View Full Version : Eleştiri Yasak
titates1
16.Ocak.2011, 22:19
Sizin yaptığınız iş değil , yönetici bile eleştirilmiyo buraya yazı yazıyoruz adam gibi gelip tartışacağınıza siliyosunuz 15 yaşında çocuklara mı verdiniz yöneticilik işini anlamadım ki ?
Nedir bu korkaklık ? Ben eleştiremezmiyim yönetimi yönetim de gelip buraya yazamaz mı kendini savunamaz mı ? bu kadar mı açık fikirlisiniz ?
Sheriff
16.Ocak.2011, 22:31
Tabiki eleştirebilirsin, nedir eleştirin, ben biraz olaylar dışında kaldım?
Bu arada sen başlamadan ben önce bi seni eleştireyim. Bu yazdığın yazının üslubu hiç hoş değil.
Bu kadar sinirlenmene gerek yoktur.
Yönetimle konuşmak istiyorsan destek merkezini kullanmalısın. Orada açık bir konun duruyor. 2 tane daha açmışsın onlarda silindi.
15 yaşı aşağılamanı, bizi adam yerine koymamanı ise sinirli olmana veriyorum. Mutlaka sakinleştiğinde bu cümlelerinin yanlışlığını sende anlayacaksındır.
titates1
16.Ocak.2011, 22:54
Uslübüm çirkinliği hepinize karşı değil , aslantepe konusunda millet birbirine hakaret ediyor , dalga geçer gibi mesajlar atıyor , ben ne o konulara dahil oluyorum ne başka birşey fatih terime vefasızlık yapıldığıyla ilgili cevap atıyorum benim mesajım siliniyor , tekrar yazıyorum neden sildiniz özel mesaj atın diyorum mesaj yok , daha önce de utaka 'nın dı sanırım fiziksel özellikleriyle dalga geçiliyor ben ayıptır diyorum dalga geçen mesajlar duruyo benim mesajım siliniyor , hadi dedim konuların altında olay çıkmasın geleyim buraya yazayım geldim açıkladım burda o da silindi hemen , en sonunda bunu yazdım
uslubum , sana değil , bunu kim yapıyorsa ona , umarım üstünüze alınmassınız çünkü düzgün yazmayı da denedim
titates1
16.Ocak.2011, 22:56
Yönetimle konuşmak istiyorsan destek merkezini kullanmalısın. Orada açık bir konun duruyor. 2 tane daha açmışsın onlarda silindi.
15 yaşı aşağılamanı, bizi adam yerine koymamanı ise sinirli olmana veriyorum. Mutlaka sakinleştiğinde bu cümlelerinin yanlışlığını sende anlayacaksındır.
İyi de sürekli bir şekilde açıklama yapmadan siliniyor , nerede açık konum duruyor ? zaten bir tane konu açtım o silindi onun üstüne açtım bu konuyu ilk konum bu , iki tane de mesaj attım ?
titates1
16.Ocak.2011, 23:01
O konudaki mesajım silinikti , şimdi altında Disco tarafından değiştirlmiştir yazıyor , sizi adam yerine koymamak gibi bir durum söz konusu değil , ben diyorum özel mesaj atın bana neden siliniyor diye mesaj yazıyorum o da siliniyor , konu açıyorum o da siliniyor , silmek yerine oraya yazsanız da destek merkezimizi kullanın diye ? siz beni adam yerine koysanız daha mantıklı değil mi ?
Senin cümlen üzerine bu beklentisi olan diğer arkadaşlarımıza da belirtmek isterim.
Yönetici uyarı verirken, mesaj silerken bilgilendirme yapmak zorunda değildir. Bunu herhangi bir karşı cevap olarak algılamanızı da istemem. Sadece yöneticinin üzerinde bulunan yüke birde bilgilendirme yapma yükü eklemek istemediğimizden bu karar ilk zamandan beri vardır. Yönetici bilgilendirmek isterse bilgilendirir. Bu ayrı konu.
Destek Merkezinde şikayetini dile getirdiğin ilk konu duruyor.
titates1
16.Ocak.2011, 23:05
Senin cümlen üzerine bu beklentisi olan diğer arkadaşlarımıza da belirtmek isterim.
Yönetici uyarı verirken, mesaj silerken bilgilendirme yapmak zorunda değildir. Bunu herhangi bir karşı cevap olarak algılamanızı da istemem. Sadece yöneticinin üzerinde bulunan yüke birde bilgilendirme yapma yükü eklemek istemediğimizden bu karar ilk zamandan beri vardır. Yönetici bilgilendirmek isterse bilgilendirir. Bu ayrı konu.
Destek Merkezinde şikayetini dile getirdiğin ilk konu duruyor.
O yükümlülüğü getirmemek istemek hakkınız ancak talep olması durumunda bilgi verilmemesi söz konusu olmamalı , umarım dikkate alırsınız
RaSenGan
16.Ocak.2011, 23:06
Konuyla bir ilgim yok fakat şunu söylemek istiyorum.Ben 15 yaşındayım.İşini bilen kişi 15 yaşında da yapar bu işi 40 yaşında da.Sen görevini,işini biliyorsan ister 10 yaşında ol ister 30.
KaPaLı
16.Ocak.2011, 23:09
Böyle konular genelde Destek Merkezine alınırdı önceden tepki çok oluyo diye artık duruyor hayret (:
titates1
16.Ocak.2011, 23:14
Konuyla bir ilgim yok fakat şunu söylemek istiyorum.Ben 15 yaşındayım.İşini bilen kişi 15 yaşında da yapar bu işi 40 yaşında da.Sen görevini,işini biliyorsan ister 10 yaşında ol ister 30.
Söylediğim şeye alınmanı istemem , dediğine katılıyorum ve söylemek istediğim şeyin 15 yaş ile alakası olmadığını umarım anlamışsındır
Ayrıca Destek Merkezi olayından hiç haberim yoktu ondan konumun da silindiğini zannetmiştim , bu konuyu açtım bilgilendireyim
Konu destek merkezinden devam etmektedir. Merak edenler çatlayabilirler. :)