View Full Version : Bilica Kurye'ye çarptı ve kaçtı!
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 20:12
Barbaros Caddesi'nde sabah erken saatlerde lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokurye Feysel Taşkın'a arkadan çarptı. Taşkın, çarpmanın etkisiyle önündeki otomobilin üzerine uçtu. Kazaya sebep olan cip ise, hızla olay yerinden uzaklaşırken, kaçma anı yol üzerindeki MOBESE kamerası tarafından görüntülendi. Kaçan lüks cipin sahibine, olay yerinde araçtan düşen plaka sayesinde ulaşıldı. Yapılan inceleme sonucunda aracı, Fenerbahçeli futbolcu Fabio Bilica'nın kullandığı anlaşıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralı kuryenin tedavisi sürerken, Bilica'nın avukatıyla birlikte polis merkezine gelerek ifade vermesi bekleniyor.
http://spor.mynet.com/haber/bilica-kuryeye-carptive-kacti/31874?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_spor_link_2
sananes
01.Şubat.2011, 20:13
Öncelikle geçmiş olsun.Ya bilica git artık be adam.
RaSenGan
01.Şubat.2011, 20:23
Yolda çukur vardır ondan olmuştur kaza :icon_biggrin:
BaFraLı
01.Şubat.2011, 20:23
Roberto Carlos'a aitmiş bu araba :D
titates1
01.Şubat.2011, 20:38
Bu olayın üstüne hemen yollanmalı bence
ForsakeN
01.Şubat.2011, 20:56
Bilica napıyo öyle, resmen makas atıyo daracık yerde
Bordo61Mavi
01.Şubat.2011, 22:29
O arabayi oyle kullanirsan olacagi budur, Bilica bi git artik
SAİT71
02.Şubat.2011, 00:40
Bu adam ya sahayı kazar ya birine çarpar ya adam kaçırır. Ne işi var hala takımda anlamadım ama belki bilmediğimiz bir şeye yarıyordur takımda.
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 01:22
Haberlerde kaza görüntülerini izledim. Ağzımı tutamadım ve çok ağır küfürler ettim. Bu ülke bir müstemleke değilse, bu ülke insanının canı bir tavuk kadar ucuz değilse, derhal dava açılmalı, verilebilecek en ağır ceza verilmeli... (Hukuki yönünü bilmem ama eğer uygun şartlar varsa sınır dışı edilmeli.)
Dünyanın en iyi futbolcusu bile olsa buna hakkı yok, buna hakkı yok. Bir masumun kanı akacağına, topunun canı cehenneme...
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2011, 01:25
Bilica Emniyette ifade vermiş, çarptığımı farketmedim demiş. Başka yalan bulamamış galiba. Kurye şikayetçi olmayınca işlemler kısa sürmüş ve evine dönmüş.
RaSenGan
02.Şubat.2011, 02:16
Çarptığını farketmemiş mi öh yani :D
El Barto
02.Şubat.2011, 02:21
Kurye ya Fenerbahçelidir ya da iyi para almıştır şikayetçi olmadığına göre. :)
RaSenGan
02.Şubat.2011, 02:24
Kurye ya Fenerbahçelidir ya da iyi para almıştır şikayetçi olmadığına göre. :)
Fenerbahçeli olsa şikayetçi olurdu.Bilica'yı içeri attırırsa Fener'de oynayamazdı kurtulurdu Fener :icon_biggrin:
Zekirdek
02.Şubat.2011, 02:27
Fenerbahçeli olsa şikayetçi olurdu.Bilica'yı içeri attırırsa Fener'de oynayamazdı kurtulurdu Fener :icon_biggrin:
Aygün haklı bence. Ama kuryecinin başına talih kuşu konmuş olabilir. Ama ölebilirdide.
SAİT71
02.Şubat.2011, 02:29
Kezman'mıydı neydi bir adamın Şahin'ine dokundurmuş arkadan sonra uğraşmamak için bi araba parası vermişti :D Yüklü bi miktar vermiştir kesinlikle...
BleedingMoon
02.Şubat.2011, 02:38
futbolcu değildi zaten. insan da olmadığını kanıtlamış oldu.
Volkan Şen
02.Şubat.2011, 02:53
derhal Fenerbahçe Futbol Klübü ile ilişki kesilmelidir bence !
REsist JuvE11
02.Şubat.2011, 08:18
Aygün haklı bence. Ama kuryecinin başına talih kuşu konmuş olabilir. Ama ölebilirdide.
talih kuşu konmamış resmen çarpmış:D
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 08:47
Elini taşın altına koymaktan kaçıp, daha hukuki süreci tamamlanmadan, kızın 3. bir (saç teli numunesi) istemesine rağmen ardında durmayarak, populizm uğuna, "vay be, ne kurumsal adamlar" dedirtmek uğruna, Diana'nın kontratını bir gecede cart diye fesheden ve Fenerbahçe'nin sırtından kendi reklamını yapan zevat... Haydi delikanlıysanız Bilica'nın kontratını da feshedin... Daha Appiah hariç bir tek hukuki süreci Fenerbahçe lehine sonuçlandıramayan baş populist Şekip Mosturoğlu... (Appiah'ın da ardında bir kulüpyoktu, garibim...) NTV'de Diana'yı yem olarak attığın gibi, haydi Bilica'yı da at... Yoksa gücünüz kadınlara mı yetiyor, erkekliğiniz futbol takımına sökmüyor mu? Ama bence sen istifa et Şekip bey! Git yeniden Ulusoy'un ekibine katıl iyisi mi? Bırak bizim sırtımızdan dürüst adam rolleri oynayıp, hiç ilginin olmadığı salon sporlarındaki yıldızlarımızı ihaleye çıkarıp satmayı! Bırak artık. Senin gibiler bile soğutamaz bizi Fenerbahçe'den!
LadroN
02.Şubat.2011, 16:42
Paranın gözü kör olsun parayı veren düdüğü çalıyormuş gerçekten.
RaSenGan
02.Şubat.2011, 17:09
talih kuşu konmamış resmen çarpmış:D
Talih kuşu konmuş derken Bilica parayı basmıştır adama şikayetçi olmasın diye :D
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 13:30
Halen Fenerbahçe yönetiminin vereceği cezayı bekliyorum. Israrla beklemeye devam edeceğim.
ThersoN
05.Şubat.2011, 19:28
bilica'nın kazanı kaynadı, devrildi artık
TR.CaPTaiN
25.Şubat.2011, 18:15
Bilica hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istenmiş.
BaGa TaRKaN
25.Şubat.2011, 19:23
Kurye Artık Bilica'dan Her Ay Nafaka Alır:D
RaSenGan
26.Şubat.2011, 02:59
Hapise girse de bir şey olmaz tünel kazar kaçar :D
Nedvedmania
26.Şubat.2011, 03:12
Insallah cezasini ceker
:n:
Volkan Şen
26.Şubat.2011, 03:13
aygün yılın sözü bu :n:
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 03:31
Varya bu olayı sabri falan yapsa sonra bu yazılanlar yazılsa çok üstüne gidiliyo olurdu adamın :0:
Neyse sonuç olarka bende -ti ye aldım sabah haberi okuyunca arkadaşlar arasında.
Zannetmiyorum 1 yıl hapis cezası olsun.Sus payı verilir hallolur ama iyi bir para cezası ve süresiz kadro dışı bırakılırsa çok da güzel olur.
Bordo61Mavi
26.Şubat.2011, 05:04
Super yorum :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2011, 13:25
Gerçekten yılın esprisi Ayg... Süpersin :n:
Zekirdek
26.Şubat.2011, 17:29
Hapise girerse bedelsiz olarak sözleşme fesih etme hakkımız var mı?
yaman76hakanFB
26.Şubat.2011, 18:00
-Bilica kötü futbolcu olduğu için mi ceza almasını ve takımdan kovulmasını istiyoruz.
-İnsan canını hiçe sayan ve tavuk ezer gibi bir vatandaşımızı çiğnediği için mi?
Bu konuda kesin ve net bir tavrımız olmalı. Bunu şu veya bu arkadaşa değil, genel olarak söylüyorum. Eğer ikinci şıktan yanaysak, aynı hareketi Bilica değil, misal, Lugano veya Niang yahut başkası yaptığında da benzer tepkileri göstereceğiz, göstermeliyiz.
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 18:02
-Bilica kötü futbolcu olduğu için mi ceza almasını ve takımdan kovulmasını istiyoruz.
-İnsan canını hiçe sayan ve tavuk ezer gibi bir vatandaşımızı çiğnediği için mi?
Bu konuda kesin ve net bir tavrımız olmalı. Bunu şu veya bu arkadaşa değil, genel olarak söylüyorum. Eğer ikinci şıktan yanaysak, aynı hareketi Bilica değil, misal, Lugano veya Niang yahut başkası yaptığında da benzer tepkileri göstereceğiz, göstermeliyiz.
Abim kesinlikle çoğu kişi 1.şıkta.
Daha önce benzer olayları başka oyunculardada gördük kimse çarmağa gerilmedi :)
Sonuç olarak Bilica'nın 1 sene hapis cezası alacağını sanmıyorum.Serdar Özkan'da plakasını SO İken SÖ yapmıştı normalda yatarı varken para cezası oldu.
Addolorato
26.Şubat.2011, 18:06
Serdar Özkan ile bu konu çok farklı. Serdar Özkan onu cahilliğinden yapmıştır fakat bir insana çarpıp kaçmak tamamen insanlıkla alakalı.
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 18:09
Serdar Özkan ile bu konu çok farklı. Serdar Özkan onu cahilliğinden yapmıştır fakat bir insana çarpıp kaçmak tamamen insanlıkla alakalı.
Tamamda ben olayı aynı demiyorum zaten.
Veya Bilica'da haklı demiyorum..Ama sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun (::)
Ben diyorumki kolay kolay hapis cezası olmaz paraya döner iş ..
Addolorato
26.Şubat.2011, 18:10
Bende Bilica haklı diyorsun demedim zaten. Sende anlamak istediğin gibi anlıyorsun Turgut abi :).
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 18:14
Bende Bilica haklı diyorsun demedim zaten. Sende anlamak istediğin gibi anlıyorsun Turgut abi :).
Peki Eralp dediğin gibi olsun bakalım :)
Neyse benim asıl kastedmek istediğim olay şu ..
Serdar Özkan'ın yaptığını sen ben veya göz önünde olmayan birisi yapsa para cezasına çevrilmiyebilirdi.
Aynı şekilde Bilica'nın yaptığını sen ben veya göz önünde olmayan birisi yapsa para cezasına çevrilmiyebilirdi.
Ama işte bu tür olaylarda imtiyaz tanınıyor maalesef Türkiyemizde :)