PDA

View Full Version : Beşiktaş - Bucaspor [18. Hafta]

TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 18:48
http://www.yukleresim.com/images/83841380797303979350.jpg (http://www.yukleresim.com/)

garydelgadov
17.Ocak.2011, 19:04
Umarım sırtımızı yaslayıp rahat rahat yıldızlarımızın şovunu izleyeceğimiz bir maç olur.Sezonun ilk maçında Gutinin harika asisti Bobonun golüyle sonuçlanmıştı,Bu maçta 2 katına çıkarsın asistlerini Guti,Simao 1 gol 1 asistle oynasın,Hugo Almeida havadan ve yerden ne kadar etkili olduğunu 2 golle kanıtlasın.Kısacası bu kadroya yakışır,bu taraftara yakışır,hasret olduğumuz rahat galibiyete kavuşalım.:)
Buca kesinlikle zorluk çıkaracaktır,erken bir gol direncini kırar Bucanın.Başarılar Kartallar...

ForzaRQ7
17.Ocak.2011, 19:15
Farklı bir galibiyet beklentisi içindeyim. Farklı galibiyet olmasa da, hücumda çok etkili olmamızı bekliyorum. Almeida ilk golünü atacaktır bana göre.

anil luque
17.Ocak.2011, 19:17
İlk yarıdaki maçta pozisyona girmekte oldukça zorlanmıştık. Gerek Buca'nın istekli oyunu gerek oyuncularımızın birbirlerine tam manasıyla alışamamış ve bu kadar kapanan bir takıma karşı oynamamış olmaları ilk devrede bayağı bir sıkıntıya sokmuştu bizi. Ama Maestro'nun asisti kilidi açan anahtar olmuştu. Şimdi durum çok daha farklı. Artık kapanan takımlara karşı Maestro'nun çok ince bir pasına veya Q7'nin bireysel yetenekleriyle yoktan var edeceği pozisyonlara muhtaç değiliz. Kule gibi bir santrforumuz ve leblebi gibi çalım atabilen bir kanat oyuncumuz daha var. Her şeyden de önemlisi Sivok takıma döndü. Ben yeni transferlerden çok buna seviniyorum şahsen.

Bol gollü bir maç olur görüşündeyim. 4-1 veya 5-1 gibi bir skor ve Almeida'dan gol bekliyorum daha doğrusu içimden geçiyor. Bir aksilik olmazsa maça gideceğim ve yıldızlarımıza daha önce farkedemedikleri bir şeyi farkettireceğiz. Asıl taraftar burada!

LaigLeNoiR
18.Ocak.2011, 02:56
Yeni transferler,İnönü Stadı ve çArşı.

Bu maçı kazanmamız için yetecek sebepler. Oyunculara tek tek girmiyorum bile. Rahat kazanmamız gereken bir maçı inşallah zora sokmayız.

Rehavi
20.Ocak.2011, 19:35
Tabata transferiyle yarın ki maçta...

Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan-İsmail-Fernandes-Necip-Guti-Simao-Q7-Almeida

gibi bir kadro bekliyorum... Hilbert ten vazgeçebilip, Ekrem ya da Erhan ile başlarsa da, yine Sivok göbekte oynayacaktır muhtemelen.Keşke Toraman ı 1-2 maç sağ bekte denese...

Revolution
20.Ocak.2011, 20:35
Portekizce beste yarın söylenecek sanırım :)

anil luque
20.Ocak.2011, 22:13
@Rehavi
Kesinlikle katılıyorum sana. Her ne kadar dribbling , orta açma gibi özellikleri bir bek için pek yeterli olmasa da yabancı kontenjanını optimum şartlarda kullanmak açısından Toraman'ın sağ bek oynaması en mantıklı olanı. Ama şöyle de bir durum var Schuster yine çift forvet çıkmayı düşünüyormuş yani maalesef ve maalesef Nobre ilk 11 başlayacak. Guti orta sahaya çekilecek. Ordan açılan kontenjanla Manisa maçındaki gibi bir kadro görebiliriz.

Rehavi
20.Ocak.2011, 22:38
Fernandes bu maç oynar bence... Bi kazaya kurban gitmeyelim de ilk maçtan, o ofansif kadroyla...

Bordo61Mavi
21.Ocak.2011, 16:58
Basla artik Super lig :D

Besiktasin pek zorlanacagini dusunmuyorum bu macta, tabi 4-2-3-1 oynarsalar. Cift forvet yaramiyor

Efkans1903
21.Ocak.2011, 17:41
Uçuşumuz bu maçla başlayacak...

Rehavi
21.Ocak.2011, 18:44
Sivok un oynayabilecek durumda olup olmayacağı maç saatinde belli olacakmış... Fernandes oynayacaksa zaten Sivok un yerine Ersan ı koymak daha mantıklı olur... Son kadrodan farklı olarak Nobre nin yerine de Fernandes oynar...

besiktas1903
21.Ocak.2011, 19:44
İşte Beşiktaş'ın 11'i ;

Cenk, Hilbert, İsmail Köybaşı, Ersan,İbrahim Toraman, Guti, Aurelio,Simao,Quaresma,Nobre ve Almedia ilk 11'i ile başlıyor.

Rehavi
21.Ocak.2011, 19:51
Niye zorluyor anlamıyorum... Nobre bir maç iyi oynadı diye hep o mu oynayacak? Guti-Aurelio defansın önünde zayıf kalıyor işte... Ayrıca 5 yabancıyla çıkıyoruz :S Aurelio nun yerinde Ernst ya da Fernandes olsaydı bari...

besiktas1903
21.Ocak.2011, 20:20
Nobre yerine Fernandes olabilirdi umarim zorlanmayiz tek defansif orta saha oyuncusu ile.

Lucas Neill
21.Ocak.2011, 20:30
Ernst oynamayacaksa bize verin yav :D

maNga 33
21.Ocak.2011, 20:50
Yeni transferlerden simao ve almeida maçta oynayacakmış en az 3 gol atılmalı yoksa kupon ilk günde yatacak :D

garydelgadov
21.Ocak.2011, 20:52
Hadi bakalım.Çok önemli bir sınav bizim için.Eğer umduğumuz hasret olduğumuz o farklı ve rafat galibiyete ilk maçtan ulaşırsak çok yaparız bu olayı.Hadi bakalım Kartalım...

besiktas1903
21.Ocak.2011, 20:55
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168439_145716092153587_102602616464935_281592_2371 021_n.jpg

GELSEDE MESSI ZILLISI BITMEZ BIZDE DELI IBO SEVGISI :D

vego
21.Ocak.2011, 21:17
Guti'nin kullandığı kornerde altıpas önünde Nobre'nin kafa vuruşu köşeye gitti. Londak'ın bakışları arasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Goll!! Nobre!

garydelgadov
21.Ocak.2011, 21:54
Beşiktaş! Beşiktaş! Beşiktaş!
Uzun yıllardır demiyorum,17 yaşındayım,babam sağolsun 7 yaşımdan beri Beşiktaşımı izliyorum böyle bir takım izlemedim.Her dakika pres,her dakika gole aç bir takım muhteşem ne denilebilir ki.Hiçir ayrıntıya girmeyeceğim sadece şu devre arası neden bu kadar uzun sürüyor demekten başka bir şey demicem yani.:D

Deus Dominus
21.Ocak.2011, 22:02
Muazzam futbol oynuyor Beşiktaş. Bucaspor sahadaki futbolla başa çıkamıyor, sertliğe başvuruyor ama skor 3-0 oldu bile :) İnönü'de rakiplerin işi çok ama çok zor olacak... Gözüm korktu :D
Ama izlemek gerçekten büyük keyif veriyor, Beşiktaş taraftarları ne kadar övünse az takımlarıyla.

ozaniel
21.Ocak.2011, 22:34
Nobre 4-0 Bu arada Fernandes girdi oyuna.

fbdevil190737
21.Ocak.2011, 22:39
Bu arada bu Buca'nın yeni aldığı kaleci çok kötü , Fernandes ' i sattılar beğenmeyip bu adam'I nerden aldılarsa ne refleks var ne konsantrasyon .

Universal
21.Ocak.2011, 22:40
Şu maçı izleyemiyorum ya yanarım ona yanarım, çok merak ettim. :)

fbdevil190737
21.Ocak.2011, 22:43
Bu arada Buca golü buldu . Musa Aydın . Şeref golünü attılar .

World Hollow o1
21.Ocak.2011, 22:57
Şu maçı izleyemiyorum ya yanarım ona yanarım, çok merak ettim. :)

http://www.facebook.com/supervideoo

golleri izle burdan.. :)

Buca'nın kalecisi bildiğin kötürüm..

eXcitinG
21.Ocak.2011, 22:58
5-1 Beşiktaş kazandı. Muazzam bir futboL, show, goL, pres, istek, arzu, oyun.. Herşey vardı maçta.

garydelgadov
21.Ocak.2011, 23:00
Quaresma tüm maç çok istekli canlı oynadı.Müthiş hareketler yaptı.Ama son vuruşlarda Sabriden ne farkın var?Gene çıldırttı ya kardeşim 6-7 olmak varken niye 5 ile yetinelimki yani? Quaresma daha adam gibi oynasaydı son toplarda çok rahat 10'u bile bulurduk.Neyse 5le yetineceğiz artık..

CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 23:04
Rahat 10'u bile bulurduk.Neyse 5le yetineceğiz artık..

Beşiktaş'ın nasıl ezici bir üstünlükle oynadığının kanıtıdır :)

Tebrikler Beşiktaş bu sezon kendileri için en iyi topu oynadılar.Can yakacaklar gibi (:

Fearless Coward
21.Ocak.2011, 23:09
Muhteşem bir oyun vardı ortada bu oyun diğer maçlarda da devam eder umarım.

GeNç KaRTaL
21.Ocak.2011, 23:20
Yeni transferlerimizle ikinci yarıya böyle güzel bir galibiyetle başlamak çok güzel oldu.Maçın özeti 79.dakikadaki değişiklikte yatıyor.5-1 öndeyiz ve sonradan oyuna dahil olan oyuncularımız Ernst ve Bobo.Allah nazarlardan saklasın.Önümüz çok açık.Son olarak Nobre'den bahsetmezsek ayıp olur.Manisa maçında da baya etkiliydi.Bu maçtada 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynadı.Çok fazla katkı alamadığımız oyuncularımızın böyle katkıları çok önemli.Darısı diğer ilk yarıdaki etkisiz oyuncularımızın başına.Gerçi birçoğunu yolladık ya neyse.Tebrikler Beşiktaş'ım.

Ahmet Göktaş
21.Ocak.2011, 23:21
Bu neydi be.

Homer J.S
21.Ocak.2011, 23:22
Bu neydi be.

Maçla ilgili güzel bir yorum. :)

I3esiktas
21.Ocak.2011, 23:42
Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat bir maç izledim :)

Rehavi
22.Ocak.2011, 00:14
Niye zorluyor anlamıyorum... Nobre bir maç iyi oynadı diye hep o mu oynayacak? Guti-Aurelio defansın önünde zayıf kalıyor işte... Ayrıca 5 yabancıyla çıkıyoruz :S Aurelio nun yerinde Ernst ya da Fernandes olsaydı bari...

Lafımı yedirdi bana helal olsun Schuster e...

Yeni transferlerimizle ikinci yarıya böyle güzel bir galibiyetle başlamak çok güzel oldu.Maçın özeti 79.dakikadaki değişiklikte yatıyor.5-1 öndeyiz ve sonradan oyuna dahil olan oyuncularımız Ernst ve Bobo.Allah nazarlardan saklasın.Önümüz çok açık.Son olarak Nobre'den bahsetmezsek ayıp olur.Manisa maçında da baya etkiliydi.Bu maçtada 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynadı.Çok fazla katkı alamadığımız oyuncularımızın böyle katkıları çok önemli.Darısı diğer ilk yarıdaki etkisiz oyuncularımızın başına.Gerçi birçoğunu yolladık ya neyse.Tebrikler Beşiktaş'ım.

Rıdvan Dilmen de durdu durdu onu söyledi :) Daha geçen sene bu takımın en iyi yabancı ya da en iyis Bobo derdik, şimdi ki durumu bak... Nereden nereye...

Yalnız değindikleri başka birşey daha oldu... Almeida yı izledim gerçekten adam tam bir santrafor, havadan gelen her 10 toptan 7-8 ini doğru yere indiriyor. İki maçtır da bilmem kaç senedir izlediğimiz Nobre, acayip etkili oynuyor... Ben Almeida yı çok beğendim, boş koşularıyla, hava hakimiyetiyle, fiziğine göre hızıyla-hareketliliğiyle... Tabi bu genelde bizden daha zayıf takımlara karşı kullanılacak bir sistem. Trabzon maçında çift ön liberolu, önlerinde Guti li sistemi göreceğiz muhtemelen ama ben bugün Nobre nin oynadığı pozisyonda Nihat ı da görmek isterim.

Bu neydi be.
Gerçekten mest etti :D

Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat bir maç izledim :)

İlk yarı 3-0 olunca ikinci yarı başlarken oyuncuların hırsında biraz azalma gördük, daha sonra 4-5 derken kendimde de bir rahatlama gördüm :D Oyuncularda tam saldı maçı, aslında onlara da biraz hak vermek lazım :)

Son olarak, iki maçta birşey söylenemez ama, zaten kalitesi belli olan oyuncuların, uyum içinde oldukları görmek bile bizi mutlu etmeye yetiyor. İlk yarı zaten takım tama yakın kadrolarla sahaya çıktığında gördüğümüz oyun hakimiyetini, ikinci yarıda arttırarak sürdürüyor olmamız, bizi biraz daha emin olmaya itiyor, başarılı olacağımız konusunda... Ama yine de Trabzon maçı gerçekten sezonun kalanında, ligde olmasa bile Türkiye Kupası ve Avrupa da nerelere kadar gideceğimize dair ipuçları verecektir. Eğer Trabzon a karşı da böyle oynayabilirsek, Avrupa Ligi nde kendi açımızdan büyük başarılar elde edebiliriz. Ayrıca yeri gelmişken, Rıdvan Simao çeyrek finalden sonra oynayabilecek gibi birşeyler dedi, pek mantıklı gelmedi ama inanmak istiyorum :) Keşke sadece Almeida değil, Simao da oynayabilse, takımı en az bir gömlek üste çıkarıyor...

Rehavi
22.Ocak.2011, 00:43
Bu arada merak ediyorum, Trt nin flaş yorumcusu Sergen Yalçın bu maçla ilgili ne diyecek :D

anil luque
22.Ocak.2011, 00:44
Uzun zamandan beri bu kadar rahat bir maç izlemedim. Stada girerken bile gişelerde çok rahattım handikaplı 1 oynadım zaten :P

Bu maç herkese bir mesaj maçıdır. Bizden korkun mesajıdır. Herkesin gelen kutusuna bakması şiddetle tavsiye edilir. Yoksa başlarına çok iş açar.. Allahım bir aksilik vermesin , bu takım alır gider inşallah..

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2011, 00:45
Rıdvan Simao çeyrek finalden sonra oynayabilecek gibi birşeyler dedi, pek mantıklı gelmedi ama inanmak istiyorum

Çeyrek finalden sonra tekrar oyuncu kaydettirebiliyoruz kurallara göre.Var yani öyle bir imkanımız ama önce Kiev ve Aris-City eşleşmesinin galibini elememiz lazım.Ben açıkcası UEFA kupasında oralara gelme konusunda çok ümitli değilim ama eğer başarabilirsek o zaman ilerisi için umudum olabilir.

Ayrıca Trabzonspor tartışmalarını sildim.Trabzonspor'un oynadığı futbolun Beşiktaş - Bucaspor maçının konusunun altında tartışılmasının abes kaçtığını düşündüm.İtirazı olan varsa lütfen destek merkezinde itirazını belirtsin,bu kararı oradan tartışalım.

anil luque
22.Ocak.2011, 00:47
Sergen Yalçın : 'Yalnız bu kadroyla Trabzon karşısına çıkamazsın' .. Yorum yok yahu .. (facete bir arkadaşta gördüm eğer doğruysa Sergen'in kıskançlıktan çatır çatır çatladığının kanıtıdır. Anektod düşeyim dedim..)

Rehavi
22.Ocak.2011, 00:54
Çeyrek finalden sonra tekrar oyuncu kaydettirebiliyoruz kurallara göre.

City eşleşmesi çok önemli olacak o zaman, tabi oraya varabilirsek... Belki çeyrek final eşleşmesinden bile zor olacak...

ozaniel
22.Ocak.2011, 00:55
Sergen utanmasa ben olsam 8-0 yenerdik, zaten yabancı sınırına da girmiyorum diyecek. Adam egosundan övemiyor hiçbir şeyi. Ömer Üründül yorumlasa maçı " Yalçın ne maç oluyor bee!" derdi.:D

Rehavi
22.Ocak.2011, 00:56
Sergen Yalçın : 'Yalnız bu kadroyla Trabzon karşısına çıkamazsın' .. Yorum yok yahu .. (facete bir arkadaşta gördüm eğer doğruysa Sergen'in kıskançlıktan çatır çatır çatladığının kanıtıdır. Anektod düşeyim dedim..)

:D ne yapıyor bu adam yahu :D Mustafa Denizli eleştirdi eleştirdi, takımın başına geldi, böyle birşeyler mi düşünüyor o da acaba, bu da şimdi aklıma geldi :D Başka da bir mantık kuramıyorum :)

anil luque
22.Ocak.2011, 00:57
Karşılaştırma yapılabilir aslında bir sıkıntı yok ama Beşiktaş'ın güzel futbolunu veya tabiki yaptığı hataları konuşmak varken Trabzon'a girmeyelim bence de :)
Tribünde Almeida'ya laf edenler vardı. Futboldan anlamayan insanların kuru gürültülerinden oldum olası nefret etmişimdir. Adamın boşalttığı alanlara yapılan forvet arkası koşuları , indirdiği kafa toplarını , etkili yerlerden aldığı faulleri görmüyor. Yaptığı iki tane pas hatasını görüyor bu adamı hiç sevmedim diyor iş yok diyor. Anlamak güç bazı insanları.

anil luque
22.Ocak.2011, 00:59
:D ne yapıyor bu adam yahu :D Mustafa Denizli eleştirdi eleştirdi, takımın başına geldi, böyle birşeyler mi düşünüyor o da acaba, bu da şimdi aklıma geldi :D Başka da bir mantık kuramıyorum :)

Ben de çözemiyorum ama kendini komik duruma düşürmeye başlıyor yavaştan , haberi yok..

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2011, 01:49
Bunlar çok hoşuma gitti.İnternette bulabildiklerimi ekledim buraya.

http://cdn.sporx.com/img/2011/01/21/besiktas__bucaspor_5f78c_400.jpg

http://cdn.sporx.com/img/2011/01/21/besiktas__bucaspor_28d5a_400.jpg

http://haber1903.com/CMSFiles/PhotoGallery/BigImage/634312396593451518.jpg

http://haber1903.com/CMSFiles/PhotoGallery/BigImage/634312396800931883.jpg

http://haber1903.com/CMSFiles/PhotoGallery/BigImage/634312397278916722.jpg

http://haber1903.com/CMSFiles/PhotoGallery/BigImage/634312398340810588.jpg

BaGa TaRKaN
22.Ocak.2011, 02:03
Harbi Dehşet Görüntüler Var Muhteşem Yahu:)

Rehavi
22.Ocak.2011, 02:17
Guti den hiç bahsetmemişiz ama ilk yarı daki o müthiş pasları merak ediyorum şimdiye kadar hangi Beşiktaş futbolcusu atabilmiştir bilmiyorum. Adam harika oyun kuruyor. Simao nun da gelmesiyle de orta sahada pas yapabilen oyuncu sayısının artmasıyla geriden oyunu rahatça kurabiliyor... Hala net 5-6 pası aklımda, genelde savunma arkalarına. Bu kadar başarılı bir oyuncunun Beşiktaş a gelipte bu kadar istekli olması gerçekten takdir edilesi bir durum. Birde devre arası en çok koşanlar listesi gelmişti. Orada ilk üç, Nobre,Simao,Guti... Varın siz düşünün. Adam gelmiş bilmem kaç yaşına... Ayrıca bir şey daha, ilk yarı Tabata ya sırf o listede ilk ikide yer alıyor diye, 10-15 maç sabrettik :D

anil luque
22.Ocak.2011, 02:41
Emekliliğini yaşamaya geldi diyenlere en güzelinden selam olsun ..

SAİT71
22.Ocak.2011, 03:10
Beşiktaş ezdi bugün. Buca bu takım oyunuyla düşer. Düşmeside lig kalitesi açısından daha sağlıklı olacaktır...

Yalnız Buca gibi bir takım karşısındaki farklı galibiyet ilerki maçlar için ölçü olmamalı. Ayrıca Yunus Yıldırım gözünün önündeki 3. golde yapılan faulü neden vermedi merak ediyorum. Faul olabilmesi için ne olması gerek onuda çözemedim...

Bjk D.Kiev'ide bu oyun ve azimle geçer...

Aşk-ı Şehir
22.Ocak.2011, 03:18

Çokta doğru söyledi bence. Ama söylediklerinin öncesinede bakmak gerekli. Bu kadar ofansif ağırlıklı bir takımla Trabzonspor'a karşı çıkamazsın dedi. Bende aynı düşünüyorum. Kaldı ki şöyle bir olayda var Beşiktaş kanatlardan çok çok çok kolay gelmiş. Bomboş kanatları çok iyi değerlendirmişler. Trabzonspor'la oynarken beklerden bu kadar kolay kurtulamazsın. Tamam Beşiktaş çok iyi bir oyun oynadı. Ancak bunda Bucaspor'un kötü oluşunun etkiside oldukça fazlaydı. Sadece seyretmekle yetindiler. Ama benim için maçın en ilginç olayı Samet Aybaba'nın kenardan Bucaspor'un golünden sonra Kamil'e "eşşoğlueşek" diye bağırmasıydı. :D

anil luque
22.Ocak.2011, 03:25
İlerki maçlar için ölçü olmayabilir ancak ikinci yarıya başlarken ortak bir kanı vardı: Manisa, Buca , Trabzon maçlarından 3 galibiyet çıkarılırsa bu takım iyice havaya girer. Ancak daha Trabzon maçına kalmadan o havayı yakalamış gibiyiz. Ayrıca bizlerden ziyade bu olayın farkında olmasın gereken biri var ki o da çok şükür farkında. Sayın Bernd Schuster basın toplantısında 'Trabzon maçı bizim için çok iyi oldu , kendimizi test edeceğiz' diyor. Bunun farkında olabilen bir teknik direktörümüz olduktan sonra sırtımız kolay kolay yere gelmez.

Rehavi
22.Ocak.2011, 03:34
Çokta doğru söyledi bence. Ama söylediklerinin öncesinede bakmak gerekli. Bu kadar ofansif ağırlıklı bir takımla Trabzonspor'a karşı çıkamazsın dedi. Bende aynı düşünüyorum. Kaldı ki şöyle bir olayda var Beşiktaş kanatlardan çok çok çok kolay gelmiş. Bomboş kanatları çok iyi değerlendirmişler. Trabzonspor'la oynarken beklerden bu kadar kolay kurtulamazsın. Tamam Beşiktaş çok iyi bir oyun oynadı. Ancak bunda Bucaspor'un kötü oluşunun etkiside oldukça fazlaydı. Sadece seyretmekle yetindiler. Ama benim için maçın en ilginç olayı Samet Aybaba'nın kenardan Bucaspor'un golünden sonra Kamil'e "eşşoğlueşek" diye bağırmasıydı. :D

Orası gerçekten garipti :D

Yukarıda Sergen in bu maçtaki oyunu da beğenmeyeceğini, daha önce de Beşiktaş ın yabancılarından birşey olmayacağını da söylemişti Sergen... Saydığı o kadar olumsuz şeyden sonra zaten yanlışım varmış, takım süper oynadı deme cesaretinde bulunamaması bizi şaşırtıyor. Yoksa kimsenin Trabzon karşına bu sistemle çıkmamamız gerektiği konusunda bir muhalefeti yok :) Unutmadan Schuster bu, belli olmaz, aynı kadroyu orada da oynatır mı oynatır :)

Aşk-ı Şehir
22.Ocak.2011, 03:43
Orası gerçekten garipti :D

Yukarıda Sergen in bu maçtaki oyunu da beğenmeyeceğini, daha önce de Beşiktaş ın yabancılarından birşey olmayacağını da söylemişti Sergen... Saydığı o kadar olumsuz şeyden sonra zaten yanlışım varmış, takım süper oynadı deme cesaretinde bulunamaması bizi şaşırtıyor. Yoksa kimsenin Trabzon karşına bu sistemle çıkmamamız gerektiği konusunda bir muhalefeti yok :) Unutmadan Schuster bu, belli olmaz, aynı kadroyu orada da oynatır mı oynatır :)

Aynı Sergen Almeida'nın ayakları güçsüz dedi. Bence bu laf daha çok tartışılması gereken bir konu. :) Hugo Almeida'nın ayakları güçsüz ise o şutları nasıl çekebilir ki? :)

Bu kadroyu çıkarabilir Schuster, ancak aynı sonucu beklerse hayalperestlik olur. Beşiktaş'ın tarihine bakıldığında Trabzonspor hep ters gelmiştir Beşiktaş'a. :)

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2011, 03:44
Bugün maçın başında duran toptan bulduğumuz golle Bucaspor'un kilidini açmamız bu farklı sonucun çıkmasında etkiliydi.Bucaspor bugün bizim karşımızda pek dirençli bir oyun sergileyemedi ama aynı takım 2 hafta önce Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 yenen takım(her ne kadar Fenerbahçe'nin kupadaki performanslarını baz almak pek sağlıklı olmasada) Bugünkü sonuca bakarak Beşiktaş bu ligi domine eder demek çok mantıksız olur bunu kabul etmek lazım.Aynı dizilişle Manisaspor karşısında daha çok zorlanmıştık.Ama artık rakiplerimizin kilidini açmakta daha etkili bir takım olduğumuz kesin.İlk yarıda en çok bunun sıkıntısını çektik.Bu tür bizden güçsüz rakiplere vermememiz gereken çok puan verdik.Az pozisyon yakalayabildik,yakaladıklarımızı değerlendiremedik.Bunda sakatlıkların etkisi de büyüktü tabii.Şimdi önümüzdeki Trabzonspor ile yapacağımız kupa maçı ve ligdeki belalılarımızdan İBB ile yapacağımız maç bize ilerisi için daha net fikirler verecektir.

anil luque
22.Ocak.2011, 11:16
Almeida'nın ayakları güçsüzse Vince Carter smaçtan anlamıyor. Sırf konuşmuş olmak için konuşuyor adam yahu. Laf olsun torba dolsun. Almeida istediği topları almaya başladıkça daha da tutullmaz olacak. fizik olarak O'na rakip olabilecek bir defans oyuncusu yok bence. Fizikli olan Servet hızdan kaybeder , hızlı olan Lugano fizikten kaybeder. Belki joseph Yobo..

Facx
22.Ocak.2011, 14:32
Almeida'nın ayakları güçsüzse Vince Carter smaçtan anlamıyor. Sırf konuşmuş olmak için konuşuyor adam yahu. Laf olsun torba dolsun. Almeida istediği topları almaya başladıkça daha da tutullmaz olacak. fizik olarak O'na rakip olabilecek bir defans oyuncusu yok bence. Fizikli olan Servet hızdan kaybeder , hızlı olan Lugano fizikten kaybeder. Belki joseph Yobo..

servetin agüero yu durdurduğunu göz önüne alırsak :icon_cool: bide neill die bi herif var bilmiyorum bilirmisin :D rakip forvetleri çalım manyağı yapar :D

Fearless Coward
22.Ocak.2011, 14:46

Neill,Almeida'yı durdurur mu durduramaz mı orasını bilmem ama kesin onu sakatlar :D

sananes
22.Ocak.2011, 15:11
Beşiktaş dün çok iyi futbol oynadı.Kadroyu kuranları tebrik etmek lazım 17 maçta 51 puan olmasa da 48 alınabilir durun daha bize yenileceksiniz :) şaka bi yana şampiyonluk şansları düşük ama seneye bu takıma yapılacak 1-2 türk takviye ile çok daha güçlü olabilirler.

bjk4ever
22.Ocak.2011, 16:44
İlerki maçlar için ölçü olmayabilir ancak ikinci yarıya başlarken ortak bir kanı vardı: Manisa, Buca , Trabzon maçlarından 3 galibiyet çıkarılırsa bu takım iyice havaya girer. Ancak daha Trabzon maçına kalmadan o havayı yakalamış gibiyiz. Ayrıca bizlerden ziyade bu olayın farkında olmasın gereken biri var ki o da çok şükür farkında. Sayın Bernd Schuster basın toplantısında 'Trabzon maçı bizim için çok iyi oldu , kendimizi test edeceğiz' diyor. Bunun farkında olabilen bir teknik direktörümüz olduktan sonra sırtımız kolay kolay yere gelmez.

O havaya girmek tehlikeli bence. Onumuzdeki hafta cok cok onemli. Trabzon'u kupada yenersek ve IBB'yi ligde yenersek hem gucumuzu gostermis olacagiz, hemde Trabzon'u olasi puan kaybiyla (FB maci) ve BJK karsisinda alacagi agir bir yenilgiyle zor duruma sokup psikolojik avantaj yakalayabiliriz. Ozellikle Trabzon maci onemli, o macta ezici bir futbol ve net bir skor Trabzon'u cok cok sikintiya sokar, kupadan elenmesi aslinda onemli bile degil.

anil luque
23.Ocak.2011, 13:26
Benim anlatmaya çalıştığım zaten bu maçlardan alınacak 'etkileyici' galibiyetlerin birer mesaj niteliği taşıyacak olması. Yoksa ben de Bucaspor'u 5 golle uğurlamanın aman aman bir olay olmadığını biliyorum ama herkesin bitti gözüyle baktığı bir Beşiktaş'ın (şampiyonluktan bahsediyorum) böylesine önemli noktada art arda alacağı galibiyetler rakiplerine büyük korku salar..