View Full Version : A Milli Takım kadrosu açıklandı
RaSenGan
04.Şubat.2011, 16:16
A Milli Takım kadrosu açıklandı!
A Milli Takımımızın Güney Kore maçı aday kadrosu açıklandı.
A Milli Takımımızın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.
6 Şubat Pazar günü 17.00'den itibaren Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, ilk antrenmanını 7 Şubat Pazartesi saat 19.00'da Fi-Yapı İnönü Stadı'nda yapacak. Aynı gün, Swissotel'de milli takım teknik heyeti ve oyuncularının katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi tedarikçileri olan Arko Men ve Sürat Kargo'nun imza törenleri gerçekleştirilecek.
Milli Takımımız, Güney Kore Milli Takımı ile birlikte Türk Hava Yolları (THY)'na ait bir uçakla 8 Şubat Salı saat 11.00'de Trabzon'a hareket edecek ve Novotel'de kampa girecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve iki futbolcunun katılımıyla saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Saat 19.00'da stadyumda yapılacak antrenmanla Milli Takım, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 9 Şubat Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Güney Kore karşılaşması 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak.
Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından 23.50'de Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait uçakla İstanbul'a dönecek.
Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
ADI SOYADI TAKIMI
VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
ONUR RECEP KIVRAK TRABZONSPOR
FEHMİ MERT GÜNOK FENERBAHÇE
GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
SERKAN BALCI TRABZONSPOR
SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR
SERVET ÇETİN GALATASARAY
FEHMİ EMRE GÜNGÖR GAZİANTEPSPOR
HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ
GÖKHAN SÜZEN BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR
SELÇUK İNAN TRABZONSPOR
YİĞİT İNCEDEMİR MANİSASPOR
MEHMET EKİCİ 1.FC NURNBERG
SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
NURİ ŞAHİN B.DORTMUND
EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNİH
YEKTA KURTULUŞ GALATASARAY
ENGİN BAYTAR TRABZONSPOR
TUNAY TORUN HAMBURG
UMUT BULUT TRABZONSPOR
BURAK YILMAZ TRABZONSPOR
KAZIM KAZIM GALATASARAY
Sporx
Bursaspor
04.Şubat.2011, 16:19
Bizden kimseyi seçmemeleri sakatlık vs. olmaması için iyi olmuş.
Cenk Tosun'u da bildireceklerdi öyle demişlerdi ama sanırım Cenk daha kendisi seçmediği için takımını bildirilemedi.
BaGa TaRKaN
04.Şubat.2011, 16:23
volkan Demirel Fenerbahçe
Onur Recep Kıvrak Trabzonspor
Fehmi Mert Günok Fenerbahçe
Gökhan Gönül Fenerbahçe
Serkan Balcı Trabzonspor
Serdar Kesimal Kayserispor
Servet çetin Galatasaray
Fehmi Emre Güngör Gaziantepspor
Hakan Kadir Balta Galatasaray
Ismail Köybaşı Beşiktaş
Gökhan Süzen Büyükşehir Bld. Spor
Selçuk Inan Trabzonspor
Yiğit Incedemir Manisaspor
Mehmet Ekici 1.fc Nurnberg
Sabri Sarıoğlu Galatasaray
Nuri şahin B.dortmund
Emre Belözoğlu Fenerbahçe
Hamit Altıntop Bayern Münih
Yekta Kurtuluş Galatasaray
Engin Baytar Trabzonspor
Tunay Torun Hamburg
Umut Bulut Trabzonspor
Burak Yılmaz Trabzonspor
Kazım Kazım Galatasaray
Mert, E.Güngör, Hakan, Kazım??? Dışındakiler Güzel Kadro.
eXcitinG
04.Şubat.2011, 16:29
İbrahim Toraman ın MiLLi takıma seçiLmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Bu adam MiLLi takımın en üst noktasında ki adamLardan birine küfür feLan mı etti ? Nedir yani ?
TR.CaPTaiN
04.Şubat.2011, 16:30
Mevlüt form durumu ne olursa olsun her zaman bu kadroda bulunmayı hak edecek kalitede bir forvet. Milli takımımızda ileri uçta düşünülmesi gereken ilk isim. Birkaç oyuncu şartlar ne olursa olsun milli takımda yer bulurken Mevlüt gibi kumaşı belli bir adamın sık sık kesik yemesi doğru değil.
C h A o S
04.Şubat.2011, 16:33
Sakatlıkları yoksa Mevlüt,Semih,Tuncay ve Mehmet Topal'da alınmalıydı bence.Hücum yönünden çok zayıf bir kadro.
Emurafu
04.Şubat.2011, 16:35
Nuri'nin üstüne kurulmalı milli takım,Birde mevlüt formda değilmi??,Mehmet Topal neden artık tercih edilmiyor??
eXcitinG
04.Şubat.2011, 16:40
Evet MevLüt ü de unuttuk. Adam daha geçen hafta 2 goL attı, takımını galibiyete taşıdı. Garip yahu. Şu MiLLi takımda standartı bir türLü tutturamadık.
berkay19
04.Şubat.2011, 16:40
Nuri'nin üstüne kurulmalı milli takım,Birde mevlüt formda değilmi??,Mehmet Topal neden artık tercih edilmiyor??
Sene başında Hiddink onu kadroya almak için Valencia'dan özel izin almıştı. İzin verilmesine rağmen kadro seçimleri zamanı geldiğinde almadı Mehmet Topal'ı. Tuhaf gerçekten de.
anil luque
04.Şubat.2011, 16:43
İbrahim Toraman Burkina Fasolu da bizim mi haberimiz yok ? O yüzden mi seçilmiyor ??
berkay19
04.Şubat.2011, 16:45
İbrahim Toraman Burkina Fasolu da bizim mi haberimiz yok ? O yüzden mi seçilmiyor ??
Fatih Terim'den kalan yardımcı antrenörlerle alakalıdır sanırım tamamen. Çünkü ne Mehmet Topal'ın, ne İbrahim Toraman'ın, ne de Mevlüt'ün alınmamasının pek mantıklı açıklamaları yok.
SAİT71
04.Şubat.2011, 17:04
Hem güzel hem kötü bi kadro...
Zekirdek
04.Şubat.2011, 17:08
İbrahim Toraman ve Mevlüt'ün olmaması hata. Tuncay'da çağrılabilirdi. 0 forvetle maça çıkacağız adeta. 4-6-0 oynasak yeridir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Şubat.2011, 17:11
Sıkıntı var...
LadroN
04.Şubat.2011, 17:14
Oğuz Çetin gitmeli artık.
Bordo61Mavi
04.Şubat.2011, 17:37
Bizdeki oyuncularin en formsuz oldugu donemde milli takima alinmasina anlam veremedim :) (Onur haric)
barahir
04.Şubat.2011, 18:09
Beyler Dünya Kupası Final maçı değil bu, HAZIRLIK maçı.. Hiddink'in de yeniden yapılanma aşamasında olduğunu da biliyosunuz, daha şu yok bu yok.. Eğer çağırırsa Şampiyona maçlarına bu kadroyu o zaman siz de ben de kızarız..
Lucas Neill
04.Şubat.2011, 18:30
Hakan Balta'nin Kazim'in Mert'in ne isi var su takimda anlamak mümkün degil. M. Topal, Mevlüt, Toraman nerede?
Lucas Neill
04.Şubat.2011, 18:34
Bizden kimseyi seçmemeleri sakatlık vs. olmaması için iyi olmuş.
Cenk Tosun'u da bildireceklerdi öyle demişlerdi ama sanırım Cenk daha kendisi seçmediği için takımını bildirilemedi.
Cenk Almanya ümit milli takimina cagrilmis.
berkay19
04.Şubat.2011, 18:37
Necip'i, Emre Çolak'ı da artık dahil etseler :)
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 19:37
A Milli takım kadrosuna baktığımızda 1975'ten bu yana zihniyetin hala değişmediği görülüyor. Yazık... A Milli takıma formsuz 3 İstanbul takımı oyuncularını doldurmuşlar, tek bir Bursasporlu yok! Bayrağımızı boğazlarına kadar soktuk bizi tanımaları için daha ne yapalım!
Coşkun kimi alacaklar Allah aşkına ;
Sürekli sorun yaşayan Volkan Şen mi ?
Sadece hızıyla ön plana çıkan ve artık tüm Türkiye'nin kabul ettiği Sercan mı ?
Bir ihtimal var o da Ozan İpek :)
RaSenGan
04.Şubat.2011, 19:43
A Milli takım kadrosuna baktığımızda 1975'ten bu yana zihniyetin hala değişmediği görülüyor. Yazık... A Milli takıma formsuz 3 İstanbul takımı oyuncularını doldurmuşlar, tek bir Bursasporlu yok! Bayrağımızı boğazlarına kadar soktuk bizi tanımaları için daha ne yapalım!
Abi 5-6 tane Trabzonsporlu var ne 3 büyükleri.
di canio
04.Şubat.2011, 22:40
Kadroda beğenilmeyen, yanlış görülen, tepki çeken isimler olacaktı. En çok üzüldüğüm savunmacı sıkıntısı yaşanırken, bana göre şu an (aslında yıllardır) liglerimizdeki en formda ve en kaliteli yerli savunmacı olan İbrahim Toraman'ın hala çağırılmaması.
Fearless Coward
04.Şubat.2011, 22:53
İbrahim Toraman ne yaptı bende anlam veremiyorum.Servet'ten ve Hakan Balta'dan daha çok hakediyor o formayı...
KaPaLı
05.Şubat.2011, 00:59
Yani Coşkun başkası söylese anlarımda daha 2 sene öncesine kadar Aziz Yıldırım'ı delice eleştiren, İstanbul takımı Fenerbahçe'yi tutan sen söyleyince komik oluyo. Futbol bilginin çok iyi olduğunu düşünürdüm ama önce geçen hafta oynanan maçta Kenny Miller'ın bariz elle aldığı topu olabilir futbolda öyle şeyler dedin, Şimdide böyle diyosun. Bu kadarmı gözün kör oldu ? Bursaspor'dan hangi oyuncu hakediyo şu anda milli takımı ? İstikrarsız Volkan ? Hızından başka hiçbirşeyi olmayan Sercan ? Sol kanatta 10 dk var 80 dk yok Ozan ? Kim alınacak yani. Tamam destekleyebilirsin Bursaspor'u ama tarafsız gözle bakmak diye birşey var.
Kadroyu Oğuz Çetin'in oluşturduğunu sanmıyorum. Hakan Balta, Kazım Kazım, Mert Günok, Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar yerine genç oyuncuları çağırsa daha iyiydi. Mevlüt demişsinizde istikrarsız olduğu için sürekli eleştirilen Mevlüt değilmiydi Fransa'da ? Mehmet Topal'ın gelmemesine ben katılıyorum. İsim değil performans oynamalı bana göre. Topal, Valencia'da düzenli oynamıyoki. Velhasıl kelam Tunay Torun'un olmasına sevindim. Bu gibi hamlelere devam etmeliyiz.
deniz.91
05.Şubat.2011, 01:33
Birkaç oyuncu dışında iyi kadro
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 01:34
Aman, sakatlık filan olmasın da...
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 02:01
Aslında Milli takımda Abdülaziz Murat Yıldırım ve Kemal'in de olması lazım nede olsa aday kadro.
Abdülaziz hızlı baya iyi de kanat'da
Murat Yıldırım orta alanda dinamo gibi
Kemal'de savunamda baya iyi adam kesiyor.
Chinatown
05.Şubat.2011, 02:08
bizim takımdan 6 oyuncu biraz abartı olmuş, ben Onur ve Serkan dışındakiler olmasa da yadırgamazdım. Yalnız yorumların bazılarına katılmayacağım. İbrahim Toraman özverili, ama çok üst düzey bir oyuncu değil. Beşiktaş hala maç başına 2 gol yiyor, defansa gelen her top tehlike yaratıyor, ben şahsen beğenmiyorum beğenenlere saygı duyarım.
Bursadan oyuncu alınmaması garip, Volkan, Turgay, Ali tandoğan alınabilirdi, ben Ozan İpek ve Sercanı beğenmiyorum, Ozanın bir özelliği yok zorla oynuyor sanki, Sercan da abartıldı. Bursaspor bu ikiliyle uzun zamandır hucümda zenginlik yaratamıyor.
Olcan Adın, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali gibi oyuncular milli takıma çağırılabilirdi.
Kazım dan bütün Türkiye ümidi kesti ama Oğuz Çetin inanıyor. Hadi hayırlısı.
Zekirdek
05.Şubat.2011, 02:11
@Chinatown
Yiğit Gökoğlan A2 Milli Takıma çağrıldı.
El Barto
05.Şubat.2011, 02:22
bizim takımdan 6 oyuncu biraz abartı olmuş, ben Onur ve Serkan dışındakiler olmasa da yadırgamazdım. Yalnız yorumların bazılarına katılmayacağım. İbrahim Toraman özverili, ama çok üst düzey bir oyuncu değil. Beşiktaş hala maç başına 2 gol yiyor, defansa gelen her top tehlike yaratıyor, ben şahsen beğenmiyorum beğenenlere saygı duyarım.
Bursadan oyuncu alınmaması garip, Volkan, Turgay, Ali tandoğan alınabilirdi, ben Ozan İpek ve Sercanı beğenmiyorum, Ozanın bir özelliği yok zorla oynuyor sanki, Sercan da abartıldı. Bursaspor bu ikiliyle uzun zamandır hucümda zenginlik yaratamıyor.
Olcan Adın, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali gibi oyuncular milli takıma çağırılabilirdi.
Kazım dan bütün Türkiye ümidi kesti ama Oğuz Çetin inanıyor. Hadi hayırlısı.
Burasına hiç katılmıyorum yazdıklarının. İbrahim Toraman şu kadronun içine 1 bilemedin 2. sıradan girecek kalitede;
GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
SERKAN BALCI TRABZONSPOR
SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR
SERVET ÇETİN GALATASARAY
FEHMİ EMRE GÜNGÖR GAZİANTEPSPOR
HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ
GÖKHAN SÜZEN BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR
Servet Çetin'in stoper olarak oynadığı maçlarda taç atışından goller yedik yahu. :) O kadroda hala Toraman yok.
Ama en nihayetinde hazırlık maçı. Toraman'da bence pek iplemiyor zaten Milli Takıma çağırılmayı. KAybeden Türk Milli takımı oluyor ama işte yanarım yanarım ona yanarım.
Ayrıca ben beğeniyorum ama beğenmeyene de saygı duyarım. :)
deniz.91
05.Şubat.2011, 02:41
Mert Günok, Hakan Balta, Kazım Kazım ın yerine kalede daha tecrübeli olan hakan arıkan veya sakatlığı geçtimi bilmyirum ama sinan bolat hakan balta yerine hasan ali kaldırım kazımın yerine ise mevlüt daha iyi seçim olurdu gibi ayrıca mehemt topal da bu kadorda olmalı kesinlikle ayrıca cenk tosunuda milli takıma kazandırmak adına seçebilirdi.İlk maçında çok iyi bir izlenim verdi
Chinatown
05.Şubat.2011, 03:43
diyeceğim o ki Toraman 5-6 senedir bjk de, bu süre zarfında sanırım 1 kere şampiyon oldu beşiktaş, onda da defans ikilisi zapo-sivoktu sanırım :) yani beğenenler beğenebilir ben sadece beğenmiyorum o kadar, Kaka'yı da beğenmiyorum yani öyle takıntı bendeki :)
ozaniel
05.Şubat.2011, 04:00
Ben kadroyu Oğuz Çetin'in hazırladığına inanmıyorum, Hiddink'in gelişi bir seneyi geçti, Oğuz Çetin'e bırakmıyordur artık, demek ki alınmayan adamlar ya Hiddink'in oynatmak istediği oyuna uymuyor ya da Hiddink'e göre yeterli değiller.
@Chinatown
5-6 senedir Beşiktaş doğru dürüst bir kadro kuramadı ki(bu seneye kadar), şampiyon olduğumuz sene bile çok sağlam bir kadromuz yoktu, Toraman'ın çok da suçu yok bence bu konuda. Ronaldo da hiç Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu göremedi ama zamanının en iyi santraforudur.
M.O.S.H
05.Şubat.2011, 04:26
Yeni isimlerin olması güzel sanırım yenilerle eskilerden karma bi takım oluşturulmaya çalışılıyor ama anlamadığım Servet , Hakan gibi adamların olduğu kadroda Toraman , Tuncay gibi milli takımda herzaman bulunması gereken isimlerin olmaması . Ayrıca Sinan Bolat , Topal , Mevlüt neden bu derece kesik yedi bilmiyorum . Son olarak Yigit , Olcan gibi oyuncularda milli takımda denenmeli artık.
KaPaLı
05.Şubat.2011, 05:26
Yeni isimlerin olması güzel sanırım yenilerle eskilerden karma bi takım oluşturulmaya çalışılıyor ama anlamadığım Servet , Hakan gibi adamların olduğu kadroda Toraman , Tuncay gibi milli takımda herzaman bulunması gereken isimlerin olmaması . Ayrıca Sinan Bolat , Topal , Mevlüt neden bu derece kesik yedi bilmiyorum . Son olarak Yigit , Olcan gibi oyuncularda milli takımda denenmeli artık.
Bence bu yüzden kaybediyoruz hep. Niye Tuncay veya Toraman hep olmalıki ? Tuncay formsuzluktan kadroya bile giremiyodu. Böyle olduğu halde niye çağırılması gerekki. Yokmu bu ülkede Tuncay'ın pozisyonunda oynayacak formda bir oyuncu. Olcan dedin mesela onu deneyebiliriz. Artık ben doymuş adamların sırf kadroda olsun diye alınmış adamların alınmasına karşıyım. Oynasın Anadolu takımlarından adamlar. Eksikleri yok hiç. Serdar'ı gördük mesela. Hiç sırıtmadan oynadı Milli Takımda.
sui generis
05.Şubat.2011, 10:39
mehmet topuz mevlüt bu takımda olması gereken isimler. forvet hattı yok gibi bir sey...
SAİT71
05.Şubat.2011, 12:59
M.Topuz belki milli takımı ateşleyen oyunculardan birisi olabilirdi çağrılsaydı. Son maçtada çok iyiydi. İ. Toraman'a bir kez şans verilmeliydi. Burası milli takım vede iyi performans gösterenler alınmayacaksa neden milli takım kadroları sürekli değiştiriliyor? Sezon başı bi kadro kurulsun o oyuncular oynasın hep. O nedenle formayı hakedene vermeliydiler...
sananes
05.Şubat.2011, 13:08
Mehmet Topuz,İbrahim Toraman ve Mevlüt 3lüsü nasıl takıma çağrılmaz hayret.
ozaniel
05.Şubat.2011, 13:43
Form durumu da önemli ama istikrar yaratmak istiyorsak belli adamlar takımın iskeletini oluşturmalı, Arda, Mevlüt, Hamit, Nuri, Gökhan Gönül gibi oyuncular ne koşulda olurlarsa olsun çağırılmalı.
I3esiktas
05.Şubat.2011, 13:55
Bence bu yüzden kaybediyoruz hep. Niye Tuncay veya Toraman hep olmalıki ? Tuncay formsuzluktan kadroya bile giremiyodu. Böyle olduğu halde niye çağırılması gerekki. Yokmu bu ülkede Tuncay'ın pozisyonunda oynayacak formda bir oyuncu. Olcan dedin mesela onu deneyebiliriz. Artık ben doymuş adamların sırf kadroda olsun diye alınmış adamların alınmasına karşıyım. Oynasın Anadolu takımlarından adamlar. Eksikleri yok hiç. Serdar'ı gördük mesela. Hiç sırıtmadan oynadı Milli Takımda.
Abi bu işleri deneme yanılma yöntemiyle yaparsak hiç bir yere gelemeyiz. Doymuş isimler alınmasın diyorsun çıkar bakalım doymuş isimleri kim oynayabilcek Milli takımda? Tuncay alınmasın demişsin sence bu forvet hattı'nın hangisi iş yapar? Kadrodaki Hangi Stoper Toraman'dan daha iyi? Hazırlık maçından dolayı Bazı önemli oyuncuları almamışdır heralde. Elemelerdede böyle bir kadro yaparsa işimiz zor..
anilton
05.Şubat.2011, 13:56
Toraman demeyin arkadaşlar.Hiçbir zaman çok iyi bir stoper olmadı Toraman.Hırsı ve mücadele gücü çok yüksek sadece.Birde ligdeki diğer stoperlere oranla çevik ve çabuk fiziği dolayısıyla.Aşırı motive olduğu zaman başarılı maçlar çıkarıyor ama neredeyse her maç çok kritik hatalar yapıyor.He sağ bek ve önliberoda da oynayabiliyor olması dolayısıyla joker olarak kadroda bulundurulabilir orası ayrı.
Ülkenin en iyi forveti olabilecek potansiyele sahip Mevlüt niye alınmaz.Keza ülkenin en iyi orta sahası olabilecek potansiyele sahip Necip niye alınmaz.Madem gerçekten "hazırlık" maçı olarak görülüyor Emre Güngör'ün yerine Serdar Aziz'i al.
Revolution
05.Şubat.2011, 14:07
İbrahim Toraman bana göre en iyi yerli stoperdir şu anda. Hadi en iyi fazla olsun ilk 3e çok net girer. Mevlüt Erdinç gibi bir santraforumuz zaten yok. Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun son gösterdikleri performansla alınması ise tam bir saçmalık bence. Oyuncular iyi taranmıyor Türkiye'de, yüzeysel bakılıyor çok.
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 19:20
Nuri sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış.
Eminoski
05.Şubat.2011, 19:30
mehmet topuz belki alınabilirdi fakat bu oynanıcak olan maç hazırlık maçı,Her maça siz aynı kadroyla cıkarsanız gençleri,yeni yetenekleri nasıl keşfediceksiniz onu anlamadım.Toraman belki iyi bir stoper olabilir diyelim bu maçta yeni stoper toramandan 3 kat başarılı çıktı o zaman nolucak.hazırlık maçı oyanıyor sonuçta tabikided farklı isimler alınıp kadrodakilerle uyumuna,maçtaki oyununa takımla olan ilişkilerine bakılıcak.volkan şende kadroda yok ileri uçta hızı artırabilecek birisi mesela.belkide resmi maçta onuda çağırıcaklardır.hazırlık maçı olduğunu unutmamamız lazım biraz. Hep aynı oyuncularla nereye kadar gidicez zaten öyle ahım şahımda bir oyuncu kadromuz yok
DisCo
05.Şubat.2011, 22:30
İbrahim Toraman ın MiLLi takıma seçiLmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Bu adam MiLLi takımın en üst noktasında ki adamLardan birine küfür feLan mı etti ? Nedir yani ?
Bugün Emenike karşısında ortaya koyduğu oyun sanırım neden seçilmediğinin bir göstergesidir. Beşiktaş savunması zaten blok olarak kötü durumda ve bugün de birebirlerde izleme şansını bulduk. Toraman durduramadığını görünce sakatlamaya çalıştı. Tabi seçilen oyunculara baktığımızda o zaman seçilmeme nedenini tartışabiliriz. Çünkü tek tek saymayacağım ama Hakan Balta varsa zaten beni bile çağırmamalarını tartışırız.
Sonuç olarak başa getirilen bir hoca var ve güvenmek zorundayız.
Sakatlanan Onur Kıvrak'ın yerine Tolga Zengin çağırılmış. Benim anlamadığım bir adam çıkıyor yerine neden yedeği geliyor? Serdar Kulbilge'yi çağırmak çok mu zor. Mert Günok alınabiliyorsa Korcan da alınabilir bu kadroya. Çok saçma seçimler yapılıyor.
CeNTeR_TR
08.Şubat.2011, 01:07
Sakatlanan Onur Kıvrak'ın yerine Tolga Zengin çağırılmış. Benim anlamadığım bir adam çıkıyor yerine neden yedeği geliyor? Serdar Kulbilge'yi çağırmak çok mu zor. Mert Günok alınabiliyorsa Korcan da alınabilir bu kadroya. Çok saçma seçimler yapılıyor.
Korcan çok kötü yahu.
Diyarbakırspor'un kalecisi Korcan ise bahsettiğimiz kişi.
Sheriff
08.Şubat.2011, 01:11
Hazırlık maçı olduğunu düşünürsek kadroyu tartışmayı çok anlamlı bulmuyorum. Belki kafasında bir sistem var ve o sisteme uygun oyuncular almak istedi kadroya, yeni birşeyler denemek istiyor olabilir.
Korcan çok kötü yahu.
Diyarbakırspor'un kalecisi Korcan ise bahsettiğimiz kişi.
Şu an Sivasta olan Korcan. Birkaç maçtır o var kalede. Ben de izlemiş bulundum fena değildi. Aklıma da bir tek o geldi açıkçası Serdardan başka. :D
KaPaLı
08.Şubat.2011, 01:44
Tolga Zengin nedir ya. Kaç maçta kaleye geçtiki bu adam milli takıma çağırıldı. İlginç yani.
deniz.91
08.Şubat.2011, 02:16
Tolga Zengin neye göre çağrılıyor anlamıyorum ya Ufuk çağır yne anlarım ama tolga ne alaka kaç yıldır forma giydiği yok
LaigLeNoiR
08.Şubat.2011, 03:47
Kadronun ne kadrosunu anlamak mümkün değil.
Türkiye A Milli Futbol takımı olduğuna bu kadroyla inanmak imkansız gibi birşey.
BaGa TaRKaN
08.Şubat.2011, 04:01
Oynamayan Tolga'yı Çağır, Oynayan Sinan'ı Çağırma Artık Kendileride Ne Yaptıklarının Farkında Değil
Fearless Coward
08.Şubat.2011, 04:05
Tolga öylesine çağırıldı oynamaz ki Volkan dururken :D neyin tartışmasını yapıyonuz kaleci işinin :D
BaGa TaRKaN
08.Şubat.2011, 04:24
Sakat Olup Olmadığını Bilmiyorum Ama, Bir Söyleminde Sinan'ın; Oğuz Çetin Olduğu Sürece Milli Takıma Gelmeyeceğini Belirtmiş.
Addolorato
08.Şubat.2011, 09:39
Maç Trabzon'da , Tolga'da Trabzon'da. Heralde başkalarını klübede oturtmak için Trabzon'a getirmeye gerek duymamışlar. Mantıklı tercih. Keza Sinan Bolat Belçika'dan Trabzon'a 90 dakika klübede oturmak için gelse kendisinede ayıp olurdu.
KaPaLı
08.Şubat.2011, 12:30
Sinan Bolat kaç aydır sakat. Takımının hiçbir maçına çıkmadı. O kadar uzağa gitmeye gerek yok aslında. Gaziantep kalecisi Mahmut var Türkiye'de. Son maçlar Karcemarskas yok ve Mahmut onu aratmayan performans göösteriyo.
RaSenGan
08.Şubat.2011, 15:02
Sinan Bolat kaç aydır sakat. Takımının hiçbir maçına çıkmadı. O kadar uzağa gitmeye gerek yok aslında. Gaziantep kalecisi Mahmut var Türkiye'de. Son maçlar Karcemarskas yok ve Mahmut onu aratmayan performans göösteriyo.
Haftaiçi bizim maçta Karcemarskas vardı :)
SAİT71
08.Şubat.2011, 15:25
Aslında madem denemek için çağrıldı bu oyuncular, Sinan Bolat'ı çağır Belçika'dan bu maçta onu oynat kalede. Neden bilinen Volkan oynasın ki bu hazırlık maçında. Volkan'ın şuan ki durumunu ve milli takıma neler verebileceği belli zaten... Deneme, hazırlık diyorsak hiç denenmemiş ama denenmeye müsait adamları almak lazım...
RaSenGan
08.Şubat.2011, 15:26
Aslında madem denemek için çağrıldı bu oyuncular, Sinan Bolat'ı çağır Belçika'dan bu maçta onu oynat kalede. Neden bilinen Volkan oynasın ki bu hazırlık maçında. Volkan'ın şuan ki durumunu ve milli takıma neler verebileceği belli zaten... Deneme, hazırlık diyorsak hiç denenmemiş ama denenmeye müsait adamları almak lazım...
Sakatmış abi :)
SAİT71
08.Şubat.2011, 15:28
Bunu bilmiyordum ama yine de dediğim olay tüm mevkiler için geçerli... Hani bilinen adamlar bu tür maçların çoğunda oynatılmayıp yerlerine ileride yıldız olabilecek ama performansı hakkında net bilgi sahini olmadığımız adamlar koyulursa bu maçlarında bir anlamı olmuş olur.
Hiddink yavaş yavaş bunu yapmaya başladı gerçi...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 15:34
Kesinlikle katılıyorum. Adı üstünde hazırlık maçı... Bilinen,tecrübeli oyuncuları oynatmak yerine bu tür maçlarda genç ve birşeyler verme potansiyeli olan oyuncular oynatılmalı.