PDA

View Full Version : "Birine" Hediye Alacaksınız ama Seçemiyorsanız Buraya Buyurun

Flawless Victory
17.Ocak.2011, 16:11
Bir bayan arkadaşa (!) doğum günü hediyesi "hazırlamam" gerekiyor ama özellikle satın almak yerine emek vererek yapabileceğim bir şey olursa daha iyi olur, eğer bu konuda fikir çıkmazsa satın alabileceğim "klasik" olmayan bir hediye fikri lazım. Yardım edebilecek olan var mı?

Derse gidiyorum, 6 gibi geleceğim, o zamana kadar bu konu dolsun 5-6. sayfalara gelmiş olsun. :n:

garydelgadov
17.Ocak.2011, 16:23
Fiyat sınırını da verseydiniz keşke.
Karikatürünü yaptırabilirsiniz gayet orjinal olur.Kesenin ağzını açmak gerekir tabii.:)

jesmatador
17.Ocak.2011, 16:28
Bi Doğum günü pastası al üstünede "niye doğdun la.n" yaz hem güzel hemde değişik bi süpriz olur :D

SAİT71
17.Ocak.2011, 16:29
bence bi yağlı boya tablosu yap :D

kalemci
17.Ocak.2011, 17:14
eğer kız arkadaşınsa görüşmeye başladığınızdan beri bütün resimlerinizi bi albümde topla altlarınada tarihi yaz yeterince mutlu oluyorlar:)

maNga 33
17.Ocak.2011, 17:34
Fiyat sınırını da verseydiniz keşke.
Karikatürünü yaptırabilirsiniz gayet orjinal olur.Kesenin ağzını açmak gerekir tabii.:)

karikatür yaptırmak ucuz ya biraz daha masraflı olsun :D:D:D

Redrum
17.Ocak.2011, 18:04
30-40 milyonluk da olur ya aslında benim için de lazım kız arkadaşa :D
Kolye falan çok klasik geliyor. Zamanında bir müzik kutusu almıştım duruyor kenarda ama o çok ufak kalır yanına bir şey alayım diye düşünüyorum da. Ne yapsam?

Sheriff
17.Ocak.2011, 18:54
Kadınlar bu kadar kasmaya değmezler. Bir çiçek yeterlidir, alcağınız tepki aynıdır her hediyede, ne kadar uğraştığından haberleri bile olmaz emek verip hazırlasan bile. O yüzden hiç kasmayın alın bi buket papatya yeter :D

Legendary
17.Ocak.2011, 19:34
Burak'a katılıyorum fakat almaya da gerek yok.Mezarlıktan toplayın yeter. :n:

Kage
17.Ocak.2011, 22:31
www.tish-o.com.tr burda t-shirt yaptırabilirsin yada orda kalpli yastık puzzle filan var bu tarz bi şeyde olabilir.

IcedEarth
19.Ocak.2011, 11:50
Sürekli takıldığınız bir yer filan varsa orada bir buluşma ayarla.. Ayarladığın yere kızın sevdiği türden bir pasta alıp git, işletmeciden bir garson önlüğü gibi birşey rica et.. Kız gelip bir masaya otursun, senin daha önceden rica ettiğin gibi hiçbir garson bakmasın o masaya.. Sen elinde pastayla (ekstra bir buket çiçek te katabilrsin olaya) ve üstünde o önlükle git o masaya..

Bir 30-40 kağıt konuşur tabi bu işte.. Pasta ve bir buket çiçek için..

Flawless Victory
08.Şubat.2011, 00:07
IcedEarth o dediğin mümkün değil, ayrı şehirlerdeyiz bir kere. Neyse şu t-shirt işine bi bakayım.

Flawless Victory
08.Şubat.2011, 00:15
Şu t-shirt'ü beğendim, sizce hangi rengi daha güzel?

http://www.tish-o.com.tr/shops/A-S-K--Ask-yapboz-tisort_xtdxrgcslosovtkwbfwe_4498

yunusgs
08.Şubat.2011, 00:24
Şu t-shirt'ü beğendim, sizce hangi rengi daha güzel?

http://www.tish-o.com.tr/shops/A-S-K--Ask-yapboz-tisort_xtdxrgcslosovtkwbfwe_4498

Turuncu ya da en sağdaki mavi olabilir Emrah abi :D

IcedEarth
08.Şubat.2011, 00:29
IcedEarth o dediğin mümkün değil, ayrı şehirlerdeyiz bir kere. Neyse şu t-shirt işine bi bakayım.
O kötüymüş bak.. O zaman hediyenin içine mektup da yaz.. Ama şiir kastırmayı da unutma aga.. En güzel duygularını içeren bir şiir kastırırsan mektubunda bu iş oldu demektir.. Ama şiiri kendin yazman önemli, kalkıp da bir şairin şiirini falan yazma oraya..

Hediye olarak da güzelinden bir kum saati olabilir. Sembolik bir hediye olarak kum saati mükemmeldir.. Sanırım askerdesin, zaman çabuk geçer teması verecektir bu hediye..

Link attığın tişörte de baktım.. Bence dediğim gibi kum saati daha iyi olur.. Ama şöyle şık birşey bulmalısın.. Fosforlu filan yani..Hem daha ucuza kapayabilirsin..

El Barto
08.Şubat.2011, 00:41
Yüzük al Emrah.

http://shop.atasay.com/?urun-detay_17_2_65_Karat_18_Ayar_Beyaz_Altin_Pirlantali _Tamtur_Yuzuk.html

IcedEarth
08.Şubat.2011, 00:43
Yüzük al Emrah.

http://shop.atasay.com/?urun-detay_17_2_65_Karat_18_Ayar_Beyaz_Altin_Pirlantali _Tamtur_Yuzuk.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fshop.atasay.com%2F %3Furun-detay_17_2_65_Karat_18_Ayar_Beyaz_Altin_Pirlantali _Tamtur_Yuzuk.html)

Bunu bana alacak kişiyle evlenmeye hazırım..

RaSenGan
08.Şubat.2011, 01:08
Bir dahaki ay bana da lazım olacak Emrah abi bu konu sen de bana yardım edersin :D

Bunu bana alacak kişiyle evlenmeye hazırım..

Pırlanta yüzüğü napıcaksın abi :D

RaSenGan
08.Şubat.2011, 01:09
Hediye olarak da güzelinden bir kum saati olabilir. Sembolik bir hediye olarak kum saati mükemmeldir.. Sanırım askerdesin, zaman çabuk geçer teması verecektir bu hediye..

Polis yasasıyla yırtıyor iki gün sonra dönüyor :D

IcedEarth
08.Şubat.2011, 01:23
Pırlanta yüzüğü napıcaksın abi :D

Öyle deme baba fiyata bak ya :)

Flawless Victory
08.Şubat.2011, 01:53
O kötüymüş bak.. O zaman hediyenin içine mektup da yaz.. Ama şiir kastırmayı da unutma aga.. En güzel duygularını içeren bir şiir kastırırsan mektubunda bu iş oldu demektir.. Ama şiiri kendin yazman önemli, kalkıp da bir şairin şiirini falan yazma oraya..

Link attığın tişörte de baktım.. Bence dediğim gibi kum saati daha iyi olur.. Ama şöyle şık birşey bulmalısın.. Fosforlu filan yani..Hem daha ucuza kapayabilirsin..

Daha önce bir şiir kitabı yazmıştım zatii. :)

Geçen sene onun resimlerinden duvar takvimi yaptırmıştım büyük boy, çok hoşuna gitmişti, siz de düşünebilirsiniz bunu gençler, İstanbul için maliyeti 22 TL idi geçen yıl.

Valla saç şekillendirici aldım. Doğum günü için kötü bir hediye değildir inşallah.

El Barto
08.Şubat.2011, 03:13
Valla saç şekillendirici aldım. Doğum günü için kötü bir hediye değildir inşallah.

İyi neyse düdüklü tencere almamışsın bari...

saç şekillendiricisi nedir Emrah? Öyle doğumgünü hediyesi mi olur?

Börk
08.Şubat.2011, 03:31
Keşke duygularını daha iyi ifade edebilecek bir hediye seçseydin abi :)

Legendary
08.Şubat.2011, 03:34
Biraz geç olacak fakat aklımda şahane bir fikir var.Herkes benim fikirlerimin şahane olduğunu bilir.(Özellikle Rus'm ve Özi) :n:

Bir bardak var , bu bardağın üstüne istediğiniz resmi koyuyorsunuz fakat bardak boşken resim gözükmüyor.Bardağın için sıcak su koyduğunuzda buharla birlikte resimde gözükmeye başlıyor.Özellikle kız sevgilinizse bunu deneyin derim.İkinizin bir resmini yaptırtabilirsiniz. ;;)

Fearless Coward
08.Şubat.2011, 03:45
ep;1921982']Biraz geç olacak fakat aklımda şahane bir fikir var.Herkes benim fikirlerimin şahane olduğunu bilir.(Özellikle Rus'm ve Özi) :n:

Bir bardak var , bu bardağın üstüne istediğiniz resmi koyuyorsunuz fakat bardak boşken resim gözükmüyor.Bardağın için sıcak su koyduğunuzda buharla birlikte resimde gözükmeye başlıyor.Özellikle kız sevgilinizse bunu deneyin derim.İkinizin bir resmini yaptırtabilirsiniz. ;;)

Allah aşkına o bardağı nerden bulacaz :D :D fikir güzelde şimdi onu ara ara nerden bulcan :D

Legendary
08.Şubat.2011, 03:47
Gerçekten değer veriyosa onu bulur.Merak etme. http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon12.gif

RaSenGan
08.Şubat.2011, 03:49
Daha önce bir şiir kitabı yazmıştım zatii. :)

Geçen sene onun resimlerinden duvar takvimi yaptırmıştım büyük boy, çok hoşuna gitmişti, siz de düşünebilirsiniz bunu gençler, İstanbul için maliyeti 22 TL idi geçen yıl.

Merak etme abicim bu hediyeden sonra bir daha doğum günü hediyesi için düşünmek zorunda kalmayacaksın :n: Şu duvar takvimi ve şiir kitabını bir konuşalım seninle özelde :D

RaSenGan
08.Şubat.2011, 03:50
ep;1921982']Biraz geç olacak fakat aklımda şahane bir fikir var.Herkes benim fikirlerimin şahane olduğunu bilir.(Özellikle Rus'm ve Özi) :n:

Bu hediye büyük ihtimalle haftaya bana verilecek :D

A.FaruK
08.Şubat.2011, 03:51
Bu konuyu biraz geç gördüm ama yinede yazayım. Emrah abi o kadar şiir yazan romantik bir adamsın abi ala ala saç düzeleştirici mi aldın yahu (: . Film adamsın Emrah abi (:

Flawless Victory
08.Şubat.2011, 10:28
Yav zamanında yazmıyorsunuz ne yapalım. :)

Ben kilisteyim yapabileceğim şeyler sınırlı. Bir haftam kaldı ha gayret acil yardim, yoksa hakkaten son dogum günü olacak. :D

Addolorato
08.Şubat.2011, 10:51
Yav zamanında yazmıyorsunuz ne yapalım. :)

Ben kilisteyim yapabileceğim şeyler sınırlı. Bir haftam kaldı ha gayret acil yardim, yoksa hakkaten son dogum günü olacak. :D

Valla saç şekillendiricisi alacağına hiç yoktan bir buket gül alman daha hayırlı olurdu bence.. Bence fazla pahalı olmayan gümüş bir kolye al bu kolye kalpli olabilir yada adının baş harfi olabilir vs. Sonra ona kalpli bir kutu bul. İçine koy ver gayet romantik :D.

Flawless Victory
18.Şubat.2011, 20:57
Çok beğendi. Doğru kararmış. :)

GodfatheR
18.Şubat.2011, 22:03
Sevgililer gününde aldım küçük bi hasır sepet , içine en sevdiği çikolatalı güzel bi şekilde yerleştirdim , sonra çiçekçiye gittim içine bir gül koydurdum güzel de bir not yazdım ve etrafını tül gibi bişeyle kapladı çiçekçi kırmızı bir kurdelayla bağladı. Verdim evinin adresini ve evine gitti 14 şubatta (:

Bana 35-40 civarı bişeye mâloldu ama hem özen gösterdiğim hem de çikolatayı çok sevdiği için çok beğendi :D

Flawless Victory
18.Şubat.2011, 22:11
Güzelmiş, aynı şehirde olunca öyle şeyler güzel oluyor. Tebrik ederim.

Revolution
18.Şubat.2011, 22:13
Şu ana kadar yıldönümünde aldığınız, alındığını gördüğünüz en güzel hediye nedir? Daha var yıldönümüne ama :)

El Barto
18.Şubat.2011, 23:10
Efendim bir kutu aldım ben de 7,50 tl idi. Ama şöyle allı morlu şık bir şey. Sonra da içine bir sürü çikolata aldım. 12,75 tl'de onlar tuttu ve içini doldurmaya yetti. Sonra da 5 tl vererek ufak bir bebek aldım. Çikolataların ortasına oturttum. İki eliyle tutacak şekilde de "hiç biri senden tatlı değil" şeklinde bir not yazdım. 25 tl civarında inanılmaz beğenilen, hoş bir hediye olmuş oldu. :)

GodfatheR
18.Şubat.2011, 23:14
Efendim bir kutu aldım ben de 7,50 tl idi. Ama şöyle allı morlu şık bir şey. Sonra da içine bir sürü çikolata aldım. 12,75 tl'de onlar tuttu ve içini doldurmaya yetti. Sonra da 5 tl vererek ufak bir bebek aldım. Çikolataların ortasına oturttum. İki eliyle tutacak şekilde de "hiç biri senden tatlı değil" şeklinde bir not yazdım. 25 tl civarında inanılmaz beğenilen, hoş bir hediye olmuş oldu. :)

Aynı hediye bana 35 e geldi :p kazık yemişim :p :D

RaSenGan
19.Şubat.2011, 03:32

Şunun hazır hali yok mudur :D

RaSenGan
03.Mart.2011, 23:58
Doğum günü hediyesi için önerilerinizi bekliyorum :) Öğrenci adamız pahalı hediye olmasın :D

sarianet
04.Mart.2011, 00:12
Doğum günü hediyesi için önerilerinizi bekliyorum :) Öğrenci adamız pahalı hediye olmasın :D

ben altı tane bitter çikolata almıştım hediyeyi de elden değil kargodan yolladım :D
üstünden bi buçuk sene geçti hala gülüyo :D:D:D

Flawless Victory
04.Mart.2011, 00:14
Takvim yaptır işte, kadıköyde pasajların arkasında dijital basım yerleri var. İnternetten bir takvim programı bul, resimleri ekle. Sonra orada bastır. On numara hediye. 25 TL falan.

El Barto
04.Mart.2011, 01:07
Takvim yaptıracaksan yaptırmak yerine kendin yap daha güzel olur. :)

Bir tane gül al, bir tane yüzük al, bir tane de oyuncak bir bebek al. Yüzüğü kurdeleye geçir kolye gibi bebeğin boynuna as, gülü de bebeğin eline tuttur. Bebeği ver doğum günü olan kişiye. :)

Nasılım? :D

BaGa TaRKaN
04.Mart.2011, 01:19

Bir tane gül al, bir tane yüzük al, bir tane de oyuncak bir bebek al. Yüzüğü kurdeleye geçir kolye gibi bebeğin boynuna as, gülü de bebeğin eline tuttur. Bebeği ver doğum günü olan kişiye. :)

Emre'den 10 Ders'te Kız Tavlama Sanatı:)

Tükenmeden Bayinizden İstemeyi Unutmayın Sakın:p :n:

Flawless Victory
04.Mart.2011, 03:50
Aygün sen kendin hediyesin zaten. :)

RaSenGan
04.Mart.2011, 03:59
Takvim yaptır işte, kadıköyde pasajların arkasında dijital basım yerleri var. İnternetten bir takvim programı bul, resimleri ekle. Sonra orada bastır. On numara hediye. 25 TL falan.

Valla bir takvim için burdan karşıya geçemem abi :D

Vaay :D Yalnız bende o kadar para yok :uzgun:

Aygün sen kendin hediyesin zaten. :)

Orası öyle de :D

El Barto
04.Mart.2011, 11:21
Vaay Yalnız bende o kadar para yok

Gül 5 TL
Yüzük 10-15 TL
Oyuncak Bebek 15-20 TL

Maksimum 30-40 TL'ye halledersin. O kadar para yok derken bu kadar para da yoksa boşver hediyeyi falan.

KaPaLı
04.Mart.2011, 12:16
Aygün bende sana önerimi yapayım. Şu anda ŞOK'ta Peluş oyuncaklar var, Canımsın - Seni seviyorum - Herşeyimsin falan filan diye şeyler yazıyo peluşların önünde. Elinde tutuyo bazısı, bazılarının ağzında. Her neyse bu peluşlar 3.90 TL'ye düştü :n: 1 tanede kalp şeklinde kutu al, oda 8 -10 tl arasında değişiyo büyüklükleri. Pintilik yapma 2 tane gül al yapraklarını kutunun içine dağıt ve peluşu koy. Taş çatlasın 20-25 TLye patlar.

Fincan almak istersen onlardanda vardır 3.90 TL şu anda fincanlarda sevgililer gününde gelmişti, güzel modeller var.

RaSenGan
04.Mart.2011, 17:23
Gül 5 TL
Yüzük 10-15 TL
Oyuncak Bebek 15-20 TL

Maksimum 30-40 TL'ye halledersin. O kadar para yok derken bu kadar para da yoksa boşver hediyeyi falan.

Oyuncak bebek yüzükten pahalı :D Abi 10-15 TL'ye de güzel yüzük olmaz pek :icon_smile: Ayrıca geçen yıl almıştım yüzük :D

Aygün bende sana önerimi yapayım. Şu anda ŞOK'ta Peluş oyuncaklar var, Canımsın - Seni seviyorum - Herşeyimsin falan filan diye şeyler yazıyo peluşların önünde. Elinde tutuyo bazısı, bazılarının ağzında. Her neyse bu peluşlar 3.90 TL'ye düştü :n: 1 tanede kalp şeklinde kutu al, oda 8 -10 tl arasında değişiyo büyüklükleri. Pintilik yapma 2 tane gül al yapraklarını kutunun içine dağıt ve peluşu koy. Taş çatlasın 20-25 TLye patlar.

Fincan almak istersen onlardanda vardır 3.90 TL şu anda fincanlarda sevgililer gününde gelmişti, güzel modeller var.

Abi öyle ucuz bir şey olmasın :D 20-35 arasında bir şeyler alırım :D Bu peluşlara bir bakmam lazım hoş bir şey gibi görünüyor eğer güzel şeyler varsa olabilir (:

nekop
04.Mart.2011, 20:40
giyinebilir battaniye alın.

LaigLeNoiR
04.Mart.2011, 23:24

Bu çok güzelmiş seneye deneyebilirim bende :D

KaPaLı
05.Mart.2011, 00:33
Aygün sende öyleye geliyon ne böyleye ya :n: Ucuz olmasın, pahalı olmasın ne olacak :zuhaha

Revolution
05.Mart.2011, 00:43
Bu başlık iyi olmuş iyi :D

El Barto
05.Mart.2011, 00:48
Aygün bir tane ayna al madem 25-30 liraya. Hatunlar aynaya bayılır. Üzerine bir not iliştir "Sana verilecek en güzel hediye gül yüzündür" gibi bir şey. Artık bu nota ne yazacağın yaratıcılığına kalmış.

Revolution
05.Mart.2011, 00:49
Aygün bir tane ayna al madem 25-30 liraya. Hatunlar aynaya bayılır. Üzerine bir not iliştir "Sana verilecek en güzel hediye gül yüzündür" gibi bir şey. Artık bu nota ne yazacağın yaratıcılığına kalmış.

Yalnız bu sağlammış, abi önerilerini yazıyorum kenara valla :)

RaSenGan
05.Mart.2011, 02:07
Aygün sende öyleye geliyon ne böyleye ya :n: Ucuz olmasın, pahalı olmasın ne olacak :zuhaha

:D Abi napalım ya :D Çok sıkıntılı iş hediye işi :D Daha bunun çiçeği böceği var :D

Sen neymişsin be abi :D

SAİT71
05.Mart.2011, 02:53
Bence annesinin haberi varsa ondan habersizce annesinden küçüklük fotoğrafını iste... Ondan sonra da o fotoğrafla, şey yapabilirsin... Çok iyi bir hediye olur bence...

RaSenGan
05.Mart.2011, 03:03
Bence annesinin haberi varsa ondan habersizce annesinden küçüklük fotoğrafını iste... Ondan sonra da o fotoğrafla, şey yapabilirsin... Çok iyi bir hediye olur bence...

Ney yapabilirim abi :icon_biggrin:

SAİT71
05.Mart.2011, 03:08
Orasını düşünmedim :D

Ama mesela cidden annesiyle işbirliği yapıp;

Bebeklik fotolarından 2-3 tane küçük çocukluk fotolarından 2-3 tane biraz daha büyümüş fotolarından 2-3 tane yapıp güzel bir el yapımı albüm yapabilirsin... Yanınada bir gül yada başka bir obje ile süsleyip paketlersen bence güzel bir hediye verirsin. Tabi kızın hiç bir işine yaramaz dersende daha işlevsel birşey düşünmek lazım.. Ama böyle bir hediye bence parasal açıdan yüksek teknolojik bir aletten daha manalı olurdu şahsen biri bana bu tarz bir hediye alsaydı...

RaSenGan
05.Mart.2011, 03:24
Orasını düşünmedim :D

Ama mesela cidden annesiyle işbirliği yapıp;

Bebeklik fotolarından 2-3 tane küçük çocukluk fotolarından 2-3 tane biraz daha büyümüş fotolarından 2-3 tane yapıp güzel bir el yapımı albüm yapabilirsin... Yanınada bir gül yada başka bir obje ile süsleyip paketlersen bence güzel bir hediye verirsin. Tabi kızın hiç bir işine yaramaz dersende daha işlevsel birşey düşünmek lazım.. Ama böyle bir hediye bence parasal açıdan yüksek teknolojik bir aletten daha manalı olurdu şahsen biri bana bu tarz bir hediye alsaydı...

Abi bu da güzel hoş da böyle daha çok kullanacağı bir hediye almak istiyorum yani alıp bir kenara koymasın :)

Eminoski
05.Mart.2011, 11:02
Abi bu da güzel hoş da böyle daha çok kullanacağı bir hediye almak istiyorum yani alıp bir kenara koymasın :)

biraz daha ekleme yapıp 50 60 liraya çanta al her dakika kolunda olur(indirim var heryerde bulursun bu fiyata) :) öğrenciyse eğer bu 15 20 liralık kalemler var faber castell pembe falan bayılırlar onlardan alabilirsin, ayıcıklar var kutu içinde satılıyor kimisi şarkıda söyler odasında hoş durur,evde giymesi için twigy nin hayvanlı patikleri var onlardan alabilirsin 25 tl falan,izmir'de bunları rahatca bulabileceğiniz yerler var yardım ederim ama her ilde vardır bulunur hepsi.

RaSenGan
05.Mart.2011, 17:35
biraz daha ekleme yapıp 50 60 liraya çanta al her dakika kolunda olur(indirim var heryerde bulursun bu fiyata) :) öğrenciyse eğer bu 15 20 liralık kalemler var faber castell pembe falan bayılırlar onlardan alabilirsin, ayıcıklar var kutu içinde satılıyor kimisi şarkıda söyler odasında hoş durur,evde giymesi için twigy nin hayvanlı patikleri var onlardan alabilirsin 25 tl falan,izmir'de bunları rahatca bulabileceğiniz yerler var yardım ederim ama her ilde vardır bulunur hepsi.

Valla çok daha ucuz fiyata gördüm çantalar.Dünya kadınlar günü var ya yarı yarıya inmiş hep fiyatlar :D Kalem olmaz :icon_smile: Twigy terlikleri olabilir onlar güzel (: Ayıcıklar da olabilir ama fiyatına bakmak gerek ben baktığımda 60-70 falandı :D

Eminoski
05.Mart.2011, 20:57
Valla çok daha ucuz fiyata gördüm çantalar.Dünya kadınlar günü var ya yarı yarıya inmiş hep fiyatlar :D Kalem olmaz :icon_smile: Twigy terlikleri olabilir onlar güzel (: Ayıcıklar da olabilir ama fiyatına bakmak gerek ben baktığımda 60-70 falandı :D

ayıcık gecen hafta aldık izmir alsancak'tan kutulu 30 liraydı diğer yerlerde daha ucuzdur illaki :)twigy iyi fikir bencede,çantayıda markalı fiyat söyledm şimdi 5 10 liralık çantada 1 haftaya sökülür yırtılabilir kıza mahçup olmayasın

SAİT71
05.Mart.2011, 23:07
Bence kendini kutuya koy kargoya versin baban... Doğum gününde süpriz olarak kutudan sen çık... Ve not yaz birde yakana:

En büyük hediye benim diye :D

RaSenGan
06.Mart.2011, 00:22
Bence kendini kutuya koy kargoya versin baban... Doğum gününde süpriz olarak kutudan sen çık... Ve not yaz birde yakana:

En büyük hediye benim diye :D

Oldu abi :D

ayıcık gecen hafta aldık izmir alsancak'tan kutulu 30 liraydı diğer yerlerde daha ucuzdur illaki :)twigy iyi fikir bencede,çantayıda markalı fiyat söyledm şimdi 5 10 liralık çantada 1 haftaya sökülür yırtılabilir kıza mahçup olmayasın

Twigy terliklerine baktım çok güzel şeyler var gerçekten kendime bile alabilirim :D Twigy'de karar kıldım.Teşekkürler herkese önerileri için.Gelecekte yine lazım olacak :icon_biggrin:

Eminoski
06.Mart.2011, 01:01
Twigy terliklerine baktım çok güzel şeyler var gerçekten kendime bile alabilirim :D Twigy'de karar kıldım.Teşekkürler herkese önerileri için.Gelecekte yine lazım olacak :icon_biggrin:

aynen daha çok özel günler var bulduğun fikirleri yaz kenara yıllarca sırayla kullan :) yardım ederim seve seve daha çok fikirler çıkar :) hadi hayırlı olsun twigy güzel seçiim

uAburak89
07.Mart.2011, 19:50
Bence hediye kalıcı olursa çok daha güzel ve anlamlı oluyor. Oldukça kalıcı bir önerim de var; su kaplumbağası. :) Pek bir maliyeti yok, küçük sevimli bir hayvan. Alacağınız kişi hayvanları seviyorsa ve buna bağlı olarak düzgün bakarsa 40 yıla kadar yaşama şansı var. :)

El Barto
07.Mart.2011, 21:36
Bence hediye kalıcı olursa çok daha güzel ve anlamlı oluyor. Oldukça kalıcı bir önerim de var; su kaplumbağası. :) Pek bir maliyeti yok, küçük sevimli bir hayvan. Alacağınız kişi hayvanları seviyorsa ve buna bağlı olarak düzgün bakarsa 40 yıla kadar yaşama şansı var. :)

Yarın birgün ayılınca sana olan nefretini hayvandan çıkarmasın. :) Hayvanın günahına girmeyelim.

Şaka bir yana güzel bir hediye olabilir gibi.

RaSenGan
07.Mart.2011, 21:40

Bizde vardı ve ona da hediye edecektim ama bakımı zor gerçekten.Hele kışın iyice zor oluyor.Yaydığı koku da felaket :icon_smile:

uAburak89
07.Mart.2011, 21:50
Yarın birgün ayılınca sana olan nefretini hayvandan çıkarmasın. :) Hayvanın günahına girmeyelim.

Şaka bir yana güzel bir hediye olabilir gibi.

İşin o kısmı da var tabii. :D Dikkatli seçmek lazım o "biri"lerini. :)

Bizde vardı ve ona da hediye edecektim ama bakımı zor gerçekten.Hele kışın iyice zor oluyor.Yaydığı koku da felaket :icon_smile:

Ben yaklaşık 10 gün önce kız arkadaşıma aldım, şimdilik pek bir koku yok yahu. Başta maliyeti düşük dedim yani genel olarak 7.5 liraya satıyorlar kaplumbağayı bir de yanında kap,yem, vitamin olan bir paket veriyorlar o da aynı fiyat. Yalnız verdikleri kap küçük, yem ve vitamin de biraz dandik oluyor. Bizimkisi yemedi mesela. :D Biz daha geniş bir kap, koku ve su değiştirme derdini minimuma indirmek için küçük bir filtre, bir de kış aylarında üşümesin diye küçük bir ısıtıcı aldık. Bir de iyisinden yem, toplamda 35 lira falan oluyor herhalde.

SAİT71
08.Mart.2011, 03:44
Aslında kaplumbağa yerine yavru timsah daha güzel oluyor... Sevimli oluyor... Ondan alabilir baktı biraz büyüyor geri verir Aygün'e :D

Estranged
08.Mart.2011, 19:41
Megavizyon'da peluş kedi-köpekler 70 lira civarı bir fiyata satılıyor, fakat çok tatlılar, nefes alıp vermesiyle karınlarının şişmesi gibi efektler var. Canlı gibi görünüyorlar, parasına değer mi bilmem ama enfes bir hediye olduğu kesin.

RaSenGan
08.Mart.2011, 21:14
Aslında kaplumbağa yerine yavru timsah daha güzel oluyor... Sevimli oluyor... Ondan alabilir baktı biraz büyüyor geri verir Aygün'e :D

Abi senden iyi "sevgiliyi öldürme" yolları öğrenilebilir :icon_biggrin:

Ben yaklaşık 10 gün önce kız arkadaşıma aldım, şimdilik pek bir koku yok yahu. Başta maliyeti düşük dedim yani genel olarak 7.5 liraya satıyorlar kaplumbağayı bir de yanında kap,yem, vitamin olan bir paket veriyorlar o da aynı fiyat. Yalnız verdikleri kap küçük, yem ve vitamin de biraz dandik oluyor. Bizimkisi yemedi mesela. :D Biz daha geniş bir kap, koku ve su değiştirme derdini minimuma indirmek için küçük bir filtre, bir de kış aylarında üşümesin diye küçük bir ısıtıcı aldık. Bir de iyisinden yem, toplamda 35 lira falan oluyor herhalde.

Böyle şeylerle olabilir tabi de bizde olan ilk saydığın şekildeydi abi küçük kap falan bayağı bir ortamı bozdu :D

SAİT71
09.Mart.2011, 02:01
Abi senden iyi "sevgiliyi öldürme" yolları öğrenilebilir :icon_biggrin:

Yalnız cidden timsahların yavruları çok şeker oluyor. Bir kaç kez gördüm biraz izledim.. Sanırım çok ısıramıyorlar elini felan... Ama dediğim gibi büyümeye başlayınca sana verirse daha çok ölüm işini senin düşünmen gerekir :D

Revolution
03.Mayıs.2011, 18:27
Once sayfalarda emre abinin ve diger arkadaslarin soyledigi kutulari bulavilecegim yerler neresidir acaba acil soylerseniz muthis olur.

eng1n
03.Mayıs.2011, 18:37
Tam bende bir iki öneri diyecektim önceki sayfalarda El Barto yorumları sayesinde hallettik.

El Barto
03.Mayıs.2011, 21:48
Once sayfalarda emre abinin ve diger arkadaslarin soyledigi kutulari bulavilecegim yerler neresidir acaba acil soylerseniz muthis olur.

İstanbul'dasın sanırım. Avrupa yakasına gelebilme imkanın var ise çok fazla çeşidin olduğu ve benim alışveriş yaptığım Bakırköy'de bir dükkan var oraya bakabilirsin. Eğer gidebilirim dersen özelden yaz ayrıntılı tarif edeyim sana dükkanı. :)

Olmazsa mudolara bakabilirsin oralarda da oluyor bu tarz kutular.

Bir öneri daha Megavizyonlar. Megavizyonlar'da çok değişik, faklı hediyelik eşyalar bulabiliyorsun. Misal en son suda büyüyen bir kristal vardı kavanozun içinde. Kristal büyüdükten sonra kavanozun kapağında da bir led ışık var renkli oluyor hoş bir şeydi. Oralara da bakabilirsin.

Tam bende bir iki öneri diyecektim önceki sayfalarda El Barto yorumları sayesinde hallettik.

Eyvallah. :)

Revolution
03.Mayıs.2011, 22:07
İstanbul'dasın sanırım. Avrupa yakasına gelebilme imkanın var ise çok fazla çeşidin olduğu ve benim alışveriş yaptığım Bakırköy'de bir dükkan var oraya bakabilirsin. Eğer gidebilirim dersen özelden yaz ayrıntılı tarif edeyim sana dükkanı. :)

Olmazsa mudolara bakabilirsin oralarda da oluyor bu tarz kutular.

Bir öneri daha Megavizyonlar. Megavizyonlar'da çok değişik, faklı hediyelik eşyalar bulabiliyorsun. Misal en son suda büyüyen bir kristal vardı kavanozun içinde. Kristal büyüdükten sonra kavanozun kapağında da bir led ışık var renkli oluyor hoş bir şeydi. Oralara da bakabilirsin.

Bütün hediyelerin karması gibi bir şey yaptım abi :) Dediğin gibi bir kutu aldım boyner'den, sepet gibi gerçi ama kutu sonuç olarak :D İçine Yağız'ın dediği o nefes efektli köpekten aldım, kurshuni'den küpe aldım bir de fotoğrafımızı çerçeveye koydum hepsini kutuya paket paket koydum. Sanırım hoş oldu :)

maNga 33
01.Ekim.2011, 20:39
Beyler benimde sıkıntım var değer verdiğim bir kız arkadaşımın 2 hafta sonra doğum günü var şimdiden telaş sardı beni ne alacağım bilemiyorum. etkileyici bir hediye almak istiyorum sıradan olmasını istemiyorum uygun fiyatlara önerebileceğiniz hediye var mı ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ekim.2011, 22:50
Parfüm al Hakan. Ama ucuz bişey olmasın yani. Ben geçen yıl kıza parfüm almıştım,oldukça da mutlu olmuştu. Ondan sonra hergün o parfüm kokusuyla geldi okula :p

sananes
01.Ekim.2011, 23:03
Kızlar değişik renklerde kutuları çok severler. O tarz kutular satan dükkanlar vardır bulunduğunuz yerde zaten oradan orta boy bir kutu alabilirsiniz bana kalırsa, içine de yine orta büyüklükte bir süs eşyası tarzı woswoslar var onlardan alıp koyabilirsiniz. Çok pahalı bir fiyat olacağını sanmıyorum bu ikisinin.

maNga 33
01.Ekim.2011, 23:10
Parfüm al Hakan. Ama ucuz bişey olmasın yani. Ben geçen yıl kıza parfüm almıştım,oldukça da mutlu olmuştu. Ondan sonra hergün o parfüm kokusuyla geldi okula :p

parfüm bayatladı ya değişik bir şey istiyorum :D

Kızlar değişik renklerde kutuları çok severler. O tarz kutular satan dükkanlar vardır bulunduğunuz yerde zaten oradan orta boy bir kutu alabilirsiniz bana kalırsa, içine de yine orta büyüklükte bir süs eşyası tarzı woswoslar var onlardan alıp koyabilirsiniz. Çok pahalı bir fiyat olacağını sanmıyorum bu ikisinin.

güzel fikir, bir-iki dükkana bakayım

başka fikri olan? :D

ToRoSKaPLaNı
02.Ekim.2011, 00:18
Cix güzel şirin bir saat çok işini görür.Şöyle 60 liralık filan işini görür.Saatler uzun ömürlü olduğu için kız kolay kolay unutmaz sürekli kolunda taşır senin hediyeni

El Barto
02.Ekim.2011, 00:46
http://www.buldumbuldum.com/hediye/sesbes_duvar_saati/

şu duvar saatini al. :)

ya da o siteden ilginç bir hediye bulabilirsin.

Flawless Victory
02.Ekim.2011, 01:28
www.hediyesepeti.com

anil luque
02.Ekim.2011, 01:44
accessorize'da güzel kolyeler var. ordan saat motifli güzel birşey bulabilirsen al derim ve değer verdiğin biriyse "her anında yanında olmak istedim:)" gibisinden bir not abes kaçmaz :)

Flawless Victory
02.Ekim.2011, 04:10
Ben senin için en büyük hediyeyim de gitsin. :p

anil luque
02.Ekim.2011, 04:59
Emrah abi ne yaptın sen ya :D

maNga 33
02.Ekim.2011, 21:17
Cix güzel şirin bir saat çok işini görür.Şöyle 60 liralık filan işini görür.Saatler uzun ömürlü olduğu için kız kolay kolay unutmaz sürekli kolunda taşır senin hediyeni

60 lira biraz pahalı öğrenciyim zaten :D

http://www.buldumbuldum.com/hediye/sesbes_duvar_saati/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.buldumbuldum.c om%2Fhediye%2Fsesbes_duvar_saati%2F)

şu duvar saatini al. :)

ya da o siteden ilginç bir hediye bulabilirsin.

bu duvar saati çok güzelmiş bunu alabilirim aslında

www.hediyesepeti.com (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hediyesepeti.c om)

biraz irdelemem lazım ismini duymuştum önceden umarım bulurum :p

accessorize'da güzel kolyeler var. ordan saat motifli güzel birşey bulabilirsen al derim ve değer verdiğin biriyse "her anında yanında olmak istedim:)" gibisinden bir not abes kaçmaz :)

çok değer verdiğim biri :) kolye sıradan olur diye korkuyorum

RaSenGan
02.Ekim.2011, 21:20
Kolye sıradan olur,60 tl pahalı.E ne alıcan olm :D

anil luque
02.Ekim.2011, 21:49
Aygün cızırtı yapma :D

Kardeşim , dediğim gibi güzel fiyakalı bir not yazdığın zaman adığın hediye rotring kalem bile olsa örter onu bence :) Ama sen bilirsin tabii ki. Bir öneri sadece :)

maNga 33
02.Ekim.2011, 21:50
Emre abinin önerdiği baya hoşuma gitti onu alabilirim aslında

maNga 33
11.Ekim.2011, 19:38
arkadaşıma güzel bir saat aldım ( bence oldukça güzel :D ) bu hafta hediyesini vereceğim önerileriniz için teşekkürler :)

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 19:43
Emre abi megavizyonlardan bahsetmiş onlar nerelerde var ? Birine değilde kendime alacağım :D

El Barto
11.Ekim.2011, 20:18
Emre abi megavizyonlardan bahsetmiş onlar nerelerde var ? Birine değilde kendime alacağım :D

onlar tarih oldu sanırım. uzun zamandır yolum düşmüyor ama taksimde vardı bir tane istiklal caddesi üzerinde. hala duruyor mu emin değilim ama. bakırköy'de vardı bir tane ama o teknosa oldu sanırım. büyük teknosaların bir bölümüne sıkıştı çoğu. cevahir teknosa'da var bir bölüm mesela. d&r'lara da bakabilirsin. ya da toyz shoplara. oralardan da ilginç şeyler çıkabiliyor. :)

Night_Mare17
11.Ekim.2011, 20:20
onlar tarih oldu sanırım. uzun zamandır yolum düşmüyor ama taksimde vardı bir tane istiklal caddesi üzerinde. hala duruyor mu emin değilim ama. bakırköy'de vardı bir tane ama o teknosa oldu sanırım. büyük teknosaların bir bölümüne sıkıştı çoğu. cevahir teknosa'da var bir bölüm mesela. d&r'lara da bakabilirsin. ya da toyz shoplara. oralardan da ilginç şeyler çıkabiliyor. :)

Teşekkürler :) Taksim'de ve d&r'lara bakarım.

RaSenGan
12.Ekim.2011, 00:20
Sanırım bu sene içinde dev ayıcık hediyesini alıcam :D Bunları tatlı yapan nedir bilmiyorum eline alıp götüremezsin de 60-80 cmlik kocaman şeyi :D

El Barto
12.Ekim.2011, 00:30
alırsan elinde götürürken bir fotoğrafını çek Aygün. görelim seni elinde ayıyla.

RaSenGan
12.Ekim.2011, 01:34
alırsan elinde götürürken bir fotoğrafını çek Aygün. görelim seni elinde ayıyla.

Ayıdan gözükmem ki ben :D Kargoya vermeyi düşünüyorum direk internetten veririm siparişi evine getirirler :D

barahir
12.Ekim.2011, 01:51
o zman espirisi kalmaz ki olayın..

RaSenGan
12.Ekim.2011, 01:56
o zman espirisi kalmaz ki olayın..

Abi onu alıp minibüse otobüse mi binicem :D O kadar insana rezil olamam :D

kalemci
12.Ekim.2011, 02:08
Aygün o devasa ayılar yani 1metreden uzun olanlar neredeyse 80-90 TL den 200 TL'ye kadar değişiyor. O kadar para vermişken taksiye binersin :D

RaSenGan
12.Ekim.2011, 02:38
Aygün o devasa ayılar yani 1metreden uzun olanlar neredeyse 80-90 TL den 200 TL'ye kadar değişiyor. O kadar para vermişken taksiye binersin :D

Evet abi :D 90 küsüre buldum bir tane :D

LaigLeNoiR
17.Ekim.2011, 14:55
19'unda nişanlımın doğum günü var. Önerilerinizi alayım :)

RaSenGan
17.Ekim.2011, 21:09
Tek taş :D

Aşk-ı Şehir
17.Ekim.2011, 21:27

Ayıya üzüldüm abi şimdi bak. :D

kalemci
18.Ekim.2011, 01:08
19'unda nişanlımın doğum günü var. Önerilerinizi alayım :)

Eski usül fotoğraf albümlerinden bulabilirsin yapıştırmalı. Başladığınız zamandan şimdiye doğru seçtiğin güzel resimleri koyarsın altlarına tarih yazarsın en sona da bir not yapıştırırsın buradan sonrasını sen devam et diye.

RaSenGan
16.Aralık.2011, 18:31
Yılbaşında Beşiktaşlı bir arkadaşıma hediye alacağım.Beşiktaşla ilgili bir şeyler olsun istiyorum.Forma gibi bir şey olmasın.Var mı bir önerileriniz :)

anil luque
16.Aralık.2011, 18:37
Fiyatları hakkında tam bilgim yok ama saatler güzel kardeşim bir bak derim. Güzel bir kaşkol, bere , eldiven triosu da olabilr :D

RaSenGan
16.Aralık.2011, 18:43
Saatler 100 TL abi :D Ben kendime o paraya saat almıyorum :D

LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 18:52
Beşiktaş'ın çok güzel atkıları var 49 lira civarı.

Ancak o paraya değer. Birisi bana öyle bir hediye alsa varya çok makbule geçer :)

Flawless Victory
16.Aralık.2011, 19:22
Yılbaşında Beşiktaşlı bir arkadaşıma hediye alacağım.Beşiktaşla ilgili bir şeyler olsun istiyorum.Forma gibi bir şey olmasın.Var mı bir önerileriniz :)

Canlı Kartal al. :n:

El Barto
16.Aralık.2011, 22:49
Beşiktaş logolu kahve fincanları var onlardan al Aygün.

RaSenGan
24.Ocak.2012, 03:20
Beyler size de bir fikir danışayım sizce nasıl bi hediye bu :)

http://www.chocchic.com/?urun-420-ChocChic-Konusan-Cikolatalar---I-Love-You--.html

LaigLeNoiR
24.Ocak.2012, 03:21
Bu konu altında sadece sen hediye alıyorsun herhalde Aygün :)

RaSenGan
24.Ocak.2012, 03:21
Bu konu altında sadece sen hediye alıyorsun herhalde Aygün :)

Valla ya :D

E.Cartman
24.Ocak.2012, 03:42
Aygün güzel bişey kaydedebileceksen ki hiç zannetmiyorum çok güzel hediye olur. Ama işin ucunda sen olduğun için büyük ihtimalle fiyasko olacaktır, klasiklere dön sen ayıcık falan al.

El Barto
24.Ocak.2012, 15:40
Ben de geçenlerde bir hediye aldım ama yazmıyorum ne olduğunu. :)

sarianet
24.Ocak.2012, 15:43
Çok şanslı mıyım yoksa bahtsız mıyım bilmiyorum 14 şubat doğum günü :D
hiç unutmam o bakımdan şanslıyım

aklımdan çikolata geçiyor ama siz ne dersiniz hangisini alayım...

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/408095_330494906973546_135797843109921_1096669_184 8548541_n.jpg

RaSenGan
24.Ocak.2012, 20:22
Aygün güzel bişey kaydedebileceksen ki hiç zannetmiyorum çok güzel hediye olur. Ama işin ucunda sen olduğun için büyük ihtimalle fiyasko olacaktır, klasiklere dön sen ayıcık falan al.

Bunu 2,5 yıldır ilişkisi olan bir adama mı söylüyosun :D

Ben de geçenlerde bir hediye aldım ama yazmıyorum ne olduğunu. :)

Aman abi söyleme çok ağır laflar işitirsin :D Hala aklım almıyo benim :D

Çekiç al çekiç kafanda kırsın :0:

sarianet
24.Ocak.2012, 20:30
2.5 yıl mı beşik kertiğinmi aygün :D

Flawless Victory
24.Ocak.2012, 21:27

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/408095_330494906973546_135797843109921_1096669_184 8548541_n.jpg

Eşimin de 16 Şubat iyi oluyor doğrusu. :D

El Barto
24.Ocak.2012, 21:39
Eh madem herkes yazıyor benim hatunun da 13 Şubat. :D

sarianet
24.Ocak.2012, 22:04
keşke 29 şubat olsa dört yılda bir :D

nekop
26.Ocak.2012, 07:44
keşke 29 şubat olsa dört yılda bir :D
Benimkinin 29 şubat ama hiç 4 yılda bir kutlayacak gibi durmuyoruz açıkcası. :D Vakit yaklaşmışken bi fikir bulurum burada diye girdim şansıma son mesajda seninki oldu. :)

E.Cartman
02.Şubat.2012, 16:47
Biraz pahalı gibi ama çok güzel bi hediye olur diye düşünüyorum.

http://www.tish-o.com.tr/kisiye-ozel-cikolata.asp

Sirius Black
02.Şubat.2012, 17:32
Keşke işin hediye kısmına gelebilsek. :D

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2012, 17:42
Keşke işin hediye kısmına gelebilsek. :D

İyiydi.:icon_biggrin:

Sirius Black
02.Şubat.2012, 17:58
Un var, şeker var, yağ var helva yapamıyoruz hocam. :icon_smile:

RaSenGan
02.Şubat.2012, 18:04
Biraz maharet gerektiriyo :D

Sirius Black
02.Şubat.2012, 18:10
Sana mı sorduk Aygün? :icon_biggrin:
Neyse konuyu dağıtmayalım. Gençler alın hediyenizi takılmayın nasıl olsa beğenilecek. :D

ReaList
02.Şubat.2012, 18:19
Ben incik boncuktan hoşlanmayan kız görmedim, onun için hediye dediniz mi akla gelecek ilk şey bunlardır. Onlar böyle şeyleri dert edip kafasına takmaz, kafasına toka takar, felsefe bu (:

Ralph
10.Şubat.2012, 17:11
Bende bir tavsiye isterim. Hiç sevmiyorum şöyle günleri ama kızlar seviyor işte ne yaparsın.

Revolution
10.Şubat.2012, 17:33
Şuraya bir Emre abi takviyesi lazım :D

sarianet
10.Şubat.2012, 18:04
ilk defa ne alacağımı bilmiyorum arkadaş bi taşla hem d.günü hem sevgililer günü denen iğrenç günü kutlamam lazım :D püf ....

ReaList
10.Şubat.2012, 19:36
http://www.buldumbuldum.com/hediye/oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy/

Şöyle bir hediye güzel bir jest olabilir : )

LaigLeNoiR
10.Şubat.2012, 19:50
Bu Oscar ödülleri çok piyasaya düştü ilk başta güzeldi ancak.

Ralph
10.Şubat.2012, 19:54
Taksimde her yerde satılıyor. İlk gördüğümde çok beğenmiştim ama her yerde görmeye başlayınca sıradanlaştı gözümde.

ReaList
10.Şubat.2012, 20:05
Urfa'ya gelmeden önce babam'a hediye olarak ben kardeşim ve onun bir resmini halıya dokutmuştum. Güzel farklı bir hediyedir. Şöyle farklı bir örneği var.

http://a1202.hizliresim.com/u/b/2lqts.jpg

RaSenGan
10.Şubat.2012, 21:08
Ben basmaya kıyamam :D

maNga 33
10.Şubat.2012, 21:23
Ben basmaya kıyamam :D

duvara asacan aygün :p

sarianet
10.Şubat.2012, 22:05
tam da aygün konuya yazmamış diyecektim yazmış yine yanıltmadı benji:D
isme çikolata gerçekten harika fikir

sarianet
11.Şubat.2012, 16:42
http://www.tish-o.com

bu site güvenli mi arkadaşlar

El Barto
11.Şubat.2012, 17:22
http://www.tish-o.com

bu site güvenli mi arkadaşlar

Kesinlikle güvenli bir çok kere alışveriş yaptım. Ama bazen baskıda sorun çıkabiliyor. O yüzden dar bir vakte sıkıştırma. Ama bu dediğim çok küçük bir ihtimal. :)

sarianet
11.Şubat.2012, 20:18
siparişi verdim gitti bakalım nasıl olacak :)

RaSenGan
15.Şubat.2012, 22:32
Bir dahaki ay doğum günü vardı hediyesini şimdi aldım.Sevgililer günü dolayısıyla bu ay yarı fiyatına çoğu şey.Affetmedim ben de :n: Size de tavsiye ederim çok avantajlı :D

Night_Mare17
15.Şubat.2012, 22:47
Kıza hediye almak kolay da anneme ne hediye alacağım doğum gününde :D

El Barto
23.Şubat.2012, 14:52
Ben yakında tek taş alıyorum. Ucuz bir yer var mı bildiğiniz? :D

Rick Nelson
23.Şubat.2012, 16:13
Kaya diplerinde bulabilirsin abi.

:S pardon beyler kötüydü :/

RaSenGan
23.Şubat.2012, 20:21
Ben yakında tek taş alıyorum. Ucuz bir yer var mı bildiğiniz? :D

Evleniyosun yani :D

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 23:36
Yine 18-19 Ekim sendromuyla karşı karşıyayım,

18'i Annemin 19'u Nişanlımın doğum günü var hediye alacağım ama Annem'e Allah'tan Nişanlımla birlikte aldım o yüzden sıkıntı yok, ancak Nişanlıma ne alacağım bende bilmiyorum.

Flawless Victory
17.Ekim.2012, 23:42
Eğer nişanlı isen küçük bir altıncık alman lazım ama ekonomin uygun mu bilmiyorum. Eğer uygun ise kızlar nişanlı iken altın bekliyorlar haberin olsun.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 23:48
Sıkıntı yok o konuda ama altın istediğini pek sanmıyorum genelde kıyafet istiyor :)

RaSenGan
18.Ekim.2012, 02:18
Yine 18-19 Ekim sendromuyla karşı karşıyayım,

18'i Annemin 19'u Nişanlımın doğum günü var hediye alacağım ama Annem'e Allah'tan Nişanlımla birlikte aldım o yüzden sıkıntı yok, ancak Nişanlıma ne alacağım bende bilmiyorum.

Ona da annenle birlikte al abi :D

di canio
18.Ekim.2012, 15:53
Kurbanlık al götür Murat, bayram geldi.

LaigLeNoiR
18.Ekim.2012, 16:00
:) öneriler için teşekkürler, paraya kıydım altın kolye aldım yuvarlak üstüne de 2 mizin adını yazdırdım...

IcedEarth
22.Kasım.2012, 00:10
Bir arkadaşımın doğum günü geldi, ve kendisi gerçek bir Pirlo hastası. Biz de düşündük, taşındık ve bu arkadaşımıza bir Pirlo forması hediye etmeye karar verdik.

Özellikle 2010 mavi forması, ancak o olmazsa son sezonların mavi formalarından biri lazım. Bana bunu bir şekilde buldurursanız çok memnun olurum.

Ankara'dayız bu arada.

C h A o S
22.Kasım.2012, 00:38
Gittigidiyorda Juve ve 2012 İtalya forması var.Bir incele istersen.

http://urun.gittigidiyor.com/spor/pirlo-euro-2012-home-mac-formasi-60251386

http://urun.gittigidiyor.com/spor/juventus-2012-2013-sezonu-pirlo-formasi-66344677

IcedEarth
22.Kasım.2012, 01:25
Gittigidiyorda Juve ve 2012 İtalya forması var.Bir incele istersen.

http://urun.gittigidiyor.com/spor/pirlo-euro-2012-home-mac-formasi-60251386 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Furun.gittigidiyor. com%2Fspor%2Fpirlo-euro-2012-home-mac-formasi-60251386)

http://urun.gittigidiyor.com/spor/juventus-2012-2013-sezonu-pirlo-formasi-66344677 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Furun.gittigidiyor. com%2Fspor%2Fjuventus-2012-2013-sezonu-pirlo-formasi-66344677)

Juventus bulmak kolay da, İtalya bulmak gerekiyor. Juventus'tan ziyade Milan zamanlarından seviyor arkadaş. Linkteki İtalya forması mesela bulunmamaktadır yazıyor.

IcedEarth
25.Kasım.2012, 12:24
Mavi olarak bulamadık ama son umut olarak gittiğim Nata Vega alışveriş merkezinde beyaz forma buldum. 85 liraya aldım, 17.5 liraya da Pirlo ile önlü arkalı 21 yazıldı. Totalde 100 liraya mal ettik diyebiliriz yani :)

EndoplazmiK RetikuluM
30.Kasım.2012, 19:58
Çok sevdiğim ve adamın dibi dediğim bir arkadaşımın doğumgünü 1 ocak. Ne almamı önerirsiniz ? Sportif bir o kadarda inek birisi :D

0xjasaitis
02.Şubat.2013, 03:28
Evet saçma ama mutlu olsun yeter.Sevgililer günü yaklaşıyor arkadaşlar orjinal bişeyler arıyorum.Fiyat çok abartı olmadıkça feda olsun :) Yardımlarınızı bekliyorum :)

0xjasaitis
10.Şubat.2013, 00:47
:director::director::director: sizleri arıyoruz yardımsever arkadaşlar :s7:

europeanconquer
10.Şubat.2013, 00:59
Kalp şeklinde leblebi al hocam :n:

Şaka bir yana ben pek anlamam o işlerden ama kalp şeklindeki kutunun içinde çikolata oluyor onlardan al.Normal bir kız ise çikolataya bayılır yani denediğimden değilde çevrede ki kız arkadaşların çikolata için yaptıkları saçmalıklardan biliyorum :n:

0xjasaitis
13.Şubat.2013, 04:05
Bi ayna aldım kapağının içine de ''Bilemezsin,Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı.Hiçbirşey içime sinmedi.Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var.Ya da okyanusa su.Düşündüğüm her şey Doğu'ya baharat götürmek gibiydi.Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok, çünkü Sen zaten bunlara sahipsin.O yüzden Sana bir ayna getirdim.Kendine bak ve beni hatırla...'' diye bi yazı buldum bunu yazdım. Artık ne kadar olduysa....

LaigLeNoiR
13.Şubat.2013, 04:09
Bende baştan sona okuyup helal olsun dedim sen yazdın zannetipte :)

Trabzonspor
05.Eylül.2014, 00:15
Birisine hediye olarak birlikte fotograflardan oluşan bir takvim yapacazda programları oluyordu bunların bildiğiniz program var mı ? Bulamadım ben doğru dürüst birşey.

Flawless Victory
06.Eylül.2014, 15:35
Photo Calendar Maker programını indir. Bununla güzel bir takvim yapabilirsin.

elciarda
02.Mart.2016, 11:01
Kadınlara güzel ve özel olduklarını hatırlatacak hediyeler vermek çok daha isabetli bir karar olacaktır. Mesela bayanların güzelliğine vurgu yapan kalıcı hediyeler gibi. Bu, üzerine "Bugün çok güzelsin" şeklinde bir mesajınızın yer alacağı bir makyaj aynası olabilir. "Dünyanın en tatlısı Sevgilime" yazılı bir kupa bardak olabilir. Aşağıdaki linkte paylaştığım hediye sepeti ile ne demek istediğimi eminim ki daha iyi göreceksiniz.
http://hediyemen.com/guzeller-guzeli-sevgilime-hediye-sepeti-1996-91-B.jpg
Ürün Lİnk: Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti | Hediyemen.com'da. (http://hediyemen.com/guzeller-guzeli-sevgilime-hediye-sepeti)

elciarda
02.Mart.2016, 11:03
8 Mart DÜnya Kadınlar Günü için düşünülebilecek bir diğer hediye seçeneği, kitap okumayı seven hanımlara özel.
Örneğin; Mesajınızın yazılı olacağı şık bir kitap ayracı...
Ürün Linki: Kadınlar Gününe Özel Kitap Ayracı | Hediyemen.com'da. (http://hediyemen.com/kadinlar-gunune-ozel-kitap-ayraci)
http://hediyemen.com/kadinlar-gunune-ozel-kitap-ayraci-2096-95-B.jpg

elciarda
02.Mart.2016, 11:05
Ömürlük ve kalıcı bir kadınlar günü hediyesi düşünenler içinse, taş baskı modelleri kesinlikle önerebileceğim hediyelerden biri.

Ürün Linki: http://hediyemen.com/kadinlar-gunune-ozel-oval-tas-baski (http://hediyemen.com/kadinlar-gunune-ozel-oval-tas-baski)

http://hediyemen.com/kadinlar-gunune-ozel-oval-tas-baski-2097-95-B.jpg

elciarda
01.Mayıs.2016, 19:03
Kişiye özel hediyeler bana kalırsa en ideal olanı! Çünkü bu tarz hediyeler sahibine özel yani! Mesela kalp kutuda fotoğaf baskılı çikolatalar. Kişiye özel çikolata kavanozları, kupa bardaklar, kolyeler, puzzle veya taş baskı modelleri. Hem son derece güzel tasarımı olan kişiye özel ürünlerin yer aldığı hem de kapıda ödeme özelliği olan şu siteyi tek geçerim.
Kişiye Özel Hediye Seçenekleri | Hediyemen.com (http://www.hediyemen.com/kisiye-ozel-hediyeler)

kucukprens61
08.Şubat.2018, 16:13
Çok sağ olun öneriler için nereden bulucam diye kafayı yiyordum az kalsın :D Şuradan bakabilir soran arkadaşlar: http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgililer_gunu/