haline getiriyor yani kodları vs kaldırıyor.
Fearless Coward
04.Ocak.2011, 20:46
Bende Chrome kullanıyorum bendede aynı şekilde dediğin kodlar geliyor..
İE kullanıyorum gelmiyor sanırım tarayıcıyla ilgili:)
sakary Ali
04.Ocak.2011, 21:50
Evet tarayıcı ile ilgili sanırsam..
Chrome kullanırken kodlayarak yazıyor ama İE'den açtığım zaman kodlamıyor.
Universal
07.Ocak.2011, 09:04
Ben Chrome kullanıyorum ve bütün kodlar gözüküyor, Chrome'un kendi ayarlarını bir kontrol etmeni öneririm. Bu kodları görmek istemiyorsan Umut'un dediğini yapman gerek. :s
leave_992
08.Ocak.2011, 18:23
arkadaşlar bu sadece internet explorer da olur.
vbulletin internet explorer da bazı özellikleri çalışıcak şekilde yazılmıştır :)
deneyebilirsiniz
LaigLeNoiR
11.Ocak.2011, 14:12
Ben Chrome kullanıyorum ve bütün kodlar gözüküyor, Chrome'un kendi ayarlarını bir kontrol etmeni öneririm. Bu kodları görmek istemiyorsan Umut'un dediğini yapman gerek. :s
İyide o zaman kalın yazmak istediğin birşeyi kalın yazamıyorsun :)
Chrome kullanarak mesela buraya kalın birşey yazmak istiyorum ama bu yazdığım kalın yazı şu anda yazmış olduğum mesaj yazma panelinde (sizin gördüğünüz mesajımda değil) kodlarla birlikte gösteriyor. Ben kodlarla gözükmesin direkt kalın yaptıysam mesaj yazma panelinde de kalın olsun istiyorum.
BaGa TaRKaN
11.Ocak.2011, 14:23
Daha önceden mesaj yazma paneline bir yazıyı kopyalarken direkt olarak koyu renk varsa yazı içinde o şekilde geçiyor resimler direkt olarak gözüküyor ve kodlar gözükmüyordu ancak şimdi kodlar gözüküyor.
Mesela kalın yazarken mesaj panelinde [b] kodları geliyor. Bu kodlar gelmeden direkt olarak kalın gösterme işlemi mesaj panelinden kalktı mı ? Veya varsa ayarı nedir ?
Murat'ım Konuyu Yeni Gördüm Galiba Kontrol Panelindeki Ayarla İlgil Bu Çünküi Daha Önceden Basit Bir Şekildeydi Benim Ayarlar. Burdaki Mesaj Düzenleme Ayarlarını Gelişmiş Editör Yaptım Direk Görünüyor Olduğu Gibi Alıyor Yazıları Kodlar Görünmüyor.
http://img593.imageshack.us/img593/1090/ayar.png
LaigLeNoiR
18.Ocak.2011, 03:00
O işaretli bende de abi ama Chrome'dan kaynaklı bir şey sanıyorum.