View Full Version : Antalya Süper Lig'de
mgungor
14.Mayıs.2006, 19:31
İkinci Lig A kategorisi son hafta maçında T.Telekom'la evinde 2-2 berabere kalan Antalyaspor, Bursaspor'un ardından Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu. 8. dakikada yediği golle yenik duruma düşen Antalyaspor, 40. dakikada Burak ve 50. dakikada Coşkun'un ayağından bulduğu gollerle öne geçti, uzatma dakikalarında Telekom'un bulduğu gol ise maça dengeyi getirdi. Antalyaspor'da Burak golü attıktan sonra formasını çıkartıp sevindiği için gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Maç sonunda Antalyalı futbolcular ve taraftarlar büyük coşku yaşadı.
http://www.superspor.com/images/1/30/2666_B_Sevinc001.jpg
semih5
14.Mayıs.2006, 19:34
buna cok sewindim iste
Krusty
14.Mayıs.2006, 19:37
Evet Antalya'nın gelmesi iyi oldu.
İnşallah geldikleri gibi gitmezler :D
FeYYaz1989
14.Mayıs.2006, 19:40
Play-Off a kalan takımlar:Altay-Sakaryaspor-İstanbulspor-Orduspor.
Orduspor'da bence ilk senesinde büyük bir iş yaptı play-off a kalarak.Son hafta Altay'ı yenen A.Sebatspor son anda ligde kaldı.Mersin İdman Yurdu-Yozgatspor ve Çanakkale Dardanelspor:mad: ligden düştüler.
Antalyaspor bence Altay'dan daha fazla hak etmişti.Hayırlı olsun.Play-off tan da Sakaryaspor çıkar bence.
cureshot
14.Mayıs.2006, 19:54
antalyaya başarılar inşallah asansör olmaz
Laz_Asker_61
14.Mayıs.2006, 20:36
inşallah ordu 3. takım olur
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2006, 20:47
işte bu haber süper
bu habere sevindim açıkcası :) sanırım en son 99-2000 de süper ligdeydi antalyaspor değil mi? yanlış hatırlıyo olabilirim :)
mgungor
14.Mayıs.2006, 21:37
2001-2002 de yokmuydu ya yada 2002-2003
doğru doğru pardon karıştırdım :)
BaTuHN
14.Mayıs.2006, 21:47
EVET işte bu tekrar süper lig teyiz stadta çok muhteşem görüntüler vardı stad tıklım tıklım dolmuştu ve dışarda da bi o kadar taraftar kaldı dev ekrandan izlediler maçı ANTALYA süper lig i haketti ve çıktıı artık hep süper ligteyiz :D:D her ne kadar Beşiktaş lı olsam da Antalyaspor u seviyorummmM:D
dinaMYt
15.Mayıs.2006, 01:25
antalyaspora turkcell süper ligde başarılar dilerim.
nart_susruko
15.Mayıs.2006, 01:27
tebrikler Antalyaspora
gorkemyilmazkarasu
15.Mayıs.2006, 01:27
antalyaspora başarılar dilerim ordan bide altay gelirse süper olur izmirin bi takımının temsil edilmesi lazım süper ligde :)
lazyboy7
15.Mayıs.2006, 01:38
şehgrimizde bu gece 2 kutlama bırden yapıldı once antalya sonra galatasaray
helal olsun antalyaya
koray_capello
15.Mayıs.2006, 03:43
Benim istediğim lig yavaş yavaş oluyor.Bursadan sonra Antalya da süper ligde.Tebrikler.Playoff tan da Altay veya Sakarya çıkar inş.
valla antalyaspor maçındaydım bugün çok ilginç bir şekilde klüp sadece portatif tribün yaklaşık 2000 kişilik olan kısma bilet çıkardı diğerleri satışa çıkmadı hepsi elden dağıtıldı ... gözümün önünde karaborsa biletlet 50 ytl gibi fiyatlara satıldı ....
maça gelirsek antalyalı olarak bazen bizim taraftarlara çok kızıyorum gerçi bunu yapan kemikleşmiş bir taraftar kısmı değil ama .... antalyasporun bence bugünlere gelmesinde bir oyuncu olarak büyük katkı sağlayan ve önümüzde ki sene büyük bir ihtimalle bjk forması giyecek olan futbolcusu burak yılmaz oyuna kötü başladı .... 7. dakikada antalyaspor gol yedi.. taraftar iyice çıldırdı bu arada oyuna kötü devam eden burağa burak dışarı burak dışarı diye bağırdılar ben ve benim gibi düşünen büyük bir kısım bu taraftarları susturdu ... bu kötü tezerahuttan 2 veya 3 dak. sonra burak golunu attı ve taraftarlara cvbanı verdi aşırı hırs yapan burak gol sevincini formasını çıkartarak yaptı daha öncede de sarı kartı bulunan burak bir kısım taraftarın da istediği gibi dışarı çıktı ... ilk yarı 1-1 sonuçlandı ...
bu arada da altay sanki antalyaspora endişelenme der gibi o da ilk yarıyı 2-0 yenik bitirdi ....
2. yarı da çoşkun birdalın güzel vuruşuyla 2-1 öne geçti tribünlerde karnaval havası vardı ... ama taraftarlık galibiyetlerde takımı desteklemekle olmuyor ....
son dakikalarda antalya bir gol daha yedi ve sonuç 2-2 ....
ama zaten biz hiç teleşlanmadık çünkü altayda deplasmanda sebat a 3-1 yenildi ve kutlamalar başladı ....
tekrar ediyorum bir antalyalı olarak bazı taraftarların ki bu küçük bir kısım taraftarların yaptıklarından dolayı utanıyorum .... bugün burak o taraftarlar yüzünden oyundan atıldı işler bizim için yolunda gitmeseydi acaba bu kişiler bunun hesabını verebileceklermiydi ....
akşamüstü bunu kutladık akşamda galatasarayın şampiyonluğunu .....
arkadaşında dediği gibibugün antalya için çok güzel bir güündü ... bugünü asla unutmam....
stada erken girdiğim için güneşin etkisiyle yüzüm kıpkırmızı yandı ... hava çok sıcaktı ..... ama herşeye değdi ....