PDA

View Full Version : İBB - Beşiktaş [19. Hafta]

TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 03:06
http://www.yukleresim.com/images/54559990378130654006.jpg (http://www.yukleresim.com/)

garydelgadov
28.Ocak.2011, 03:10
Belalımız yine çıktı karşımıza.Olimpiyat stadında rekor denemeye hazırlanan taraftarımız ve yıldızlarımızla bu sefer şeytanın bacağını kırarız diye düşünüyorum(umuyorum)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2011, 14:04
Rakiplerin birbirleriyle oynadığı haftada umarım belalımız olan Belediye bize çelme takmaz,umarım kazanırız...

RoNNiE91
28.Ocak.2011, 15:34
Belediye'den çektiğimiz yetti artık :D Bu kadroyla Belediye'yi yenemeyeceğiz de ne zaman yeneceğiz peki?Umarım kazanırız.

anil luque
28.Ocak.2011, 19:08
Handikaplı 2 oynadım. Takımıma sonsuz güveniyorum. Rakip her ne kadar bize ters gelse de papaz her zaman pilav yemez bunu unutmamak lazım. Ayrıca Schuster Hocamız çift ön liberolu sisteme dönecekmiş bu da bizim için artı bir olay. 3-1 ya da 4-1 gibi bir skor çıkarsa tadından yenmez..

ForzaRQ7
28.Ocak.2011, 22:02
Ligin ilk yarısındaki maçta rakibi baskı altına alıp, bir türlü gol atamayınca en sonunda kalemizde golü görmüştük. Ancak bu kez bulduğunu atacak ve kolay pozisyona girecek bir hücum hattı var. Bu kez Belediye'ye takılacağımızı düşünmüyorum, kazanırız.

Rehavi
29.Ocak.2011, 10:06
Handikaplı 2 oynadım. Takımıma sonsuz güveniyorum. Rakip her ne kadar bize ters gelse de papaz her zaman pilav yemez bunu unutmamak lazım. Ayrıca Schuster Hocamız çift ön liberolu sisteme dönecekmiş bu da bizim için artı bir olay. 3-1 ya da 4-1 gibi bir skor çıkarsa tadından yenmez..

Geçenlerde de bir maç öncesi dediğin çıkmıştı :) Nerden öğrendin bunu?

Çift ön liberoyla bende 2 farkla yeneriz diyorum ama kupa maçında Trabzon a karşı ofansif çıkıp, sonra Belediye ye karşı 2 ön libero enteresan oluyor :)

anil luque
29.Ocak.2011, 12:40
Ts maçını 2-1 kazanırız demiştim abi onu mu diyorsun :D
Haber1903te gördüm yanlış hatırlamıyorsam ama tam emin değilim yalan olmasın şimdi. Bu arada Ersan'ın sakatlığından dolayı böyle bir seçim yapacakmış sanırsam. Defansa bir yabancı mecbur olacak. Hilbert'i dinlendirip Ekrem'e şans verebilir ve yine 1 yabancı hakkımız kalır. Onu da Nobre-Ernst değişikliğinde kullanabilir. ilk 11de yani.

bursa_mc
29.Ocak.2011, 12:44
Olimpiyat'ın havasından etkilenmezse BJK rahat alır.

Rehavi
29.Ocak.2011, 12:50
Ts maçını 2-1 kazanırız demiştim abi onu mu diyorsun :D
Haber1903te gördüm yanlış hatırlamıyorsam ama tam emin değilim yalan olmasın şimdi. Bu arada Ersan'ın sakatlığından dolayı böyle bir seçim yapacakmış sanırsam. Defansa bir yabancı mecbur olacak. Hilbert'i dinlendirip Ekrem'e şans verebilir ve yine 1 yabancı hakkımız kalır. Onu da Nobre-Ernst değişikliğinde kullanabilir. ilk 11de yani.

Tamam da, geçen maçın kadrosu yazayım bak...

Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan(Sivok)-İsmail-Aurelio-Guti-Q7-Nobre-Simao-Almeida

Zaten bu kadroda 5 yabancı var. Neyse tam açıklayamasak da eğer bu duyumun da tutarsa senin kadro seçimi konusunda gerçekten başarılı olduğunu kabul edeceğim :D Her maç öncesi bi takım çıkarırsın artık bize :)

anil luque
29.Ocak.2011, 14:27
Tamam işte 5 yabancı var Sivok gelecek 6 Hilbert çıkacak 5 Ernst gelecek 6 :D

Cenk-Ekrem-Toraman-Sivok-İso-Ernst(Fernandes)-Aurelio-Maestro-Q7-Simao-Almeida gibi olur düşüncesindeyim

garydelgadov
29.Ocak.2011, 16:06
Cenk Ekrem Delinho Sivok Toraman Ernst Marco Q7 Guti Simao Almeida
En iyi 11 bu bence.İkinci yarı Nobre-Bobo oyuna girebilir gerekirse.

Varonil
29.Ocak.2011, 21:30
Kayseri'nin berabere kalması Beşiktaş'ı ayrı bir şekilde motive etmiştir.Yarın çok zevkli geçeceğini düşünüyorum bu maçın.

anil luque
29.Ocak.2011, 22:27
Puan farkını indirme fırsatı geldi bunu en iyi şekilde değerlendirmek lazım kardeş haklısın. Ama az önce haber1903.com da yarınki maç için 8000 bilet satıldığını görünce moralim çok bozuldu şahsen. Hafta başından beri rekor lafları dolaşıyordu her yerde ama 8000 biletle İBB'nin kendi rekorunu kırarız anca.

besiktas1903
30.Ocak.2011, 03:30
Puan farkını indirme fırsatı geldi bunu en iyi şekilde değerlendirmek lazım kardeş haklısın. Ama az önce haber1903.com da yarınki maç için 8000 bilet satıldığını görünce moralim çok bozuldu şahsen. Hafta başından beri rekor lafları dolaşıyordu her yerde ama 8000 biletle İBB'nin kendi rekorunu kırarız anca.

suana kadar 42500 billet diyorlar yarin belli olur.

anil luque
30.Ocak.2011, 14:36
425000 mü ? :D Haydi inşallah. şaşırtmaca falan mı yaptı bizimkiler acaba :)

eng1n
30.Ocak.2011, 14:58
Ben bir yerde 42500 bilet satıldığını görmedim İBB başkanı dün açıklama yapmıştı 3000 satıldı diye bir günde o kadar patlama mı oldu biletlerde :D

anil luque
30.Ocak.2011, 15:13
En fazla 25.000 olacagını düşünüyorum ben

anilton
30.Ocak.2011, 15:33
http://twitpic.com/3uue2h

vego
30.Ocak.2011, 16:26
Guti'yi mahvettiler.

Zekirdek
30.Ocak.2011, 16:35
İBB: 1 - 0 BJK 35'Sezario (Cenk'in büyük hatası)

Rsa
30.Ocak.2011, 16:35
İBB öne geçti.

besiktas1903
30.Ocak.2011, 16:48
Aurelio kirmizi kart :/

Suicider
30.Ocak.2011, 16:49
Belediye ters gelmeye devam ediyor..

garydelgadov
30.Ocak.2011, 16:56
Cenk durdu durdu ligin en önemli maçında hata yaptı olacak iş değil.Aurelionun kırmızı kartında topu kaybettikten sonra son bir çabayla müdahele etti ve ben asla kasıt olduğunu düşünmüyorum.Çok ağırdı kırmızı kart.
Quaresma sahada yok Nobreye attığı bir hava pası hariç olumlu tek hareketi yok.Gutinin peşinde kasap var birkaç tane.Simao etkin değil.İlk yarı maçın hakimiydik eğer maçın başlarında bulduğumuz fırsatlardan yararlansaydık çok farklı olurdu.Belediye hiçbir şey yapmıyor eğer bu oyunla puan alırlarsa keinlikle futbolun adaletsizliğidir.Zor bir ikinci yarı olacak.Ernst oyuna girmezse çok daha zorlaşacak iki iki daha dört.

bjk4ever
30.Ocak.2011, 16:58
Su video'da olan 03:00'daki pozisyona bakin ve pozisyonun sonucuna bakin, baska lafa gerek yok zaten.

Deus Dominus
30.Ocak.2011, 16:58
Nobre'yi çıkarır Ernst'i alır diye düşünüyorum. Ortasahada pres yapıp top kazanacak oyuncu yok şu an Aurelio'da atılınca. Hatta Guti'yi bile çıkarabilir Fernandez'i alabilir oyuna. Zorlu bir 45 dakika bekliyor Beşiktaş'ı. Erken gol bulabilirseler çevirme şansı var ancak İ.B.B. nin istediği gibi gidiyor herşey.
Tarih tekerrürden ibaret denir de bu kadar mı olur ya :)

Since-1907
30.Ocak.2011, 17:09
Aurelio çok dengesiz girdi kırmızı kart doğruydu bence.

Clayman
30.Ocak.2011, 17:11
Amma rekor kırmış ha Beşiktaş :) 17.000 taraftar :)

Zekirdek
30.Ocak.2011, 17:11
Ben Beşiktaş'ta şunu anlamıyorum. Bu Ernst neden oynamaz. Daha iyisi mi var. Mevkiisinin TSL içindeki en iyi oyuncusu. En üzüldüğüm yanı biz rezil Cristian'a katlanıyoruz adamlar Ernst'i bile yedek bırakabiliyorlar.

DisCo
30.Ocak.2011, 17:18
http://im.htspor.com/2011/01/30/596448_detay.jpg?1296396666

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, giydikleri tişörtle Trabzonspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan takım arkadaşları Ersan Gülüm'e geçmiş olsun mesajı verdiler.

Futbolcular ve teknik heyet üzerinde ''Geçmiş olsun Ersan Gülüm'' yazılı tişörtle sahaya çıkarak Ersan'ın yanında olduklarını gösterdiler.

Deus Dominus
30.Ocak.2011, 17:24
dakika 70'e kadar çıkarır Guti'yi.

Deus Dominus
30.Ocak.2011, 17:26
Aman yarabbi! Fena gol attı Simao frikikten :)

Clayman
30.Ocak.2011, 17:26
Simao attı 1-1.

Clayman
30.Ocak.2011, 17:27
Beşiktaş'ın bu maçtaki kadrosunun toplam değeri, İBB'nin 4 katı ama zar zor 1-1i buldu, futbolun ilginçliği bu işte.

izmer96
30.Ocak.2011, 17:27
Hakem eziliyor baski altinda , olmiyan pozisyonda faul verdi , simao da cok guzel atti frikikden

Bordo61Mavi
30.Ocak.2011, 17:28
Aurelio daha cok kirmizi yer, defanstan once rakibi karsiliyan tek futbolcu :) bu tekli sistemi niye tercih ediyor hoca anlamiyorum. 4-2-3-1 de hersey daha garanti olmazmi ?

RasAnt
30.Ocak.2011, 17:36
Tam açtım Simao çok iyi gol attı valla frikikten,stadta bjk rakip taraftarı sayısı kaç acaba ? küfür ediyorlardı biraz önce baya kuvvetli bjkye,maçın başını izlemedim bilgi verildi mi ibb tarafındaki seyirci sayısı

RasAnt
30.Ocak.2011, 17:39
Gökhan ünal aynı gökhan bomboş kaçırdı yaw

izmer96
30.Ocak.2011, 17:41
Gokhan Unal kalede kaleci bile yokken penalti noktasinda yopu yandan disari atti

sananes
30.Ocak.2011, 17:46
üst oynadık gökhan ünal yaptığın hoş mu yahu

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 17:48
Ibb dünyalari kaciriyor son dklarda Bjk gol atar kazanir.

Facx
30.Ocak.2011, 17:49
iskender büyük :D 2-1 müthiş gol :D

izmer96
neler kaciriyor IBB karsi karsiya

RasAnt
OY OY OY gole bak iskender 2-1

Deus Dominus
30.Ocak.2011, 17:51
Harika gol attı İskender. 2-1 son 3 dakika.

Lucas Neill
Ibb dünyalari kaciriyor son dklarda Bjk gol atar kazanir.

Totem yaptim totem :D

izmer96
iskender oyuna girdi ve mukemmel bir gol atti 2-1

RasAnt
30.Ocak.2011, 17:55
Bitti tebrikler belediye

izmer96
30.Ocak.2011, 17:58
Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

Deus Dominus
30.Ocak.2011, 17:58
Akşam Trabzonspor puan kaybederse iki kat daha üzülür Beşiktaş'lılar. 10 kişi kalmaları ve Guti, Quaresma'nın gününde olmamalarının büyük etkisi oldu Beşiktaş'ın oyununda.

deniz.91
30.Ocak.2011, 17:59
İBB maçı 4e falan taşırdı bitirici isimleri olsa gökhnın falan kaçırdığı neydi öyle ya iskender çok iyi gol attı puan kaybetseler bu maçta yazık olurdu tebrikler ibb

titates1
30.Ocak.2011, 18:00
İskender çok güzel bir gol attı atamasaydı yandaki adamlara pas vermedi diye çok söverdik

Akşam bizde Trabzonu yenebilirsek çok güzel olur

Yalnız birşey söylemek istiyorum Quaresmanın Ali Güzeldal'a yaptığı hareket ne gol tehlikesi var ne başka birşey bu hırs bu öfke belki iyi birşey ama bu şekilde bir oyuncunun futbol hayatını riske atıcak kadar hırs yapıp o hareketi yapmak adilik , daha neler söylerim de kurallar müsade etmez

garydelgadov
30.Ocak.2011, 18:01
Yine Belediye,yine olimpiyat,yine puan kaybı.
Simaonun golüne kadar sinirimden yerleri tekmeliyordum ama Simaonun golünden sonra ne dert kaldı ne tasa.Beraberliğe sevindiğimden değil,yıldız oyuncunun görevini yapmasıydı beni sevindiren.Frikik gibi bir skor opsiyonuna sahipsen zor durumda takımına bu şekilde yardımcı olacaksın.Simao da yaptı yapacağını.Sonrasında pozisyonlar verdik,İskender müthiş bir gol attı ama bu sorun değil bu tablo bile yetti.
Kaybettik ve bu çok doğal.Guti maç boyunca hırpalandı,Aurelio bence ağır bir kararla atıldı,Quaresma maç boyu aldığı her topu ezdi,Beklerden eksi derecede katkı gelince mağlubiyet kaçınılmazdı.İlerleyen maçlarda bu sorunları atlatacağımızı umuyorum.
Hugo Almeida çok hoşuma gitti bugün çok istekliydi.Simao dediğim gibi görevini yaptı harika bir frikik golü attı.Sivok Toraman ikilisi iyiydiler.Ekrem maç boyunca Hilberti özlemle anmamıza sebep oldu.Tamam anadan doğma bek değilsin ama kanatsın be kardeşim insan bir orta yapabilmeli.Üzülmez çok top kaybetti,muhteşem ortalarını bol bol yaptı yine.Tebrikler Belediyespor anca bizi yenseniz zaten.:)

Night_Mare17
30.Ocak.2011, 18:02
Ben İBB'li oyuncular kadar çirkef görmedim ne bu sertlik adam gibi topunuzu oynayın yahu Guti'nin Quaresma'nın Simao'nun ayağını kırıyorlardı.

eXcitinG
30.Ocak.2011, 18:03
Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 18:06
Ernst müthis oynuyordu bu adami yedek oturtmak bence yanlis. Bobo sakat miydi?

izmer96
30.Ocak.2011, 18:08
İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.

yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

besiktas1903
30.Ocak.2011, 18:08
Fernandes yerine Ernst girmeliydi ve ikinci yari oyuna Bobo girmeliydi. 10 kisi ile oynarken Ernst takimin dinamosu olurdu

Fearless Coward
30.Ocak.2011, 18:09
İ.B.B'ye helal olsun bu kadroyuda yendiler daha ne olsun artık.Büyüklerin belalısı İskender yine atmış golünü.Tebrikler İ.B.B bu mağlubiyet en çok Galatasaray'a yaramıştır Bursa'yı yenselerdi fark şimdi 2'ye inmişti çok fırsat tepiyor Galatasaray çok...

eXcitinG
30.Ocak.2011, 18:09
Ernst iLe bir sorunu oLduğunu sanmıyorum Schuster. Daha kupa var, Avrupa maçLarı var. Ernst geçen sezondan beri sürekLi oynayan tek adam takımda. Sanırım kadro zenginLiği buLmuşken onu biraz dinLendirmek ve daha hazır tutmak istiyor. Nobre yerine Ernst iLe de başLayabiLirdi ikinci yarı ama sanırım Fernandes in top sürebiLme yeteneğinden yararLanmak istediği için onunLa başLadı. Ernst i siLip atmaz.

eXcitinG
30.Ocak.2011, 18:11
yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.

garydelgadov
30.Ocak.2011, 18:11
Yalnız Fernandes takıma ısınınca çokcanlar yakacay söyleyeyim.Topu her aldığında müthiş bir özgüvenle kaleye yöneliyor.

Corpus
30.Ocak.2011, 18:20
iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.

Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .

eXcitinG
30.Ocak.2011, 18:40
Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .

Guti,Fernandes,Ernst,AureLio varken Necip anca AureLio bugün ceza aLdı ve iki maç oLmayacak. Anca o zaman oynar.

I3esiktas
30.Ocak.2011, 18:43
Fernandes'e alışamadım ben. Her an bir hata yapacakmış gibi duruyor.

besiktas1903
30.Ocak.2011, 18:48
Fernandes'e alışamadım ben. Her an bir hata yapacakmış gibi duruyor.

daha takima alisamadi ama bence saglam oyuncu yere iyi basiyor ve cabuk haraket ediyor.

titates1
30.Ocak.2011, 18:59
Necipi önce aurelioyu sonra fernandesi alarak bitirdiler ikisinden de daha iyi olabilir o çocuk gayet de iyi oynuyordu , çok istiyordum necip oynasın

ozaniel
30.Ocak.2011, 19:04
İnşallah senenin başındaki gibi sistem değiştirme maçımız olur.

Börk
30.Ocak.2011, 19:25
Bu İBB'yi anlamak çok güç.Bir takım 4 büyükleri bu kadar zorlayıp nasıl bu kadar kolay Anadolu takımlarına kaybeder.Tebrikler demek içimden hiç gelmiyor yine tebrik edelim.

Zekirdek
30.Ocak.2011, 19:48
İ.B.B'nin 5 hafta ardı ardına kaybedip Beşiktaş karşısında kazanması enteresan. Oyuncular sanırım maç seçiyorlar.

meddah
30.Ocak.2011, 20:05
Değil Gutiler, Quaresmalar; Real Madrid'i, Barcelona'yı getirip şu lige dahil etseniz, birinden biri fikstürün ilk 3 haftasının birinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çeker ve tökezler. Bu artık Türk futbolunun paradigması. Dört büyüklerin fikstür çekimine katılan temsilcileri "Bakalım bu sene hangimiz kötü başlayacak" diye geçirmiyorlarsa içlerinden, işlerini ciddiye almıyorlar demektir.

http://ortakafagolblog.blogspot.com/2010/08/schuster-quaresma-guti-derken-abdullah.html

İlk yarıdaki maçtan sonra yazılmış bu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ocak.2011, 20:14
ya arkadaş yine İBB,yine puan kaybı... :/

BaGa TaRKaN
30.Ocak.2011, 20:18
İki İleri, Bir Geri Gitmeye Devam:zuhaha

İBB Gene Havamızı Söndürdü:n:

Zekirdek
30.Ocak.2011, 20:23
Beşiktaş'lılar kendi kuyularını kendileri kazdılar. Takımı psikolojik baskıya aldılar ve sonuç bu oldu. Normalde rakibini psikolojik baskı altına alırlar. 3 transferle 17'de 17 demek büyük hataydı. Oyuncularda baskı oluştu.

garydelgadov
30.Ocak.2011, 20:38
Yahu beyin ameliyatına gerek yok.Büyük takımlar ofansif oynar,risk alır.Belediye de ligin kontraya en iyi çıkan takımı.Puan kayıplarının sebebi de bu.

I3esiktas
30.Ocak.2011, 22:38
Beşiktaş'lılar kendi kuyularını kendileri kazdılar. Takımı psikolojik baskıya aldılar ve sonuç bu oldu. Normalde rakibini psikolojik baskı altına alırlar. 3 transferle 17'de 17 demek büyük hataydı. Oyuncularda baskı oluştu.

Beşiktaş kötü oynayıp kaybetse şu yazın içim tamam dicemde ilk yarıda rakip takımın pozisyonu yok. 2. Yarıya 10 kişi başlıyorsun ve 1-0 yenik durumdasın. Ofansif bir takım olan Beşiktaş 10 kişiden sonra iyice atak yapınca büyükşehir pozisyon yakaladı.

anil luque
30.Ocak.2011, 22:45
Belediye bundan önceki maçlarda bize kök söktürmüştür doğrudur , bize çok ters gelmiştir doğrudur , evlerinde sürekli çelme takmışlardır doğrudur. Ama bunları yaparken kendi oyunlarını da biraz olsun sahaya yansıtmışlardır. Önce bizi bozup sonra kontraya çıkmış golü atmıştır. Ama bugünkü maçta önceki maçlarla alakası olmayan bir tablo vardı. Gole kadar Tevfik'in ceza sahası dışından vurduğu tek şut İBB adına ancak Beşiktaş adına Nobre'nin bomboş durumda altı pastan kalecinin üstüne vurduğu kafa , yine Nobre'nin çizgiden çıkan topu , Guti'nin korner sonrası seken toptaki ve Q7'nin trivelayla direği yalayıp giden topları.. Bunlar aklıma gelenler.

Maçın kırılma noktası Fırat Aydınus'un verdiği kırmızı karttır. Çok çok ağır bir karar. Lig de hemen her maç olan bir pozisyon. İBBli oyuncu daha hızlı davranıp ayağını koydu Aurelio da top yerine bileğine bastı. He şayet bu kadar kolay kırmızı çıkıyorsa rakiplerimizin her maçı en az 1 kişi eksik tamamlaması gerekir ama nerdeeee. Guti dediğimiz faullerden sonra gıkı çıkmayan adamı bile isyan noktasına getirdi bu maç , yine aynı şekilde futbol hayatı boyunca sessizliğiyle tanıdığımız Simao sürekli dert yandı durdu. Madem bir şeye kadar veriyorsunuz bari adaletli olsun , her iki tarafa eşit yaklaşın. Bana kalırsa bu maç ne taraftar baskısı yok 17 de 17 muhabbeti psikolojik olay sistem yanlışlığı cart curt hiçbir şey değildir bu maçın kaybedilme sebebi 10 kişi kalmamızdır. Önümüzdeki hafta Karabük'e patlarız , tabi hakem bize patlamaz ise...

bjk4ever
31.Ocak.2011, 00:01
Ben Beşiktaş'ta şunu anlamıyorum. Bu Ernst neden oynamaz. Daha iyisi mi var. Mevkiisinin TSL içindeki en iyi oyuncusu. En üzüldüğüm yanı biz rezil Cristian'a katlanıyoruz adamlar Ernst'i bile yedek bırakabiliyorlar.

O Schuster'in garipligi. Schuster inatci bir adam, hem sistem konusunda, hem oyuncu secimleri konusunda. Sene basinda da Delgado'yu onlibero olarak oynatmisti, surekli H.Arikan ve E.Guven'i izlemistik, sonra duzelmisti. Simdi ise yine ayni garip tercihleri yapiyor.

Bu arada kimse kirmizi karta birsey demesin, net kirmizi. Tabii bize karsi yapilan haraketerlerde bu net karti vermiyor hakemler maalesef, cifte standart ortada. En guzel ornegi birkac hafta evvel yine o stadda Alex'in yaptigi ayni hareket ve gormedigi kart.

eXcitinG
31.Ocak.2011, 00:59
DeLgado nun Trabzonspor`a attığı frikik goLünden uzun bir süre sonra Simao iLe tekrar frikik goLü gördük.

El Barto
31.Ocak.2011, 01:05
Zaten bu maçtan umudu olmayan Beşiktaşlılardandım ben. O yüzden mağlubiyet süpriz olmadı. :)

Tebrikler İ.B.B.'ye.

Zaten şu dünyada biz iki şeyden çekiyoruz bi Mahmut Hoca bi de İ.B.B. :)

Rehavi
31.Ocak.2011, 05:32
Rüyadan uyandık...

Maçtan sonra direk foruma girmemeyim dedim, moralim çok bozuktu, agresif agresif birileriyle tartışmayayım dedim, gerçi pek öyle bir ortamda yokmuş...

Maçı izleyen herkesin gördüğü üzere ne sistemde, ne de planlarda bir sorun yoktu. İlk yarı yaklaşık 30. dk larda kornerlerde 9-0 öndeyiz... Acayip baskıya aldık ama olmadı...

Yediğimiz golde Cenk in hatası olabilir ama olsun, zaten ligde kaybedeceğimiz pek fazla birşey yok. Hata yapacaksa gençlerimiz yapsın. Ama bu vakitten sonra kimse Ekrem i aternatif göstermesin... Arkadaş bir oyuncu bu kadar mı yaşadığı dünya dan bir haber olur. Ofansif bekten, hucuma katılırsın, katkı yaparsın... İbb zaten kapanmış ancak beklerle hucuma çıkınca pozisyon bulabiliyorsun, onları da sağolsunlar Ekrem le İbo harcadı. Bizim sağ taraf bildiğin koridor oldu, sağdan çıktığımız her atakta top Ekrem e gitti ve olumsuz sonuçlandı. Takım mecburen soldan yüklenmeye başladı, orada da İbo engelledi... İlk yarının sonunda İsmail i bile alsa hoca çok şeyler değişebilirdi. Sanırım sezon sonu Ekrem in sözleşmesi sona eriyor, bırakalım gitsin... Simao nun attığı golden sonra oyuncular sevinirken, yanımdaki birinin söylediği söz çok hoşuma gitti, Ekrem sen hiç gelip sevinme git uçta bucakta kendi kendine dur :)

Herşeye rağmen Schuster in oyun planı tuttuğu için ve her ne kadar oyuncu değişiklerinde geç kalsa da, iddiamız olmadığı bir kupa da ileride muhtemelen daha defansif oynadığımız takımlara karşı kesin işimizin düşeceği İbo yu çıkararak güvenini zedelemek yerine oyunda tuttu. Belki puan kaybettik ama en azından oyuncuyu kaybetmedik.

Yıldızlarımıza hiç kimse boşuna bir şey demesin. Bu kadar takıma karşı bekler birazcık olsun katkı yapamıyorsa, tabi ki hucum oyuncuları markaj altında kalır. Kaldı ki bir kontrada Almeida o boyla depar attı, top sürdü, mücadele etti, Guti yine bildiğimiz gibi ortalarıyla olsun paslarıyla olsun yine iyiydi. Simao nun frikik golü hoşuma gitti. Baskı altında da olsa atabilmesi gerçekten önemli. Q7 nin ortaları da çok etkiliydi özellikle ilk yarı. Ortalarının asiste dönüşmemesi biraz şanssızlık diyelim...

Aslına bakarsak, hoca hala takımı tanımaya çalışıyor. Nobre li hucum hattı, lig de tutuyor ama bekler olmadan da olmuyor.

Bazı arkadaşlar Bobo-Ernst-Necip ten bahsetmişler. Bunlar da oynasa daha fazla hucuma çıkmayacaktık ki... Savunma da da zaafımız olduğunu düşünmüyorum.

Hiç istemiyorum ama, arkadaş bazen insan çileden çıkıyor. Almeida nın her kafa topu mücadelesinde bir adamın kolu kafasının üstünde, Guti nin her aldığı topta sert müdahale, ceza sahamızın biraz önündeyken bile Guti topu alınca faul yapılıyor. Aurelio ya gelirsek... Kırmızı sanki biraz ağır değil miydi? Bunu sezon başından beri en fazla faul yapılan takımın taraftarı olarak söylüyorum... Kaç maçımızda rakip maçı eksik bitirdi ki? Onu da geçtim, bu gerginlik içinde Gökhan Ünal ın pozisyonu beni tam çileden çıkardı... Belki aşırı tepki veriyorumdur, bu kadar hakem hatası da normaldir ama ligde artık hedef belirlemekten vazgeçmeliyiz. Bu kadar kapanan takımlara karşı, kadromuzu zorlayacak kadar oynamaya çalışarak kendimizi yormak yerine,kısmen daha kolay alabileceğimiz Türkiye Kupası ve pek başarımız olmayan Avrupa Ligi ne kendimizi saklamalıyız.

Son olarak, ben ikinci yarıya acaba beklerden birini çıkarıp Ernst i mi alır diye düşünürken, hocanın Nobre yi çıkarıp Fernandes i alması ve oyuna hala haki olan taraf olması, 10 kişi kalmasına rağmen, takdire şayan bir hamleydi. Aslında, deplasman da, bu zor şartlarda, 10 kişiyle, sözde yaşlı kadromuzla, bu kadar baskılı oynayıp berabeliği yakalamak bile Beşiktaş taraftarına kafi gelmesi gerekir ama olmuyor işte :) Guti-Simao gibi başarıya doymuş yıldızlarımızın da golden sonra büyük bir hırsla sevinmeleri de, takımın ne kadar kenetlendiğini gösteriyor.

Cengo
31.Ocak.2011, 05:40
Belediye bundan önceki maçlarda bize kök söktürmüştür doğrudur , bize çok ters gelmiştir doğrudur , evlerinde sürekli çelme takmışlardır doğrudur. Ama bunları yaparken kendi oyunlarını da biraz olsun sahaya yansıtmışlardır. Önce bizi bozup sonra kontraya çıkmış golü atmıştır. Ama bugünkü maçta önceki maçlarla alakası olmayan bir tablo vardı. Gole kadar Tevfik'in ceza sahası dışından vurduğu tek şut İBB adına ancak Beşiktaş adına Nobre'nin bomboş durumda altı pastan kalecinin üstüne vurduğu kafa , yine Nobre'nin çizgiden çıkan topu , Guti'nin korner sonrası seken toptaki ve Q7'nin trivelayla direği yalayıp giden topları.. Bunlar aklıma gelenler.

Maçın kırılma noktası Fırat Aydınus'un verdiği kırmızı karttır. Çok çok ağır bir karar. Lig de hemen her maç olan bir pozisyon. İBBli oyuncu daha hızlı davranıp ayağını koydu Aurelio da top yerine bileğine bastı. He şayet bu kadar kolay kırmızı çıkıyorsa rakiplerimizin her maçı en az 1 kişi eksik tamamlaması gerekir ama nerdeeee. Guti dediğimiz faullerden sonra gıkı çıkmayan adamı bile isyan noktasına getirdi bu maç , yine aynı şekilde futbol hayatı boyunca sessizliğiyle tanıdığımız Simao sürekli dert yandı durdu. Madem bir şeye kadar veriyorsunuz bari adaletli olsun , her iki tarafa eşit yaklaşın. Bana kalırsa bu maç ne taraftar baskısı yok 17 de 17 muhabbeti psikolojik olay sistem yanlışlığı cart curt hiçbir şey değildir bu maçın kaybedilme sebebi 10 kişi kalmamızdır. Önümüzdeki hafta Karabük'e patlarız , tabi hakem bize patlamaz ise...

Buna kırmızı çıkmayacak ise hangisine çıkacak?
Aurelio toptan alakasız rakibin bileğine bastı. Direk kırmızı karttır, tartışması bile olmaz.
Bileğini kırar o müdahale.

Rehavi
31.Ocak.2011, 05:46
Aurelio toptan alakasız rakibin bileğine bastı. Direk kırmızı karttır, tartışması bile olmaz.

Keşke Gökhan Ünal a da çıksaydı de, yüreğimiz buz gibi olsaydı. Yoksa Aurelio ya çıkan kırmızı nın alakasız olduğunu söylemiyoruz zaten. Ama sarı da olabilirdi yani. Aynı Gökhan Ünal ın pozisyonu gibi...

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 06:05
Şu İBB'ye şansımız bir tutmadı gitti arkadaş.Hasagic'in hatasında top çizgiden çıkarılıyor,Cenk'in hatasında o kadar Beşiktaş'lının arasında top İBB'linin önünde çok rahat bir şekilde kalıyor.Üstüne 10 kişi de kalınca İBB gibi bize karşı her zaman etkili olmuş bir takıma yenilmemiz normal bir durum aslında.Canları sağolsun,önemli değil.Kötü oynayıp kaybetmedikten sonra çok da üzülmüyorum şu aşamada yenilmemize.Bu takım gelecek sezon ligde çok daha etkili sonuçlar alacak,inanıyorum.Bir de 17/17 baskı altına aldı muhabbetine bir şey söylemek istiyorum.Kimse bu kadro 17/17 yapmalı diye bir düşünce değilki,baskı olsun.Baya iyi bir kadro kuruldu.Acaba 17/17 olur mu muhabbeti oldu.Olmayacağı daha baştan belli oldu.Zaten olması da çok zor bir şeydi.Her maçta belli bir standardın üstünde performans sergilesen bile maçın sonucuna etki eden diğer etmenler yanında olmayabiliyor.(Şans vs.)

kalemci
31.Ocak.2011, 06:14
8 senedir lig avrupa kupa dahil daha BJK nın 3 maçını seyredemedim bugün yemin ettim en az 2 farkla yenene kadar büyükşehir maçı seyretmeyeceğim.

anil luque
31.Ocak.2011, 12:15

Ben bileğe değil veya rakiple alakası yok gibi bir şey söylemiyorum abim dikkatini çekerse. Anlatmaya çalıştığım şey şu; Aurelio topa doğru hamle yapıyor ama Holmen'di yanlış hatırlamıyorsam daha hızlı davrandığı için topa müdahale ediyor Aurelio da top yerine adamın bileğine basıyor. Herhangi bir kasıt yok orda zaten rakiple boğuşuyor kasti olarak yapması imkansız. Bence kırmızı çok ağır karar ama madem verilecek bu tür kartlar , ilk yazımda da söylediğim gibi rakiplerimizin maçlarını 11 kişi tamamlamaları birer mucize o zaman ..

Cengo
31.Ocak.2011, 16:42
Ben bileğe değil veya rakiple alakası yok gibi bir şey söylemiyorum abim dikkatini çekerse. Anlatmaya çalıştığım şey şu; Aurelio topa doğru hamle yapıyor ama Holmen'di yanlış hatırlamıyorsam daha hızlı davrandığı için topa müdahale ediyor Aurelio da top yerine adamın bileğine basıyor. Herhangi bir kasıt yok orda zaten rakiple boğuşuyor kasti olarak yapması imkansız. Bence kırmızı çok ağır karar ama madem verilecek bu tür kartlar , ilk yazımda da söylediğim gibi rakiplerimizin maçlarını 11 kişi tamamlamaları birer mucize o zaman ..

Ne olursa olsun bileğe basmanın cezası kırmızı kart, aşil tendonunun üstüne basmış, Allah korusun sakatlanabilir, futbol hayatı bitebilirdi.

Bunun tartışması bile yapmamak lazım aslında, giriş şekli çok yanlış. Teşebbüse bile kart gösteriliyor artık.
Dengesiz harekete bile kart gösterildiği futbol kurallarında hamle yapamadı, yanlış geldi bastı gibi bir durum olması imkansız. Tendona basmış isen cezası kırmızı kart, kendini koruması lazım basmaması, yanlış girmemesi için.Basınca ne olursa olsun dengesiz girişten cezası var.Sana kızmıyorum tabi ki, yanlış anlama beni lütfen.

Rehavi
31.Ocak.2011, 17:13
Ne olursa olsun bileğe basmanın cezası kırmızı kart, aşil tendonunun üstüne basmış, Allah korusun sakatlanabilir, futbol hayatı bitebilirdi.

İşte herkes de onu diyor ya zaten... Keşke biz kırmızı kartla cezalandırılırken, Gökhan Ünal da, Toraman ın cinsel hayatını bitirebilecek hamlesi de cezalandırılsaydı... Ya da daha önceki maçlarda bu ve benzeri hareketlerde, benzeri cezalar verilseydi. Ama olsun, bir standartları olsun, sertliğe izin verilmesin de, varsın biraz da mağdur olalım...

Rehavi
31.Ocak.2011, 17:28
Tamam da, geçen maçın kadrosu yazayım bak...

Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan(Sivok)-İsmail-Aurelio-Guti-Q7-Nobre-Simao-Almeida

Zaten bu kadroda 5 yabancı var. Neyse tam açıklayamasak da eğer bu duyumun da tutarsa senin kadro seçimi konusunda gerçekten başarılı olduğunu kabul edeceğim :D Her maç öncesi bi takım çıkarırsın artık bize :)

Tamam işte 5 yabancı var Sivok gelecek 6 Hilbert çıkacak 5 Ernst gelecek 6 :D

Cenk-Ekrem-Toraman-Sivok-İso-Ernst(Fernandes)-Aurelio-Maestro-Q7-Simao-Almeida gibi olur düşüncesindeyim

Hilbert in olmayışını cezasından dolayı tuttursanda, Nobre kısmını tutturamadın :D

Ben asıl kupada kimlerle oynayacağımızı merak ediyorum...
Simao-Q7-Guti-Sivok oynaması kesin olan yabancılar. Nobre yi Almeida nın yerine oynatsa, kalan 2 yabancı kontenjanını Hilbert ve Fernandes ya da Ernst ile kullanır. Muhtemelen yanlarına da Necip i koyar... Ama böyle birşey de yaparsa Bobo tam küser :) Yok Hilbert i oynatmasa, bu sefer de Ekrem le oynarız, yine verem etkeniyle enfekte olma riskimiz var. İnşallah Ekrem le birlikte Üzülmez yerine İsmail i seçer de, bari bir kanat düzgün çalışır... Bu durumda da muhtemelen aynı kadroda Aurelio yerine Ernst ya da Fernandes i koyacaktır. Son bir ihtimal de, Aurelio nun yerine direk Necip le başlar ve sağ beke de Hilbert i koyar... Tabi rakibin zor olmaması, maçın İnönü de oynanacak olması Necip in yükünü azaltabilir ama Necip o defansif yükü kaldırabilir mi? Şüphelerim var açıkcası.

Son olarak Nihat iyileşse de, Nobre nin yerinde biraz da onu izlesek...

Cengo
31.Ocak.2011, 17:49
İşte herkes de onu diyor ya zaten... Keşke biz kırmızı kartla cezalandırılırken, Gökhan Ünal da, Toraman ın cinsel hayatını bitirebilecek hamlesi de cezalandırılsaydı... Ya da daha önceki maçlarda bu ve benzeri hareketlerde, benzeri cezalar verilseydi. Ama olsun, bir standartları olsun, sertliğe izin verilmesin de, varsın biraz da mağdur olalım...

Tamam ama Anıl'a söylediği hakkında cevap vermiştim. Konuyu neden değiştirmek istemiştiniz anlayamadım.

Ona bakarsanız 20 küsür maç penaltı alamayan Fenerbahçe'ye gireriz, ki bu tartışma hiç bitmez.

besiktas1903
31.Ocak.2011, 18:20
Hilbert in olmayışını cezasından dolayı tuttursanda, Nobre kısmını tutturamadın :D

Ben asıl kupada kimlerle oynayacağımızı merak ediyorum...
Simao-Q7-Guti-Sivok oynaması kesin olan yabancılar. Nobre yi Almeida nın yerine oynatsa, kalan 2 yabancı kontenjanını Hilbert ve Fernandes ya da Ernst ile kullanır. Muhtemelen yanlarına da Necip i koyar... Ama böyle birşey de yaparsa Bobo tam küser :) Yok Hilbert i oynatmasa, bu sefer de Ekrem le oynarız, yine verem etkeniyle enfekte olma riskimiz var. İnşallah Ekrem le birlikte Üzülmez yerine İsmail i seçer de, bari bir kanat düzgün çalışır... Bu durumda da muhtemelen aynı kadroda Aurelio yerine Ernst ya da Fernandes i koyacaktır. Son bir ihtimal de, Aurelio nun yerine direk Necip le başlar ve sağ beke de Hilbert i koyar... Tabi rakibin zor olmaması, maçın İnönü de oynanacak olması Necip in yükünü azaltabilir ama Necip o defansif yükü kaldırabilir mi? Şüphelerim var açıkcası.

Son olarak Nihat iyileşse de, Nobre nin yerinde biraz da onu izlesek...

Kupa macinda Necip ve Bobo oynamali bence ikiside kac mactir ilk 11'de baslamadi. Bobo oynadikca daha iyi oynayan biri.

eXcitinG
31.Ocak.2011, 22:53
İBB maçında parmağı kırıLan Cenk 8 hafta yok.

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 22:58

Bu pozisyonda da topla alakasız ama Fırat Aydınus aynı cesareti gösteremiyor maalesef.Hakemlerimizin en büyük eksikleri standartları olmaması.

http://img404.imageshack.us/img404/839/18036118216604283281444.jpg

*Bu mesaj sana verilmiş bir cevap değil Cengiz abi.

anilton
01.Şubat.2011, 14:40
Başkasını bilemem ama böyle yenilmek beni çok fazla üzmüyor.Elbette önemli olan galibiyet ama sahada saldıran Beşiktaş görmek beni mutlu ve teselli etmeye yetiyor.

Oyunun ikinci yarısını 10 kişi oynayan Beşiktaş:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs079.snc6/168902_10150091679006871_613621870_6467027_4270785 _n.jpg

Burak Duran
01.Şubat.2011, 16:32
beşiktaşlı olsam böyle bir mağlubiyet sonrası zerre üzülmem çatır çatır top oynadı adamlar asıl sıkıntı bu son bölgedeki yaratıcılık ve bitiricilik sorunu devam ederse oluşur yoksa şuanlık bir sıkıntı yok

Homer J.S
01.Şubat.2011, 17:32
Başkasını bilemem ama böyle yenilmek beni çok fazla üzmüyor.Elbette önemli olan galibiyet ama sahada saldıran Beşiktaş görmek beni mutlu ve teselli etmeye yetiyor.

Oyunun ikinci yarısını 10 kişi oynayan Beşiktaş:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs079.snc6/168902_10150091679006871_613621870_6467027_4270785 _n.jpg

Galatasaray'ın haline bakın. :D