Log in

View Full Version : Sakin olmak

Burak Duran
14.Mayıs.2006, 00:28
Yarın ligimizde düğümün çözüleceği hafta. Şampiyonluk, küme düşme, Uefa hepsi yarın belli olacak. Geçen Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden önce böyle bir konu açmıştım. Ve yine son günlerde ortamın çok gergin olmasından dolayı bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Hepimiz sitemize yakışır bir şekilde yorumlarda bulunmalıyız. 2.olan takım Şampiyon olan takımı tebrik etmeli ve kesinlikle ve kesinlikle tahrik edici hiç bir mesaj atmamalıdır. Sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar lütfen yarın maçlardan sonra siteyi kullanmayın. Şampiyon olan takımın taraftarı lütfen sevincinizi abartıp burayı kendi taraftar forumunuza çevirmeyin. Büyük ihtimalle şampiyon olan takımın taraftarı kutlamalara çıkacağından onlara uyarılarım daha az olacak ama sonuçta geri geldiğinizde siteye kendi takımınızla ilgili mesajlarla donatmayın. Sitemize yakışır bir sakinlikte ve olgunlukta yorumlar yapın. Saygınızı asla kaybetmeyin.

Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Nedvedmania
14.Mayıs.2006, 00:31
aynen katılıyorum ama yine mutlaka kışkırtal , kışkırtılan oluyor .tamam insanlık bu 1olur 2 olur ama bunu hep yapanlar var ne olur biraz sakin olun sinirlerine hakim olamayanlarda 1-2 gün girmesinler buraya (düşünki bilgisayar bozuldu);;)

Burak Duran
14.Mayıs.2006, 00:34
kışkırtana yerinde müdahale yapılacak ve gerekli ceza verilecektir. Ama önemli olan buna gerek kalmadan güzel bir ortam yakalamaktır. Bu yazının amacıda bunun için bir ricadır

EreN
14.Mayıs.2006, 00:36
Evet
Buraya mesaj atmadan iki kere düşünün..

Krusty
14.Mayıs.2006, 00:38
Bencede GS yada FB şampiyon olacağı kesin..
Lütfen hangi takım olduysa diğer takımın fan'ları lütfen mesajlarına dikkat etsin , aynı şekilde şampiyon olan takımın fan'ları da..
Herkese Başarılar =)

Sekopej
14.Mayıs.2006, 00:44
evet ben de katılıyorum ama yarın şampiyon olursak ben bunun sevincini tabi ki burda yaşayacağım, mesajlarımla da bunu belirteceğim. fakat yazdığım, yazacağım mesajlarda rakip takımın taraftarına cevap hakkı doğmamasını ve kimseyi rencide etmemeyi ilk planda tutacağım.......

Burak Duran
14.Mayıs.2006, 00:47
evet ben de katılıyorum ama yarın şampiyon olursak ben bunun sevincini tabi ki burda yaşayacağım, mesajlarımla da bunu belirteceğim. fakat yazdığım, yazacağım mesajlarda rakip takımın taraftarına cevap hakkı doğmamasını ve kimseyi rencide etmemeyi ilk planda tutacağım.......

tabi ki sitede kutlayabilirsiniz. Ama dedğin gibi diğer takıma cvp hakkı doğurmadan ve abartmadan

Gravity
14.Mayıs.2006, 03:06
Eğer Fenerbahçe şampiyon olursa çok büyük bir durum olacağını sanmıyorum ben ama olur da Galatasaray şampiyon olursa değil burada tüm Türkiye'de olay çıkar. Özellikle bugün dışarıda gördüklerimden sonra emin olmaya çok yaklaştım. Daha şimdiden Fenerbahçeli taraftarlar bayrakları asmış ve formalarla dolaşmaya başlamışlar. Eskaza şampiyon olamazlarsa büyük hayal kırıklığı olacaktır ve illaki kendini bilmez birileri çıkıp hadise yaratacaktır. Umuyorum yanlış düşündüğüm ortaya çıkar böyle bir durum olursa, en büyük temennim budur: Galatasaray şampiyon olur ama hiçbir olay çıkmaz:)

ibo
14.Mayıs.2006, 12:35
evet sevincimizi fanatizm e kaçırmadan yaşamalı başkalarını tahrik etmemeliyiz. Ya da üzüntüden rakip taraftarlarla kavgaya girmemek gerek...

LaKe
14.Mayıs.2006, 12:41
%100 haklısın burak abi. burda elbette şampiyon olucak takım bunu kutlayabilir, eğlenebilir fln ama karşı takımı rencide etmemeli ;)