View Full Version : Fenerbahçe-Galatasaray (FIBA Euroleague Women-Top 16)
yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 23:32
Aslında Euroleague Women diye sabit bir başlık var. Ama sözkonusu Fenerbahçe ve Galatasaray ise bu iki takımın adını yanyana yazan bir başlık her zaman daha caziptir diye düşündüm.
Eurleague Top-16 eşleşmelerinde, en iyi dereceyle 1. sırada yer alan Fenerbahçe ile, son maçını kazanarak 16.sıradan bir üst tura çıkmayı başaran Galatasaray Medical Park eşleşti. (2. ile 15. takım, 3. ile 14. takım, 4. ile 13 takım vesair şeklinde sürdü eşleşmeler...) Üç maç üzerinden oynanacak seride iki galibiyete ulaşan takım adını çeyrek finale yazdıracak.
İlk maç yarın 20:00'da Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. İkinci maç ise Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray'ın ev sahipliğinde... Seride 1-1 eşitlik olması durumunda 3. ve son maç 09 Şubat Çarşamba günü yine Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Caferağa'da oynanacak.
Yarın akşam 20:00'da oynanacak ilk karşılaşma FB Tv'den canlı yayınlanacak.
Bu sene şubede yaşananlardan sonra TKBL'den iyice soğudum. Ama bu maç nihayetinde bir Avrupa Kupası maçı olması nedeniyle ayrıca mühim... Fenerbahçe-Galatasaray olması nedeniyle daha da mühim... Bakalım, hayırlısı...
Bu arada, iki takım arasında Türkiye Ligi'nde uygulanan, salonlara deplasman seyircisi almama uygulaması bu seride de devam edecekmiş. FIBA bu saçmalığa nasıl izin veriyor, anlamak mümkün değil?
Bakalım, Diana ve Penny sonrası bambaşka bir takıma dönüşüveren "yeni" Fenerbahçe bu serinin altından kalkabilecek mi?
Not: Eurolegue'de bundan önceki elemelerde her biri altı takımdan oluşan dört ayrı grup vardı. Her grubun ilk dördüne giren takımları bir üst tura çıktı. Eşleşmeler ise takımların performansları esas alınarak yapıldı. Hangigruptan olursa olsun, 16 takım aldıkları galibiyet sayısına göre 1'den 16'ya kadar sıralandı. Galibiyet sayısı aynı olan takımlar ise genel averaja bakılarak listede yer aldı. Buna göre 10 maçın 10'unu da kazanan ve tek namağlup takım olan Fenerbahçe ilk sıradan listeye katılırken, 4 galibiyeti bulunan Galatasaray ise 16.sırada yer buldu. Tabii bu süreçte Fenerbahçe'nin en önemli iki yıldızının takımdan ayrılması ve yerine başka oyuncuların transfer edilmesi güç dengelerini ne kadar değiştirmiştir; hep beraber izledikçe göreceğiz.
CeNTeR_TR
31.Ocak.2011, 23:46
Çok çok büyük süpriz lazım Galatasaray'ın bizi eleyebilmesi için . . .
yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 23:48
Öyle deme Turgut. Diana ve Penny sonrası çok farklı bir takım olduk. Şöyle düşün: Birisi Jordan'dı, birisi Pippen.... Yerine gelenler de çok iyi oyuncu ama... Onlar başkaydı.
CeNTeR_TR
31.Ocak.2011, 23:55
Abim hiç sanmıyorum ya.Kadro kalitesi olarak Penny ve Diana olmadanda Galatasaray'dan üstünüz.Bizimkilerin ellerinin çok çok titremesi lazım bu maçı kaybetmemiz için.
yaman76hakanFB
01.Şubat.2011, 00:07
İnşAllah öyle olur. Aramızda oynadığımız son 35 maçın 30 tanesini biz kazandık. Ama kaybettiğimiz 5 maçtan 2 tanesi hedef maçtı. Birisi 2008 Cumhurbaşkanlığı Kupası; diğeri 2010 Türkiye Kupası finali... Temkinli olmakta, işi sımsıkı sahiplenmekte fayda var. Gerçek şu ki, ilk turu 1. sırada ve en iyi dereceyle bitiren bir takım, olabilecek en zor eşleşmeyle karşılaştı. Çok daha kolay bir rakiple karşılaşabilirdik. Bu turu geçen ise 8. ve 9 sıradan eşleşen takımlardan birisiyle karşılaşacak çeyrek finalde... Ve 8. sırada son dört yılın şampiyonu Spartak Moskova var. Gerçi onlarla geçen yıllardan kalma hesabımızı görmek için iyi bir fırsat ama dediğim gibi artık Diana ve Penny yokken, arkama yaslanıp güle oynaya izleyecek kadar rahat olamıyorum malesef.
Fakat Galatasaray eşleşmesinin şöyle bir artısı olabilir. Çok büyük badirelerden geçiyoruz. Şu iki ayda yaşananları başka bir takım yaşasa havlu atma vaziyetine gelirdi. Galatasaray maçları bizim camiayı her zaman kenetler, sorunların kısa vadede örtülmesini sağlar. Belki bu sayede Kadın Basketbolunda yeni bir sinerji oluşturabiliriz. Ama dediğim gibi Galatasaray 16. sıradan gelebilecek en tehlikeli rakip...
SAİT71
01.Şubat.2011, 01:38
Keşke 2 takımla temsil edebilseydik bu turdan sonrada. Ama bizim takım formda ve kaliteli. G.Saray'ı eleyeceğimizi düşünüyorum. Ama elesek bile eledik diye sevinmeyeceğim bir maç olacak...
RaSenGan
01.Şubat.2011, 02:00
Bir aksilik olmazsa rahat bir galibiyet alır bizim kızlar :)
titates1
01.Şubat.2011, 02:35
Güzel bir mücadele olsun hem kendi takımım olduğu için hem de turdan sonra daha iyi temsil edebileceğine inandığım için Fenerbahçemizin galip gelmesini bekliyorum
KaPaLı
01.Şubat.2011, 22:37
Aygün'ün yazdığını yeni gördüm : ) Baya aksilik oldu 19 sayı fark.
Beklenen oldu aslında. 11/11 yaptı şu ana kadar takım ve EuroLeague favorisi olduğunu gösterdi. Son periyod bırakmasalardı fark 30-40 arasında biterdi herhalde. Bu maçın gelmesindeki ana etken " SAVUNMA ". Müthiş savunma yaptı takım. Lazslo kenarda çok iyi hamleler yaptı. Tebrikler.. Şimdi iş Cuma akşamı oynanacak maçta.
KaPaLı
01.Şubat.2011, 22:38
Birde maç izlerken farkettim Fenerbahçede başarılı olmanın sırrı 7 numarada. Birsel Vardarlı, Ömer Onan, Fofao, Leonel Marshall ve Mamadou Niang.Tüm branşlarda 7 numara oyuncular.
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 22:58
Bir aksilik olmazsa rahat bir galibiyet alır bizim kızlar :)
Aygün ben senin bayan basketbolunda Fenerbahçeye destek verdiğini bilmiyordum (:
Hakan Abim dediğim gibi çok çok büyük aksilil olması lazım bizim Galatasaray'a yenilmemiz için.
Seninde yazdığın gibi 35 de 30 öndeydik şimdi 36 da 31 oldu (:
yaman76hakanFB
01.Şubat.2011, 23:10
Ne savunmaydı ama? :)
Bu takımı bunca yıldır izliyorum. Kadın Basketbolunun özel bir izleyicisi sayılırım, çünkü kimsenin bu ligi umursamadığı yıllarda bile elimden geldiğince takip ederdim. Ne yıldızlar gördüm: Eskilere gitmiyeyim, son beş senede Marrie Ferdinand, Nicol Powel'ın ilk geldiği dönem, Cappie Pondexter, Kattie Smith, Penny Taylor ve en son dünyanın bir numarası Diana... Ama en büyük zaferlerimizde bile biz böyle bir savunma takımı olmadık. Belli bölümlerde çok harika savunma performanslarımız olsa bile bu takımın ana karakteri daima hücum oldu. Ama belki Diana ve Penny'nin hesapsız ayrılığı bizi böyle bir oyuna mecbur etti. Savunmamız arttıkça hücumda verimliliğimiz de arttı.
Maça fırtına gibi başladık: 8-0. Sonra 14-2 oldu. Bu noktada son haftaların formda ismi Horakova oyuna girdi. Ama ne hikmettir ki, Horakova bugün ilk geldiği maçlardaki gibi saç baş yolduracak kadar oyunun dışındaydı. Bir anda maç 18-18'e geldi. Bu kadar iyi başladığımız maçta ilk devreyi sadece 36-33 önde bitirebildik. Zaten sonrasında Horakova oyuna bir daha sokulmadı.
3.periyotla birlikte yeniden savunma maksimum düzeye ulaştı ve Galatasaray Medical Park 4-5 dakika civarı bir sürede neredeyse hiç sayı atamadı. Fark yeniden çift haneleri buldu. Sonrası kolay oldu zaten. Kolay dediysem, artık tek hanelere düşmesine izin vermedik.
Maçtan önce demiştim ki: Nevriye,Birsel ve Esmeral iyi oynadığında (yerli çekirdek) biz daima kazanıyoruz. Bugün Nevriye 24 sayı attı. Birsel ve Esmeral ise toplamda 20'ye yakın attı. Üç silahşörler totalde 40 sayıyı buldu. Birsel'in attıkları dışında özellikle organizatörlüğü muhteşemdi. Rakibe yaptığı baskı zaten Ömer Onan standartlarında... Işıl'ı sahadan sildi. GS Medical Park'ın en büyük silahı Fowles'ı sadece 6 sayıda tutan boyalı bölge müdafaamız apayrı güzel...
Koç Ratgeber'in maç sonu söylediği: "Sadece bir maç kazandık. Turu geçmek istiyorsak bir maç daha kazanmalıyız. Yani hiçbir şey bitmedi."
Cuma günü deplasmandayız. Haydi hayırlısı... Diiifeeenss!
RaSenGan
01.Şubat.2011, 23:18
Aygün ben senin bayan basketbolunda Fenerbahçeye destek verdiğini bilmiyordum (:
Hehehe :icon_smile:
Aygün'ün yazdığını yeni gördüm : ) Baya aksilik oldu 19 sayı fark.
Şans işi bunlar abicim :icon_biggrin:
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 23:20
3 sayı 5 sayı şans olurda 19 sayı + 36 maçta 31 galibiyet'de olsa olsa kader olur (:
Homer J.S
01.Şubat.2011, 23:38
Fenerbahçe maalesef bayan basketbolda bizden daha üstün durumda, nitekim bugün bunu bir kez daha gördük. Kaybedeceğimiz muhtemeldi, öyle oldu sonuç.
Burada mühim olan top 16'da iki Türk takımının karşılaşıyor olmasıydı, tebrikler Fenerbahçe.
Sonraki maçta çok büyük aksilik olmayacağını düşünüyorum Fenerbahçe açısından, ileriki turlarda başarılar.
KaPaLı
01.Şubat.2011, 23:41
Yanlız Horakova cidden kötü oyuncu. Onun yerine başka bir oyuncu alınsa en azından rotasyon yapar. Horakova'yla hiçbirşey olmuyo. Savunmada aksıyo sürekli.
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 00:07
İsmail. Penny'nin gidişinden sonra bizi o taşıdı. Özellikle Ekaterinburg maçında savunması ve organizatörlüğü ile niçin Dünya Kupası'nın en değerli oyuncusu seçildiğini ispatladı. Ama bugün yine tutuktu. Zaten kariyeri ortada... Şöyle söyliyeyim: Daha kariyerli bir Avrupalı gard yok. Ama bugün felaketti. İlk iki ay olduğu gibi...
Yeni gelen iki yabancıya gelirsek... Angel için hep söylüyorum: Boyalı bölgeyi iyi kapatan bir rakibe karşı bu şut performansıyla nasıl sayı üretecek diye... Bugünde sadece bir tane saha içi isabeti var. Ekmeğini taştan çıkarttı, bir hücum ribauntunda... 13 sayı buldu ve 11 tanesi serbest atıştan... Demek ki, boyalı bölge kapalı diye saçma ve zorlama şutlara kaçmıyor, ısrarla zorluyor penetreyi. Bunun dışında takımın müdafaasına kattığı enerji apayrı... Dinamo gibi... Çaldığı toplar, hücum ribauntları, blok tehdidi vesair... Çok faydalı bir oyuncu... Yalnız Agustus'u biraz fazla kaçırdı bu akşam. Biraz daha yakın alabilirdi. Fazla duygularna kapıldı ve yardıma, sıkıştırmalara çok kaptrdı kendini. Sanırm maç başlarında verim veren top çalma merakı da bunda etkili oldu. Ama böyle bir çılgına her daim ihtiyaç var.
Jekobsone ise inadına akıllı bir müdafaacı... Daha yumuşak ama çok zeki... Hem hücumda, hem savunmada... Rakip onun şut ritmi bulmasına hiç müsaade etmedi ama o yine de aldığı topları çok verimli kullandı, boşlukları iyi gördü. Bence faydalıydı.
SAİT71
02.Şubat.2011, 00:30
Tüh ya yenildik Fb'ye :D
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 00:37
Bizim 77 sayının yarıdan fazlası, tam 43 tanesi yerlilerden, Türk oyunculardan gelmiş. İşte aramızdaki temel fark. Yoksa Galatasaray'ın da çok üst düzey iki tane yabancısı var. Onlar yerli oyunculardan sadece 16 sayı katkı almışlar, 58 sayının 16'sı...
İlk periyottaki Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra bu kadar kolay galibiyet beklemiyordum ama kızlar sağolsun beni yanılttı.
Bu arada Aygün o basketbol bilgini konuşturup senden detaylı bir değerlendirme bekliyorum.
RaSenGan
02.Şubat.2011, 19:16
İlk periyottaki Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra bu kadar kolay galibiyet beklemiyordum ama kızlar sağolsun beni yanılttı.
Bu arada Aygün o basketbol bilgini konuşturup senden detaylı bir değerlendirme bekliyorum.
Yıllardır olan basketbol bilginle sen değerlendirmezken benim ne haddime Memocum (:
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 20:11
2. maç bugün 19:30'da... Galatasaray Medical Park'ın ev sahipliğinde ve Abdi İpekçi Spor salonunda...
GS Tv ve FB Tv aynı anda yayınlıyor. İzlemek isteyenlere...
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 20:50
Maça birazdan bakacağım tv şuan dolu ama rahat bir galibiyet daha alırız gibime geliyor.
Tersi çıkarsa o da deplasmanda olduğumuz için olur (:
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 21:04
12-29 gibi ezici bir üstünlüğümüz var umarım maçtan kopmadan farka doğru gideriz..
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 21:06
Fark 21 sayı oldu (:
sananes
04.Şubat.2011, 21:09
Galibiyet önemli ama moral açısından farklı kazanmakta iyi olacaktır.Umarım aynı tempoda devam eder takımımız. 40-20 oldu ilk yarı bitmek üzere.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 21:19
İlk yarı iyi bir fark yakaladık.
Bizim seviyemizin altında bir takım Galatasaray bayan basketbol takımı.
2.Yarı'da işin ciddiyetini bırakmadan daha farklı bir galibiyet ile sahadan ayıılırız umarım.
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 21:21
Ve ilk yarı 20 - 40 bitti.
Sanırım Galatasaray oldukça moralsiz çıkmış maça. Yoksa iki takım arasındaki güç farkı bu değil.
Şakaya gelmez. 3. periyodun ilk 3-5 dakikası oldukça mühim. Oralarda direnç gösterecekler, geri dönüşümünü alamazlarsa havlu atacaklardır. Yeniden umutlandırmayalım.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 21:44
Rakip takım ancak böyle eze eze yenilir :)
Fark 2 katına çıktı :) 1 sayı eksik olsada neredeyse 2 katı :)
RaSenGan
04.Şubat.2011, 21:53
Turgut abi iyi tamam yeniyorsunuz da her mesajında Galatasaray'ı ezme çaban nedir anlamış değilim.
Yorumlarını küçümsemeden karşı tarafı tahrik etmeden yaparsan çok daha iyi olur.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 21:55
Turgut abi iyi tamam yeniyorsunuz da her mesajında Galatasaray'ı ezme çaban nedir anlamış değilim.
Yorumlarını küçümsemeden karşı tarafı tahrik etmeden yaparsan çok daha iyi olur.
Galatasaray'ı ezme çabam yokki.
Skor ortada sonuçta eze eze yeniyoruz bende eze eze yendiğimizi belirtiyorum.
RaSenGan
04.Şubat.2011, 21:59
Galatasaray'ı ezme çabam yokki.
Skor ortadada eze eze yeniyoruz bende eze eze yendiğimizi belirtiyorum.
Sizi eze eze yendiklerinde birileri gelse senin yazdıklarını yazsa vereceğin cevapları bir düşün istersen.
İsterseniz eze eze yenin isterseniz 50 fark atın bunu her mesajında belirtirsen bir art niyet vardır belli ki.Benim isteğim buna son vermen.
BaGa TaRKaN
04.Şubat.2011, 22:01
Bakma Sen Aygüne Turgut:) Napsın Şuan Kahroluyordur Ama Elinden Bişey Gelmiyor:p
İnsanın Hakkı Ezeli Bir Rakibe Karşı Güzel Bir Oyun, Her İki Maçtada Çok Üstün. Bunun Tadını Çıkarmadıktan Sonra Ne Anlamı Kalır Ezeli Duygunun:)
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 22:01
Sizi eze eze yendiklerinde birileri gelse senin yazdıklarını yazsa vereceğin cevapları bir düşün istersen.
İsterseniz eze eze yenin isterseniz 50 fark atın bunu her mesajında belirtirsen bir art niyet vardır belli ki.Benim isteğim buna son vermen.
Yazılan zamanlarıda biliriz Aygüncüm merak etme sen :)
Buna benim tanıdığım Aygün olarak istediğin için son veriyorum.Aksi halde son vermeyeceğimi sende bende biliyoruz.Art niyet yok ezeli rakibimize fark atıyoruz bunu dile getirmek kadar doğal bir durum yok.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 22:06
Avrupa'da da ezeli rakibimiz Galatasaray'ı rahat yendik ve turu geçtik.
51-73
Hem ligde hemde Avrupada yolumuza devam ediyoruz.Ama artık Avrupa'da daha iyi yerlere gelme zamanı geldi.Penny ve Diana olsa kim bilir neler olurdur neler :0:
Hem iç sahada hemde dış sahada farklı kazanmak üstelik galatasaraya karşı farklı kazanmak çok güzel oldu.
Helal olsun size birbirinden yürekli 12 periliçe..
RaSenGan
04.Şubat.2011, 22:07
Bakma Sen Aygüne Turgut:) Napsın Şuan Kahroluyordur Ama Elinden Bişey Gelmiyor:p
İnsanın Hakkı Ezeli Bir Rakibe Karşı Güzel Bir Oyun, Her İki Maçtada Çok Üstün. Bunun Tadını Çıkarmadıktan Sonra Ne Anlamı Kalır Ezeli Duygunun:)
Abi çıkarıcaksın tabi tadını asıl tadı o zaman çıkıyor da "bizim seviyemizde değil,eze eze yeniyoruz" gibi şeyler rakibi tahrik etmek için fazlasıyla yeterli.Yoksa sabaha kadar tadını çıkarsın.:)
Yazılan zamanlarıda biliriz Aygüncüm merak etme sen :)
Buna benim tanıdığım Aygün olarak istediğin için son veriyorum.Aksi halde son vermeyeceğimi sende bende biliyoruz.Art niyet yok ezeli rakibimize fark atıyoruz bunu dile getirmek kadar doğal bir durum yok.
Teşekkür ederim abicim (:
RaSenGan
04.Şubat.2011, 22:08
Hem biz lige önem veriyoruz :p
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 22:21
Maçı 51-73 kazandık. Bu işin burada bittiği iyi oldu. Namağlup ünvanımızı Galatasaray karşısında kaybetseydik cidden üzülürdüm.
Savunma karakterli bir takım olma yolunda son hızla ilerliyoruz. İlk üç periyot sadece 28 sayı yedik, galibiyet garanti gibi olduktan sonra biraz vidalar gevşedi ve son dakikalarda Galatasaray 51 sayıya ulaştı. Bu 51 sayının 23 tanesini 27 sayı geride başladığı son 10 dakikalık bölümde buldu. Bu 23 sayının 11 tanesini de, bizim takımın maçı bıraktığı son üç dakikalık bölümde...
"Müdafaa ve ciddiyet benim karakterimdir" diyen özel bir takımla karşı karşıyayız.
Şunu unutmamak lazım: Biz ofansta standart üstü bir verimlilikte oynamadık. Ama üçlük yüzdemiz standart üstüydü. Galatasaray ise bir daha hiç bu kadar kötü üçlük atmaz.
Aygün lig demiş ki, haklı bir yanı var. Galatasaray nihayet Tamika'ya kavuşuyor. Tamika benim Diana sonrası takımda görmek istediğim isimdi ama onu almak için Galatasaray'a bonservis ödememiz gerekiyormuş. Bu sebeple Angel'a yöneldik. Tamika'lı bir Galatasaray'ı savunmak çok daha zor olacaktır. Üstelik biz lig maçlarında Tammy Sutton-Brown'dan faydalanabilecek miyiz; henüz belli değil. Gerçi Tammy bugünde sadece 3 dakika süre aldı ve şu durumda kayıp sayılmaz ama uzun final serisinde çok iyi giderdi.
Bakalım, haftaya yine Abdi İpekçi'de ve yine Galatasaray Medical Park deplasmanındayız. Bu defa TKBL maçı için... Ama aslolan playofflar... Orayı beklemek lazım.
KaPaLı
05.Şubat.2011, 00:38
Beretta Famila - Spartak maçının galibiyle eşleşecek Fenerbahçe. Çarşamba oynanacakmış son maç bu Rusya'da.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 00:39
Spartak. :)
KaPaLı
05.Şubat.2011, 01:01
Anla işte Hakan abi :D Dalgınlıkla CSKA yazmışım :)
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 01:16
Zaten Spartak'la geçtiğimiz yıldan bir hesabımız vardı. Aslında geçen yıl biz onlara yenilmemiştik; biz Diana Taurasi'ye yenilmiştik. Tek başına dağıtmıştı bizi.
Evet, Diana'yı kaybettik. Şimdi ülkesinde büyük bir hukuk savaşı başlattı, muhtemelen kazanacak gibi duruyor. Yolu açık olsun. Neyse, ne diyecektim? Evet, artık Diana'mız yok ama Spartak'ın da geçtiğimiz sene onları adeta tek başına şampiyon yapan Diana'ları yok. Geçen yıl Spartak formasıyla bize yaptıklarını bu sene Fenerbahçe formasıyla Spartak'a yapmasını görmek isterdim.
Gerçi Spartak bugün kaybetti. Belli mi olur; belki eleniverir.
SAİT71
05.Şubat.2011, 13:04
Baştada demiştim. Yensek bile yendik diye sevinmeyeceğim bir maç olacak diye. Öyle bir maç oldu. Keşke 2 takımımızla yola devam edebilseydik. Bayanlarımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum. G.Saray'da bu sene bence çok başarılıydı... Tebrik ederim her iki takımıda. Futbolda böyle şeyler göremediğimiz için hiç değilse bayan basketbolda iki takımımız birbirleriyle Avrupa'da mücadele ediyor. Olaya bu yönden de bakmak lazım...
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 13:07
Maçın en güzel yanı, maç bitimi bizim oyuncular, ardı cam koruma olan benchte, başları havlularla sarılı olarak otururken, Galatasaraylı oyuncuların yanlarına gelip sırayla onları tek tek kutlamasıydı. Hepsine teşekkürler.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 13:12
Maçın en güzel yanı, maç bitimi bizim oyuncular, ardı cam koruma olan benchte, başları havlularla sarılı olarak otururken, Galatasaraylı oyuncuların yanlarına gelip sırayla onları tek tek kutlamasıydı. Hepsine teşekkürler.
Abi o olay o kadar güzel bi duygu ki :) Yani o şekilde oturmak :)
Trabzon deplasmanları olsun , Bu sene Kastamonu , Sinop deplasmanlarımız olsun acayip fena sarıyor :) Tribünden kafamıza yağan çakmaklar paralar.
Trabzon'da bir senesinde 23 Nisan çalışmaları olduğu için Stadyumdaki çoğu çocuğu salona getirmişler zorla Bench ile tribün arasında fazla fark yok maç çıkışı eşortmanlar full tükürük mola alıyoruz konuşma ypaacaz kafamızda davul tokmakları dans ediyor :)
Ama 2.yarı gittiydi çocuklar final maçı olmasına rağmen ilk yarı 30'u bağlamıştık Trabzona :icon_lol:
En son Sinop'dan polis eskortuyla döndük mesela makara muhabbet sarıyor baya (:
Universal
05.Şubat.2011, 13:28
Maçların ikisini de izlemedim. İzlemediğim için pişmanım; ama ezeli rakibimizi Avrupa'da yenip yolumuza devam etmek çok keyifli çok güzel. :)
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 00:42
Abi o olay o kadar güzel bi duygu ki :) Yani o şekilde oturmak :)
Trabzon deplasmanları olsun , Bu sene Kastamonu , Sinop deplasmanlarımız olsun acayip fena sarıyor :) Tribünden kafamıza yağan çakmaklar paralar.
Trabzon'da bir senesinde 23 Nisan çalışmaları olduğu için Stadyumdaki çoğu çocuğu salona getirmişler zorla Bench ile tribün arasında fazla fark yok maç çıkışı eşortmanlar full tükürük mola alıyoruz konuşma ypaacaz kafamızda davul tokmakları dans ediyor :)
Ama 2.yarı gittiydi çocuklar final maçı olmasına rağmen ilk yarı 30'u bağlamıştık Trabzona :icon_lol:
En son Sinop'dan polis eskortuyla döndük mesela makara muhabbet sarıyor baya (:
Yalnız dün iki kere kendi oyuncularını vurdular. Önce konfetilerle Işıl'ı düşürdüler. Sonra bir başkasına su şişesi tutturdular. Belki de "biz sizden daha isabetli atıyoruz" mesajı vermek içindir.
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 01:06
Yalnız dün iki kere kendi oyuncularını vurdular. Önce konfetilerle Işıl'ı düşürdüler. Sonra bir başkasına su şişesi tutturdular. Belki de "biz sizden daha isabetli atıyoruz" mesajı vermek içindir.
Hakan Abi gece gece beni güldürdün ya abim Allah seni'de güldürsün inşAllah :)
Şu Işıl konusunada anlam veremiyorum.
Hatun verdi gazı taraftara yok kefen giyerim falan filan 2 senedir ortalıkda yok :schaf:
Nedvedmania
06.Şubat.2011, 01:50
Işıl ablamıza hatun diye hitap etmesek iyi olur :)
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 01:51
Işıl ablamıza hatun diye hitap etmesek iyi olur :)
Cihan :)
Cinsel tercihlere girmeyecem şimdi burada ama sen beni anladın heralde (: Bi...süel kendisi o yüzden hatun abi abla falan fark etmiyor (:
Nedvedmania
06.Şubat.2011, 01:55
Sonuçta Galatasaray Taraftarının bayan baskette en çok değer verdiği kişi o. Demeyi ver sende çok mu zor :D
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 01:58
Sonuçta Galatasaray Taraftarının bayan baskette en çok değer verdiği kişi o. Demeyi ver sende çok mu zor :D
Bu aralar'da tüm galatasaraylıların isteklerini yapıyorum yahu :0:
Tamam tamam demiyorum.Işıl Hanım kendisi bundan sonra :icon_cool:
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 02:02
Sporcuların cinsel tercihlerinin konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bunun bizi ilgilendirdiğini de sanmıyorum. Kusura bakma kardeşim Turgut, ama bence hiç gereği yok. Bizim eski oyuncumuz Kattie Smith'de lezbiyendi mesela; sevgilisi de Mersin'de oynuyordu ve ona karşı final oynadı. Kıran kırana da oynadılar. Daha sonra Kattie Smith'e Galatasaray teklif götürdü. Diyeceğim: Kime ne? Aynı oyuncu bugün şu takımda olur, yarın bu takımda...
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 02:07
Yok abi biz öyle iki geyik yapalım dedik.Yoksa eleştirdiğim falan yok kendisini ;
Sadece basketbolunda inanılmaz bir düşüş var ve bu Türk basketbolu için büyük kayıp..
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 02:08
Ama Birsel Vardarlı'nın Işıl'dan kat kat daha iyi bir basketbolcu olduğunu her geçen gün görüyoruz. Hani aksini iddia ediyorlardı da...
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 02:20
Abi Birisinin overal'i 99 ise diğerinin 50 falan o derece yani (: