Log in

View Full Version : Gaziantepspor - Galatasaray [21.Hafta]

Homer J.S
09.Şubat.2011, 13:47
http://img708.imageshack.us/img708/9026/gaziantepgalatasaray.png

E.Cartman
09.Şubat.2011, 13:54
Es-Es maçındaki oyunun benzerini oynarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum bu maçı.

CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 14:01
Kupa maçındaki oyun Antep'e fazlasıyla yeter gibime geliyor.

Ama Es-Es maçının ilk yarısındaki Gs'da maçı farklı kazanabilir :)

Revolution
09.Şubat.2011, 14:05
Sadece mekanın oynatmadığını kanıtlaması lazım takımın. Kazanacağımıza inanıyorum :)

Homer J.S
09.Şubat.2011, 14:09
Hagi, iyi oynayıp bir maç kazandığımızdan hiçbir değişiklik yapmadan takımda çıkacaktır bu maça. Orta sahada Sabrinin dinamizmi, Neiil'in tecrübesi bize çok şey katacak gibi. İyi tutturduk bence taktiği de.

Antep fazla bir direniş göstermezse gazi olmayız.

Revolution
09.Şubat.2011, 14:12
Neill'la Cana'nın yer değiştirmesi bence daha makul olur. Cana Neill kadar topu iyi kullanmıyor belki ama atılan topları daha iyi kesip hücumlarını bitiriyor.

C h A o S
09.Şubat.2011, 14:37
Merak ediyorum acaba sadece 1 maçlıkmıydı bu hava yoksa devamı gelicek mi?İnşallah kazanırız ne diyim...

Homer J.S
09.Şubat.2011, 14:39
Neill'la Cana'nın yer değiştirmesi bence daha makul olur. Cana Neill kadar topu iyi kullanmıyor belki ama atılan topları daha iyi kesip hücumlarını bitiriyor.

Bu konuda kafalar karışık aslında, yani benim kafam karışık en azından. :D Net bir fikre sahip değilim çünkü görüyoruz ki Neiil orta sahada çok iyi sağlıyor pas trafiğini. Bu işi aynı zamanda Culio'da yapıyor ama tek başına yetmiyor tabi ki. Eskişehir maçında gördük, Neill oyundan çıkınca orta sahanın hakimiyeti rakibe geçti.

Galatasaray'ın 2 sezondur orta sahada eksikliğini çektiği pas trafiğini sağlayacak oyuncu Neill olmalı bence. Cana stoperde devam etmeli.

C h A o S
09.Şubat.2011, 14:49
Aslında Neill ile Cana oynasın stoperde.Taş gibi defans olur.Bu seferde orta saha Culio,Yekta,Sabri gibi bir diziliş olabilir.Yada alalım sezon sonu Yiğit İncedemir'i.Gerçekten yerli olarak orta saha eksikliğimiz var.Ancak bakın görün Ayhan gelince yine koyucak orta sahaya o adamı.Barış'ta iyileşmiş zaten.Ya da onu koyar.Takım eskiye geri döner...

Çağlar'da iyileşmiş.Bir an önce kendisini hazırlaması lazım.Balta'dan 2 kat daha iyi bir adam.En azından orta açabiliyor...

Sirius Black
09.Şubat.2011, 15:00
Takımıma güvenmeye başladım yeniden. Eğer bu maçı da alırsak, bir seri başlatabiliriz. Lige tekrar tutunmak adına iyi olur bu.

BaFraLı
09.Şubat.2011, 15:14
Antep'le bu sezon 3.defa karşılaşıyoruz sanırım. Antep de yeni transferleri ile baya iyi takım oluşturdu. Sosa, Popov, Wagner, Murat Ceylan, Julio gibi kaliteli isimleri var. Baya zor maç olacaktır ama inşl. kazanırızda zirveye oynarız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 15:15
Galatasaray Eskişehirspor maçındaki oyununu oynarsa tabii ki kazanır fakat aynı oyunu sergileyemeyeceklerini düşünüyorum. Bana göre kupa maçına benzer bir maç olur, Gaziantepspor kazanır. Ya da en azından yenilmez...

Fearless Coward
09.Şubat.2011, 15:58
Antep çok zorlu bir rakip neler olacağını kestirmek güç.Takımı mekanın oynatmadığını kanıtlaması lazım bu maç ile.

yunusgs
09.Şubat.2011, 17:11
İşte asıl sınav bu.Ligin 2.yarısındaki en zor 2.deplasmanımız(Beşiktaş'tan sonra) bana göre.Bu sefer yenilmeyiz diye düşünüyorum.Ama galip geleceğimize de güvenemiyoruz taraftarlar olarak.Takım o kadar çok değişken ki,ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

Güzel bir diziliş ile bu maçtan 3 puan almak çok zor olmasa gerek.Bu maçı kazanırsak;Avrupa Kupaları mücadelesi için biz de varız diyebiliriz.Ama olası bir puan kaybı,moralleri yine aşağı çekebileceği gibi,işleri de zora sokacaktır.

Belgorth
09.Şubat.2011, 20:47
Geçen hafta BAM üçlüsü olmadığında bu takımın iyi oynayabildiği ortaya çıktı, bunu artık herkes görmüştür. Hatta bu üçlüden sade biri bile olsa takım inanılmaz açıklar veriyor ki yine son maçta Mustafa girdi takım 2 tane gol yedi. Bu hafta benim içimden gelen yine bir sürpriz ile Servet'in yedek kalması ve defansın ortasında Neill ile Cana'nın beraber oynaması. Beklerde Serkan ve ne yazık ki Balta oynayacak. Gönül ister ki iki maçta 5 gol yiyen Zapata yerine bu maçta Ufuk oynasın ve sol bekte de Insua oynayabilsin ama yabancı kaleci hayranlığı bunun önüne geçer diye düşünüyorum ne yazık ki. Ön libero Sabri ve ortada da Yekta ve Culio. Kanatlarda Kewell ve Kazım ileride de (tam olarak ileride denilemeyecek olsa da) Stancu. Maçın durumuna göre Baros ile kanatlardan birisi ya da Stancu değişebilir. Gönlümden geçen 11:
---------------Ufuk------------------
Insua----Neil----Cana----Serkan
---------------Sabri------------------
----------Culio----Yekta-----------
Kewell-----------------------Kazım
--------------Stancu---------------

Bu dizilimde bir 11 ile çıksak rahat kazanırız diyorum ama bu dizilimle çıkmayacağımızı bildiğimden kazanırız diyemiyorum. Keşke bir kaza olsa da bu 11 ile çıksak...

E.Cartman
09.Şubat.2011, 20:55
Aslında Neill ile Cana oynasın stoperde.Taş gibi defans olur.Bu seferde orta saha Culio,Yekta,Sabri gibi bir diziliş olabilir.Yada alalım sezon sonu Yiğit İncedemir'i.Gerçekten yerli olarak orta saha eksikliğimiz var.Ancak bakın görün Ayhan gelince yine koyucak orta sahaya o adamı.Barış'ta iyileşmiş zaten.Ya da onu koyar.Takım eskiye geri döner...

Çağlar'da iyileşmiş.Bir an önce kendisini hazırlaması lazım.Balta'dan 2 kat daha iyi bir adam.En azından orta açabiliyor...

Ayhan ya da Barış'ı Mustafa yerine tercih ederim ben çünkü adam kendindeki paniği takımın kalanına da yansıtıyor taraftarlara da bi anda herkes afallıyor.

C h A o S
09.Şubat.2011, 21:02
Ayhan ya da Barış'ı Mustafa yerine tercih ederim ben çünkü adam kendindeki paniği takımın kalanına da yansıtıyor taraftarlara da bi anda herkes afallıyor.

Orası öyle ancak Ayhan'da 90 dakikayı kaldıramıyor.Banada sorarsanız elimde Ayhan,Sarp,Barış varsa Barış'ı oynatırım.En azından deli dana gibi koşuyor.Kötünün iyisi...

E.Cartman
09.Şubat.2011, 22:52
Orası öyle ancak Ayhan'da 90 dakikayı kaldıramıyor.Banada sorarsanız elimde Ayhan,Sarp,Barış varsa Barış'ı oynatırım.En azından deli dana gibi koşuyor.Kötünün iyisi...

aynen hem arada bir tutturuyor gol atıyor asist yapıyor :D:D

Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:54
Barış>Mustafa>Ayhan

Ama sonuç olarak hepsi çok küçük :)

Revolution
09.Şubat.2011, 22:56
Ayhan Musti'den büyüktür, Barış'tan da büyük olabilir bence :D

Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:57
Ayhan Musti'den büyüktür, Barış'tan da büyük olabilir bence :D

Yaş olarak demi :D

Sirius Black
10.Şubat.2011, 18:25
Bence Ayhan > Barış > Musti. :D

Ayhan ara sıra ilginç işler yapabiliyor. Barış deli gibi pres yapıyor. Mustafa ise gölge adam.

LadroN
10.Şubat.2011, 18:31
Hayatımda bu kadar rahat geçirdiğim bir sezon olmadı:n:.Bazı takımlar küme düşmemek için bazı takımlar şampiyonluk için bazıları şampiyonluk potasına girmek için kazanmak isterken biz burada BAM'dan bahsediyoruz.Her neyse önümüzdeki 2 maçı kazanırsak takım biraz olsun toparlanır.Gerçi kazansak hangi potaya gireriz onu bilemem ama:D

ForCimbom
10.Şubat.2011, 18:44
ayhan oynadığı zaman harbiden "oynardı" ne dönemler hatırlıyorum, ayhan'ın döktürdğü.

sorun "bi şekilde" oynayamaması.

fiziksel yetersizliği de bunlara eklendiği için bu saatten sonra ayhan'ın geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum maalesef.

Lucas Neill
10.Şubat.2011, 18:48
Ayhan su haliyle bile baris ve özellikle m.sarp'tan daha iyidir. Ayhan'i digerlerine oranla severim özellikle Sivas macinda attigi gol unutulmaz zaten o sene falan kariyerinin zirvesindeydi :)

Maca gelirsek ne yapip edip kazanmaliyiz ve artik galibiyet serisi yakalamaliyiz.

RaSenGan
10.Şubat.2011, 18:50
0>Barış>Mustafa>Ayhan :p

Kazanırız inşallah (:

Sirius Black
10.Şubat.2011, 18:51
Hayatımda bu kadar rahat geçirdiğim bir sezon olmadı:n:.Bazı takımlar küme düşmemek için bazı takımlar şampiyonluk için bazıları şampiyonluk potasına girmek için kazanmak isterken biz burada BAM'dan bahsediyoruz.Her neyse önümüzdeki 2 maçı kazanırsak takım biraz olsun toparlanır.Gerçi kazansak hangi potaya gireriz onu bilemem ama:D

Harbiden ha, süper rahatız nasıl olsa yensek de yenilsek de BAM konuşacağız. :zuhaha

E.Cartman
11.Şubat.2011, 21:16
Spor Toto Süper Lig 21. hafta karşılaşması için Gaziantep'e hareket eden Galatasaray Profesyonel A Takımı'nın seyahat kadrosu şöyle:

KALE
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Robinson Zapata

DEFANS
Lucas Neill
Çağlar Birinci
Emiliano Insua
Hakan Balta
Servet Çetin
Serkan Kurtuluş

ORTA SAHA
Sabri Sarıoğlu
Mustafa Sarp
Aydın Yılmaz
Yekta Kurtuluş
Lorik Cana
Juan Culio
Emre Çolak
Kazım Kazım
Harry Kewell

FORVET
Anıl Dilaver
Milan Baros
Bogdan Stancu

BaGa TaRKaN
11.Şubat.2011, 21:18
Anıl Süs Olarak Götürülüyor Heralde:n:

Homer J.S
11.Şubat.2011, 21:25
Neden bilmiyorum ama şu takımda hala Aydın Yılmaz'ı görünce sinirlerim hopluyor, yeter yahu git artık.

Belgorth
12.Şubat.2011, 03:10
BAM'ın BA'sı yok, bu da bir şey umut etmek için :)

Sirius Black
12.Şubat.2011, 19:03
Galatasaray
Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu

Yedekler
Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros

Kewell ?

Hagi ne işler peşindesin ?

Emurafu
12.Şubat.2011, 19:03
11 Belli Oldu !!

-----------------Zapata------- -
- Serkan - Cana - Servet - Hakan -
------------------ Neill----------- -
------------- Sabri - Culio-------- -
------- Kazım - Anıl - Stancu -

60'dan sonra Sarp girer,Tempo düşer,Bizim için maçta biter;),Sarp yerine Yekta girmeli,Bu arada Kewell yedeklerdede yok..Hagi son antremanda Anılı denemişdi.Resmilerdede vardı beklenildiği gibi onbirde..

Lucas Neill
12.Şubat.2011, 19:04
Hakan oynuyor yine sol taraf felc olur. Kupa macindaki gibi yenilirz bu mactan pek umudum yok.

Fearless Coward
12.Şubat.2011, 19:06
Anıl neler yapacak bakalım.Utku'nun dediği gibi zor bir maç olacak kupa maçındaki gibi bir skor ortaya çıkabilir.

Emurafu
12.Şubat.2011, 19:08
Yahusaha içerisinde kontejan boş hala Baltayı oynatıyor.Anlaşılan insuayı hiç düşünmüyor.Popov falan delik deşik etmez umarım.Kupa maçının analizi yapıldımı merak ediyorum..Koridoru görmediler sanırım.

Emurafu
12.Şubat.2011, 19:18
Aslan'da Kewell şoku

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor önünde sezonun en iyi futbolunu oynayan Galatasaray bir kez daha Gaziantepspor karşısına çıkıyor.

Bu sezon rakibiyle ligde ve kupada toplam 3 kez karşılaşan Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Ancak sarı kırmızılarda son dakikada büyük bir şok yaşandı ve Kewell sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarlıldı. Yerine Anıl forma giyiyor.

Ligtv

Revolution
12.Şubat.2011, 19:19
Kewell neden yok acaba merak ettim ama Anıl'ın oynuyor olması güzel bence. Balta 10 defa geçildikten sonra kalemizde gol görürüz ancak o zaman Insua'yı alır oyuna Hagi. Balta'da ne buluyorlar anlamıyorum.

edit: Kewell'ın sakatlığı çok kötü olmuş.

C h A o S
12.Şubat.2011, 19:22
Kewell yapma be.İhtiyacımız vardı sana.Bir türlü kurtulamadık şu sakatlıklardan.

Anıl yerine Baros oynamalıydı.Madem 2 maçtır oyuna sokuyorsun bugünde ilk 11 de başlat...

Fearless Coward
12.Şubat.2011, 19:26
Baros iyiki oynamıyor onun 2. yarıdaki varlığı fazlasıyla yetiyor.Hagi'yi tebrik ediyorum bu konuda.Baros 90 dakika oynasa mutlaka bir şey olur bence hala 90 dakika için hazır değil.

ForCimbom
12.Şubat.2011, 19:31
kewell baba olmuyor bu iş be böyle :(

Emurafu
12.Şubat.2011, 19:35
Adelesinde sertleşme oluşmuş dün. Tedbir amaçlı kadroya alınmamış Kewell.

Addolorato
12.Şubat.2011, 19:36
Anıl Dilaver Konyaspor maçında bizi yanıltmamıştı bu maçtada inşallah yapacağı katkıyla Hagi ve bizi utandırmaz.

Sirius Black
12.Şubat.2011, 19:38
Keşke Kewell'ın yerine Anıl'ı sokmuşken, Balta'nın yerine de Insua'yı alıverseydi.

Fearless Coward
12.Şubat.2011, 20:08
1-0 gerideyiz Zapata beşlikten yedi...

Night_Mare17
12.Şubat.2011, 20:13
Harika başladığımız maçta kalecimiz sokaktaki cocugun tutabilieceği bir golü yedi BRAVO.

C h A o S
12.Şubat.2011, 20:52
Forvet diye Stancu'yu alıyoruz Hagi sol açık oynatıyor ne diyim.

Addolorato
12.Şubat.2011, 20:52
Bu Zapata kaleci değil tamamdır.. O topu ben bile yemezdim ya..

bjk4ever
12.Şubat.2011, 20:54
Kadro kalitesi falan tirt da, Hagi resmen komedi dukkanina cevirmis takimi. Hagi'nin mac oncesi konusmasi:
Hakan sen hic bindirme yapmiyorsun aferin, solbeke gec.
Serkan sen de ayni Hakan gibisin aferin, sagbeke gec.
Sabri, ne o oyle bindirmeler top surmeler falan, kanattan hucuma mi kalkalim, orta sahaya gec sen.
Cana, aferin cok guzel agresif ve faullu oynuyorsun, stopere gec ki bol bol kritik hata yap.
Neill, hic mi Cana'dan ornek almiyorsun, ne o oyle defansi toplamalar falan, sen hemen orta sahaya gec bakalim.
Servet, aferin aynen boyle devam.
Culio, sen nasil adam gecip iyi orta yaparsin, neredeyse gol atacagiz, sende gec orta sahaya bakalim.
Stancu, ne o oyle iyi vuruslar goller falan, seni sol aciga koyayim da gor gununu.
Yekta, sen cok iyi oynuyorsun, sana sahada bile yer yok!
Tuh ulan, Baris da sakat, olsun ikinci devre Ayhan ve M.Sarp'i alirim eheheh.
Ulan forvete adam kalmadi, boyle dandik tecrubesiz kimi koysak, Baros olmaz Stancu olmaz Kazim da biraz hareketli falan, en iyis gel Anil sen oyna.

C h A o S
12.Şubat.2011, 20:57
Beklerin takıma katkısı 0.Koskoca bir 0.Hagi al şu İnsua'yı,çek forvete Stancu'yu,60 dan sonrada Baros'u al.Yekta'yı al.Yap bir şeyler.Hakan Balta'nın ilk yarı bi kere ileri koşup,bindirme yapıp orta açtığını görmedim.Ne kadar hantal bir adam.Umursamıyorlarki arkadaş formayı.

Night_Mare17
12.Şubat.2011, 20:59
Kadro kalitesi falan tirt da, Hagi resmen komedi dukkanina cevirmis takimi. Hagi'nin mac oncesi konusmasi:
Hakan sen hic bindirme yapmiyorsun aferin, solbeke gec.
Serkan sen de ayni Hakan gibisin aferin, sagbeke gec.
Sabri, ne o oyle bindirmeler top surmeler falan, kanattan hucuma mi kalkalim, orta sahaya gec sen.
Cana, aferin cok guzel agresif ve faullu oynuyorsun, stopere gec ki bol bol kritik hata yap.
Neill, hic mi Cana'dan ornek almiyorsun, ne o oyle defansi toplamalar falan, sen hemen orta sahaya gec bakalim.
Servet, aferin aynen boyle devam.
Culio, sen nasil adam gecip iyi orta yaparsin, neredeyse gol atacagiz, sende gec orta sahaya bakalim.
Stancu, ne o oyle iyi vuruslar goller falan, seni sol aciga koyayim da gor gununu.
Yekta, sen cok iyi oynuyorsun, sana sahada bile yer yok!
Tuh ulan, Baris da sakat, olsun ikinci devre Ayhan ve M.Sarp'i alirim eheheh.
Ulan forvete adam kalmadi, boyle dandik tecrubesiz kimi koysak, Baros olmaz Stancu olmaz Kazim da biraz hareketli falan, en iyis gel Anil sen oyna.

Nokta ... :D

garydelgadov
12.Şubat.2011, 21:04
O nasıl bir danstır öyle yarabbi ahahahahahahahah.:D:D:D

C h A o S
12.Şubat.2011, 21:06
Adam döktürdü. Şimdi meşhur olur Facebook'da felan:D

yunusgs
12.Şubat.2011, 21:20
Gerçekten mekan oynatıyormuş takımı,bunu anlamış olduk.Şu anda kapattım tv'yi.İzlemeye daha fazla tahammül edemeyeceğim.

garydelgadov
12.Şubat.2011, 21:29
Yekta süper aldı topu iyi pas verdi Culio da harika vurdu ama direkte patladı.

Lucas Neill
12.Şubat.2011, 21:35
20. dkdan sonra kapattim maci radyodan dinlemeye basladim. Sabri 20.dkya kadar ne adam kovaladi ne de mücadele etti yazik.

Belgorth
12.Şubat.2011, 21:40
Yalçın'dan bir kasap havası izledik de allahtan denk gelmedi...

yunusgs
12.Şubat.2011, 21:54
Artık şu saatten sonra Türkiye Kupası'ndan başka hiçbir şey bu takımı Uefa'ya taşıyamaz.Onu da bu Antep'i eleyip,sonra Beşiktaş'ı geçerek almamız zor görünüyor.Lig bizim için bundan böyle sadece iç sahadaki maçlardan ibaret.Deplasmandaki maçlara hiç umut bağlamamak en iyisi.

yunusgs
12.Şubat.2011, 21:56
Ayrıca yönetim baksın da şu Antep'i azıcık örnek alsın.Kurdukları kadro derslik bir kadro.

Lucas Neill
12.Şubat.2011, 21:59
Ayrıca yönetim baksın da şu Antep'i azıcık örnek alsın.Kurdukları kadro derslik bir kadro.

Tolunay Kafkas bu konuda cok iyi, iyi bi kadro kurup takimi da o baglamda iyi oynatiyor.

yunusgs
12.Şubat.2011, 22:01
Tolunay Kafkas bu konuda cok iyi, iyi bi kadro kurup takimi da o baglamda iyi oynatiyor.

Aynen öyle.Daha Olcan,Julio Cesar,Serdar Kurtuluş gibi adamlar da oynamadı bugün.

RaSenGan
12.Şubat.2011, 22:06
Zapata tam bir kova.Uzun zamandır böyle kovasını görmemiştim.Bırak maçı kurtarmayı bi şut kurtaramıyor.Ne gelirse alıyor içeri frikik,beşlik dinlemez Zapata alır içeri affetmez derecesine geldi artık.Yemişim maç eksiğini.Zapata'yla yabancı kontenjanını israf etmek yerine koysunlar Ufuk'u kaleye daha iyi.Adamlar defanstan top şişiriyor korkuyorum kaleyi bulacak da gol olacak diye.

kalemci
12.Şubat.2011, 22:08
hakan arıkanı verelim size karşılığında ne futbolcu ne para biraz daha pazarlık yaparsanız toromanı da verebiliriz

yunusgs
12.Şubat.2011, 22:11
Her zaman dediğim gibi,bunu yine söyleyeceğim.Kaleci transferine yüksek bonservis bedeli ödenip,önemli bir ligden herhangi bir takımın as kalecisi alınmadığı sürece Türkiye'ye iyi bir yabancı kaleci gelmez.

Lucas Neill
12.Şubat.2011, 22:14
Servet'i de Gs kaptani olarak gördük diyemicem maci radyodan dinledim iyi ki görmedi bu gözler onu kaptanlikda. Neill varken cok sacma Servet'in kaptan olmasi hocasini ve takimini satan adamdan bahsediyoruz.

Bu arada Insua kadroda var miydi?

BaGa TaRKaN
Zapatayı Ben Transfer Olmadan Bile Daha İlk Başta Dedim, Haklıydım Demek İçin Erken Ama Hala Net Söylüyorum Büyük Takım Kalecisi Değil.

Corpus
1.Sabri ' nin ne işi var orta saha da ?
2.Neill ' in ne işi var orta saha da ?
3.Sabri varken Serkan ' ın ne işi var sağ bekte ?
4. Stancu'nun ne işi var Sol açıkta ?
5. ve en önemlisi ZAPATA yürü git Allah aşkına.
Bunların hepsinin cevabını arar oldum.

yunusgs
12.Şubat.2011, 22:15
Servet'i de Gs kaptani olarak gördük diyemicem maci radyodan dinledim iyi ki görmedi bu gözler onu kaptanlikda. Neill varken cok sacma Servet'in kaptan olmasi hocasini ve takimini satan adamdan bahsediyoruz.

Bu arada Insua kadroda var miydi?

Yedeklerdeydi.

Lucas Neill
12.Şubat.2011, 22:17
Hala bu hakan balta israri nedir bi ara Caglari gördüm yedeklerde onu oynat bari Insua'yi oynatmiyorsan. Yekta da girdikten sonra sol kanata gecmis diyorlar eger öyleyse Hagi ne yapmaya calisiyor anlamak mümkün degil.

Ligi 7-10 arasinda bitiririz kupadan eleniriz Hagi sezon sonu gider.

ozaniel
12.Şubat.2011, 22:18
Hagi takımla çok oynuyor, artık ligden umudunu kesip gelecek seneyi planlamaya başlamış da olabilir, ya da doğru bir düzeni bulduğunda onla devam edecek. Mustafa Denizli bile bu kadar oynamamıştı ki onun elinde çok yönlü daha çok oyuncu vardı(Ekrem Dağ, Tello).

E.Cartman
12.Şubat.2011, 22:18
Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua-Cana-Yekta-Culio-Stancu-Baros-Kazım 11'iyle çıksaydık şu maça ne olurdu sanki. Hadi Baros sakatlıktan yeni çıktı 11'de Anıl başlasın, hem kanattan hem ortadan mis gibi ataklar yapardık.En azından bundan kötü olmazdı.

DisCo
12.Şubat.2011, 22:20
Galatasaray'ın kadro kalitesi Avrupa için kötü olsa da bu lig için fazladır. En kötü duruma düşsek bile Kayserispor ile aynı puanlarda olmamız gerekirken maç kazanamıyoruz.

Bir sene kadro kötü olur, yönetim iyi olurdu. Yönetim kötü olurdu teknik direktörü iyi olurdu. Kadro kötü olurdu seyirci iyi olurdu. Bu sene yönetiminden futbolcusuna ordan teknik direktöre ordan taraftara, ahçıya, malzemeciye kadar herkes kötü olduğu için Galatasaray iflah olmaz.

En baş değişirse ne Hakan Balta kalır ne Hagi.

bjk4ever
12.Şubat.2011, 22:20
Galatasarary'in kadrosu yetersiz, ama Hagi ondan da yetersiz. Bu kadroyla muhtesem futbol beklenmez, ama bu kadronun karsiligi da bu futbol degil. Oyunculari kendi mevkisinde oynatsa bile bir ilerleme olur takimda. Hagi GS'yi kaldiramiyor maalesef, ne zaman iyi oyuncularin her zaman iyi antrenor olamadigini anlayacagiz merak ediyorum. Aykut Kocaman, Hagi, Riza Calimbay, bunlarin artik futbolcu olmadigini ama antrenor oldugunu kavramamiz lazim.

BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 22:21
Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua-Cana-Yekta-Culio-Stancu-Baros-Kazım 11'iyle çıksaydık şu maça ne olurdu sanki. Hadi Baros sakatlıktan yeni çıktı 11'de Anıl başlasın, hem kanattan hem ortadan mis gibi ataklar yapardık.En azından bundan kötü olmazdı.

İş Dizilişte Değil Öz, Yerlerinde Oynasa Bile Kafa Olarak Maçları Düşünmeyen Oyuncularla Kurulu Takım Olağan Sonuç Yani.

TR.CaPTaiN
12.Şubat.2011, 22:23
Pozisyon anlamında kısır, mücadele anlamında üst düzey bir maç oldu. Gaziantepspor kurduğu kaliteli kadronun meyvelerini yiyor ve maç fazlasıyla da olsa 5. sıraya yükseldiler. Olcan gibi kaliteli bir adam yedek kalabiliyor ve maç esnasında ben şöyle bir düşündüm acaba kimin yerine girebilir diye, bir türlü bulamadım. Popov, Sosa, Wagner hepsi iyi oynuyordu, belki savunma anlamında bir tanesi zaafiyet yaratır onun yerine girebilir diyorum ama yok hepsi rakiplerini kovalıyor. Julio Cesar, Serdar Kurtuluş gibi isimlerden de şimdilik faydalanamıyorlar. Sanırım yakın zamanda büyük kulüpler Gaziantep deplasmanı için 1 puan fena değil gözüyle bakmaya başlayacaklar.

Galatasaray'ın istikrarsız görüntüsü lig sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. 21 maçta 10 mağlubiyet Galatasaray için korkunç bir rakam. 17. sıradaki Konyaspor'un da 12 mağlubiyeti var. Yani yaklaşık 2 maçtan 1 tanesini Galatasaray kaybetmiş. Galatasaray için asıl sıkıntı kupadan olası bir elenme durumunda ortaya çıkacaktır. Çünkü şuan zaten çoğu kişinin ligde Galatasaray'dan beklentisi olmadığından eleştiriler öyle yerden yere vuracak şekilde değil. Galatasaray'ın kaderini Gaziantepspor'la İstanbul'da yapacağı rövanş maçı ve geçmesi halinde Beşiktaş'la yapacağı maç çizecek.

Gaziantepspor'a tebrikler.

E.Cartman
12.Şubat.2011, 22:23
İş Dizilişte Değil Öz, Yerlerinde Oynasa Bile Kafa Olarak Maçları Düşünmeyen Oyuncularla Kurulu Takım Olağan Sonuç Yani.

Elimizdekilerin en iyisi bu abi yapacak bi şey yok :D

BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 22:26
Keşke Bank Asyaya Düşse de Gs Maçlarını Gelecek Sezon Evde Koltukta Herkes İzlese:D Hem Yeni Bir Yapılanma Olur, Hemde Bank Asyada da Şampiyonluk Kupasını Alıp Alınmadık Kupa Kalmaz Müzede:n:

E.Cartman
12.Şubat.2011, 22:30
Keşke Bank Asyaya Düşse de Gs Maçlarını Gelecek Sezon Evde Koltukta Herkes İzlese:D Hem Yeni Bir Yapılanma Olur, Hemde Bank Asyada da Şampiyonluk Kupasını Alıp Alınmadık Kupa Kalmaz Müzede:n:

amatöre düşelim istersen abi bütün kupaları toplaya toplaya gelelim :n::n: hem fena mı olur TTArena'ya beleş gireriz :D:D

Nedvedmania
12.Şubat.2011, 23:02
Sıkıldım artık valla. Ya bütün maçları ya kaybedin ya sürekli mücadele edin. Bi umut veriyorlar bi vermiyorlar. Şu lig bir an önce bitsin artık. Seneye napıyorsak yapalım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2011, 00:15
Tebrikler Gaziantepspor... Gerçekten kaliteli bir kadroları var ve bunun hakkını son zamanlarda vermeye başladılar.

C h A o S
13.Şubat.2011, 00:20
Bu sezon mağlubiyetlere ve oyuncuların ruhsuz hallerine öylesine alıştık ki nedense maç sonunda çok üzülmedim.Bir şeyler değişmeli artık.Hagi'de bu işe berecemiyecek bu açıkca ortada.Bilmem kaç aydır oynamamış kaleciyi alırsan,Stancu'yu forvet diye alıp sol açıkta oynatırsan,İnsua dururken Baltaların baltasına katlanırsan,Neill'ı orta sahaya çekip adamı rezil edersen olacağı budur.Neill o kadar sırıtıyorki orta sahada bunu Hagi'nin görmemesi şaşırtıcı.Adamın suratından da belli zaten orada oynamak istememesi.Çekersin stopere Neill ve Cana'yı canavar gibi mücadele ederler.Hagi'yi çok seviyoruz ancak görünen köyde klavuz istemez.

Zekirdek
13.Şubat.2011, 00:28

Tek dört büyükler değil. Bende bu başlığa dediğini yazmak için girdim. Hele bizim Fenerbahçe. O kadar paradan bir cacık olmuyor. 3 büyükler çok büyük yatırım yapıyor ama fos fos fos.

KaRaBükLü KraL
13.Şubat.2011, 01:14
Hagi'nin fantazilerini anlamak için ne yapmak lazım:zuhahaAdam sağlam Baros dururken tutup Anıl'ı alıyo.Sanki Avrupa falan garanti oyuncu deniyoruz:)Zapata'dan ümitliydim ama 3 maç yetti bu ümidin bitmesi için.Ufuk'un Kolombiya vatandaşı olanı.

C h A o S
13.Şubat.2011, 01:20
Bende Baros'la niye başlamadı diyordum ancak Baros oyuna girdikten sonra görüldüki daha hazır değil.Koşacak mecali yok.Bir kaç tane top geldi önüne hazır olsaydı onları affetmezdi...

RaSenGan
13.Şubat.2011, 01:26
Hagi'nin yerinde başkası olsa ve bu seçimleri yapsa adama neler derdik.Yönetimin de Hagi'nin bu yönünden dolayı onu getirdi zaten.Tamam Hagi'dir başımızın üstünde yeri vardır da adam sanki oyun oynuyor.Baros kadroya giremezken Anıl oynamadı Baros iyileşti Anıl'ı oynatıyor.Cana stoperde Neill ön liberoda oynuyor.Sabri göbekte koşturuyor.Stancu da Misimovic gibi sol açıkta oynuyor.Olan adamlara oluyor.Amacını hala anlayamıyorum Hagi'nin.Ne planlıyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama Galatasaray'a en güzel günlerini yaşatan adamın şimdi Galatasaray'ı dipten çekememesi daha da dibe götürmesi beni oldukça üzüyor.

Börk
13.Şubat.2011, 01:28
Ben buraya kendi takımımı eleştirmek için girdim her haftaki gibi.Lucas Neill'dan en sevilen oyunculara kadar.Gönül vermekle,sevmekle ya da bal yapmayan arı gibi koşmakla olmuyor ne yazık ki.

Yine mücadeleci Galatasaray vardı ama Gaziantepspor'un kadrosu bizden kaliteli hocasından oyuncusuna kadar bizden kaliteliler.Popov kadar rahat çalım atan,Wagner kadar teknik,Cenk Tosun kadar çok yönlü,Dany gibi bir defans yok bizde.Bunlar değerleri 2 milyon euro 'yu aşmayacak isimler.Gel gör ki büyük takımlara gelsin bu oyuncular değerli 10 kat artar.Şu an Türkiye'nin en iyi 2. kadrosuna sahip bir takım bence Gaziantespor.İsabetsiz pas bile yapmayan,her kafasını kaldırdığın da sağdan soldan kendi takım arkadaşlarını gören bir takım Gaziantep.Zaten böyle devam ettikçe onlar da görecektir ne olduklarını.

izmer96
13.Şubat.2011, 01:36
Burda herkes sasirmisti Hagi GS'nin basina gecince , herkes bana sirf GS'de seviliyor diye getirmislirdir baska bir nedeni olamaz cunku Hagi ne kadar mukemmel futbolcu ise okadarda kotu bir antrenor diyordu , bende katiliyordum , sonuclarinida goruyoruz , bu sezon bu takim rekor kirar , Adnan Polat gittigi dakkat bu takimda ne Hagi kalir , ne Hakan Balta , nede Aydin , ogune kadar lig tv mide iptal ettirdim

Revolution
13.Şubat.2011, 02:37
Bir bakıma korktuğumuz başımıza geldi. Bu kadroyla 1 maç iyi oynarız 1 maç kötü o kadar dengesiz bir kadro var ki. Tugay'ın Hagi'ye macera aramaması gerektiğini herkes yerinde oynarsa zaten kazanabileceğimizi anlatmalı. Zaten maç sonu Hagi'nin "... beraberlik güzel sonuç olurdu." gibisinden bir lafı var orada anladım nerelere düştüğümüzü. Hagi korkak futbol oynattığı sürece bir arpa boyu yol katedemeyiz.

Ayrıca Berk'in dediğini de demeden geçemeyeceğim. Antep kadar(küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) kaliteli kadromuz olmadığı için bugün utandım açıkçası. Adamlara alın bu 11 oyuncuyu istediğiniz yerde oynatın desek adamlar alır Cana'yı Hürriyet'in yerine koyar geri kalan aynı kadroyla devam ederler. Neill kariyerinde hangi takımda ön libero oynamış merak ediyorum. Cana'yı anlarım Servet'e göre ayağı daha düzgün uzun boylu filan ama Neill öyle yırtıcı bir adam değil ki orta sahaya koyuyoruz. Herkes kötüydü bugün Culio'sundan Baros'una Sabri'sinden Zapata'sına kadar ama bir takım da böyle kötü yönetilmez. O önümüze sundukları 1 maçlık tozpembe tablonun da ne derece balon olduğu belli oldu.

Hagi'ye 6 ay değil, 6 yıl süre versek de olmaz. Olmuyorsa olmuyor işte Hagi futbolculuk dönemiyle antrenörlük dönemini kıyaslatacak performans sergiliyor, antrenörlükte tecrübesizliğinin faturasını çekiyor. Bir yandan gitsin istiyorum bir yandan içim kan ağlıyor. Keşke bu kulübe teknik direktör olarak hiç gelmeseydin Hagi, keşke seninle böyle kötü anılarımız olmasaydı biz seni sadece attığın gollerle hatırlasaydık. Mustafa Sarp gibi saç baş yoldurmasaydın keşke bize.

Revolution
13.Şubat.2011, 02:38
Hagi'nin yerinde başkası olsa ve bu seçimleri yapsa adama neler derdik.Yönetimin de Hagi'nin bu yönünden dolayı onu getirdi zaten.Tamam Hagi'dir başımızın üstünde yeri vardır da adam sanki oyun oynuyor.Baros kadroya giremezken Anıl oynamadı Baros iyileşti Anıl'ı oynatıyor.Cana stoperde Neill ön liberoda oynuyor.Sabri göbekte koşturuyor.Stancu da Misimovic gibi sol açıkta oynuyor.Olan adamlara oluyor.Amacını hala anlayamıyorum Hagi'nin.Ne planlıyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama Galatasaray'a en güzel günlerini yaşatan adamın şimdi Galatasaray'ı dipten çekememesi daha da dibe götürmesi beni oldukça üzüyor.

Baros girdiğinde gördük Baros'u da adam o kadar ayrı kaldı ki sahalardan eski çabukluğunda değil, ne yapacağını bilmiyordu bazen. Anıl'dan bir farkı yoktu sahadayken.

Revolution
13.Şubat.2011, 02:55
http://img12.imageshack.us/img12/3909/96317892.gif

Yazıklar olsun cidden göz göre göre takımı bu hale düşürenlere. Kontenjan sorunun yok Insua gibi tertemiz bir adam kenarda bekliyor, biz BALTA insanını oynatıyoruz kalkmış. Yazıklar olsun futbol takımının bu hale gelmesine sebep olan herkese. Göz göre göre bunlara izin verenlere. Taraftar hakkını size helal etmeyecek. İstanbul'un her tarafına birer tete arena dikseniz de yaranamayacaksınız kimseye.

DisCo
13.Şubat.2011, 03:22
Hayatınızda mutlaka kaleye geçmişsinizdir. Adam daha kaleye gelmeden dizlerinin üstüne çökmenin mantığını söyleyecek olan var mı? Bunun uzun süre maç oynamama ile ne ilgisi var.

Leo Franco'da böyleydi. Adamla karşı karşıya kaldı mı dizleri üstüne çökerdi. Yediği bütün goller yanından tıngır mıngır girerdi. Bu şu anlama gelir. Bana çarptırmazsan buyur gol senin olsun.

Zapata bu olayı daha da geliştirip tavan yaptırdı.

Börk
13.Şubat.2011, 03:25
Zapata için bunu daha geniş olarak ele almalıyız . " Bana çarptırsan da gol. "

LaigLeNoiR
13.Şubat.2011, 04:13
Antep baya eksikmiş ama kazanmasını bilmiş maçı izleyemediğim için çok bir yorum yapmıyacağım.

Tebrikler Gaziantepspor.

Zekirdek
13.Şubat.2011, 13:07
Galatasaray'ın yediği golde defans kadar kaleci Zapata'nında hatası büüyk. O top apışına gelirken dizi ile kurtarabileceğini bilmiyor mu?

RaSenGan
13.Şubat.2011, 15:44
Baros girdiğinde gördük Baros'u da adam o kadar ayrı kaldı ki sahalardan eski çabukluğunda değil, ne yapacağını bilmiyordu bazen. Anıl'dan bir farkı yoktu sahadayken.

Baros oynamasa da olurdu.Stancu'yu sol açık yerine en uca koyardı solda Anıl oynardı veya başkasını koyardı.

Rehavi
13.Şubat.2011, 16:45
Dün akşam maç sonucunu bilmeden Ntvspor u açtım, arkadaşlarla izliyoruz.''Hagi: Beraberliği haketmiştik'' şeklinde bir yazı geçti. Ben özeleştiri mi yapıyor acaba derken, maç sonucunu öğrenince şok oldum. Gerçekten enteresan...

World Hollow o1
13.Şubat.2011, 18:19
Maçı izlemedim sadece golü gördüm Zapata'da kunbaraya döndü daha 2 3 maçtan...