PDA

View Full Version : Beşiktaş'ta Cenk şoku

vego
31.Ocak.2011, 21:43
31 Ocak 2011 20:09 | NTV Spor ve Ajanslar
Sol el küçük parmağında kırık tespit edilen Beşiktaş’ın genç kalesici Cenk Gönen, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/109/gonen3_8PQUS.jpg
Beşiktaş'a, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ersan Gülüm'den sonra, kaleci Cenk Gönen'den de kötü haber geldi.
Genç kalecinin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sol el küçük parmağında kırık meydana geldiği ve 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Cenk Gönen'in dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 15. dakikasında gerçekleşen bir pozisyonda, sol el küçük parmağında bir kırık oluştuğunu belirterek, ''Cenk önümüzdeki hafta içinde ameliyat olacak ve en az 6 hafta takımla birlikte çalışamayacak. Beşiktaş ve Türk futbolu açısından çok önemli bir yetenek olduğunu düşündüğümüz kalecimizin en kısa sürede sahalara dönmesi için tüm sağlık ekibi seferber olmuştur'' dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 30. dakikasında hatalı gol yiyen Cenk, elindeki ağrılara rağmen 90 dakikayı tamamlamıştı. Cenk'in bugün çekilen röntgen filminde, parmağında kırık tespit edildi.

Sezonu açmıştık devam ediyoruz.Hayırlı olsun.

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2011, 22:54
Yeni mesajlar bölümünde "Beşiktaş'ta Cenk şoku" başlığı görünce harbiden ufak çaplı bir şok geçirdim.Offff yaaa.Hakan'a kaldık iyi mi.İnşallah şu dönemde yine saçma sapan hatalar yapıp puan kaybetmemize neden olmaz.

C h A o S
31.Ocak.2011, 22:58
Geçmiş olsun öncelikle.Tamda kale ona emanet edilmişken kötü bir durum Cenk ve Beşiktaş için.Ancak ben Hakan'ın da Cenk kadar iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum.Birde Rüştü'ye ne oldu oda mı sakat?Aslında Rüştü'de Cenk kadar iş görür.En azından avrupa maçlarında tecrübesiyle daha fazla katkı verir...

besiktas1903
31.Ocak.2011, 23:00
nedir bu sansizlik ya Cenk kalede güven veriyordu. Hakan kötü kaleci degil ama kendine güvenini hata yaptiginda kaybediyor ve sacma hatalar yapiyor

El Barto
31.Ocak.2011, 23:00
takımcak önce bir hamama gidip akabinde kurşun döktürtmek lazım.

Hakan bakalım neler yapacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 23:03
Yok arkadaş yok şans yok off :/ Umarım Rüştü sakat değildirde Rüştü oynar ya,kalede Hakan'ı görmek istemiyorum...

vego
31.Ocak.2011, 23:11
Rüştü'nün dizleri artık bitmiş.Pek zannetmiyorum 90 dk kaldırabileciğini.Umarım kaldırır ama.Hadi be Hakan utandır bizi.

Rehavi
01.Şubat.2011, 06:33
Ntvspor a girdim başlıklara şöyle bir bakayım diye... Birde ne göreyim en az 8 hafta yok yazıyor. Aha dedim kesin bizden biri gitti yine... Bizde bu şanssızlık varken işimiz zor. Pek birşey beklememek lazım. Neye tutunsak elimizde kalıyor. Takımın iyi futbolu yeter abi bana. Bu hızla sakat vermeye devam edersek zaten pek bir şey beklemek de mantıksızca olacak...

Ayrıca...

Eğer Cenk'e bir sakatlık gelirse Tevez Hakan'a ağlardan top toplatır. Cenk'e de toplatırda Hakan daha çok haşır neşir olur.
nazara geldik :D

titates1
01.Şubat.2011, 15:58
Ben bir Fenerbahçeli olarak Ersan ve Cenk'in sakatlıklarına inanılmaz üzüldüm , ne olursa olsun bunlar bu ülkenin geleceği genç yetenekleri , rakibimizi sıkıntıya sokması falan bizim yararımıza oluşu umrumda bile değil , umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar

eXcitinG
01.Şubat.2011, 16:27
Artık geçtim futboLcuLarı, Serdar AdaLı feLanda sakatLanacak diye korkmaya başLadım, hatta taraftarLar biLe bu Lanetten etkiLenip durduk yere sakatLanmaya başLarLarsa şaşırmam yani.

Burak Duran
01.Şubat.2011, 16:51
durun ya sizdeki lanet değil asıl lanet bizde hala o bizden giderse sizdeki lanet olur :)

koray_capello
01.Şubat.2011, 17:38
Artık geçtim futboLcuLarı, Serdar AdaLı feLanda sakatLanacak diye korkmaya başLadım, hatta taraftarLar biLe bu Lanetten etkiLenip durduk yere sakatLanmaya başLarLarsa şaşırmam yani.

ahaha valla abi ben dizden sakatlandım mr çektirdim 3 maçtır gidemiyorum :D

Rehavi
01.Şubat.2011, 18:34
Bende 5 hafta önce ayak bileğimden sakatlandım hala geçmedi... Her tür spordan men ettim kendimi :)