View Full Version : Manisaspor - Fenerbahçe [20. Hafta]
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2011, 14:05
http://www.yukleresim.com/images/81836332934327777517.jpg (http://www.yukleresim.com/)
fbdevil190737
02.Şubat.2011, 14:21
Trabzonspor maçında ki istek , arzu ve oyunun yarısını sahaya yansıtırsak galibiyet alacağımıza eminim . Ancak Manisaspor'da çok formda onlar da lige 2'de 2 ile girdiler ve çok tehlikeli oyuncuları var . Sağ bek 'de Gökhan'ın yerine Bekir oynayacaktır . Orta saha da ise Topuz ve Emre'yi orta da oynayıp Özer'i sağ kanatta oynatacağını düşünüyorum Aykut Kocaman'ın . Umarım kazanırız .
BleedingMoon
02.Şubat.2011, 14:42
sağ bekte topuz oynar umarım.
Zekirdek
02.Şubat.2011, 14:43
Sağ açık Dia oynarsa her türlü Fener kazanır. Manisaspor'da Eren bu ara çok vasat bir görüntü çiziyor. Ve çok aksıyor. Dia bu maçta sağda oynarsa penaltı bile yaptırır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Şubat.2011, 15:13
Fenerbahçe bu sezon deplasmanlarda etkili olamıyor. Manisaspor'da iyi bir takım. Bence Manisaspor kazanacaktır ya da en azından kaybetmeyecektir...
RaSenGan
02.Şubat.2011, 18:56
Manisa'nın sağı solu pek belli olmuyor.Fenerbahçe rahat da kazanabilir puan da kaybedebilir.
Fearless Coward
02.Şubat.2011, 18:58
Manisa'nın sağı solu pek belli olmuyor.Fenerbahçe rahat da kazanabilir puan da kaybedebilir.
Aygün sen Fener kazanır de koçum sen ne zaman olumsuz düşünsen hep Fenerbahçe kazanıyor :D :D
Cengo
02.Şubat.2011, 19:00
------------------- Niang ----------------
-------------------- Alex -----------------
Dia --- Emre - Gökay - Topuz -----
A. Santos - Yobo - Lugano - Okan
------------------ Volkan ----------------
Böyle çıkabiliriz ve böyle çıkarsak bence puan kaybetmeyiz.
sananes
02.Şubat.2011, 19:01
Umarım sağ bekte bekirle başlamaz.Büyük takımlar stoperden bozma beklerle oynayacak kadar aciz olmamalı.Okan oynasın daha iyi.Selçuk cezalı olmasa mehmet oraya geçerdi ama muhtemelen şimdi mehmet-emre ikilisi yapacaktır aykut hoca.Kazanacağımızı düşünüyorum Manisa güzel savunabilen bir takım değil.Korkmuyorum bu maçtan.
RaSenGan
02.Şubat.2011, 19:03
Aygün sen Fener kazanır de koçum sen ne zaman olumsuz düşünsen hep Fenerbahçe kazanıyor :D :D
Yok abi bu sefer gerçekten böyle düşünüyorum :D
Zekirdek
02.Şubat.2011, 22:35
Niang
Topuz - Alex - Dia
Emre - Gökay
Andre - Yobo - Lugano - Okan
Volkan
Topuz özellikle sağda oynamalı. Manisa'nın en tehlikeli adamı sol kanatta Simpson. Hem onun tarafında oynayıp Simpson'ın etkisini azaltabilir. Ayrıca Dia sağda olup Manisaspor'un defansif anlamda en kötü bölgesi olan sol tarafı felç edebilir. Simpson'ın savunma desteği 0. Ayrıca Eren bu aralar çok vasat.
Addolorato
02.Şubat.2011, 22:37
Ayrıca Dia solda olup Manisaspor'un defansif anlamda en kötü bölgesi olan sol tarafı felç edebilir. Simpson'ın savunma desteği 0. Ayrıca Eren bu aralar çok vasat.
Dia solda oynarsa sağ bekle karşılaşır ama. :)
Zekirdek
02.Şubat.2011, 22:47
Dia solda oynarsa sağ bekle karşılaşır ama. :)
Anlık şaşkınlık aklım Zalgris maçındaydı. zaten konuya yazdığım ilk mesajda belirtmiştim sol diye ama ikincisinde şaşırmışım. :)
GodfatheR
02.Şubat.2011, 23:35
Kadıköy'de oynasak daha tedirgin olurdum. Manisa tam bir deplasman takımı çünkü. Zorlanırız ama kazanırız. Skor tahmini 2-1 veya 3-1 Fenerbahçe lehine.
CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 23:57
Trabzon maçında alınan 3 puan perçinlenmek isteniyorsa bu maçtanda kesin 3 puan alınmalı.
1 Puan bile rakiplerin kazanması durumunda hiç önemli olmayabilir.
SAİT71
03.Şubat.2011, 00:39
En kritik maçlarımızdan birisi. Çünkü Trabzon maçını kazandık ve Kayseri maçı öncesi ciddi bir sınav. Hem baskı ortamındayız hemde rakipte iyi oyunculara sahip bir takım hemde deplasmanda oynuyoruz hemde şu aldığımız son bir kaç maçtan sonra bu maçı almamak demek bundan önceki aldığımız maçları almamış gibi olacağız demek. Kısacası kazanmalıyız yani..
yaman76hakanFB
03.Şubat.2011, 00:46
Bu maçın ne kadar kritik olduğu apaçık zaten. Bu sebeple "kazanmak zorundayız" filan diye cümle kurmayacağım. Daha Trabzon maçı oynanmadan bu maçtan bahsediyordum. Trabzon maçını kazanmakla değil, önce Trabzon'u, sonra Manisa'yı yendiğimiz takdirde şampiyonluk yarışına dahil oluruz diyordum.
Kazanır mıyız peki? İşte bütün mesele... Kazanırsak bunun soluğu bize bayağı bir yol aldırır. O enerjiyle bir süre hız yaparız.
Zekirdek
03.Şubat.2011, 01:20
@Yaman Abi
Bence Manisa'yı yenerek değil hem Manisa ve ardından Kayseri'yi yendiğimiz takdirde şampiyonluk yarışına gireriz. 3 ciddi maçtan biri gitti. Diğer 2'sini alırsak gireriz. Tahminince Trabzon önündeki 2 maçtan birinde puan kaybedecek. En azından temennim budur.
Chinatown
03.Şubat.2011, 03:13
Fenerbahçe ligdeki en potansiyelli takım, ama bunu gösteremiyorlar. Ben bize karşı oynana oyunu da çok falz beğenmemiştim geçen hafta. Fenerbahçe böyle olmamalı, kalitesinden çok hırsıyla kazandı fener, demem o ki o hırsla herkes kazanabilirdi bize karşı :) seyirci faktörü çok etkili oldu. Ama manisa deplasmanında antalya maçı gibi düz maç olabilir. Manisa puan alabilir. belli olmaz. çok uyuşuk bir havası var o stadın, oyuncular donuyor. enteresan.
Zekirdek
03.Şubat.2011, 03:16
@Chinatown
Stad şehrin dışında kaldığından uyuşuk bir hava olabilir. Kışın çok soğuk olabiliyor Manisa'ya oranla. Örneğin geçen Gaziantep B.B maçından 2. yarıda çok üşüyüp çıkmıştım.
titates1
03.Şubat.2011, 03:31
Çok rahat alırız bu maçı , manisa bize rakip olamaz
M.O.S.H
03.Şubat.2011, 05:15
Maçı stadda izlemeyi düşünüyorum umarım gitmeme değer :)
Chinatown
03.Şubat.2011, 11:58
@Chinatown
Stad şehrin dışında kaldığından uyuşuk bir hava olabilir. Kışın çok soğuk olabiliyor Manisa'ya oranla. Örneğin geçen Gaziantep B.B maçından 2. yarıda çok üşüyüp çıkmıştım.
doğrudur, çünkü mavranda da öyle oluyor, o da şehir dışında
ReaList
04.Şubat.2011, 15:18
Oynarsa Fenerbahçe Kazanır
Yatarsa Manisaspor...
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 16:27
Eğer "zekirdek"in bahsettiği uyuşuk bir hava olursa çekeceğimiz var. Bizim oyuncular saniyesinde mayışır.
Zekirdek
04.Şubat.2011, 16:57
Eğer "zekirdek"in bahsettiği uyuşuk bir hava olursa çekeceğimiz var. Bizim oyuncular saniyesinde mayışır.
Havaya bağlı soğuk bir hava olursa dediğim olabilir. Ama Manisa'da havalar belli olmuyor. Dün güneş açtı bugün yağmur yağdı. Eğerki yarın soğuk bir hava olursa oyuncular belirttiğiniz gibi mayışabilir. Zaten stadda Gediz tribününden arkası şehirin çıkışı.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 12:41
Bugün gazetede Aziz Yıldırım'ın falan açıklamalarını okudumda göz ucuyla baya stres altına sokdular yine takımı tıpkı Galatasaray maçındaki gibi..
Umarım topçular olumsuz etkilenmez.3 Puanı aldığımız takdirde iyice hava yakalarız heleki haftayada Kayseriden kendi sahamızda 3 puanı alırsak o zaman İnönüye rahat gideriz çünkü İnönüden 1 puan bile ilaç olur o zaman.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 12:44
İnönü'yü o gün gelince konuşuruz. İş oraya kadar gelsin, orası kolay. :)
Hele bu Manisa maçını kazasız belasız bir atlatalım.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 12:47
Abi yine inanılmaz baskı oluşturdular takım üzerinde.Yok Efendim dönüm noktasıymış falanmış filanmış.
Bırak topçular rahat çıksın maça.Son içerde oynadığımız Gs maçındada yok 10 sene 11 olurmu bu kadro bu maçı süpürürmü fark olurmu dediler adamların ellerini ayaklarına doladılar.
O yüzden işimiz zor ama bu baskı olayı çok kötü etkiliyor takımı.Öyle bir takım haline geldik ki ilk yarı 2-0 soyunma odasına gidelim 2.yarı o maç 3-2 olabilir.
anil luque
05.Şubat.2011, 12:49
Orası kolaydan kasıt ne Hakan abi ? =)
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 12:50
Hafif tansiyon iyidir. Bilakis biz Galatasaray maçında beraberlik hezimetini son yılların en tansiyonu düşük maçını oynadığımız için yaşadık.
anil luque
05.Şubat.2011, 12:52
Derbilerde favori olmaz varsa da kaybeder düşüncesi yani , haklısın abi :)
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 12:54
Orası kolaydan kasıt ne Hakan abi ? =)
Ben şahsım adına psikolojik bir baskı oluştu. Anadolu deplasmanlarından daha fazla çekinir oldum. Yani kritik ve kazanmak zorunda olduğumuz bir maç için, herhangi bir Anadolu deplasmanındansa, İnönü veya eski Sami Yen'i tercih ederim. Orada iyi netice alma ihtimalimiz, Anadolu deplasmanlarından daha fazla... (Kesin olur demiyorum, Anadolu'ya göre ihtimal fazla... Son yıllar hep böyle oldu. Yani Manisa deplasmanından daha fazla korkuyorum açıkçası.)
anil luque
05.Şubat.2011, 12:59
Anladım abi. Zaten Fenerbahçe'nin bu sezon deplasman karnesi içler acısı ama derbi olunca işin rengi değişiyor.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 12:59
Derbilerde favori olmaz varsa da kaybeder düşüncesi yani , haklısın abi :)
Kesinlikle... Zaten bir taraf kesin favori gösterildi mi, çok aksi sonuçlar oluyor. Son 12 yılda Kadıköy'de iki Galatasaray beraberliğimiz var. Birisi Türkiye Kupası'nda... İkisinde de mutlak favoriydik. Ne bir gerilim vardı, ne karşılıklı atışmalar... Halbuki Galatasaray ne zaman "bu defa kesin kazanacağız, bu defa şeytanın bacağını kıracağız" umuduyla geldiyse, her defa malum sonuçlar oldu. Bu sebeple, işin tadını kaçırmadan, birazcık tansiyonun faydalı olduğunu düşünüyorum.
Takım değişti değişim bu maça da yansır.
sananes
05.Şubat.2011, 18:35
Umarım cristian'ı 11 başlatmaz.Özer'de bronşit olmuş.Gökayla başlasın daha iyi
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 19:18
Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Joseph Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Alex de Souza, Mamadou Niang, Semih Şentürk
Bana göre hoca iyi kadro çıkarmamış. Bekir yerine Okan, Semih yerine de Stoch veya Dia daha iyi olabilirdi.
Fenerbahçe'nin Trabzon maçındaki iyi futbolu tek maçlık konsantrasyonun sonucu mu yoksa takımda gerçekten düzelen birşeyler var mı onu bu maçta test etme fırsatımız olacak.
titates1
05.Şubat.2011, 19:21
Semih yerine Stoch Veya Dia olsa 7 yabancı olurdu , Selçuk cezalı diye böyle bir kadro çıkmış kadro bence iyi , Bekir-Okan belki olabilirdi ama Bekir bence çok iyi oynuyor hem bekte hem stoperde
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 19:37
Cristian'ın sahada olmasını atlamışım. Yönetim Aykut Kocaman'ı göndermek istediği bir oyuncuya muhtaç bıraktı. Aslında Özer eğer hastalığı atlatmışsa, Stoch/Dia Emre-Mehmet-Özer denenebilirdi. Bu saatten sonra Cristian'ın kendini futbola vermesini dilemekten başka çaremiz yok galiba.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 20:13
Verilmeyen gol'de varmı birşey izlemiyorum dinliyorum da maçı..
Bu arada spikere göre tek kale top oynuyoruz.İnşAllah gol ve goller bulup 3 puanı alan taraf oluruz.
Universal
05.Şubat.2011, 20:32
Güzel başladı maç heyecanlı. Sıkıcı bir deplasman maçı değil. Zevk alıyorum izlerken artık takım zevk veriyor en güzel yanıda bu. Umarım bu maçı kazanırız. Bütün kötü havanın tamamen dağıldığını kanıtlarız.
sarianet
05.Şubat.2011, 20:34
gene ite kaka gidiyo maç :D
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 20:49
İlk yarı 0-0 bitti fakat diinlediğim kadarıyla üstün olan taraf biziz.
Umarım 2.yarı 1 ve üstünde gol buluruz ve yemeden 3 puanın sahibi oluruz.
sarianet
05.Şubat.2011, 20:50
niang çabalıyor ama orası niangın tam yeri değil diayı oraya alıp niangı forvete çekmesi lazım
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 20:55
Eline son yılların en verimli santrforu geçmiş: Mamadou Niang... Sen onu olabildiğince rakip kalenin uzağında tutuyorsun. Rakip takım böyle bir oyuncuyu dışarı püskürtmek isterken ve bunun çarelerini ararken, aslında buna gerek kalmıyor, bu vazifeyi bizim hocamız yapıyor. Zamanında Daum efendinin Anelka'yı sağ çizgide kullanmasına az mı ağzımı bozdum sanıyorsunuz? En son adamcağız tası tarağı toplayıp kaçmıştı buralardan. Şimdi de Niang bu gidişle sol çizgide eriyip tükenecek? Nedir arkadaş top süren hızlı bir santrfor ellerine geçince çizgiye çekme merakı? Elalemin Arsen Wenger'i Juventus'un gencecik kanat oyuncusu Thery Henry'i bulup getiriyor ve eleştirenin eleştirmesine aldırmadan, İtalya'da yerden yere vurulan bu gencecik kanat oyuncusundan dünya tarihinin en iyi golcülerinden birisini çıkarıyor. Biz ise hazır elimize gelen golcüleri kanatta eritmeye bakıyoruz.
Semih bitmiş. Uzun söze lüzum yok. Bitmiş.
sarianet
05.Şubat.2011, 20:59
katılıyorum
ilk yarı istatistikleri
http://img141.imageshack.us/img141/8281/adszfsa.jpg
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:01
2.Yarı Dia oyuna girer Semih yerine Niang geçerse gol atabileceğimiz bir maç olabilir.
Yabancı sınırınada takılırska Christian - Gökay değişikliği olabilir.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:02
Yazmayı unutmuşum. Hocanın açıkça göndermek istediği Cristian'a bugün Aykut Kocaman'ı muhtaç eden yönetime dikiz! Hem "biz istediğimiz oyuncuyu alırız" palavraları, hemde hoca bizzat basın önünde orta sahaya takviye istemesine rağmen ara transfer dönemini boş geçmek... Kurumsallık dedikleri bu olsa gerek.
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 21:03
Geçen her dakika aleyhimize. Süre ilerledikçe bilinçsiz şekilde yükleneceğiz ve arkada boşluklar vereceğiz. Umarım ilk yarının başlangıcıyla birlikte erkenden golü buluruz.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:09
Fenerbahçede senelerdir şu huyu sevmiyorum ;
65 70 olmadan oyuncu değiştirme işi yok bizim takımda.
Olursa bile yanlış değişiklik oluyor.Bknz : Emre B. Beşiktaş maçında oyunda çıkmıştı.
İlla 70'li dakikaları bekleyecekler al Dia'yı oyuna arkadaş.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:12
Aykut Kocaman yapma şunu arkadaş bekleme 60 lara 70lere kadar değiştir artık müdahale et şu oyuna.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:13
Ve beklenen gol gelir. Kaza geliyorum demez ama gol geliyorum der. Olacağı buydu.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:15
Semih Saha'da yok halen daha neyin inadındasın be Kocaman Aykut yeter artık ya.
Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu yedek klubesinde !!
Varonil
05.Şubat.2011, 21:15
Bekliyordum gol yiyeceğimizi.Geçen sene şampiyonluğu Trabzonspor maçında değil,Manisa ve Diyarbakır beraberlikleriyle,Bursa'ya karşı içeride 2-0'dan verdiğimiz maçla kaybetmiştik.Eğer buradan maçı çevirirsek,şampiyonluğun geldiği maç bu maç olur.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:16
Al Cristianı oyundan, koy Dia'yı! Çek Mehmet Topuz'u göbeğe! Ama bu saatten sonra geçmiş olsun artık.
penaltı ve büyük ihtimalle gol
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:18
Şu maçı kazansak Bile Yeter Aykut Kocaman !!!
Bırak artık milletin nefretini yeterince kazandın daha çok kazanmadan saygınlığını iyice yitirmeden git artık . . .
Semih Saha'da yok halen daha neyin inadındasın be Kocaman Aykut yeter artık ya.
Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu yedek klubesinde !!
Dia'nın hala yedek olması inanılır gibi değil. Adam "keita etkisi" yapıyor oynadığı zaman.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:20
1-1 Oldu maç müdahale et Aykut müdahale ..
Oyunu oku Al Dia'yı oyuna Al Niang'ı forvete ..
Yazık etme şu takıma ..
Dia'nın hala yedek olması inanılır gibi değil. Adam "keita etkisi" yapıyor oynadığı zaman.
Çok farklı bir oyuncu golü yok asisti 1-2 ama inanılmaz penetreleri var içeriye kanattan.
Keita'dan sonra gerçekten izlemesi inanılmaz ama adam yedek'de.Neymiş yabancı sınırıymış peh.
sarianet
05.Şubat.2011, 21:20
işte alexin golü :)
http://img29.imageshack.us/img29/5143/adszyra.jpg
Varonil
05.Şubat.2011, 21:21
Şu saatten sonra yeter ki 3 puan gelsin diyorum.Oynanan futbolu,Aykut Kocaman'ın taktiksel hamlelerde geç kalmasını sorgulamayacağım.
Varonil
05.Şubat.2011, 21:25
Semih nasıl kaçırdın onu ya? :eek:
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:25
Semih'in kaçırdığı golü gördünüz mü?
Acaba Guiza ile fazla mı ahbaplık etmiş?
sarianet
05.Şubat.2011, 21:26
ya bu semihe ne kadar sabredeceksin aykut hocam etme eyleme
Aykut Kocaman'ın müdahale etmesi lazım.
CeNTeR_TR
Allah'ım maçtaki 3.direk (:
Şu maçı kazanalım Şampiyonluk gelecek ama yeterki kazanalım.
Corpus
Semih'in içine Güiza kaçmış :n:
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:27
Kanat oyunu oynuyoruz Fakat ; Kanat oyunu Türkiyede oynayabilecek en iyi oyuncu Dia kenarda!
Corpus
05.Şubat.2011, 21:30
Manisa neleri kaçırıyor....
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:31
Niang 2-1.
sarianet
goooooooooool nainnnngggg kara boğa attı golünü :D
http://img831.imageshack.us/img831/2126/adszyd.jpg
Corpus
Ofsayt diye gördüm ama bakalım 1-2 oldu niang.
yaman76hakanFB
Ön libero diye yönetimin ısrarla takımda tuttuğu adam rakibinden 40 metrede 10 metre fark yiyor.
Ve Niang çizgiden gol bölgesine yaklaşınca golünü atar.
sarianet
05.Şubat.2011, 21:33
ofsayt yok arkadaşlar yüzde yüz gol :)
Corpus
05.Şubat.2011, 21:34
ofsayt yok arkadaşlar yüzde yüz gol :)
Tartışılır:)
Varonil
05.Şubat.2011, 21:34
Cristian için çok iyi niyetli düşünüyordum ama belli bitirmiş kafasında Fenerbahçe'yi.
Nasıl rahatladım Niang'ın golden sonra var ya anlatamam.
Varonil
05.Şubat.2011, 21:36
Çıkar Semih ile Cristian'ı al Dia ve Gökay'ı.
sarianet
05.Şubat.2011, 21:37
gökay girer semih çıkar :)
Varonil
05.Şubat.2011, 21:38
Aykut Hocam bir bildiğin vardır diyip susuyorum,yeter ki 3 puan gelsin.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:45
Şu takımda Cristian'ın yerine Stephan Appiah ayarında bir oyuncu olduğunu düşünsenize!
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:46
Şu takımda Cristian'ın yerine Stephan Appiah ayarında bir oyuncu olduğunu düşünsenize!
Abi Appiah deme valla çıldırıyorum.
Sene başında Appiah avatarı kullandım belki dedim gelir onun tarzında bir oyuncu.
Onun gibisi yok abi o olsa varya abi maçları o kadar rahat izlerimki of off offf
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:47
Dia siftahını yapar ve film biter.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:47
Oh be 3 puan geldi.
BleedingMoon
05.Şubat.2011, 21:53
mehmet topuz yine 3 kişilik oynadı.
ayrıca niang'ın golü tartışılmaz. buz gibi gol.
sarianet
05.Şubat.2011, 21:54
penaltıdan sonra ivme bizim tarafımıza döndü
her zaman ilk yarıları güzel oynayan fenerbahçe ikinci devrede aldı bu sefer maçı :)
mehmet topuz ve emrenin gayretli futbluna alexin zeki asistleri de gelince tadından yenmedi
ama sıkıcı bi maçtı maç sırasında iki üç fm maçı oynadım yani o derece sıkıcıydı bi ara :D
Varonil
05.Şubat.2011, 21:55
Şu maçta alınan galibiyetin önemi o kadar büyük ki.
Manisaspor Süper Lig'e çıktığından beri Manisa'daki ilk lig galibiyetimiz,Aykut Kocaman döneminde ilk kez 4 maç üstüste kazanıyoruz.
Haftaya Kayseri maçında statta çok güzel bir atmosfer olacaktır.O maç da zor olacak,fakat kazanacağımıza bugünden itibaren inancım tam.İnönü'ye kayıpsız gideceğiz kısmetse.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 21:56
Maça bahane arayan arkadaşlar sadece istatistiklere baksınlar.
Fenerbahçe deplasmanda oynamasına rağmen 25 şut 10 kaleyi bulan :icon_cool:
Bu maçı kazanmamız çok çok iyi oldu.Beşiktaş puan kaybetmişken Kayseri kazanmışken kazanmamız gerekiyordu.Trabzon'dan umarım yarın puan kaybı haberi gelir.
Bu arada Aykut Kocaman'ın artık oyuna daha erken müdahale etmesini öğrenmesi gerekiyor.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:56
Şimdi geleceğe daha aydınlık bakabiliriz. Şu süreçte en tedirgin olduğum maçtı. Geçen hafta (A.FaruK filan şahit) Trabzon maçı öncesi çok rahat, çok emindim galibiyetten. Ama bu maç beni çok korkutuyordu. Bu gazla (geriden gelip kazanmak) önümüzdeki hafta Kayseri'yi de geçme ihtimalimiz oldukça yüksek... Umarım yanılmam. Sonrasını daha sonra konuşuruz. :D
GodfatheR
05.Şubat.2011, 21:57
Allahınıza kurban çocuklar :) Çok çok çoooook önemli bir 3 puan. Deplasman galibiyeti olması daha da güzel. Bu gazla sezon sonuna kadar yarışın içinde kalırız :)
Lay lay çekesim var çıkıcam şimdi caddeye :D
Universal
05.Şubat.2011, 21:58
Çok güzel yendik. Koskoca sezonda beni futbol yönünde en çok tatmin eden maçtı. (İzlediklerim içinde.) Böyle oynaya biliyorsak neden bu kadar süredir oynamadık ben onu anlamıyorum.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 21:59
Niang top Semih'in ayağından çıktığında en az yarım metre gerideydi. Hayır, ben offsayttı, değildi derdinde değilim. Doğruya doğru, galibiyetin keyfini çıkarıyorum. Ama gerçekten değildi.
BleedingMoon
alex toplara basmaya başladı. aman nazar değmesin.
titates1
Hem deplasman galibiyeti , hem takımın hırsını kaybetmeyip uyuşuk oynamaması hem de geriden gelip alınan bir galibiyet olması açısından çok önemli ve çok güzel bir 3 puan oldu , hedeflerimize bir adım daha yaklaştık umarım böyle devam edebiliriz.
Maçtan önce Bekir için çok güzel oynuyor falan demiştim bu maç yanılttı beni , maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor zaten bu aralar=)
Since-1907
05.Şubat.2011, 22:01
Klasik herkesin dediği gibi Trabzonspor maçının anlam kazanması için bu maçı almalıydık nitekim zor da olsa 3 puanı aldık.Aslında bu kadar zor olmamalıydı biraz da şansızdık 3 kere direği geçemedik.
Bir ara yalnız bayağı sinir oldum.Skorun koptuğu halısaha maçlarının son dakikaları gibi topu alan kaleye vuruyordu.Neyseki kazanmasını bildik.
Son olarak Mehmet Topuz'u milli takıma almayanlar utansın diyorum.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 22:01
Sanırım bu sezon ilk defa geriden gelip kazandık. Hep önde olduğumuz maçları veriyorduk.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 22:05
Son olarak Mehmet Topuz'u milli takıma almayanlar utansın diyorum.
Bu lafa imza atmayacak futbolsever yokdur diye düşünüyorum :0:
yaman76hakanFB
Şampiyonluk yarışı için... Mustafa Denizli: "Herşey Fenerbahçe'nin lehine gelişiyor."
TR.CaPTaiN
Ucuz atlattık. İlk yarı bir-iki pozisyon dışında sahada uyuşuk 2 takım vardı. Fenerbahçe'nin gol için tek ümidi Alex'in araya bırakacağı paslar veya uzaktan atılacak gol şeklindeydi. Manisa da Fenerbahçe biraz açılsa da arkaya Yiğit, Simpson gibi adamları sarkıtsam derdindeydi. İkinci yarıda oyunun 0-0 gitmesi bile bizim için büyük tehlikeyken bir de geri düşmemiz işleri iyice zora soktu. Neyse ki Manisalı defans oyuncusunun dengesizliğinden faydalanıp penaltıyla skora dengeyi getirdik. 1-1'den sonra resmen çakma 4-3-3 oynadık. Emre-Cristian-Mehmet'le oluşan üçlü ortasaha ve Niang-Semih-Alex'in ileri uçta yer değiştirerek oynadığı bir şablon. Niang'ın takipçiliği ve Alex'in müthiş tek topunda Dia'nın güzel vuruşuyla 3 puanı kopardık.
Bugün skor kimseyi aldatmamalı iyi oynamadık. Hele Trabzonspor maçıyla kıyaslamaya kalkarsak siyahla-beyaz kadar farklı 2 Fenerbahçe'yi görürüz. Neyse ki haftaya Kayseri maçı evimizde olduğundan dolayı, sonraki haftada Beşiktaş maçı derbi olmasından dolayı sahada istekli Fenerbahçe göreceğiz gibi geliyor bana.
Bugün maçın yıldızı; herşeyi yapan Alex olabilir. Veya adeta rakipleri sırtına alarak koşan Mehmet olabilir.
Takımımıza tebrikler.
Universal
05.Şubat.2011, 22:06
Maçın adamı kesinlikle Semih idi. Penaltı yaptırdı ve asist yaptı. Hırslıydı ve hep golü aradı. Ama Bekir'in bu kadar hırslı ve futbol aşkı ile dolu olması çok güzeldi. :)
Universal
05.Şubat.2011, 22:07
M.Topuz'un milli takıma alınmamasını ilk defa burada duydum. Alınmaması avantaj olmuş gibi hırslandırdı Topuz'u ama almadıkları için şimdiden pişmandırlar.
BleedingMoon
05.Şubat.2011, 22:11
bekir ve futbol? birbiriyle alakası olmayan ikili. nasıl gaziantep'te kaptan yapmışlar bu adamı?
A.FaruK
05.Şubat.2011, 22:12
Şimdi geleceğe daha aydınlık bakabiliriz. Şu süreçte en tedirgin olduğum maçtı. Geçen hafta (A.FaruK filan şahit) Trabzon maçı öncesi çok rahat, çok emindim galibiyetten. Ama bu maç beni çok korkutuyordu. Bu gazla (geriden gelip kazanmak) önümüzdeki hafta Kayseri'yi de geçme ihtimalimiz oldukça yüksek... Umarım yanılmam. Sonrasını daha sonra konuşuruz. :D
Ohh be kazandık. Abi seninde dediğin gibi en zor virajdı belkide onuda atlattık. Şimdi kaldı Kayseri onuda yenersek artık önümüz açık. Eğer önümüzdeki haftada kazanırsak zirve 3 takım arasında gidip gelecektir. İnşAllah bu savaştan biz galip çıkacağız.
titates1
05.Şubat.2011, 22:12
Maçın adamı kesinlikle Semih idi. Penaltı yaptırdı ve asist yaptı. Hırslıydı ve hep golü aradı. Ama Bekir'in bu kadar hırslı ve futbol aşkı ile dolu olması çok güzeldi. :)
Ben hem bekiri hem semihi beğenmedim bugün , hatta Semih yine neden o kadar t.direktörün onu tercih etmediğini bir kez daha gösterdi bana kalırsa
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 22:15
Semih bizim bildiğimiz Semih değil. Devre arası yazdığımın ardındayım: Bitmiş. Gol kaçırdığı için filan demiyorum. Artık eriyip gidiyor rakip defansın ortasında. Penaltı pozisyonunda düşürülen kişi olması bu gerçeği değiştirmez. Ayrıca Niang'ın attığı golde ona asist filanda yazılmayacak. Niang dönen topu tamamladı.
Maçın adamı bana göre Volkan... Çok kritik hamleler yaptı. Onun ardından Alex gelir. Alex ve Mehmet Topuz... Ayrıca Yobo geldiğinden beri ilk büyük hatasını yaptı ama neyse ki gol olmadı. Ama daha sonra kendini toparladı ve yine çok iyi bir maç çıkardı. Bekir çok gayretliydi.
Niang'ı eleştirmem için kendi pozisyonunda görmem gerek. Devre arası yazdığım gibi en etkili gol ayağımızı rakip kaleden uzak tutmanın mantığını anlayamıyorum. Fakat geri düştükten sonra kendi pozisyonuna yakın oynamaya başladı ve golünü attı.
Haftaya Gökhan ve Selçuk'un dönmesiyle hocanın alternatifleride çoğalacak, bazı oyuncu değişikliklerini daha kolay yapacak.
BleedingMoon
05.Şubat.2011, 22:18
stoch'a da yazık olacak gibi.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 22:19
stoch'a da yazık olacak gibi.
Stoch bitti gibi artık.
Geçen hafta Rıdvan'ın yorumlarınıda dinledimki takımda fazladan duruyor gibime geliyor.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 22:21
Mehmet Topuz ve milli takım meselesine gelelim... Ben seçilmediği için memnunum. Ne kadar maç, o kadar sakatlık riski ve yıpranma... Seçmesinler, boşverin.
Fenerbahçe hak ettiği maçı aldı.Daha fazla bir şey denemez bu maça.Simpson'u çok beğendim ben.Ferhat,Dixon diğer beğendiklerim.
Hakemin de Bekir insiyatif gösterdiğini düşünüyorum.İlker'in oyun kurmasını engelledi bir pozisyonda,2 defa Simpson'u topla alakasız şekilde çekerek yere indirdi.Maçta en çok faulu yapan da Bekir'dir büyük ihtimal.Tebrikler Fenerbahçe :)
Cengo
05.Şubat.2011, 22:23
Tartışılır:)
En az 1-1,5 metre geriden çıkıyor, neyi tartışıyorsunuz?
sananes
05.Şubat.2011, 22:27
Transfer yapmayan yönetim yüzünden cristian oynuyor.Yoksa Aykut Kocaman bilmiyor mu Dia'yı alması gerektiğini ama yabancı sınırına takılıyor işte.Ayrıca yuh yahu ilk yarı en çok koşan 5 fenerbahçeli arasında Cristian yok.Sen nasıl ön liberosun.
Semih'te penaltı yaptırması dışında berbattı.Niang'ın attığı golde pas vermesi gerekirken şut attı,allahtan şans yanımızdaydı da niang'a sekti o da golü yaptı.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 23:02
Şansal Büyüka:
-Ben Fenerbahçe'nin yakın zamanda bir maçta 21 şut attığını hatırlamıyorum hocam!
Mustafa Denizli, gülerek:
-Uzun zamanda hatırlıyor musun?
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 23:04
Şansal Büyüka:
-Ben Fenerbahçe'nin yakın zamanda bir maçta 21 şut attığını hatırlamıyorum hocam!
Mustafa Denizli, gülerek:
-Uzun zamanda hatırlıyor musun?
Abi saçmalamışlar..
Geçen sezonki son Trabzonspor maçına baksınlar yakın zaman uzun zaman görsünler.
35 şuttu yanılmıyorsam.
sarianet
05.Şubat.2011, 23:14
şansal diyememiş mi mustafa hocam bu takımı sen de çalıştırdın adam olsaydın da attırsaydın diye:D
GodfatheR
05.Şubat.2011, 23:15
Semih felaketti bana göre. Semih'i çok severim hep savunurum ama gerçekten 0 ı tüketmiş gözüküyor. Bugün de kötüydü. Penaltı rakip oyuncunun büyük hatası , 2.golde de pas yerine şut çekti seken top gol oldu. Herşeye rağmen bu kötü gününde skora bu kadar etki ettiği için teşekkür ederim :)
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 23:32
Abi saçmalamışlar..
Geçen sezonki son Trabzonspor maçına baksınlar yakın zaman uzun zaman görsünler.
35 şuttu yanılmıyorsam.
Vallahi benimde aklıma o geldi ama o günü hatırlamak istemediğim için es geçtim. :)
Zekirdek
06.Şubat.2011, 00:15
Abi pek bahsi geçmemiş ama bu Simpson çok akıllı bir oyuncu. Yaptığı asistte sağ kanada yayıldı ve Bekir'i de kendine çekti ve sağ bek boş kaldı. Kahe'de golü yazdı. Çok güzel bir gol attı Manisa.
Ayrıca Semih Fenerbahçe'yi aklında bitirmiş. Niang sol kanatta rezalet bir performans sergiledi. Tabiki suçlusu Niang değil.
Bu maçta kazanamamıza rağmen üzüldüğüm tek şey Alex'i senede 1 kez izleme şansımın bitmesi ve seneyi beklemem gerektiği. Hele abi o 3. goldeki asist nasıl birşeydir anlayamadım gitti.
GebzeLi1907
06.Şubat.2011, 00:16
gecen sene yine manisa deplasman macında bu kadar şut cekmiş pozisyona girmiş topa hakim olmuştuk gecen sene izlediğim en iyi oyunlardan birini oynamıştık ama isaac i durduramamıştık 2 pozisyondan 2 2 bitmişti maç.bu sene de cok korkuyordum ancak çok şükür öyle bi şanssızlık olmadı.şimdi sırada kayseri ve beşiktaş maçları var cok zorlu sürec ancak iyi konsantre olup mehmet topuz andre santos niang alex in formda ve diri olmarının bu maçlarda bizim lehimize olacağını düşünüyorum.
Santos'unda iki haftadır performansı gayet iyi hücumada cok iyi destek veriyo toparladı kendisini.
World Hollow o1
06.Şubat.2011, 01:25
Alex neyin peşindesin bilmiyorum ama bu saatten sonra her altıdığın topu çok iyi kullanmanın anlamı yok, arada attığın paslar hedefi şaşırsın...:p
Güzel maç oldu takımı beğendim güzel pas yaptık..
Mehmet Topuz'u gaza kim getirdiyse biraz daha gaz verseler bilmiyorumda 90 x 3 oynar tempo düşmeden.. :)
SAİT71
06.Şubat.2011, 02:12
Öncelikle maçı kazandığımız için takımımızı tebrik ediyorum. Kısır bir maç oldu. Net pozisyonlar bulduk mu evet ama genel olarak bakınca iki takımda dengeli oynadı.
Niang'ın gol dışında hiç bir katkısı yoktu takıma. G.Saray maçı sonrası Niang bitmiş. Halada toparlayamadı kendini. Nerede ilk geldiğinde topu alıp adam geçişi nerede çevikliği... Semih genel olarak kötüydü. Hele kaçırdığı o gol herkesi kahretti. Allah'tan penaltı yaptırdı ve maçın kilidini açtıda ve ardından 2. ve 3. golleri buldukta o pozisyonu aramaz olduk yoksa Semih hala tartışılıyor olacaktı ki bence hala formu teknik heyet tarafından tartışılmalı. Semih artık anlamalı ki F.Bahçe'de işler böyle ilk 11'de oynamadım diye salıverecekse kendini Getafe'ye Deportivo'ya kapağı atmaya baksın. M.Topuz son 2 maçın kilit adamıydı. Takımı ateşledi. Çok mücadele etti.
Birde şöyle bir durum var ki herkesin belki atladığı ama F.Bahçe için çok önemli bir şey; basit bir hazırlık maçı için kadroya çağrılmaması belki M.Topuz ve taraftarlar nezdinde hayal kırıklığı yaşattı ama M.Topuz buna nispet yaparcasına Trabzon maçındaki formunu sürdürdü ve seçilmemesini sahadaki futboluyla eleştirdi. F.Bahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı olduğu şu dönemde çok iyi oldu bu.
Kısacası haftaya oynacağımız Kayseri maçına daha özgüvenle çıkacağız. Umarım bugün Trabzonspor'da puan kaybeder ve daha umutlu bakarız gelecek maçlarda. Tebrik ediyorum takımımı...
TR.CaPTaiN
06.Şubat.2011, 02:22
Mehmet Topuz İstanbul'a koşarak dönüyor diye geyikler dolanıyor. :}
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 02:27
Bir kaç tane de gol atsa tadından yenilmeyecek.
SAİT71
06.Şubat.2011, 02:35
M.Topuz'un şut üzerine çalışması gerekiyor. Her maçta şut denemeleri olsada çoğu auta gidiyor. Onları geliştirdiği takdirde golde atar bence...
deniz.91
06.Şubat.2011, 02:46
M.Topuz'un şut üzerine çalışması gerekiyor. Her maçta şut denemeleri olsada çoğu auta gidiyor. Onları geliştirdiği takdirde golde atar bence...
Kayserisporda oynarken ligin en iyi şut atan oyunculardan birisiydi sanırım fenerbahçede bir çekimserliği var o konuda kendine olan güveenini kaybetmiş yoksa çok etkili şut çeker uzaktan
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 14:18
Tebrikler Fenerbahçe... Deplasmanda Manisaspor gibi zor bir takımı yenerek çok önemli bir galibiyet aldılar Şampiyonluk yarışında.
World Hollow o1
06.Şubat.2011, 14:55
Kayserisporda oynarken ligin en iyi şut atan oyunculardan birisiydi sanırım fenerbahçede bir çekimserliği var o konuda kendine olan güveenini kaybetmiş yoksa çok etkili şut çeker uzaktan
Evet çünkü Kayseri'de Fenerbahçe'deki kadar rahatsız değildi bence, bir liderlik vasfı vardı..
ondan önce Alex Niang Baroni gibi daha çok şut atmaya meraklı oyuncular var, aslında mehmet'e pozisyonu icabıda çok net pozisyonlar gelmiyor..
Zekirdek
06.Şubat.2011, 15:29
Birde şunu yazmayı unutmuşum. Alex penaltıyı golü çevirdi ve maç 1-1'e geldi. Fenerbahçe taraftarı ardından takımı cesaretlendirecek tezahürat yerine aşağı-yukarı diye bağırmasınada hiçbirşey diyemiyorum.
World Hollow o1
07.Şubat.2011, 00:17
Cesaretlendire bilecek ne yapabilirler ekstra olarak..?
Golün tadını çıkartıyorlar daha ne yapsınlar işte, amuda kalkıp sahaya mı atlasınlar.
Zekirdek
07.Şubat.2011, 00:47
Cesaretlendire bilecek ne yapabilirler ekstra olarak..?
Golün tadını çıkartıyorlar daha ne yapsınlar işte, amuda kalkıp sahaya mı atlasınlar.
Daha başka bir tezahüratta söylenebilirdi. Futbolcu olduğunu düşün. Aşağı - yukarı diye bağırıyorlar. Hiçbir motivasyon kaynağı oluşturmaz adama. Yani futbolcu olsam iplemem bile o kadar açık.
Ahmet Göktaş
07.Şubat.2011, 00:50
Fenerbahçe'yi tebrik etmek gerekir. Medyadaki tüm spekülasyonlara kulağını tıkamış hedefe kitlenmiş. En çok tartışılan iki adam Aykut ve Alex zafere götürecek gibi Fenerbahçe'yi.
TR.CaPTaiN
08.Şubat.2011, 17:01
Hikmet Karaman'ın devre arasında ayağında topla ısınan Dia'ya hey hey diye bağırıp, Dia'nın ayağındaki topu alıp kendi oyuncularına göndermesi en hafif tabirle ayıptır. Öncelikle sen ev sahibisin, ikinci olarak karşındaki adam senin dilini bilmiyor ne söylediğini anlamıyor; Dia'ya stres yok lan diyor. Sanki koskoca statta başka top kalmamış gibi Dia'ya efelenip ayağından topu alıyor.
Maç bitiyor, oyuncular soyunma odasına giderken Manisalı bir yönetici Emre'ye hakemle ilgili sataşıyor. Maçta hakemlik hiçbir şey olmamışken böyle bir tavır karşısında en sakin adamı bile çileden çıkar. Neyse ki araya Mehmet Topuz ve başka yetkililer giriyor, olay daha fazla büyümüyor.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86947
A.FaruK
08.Şubat.2011, 18:19
Ya harbiden Emrenin adı çıkmış. Rakip futbolcuların Emrenin üstüne oynaması yetmiyormuş gibi şimdide yöneticiler başladı.Yazık yazık. Allahtan Mehmet Topuz araya girdide olay büyümedi. Birde Hikmet Hocanın Dia'ya yaptığı hiç hoş değildi. Koskoca Manisanın stadında top mu kalmadı adamın ayağından topu alıyosun. Bu iki hareket hiç yakışmadı rakip takıma.
Emre'nin üzerine iyice oynamaya başlamışlar.Emre bir an önce her düdük çalındığında hakeme itiraz etmeye bırakmalı.Sadece futboluna ve takımına odaklanmalı.Emre'nin ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz zaten :)
Varonil
08.Şubat.2011, 21:54
Soyunma odasına Manisaspor'lu bu yöneticinin Emre'ye söyledikleri büyük terbiyesizlik.Sonra Emre neden sinirli,agresif diyorlar.Futbolu yöneten böyle insanlar olunca gelişme beklemeyi de abes görüyorum.
SAİT71
09.Şubat.2011, 12:11
Böyle çirkefliklere karşı soğukkanlılıkla mücadelemizi sürdürüp aradaki farkı ortaya koymalıyız...