Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor [19. Hafta]

TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 03:09
http://www.yukleresim.com/images/00260093333565904010.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Rehavi
28.Ocak.2011, 03:25
İşte beklenen maç :) Her sonuca sevineceğiz ama sanki Fenerbahçe nin yenmesine daha çok sevineceğiz :)

Varonil
28.Ocak.2011, 12:30
Kazanırsak ligin yeniden başlayacağı bir maç olacak.Uçurumun kenarındayız.Beraberlik bile yetmeyebilir.

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 12:54
Bu maçı kazanmasına kazanırız. Ama sonra n'olacak? Ardından gidip Manisa'yı yenebilecek miyiz? Yani bu takım üst üste (Antalya'dan sonra) ikinci bir Anadolu galibiyeti çıkarabilecek mi?

Kazanırsak lig filan yeniden başlamaz. Manisa ve Kayseri maçlarını kazanırsak lig yeniden başlar. Manisa ve Kayseri maçlarından da iki galibiyet çıkarırsak Beşiktaş karşısına bir beraberlik kredsiyle çıkabiliriz.

Kazanamazsak... Bizim camia "hiç olmazsa şampiyonlar ligi ön eleme hakkı" diyecek sağduyu ve olgunluğu kaldıramaz. Oyuncuların zaten umrunda değil. Kazanamazsak, ligi Galatasaray'la aynı yerlerde bitiririz. Hatta bizim önümüze dahi geçebilirler. (Oğuz Çetin dönemini hatırlayın.)

TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 13:27
Fenerbahçe için zirveyle arayı kapatıp, yeniden yarışa katılma fırsatı, Trabzonspor için ise rakiplerinden birini tamamen yarıştan kopartıp, koltuğa daha sağlam oturma fırsatı yakalayabileceği bir maç olacak.

Fenerbahçe öncelikle ortasahanın kontrolünü ele alıp, Trabzonspor'un ortasaha-hücum bağlantısını tamamen engellemesi gerekiyor. Ortasaha kontrolünü ele almayı başardıktan sonra gol atmak çok zor olmayacaktır.

Bu maç Fenerbahçe oyuncuları için önemli bir kırılma noktası. Eğer bu maçı kazanırlarsa maç sonunda tribünlerden büyük destek görürler. Ancak aksi halde ortaya pek iyi bir manzara çıkmayacaktır.

sananes
28.Ocak.2011, 13:46
fenerbahçe yenilmediği sürece şampiyonlukta iddialı şekilde devam edecektir ama yenilmemek yetmez.takıma şampiyonluk iddiası için yetse bile,biz taraftarlara yetmez.geçen sene son maçta kurduğumuz baskının yarısını kursak fark olur zaten maç.çünkü o maç çok istisnaydı.bir daha gol olmamak konusunda bu kadar ısrar etmeyecektir top.kadro kalitesi,saha avantajı,farkı 4'e indirme gibi itici güçler fenerbahçenin kazanması için yeterli olur bana kalırsa.maç sonuna gelecek olursak,ne olursa olsun hakemler konuşulur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2011, 13:50
Fenerbahçe'nin büyük maçları iyi oynama avantajıyla kazanacağını düşünsemde umarım berabere biter...

RasAnt
28.Ocak.2011, 17:19
Büyük maçları aykut gelmeden önce her teknik adamla iyi oynuyorduk.Aykut geldi ilk yarı performansı 3 te 0 gs bile puan aldı kadıköyden bunun açıklması olamaz.Gitsin sportif direktörmü ne ondan olsun yada Alexi gönderip kendi 4-3-3 sistemini oturtsun yani gerçekten teknik adamsan ne kadar vazgeçmesi zor olsada takım için Alexe teşekkür edilmeli.Takımın bütün yükünü Alex çekiyor ama sistemine uymuyor aykutun,sistemini değiştirmeyi denedi yapamıyor takım ilk devre olmadı.Ya aykut gitmeli yada büyük kaptan Alex.

Gökay emre tarzında sert oynayan mücadele eden bi orta saha emreyle gökay çıkmalı derbiye birde topuzu koy 3 lü orta saha ileride sağ açıkta dia mutlaka olmalı.Bakacağız sonuca mutlaka kazanmalıyız

sarianet
28.Ocak.2011, 17:52
alex gitsin artık ya
allah razı olsun bize çok yardım etti ama alex sadece güzel bi skorer onun liderliğini hiç börmedik
bize lider bi teknik adam ve ider bi futbolcu lazım
yoksa aykut da gelse cankut da gelse farketmez

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 18:46
Kimin gideceği, kimin kalacağı sezon sonunda konuşulur. Şu anda katkı veren hiçbir oyuncuyu gönderme lüksümüz yok. Alternatifini koymadığın hiçbir yıldıza "git" diyemezsin. Zaten şu dakikadan sonra 'filan gitsin, falan kalsın'ı konuşmak laf-ı güzaf... Elde olan malzeme, kadro bu... Ve bir başarı gelecekse bu kadrodan, bu kadronun yıldızlarından gelecek. Gelmeyecekse yine aynı şekilde...

Bizim Fenerbahçe olarak yıllardır en büyük ayıplarımızdan birisi, hizmet eden, emek veren, sembol olmuş isimleri kovar gibi göndermemizdir. Ahde vefa yoksunuyuz. Pier Van Hoojdonk bunu yaşadı, Zico bunu yaşadı, İbrahim Kutluay bunu yaşadı, Serap Yücesir bunu yaşadı, Nalan Ramazanoğlu bunu yaşadı. Umarım Alex aynısını yaşamaz.

Bu forum bir nehir yatağı olsa, benim Alex eleştirilerim onu taşırıp sel yapmıştır. Kendisine değil, oyun tarzına... Yoksa Fenerbahçe'ye sembol olmuş bir değerin şahsını lekelemek hayatta yapmayacağım şeydir. Alex tarzı oyuncular, kişisel bir durumdur, beni mestetmiyor. Ama benim eğri veya doğru, futbola bakış tarzıma ters diye Fenerbahçe'ye malolmuş bir oyuncunun ardından trampet çalamam. Fenerbahçe tarihine bir kuyumcu titizliği ile merak duyan birisi olarak aksini yapmam mümkün değil.

Alex'i kimse Colin Kazım'ı gönderir gibi gönderemez. Buna kimsenin hakkı yok. Hoş, Diana'ya bir teşekkürü çok gören zihniyet yapar mı yapar.

anil luque
28.Ocak.2011, 19:13
Her iki taraf için de son derece önemli bir maç. Trabzonspor , Bursa'dan gelecek habere göre beraberliğe de yatabilir ama tabiki kesinlikle kaybetme lüksü yok. Fenerbahçe ise tamam ya da devam diyecek. Her türlü sonuca gebe bir maç vallahi. Bir Beşiktaşlı olarak beraberlik taraftarıyım tabiki ve umarım öyle bir sonuç çıkar. İki tarafa da Allah kolaylık versin.

sananes
29.Ocak.2011, 04:25
Büyük maçları aykut gelmeden önce her teknik adamla iyi oynuyorduk.Aykut geldi ilk yarı performansı 3 te 0 gs bile puan aldı kadıköyden bunun açıklması olamaz.Gitsin sportif direktörmü ne ondan olsun yada Alexi gönderip kendi 4-3-3 sistemini oturtsun yani gerçekten teknik adamsan ne kadar vazgeçmesi zor olsada takım için Alexe teşekkür edilmeli.Takımın bütün yükünü Alex çekiyor ama sistemine uymuyor aykutun,sistemini değiştirmeyi denedi yapamıyor takım ilk devre olmadı.Ya aykut gitmeli yada büyük kaptan Alex.

Gökay emre tarzında sert oynayan mücadele eden bi orta saha emreyle gökay çıkmalı derbiye birde topuzu koy 3 lü orta saha ileride sağ açıkta dia mutlaka olmalı.Bakacağız sonuca mutlaka kazanmalıyız

Bende bu tavrı anlamıyorum Aykut Kocaman babanızın oğlu mu sizin? 19 yaşındasınız profilde görüldüğü kadar Aykut diye aşağılayarak konustugunuz insan siz doğmadan önce de bu takıma şampiyonluklar kazandırıyordu.İnsanları sevmeyebilirsiniz,başarısız bulabilirsiniz ama birazcık saygı.

goosfraba
29.Ocak.2011, 04:26
ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum. oyunu önde kurabilirsek pek atak yemeyiz.

vurduğunuz gol olsun !

Chinatown
29.Ocak.2011, 13:10
son 5 Fenerbahçe deplasmanında sadece 1 kere yenildik, yenilme ihtimalimizi düşük görüyorum, (Egemen oynarsa tabi) ama kazanma ihtimalimizi de düşük görüyorum, sanırım berabere bitecektir bu maç.

Zekirdek
29.Ocak.2011, 13:20
Kötü ve dağınık bir oyun segileyeceğiz fakat mutlu sona ulaşacağız. 2-1 veya 3-1 kazanacağız.

jesmatador
30.Ocak.2011, 00:58
Konuyu dağıtmayalım ama Alex'de gönderilir mi be Aykut Kocaman ?
Maçı ya 2-1 ya da 3-2 bitiriiz

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 13:38
Arkadaşlar n'olacak bu Fenerin hali? Birşeyler söyleyip içimi rahatlatın ya!

Bu maçı kazansak bile bu takım bu yarışın sonuna kadar koşabilir mi?

Zekirdek
30.Ocak.2011, 13:42
Yaman abi hiç sanmıyorum. Zaten ne kadar koşsakta son turda şişiyoruz hepsi heba oluyor. Bali alıştıra alıştıra götürseler.

MeMo
30.Ocak.2011, 13:51
Arkadaşlar n'olacak bu Fenerin hali? Birşeyler söyleyip içimi rahatlatın ya!

Bu maçı kazansak bile bu takım bu yarışın sonuna kadar koşabilir mi?

Koşar abi.Geçen sene Selçuk attı kıvılcım oldu son 10 maçta 1 gol yedik yine şampiyon olamadık :) Bu sene de aynısı olur inşallah.

Clayman
30.Ocak.2011, 14:00
Trabzon burdan her türlü puanla döner. Fenerbahçe geçen seneden çok daha kötü durumda.

Since-1907
30.Ocak.2011, 14:05
Zor maç.Eğer yarışa ortak olmak istiyorsak ne olursa olsun bu maçı kazanmalııyız.Futbolcular da bunun bilincinde olursa maçı kazanırız diye düşünüyorum.

MeMo
30.Ocak.2011, 14:32
Trabzon burdan her türlü puanla döner. Fenerbahçe geçen seneden çok daha kötü durumda.

Keşke kimse bu kadar kötü durumda olmasa dimi.

anil luque
30.Ocak.2011, 14:35
Fenerbahçe'ye 1-0 açık girdim hangisi olursa olsun tabi beraberlik daha çok işimize gelir bizim :)

Bordo61Mavi
30.Ocak.2011, 16:28
Isimiz zor. Kazasiz belasiz hatasiz sakatsiz bi mac olsun. Daha iyi oynayan kazansin :)

sananes
30.Ocak.2011, 17:30
İki takıma da başarılar.Güzel bir maç olacağı kesin.Umarım kazanan biz oluruz.Ve ben kazanacağımızı da düşünüyorum.

Fenerbahçe açısından bakacak olursak,trabzonsporun sağ tarafı kuvvetli oraya koşan bir orta saha koyup (özer,mehmet) sağda dia ile başlamalıyız.Dia,cale'yi oldukça zorlar o tarafta.Ev sahibi olan biziz ve sağda mehmet solda özer başlamamalıyız korkaklığa gerek yok.Biz baskın taraf olmalıyız.Önlem alan değil önlem alınan takım gücü var fenerbahcede,bunu gösterir umarım futbolcular ve aykut hoca aksam.

RaSenGan
30.Ocak.2011, 17:46
Maçı izlemeyeceğim için umarım çok sıkıcı kısır bir maç olur hatta hiç gol olmaz doğru düzgün gol pozisyonu bile olmaz :p

RasAnt
30.Ocak.2011, 17:46
Bende bu tavrı anlamıyorum Aykut Kocaman babanızın oğlu mu sizin? 19 yaşındasınız profilde görüldüğü kadar Aykut diye aşağılayarak konustugunuz insan siz doğmadan önce de bu takıma şampiyonluklar kazandırıyordu.İnsanları sevmeyebilirsiniz,başarısız bulabilirsiniz ama birazcık saygı.

Benim bi tavrım yok kardeşim yanlış anlamak istedin sanırım cümlelerimi,aykut kocamana aykut yazdım diye saygıdan ödün verdiğimi düşünmüyorum onu aşağılayacak birşeyde söylemedim.

sananes
30.Ocak.2011, 17:56
Maçı izlemeyeceğim için umarım çok sıkıcı kısır bir maç olur hatta hiç gol olmaz doğru düzgün gol pozisyonu bile olmaz :p

ne bencil adamsın sen,kınadım :D

sarianet
30.Ocak.2011, 18:03
12 puanlık bir maç bu maçı almamız lazım :)

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 18:54
Ben bu maçta rahatım arkadaşlar. Şimdiden daha sonrasını düşünüyorum. Daha sonrası için güvenemiyorum bu takıma...

Haaaa... Bu maçı kazanamazsak... Tepetaklak gideriz. Soluğu sezon sonunda Galatasaray'ın yanında alırız. Bizim düşüşlerimiz sert olur. Ama İnşAllah kazanacağız.

RaSenGan
30.Ocak.2011, 18:59
ne bencil adamsın sen,kınadım :D

:D

Ben bu maçta rahatım arkadaşlar. Şimdiden daha sonrasını düşünüyorum. Daha sonrası için güvenemiyorum bu takıma...

Haaaa... Bu maçı kazanamazsak... Tepetaklak gideriz. Soluğu sezon sonunda Galatasaray'ın yanında alırız. Bizim düşüşlerimiz sert olur. Ama İnşAllah kazanacağız.

Abicim senin çok rahat olduğun bir maç daha vardı geçen sezon.Onda yenilmiştiniz.Bence sen rahat olma :icon_biggrin:

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 19:12
Zaten sonucunu bilemediğim tek maç oydu Aygün... Hangisine kaybederiz dediysem kaybetmiş, kazanırız dediklerimi birer ikişer kazanmıştık. Hatırlatmasan olmazdı. :D

goosfraba
30.Ocak.2011, 19:22
cristian 18de yok..

yoksa?

...

:D

Zekirdek
30.Ocak.2011, 19:47
Cristian 18'de yok. Eğer kazanırsak saatler sonra transfer haberi açıklanabilir.

BaGa TaRKaN
30.Ocak.2011, 20:06
Cristian 18'de yok. Eğer kazanırsak saatler sonra transfer haberi açıklanabilir.

Ya Kazanamasa? O Zamanda İhtiyaç Yok Transfere mi Derler?

Facx
30.Ocak.2011, 20:07
"sağ ayağının dışıyla müthiş bir plase" spiker kalitesini belli etti :D

Corpus
30.Ocak.2011, 20:13
"sağ ayağının dışıyla müthiş bir plase" spiker kalitesini belli etti :D

Bunu en son Hagi de gördüm ben :n:

Zekirdek
30.Ocak.2011, 20:21
Ya Kazanamasa? O Zamanda İhtiyaç Yok Transfere mi Derler?

Evet. Şaşırılası birşeyde olmaz. Bizim yönetimimizin klasik hali 15-16 maç için oyuncu almazlar. Dünya klübüdür devre arası transfer yapmaz. Ama şampiyonluk imkanı azda olacağı için Aykut Hoca olduğu için alacaklar diye düşünüyorum.

Bu arada yazarken golü bulduk. Büyüksün Alex. Yine asisti yaptı. Lugano'ya büyük aferin.

Rsa
30.Ocak.2011, 20:22
Lugano'nun golüyle öne geçtik.

Night_Mare17
30.Ocak.2011, 20:22
Lan Lugano derbilerde forvet gibisin yav :D

Facx
30.Ocak.2011, 20:25
niang 2-0 güzel gol

Rsa
Mamadou Niang, 2-0.

Zekirdek
Kara boğa geri döndü. Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor Ayrıca Gökhan'a helal olsun.

Night_Mare17
30.Ocak.2011, 20:28
Man U izliyorsa Gökhan'a bye o zaman :D

furkan58
30.Ocak.2011, 20:38
Lugano ve Niang 2-0 Takım İstekli Hırslı Presli Başladı . İlk Yarı Gol Yemessek Maçı %60 Kazanırız Gibime Geliyor ..

Clayman
30.Ocak.2011, 20:38
2. golden önce Jaja'ya tekme atmış Emre. Demiştim Bünyamin Gezer yapar birşeyler diye...

garydelgadov
30.Ocak.2011, 20:42
Niang yine vuruş dersi verdi.

GebzeLi1907
30.Ocak.2011, 20:51
bünyamin gezer dengesiz maç yönetiyor sacma sapan kararlar vermeye başladı gollerden sonra.maçı bize vermeye calıştığı falan yok cok gereksiz sacma bi yorum olmuş.

cok istekli arzulu başladık ve golleri bulduk ancak son bölümlerde cok kapandık geriye ikinci yarı bu kadar geride değil de biraz daha top yaparak oyunu soğutmayı denersek dia ve niang'ın hızıyla kontralarla farkı arttırabiliriz.

takım cok iyi hazırlanmış kafa olarak maca, her maça böyle cıksalar keşke selcuk bile gözüme bi hoş geldi ilk yarıda..

titates1
30.Ocak.2011, 20:55
bünyamin gezer dengesiz maç yönetiyor sacma sapan kararlar vermeye başladı gollerden sonra.maçı bize vermeye calıştığı falan yok cok gereksiz sacma bi yorum olmuş.

cok istekli arzulu başladık ve golleri bulduk ancak son bölümlerde cok kapandık geriye ikinci yarı bu kadar geride değil de biraz daha top yaparak oyunu soğutmayı denersek dia ve niang'ın hızıyla kontralarla farkı arttırabiliriz.

takım cok iyi hazırlanmış kafa olarak maca, her maça böyle cıksalar keşke selcuk bile gözüme bi hoş geldi ilk yarıda..

Selçuğun her maç böyle oynayacağı garanti olsun transfer falan yapmayalım :D

EndoplazmiK RetikuluM
30.Ocak.2011, 20:56
Mehmet ne oynadı be.

@Clayman

Cale-Niang pozisyonunu izlemeni öneriyorum.

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:06
Güzel mac oluyor tempo bir hayli hizli goller de cok güzeldi Lugano'yu o kadar cekiyor Giray durduramadi, ikinci gol de cok güzeldi bitiris hazirlanis acisindan. Ama iki golde de Giray'in hatasi var.

Jaja Emre pozisyonu bana göre fauldü. Cale'nin yaptigi ve Fb lehine verilmeyen bi pozisyon vardi.

Spiker Jaja Emre pozisyonunda hakem avantaja birakti dedi :D

izmer96
30.Ocak.2011, 21:08
Trabzonspor'un mantalite olarak sampiyonluga hazir olmadigina cok iyi bir ornek bu macin ilk yarisi , FB resmen surkulase etti TS'yi

DaveJones
30.Ocak.2011, 21:27
Hakem resmen cevap verdi Orhan sana.

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:27
Selcugun da kirmizi kart görmesiyle 3 büyüklerin üc orta saha oyuncusu kirmizi kart görmüs oldu

RaSenGan
30.Ocak.2011, 21:28
3 büyüklerin de orta saha oyuncuları kırmızı kart gördü ilginç :)

Tüh benden önce söylenmiş :D

Clayman
30.Ocak.2011, 21:28
Sonunda atıldı Selçuk. 10 kişi Fenerbahçe.

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:30
Cok sari kart cikmaya basladi

Clayman
30.Ocak.2011, 21:31
Trabzonspor da 10 kişi, Glowacki atıldı.

BaFraLı
30.Ocak.2011, 21:32
Glowacki'de kızardı :D

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:32
Eyyamci Bünyamin mac boyunca her iki tarafa da cok kötüydü

Clayman
30.Ocak.2011, 21:33
Eyyamci Bünyamin mac boyunca her iki tarafa da cok kötüydü

Selçuk'u atmak zorundaydı, durumu dengelemek için de Glowacki'yı attı.

GebzeLi1907
maç ne güzel başlamıştı hakem maçı bu hale getirdi.

garydelgadov
Gılovaçki de gitti.2 dakikada 2 kart Noumanın rekorunu kırdı.:D

GebzeLi1907
30.Ocak.2011, 21:34

selcuk a da glowacki ye de gösterilen tüm kartlar doğru

uAburak89
30.Ocak.2011, 21:34
Trabzonspor bu maçı alacak bir oyun ortaya koymadı, maç daha bitmedi ama burdan çevireceklerini sanmıyorum, Fenerbahçe haketti ve kazandı.

Hakeme gelince, bence hiçbir takıma yaranmaya falan çalışmıyor, tamamen kötü ve eyyamcı bir yönetim sergiledi. Hatalı karar veriyor, sonrasında telafi etmek için başka bir hatalı karar veriyor, zaten bizim hakemlerimizin en büyük sorunu bu. Sonuç olarak ne Fenerbahçe hakem ile kazandı, ne de Trabzonspor hakem yüzünden kaybetti.

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:39
Hakem kötüydü ama ilk yari cok güzel mac oldu su dkdan itibaren TS'nin gol atacagini sanmiyorum tebrikler Fb bu galibiyet cok iyi olacak onlar icin

garydelgadov
30.Ocak.2011, 21:41
Bugünkü mağlubiyetimiz hiçbir şeyi değiştirmedi.Bırakın Beşiktaş'ı Galatasaray bile şampiyonluk yarışına dahil olabilir böyle giderse.Trabzon taşıyamaz bu ağırlığı sanmıyorum.Daha iyi bir oyun beklerdim.

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:55
Fb taraftari Bjk'nin marsini mi söylüyor ben mi yanlis duydum

Clayman
30.Ocak.2011, 21:56

Aynen öyle. Kontrasını girdiler.

GebzeLi1907
30.Ocak.2011, 21:56

melodi oda içerik epey farklı

Lucas Neill
30.Ocak.2011, 21:58
Tayfun terlemeden kirmizi kart gördü :D

jesmatador
30.Ocak.2011, 21:59
Bu maç burda biter ve Fener kazandı..... Oleyyy be :D

GodfatheR
30.Ocak.2011, 22:04
İşte bu ! helal olsun çocuklar. Baştan sona hakkımızdı. İlk yarı attık işi bitirdik.

uAburak89
30.Ocak.2011, 22:05
Bu Bünyamin Gezer hep böyle, geçen senede Sami Yen'deki Bursaspor maçında Neill'i attıktan sonra saçma bir şekilde Zapo'yu atmıştı. O kararın ardından bizim tribünlerden eyyamcı tepkisi gelmişti. Bu adamı tutup maçlara veriyorlar bir de.

SAİT71
30.Ocak.2011, 22:12
Anlamıyorum Trabzon'un 10 kişi kalmasında ne gariplik var ki bence doğru karar. Yanlış olan hakemin 2. yarıda oyunun kontrolünü kaybedip önüne gelene sarı kart göstermesiydi. Kırmızılar çok doğruydu.

Aykut Hocaya olan güvenim 10 kat daha arttı. Şampiyonluk için epey yol var daha. 4 puan farkla lider Trabzon. Hala avantajlı olan onlar. Ama büyük takımların birbirleriyle oynayacakları maçlar ligin kaderini belirleyecek...

Takımımız ilk yarı çok iyi oynadı. Oynatmadı Trabzon'u. İyi bastık. Golleri buluncada kapanarak skoru koruduk ama ben çokta memnun kalmadım bundan. Biraz daha ileri çıkmalıyız. İleri çıkınca çok etkili oluyoruz pozisyon bulmak açısından. 2 taneyi attıysak 3. yüde atmalıydık. Trabzon ile oynadığımız için bu dediğimi geri alabilirim ama bundan sonraki maçlarda bu kadar çok geriye yaslanmasak daha güzel olacak...

sananes
30.Ocak.2011, 22:16
Sözüm sadece bu takım çalışmamış devre arasını boş geçirmiş diyen renkdaşlarıma, gördünüz mü fiziği yetersiz dediğiniz takımı. Tebrikler Fenerbahçe,tebrikler aykut kocaman.

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 22:16
Aygün ben sana demedim mi? :)

O neydi arkadaş öyle? Özellikle ilk 30 dakika sanki bütün takımın içine Ömer Onan kaçmış gibiydi.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

vuque
30.Ocak.2011, 22:18
Öncelikle tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum güzel ve önemli bir galibiyet elde ettik ama böyle önemli maçları kazandıktan sonra gidip Anadolu takımlarına puan kaybederlerse bu kazandıkları önemli puanların hiçbir anlamı kalmıyor...

Clayman
30.Ocak.2011, 22:21
Eğer Fenerbahçe şu maçı kaybetse ne yorumlar yapılacaktı çok merak ediyorum.

Clayman
30.Ocak.2011, 22:24
Ahmet Çakar: " Bünyamin Gezer skandaldı."

Börk
30.Ocak.2011, 22:24
Ahmet Çakar'ın kendisinden başka her hakeme yaptığı klasik yorumlardan biri.Kaile almaya gerek bile yok :)

SAİT71
30.Ocak.2011, 22:25
Biz bu maçı yenilmeye hazır bir halde izledik zaten. Yenilseydikde çok bir şey değişmeyecekti. Şahsen hocamıza yine destek olacaktık...

A.Çakar'ın yorumları sadece komedi programlarına konu olabilir ancak... Hakem skora etki edecek bir hata yapmadı ama maçın içindeki kararlarıyla oyunun kontrolünü futbolculara verdi ve oyunu sertleştirdi....

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 22:27
Anlamadım. Şimdi Fenerbahçe "yenilmiş" gibi mi yorum yapmalıyız? Oynanan futbola göre yazılıp çizilecek elbette.

TR.CaPTaiN
30.Ocak.2011, 22:36
Bu sezonun en iyi oyunuydu. Maçın tamamında ne yaptığını bilen, çok iyi yardımlaşan Fenerbahçe vardı. Özellikle ilk 35 dakika büyük keyif verdi. Trabzonspor gibi bol pas yapan, rahat pozisyona giren bir takıma maç boyu net pozisyon vermedik. Direkten dönen 1 top var, o da zaten ortasahadan kullanılan bir serbest vuruştan geliyor.

Normalde Trabzon maçını izlediğimizde Selçuk'un çok fazla topla buluştuğunu görürüz. Ancak bugün Fenerbahçe ortasahada öyle bir baskı kurdu ki Selçuk İnan'ın ismini 15-20 dakika duymadık bile. Ortasahada Mehmet muhteşemdi. Bir ara sahada 3 tane Mehmet Topuz var zannettim. Emre çok iyidi, 86. dakikada rakip sahada prese devam ediyordu. Selçuk yine bazı hatalarına rağmen çok iyi mücadele etti. Dia ortasahaya yardım etmesi konusunda uyarılmış, o da çok sık desteğe geldi. Niang ilerde bastı, Alex ortasahaya yardıma geldi. Ve tüm bunların sonucunda bu sezon sadece Bursaspor maçının ilk yarısında gördüğümüz takım halinde oynamayı becerebilen Fenerbahçe'yi 2. kez gördük.

Geldik klasikleşen hakem meselesine; bu maçı değil Bünyamin Gezer, Şenol Güneş yönetse dahi Fenerbahçe bu maçı kazanırdı. Bünyamin Gezer'in karşılıklı verdiği hatalı kararlar ortamı ve oyuncuları gerdi, kart sayısı arttı. Selçuk ve Glowacki'nin atılması doğruydu. Haftaiçi oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında Cale'nin Niang'a yaptığının aynısını Caner yaptı ve sarı kartı gördü. Bu maç içinde de aradan 1 dakika geçmeden Trabzonspor lehine aynı harekete hakem faul çalınca itirazdan Lugano kart gördü. Benim aklıma Fenerbahçe aleyhine olan geldi, aynı şekilde Trabzon aleyhine de olan pozisyonlar vardır. Bu maçın sonucuna hakem tesir etti diyenle de sabaha kadar gerekirse tartışırız. Fenerbahçe'nin 2. golünden önce Jaja'ya Emre faul yapıyor ancak hakem avantaja bırakıyor, top S. İnan'da kalıyor, Selçuk da topu kullandıktan sonra 3-4. pozisyonda Fenerbahçe topu alıyor, götürüyor ve golü atıyor. Hayır avantaj kuralı 5 dakika boyunca geçerliyse orasını bilemiyorum.

Tüm takım çok iyidi ama 1-2 kişiyi biraz daha öne çıkarmak gerekirse; Mehmet ve Emre'dir. İkisi arasında da Mehmet daha öne çıktı. Kısacası maçın yıldızı bana göre Mehmet Topuz'dur.

Seyircimiz de uzun aradan sonra kendine gelmiş gibiydi.

Galibiyet için takımımıza tebrikler.

RaSenGan
30.Ocak.2011, 22:38
Aygün ben sana demedim mi? :)

O neydi arkadaş öyle? Özellikle ilk 30 dakika sanki bütün takımın içine Ömer Onan kaçmış gibiydi.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Valla abi 2-0 olunca Hakan abi demişti dedim helal olsun :icon_biggrin:

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 22:45
Bundan sonra iş son haftaya kalınca yorum yapmayacağım. O zaman şaşırıyorum, yanlış anons oluyor. :)

A.FaruK
30.Ocak.2011, 22:55
Uzun zaman olmuştu böyle bir Fenerbahçe izlemeyeli. Üst düzey mücadelenin sonunda galip geldik. Hakem tartışmalarına girmeye gerek yok çünkü haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Muhammed abinin dediği gibi maçı Şenol Hocada yönetse bu mücadeleye karşı galip gelemezdiler bence.

Tek tek isim yazmaya gerek yok tüm futbolcular yürekten oynadı. Maçtan sonra Hakan abiyle maçın küçük bir kritiğini yaptık harbiden dediği gibi hepsinin içine Ömer Onan kaçmış (: . Birde Hakan abinin dediği bir nokta daha var ve asıl önemlisi bundan sonraki 2-3 haftalık periyod. Bu galibiyeti anlamlı kılmak adına bundan sonraki o 2-3 haftayı kayıpsız atlatmamız gerekiyorki bu yarışın içinde yine varolalım.

Lafı fazla uzatmaya gerek yok galibiyetin tadını çıkaralım. İnşAllah şampiyonluk potasına girdik sonundada şampiyon olarak çıkarız.

titates1
30.Ocak.2011, 22:56
Alex koşup baskı yapıyordu daha ne olsun ? ayrıca Alex bi ara resmen dalga geçti , topla koşular yaptı

EndoplazmiK RetikuluM
30.Ocak.2011, 23:00
Alex çok iyiydi, 6 sprint yapıp 7600 küsür metre koştu. Dia'dan yaklaşık 100-150 metre daha az.

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 23:14
A.FaruK arkadaşımız üç gün önce mesaj bırakmış. Ona dedim ki, "Pazar akşamı sana telefon açacağım, o zaman görüşelim ve Trabzon galibiyetinin keyfini çıkaralım." Yine yazmış, "kaybedersek aramamazlık etme ama." Yok, ararım dersem ararım. :)

Muhammed arkadaşımız maçla ilgili yazılacakları yazmış. İlave edeceğim şu: Bence maçın asıl kahramanlarından birisi de Alex... Bu sezon 1-1'lik Bursa maçından sonra en güzel maçını çıkardı; özellikle ilk devre... Bahsettiğim Bursa maçında son birkaç yılın en etkili maçını çıkarmıştı. Bugün de o seviyeye yakındı. Özellikle ilk devre... Beni en fazla mesteden de, o bağırdığı, hırs küpü gibi topu yiyecek vaziyette jeneriğe düştüğü görüntü... Sevmiyorum öyle baygın baygın bakınan oyuncuları. İşte bu!

yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 23:21
Niang 53. dakikada Alex'in serbest atışında altıpasa yaptığı koşuda düşmüştü. Maraton proğramında herkes ittifakla tartışmasız penaltı diyor.

TR.CaPTaiN
30.Ocak.2011, 23:28
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra hem karşılaşmayı değerlendirdi hem de Aykut Kocaman ile arasındaki gerginlik hakkında konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta iyi oynayamadıklarını ve mağlup olduklarını söyledi. Güneş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuna iyi başlayamadıklarını ifade ederek, ''İki gol gelinceye kadar oyun akışımız hiç yoktu. Top kullanmada pas yapmada sıkıntımız vardı. Rakibi karşılaşmada sıkıntılar oldu. Takım oyunu ve oyun disiplini olmaması nedeniyle kaybettik. Rakibi tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler'' dedi.
Oyuncularının kendi performanslarının altında oynadığını belirten Şenol Güneş, ''Kendi oyunumuzun pas yüzdemizin altında oynadık. Zaman zaman iyi çıkışlar yaptık ama rakip 10 kişi kaldığında, bunu kullanmak yerine biz 9 kişi kaldık. Oyunun başında bugün maçın atmosferini taşıyamadık, hem fizik olarak hem düşünce olarak. Fenerbahçe bugün seyirciyi, sahayı, atmosferi çok iyi kullandı. Oyun olarak çok akıcı olmamasına rağmen oyuna göre oynamasını bildi'' diye konuştu.

-''AYKUT'U YARALAMAK İÇİN SÖYLEMEDİM''-

Şenol Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı gerginliğin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti: ''Benim bir şey yaptığım yok. Nereden nasıl çıktı bilmiyorum. Bu zamana kadar biz hak ettiğimiz puanları oynayarak aldık. Hak ettiğimiz puanlara saygısızlık olunca cevap vermeye çalıştık. Sadece düşüncemi söyledim, Aykut'u yaralamak, suçlamak için söylemedim. Aykut hoca Fenerbahçe gibi büyük bir camianın antrenörü. Niye ona saldırayım. Ben kendi gerçeklerimi söyleyen biriyim. Aykut Kocaman Türk futboluna oyuncu ve antrenör olarak hizmet eden bir arkadaşımız, şimdi işini yapıyor. Camialar arasında kin ve nefret tohumları atmak yerine sevgiyi çoğaltmak zorundayız. Ama kamuoyunda bundan gündem çıkarıp, bunu saha sonuçlarına yansıtmayı, maçın gerginliğini arttırmak isteyenlerin, biraz oyununa alet olduğunu düşünüyorum. Ben o oyunun içinde yoktum. Hiç olmadım.''

-''SAHANIN EN İYİSİ HAKEMDİ''-

Şenol Güneş, maçın hakemi ile ilgili soru üzerine, hakemlerle ilgili konuşmamaya çalıştığını belirtirken, ''Bana göre bize 2 kırmızı kart göstermesine karşın sahanın en iyisi hakemdi. Bugün kaybettiğimiz için bunu çok rahat söylüyorum'' dedi.
Hakemleri rahat bırakmak gerektiğini vurgulayan Güneş, ''Oyuncular konuşmayacak, işini yapacak. Hakemleri rahat bırakmak gerekir. Bunu dediğim zaman hakemleri korumuyorum, öbür türlü konuşunca da saldırmıyorum. Bugün de hakemi konuşmak haksızlık olur'' diye konuştu.
Şenol Güneş, Beşiktaş maçında oyuncuların bir çoğunu oynatmayarak Fenerbahçe maçına daha diri çıktıklarını belirterek, ''Ama o maçta korktuğumuz, düşündüğümüz bazı şeyler bu maçta oldu. Hem sakatlık hem de kartlar ortaya çıktı. Bizim takım iyi oynayan bir takım. Futbol oynayarak bugünlere geldik. Daha iyi oynamak gerektiğini söylüyorum. Bugün oyunumuz eksik kaldığı için yenildik. Ligde 5 puan yitirdik. Bu takımın iyi işler yapacağını düşünüyorum. Lig maratonunda puan kayıpları olacaktır'' şeklinde konuştu.

AA

A.FaruK
30.Ocak.2011, 23:33
A.FaruK arkadaşımız üç gün önce mesaj bırakmış. Ona dedim ki, "Pazar akşamı sana telefon açacağım, o zaman görüşelim ve Trabzon galibiyetinin keyfini çıkaralım." Yine yazmış, "kaybedersek aramamazlık etme ama." Yok, ararım dersem ararım. :)

Olsun abi yensekte yenilsekte mühim değil yeterki irtibatı koparmayalım :)

Neron_FB
30.Ocak.2011, 23:46
Fenerbahçe en sonunda bu kadar güzel top oynayınca insana şevk de geliyor yorum yazmak için :) Ben bu sene ilk kez şampiyon olabileceğimizi sezdim. Eğer Manisa ve Kayseri maçlarını da alırsak İnönüden de puan çıkartabiliriz ve iddialı konuma gelebiliriz. Tebrikler Fenerbahçe'me..

Bir de Şenol Güneş'i tebrik ediyorum. Maç sonu açıklamasının her harfine katılıyorum.

World Hollow o1
31.Ocak.2011, 00:03
Güzel maç oldu, Tayfun Cora'ya bak sen ya Alex'le karşı karşıya gelmiş, adam atar yapıyor belliydi sahaya fazla olduğu G.G'e bir hareketi vardı yanlış hatırlamıyorsam birde...
Tebrikler Fenerbahçe..
Tebrikler Trabzonspor..

DisCo
31.Ocak.2011, 00:26
Temposu yüksek bir karşılaşma oldu. Fenerbahçe'nin böyle bir oyun ortaya koyacağını kimse tahmin etmiyordu. Sahaya çok iyi yayıldılar ve topa sürekli basmaları büyük avantaj sağladı ki 2. gol bu şekilde geldi. Trabzonspor'da yenmekten ziyade beraberliğe gelmişti. Mesela bir Alanzinho çok etkili olabilirken yedeklerde oturuyordu. Trabzonspor yanlış strateji ile kupadan olduğu gibi bu maçtanda oldu.

Maçın tek kötü yanı hakemdi. Sertliğe müsade edeyim dedi ama ipin ucunu kaçırdı. Bir tarafa verdiği kararı diğerine vermedi. Ceza alanı içindeki çekmelere göz yumdu, penaltıları es geçti. Tüm bunların birleşimi ile beraber maçında kontrolünü kaybetti. Sonrasında kartlarla toparlayayım derken maçın kaderiyle oynayabilirdi. Bu tutumu ile iki takımın gelecek maçlarını etkiledi. Çünkü oyuncular cezalı duruma düştü.

Sonuç olarak lige zevk geldi diyebiliriz. Kayserispor biraz zorlarsa hatta puan kayıpları ile beraber belki Beşiktaş'ta yetişir. Kalan maçlarda ligin heyecanı devam edecektir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 00:29
Tebrikler Fenerbahçe'ye galibiyetlerinden dolayı...Trabzonspor 2.yarıya iyi başlamadı 2 maçta 5 puan kaybettiler.

Zekirdek
31.Ocak.2011, 00:34
Niang'ın gol vuruşu üniversitelerde tez konusu olur.

eXcitinG
31.Ocak.2011, 00:58
Niang'ın gol vuruşu üniversitelerde tez konusu olur.

O kadarda değiL. GoLde ki vuruş sıradan bir vuruş.Ama topa yöneLmesi süper dersLik. AsıL sağ ayak dışı iLe vurup, Onur un çıkardığı oLur beLki.

SAİT71
31.Ocak.2011, 00:59
Ben o vuruşu İlhan Mansız'ın Senegal'e attığı Altın Gol'e benzettim ama biraz daha açısı ve şekli farklıydı. :)

Zekirdek
31.Ocak.2011, 01:10
O kadarda değiL. GoLde ki vuruş sıradan bir vuruş.Ama topa yöneLmesi süper dersLik. AsıL sağ ayak dışı iLe vurup, Onur un çıkardığı oLur beLki.

Ama abartmış olabilirim fakat oradan gelen bir topu o noktaya yollayacak bir oyuncu bilmiyorum ben Türkiye'de.

BleedingMoon
31.Ocak.2011, 01:13
selçuk atılana kadar sahanın en iyilerindendi. özellikle ilk yarı... tam bir tireless ball winning midfielder. gattuso gibiydi yeminle. zaten kendisi de bu iyi oyununa şaşırıp sonunda oyundan attırdı kendini. olsun, en azından bu mücadele umut verici.

oyuncuları bire bir karşılaştırdığımızda sadece bizim selçuk diğer selçuk'tan daha kötü. bahsettiğim gibi selçuk da çok iyi oynayınca maçı ilk yarıda güzel oyunla rahatça kopardık. ikinci yarı da iyi mücadele ettik.

takım havaya girdi gibi. -andre santos bile güven verdi.- emre'nin yanına alınacak sağlam bir orta sahanın takımın geleceği yönünde büyük etkisi olacak gibi. umarım deyim yerindeyse köpek gibi koşacak ve toplara ölümüne basacak, gerektiğinde de ileriye destek olacak appiah tarzı bir oyuncu gelir.

Universal
31.Ocak.2011, 01:33
Artık o kadar soğudum ki şu maçı izlememiştim; ama çok şey kaçırdım, artık diğer maçlarda tribünde ki yerimi alacağım.

M.O.S.H
31.Ocak.2011, 05:24
Bende son yarım saati izledim keşke baştan izleseydim diyorum güzel maç olmuş tebrikler Fenerbahçe'me :)

Bordo61Mavi
31.Ocak.2011, 06:32
Fenerbahceyi Sukru Saracoglunda izlemek baska oluyor, hani evde oyniyanin avantaji olur derlerya Fenerbahce icin bu daha cok gecerli. Galibiyeti fazlasiyla hakketiler. Sampiyonluk yarisinda bence 3 takimin durumu esitlendi.

Bursa her 2 takimlada mac yapmasi lazim. Bunlardan birini alirsa bi adim one cikar gibi geliyor bana.

Ayrica Senol hocam seni cok seviyoruz

MeMo
31.Ocak.2011, 13:11
Müthiş oynadık,taraftar da müthişti ayrıca.Grupların geri dönmesi kendini belli etti.Trabzon buradan puanla dönemedi,Fenerbahçe çok kötü durumda değilmiş.

Since-1907
31.Ocak.2011, 13:38
Herkes müthiş oynadı.Taraftar olsun futbolcular olsun üzerine düşeni fazlasıyla yaptılar.Tek tek oyuncuların performansını değerlendirmeyecem fakat Mehmet Topuz'u ayrı tutmak istiyorum.Müthiş oynadı , oyunun iki yönünüde çok iyi oynadı.Yaptığı asist çok iyidi.Zaten golü kendisinin yaptığı presle attık.

Böyle istekli oynamaya devam ederiz inşallah.Tebrikler takımımıza.

Universal
31.Ocak.2011, 14:02
Bu maçı 2-0 kazanamamız daha bir güzel oldu, ikili avarejda artık Trabzondan üstünüz.

CeNTeR_TR
31.Ocak.2011, 16:15

Demekki geçen seneden daha iyi durumdaymışız.

2. golden önce Jaja'ya tekme atmış Emre. Demiştim Bünyamin Gezer yapar birşeyler diye...

Peki o pozisyonda hakem'in avantaj kuralı oynattığını gördün mü ?

Durumu dengelemek için mi ? Sen maçı izliyormuydun yoksa Trabzon radyosundan falan dinliyormuydun ?

Eğer Fenerbahçe şu maçı kaybetse ne yorumlar yapılacaktı çok merak ediyorum.

Amaç ney burada ? Mükemmel galibiyeti bir şekilde tartışma konusu çıkartarak konuyu başka yerelere çekmek mi ?

Tüm konudaki mesajları okudum 3 gündür nete giremediğim için senin mesajların en çok göze çarpan mesajlar oldu.

Galibiyeti karalamak için mesaj yazmışsın , gole bahane üretmişsin , Trabzon'dan oyuncu atılmasını oyuncu dengelemek olarak yorumlamışsın . . .

* * *

2 İğneyle ayakda durmama rağmen bi yandan Samsunspor bi yandan Fenerbahçe maçındaydı gözüm.İlk yarım saat mükemmel bir futbol oynadık.Ama sonrasında bunu başaramadık.Aykut Hoca'nın bu huyunu sevmiyorum takımı geri çekiyor (!) Bu sefer seyir zevki mükemmel olan maçın tüm zevki kaçıyor.

Trabzonspor'a top oynatmadık desek yeridir.Alex koşmuyor diyenlere ise evet Alex koşmuyor çünkü yanındakiler çok koşuyor Alex dikkatlerden kaçıyor (:

yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 16:27
Geçmiş olsun Turgut. Ben daha yeni kurtuldum şu hastalıktan. Senide mi buldu?

SAİT71
31.Ocak.2011, 16:31
Bende çok kötüyüm sesim değişti ya :S

Bu arada hasta olan arkadaşlara acil şifalar. Çok kötü bi durum. Hele benim gibi bronşiti olanlar.

CeNTeR_TR
31.Ocak.2011, 16:32
Sağolasın Hakan Abim.Maç vardı abi Hafta sonu Tokattaydım gece kombi falan arıza yaptı kaldığımız yerde çok fena hale geldi neyseki maçı aldık play-off lara kaldık (:

yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 16:33
@SAİT71;

Ben hep diyorum arkadaşlar, gollerden sonra sevinç çığlığını abartmayın, ortalıkta keçi gribi dolaşıyor. Alırsınız soğuğu...

RaSenGan
31.Ocak.2011, 17:09
Muhabbetleri Kafede yapalım abilerim burada futbolu konuşalım.Geçmiş olsun bu arada :)

sarianet
31.Ocak.2011, 17:11

guiza olayından sonra bize bu vuruşlar öyle geliyo :)

KaPaLı
31.Ocak.2011, 20:00
Maçın oyuncusu; Mehmet Topuz bana göre. Müthiş bir adam. Sahada herşeyi yaptı.

Varonil
31.Ocak.2011, 21:52
Maçtaydım,uzun zaman sonra statta çok güzel bir atmosfer vardı.Taraftar gruplarının geri dönüşü,takımın sahaya inanmış olarak çıkması müthiş bir sinerji yarattı.

Uzun zaman sonra çok iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum.Maçın adamını seçmek istiyorum ama zorlanıyorum.Alex,Mehmet Topuz,Gökhan Gönül,Selçuk,Emre Belözoğlu diye gidiyorum ama bütün takım çok özverili çalıştı.Bu galibiyet bizi tekrardan şampiyonluk potasına sokacak.

Fakat hala uçurumun kenarındayız.Bu zaferin anlamlı olması için haftaya Manisa'yı da yenmemiz gerekiyor.Yeter ki böyle istekli oynayalım,mücadele edelim şampiyonluğa adım adım yürürüz.

TR.CaPTaiN
01.Şubat.2011, 18:38
Niang hakemi çalımlıyor. :}

http://www.youtube.com/watch?v=VB7I_QwNViw&feature=player_embedded

goosfraba
01.Şubat.2011, 18:44
Niang hakemi çalımlıyor. :}

http://www.youtube.com/watch?v=VB7I_QwNViw&feature=player_embedded (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DVB7I_QwNViw%26feature%3Dplayer_embedde d)

bu adamda positioning sıfır :D

Bordo61Mavi
01.Şubat.2011, 22:30
Gezer biraz gezsin bence uzun bi tatil yapsin :D

ForsakeN
02.Şubat.2011, 13:07
Fenerbahçe bunca yıldır sadece derbi maçlarına asıldığı için şampiyon olamıyor. Bu yıl da aynı senaryoyu görüyoruz. Bu hafta Manisa maçından puan kaybı bekliyorum ben. Şampiyonluk yolunda takımdan çok da umutlu değilim.

titates1
02.Şubat.2011, 13:21
Fenerbahçe bunca yıldır sadece derbi maçlarına asıldığı için şampiyon olamıyor. Bu yıl da aynı senaryoyu görüyoruz. Bu hafta Manisa maçından puan kaybı bekliyorum ben. Şampiyonluk yolunda takımdan çok da umutlu değilim.

Bu sezon için yapılabilecek en ters yorum heralde , asıl geçen senelerin tam tersi yaşandı ilk devre

ForsakeN
02.Şubat.2011, 13:23
O yüzden deplasmanlarda galibiyet almakta bu kadar zorlanıyoruz. Topladığımız puan 13

titates1
02.Şubat.2011, 13:36
O yüzden deplasmanlarda galibiyet almakta bu kadar zorlanıyoruz. Topladığımız puan 13

Derbi maçlarına asılmakla ilgili yorumundan bahsediyodum , derbi maçlardaki performansımız çok düşük çünkü