View Full Version : Kartal Arena'yı İstiyor
28.Ocak.2011 7:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/kartal_arena_yi_istiyor_7779677.jpg
İnönü yeniden yapılırken maçlarını G.Saray’ın stadında oynamak istiyorlar.
Gelecek sezon için kendine yeni bir ev arayan Kartal, Kasımpaşa’nın stadına 15 binlik kapasitesi yüzünden sıcak bakmıyor. Siyah beyazlılar, 52 bin kişilik Türk Telekom Arena’yı ezeli rakibi ile paylaşma amacında.
GALATASARAY’ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya bir talip daha çıktı. Fiyapı İnönü’yü yıkıp yeniden yapmaya hazırlanan Beşiktaş da maçlarını Seyrantepe’de oynamak istiyor. Yaptığı flaş transferlerin ardından önce Buca sonra da Trabzonspor maçlarını kapalı gişe oynayan siyah beyazlılar daha büyük bir stada geçmek için düğmeye bastı.
İnönü için yıllardır beklenen müjdeli kararın Anıtlar Kurulu’ndan çıkması Beşiktaş camiasında büyük sevinç yaşattı. 120 milyon Euro’ya malolacağı bildirilen yeni stadın yapımı için mayıs ayında yıkıma başlanması kararlaştırıldı. Ancak gelecek sezon Beşiktaş’ın nerede oynayacağı konusu şimdiden tartışmaya açıldı.
Siyah beyazlı yöneticiler, ilk etapta ismi ortaya atılan Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na sıcak bakmıyor. Son maçlarda İnönü’de bile bilet taleplerini karşılayamadıklarını belirten yöneticiler, kapasitesi 15 bini dahi bulmayan bu statta oynayamayacaklarını belirttiler. Gözünü 52 bin kapasiteli Türk Telekom Arena’ya diken siyah beyazlılar seneye Galatasaray ile aynı stadı paylaşma amacındalar.
Talebi karşılayamıyoruz
İkinci Başkanı Metin Keçeli “Beşiktaş’ın Türkiye’de futbolun kalitesini artırdığı ortada. Şu anda karar aşamasındayız. Gerekli bilgileri başkanımız Yıldırım Demirören’e ilettik. Önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili açıklama yapacak” dedi.
Türk Telekom Arena: 52.650
Fiyapı İnönü: 32.086
Recep Tayyip Erdoğan: 14.580
Yıldırım Demirören: En iyisine layığız
ÖNEMLİ olan Türk futbolunun çıtasının yükselmesi ve marka değeri. Beşiktaş Türkiye’yi en iyi şekilde Avrupa’da temsil ediyor. Bunun da karşılığı en iyi statlarda oynamak olacaktır. Bu Türk Telekom Arena ya da Olimpiyat Stadı olur. Yeter ki gerekli izinler sağlansın. 700-800 milyon dolarlık yatırımlar bir maçlığına oluşturulmaz. Yurt dışında da bunun örnekleri var.
Serdal Adalı: Kasımpaşa yetmez
SON birkaç maçtır rakip takımların taraftarları bile bizden bilet talebinde bulunuyor. Kasımpaşa Stadı, böyle bir takıma yetmez. İnönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yapımında yardımcı olduğu Türk Telekom Arena’da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayabiliriz.
Doğan Küçükemre: Arena neden olmasın
BUCASPOR ve Trabzonspor karşılaşmalarında taraftarların beklentilerine yanıt veremedik. Birçok futbolsever dışarıda kaldı. Özellikle gelecek yıl stadımız yıkıldığında Türk Telekom Arena’da neden oynamayalım. Gerekli izinlerin verilmesi halinde oynarız. Böylesine milyon dolarlara malolmuş bir stadı seve seve doldurmaya hazırız.
Necip Sever: Taraftar da istiyor
TARAFTARLARIMIZDAN bu konuda baskı geliyor. Lig ve Avrupa maçlarımızı Türk Telekom Arena’da oynamamızı istiyorlar. Beşiktaş’ın bu kadrosunu izlemek için stada gelecekleri ne Tayyip Erdoğan Stadı ne de başka statlar alır. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’u, Kasımpaşa’nın stadında ağırlarsak büyük izdiham olur.
Inter ile Milan aynı stadı kullanıyor
AVRUPA’da iki takımın aynı stadı kullanması özellikle İtalya’da çok yaygın. Çizme’nin iki devi Milan ve Inter, maçlarını San Siro ya da diğer adıyla Giuseppe Meazza’da oynuyor. Yine İtalyan başkentinin ezeli rakipleri Roma ile Lazio da Olimpiyat Stadı’nı ortaklaşa kullanıyor. Yıllarca Delle Alpi’yi paylaşan Juventus ve Torino şimdi de Olimpico Stadı’nı paylaşıyor. Ayrıca Almanya’da da Bayern Münih ile 2. Lig’deki 1860 Münih takımları ünlü Allianz Arena’da oynuyor. Hatta son teknolojiye göre yapılan stat, Bayern maçlarında kırmızı, 1860 Münih’in karşılaşmalarında ise özel ışıklandırması ile mavi renk alıyor.
- HÜRRİYET -
ForsakeN
28.Ocak.2011, 14:12
Mantıklı gibi duruyor. Eğer zeminde sorun oluşmayacaksa neden olmasın ki.
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2011, 14:23
Ben de maçlarımızın Türk Telekom Arena'da oynanmasını istiyorum ama Galatasaraylılar pek olumlu karşılamıyorlar bu isteği.Yemeyeceğiz ya stadı arkadaş.:icon_biggrin:
GodfatheR
28.Ocak.2011, 14:27
Bu stadda bide Beşiktaş sürekli oynarsa Galatasaraylılar biraz zor ısınır Arenaya :)
El Barto
28.Ocak.2011, 14:41
Olimpiyat Stadı'nda oynanması gerekir ki orada oynatırlar zaten. Hem zaten orada oynasın da stadın bir işe yaradığını görelim. Dağın başına bir yere diktiler öylece yatıyor.
Ben de maçlarımızın Türk Telekom Arena'da oynanmasını istiyorum ama Galatasaraylılar pek olumlu karşılamıyorlar bu isteği.Yemeyeceğiz ya stadı arkadaş.:icon_biggrin:
Beşiktaş'ın da orada oynaması hakkıdır.
Corpus
28.Ocak.2011, 14:51
Lig maçlarını Olimpiyat'ta oynamaları Avrupa maçlarını ise TT Arena'da oynamaları bence gayet mantıklı:) Avrupa'ya karşı zaten tek yüreğiz aynı stadı kullansak ne farkeder:)
garydelgadov
28.Ocak.2011, 14:57
Ahanda dediğime geldik.:D Çok istiyorum valla TT Arenada oynamamızı.Olimpiyatta rüzgara karşı mücadele vermektense bu süper stadda oynamak kıyaslanamaz bile.
uAburak89
28.Ocak.2011, 15:02
Kendi stadımızda deplasmana mı çıkmış olacağız derbi maçında. :D Şu hak falan yorumlarına da gülüyorum sadece, herkesin hakkı var zaten yakında millet halı saha maçlarını da arena da yapmak isterse şaşırmayacağım, ne de olsa herkes vergi veriyor değil mi ?
sarianet
28.Ocak.2011, 15:04
gslilerin bişi demeye hakkı yok ki tt arena da oynamak beşiktaşın da hakkı
mantıklı olan da odur o kaar yıldız alıp olimpiyatın ayazında rüzgar dansı yaptırmak saçma geliyo bana :D
Fearless Coward
28.Ocak.2011, 15:07
Fenerbahçeliler hemen BJK'nin hakkıdır demiş TT Arena'da oynamak.Eğer BJK maçlarını Şükrü Saraçoğlunda oynamak isteseydi Fenerbahçeliler eminim böyle konuşmazdılar tam tersi Galatasaraylılar gibi bakarlardı olaya.
ForsakeN
Kendi stadımızda deplasmana mı çıkmış olacağız derbi maçında. :D Şu hak falan yorumlarına da gülüyorum sadece, herkesin hakkı var zaten yakında millet halı saha maçlarını da arena da yapmak isterse şaşırmayacağım, ne de olsa herkes vergi veriyor değil mi ?
Galatasaray'ın üstünlüğü nedir diğer kulüplerden? Galatasaray ne kadar söz sahibi ise Beşiktaş'ta o kadar söz sahibidir o statta eğer devlet izin verirse
uAburak89
Kullanım hakkı bizde stadın, nasıl yok ? Hayal aleminde yaşıyor bazıları... Hem zamanında Ali Sami Yen'de tadilat varki inönü de oynamak istediğimizde direk olarak red cevabı verilirken, şimdi kalkıp böyle bir şey istenmesi ne kadar mantıklı ?
LadroN
28.Ocak.2011, 15:10
Yok arkadaş yok.Stadı devlet yapmış ya herkesin orada oynamak hakkı.Bizde okul maçlarımızı TT Arena da oynamk istiyoruz bize de verin stadı.
uAburak89
28.Ocak.2011, 15:10
Galatasaray'ın üstünlüğü nedir diğer kulüplerden? Galatasaray ne kadar söz sahibi ise Beşiktaş'ta o kadar söz sahibidir o statta.
Stadın kullanım hakkı bizde, ötesi var mı ? Ayrıca geçin bu ayakları, imaları yok efendim stad devlet tarafından falan yapılmış. Evet üstünüz aslında, nedeni de söyleyim. Kalktık şehrin en güzel yerlerinden birindeki hakkımızı bıraktık, anlaşma yaptık gitti dağ başında bir yerde stada sahip olduk. Bu işten kimin ne kadar kar ettiği ortada, herşey açık ama anlamak isteyene. Sen de kalk ver Kadiköy'deki hakkını, devlet sana bizimkiden daha iyi stad yapsın, keza aynı şey Beşiktaş için geçerli versinler o muhteşem manzaralı yeri devlete bak bakalım nasıl stad yapılıyor.
sarianet
28.Ocak.2011, 15:15
olayı fenerbahçeliler galatasaraylılar olarak değerlendirilirse bu olaydan çıkılmaz.
kadıköye gelsinler valla seve seve stadımızı veririz bizim için bi sorun yok
ama size ne oluyor ki beşiktaşın tt arena da oynamasını istemiyorsunuz?
ForsakeN
28.Ocak.2011, 15:16
Stadın kullanım hakkı bizde, ötesi var mı ? Ayrıca geçin bu ayakları, imaları yok efendim stad devlet tarafından falan yapılmış. Evet üstünüz aslında, nedeni de söyleyim. Kalktık şehrin en güzel yerlerinden birindeki hakkımızı bıraktık, anlaşma yaptık gitti dağ başında bir yerde stada sahip olduk. Bu işten kimin ne kadar kar ettiği ortada, herşey açık ama anlamak isteyene. Sen de kalk ver Kadiköy'deki hakkını, devlet sana bizimkiden daha iyi stad yapsın, keza aynı şey Beşiktaş için geçerli versinler o muhteşem manzaralı yeri devlete bak bakalım nasıl stad yapılıyor.
Kullanım hakkının kesin olarak alındığıyla ilgili bir haber göremedim . Sivas maçının oynanması bile kesin değildi. Eğer alındıysa bişi demiyorum
olayı fenerbahçeliler galatasaraylılar olarak değerlendirilirse bu olaydan çıkılmaz.
kadıköye gelsinler valla seve seve stadımızı veririz bizim için bi sorun yok
ama size ne oluyor ki beşiktaşın tt arena da oynamasını istemiyorsunuz?
Katılıyorum. Beşiktaş'ın Saraçoğlu'nda oynamasına neden karşı çıkalım ki?
El Barto
28.Ocak.2011, 15:19
Beşiktaş'ın hakkıdır elbette ancak Galatasaray'ın onayı gerekmektedir diye düşünüyorum ben. Sonuçta kullanım hakları Galatasaray'a verildi ise onların izni haricinde "biz yaptık" diye her takıma açacak değiller stadı.
Fenerbahçeliler hemen BJK'nin hakkıdır demiş TT Arena'da oynamak.Eğer BJK maçlarını Şükrü Saraçoğlunda oynamak isteseydi Fenerbahçeliler eminim böyle konuşmazdılar tam tersi Galatasaraylılar gibi bakarlardı olaya.
Hepsi devletin stadyumu, gelsinler oynasınlar, sıkıntı yok.
uAburak89
28.Ocak.2011, 15:20
Kullanım hakkını öyle yada böyle verecekler, başka çareleri yok Ali Sami Yen'in yıkımına başlandı, ortada kalacak değiliz herhalde. Ortada çok güzel bir tiyatro dönüyor, valla pes diyorum başka diyecek söz kalmadı artık.
Ayrıca gelsinler laflarını samimi bulmuyorum, bu haber Saraçoğlunda oynamak istiyoruz ne olacak bir vapurluk yer olsaydı verilecek tepkiler bu kadar basit olmazdı bence. Statların zemin sorunu zaten ortada, ayrıca dediğim gibi bizi zamanında reddetti Beşiktaş sadece Şampiyonlar Ligi için İnönü'de oynamak istediğimizde. Resmi olarak böyle bir talep gelirse, ayıp ederler.
koray_capello
28.Ocak.2011, 15:20
Galatasaraylıların yerinde olsam ben de istemezdim ayrıca hakkı var mı yok mu onu da bilemem ama bana nedense bu iş böyle olacakmış gibi geliyor.
El Barto
28.Ocak.2011, 15:24
Zaten haber okunursa kimse bizim hakkımız arkadaş biz burada oynayacağız demiyor. Sadece Kasımpaşa stadı talebimizi karşılamaz biz Türk Telekom Arena'da oynamak istiyoruz diye bir düşüncelerinin olduğunu söylemişler.
Bu hakkı vardır yoktur muhabbeti tamamen bizim uydurup gerçekmiş gibi tartıştığımız şeyler. :) Oynarlar oynamazlar ayrı konu ama hakkı vardır yoktur diye tartışan tek güruhuz herhalde.
Türk Telekom Arena’da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayabiliriz.
denmiş zaten.
sarianet
28.Ocak.2011, 15:26
fenerbahçe de tt arenada oynasın kavga bitsin :D
Sirius Black
28.Ocak.2011, 15:26
Bu olay iki kulüp arasındadır, ve ikisi arasında çözülecektir ve çözülmelidir. Her iki güzide takımın da başkalarının aklına ihtiyacı yoktur.
uAburak89
28.Ocak.2011, 15:27
Bana da olacak gibi geliyor, Adnan Polat bu ara ruh gibi zaten, lafta aslan icraatta kedi. Beni şaşırtsa da böyle birşeyin olmasına izin vermese keşke. Kaynak hürriyet olunca Beşiktaşlı yöneticilerin açıklamaları doğru mu değil mi o bile şüpheli hale geliyor, ama doğruysa genelde kapasite ön plana çıkarılmış, olimpiyatın getirisi ve kapasitesi daha fazla olduğu için orayı tercih etmeleri mantıklı olur.
Konuya dönersek olabilir.Dünya'da örnekleri var.Gs yönetiminden vize çıkarsa bence bir sorun yok.
Corpus
28.Ocak.2011, 15:28
Bence Kasımpaşa'da TT Arena'da oynasın. Sonuçta onlarında hakkı. Bjk den GS den ne eksikleri varda 15000 kişilik stad ta maç yapıyorlar . Kasımpaşa taraftarıda 52000 kişilik stadı hakediyor.!!!
Hatta istanbulspor ' da TT Arena da oynayabilir. Onlar eksiği değil fazlası var adı üstünde İstanbul'un gerçek sahibiler.
ForsakeN
28.Ocak.2011, 15:29
Neyse uzatmayalım . Büyük ihtimal Olimpiyat Stadı'na alınır Beşiktaş.. Devlet orada da taraftar görmek istiyor sonuçta. Koca stad bir işe yaramış olur en azından
Bence Kasımpaşa'da TT Arena'da oynasın. Sonuçta onlarında hakkı. Bjk den GS den ne eksikleri varda 15000 kişilik stad ta maç yapıyorlar . Kasımpaşa taraftarıda 52000 kişilik stadı hakediyor.!!!
Hatta istanbulspor ' da TT Arena da oynayabilir. Onlar eksiği değil fazlası var adı üstünde İstanbul'un gerçek sahibiler.
İmzandaki Olympique Lyon'u unutmuşun :)
Sirius Black
28.Ocak.2011, 15:32
Yok benim kastım siz değilsiniz. Şimdi medya kazanı kaynamaya başlayacak, her kafadan ses çıkacak. Kamuoyunun görüşleri manipüle edecek vs.
El Barto
28.Ocak.2011, 15:36
Serdar Adalı'dan da bu beklenirdi ancak ortalığı kızıştıracak ya.
İnönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yapımında yardımcı olduğu Türk Telekom Arena’da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayabiliriz.
uAburak89
28.Ocak.2011, 15:38
Türk futbolunda fanatiklik de düşmanlık da hep yöneticiler yüzünden, takım veya renk ayırt etmiyorum bunu söylerken, bizlerde saf gibi sinir oluyoruz, küfür ediyoruz, kızıyoruz, arkadaşlarımızla yeri geliyor kavga ediyoruz.
Corpus
28.Ocak.2011, 15:38
Neyse uzatmayalım . Büyük ihtimal Olimpiyat Stadı'na alınır Beşiktaş.. Devlet orada da taraftar görmek istiyor sonuçta. Koca stad bir işe yaramış olur en azından
İmzandaki Olympique Lyon'u unutmuşun :)
O stadın kullanılıp işe yaradığını görmek mantıklı evet :)
Lyon u unutmadım. Uzak diye düşündüm
LadroN
28.Ocak.2011, 15:42
Panathinakos,Olympiakos olabilir bence hazır ekonomileri de çktü para harcamasınlar boşuna.
IcedEarth
28.Ocak.2011, 15:48
Beşiktaş maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynar.. TT Arena yeni bir stadyum, henüz bizimle özdeşleşmemiş ve taraftar doğru düzgün benimseyememiş bile.. Bu adaptasyon sürecinde Beşiktaş'ın bu stadda oynaması çok yanlış olacaktır.
Ayrıca, Olimpiyat Stadı neden var böyle durumlarda bile kullanılmayacaksa?
Uchiha Itachi
28.Ocak.2011, 15:50
Olimpiyatta oynar Beşiktaş.Arenada ki son maçları izleyen arkadaşlar görmüşlerdir zemin halen yerine oturmamış ve problemler var.Bu haldeyken aynı anda 2 takımın maçlarını kaldıramaz.Kaldı ki kenarıda boşta duran Olimpiyat stadı varken Arena seçilirse Galatasaray'a karşı bir kasıt ararım artık.
Volkan Şen
28.Ocak.2011, 15:54
İstanbul BelediyeSpor izin vericekmi acaba Beşiktaşın oynamasına Olimpiyatta :D
Lucas Neill
28.Ocak.2011, 16:10
Zamaninda Bjk reddetmisti GS'yi Inonu'de oynamak icin. Hic gerek yok güzelim olimpiyat var orda oynasinlar ne kadar cok stadımızda oynamak isteyen varmış.
garydelgadov
28.Ocak.2011, 17:25
İstanbul BelediyeSpor izin vericekmi acaba Beşiktaşın oynamasına Olimpiyatta :D
Nokta.:D:D
Keşke güzel bir mevkiide olsaydı Olimpiyat Stadı.
SAİT71
28.Ocak.2011, 17:30
1 hafta TT Arena'da 1 Hafta Ş.Saraçoğlunda oynasın..
Sonra onlarınki yapılınca bizde oraya gideriz.. Değişiklik olur :D
Night_Mare17
28.Ocak.2011, 17:30
Ali Sami Yen ' ı yıkmasınlar kalsın orda Bjk yeni stadı yapılana kadar oynasın Tt Arena' da o zaman olur :)
BaGa TaRKaN
28.Ocak.2011, 17:35
Milan-İnter Gibi Olalım Gitsin İşte:D
Biz Maçlarda İnönü Arena Diye Kullanırız, Galatasarayda Maçlarında Türk Telekom Arena Diye Kullanır Stadı:zuhaha
Bakın Nasıl Çözüldü Mesele:p
Volkan Şen
28.Ocak.2011, 17:38
Biz Maçlarda İnönü Arena Diye Kullanırız, Galatasarayda Maçlarında Türk Telekom Arena Diye Kullanır Stadı:zuhaha
aynen abi Beşiktaşın yeni stad yapmasına gerek bile yok. Koskoca İnter ve Milan klüpleri nasıl kullanıyorlar Stadı. :D
BaGa TaRKaN
28.Ocak.2011, 17:40
Vallaha Billaha Ya, Ayıptır, Günahtır Paraya. Biz O Paraya Yıldız Almaya Devam Edelim:zuhaha
izmer96
28.Ocak.2011, 17:59
boyle isler ancak turkiye'de olur zaten , garip karsilamamak lazim , iyiki bir stad ''yaptirdik'' milyon tane problem , milyon tane spekulasyon cikti , biraksinlar donsunler krallar gibi ali sami yen'e ben sahsen acayip sogudum bu yeni staddan
C h A o S
28.Ocak.2011, 18:29
Bakalım bu durum karşısında bizim yönetim nasıl bir tavır sergileyecek.Taraftar zaten istemiyor Beşiktaş'ın orada 2 sene oynamasını.Olimpiyatta oynasın Beşiktaş ne güzel doldurur 70.000 kişi.Yada bir ara anadoluda oynanacak deniyordu.Oda mantıklı bana kalırsa.1 sene oynansın atıyorum Ankara'da.2.senede oynansın İzmir'de felan.Birazda anadolulu Beşiktaşlılar bağırlarına bassın takımını.Arena bize kalsın:)
RaSenGan
28.Ocak.2011, 18:39
Fıstık gibi Olimpiyat var işte dağ başında püfür püfür esiyo kocaman stad orda oynasın Beşiktaş (:
anil luque
28.Ocak.2011, 19:00
Tayyip'te oynamayalım da diğer iki staddan biri olabilir. TT Arena tercihimdir tabi. Olimpiyat Stadı malum kurda kuşa yem oluyor kışın. Galatasaray yönetimi sorun çıkarmaz ise oynansın valla.
DaveJones
28.Ocak.2011, 19:05
Arena Galatasarayındır, öylede kalsın. Kim isterki stadında başka bir takımın daha oynamasını?
Ziya38
28.Ocak.2011, 19:06
Olmaz hocam olmaz:) Gelin isterseniz De Kuip de oynayin , zaten suan Feyenoord kötu durumda:p
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2011, 19:08
Olimpiyat stadının diğer adı zulümpiyat olduğu için TT Arena'da oynayalım istiyoruz.İyi bir kadro kurduk.Stadımız yapılırken böyle iyi bir kadronun stad sıkıntısı çeksin istemiyoruz.TT Arena'nın ulaşımı daha kolay ve rüzgar problemi yok.Seneye çim de oturur.İki takımın oynanmasında sıkıntı olmaz ama Galatasaray'a bağlı.İlk mesajımda şakayla karışık bir sitem söz konusuydu ancak ben de olsam ben de istemezdim.Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar bizim stadta oynamalarına karşı çıkmayız demişler ama bence öyle bir şey olsa Fenerbahçelilerin de büyük çoğunluğu karşı çıkardı bence.Bir de işin başka boyutu var.Haber Hürriyet'in.Büyük ihtimalle sallamışlar yöneticilerin açıklamaları falan.
maNga 33
28.Ocak.2011, 19:11
keşke stad yapılmasaydı arkadaş devlet yaptı diye her takıma verecek mi stadı
bu stad Galatasarayındır. Eğer böyle bişey olacaksada Galatasaray'ın izni alınmalı
C h A o S
28.Ocak.2011, 19:28
Bana göre burada kilit nokta Beşiktaş yönetiminin Arena'da oynamak istemesi değil,Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın bu isteğine vericeği tepkidir.Oynanır derse oynanır.Şayet bence Galatasaray yönetimi biz Beşiktaş'ın 2 sene boyunca burda oynamasını istemiyoruz derse oynanmaz.Sonuçta Beşiktaş oynamak istiyor diye hemen ASY TT Arena verilecek değil ya...
bursa_mc
28.Ocak.2011, 19:58
O stadında zemini çamur olsun tam olsun :)
Revolution
28.Ocak.2011, 20:05
Kasimpasa da TT Arena'da oynamak istiyormus, onlarin da hakkiymis. Hatta biz RTE Stadyumuna gidecegiz Besiktas daha rahat mac yapsin diye. Milletin icinde ne kalmis arkadas bu stat inanamiyorum ya. Herkes uzerine alinmasin bu dedigimi.
ForCimbom
28.Ocak.2011, 20:14
biz olimpiyat'ta oynarken alay eden, dalga geçenleri alalım şimdi oraya,
sizin gibi gençleri zulümpiyat'ta görmek isteriz.
hadi bağalım.
garydelgadov
28.Ocak.2011, 20:54
Yalnız Galatasaraylı arkadaşların kararı kendileri verecekmiş gibi agresif tavırları beni endişelendiriyor.Zira TT Arenada oynarsak maçlarımızı ve düşündüğüm gibi muhteşem bir atmosferde süper maçlar çıkarırsak bu durum bu arkadaşları çok üzecektir.
Galatasaraylı üyeler çok agresif,Beşiktaşlılar hata yaptığını anlar umarım.
Clayman
28.Ocak.2011, 21:12
Stadın kullanım hakkı bizdeyken, kimse gelip oynayamaz orada. Biz izin vermediğimiz sürece Beşiktaş, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayamaz. O kadar kolay değil...
Lucas Neill
28.Ocak.2011, 21:14
Yalnız Galatasaraylı arkadaşların kararı kendileri verecekmiş gibi agresif tavırları beni endişelendiriyor.Zira TT Arenada oynarsak maçlarımızı ve düşündüğüm gibi muhteşem bir atmosferde süper maçlar çıkarırsak bu durum bu arkadaşları çok üzecektir.
Sizin de bu kadar bizim stadimizda oynamak istemeniz beni mutlu ediyor. Demek ki güzel stad herkes kiskaniyor.
besiktas1903
28.Ocak.2011, 21:18
sanki izin verildi'de oynayacaklar Arena'da. Böyle bir istekde bulunabilirler ama kabul edilmez kanimca
Clayman
28.Ocak.2011, 21:20
Beni asıl düşündüren, stadın girişinde Galatasaray arması varken Beşiktaş'lıların orada oynamayı nasıl bu kadar istedikleri.
Lucas Neill
28.Ocak.2011, 21:21
Bence bosuna tartisiyoruz su anda BJK yönetiminin böyle bi istegi var mi ki? Hürriyet'in uydurdugu bi haber üzerine konusuyoruz burda.
Night_Mare17
28.Ocak.2011, 21:23
Girin TFF nin sitesine Kulüplerden Galatasaray'ı bulun stadyumu Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena diyor stadın hakları bizde şu anda Ali Sami Yen 4 sene önce neyse Türk Telekom Arena'da o herkes sahiplenmeye başlamız stadı yok Galatasaray'ın falan değil o zaman bizde şimdi İnönü'ye gidelim kimse bir şey diyemez Beşiktaş'ın değil derim o halde.
Hatta linkini de vereyim. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604
Lucas Neill
28.Ocak.2011, 21:25
Bütün stadlar kulüplerin degil diye biliyorum sadece üst kullanim haklarini kiraliyorlar
Clayman
28.Ocak.2011, 21:29
Bütün stadlar kulüplerin degil diye biliyorum sadece üst kullanim haklarini kiraliyorlar
Aynen öyle. TT Arena'da oynamak için de stadın bizim olmadığını bahane ederse Beşiktaş kulübü kendileri zararlı çıkar. Kaldı ki Avrupa maçları için Sami Yen'in tadilat döneminde İnönü'de oynamak için teklif yaptığımızda onlar istemediği için nasıl oynamadıysak, Beşiktaş'ın da maçlarını TT Arena'da yapıp yapmaması tamamen bize bakıyor. Biz istersek oynarlar, istemezsek oynayamazlar, bu kadar basit. Adnan Polat'ın bile böyle birşeye izin vermeyeceğini düşünüyorum.
uAburak89
28.Ocak.2011, 21:36
Murat Yalçındağ: Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynadığımız maçta misafir etmekten memnun oluruz, sadece bu kadar olabilir.
Lucas Neill
Son noktayi Yalcindag koymus.
Murat Yalçındağ, ''Biz Bjk'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz.Sadece bu kadar olabilir"
besiktas1903
Aynen öyle. TT Arena'da oynamak için de stadın bizim olmadığını bahane ederse Beşiktaş kulübü kendileri zararlı çıkar. Kaldı ki Avrupa maçları için Sami Yen'in tadilat döneminde İnönü'de oynamak için teklif yaptığımızda onlar istemediği için nasıl oynamadıysak, Beşiktaş'ın da maçlarını TT Arena'da yapıp yapmaması tamamen bize bakıyor. Biz istersek oynarlar, istemezsek oynayamazlar, bu kadar basit. Adnan Polat'ın bile böyle birşeye izin vermeyeceğini düşünüyorum.
Eger haber dogruysa izin istemisler iste burda bir sorun görmiyorum senin dedigin gibi zamaninda GS'da istemis. Izini verirler ya vermezler.
garydelgadov
28.Ocak.2011, 21:39
Sizin de bu kadar bizim stadimizda oynamak istemeniz beni mutlu ediyor. Demek ki güzel stad herkes kiskaniyor.
Güzel tabiki,ben güzele güzel derim.Hakkını veririm.Ha İnönümüz varken kralı olsa değişmem ama inşaat halinde olunca mecbur başka stadlarda oynayacağız.Şuanda da ülkenin en iyi stadı olan TT Arenada oynamak istememiz garip mi?
Clayman
28.Ocak.2011, 21:42
Güzel tabiki,ben güzele güzel derim.Hakkını veririm.Ha İnönümüz varken kralı olsa değişmem ama inşaat halinde olunca mecbur başka stadlarda oynayacağız.Şuanda da ülkenin en iyi stadı olan TT Arenada oynamak istememiz garip mi?
Tabi ki garip değil fakat oynayamayacağınız için pek düşünmeyin derim :)
besiktas1903
28.Ocak.2011, 22:00
Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı bir yöneticinin, statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini söylediğini işittiklerini belirtti. Yalçındağ, ''Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.
AA
Clayman
28.Ocak.2011, 22:16
Tam da taraftarın içinden geçeni söylemiş Yalçındağ :)
Zekirdek
28.Ocak.2011, 22:49
Böyle birşey olmamalı. Olursada Galatasaray çok ayıp edilmiş olur.
Sheriff
28.Ocak.2011, 22:59
Kadıköy'de oynayın derdik de malum biliyosunuz bizim stadın zeminini, hemen çöküyo işte :p
Olimpiyat stadı Beşiktaş için en uygun stad olacaktır, kendi stadları yapılana kadar..
Redrum
28.Ocak.2011, 23:31
Türkiyenin en iyi stadı diye oynama hakkını görmek çok saçma değil mi? Saraçoğlu'nda oynansın o zaman öyle şey mi var (:
Corpus
28.Ocak.2011, 23:37
'Arena'da Ancak Bizimle Oynarlar' :)
ozaniel
29.Ocak.2011, 02:10
Bir şeyi anlamıyorum, Beşiktaş TT Arena'da oynasa Galatasaray ne kaybedecek? Inter ile Milan aynı stadda oynamıyorlar mı maçlarını?
BaGa TaRKaN
29.Ocak.2011, 02:13
Biz Farklıyız, İtalyan Değiliz:D
Türklüğümüzü Her Yerde Belli Edecez.
RaSenGan
29.Ocak.2011, 02:14
Bir şeyi anlamıyorum, Beşiktaş TT Arena'da oynasa Galatasaray ne kaybedecek? Inter ile Milan aynı stadda oynamıyorlar mı maçlarını?
Zamanında biz sizin stadta oynasaydık siz ne kaybedecektiniz :)
uAburak89
29.Ocak.2011, 02:16
En basiti, stad daha yeni, zemin dayanmaz berbat hale gelir.
o stad ortak ama :icon_razz:
Clayman
29.Ocak.2011, 02:30
Biz oynamak istediğimizde İnönü'de reddeden kimdi acaba ?
Rehavi
29.Ocak.2011, 09:53
Zamanında biz sizin stadta oynasaydık siz ne kaybedecektiniz :)
Biz oynamak istediğimizde İnönü'de reddeden kimdi acaba ?
O sıralar 2 takım İnönü yü paylaşıyordu, yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Galatasaray ın yeni stadı gerçekten güzel yapılmış, bazı anlaşmalarla hakları Galatasaray a verilmiş, tabi ki hakları var isteyip istememeye... Ayrıca çok da yadırgamamak gerekir istememelerini, hoş bizim yönetimden böyle bir istek var ihtimali üzerine konuşuyoruz bunları. Açıkcası bende istemem TT Arena da oynamamızı. İyisiyle kötüsüyle, Olimpiyat Stadı bu tür durumlar için mevcut, 1-2 sene kış ayları sıkıntı yaşarız olur gider. Bu bahsettiğimiz Olimpiyat Stadı nda Şampiyonlar Ligi oynanmadı mı sanki... 1-2 sene de biz oynarız... Ama benim asıl üzüntüm, önümüzdeki iki sene, bizim için hedef seneler iken, takım belki Türkiye tarihindeki en fazla uluslar arası yıldız oyuncuyu barındıran takım iken (kişisel fikrim) bizim dağ bayır gezecek olmamız :) Olimpiyat için var olan ulaşım sıkıntılarının kısmen TT Arena için de var olduğu söyleniyor. Keşke bir sene daha erteleseydik diye düşünmekten kendimi alamıyorum :)
Galatasaray'ın stadyumunu Beşiktaş ile paylaşacağını düşünmüyorum. Kullanım hakkı Galatasaray'da ve karar yönetimin. Yönetim Galatasaray taraftarını karşısına almak istemez. Vakti zamanında Ali Sami Yen'den Olimpiyat'a geçmek zorunda kalındığı dönem neden İnönü'de oynanmadığını sorgulamak lazım.
Beşiktaş Olimpiyat stadyumuna gitmemeli. O stadyumda futbol var ama seyir zevki ve taraftar etkisi yok. Taraftara işkenceden başka bir durum olmuyor. Kendisine Avrupa'da hedefler belirleyen bir kulüp taraftar etkisini küçük görmemeli ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda az gişe geliri olsada maçlarını oynamalı diye düşünüyorum.
ThersoN
29.Ocak.2011, 17:07
Stadın üzerinde bu kadar spekülasyon varken; bjkli arkadaşlarımızın ısrarını anlamıyorum şahsen bana galatasaray inönü de mi oynasın yoksa olimpiyatta mı deseler olimpiyatı seçerim inönü de oynamayı kaldıramam bir gsli olarak.
ayrıca eğer yıldızlar olimpiyatta oynayamaz bizde gidip seyredemeyiz para gelmez diyorsanı ona göre plan yapıcaksınız stad yapımı erteleyeceksiniz.
milan-inter örnekleri verilmiş fakat, bu iki takım stad masraflarını ortak karşılıyorlar ve yıllardır orta oynuyorlar, oturmuş bir yapı hakim.. yeni bir stadda daha tüm sorunlar çözülmemişken; haftada ortalama 1-2 maç oynanması sıkıntı yaratır.
ayrıca işin politik yönü biz olimpiyata giderken bize burun kıvıranlara inat eğer bjkye tt arena da oynama hakkı verilirse ve buna bizzat bizim yönetim de katılır ve itiraz etmezse.. şu an ki yönetim için taşan bardak artık sele dönüşür
Clayman
29.Ocak.2011, 17:29
O sıralar 2 takım İnönü yü paylaşıyordu, yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Evet, yanlış hatırlıyorsun. Ali Sami Yen'in tadilat döneminde sadece Avrupa maçları için İnönü'de oynamak istediğimizde Beşiktaş Kulübü, "stad kaldırmaz" diyerek reddetmişti. Biz de Olimpiyat Stadı'nda çok yüksek bir seyirci ortalaması ile oynamıştık. Şimdi sıra "büyük" Beşiktaş taraftarında. Bakalım Olimpiyat'ta oynamaya başlarsa Beşiktaş kaç bin kişi gelecek maçlara, görelim. 10 dakikada evden stada gitmeye benzemez bu...
garydelgadov
29.Ocak.2011, 17:32
Bu mevzuu çok mu uzadı? Olursa iyi olur olmazsa da ağıtlar yakıp kendimi öldürmem hani.
Rehavi
29.Ocak.2011, 18:13
Şimdi sıra "büyük" Beşiktaş taraftarında. Bakalım Olimpiyat'ta oynamaya başlarsa Beşiktaş kaç bin kişi gelecek maçlara, görelim. 10 dakikada evden stada gitmeye benzemez bu...
:D Şüphen mi var :D Bu kadar gerilmeyin, biraz sakin olun. Tamam stad güzel, Galatasaray ın stadı... Bu arada Serdal Adalı ile Keçeli açıklama yaptılar. Eğer TT Arena ya da Kasımpaşa nın stadı olmazsa Olimpiyat a gideceğiz, henüz bir müracaatımız olmadı, hocalar, yönetimler ve devlet tarafından kabul edilirse olur zaten dedi. Sakin olun kimsenin elinden stadını aldığımız yok :) Kaldı ki ben istemiyorum zaten, başarılı olacağımızı düşündüğüm bir senede Galatasaray ın stadında oynamayı...
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2011, 19:24
Evet, yanlış hatırlıyorsun. Ali Sami Yen'in tadilat döneminde sadece Avrupa maçları için İnönü'de oynamak istediğimizde Beşiktaş Kulübü, "stad kaldırmaz" diyerek reddetmişti. Biz de Olimpiyat Stadı'nda çok yüksek bir seyirci ortalaması ile oynamıştık. Şimdi sıra "büyük" Beşiktaş taraftarında. Bakalım Olimpiyat'ta oynamaya başlarsa Beşiktaş kaç bin kişi gelecek maçlara, görelim. 10 dakikada evden stada gitmeye benzemez bu...
İyi de yaptığın karşılaştırma ne kadar mantıklı acaba? Siz bir senede 3 tane ŞL maçı için gitmişsiniz,bizim 1 sezon boyunca bütün maçlarımızı oynanamamız söz konusu.Bu hafta İBB ile maçımız var Olimpiyat'ta.Ne organizasyonlar düzenleniyor stada gidebilmek için. Bir sezon boyunca o stadta oynasaydınız ve yüksek bir seyirci ortalaması yakalasaydınız o zaman diyebilirdin hadi bakalım Beşiktaş taraftarını görelim diye.
Öte yandan Galatasaraylıların bu fikre karşı çıkmaları gayet normal aslında.Rakiplerinin ekmeğine yağ sürmek istemezler.Beşiktaş iyi kadro kurmuş zaten,gelsin bir de cillop gibi stadta oynasın diyebilecek Galatasaraylı azdır.Ondan sonra mesela 132 desibel rekorunu TT Arena'da kırsak bu prestij açısından hiç hoş olmaz Galatasaray taraftarı için.
BEŞİKTAŞ TT ARENA'DA OYNAYABİLECEK Mİ?
31.Ocak.2011 1:30
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/besiktas_ttarena_da_oynayabilecek_mi__7898923.jpg
Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programında yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın TT Arena'da hangi şartlarda oynayabileceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
Yayına telefon ile bağlanan Akgül, TT Arena'nın durumu ve Beşiktaş'ın bu statta oynamak istemesi konusunda konuşarak açıklamalarına başlayan Akgül,
"Beşiktaşlı taraftarları da dinledik, onlar zaten oynamak istemiyorlar. Biz bu stadı Galatasaray için yaptık. Bu stadın birincil kullanım hakkı Galatasaray'dadır. Biz Galatasaray ile bu stadı nasıl devralacağı konusunda konuşmadık. Biz bir devlet kurumuyuz ve yasalar ile yönetiliyoruz. Stad kiralamanın belli suretleri vardır. Kira vererek veya kira vermeden statları kullanabilirsiniz" şeklinde konuştu.
Para ödenmeden statların nasıl kiralandığının sorusuna ise Yunus Akgül şu şekilde cevap verdi:
"2005 yılında çıkan kanunla kulüplere belli yükümlülükler verildi. 6 tane branşın olacak, şu kadarı olimpik olacak, şu kadarı şu liglerde mücadele edecek. Bunun gibi yükümlülükler var. Bunları oturup Galatasaray ile konuşacağız ve anlaşacağız. TT Arena sadece Galatasaray'ın maçları için kullanılmayacak. Burada federasyon başka maç isterse o oynanacak."
BEŞİKTAŞ'IN OYNAMA HAKKI
Beşiktaş'ın TT Arena'da oynamak istemesi halinde Galatasaray'ın şu anda bu konu hakkında söz hakkı bulunmadığını söyleyen Akgül, "Eğer protokol anlaşmasını imzalarsak, Galatasaray Beşiktaş burda oynayamaz der. Ama bugünkü halde Galatasaray Beşiktaş TT Arena'da oynayamaz diyemez çünkü stadyum henüz bizde" dedi.
sarianet
31.Ocak.2011, 03:45
bugünkü maçtan sonra beşiktaşın olimpiyat stadının yanından bile geçeceğini düşünmüyorum :D
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 06:18
Henüz Galatasaray ile anlaşma yapılmamış olmasa bile anlaşma yapılacağı için,Galatasaray yönetimi de izin vermeyeceği için o stadta oynayamayacağız anlaşılan.Dünkü maçtan sonra maça giden taraftarlarımızın yorumlarını okudum.Binbir eziyet çekmişler ulaşımda,stata girişte,stat içerisinde ısınma problemi konusunda.Eğer bu aksaklıklar giderilmeyecekse Kasımpaşa stadında oynayalım daha iyi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 14:56
Kasımpaşa'nın stadında oynayalım,en iyisi :)
Nedvedmania
01.Şubat.2011, 17:19
Geçen gün gazetede gördüm baya güldüm. Maçlar portekizde oynansın yazıyordu :D
Burak Duran
01.Şubat.2011, 17:28
Maçlar mecburen kasımpaşa stadında oynanacak... bjk olimpiyatı istemiyor biz arenayı vermiyoruz... başka seçenek kalmıyor
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2011, 20:40
Geçen gün gazetede gördüm baya güldüm. Maçlar portekizde oynansın yazıyordu :D
Bu çok iyiymiş.Baya güldüm.En iyisi bu olacak sanırım.:icon_biggrin:
Corpus
01.Şubat.2011, 20:42
Gitmişken HULK u da alıp gelin :D