Log in

View Full Version : Trabzonspor - Ankaragücü [18. Hafta]



TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 18:50
http://www.yukleresim.com/images/90166342143175542794.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Bordo61Mavi
18.Ocak.2011, 02:14
Ankaragucunde baya degisiklikler olmus onlarin birbirine uyum saglamasi epey bi zaman alir heleki basta Umit Ozat varken.

Cekinecegimiz adam Sestak, onu fazla oynatmazsak bu mactan 3 puan ile ayriliriz

LaigLeNoiR
18.Ocak.2011, 02:57
Ankaragücü tehlikeli bir takım ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ancak Trabzonspor'Un ben evinde kolay kolay maç vereceğini zannetmiyorum.

farukts
20.Ocak.2011, 03:25
Ankaragucunde baya degisiklikler olmus onlarin birbirine uyum saglamasi epey bi zaman alir heleki basta Umit Ozat varken.

Cekinecegimiz adam Sestak, onu fazla oynatmazsak bu mactan 3 puan ile ayriliriz

Sestak ve Sapara yoklar

anil luque
20.Ocak.2011, 12:34
Bu kadar formda bir Trabzon'un sahasında Ankaragücü'ne puan kaptıracağını sanmıyorum..

CeNTeR_TR
20.Ocak.2011, 22:24
Fenerbahçe ve Galatasaraya oynadığı topu oynarsa Ankragücü puan alabilirler.

Trabzonspor
21.Ocak.2011, 18:12
Hemşo fb gs ile tsnin oyunu bir değil onu unutma yanlız.

CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 21:32
Ona zaten lafım yok Sir Bilek :)

Trabzon bu senenin en iyi takımı fakat bi süpriz ihtimalide var yani (:

KaPaLı
21.Ocak.2011, 23:22
Fatih Tekke, Robert Vittek, Michael Klukowski, Umut Sözen, Kağan Söylemezgiller kadroda yok. Stanislav Sestak ve Marek Sapara maç saatinde belli olacak oynayıp oynamayacakları.

anil luque
22.Ocak.2011, 02:48
Vittek'in yokluğu çok hissedilir.. Sapara oynasa bari. En azından bir beraberlik hiç fena olmaz

serdarkmare
22.Ocak.2011, 03:35
gollü bir maç olur. 2-2 biter diye tahmin etmekteyim. ama trabzon bir adım daha yakn galibiyete...

Cengo
22.Ocak.2011, 04:43
Trabzonspor çok farklı bir skorla alır maçı.

anil luque
22.Ocak.2011, 11:32
Üst olması tercihimdir tabi ekonomik şartlardan dolayı :D serdar kardeşin dediği gibi 2-2 falan olsun hatta 2-1 ankaragücü alsın iki tarafa da yarasın..

Homer J.S
22.Ocak.2011, 17:24
1-0 önde Trabzonspor, gol Jaja.

Facx
22.Ocak.2011, 18:22
Trabzondan Adeta Kovularak A.Gücüne Kiralanan Gabric 61. DK da Trabzona Gol Atarsa Nolur ? :D :D :D

bursa_mc
22.Ocak.2011, 18:29
Bıraktık işi gücü saldır Ankaragücü :) 1-1

ozaniel
22.Ocak.2011, 18:55
Trabzon herhalde Beşiktaş maçına hazırlanıyor, 1-1 bitti maç.

Rehavi
22.Ocak.2011, 18:57
Trabzon kazanacağı 2-3 maçla en azından Fenerbahçe nin çok düşük şansı olsada Beşiktaş ın hevesini kaçırabilirdi ama ilk maçtan puan kaybı onlar açısından iyi olmadı bence.

RasAnt
22.Ocak.2011, 19:00
Tahminim doğru çıktı,Trabzon ilk yarı iyi oynadı Umut acayip goller kaçırdı,ikinci yarı Ankaragücü golü buldu ve kapandı kontra aradı,60 dan sonra açılıyor ankara bizide öyle yenmişlerdi spikerinde dediği gibi Ümit Özat kondisyonuna güveniyor tebrikler 2 takımada göze hoş gelen bir futbol izledik

Bordo61Mavi
22.Ocak.2011, 19:33
Buraki isliklayip kufur eden hayvanlar oldugu surece bu takim sampiyon olmasin. ISTEMIYORUM!!

Insan 17 maci 1 macla silip atarmi, 34 lig macinin hepsini alacanki bunlar rahat etsin.

Kimse Ankara deplasmanindan 1 puanla donulseydi agzini acmazdi !

bjk4ever
22.Ocak.2011, 19:48
Trabzon bildik Trabzon, ilk yarida bu futbola yakin cok mac oynadilar, ama her acidan sanslari yanindaydi ve ekstra puanlar topladilar, hep boyle gitmeyecekti elbette.
U.Ozat felaket tercihler yapti. Yattara gibi bir adamin karsisina hem agir hem bek olmayan bir oyuncu surdu ve Sestak gibi bir oyuncuyu yedek birakti, sonra hatasindan dondu neyse ki.
Haftaya Inonu ve Kadikoy bekliyor. BJK Trabzon'u iyi bir futbol ve net bir skorla yenip IBB'yi de gecerse Trabzon'u psikolojik olarak cok cok zorlar ve gucunu cumle aleme gosterir.

Deus Dominus
22.Ocak.2011, 19:59
Lig uzun 16 hafta var daha, çok takım puan kaybedecek, maç kaybedecek. İç sahada puan kaybı başlangıç açısından iyi olmadı Trabzonspor için ancak bunun sürekli olmayacağı bir gerçek. Belki de aradaki puan farkı takımı rahatlatmıştır ama bu beraberlik kendilerini toparlamalarını sağlar. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından istediğini alırsa devam eder futboluna Trabzonspor.

Bordo61Mavi
22.Ocak.2011, 21:37
Şenol Güneş'in açıklamaları



Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Ankaragücü maçında kazanmaya yakın taraf olduklarını, o yüzden aldıkları beraberlik nedeniyle üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Güneş, 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede, bekledikleri bir oyunun olduğunu belirterek, ''Rakibin de bizim de nasıl oynayacağımız belliydi. İlk yarı daha az pozisyon bulduk ve rakibe pozisyon vermeden 1-0 öne geçtik. İkinci yarı ise daha etkili pozisyonlar bulduk ama golleri bulamadık'' dedi.

Hiç beklenmedik anda defansta yapılan üst üste hatalar sonucu rakibin golü attığını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

''Bu gol sonrası moralleri yükseldi. Kazanmaya yakın takım bizdik, o yüzden üzgünüz. Kaybettiğimiz 2 puan var. Oynadığımız oyun olarak rakipten daha çok üstün olan, oyunu tamamen kontrol altında tutmaya çalışan takımdık. Az pozisyon verdiğimiz halde atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 berabere bitti. Ama golden sonra fizik ve inanç dirençsizliği oldu. Zaman zaman homurdanmalar oldu. Golden sonra rakibin daha rahat çıkma, daha rahat oynama anlayışı vardı. Trabzonsporlu oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler. O yüzden onlara teşekkür ediyorum. Biz iki puan kaybettik ama futbolda bu var, olacaktır. Üzüntü verici olsa da gayet normal karşılamak lazım.''

Güneş, bir gazetecinin ''Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz'' yönündeki sorusu üzerine de ''Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok'' ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Ankaragücü'nün attığı gol sonrası moral ve fizik direncinde kopmalar olduğunu kaydeden Güneş, ''Taraftar da akıcı oyun göremeyince olumsuzluklar oldu. Ne kadar pozisyon bulursak bulalım daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyor. Rakibe de az pozisyon vermek istiyoruz. Burak'ın yuhalanması hoş değil. Hakem ve seyirciyi konuşacak durumda değiliz. Bu futbolun gerçeği. Türkiye'de futbolun niye ileri gitmediği anlayışını herkes biliyor. Ama herkes işine geldiği gibi de yönetiyor'' diye konuştu.

CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 22:52
Fenerbahçe ve Galatasaraya oynadığı topu oynarsa Ankragücü puan alabilirler.


Trabzon bu senenin en iyi takımı fakat bi süpriz ihtimalide var yani (:


:) Tebrikler Ankaragücü

KaPaLı
22.Ocak.2011, 23:02
Maç kimseyi aldatmasın. Klasik maç seçme moduna geçti topçular bu maçta.

Maçla ilgili en çok sevindğim şey Milli Takımlar antrenörü Engin İpekoğlu'nun 2 senedir övdüğü Bora'yı kazanmak oldu. Rajnoch yine zaten bildiğim gibi. Şu anda TSL'de oynayan 1-2 stoper hariç hepsini cebinden çıkarır.

Bordo61Mavi
23.Ocak.2011, 05:33
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86029

Bazilarinin konusmalari ise yaramis :)

BJK4EVER @

Trabzon evdeki 3 derbiyi alarak fazla puan almis olabilir, daha 1 mac oynanmis gelmis hep boyle gitmeyecekti elbette diyorsun :D Daha onumuzde 16 mac var, bende pek ihtimal vermiyorum ilk yaridaki topladigimiz puani topliyamayiz.

Sestakin oynayip oynamicagi mac saatinde belli oldu, sonradan gorev almasi normaldi :)

Trabzon uzerinde pskolojik etki olusur orasi garanti, bundan basarili veya basarisiz geceriz orasini bilmem ama bundan faydanlanacak son kulup Besiktas :)

Trabzonun kotu gidisi devam edebilir, ben 2-3 haftaya Bursayi lider goruyorum. Evdeki oynicamiz Bursa macinda liderligi geri aliriz ondan sonrasini bilmem. Ama ilk yari yakaladigimiz puan farki bu kotu haftalarda iyi kullanirsak 1-2 puanla onlerde gidebiliriz.

Ayrica o taraftarlarada bi lafim olcak, Allahinizi severseniz boyle yapacaksaniz o stadda hic gelmeyin bos tribunlere oynasin takim. AZ ADAM OLUN, ADAMLIGI BIRAKTIM BIRAZCIK INSAN OLUN. Kimse ayni tezahurati yapmiyor, maratonda var 3 degisikl grup kale arkalarina var 4-5 tane daha. Tezahurat degil CORBA yapiyorsunuz ! daha yeni ayin futbolcusu odulunu almis adama kufur ediliyor :)

Rehavi
23.Ocak.2011, 05:51
Trabzon uzerinde pskolojik etki olusur orasi garanti, bundan basarili veya basarisiz geceriz orasini bilmem ama bundan faydanlanacak son kulup Besiktas :)

Trabzonun kotu gidisi devam edebilir, ben 2-3 haftaya Bursayi lider goruyorum.

Yok canım Kasımpaşa dan Sivas tan daha şanslıyızdır bu konuda... Ben bu haliyle Fenerbahçe nin ya da Bursa nın, Beşiktaş ın üstünde ligi tamamlayacağına inanmıyorum. Gerçi Bursa nın yarın ki maçını bir görmek lazım.

Bordo61Mavi
23.Ocak.2011, 06:06
Yok canım Kasımpaşa dan Sivas tan daha şanslıyızdır bu konuda... Ben bu haliyle Fenerbahçe nin ya da Bursa nın, Beşiktaş ın üstünde ligi tamamlayacağına inanmıyorum. Gerçi Bursa nın yarın ki maçını bir görmek lazım.


Sen ne demek istedigimi anladin :)

BJK sampiyon diyorsun yani :)

Rehavi
23.Ocak.2011, 06:10
Sen ne demek istedigimi anladin :)

BJK sampiyon diyorsun yani :)


Yok, Fenerbahçe olamaz, Bursa yı da yarın bir görmek lazım diyorum. Trabzon toparlar şampiyon olur diyorum ayrıca...

Bi de Kasımpaşa da olamaz diyorum :)

Bordo61Mavi
23.Ocak.2011, 06:11
Belli olmaz belki sizi yenerlerde sampiyon muamelesi gorurler :)

Bide sunu ilk yazdigimi sana anlatim belki anlamamisindir :)

Trabzon (3 istanbul deplasmani )
Bursa (geriden geliyor ama oturmus takimi var)
Fener ( Bursaninda gerisinde ama kadroda tecrubeli oyuncular var)

Bu 3 takimin bana gore sanslari esit, bu 3 takimin arkasindan gelen Kayseri ve Besiktasta Sampiyonluk icin mucadele verebilir bu 5 takimdan haric herhangi bi baska takimin sampiyonluk ihitmali yoktur :)

Kayserinin yeni transferleri erken uyum saglarsa, Besiktasta bukadar ofansif kadroyla oynamasini ogrenirse yukardaki 3 takimi zorlama ihtimali olur.

Sanirim anlamisindir simdi :)

bjk4ever
23.Ocak.2011, 12:25
Benim ekstra puan kastettigim daha cok kucuk maclardi, o maclarda Trabzon iyi oynamayarak cok mac kazandi. Bence aldigi 42 puan Trabzon'un ilk yarida oynadigi futbolun karsiligi kesinlikle degildi, bunun ikinci yarida tersine donecegini dusunuyorum, elbette 3 buyuklerle disarida oynayacak vs, bunun da etkisi olacaktir.
Ha, bu arada BJK sampiyon olur vs de demiyorum, biz tamamen Trabzon'a bagliyiz. Biz iyi bir performans gosterelim, 17'de 14-15 yapalim bence o iyidir, bu durumda 2. kesin oluruz ve sampiyonluk Trabzon'un performansina bakar. Cok bahsedilen 17'de 17, hatta 16 yapilirsa bence kesin sampiyonuz, ama oyle bir ihtimal yok bence.

nekop
23.Ocak.2011, 18:02
Kaybettiğimiz 2 puana degilde şu resmi sitede yapılan habere üzülüyorum. Böyle bir haber yapılmasına kim nasıl izin veriyor aklım almıyor.
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6353#Icerik

Rehavi
23.Ocak.2011, 19:24
Bide sunu ilk yazdigimi sana anlatim belki anlamamisindir :)

Trabzon (3 istanbul deplasmani )
Bursa (geriden geliyor ama oturmus takimi var)
Fener ( Bursaninda gerisinde ama kadroda tecrubeli oyuncular var)

Bu 3 takimin bana gore sanslari esit, bu 3 takimin arkasindan gelen Kayseri ve Besiktasta Sampiyonluk icin mucadele verebilir bu 5 takimdan haric herhangi bi baska takimin sampiyonluk ihitmali yoktur :)

Kayserinin yeni transferleri erken uyum saglarsa, Besiktasta bukadar ofansif kadroyla oynamasini ogrenirse yukardaki 3 takimi zorlama ihtimali olur.

Sanirim anlamisindir simdi :)

Yok yok gayet net anlamışım :D Bak şimdi de ben sana senin anlamadığın kısmı anlatayım...

Bursa kupada da galip gelemedi elendi, ligte de net sonuçlar alamıyorlardı, şampiyonlar liginden kalan moral bozukluğu mudur nedir bilmiyorum ama galibiyetlerinde bile kendilerinden emin oynayamıyorlar keza görmek lazım dediğim maçta da puan kaybettiler... Fenerbahçe 5 puan önümüzde ama onlarda net bir şekilde yenemediler. Maçı izlemediysen, Fenerbahçe nin maç başlığına ya da herhangi bir spor yorumcusunun maç yorumuna bakarak bunu anlayabilirsin... Zaten hazırlık kampı maçları da, kupa maçları da bunun sinyallerini veriyordu. Bunların içinde bir tek Trabzonla ilgili hala soru işaretlerim var nedenini de açıklamıştım, daha önceki mesajları okuyarak cevap bulabilirsin :)

Cengo
23.Ocak.2011, 19:45
Yok yok gayet net anlamışım :D Bak şimdi de ben sana senin anlamadığın kısmı anlatayım...

Bursa kupada da galip gelemedi elendi, ligte de net sonuçlar alamıyorlardı, şampiyonlar liginden kalan moral bozukluğu mudur nedir bilmiyorum ama galibiyetlerinde bile kendilerinden emin oynayamıyorlar keza görmek lazım dediğim maçta da puan kaybettiler... Fenerbahçe 5 puan önümüzde ama onlarda net bir şekilde yenemediler. Maçı izlemediysen, Fenerbahçe nin maç başlığına ya da herhangi bir spor yorumcusunun maç yorumuna bakarak bunu anlayabilirsin... Zaten hazırlık kampı maçları da, kupa maçları da bunun sinyallerini veriyordu. Bunların içinde bir tek Trabzonla ilgili hala soru işaretlerim var nedenini de açıklamıştım, daha önceki mesajları okuyarak cevap bulabilirsin :)

Buca maçını izlemedim ama izlesem de görüşlerim değişmezdi. Buca gibi zayıf bir takıma çok gol atabilirsin ama şu anda buna bakarak takımın uyumunun ve oyununu yeterli olduğunu söylemek yanlış olur. Kesinlikle kıstas olamaz Bucaspor, düşmenin en büyük adayıdır kendileri.

Yeni transferler iyi ofansif oyuncular ama ortaya çıkacak oyunun ne kadar yeterli olduğunu görebilmek için daha fazla oynamaları gerekir. Bireysellikten öte takım oyuncu gerekli olan, başka bir maçta Beşiktaş da zorlanabilir, zorlanarak kazanabilir ya da kaybedebilir. Keita, Kewell, Arda, Baros'a rağmen Galatasaray şampiyon olamadı. Antalyaspor gibi bir takıma çok fazla yüklenirsen kontra da yiyebilirsin, takım kötü oynamış olabilir ama takım savunmasını çok iyi yaptı, verilen çok net pozisyon da hatırlamıyorum. 2 pozisyon sayılabilir ama o kadar çok net olmayan pozisyonu her takım verir. Son 20 dk. savunmayı geçemedi bile, hücum yapamadı Antalyaspor.

O yüzden Fenerbahçe zor kazandı, biz üstüste kazanıp yakalarız demek çok yanlış olabilir. Takım savunmasında direnci gösteremezse Beşiktaş üstteki takımlara karşı kazanamayabilir, yarışa dahil olamayabilir. Kayserispor, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Manisaspor, İBB gibi takımlara karşı ofans yaptığınız kadar dengeli oynamak zorundasınız. Dengeli oynayıp 1 gol bulabilirseniz ne âlâ, tamamen yüklenmek yerine oyunu bol pasla temkinli kontrol etmezseniz zor. Yoksa birden çok oyuncu ile kontra yapabilen bu takımlar açıklarınızı çok iyi kullanabilir.

Takım takım ayırmıyorum, tepedeki her takım için aynısı geçerli.

Rehavi
23.Ocak.2011, 20:34
Yok canım Kasımpaşa dan Sivas tan daha şanslıyızdır bu konuda... Ben bu haliyle Fenerbahçe nin ya da Bursa nın, Beşiktaş ın üstünde ligi tamamlayacağına inanmıyorum. Gerçi Bursa nın yarın ki maçını bir görmek lazım.


Yok, Fenerbahçe olamaz, Bursa yı da yarın bir görmek lazım diyorum. Trabzon toparlar şampiyon olur diyorum ayrıca...

Bi de Kasımpaşa da olamaz diyorum :)


Buca maçını izlemedim ama izlesem de görüşlerim değişmezdi. Buca gibi zayıf bir takıma çok gol atabilirsin ama şu anda buna bakarak takımın uyumunun ve oyununu yeterli olduğunu söylemek yanlış olur. Kesinlikle kıstas olamaz Bucaspor, düşmenin en büyük adayıdır kendileri.

Yeni transferler iyi ofansif oyuncular ama ortaya çıkacak oyunun ne kadar yeterli olduğunu görebilmek için daha fazla oynamaları gerekir. Bireysellikten öte takım oyuncu gerekli olan, başka bir maçta Beşiktaş da zorlanabilir, zorlanarak kazanabilir ya da kaybedebilir. Keita, Kewell, Arda, Baros'a rağmen Galatasaray şampiyon olamadı. Antalyaspor gibi bir takıma çok fazla yüklenirsen kontra da yiyebilirsin, takım kötü oynamış olabilir ama takım savunmasını çok iyi yaptı, verilen çok net pozisyon da hatırlamıyorum. 2 pozisyon sayılabilir ama o kadar çok net olmayan pozisyonu her takım verir. Son 20 dk. savunmayı geçemedi bile, hücum yapamadı Antalyaspor.

O yüzden Fenerbahçe zor kazandı, biz üstüste kazanıp yakalarız demek çok yanlış olabilir. Takım savunmasında direnci gösteremezse Beşiktaş üstteki takımlara karşı kazanamayabilir, yarışa dahil olamayabilir. Kayserispor, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Manisaspor, İBB gibi takımlara karşı ofans yaptığınız kadar dengeli oynamak zorundasınız. Dengeli oynayıp 1 gol bulabilirseniz ne âlâ, tamamen yüklenmek yerine oyunu bol pasla temkinli kontrol etmezseniz zor. Yoksa birden çok oyuncu ile kontra yapabilen bu takımlar açıklarınızı çok iyi kullanabilir.

Takım takım ayırmıyorum, tepedeki her takım için aynısı geçerli.

Belki bana dememiş olabilirsin ama alıntıyı benden yaptığın için üstüme alındım onu baştan belirteryim :)

Sanırım diğer yazdıklarım ilk sayfada kaldığı için farklı düşündüğüm sanılmış. Tekrar üste alıntıladım, gözden kaçan yerler vardır diye. Zaten Beşiktaş ın şampiyonluğunun çok zor olduğunu baştan beri söylüyorum. Yok eğer Fenerbahçe ile ilgiliyse yazdıkların, arada şu an 5 puan fark var. Aramızdaki maçı yendiğimiz takdir de 2 puan kalacaktır. Hani öyle üstüste galibiyetler almayı gerektirecek bir durum yok gibi Fenerbahçe nin üstünde ligi tamamlayabilmek için. Bende senin gibi sizin son maçı izlemedim. Ama ilk yarı, kupa ve hazırlık kampından edindiğim izlenim Beşiktaş ın şu an itibariyle arasındaki 5 puan farkı çok rahat eritebileceğidir. Bursa da ki düşüşünde devam ettiğini de düşünürsek, Beşiktaş ın ligi 2. bitirebileceğini düşünüyorum.

Uyumla ilgili konuya da gelecek olursak, ilk yarıdaki kadroyla bile sahaya çıksak ya da en azından onlar uyum içinde oynasa bile, Guti ve Q7 nin yeterli farkı yaratabildiğini görmüştük ilk yarıda, o yüzden zaten bu kadar umutluyuz takımdan, keza Avrupa da da ilk yarıdan çok farklı bir takım oynamayacak...

KaPaLı
23.Ocak.2011, 21:08
Kaybettiğimiz 2 puana degilde şu resmi sitede yapılan habere üzülüyorum. Böyle bir haber yapılmasına kim nasıl izin veriyor aklım almıyor.
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6353#Icerik (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.trabzonspor.or g.tr%2Fdefault.asp%3FSayfa%3DHaberDetay%26IND%3D63 53%23Icerik)

Taraftar sitesi gibi o ne öyle. Şaşırdım doğrusu.

SAİT71
24.Ocak.2011, 01:22
Haber de Umut, bugüne kadar konuşmadım küçülürüm demiş, kulübün resmi siteside medya penaltı dedi diye haber yapıyor :D ilginç...

Trabzonspor
24.Ocak.2011, 13:56
Bu nasıl zihniyet anlamadım ben yazık ya.Taraftar maça gitmez.Şampiyonluğa oynayan takımın maçında 16bin seyirci yazık yazık.Maça giden bazı kendini bilmezlerde takımın en çok gol atan adamını ısıklıyor ya inanılır gibi değil.Penaltı verilmedi onu geçtim kulüp nasıl bunu haber olarak yayınlar oda ayrı bir mevzu.

Biz en iyisi bütün maçları Olimpiyatta oynayalım soğuk falan ama stad doluyor hasılat rekor oluyor...45bin lira hasılat olmuş Antalya maçında bu şartlarda şampiyonluk yarışı veren kulübün oyuncusunu ıslıklayan adamlar taraftar olamaz...

Herşey bitmiş değil ben zaten kesin şampiyonuz da demedim dememde iş garanti olmadan hiçbir zaman rahatlamayacaksın.Fenerbahçe maçından en az 1 puan alıp aradaki puan farkını korumalıyız.

Aşk-ı Şehir
24.Ocak.2011, 14:18
Bu nasıl zihniyet anlamadım ben yazık ya.Taraftar maça gitmez.Şampiyonluğa oynayan takımın maçında 16bin seyirci yazık yazık.Maça giden bazı kendini bilmezlerde takımın en çok gol atan adamını ısıklıyor ya inanılır gibi değil.Penaltı verilmedi onu geçtim kulüp nasıl bunu haber olarak yayınlar oda ayrı bir mevzu.

Biz en iyisi bütün maçları Olimpiyatta oynayalım soğuk falan ama stad doluyor hasılat rekor oluyor...45bin lira hasılat olmuş Antalya maçında bu şartlarda şampiyonluk yarışı veren kulübün oyuncusunu ıslıklayan adamlar taraftar olamaz...

Herşey bitmiş değil ben zaten kesin şampiyonuz da demedim dememde iş garanti olmadan hiçbir zaman rahatlamayacaksın.Fenerbahçe maçından en az 1 puan alıp aradaki puan farkını korumalıyız.

Zaten Trabzonspor'u devirirse bu mantalite devirir adaş. ;)

Trabzonspor
24.Ocak.2011, 14:41
Aynen adaş en büyük rakip yine kendimiz...

eXcitinG
24.Ocak.2011, 16:05
Buca maçını izlemedim ama izlesem de görüşlerim değişmezdi. Buca gibi zayıf bir takıma çok gol atabilirsin ama şu anda buna bakarak takımın uyumunun ve oyununu yeterli olduğunu söylemek yanlış olur. Kesinlikle kıstas olamaz Bucaspor, düşmenin en büyük adayıdır kendileri.

Yeni transferler iyi ofansif oyuncular ama ortaya çıkacak oyunun ne kadar yeterli olduğunu görebilmek için daha fazla oynamaları gerekir. Bireysellikten öte takım oyuncu gerekli olan, başka bir maçta Beşiktaş da zorlanabilir, zorlanarak kazanabilir ya da kaybedebilir. Keita, Kewell, Arda, Baros'a rağmen Galatasaray şampiyon olamadı. Antalyaspor gibi bir takıma çok fazla yüklenirsen kontra da yiyebilirsin, takım kötü oynamış olabilir ama takım savunmasını çok iyi yaptı, verilen çok net pozisyon da hatırlamıyorum. 2 pozisyon sayılabilir ama o kadar çok net olmayan pozisyonu her takım verir. Son 20 dk. savunmayı geçemedi bile, hücum yapamadı Antalyaspor.

O yüzden Fenerbahçe zor kazandı, biz üstüste kazanıp yakalarız demek çok yanlış olabilir. Takım savunmasında direnci gösteremezse Beşiktaş üstteki takımlara karşı kazanamayabilir, yarışa dahil olamayabilir. Kayserispor, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Manisaspor, İBB gibi takımlara karşı ofans yaptığınız kadar dengeli oynamak zorundasınız. Dengeli oynayıp 1 gol bulabilirseniz ne âlâ, tamamen yüklenmek yerine oyunu bol pasla temkinli kontrol etmezseniz zor. Yoksa birden çok oyuncu ile kontra yapabilen bu takımlar açıklarınızı çok iyi kullanabilir.

Takım takım ayırmıyorum, tepedeki her takım için aynısı geçerli.


Ben anLamıyorum ki zaten siz neyi kıstas aLıyorsunuz. Fenerbahçe bu Bucaspor`a yeniLir kıstas aLınmaz, Beşiktaş 5 atar kıstas aLınmaz. Buca diye bir takım yok denkLemi çıkıyor o zaman ortaya. AdamLarın yaptığı her iyi ve kötü skor kaaLe aLınmıyor. Niye başka Ligde mi bu takım ?

SAİT71
24.Ocak.2011, 16:31
İlk yarıda ligde bizde Buca'ya 5 gol atmıştık. Onu belirtmek istemiş olabilir. Ölçü olmamalı diye...

bjk4ever
24.Ocak.2011, 20:24
Elbette olcu olmaz, ama bir isik veriyoruz. Yukarida arkadas bir liste yapmis, ama bizim icin 2 kritik sinav bu haftakiler. Bize bu ligde cok ters gelebilecek, orta sahadan pas yaparak cikip savunma arkasina sarkabilecek 2 takim var, IBB ve Trabzon. Bunlara belki biraz Kayseri ve Bursa eklenir o kadar, mesela bizim icin GS ve FB daha kolay rakipler olur. O yuzden bu 2 mac BJK hakkinda cok sey soylecektir, hatta Schuster hakkinda cok sey soyleyecektir. Yine tek onlibero mu cikacak yoksa Ernst'i mi kullanacak? Her halukarda cok alternatifli ve esken bir kadromuz var, gerektigi zaman arkaya da yaslanabiliriz, kontrollu de oynayabiliriz, cilginca da saldirabiliriz.