View Full Version : Eskişehirspor - Bursaspor [21.Hafta]
Homer J.S
09.Şubat.2011, 13:49
http://img696.imageshack.us/img696/3393/eskiehirbursaspor.png
Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2011, 14:07
Haftanın en güzel maçı olacağı kesin. Takım sezon boyunca ilk defa eksiksiz çıkacaak bir maça. :)
Volkan Şen
09.Şubat.2011, 15:40
Bursasporumun Zorlansada Kazanacağı bir maç olucak. Maça gitme İhtimalim var hadi bakalım.
Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2011, 16:16
Bursasporumun Zorlansada Kazanacağı bir maç olucak. Maça gitme İhtimalim var hadi bakalım.
Kazanacağınızı görmek için geleceksen hiç gelme Ali. En kötü beraberlik alırız biz bu maçtan. :D
Fearless Coward
09.Şubat.2011, 16:17
Çok zorlu bir maç olacak Eskişehirspor taraftarının desteği ile en az 1 puan kopartacaktır diye düşünüyorum.
bursa_mc
10.Şubat.2011, 18:20
Miller' a güveniyorum.Tek başına maçı alacaktır.60'a kadar Miller işini görür sonra yerine Altidore girer. :)
Lim10
10.Şubat.2011, 18:58
Es-Es'in kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
Aşk-ı Şehir
11.Şubat.2011, 04:00
Musti;
En büyük avantajınız ev sahibi olmanız. Onun haricinde birde bizim her maç dengeyi tutramadıgımız iyi oyun şablonumuz... :D
GS maçında defansınzı ve kaleciniz acaiyip hatalar yaptı. Bu tarz 1-2 pozisyon bu maçta olsun Miller affetmez.
Alditore oynuyabilir. Miiler zaten hazır bomba. Umarım 3 puanla döneriz. Volkan Şen bu maçta oynayacaktır. Turgay yedekte olur. Ergiçi yada İnsuada oynuyabilir.
2-1 yada 2-0 alırız. Diyorum
Galatasaray maçı bir istisna abi. G.Saray maçına bakıp eğer saldırarak başlarsanız oyuna paramparça ederiz sizi buna emin ol. Çünkü Galatasaray maçında Tello ve Sezer oynamayınca sistem değişti. Pele'ye topu yönlendirme işi verildi. Pele'de ilk dakikalarda çok top kaybetmiş bunun sonucunda çok baskı yemişiz. Baskı yiyince ve G.Saray'da bu atakları iyi değerlendirince Cana'nın belki beceri belkide refleks diye nitelendirebileceğimiz bir hareketiyle gol atması sonucu 1-0 geriye düştümüşüz ve hemen akabinde 2. golü yemişiz Sezgin'in hatasından. İlk yarının sonunda Kewell 3-0 yapınca iş bitmiş gibi olmuş zaten. İkinci yarı Batuhan oyuna girince takımda gözle görülür bir değişiklik olmuş. Çünkü Batuhan oyuna girince hiç birşey yapmasa bile rakip takımın bir stoperini alıp götürüyor ve bunun neticesinde göbekte bir boşluk yaratıyor. 3-2ye gelmiş maç o golü yemesek belki 3-3 olacakmıştı. Dediğim gibi Galatasaray maçından önce oynadığımız 8 maçlık periyottaki gibi oynarsak ve Bursaspor'da Galatasaray maçından etkilenip saldırırsa paramparça ederiz. Sistem ve dizilim muhtemelen şöyle olacaktır.
-------------------Ivesa---------------
Koray-Diego-Nadarevic-Volkan
--------------Pele--------------------
-----------Sezer (Tello) - Alper--
Burhan----------------------Erkan
-------------Batuhan----------------
Beni korkutan tek konu Pele'nin formsuzluğu ve Nadarevic'in yavaşlığı. Onun dışında hiç bir çekincem yok. Tahminim Nadarevic'in pek öne çıkmasını istemez Bülent Uygun ve Diego Miller'a yapışır. Zaten Diego 9 maçlık performansını sürdürürse Miller'ın ismini hiç duymazsınız. Haa eğer Altidore oyuna girerse 3. bir çekincem çıkar ortaya. Çünkü bana kalırsa Miller'dan daha tehlikeli bir oyuncu. Mehmet Yıldız'ın teknik hali. Tam Türkiye'ye uygun bir adam. Emenike ile hemen hemen aynı özelliklere sahip.
deniz.91
11.Şubat.2011, 12:39
Bursa karşısında es esten puan bekliyorum
Volkan Şen
11.Şubat.2011, 14:48
Gol yemeden Farklı kazanıcağımızı düşünüyorum. 4-0 gibi bir sonuç bekliyorum. Miller 2 Altidore da 2 gol atar.
titates1
11.Şubat.2011, 18:43
Gol yemeden Farklı kazanıcağımızı düşünüyorum. 4-0 gibi bir sonuç bekliyorum. Miller 2 Altidore da 2 gol atar.
Fazla beklenti içine girme dostum Altidore bizim ligde iş yapabilir belki ama villareale geldiğinden beri toplamda attığı gol sayısı 2iymiş zaten
sentugo
13.Şubat.2011, 17:04
İLK 11'LER
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Nadarevic, Diego, Volkan, Erkan, Alper, Burhan, Tello, Sezer, Batuhan
BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, Stepanov, Vederson, Hüseyin, Ergic, Ozan, Insua, Altidore, Miller
sentugo
13.Şubat.2011, 17:24
dakika 22 ergic attı
0-1 oldu
eng1n
13.Şubat.2011, 17:37
Ergic cok güzel bir gol attı da eskişehirli oyuncununda pası güzel sezgin galiba
BaGa TaRKaN
13.Şubat.2011, 17:42
Sercan ve Volkan Kesik Yemeye Başlamışlar, Hadi Hayırlısı.
Deus Dominus
13.Şubat.2011, 18:02
Hakeden giysin formayı, zaten olması gereken bu.
Ergiç'in golü harikaydı, bekletmeden çok düzgün bir vuruş yaptı o zor pozisyonda. Takımımızda en sevmediğim oyuncu Vederson'un ise sakatlanıp çıkmasına üzüldüm dersem yalan olur :)
sentugo
13.Şubat.2011, 18:03
İlk 45 dakikada sahada en çok koşan 5 BURSASPORLU..
1-insua,,, 2-hüseyin.. 3-Ali Tandoğan, 4-Alditore,, 5-Ergiç..
insua 5590 metre koşmuş
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 18:19
İnsua Çıkıyorr Batalla Oyunda Saldırr Bursammm.
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 18:28
Batuhan cok gereksiz yere kirmizi kart gördü takimini 10 kisi birakti dk 68de
GodfatheR
13.Şubat.2011, 18:30
yok yok olmayacak bu adamdan.
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 18:34
dk 75 Eskisehir penalti kazandi Sezer golü atti
Volkan Şen
Sezerin penaltı golü durum 1-1
GodfatheR
Sezer golü attı es-es 10 kişi Bursalılar topu vermek istemiyor. Anlamak güç.
Zekirdek
13.Şubat.2011, 18:35
Eskişehirspor 1-1 Bursaspor 76' Sezer Öztürk (Pen)
Deus Dominus
13.Şubat.2011, 18:35
Bu kadar bariz kendisini yere bırakabilir mi bir insan?
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 18:36
Bursa da 10 kisi kaldi Ozan kirmizi yedi
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 18:37
Lanet olsun bu Hakeme ya. Ozan İpek kırmızı..
Zekirdek
Ozan İpek ikinci sarıdan kırmızı kart yed
Edit: Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi.
Deus Dominus
Bravo...süper hakemler yine iş başında!
Addolorato
13.Şubat.2011, 18:38
Halis Özkahya show var sahada. Uydurma bir penaltı + uydurma bir kırmızı kart + Ertuğrul Sağlam tribünde.
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 18:41
ahh be Ergic direkte patladı :S
sentugo
13.Şubat.2011, 18:43
bu sezon Halis Özkahya ile çıktığımız maçların hepsini kazanmıştır.. son dakkalara girdik..
Ertuğrul Sağlam tribün yerine soyunma odasına gidiyor
DisCo
13.Şubat.2011, 18:48
Kaçıncı dakika oynanıyor.
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 18:48
Uzatmalar burak abi 5 dk uzatma verdi hakem.
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 18:51
Buda kaçarmı yaw.
eXcitinG
13.Şubat.2011, 18:53
ÖyLede penaLtı oLmaz yaLnız.
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 18:54
Saçma Sapan bir Penaltı yüzünden aldılar 3 puanımızı Helal olsun diyorum başka birşey demicem.
Deus Dominus
13.Şubat.2011, 18:56
Maçı kazanmayı hakettiğimizi iddia edemem ancak yanlı yönetim yüzünden 3 puanımız gitti... Hakkımı helal etmiyorum, haram olsun, misli ile çıksın sorumlulardan!
eXcitinG
Demirören MHK yi eLeştirince herkes kızmıştı. HakemLer cidden son haftaLarada inanıLmaz hataLar yapıyorLar. Artık buna bir çare buLmak gerek. Her hafta başka bir takımın canı yanıyor. Tamam Bursaspor son 5 dakika hariç futboL adına birşey oynamadı ama aLakasız bir penaLtıdan ŞampiyonLuk yoLunda çok önemLi 2 puan bıraktı.
EndoplazmiK RetikuluM
Maçın son 25 dakikasını izleme şansı buldum. Halis Özkahya şov vardı. Eskişehirsporlu futbolcu bariz şekilde kendini yere attı. Ozan kırmızı yedi, sebebini hala anlamadım.
Bu puan kaybını iyi değerlendirip Kayserispor'dan 3 puan alırız umarım.
Rehavi
13.Şubat.2011, 18:58
Alkışladığı için Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi deniyor... İnsanlar hiç mi tepki veremeyecek anlamadım ki...
Deus Dominus
13.Şubat.2011, 19:00
ana avrat küfür edenler sahada istediği gibi dolaşır, hakeme ters bakan, alkışlayan, el sallayan sarı-kırmızı yer, ihraç edilir. İşte kendilerince adalet bu...
World Hollow o1
13.Şubat.2011, 19:11
Adam Villareal'de taç bile atmamış sen 2 tane gol diyon.. :p
İyi oldu Fenerbahçe için galibiyet gelirse herşey daha güzel olur..
uAburak89
13.Şubat.2011, 19:16
Maçı izlemedim, LigTv'nin sitesinden gollere ve maç ile ilgili videolara baktım. Hakem şov varmış yine, uzun süredir düşüncem aynı doğrultuda devam ediyor, herhangi bir kasıt yada bir takıma yaranmaya çalıştıklarını düşünmüyorum, sadece yetersizler. Ozan İpek'in atılması ağır bir karar gibi gözüküyor, Eskişehir'in kazandığı penaltı ise gülünç. Uzun zamandır bu kadar açık aldatmaya yönelik hareket görmemiştim.
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 20:02
Valla hakeme sallamaya hiç gerek yok. İlk yarıdada en ufak bir müdahelede faulleri verdi Bursaspor leyhine. Bu maçın hakkının bizim kazanmamızdan yana olduğunu düşünüyorum. Futbol adına herşeyi yaptık. Acayip zevkli bir maçtı. 10 kişi kaldığımızda bile üstün olan taraf bizdik. Maçın adamı Alper'di. Oyun olarak ezdik diyebilirim...
Yanlız pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yokmuş. Oscar'lık oynamış Serdar. Böyle bir penaltıdan gol atacağımıza keşke yenilseydik...
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 20:19
Valla hakeme sallamaya hiç gerek yok. İlk yarıdada en ufak bir müdahelede faulleri verdi Bursaspor aleyhine. Bu maçın hakkının bizim kazanmamızdan yana olduğunu düşünüyorum. Futbol adına herşeyi yaptık. Acayip zevkli bir maçtı. 10 kişi kaldığımızda bile üstün olan taraf bizdik. Maçın adamı Alper'di. Oyun olarak ezdik diyebilirim....
Ezdiniz ya bir git allah aşkına ezmişlermişte. Maçı nasıl izlediysen artık bilmiyorum. Net golleri kaçıran taraf bizdik. Önemli Pozisyonlar yakaladık. Çok iyi takım savunması yaptık. Siz 2 ileri 1 geri pas yapmaktan başka birşey yapmadınız. Hakem sayesindede aldınız 1 puanı. Penaltıyıda yorumlasana mağdem ona neden değinmiyorsun biliyosun çünkü penaltı olmadığını o yüzden.
Deus Dominus
13.Şubat.2011, 20:25
Biz Bursaspor taraftarıyız, Aşk-ı Şehir Es-Es. Olaylara kendi açımızdan bakıyor olmamız kadar olağan birşey yok. Söylediğinin bir kısmına bende katılıyorum, oyun olarak daha baskın taraf Eskişehirspor'du bu bir gerçek. Ama maçın sonucuna etki eden hakem oldu ve bu müdahaleler Bursaspor aleyhinde oldu. Tepkimiz buna. At gözlükleriyle bile görülüyor ayrıca verilen saçma penaltı kararı...
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 20:26
Ezdiniz ya bir git allah aşkına ezmişlermişte. Maçı nasıl izlediysen artık bilmiyorum. Net golleri kaçıran taraf bizdik. Önemli Pozisyonlar yakaladık. Çok iyi takım savunması yaptık. Siz 2 ileri 1 geri pas yapmaktan başka birşey yapmadınız. Hakem sayesindede aldınız 1 puanı. Penaltıyıda yorumlasana mağdem ona neden değinmiyorsun biliyosun çünkü penaltı olmadığını o yüzden.
Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 20:32
Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
Bu hakem kararları insanda sakinlik fln bırakmıyor. Şimdi mesajı düzeltmişsin penaltı kararına değinmeden güzel oynadık ezdik fln diyince kendimden geçtim. Kusura Bakma.
Biraz sakin yahu yorum yapmakla saldırmak arasındaki ince çizgiye yaklaşmayın bir maç için. İzleyemedim maçı ama Bursaspor kazanır diye düşünüyordum, böylesi Fenerbahçe için çok iyi oldu.
BaGa TaRKaN
13.Şubat.2011, 20:35
Beraberlik Çok İyi Oldu Tahminde Beraberlik Demiştim Tuttu:n:
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 20:35
KAHYA BÖYLE İSTEDİ.. BURSASPOR ESKİŞEHİR'DE İKİ PUAN BIRAKTI..
Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Bursaspor 22. dakikada öne geçtiği Eskişehirspor karşısında karşılaşmadan 1-1 lik beraberlikle ayrıldı ve çok önemli İKİ PUAN bıraktı. Ancak skora etki eden isim maçın hakemi HALİS ÖZKAHYA oldu. Rakibine dirsek atan BATUHAN'ı Kırmızı kart gösteren ÖZKAHYA, 76.dakikada Eskişehir lehine TARTIŞILACAK bir penaltı kararı verdi ve skor 1-1 oldu. BİR DAKİKA sonra yine TARTIŞILACAK bir kararla ikinci SARI dan OZAN İPEK'i KIRMIZI ile attı.. Bir dakika sonra ise isyan eden ERTUĞRUL SAĞLAM'ı attı. Sağlam tribün yerine soyunma odasına gitti.
Kaynak: Turkspor.net
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 20:51
Bende Batuhan'a sinirlendim Ali gelip burda sana patlamıyorum. Çünkü onda sizin bir suçunuz yok ki. :) Güzel maç oldu bence. Acayip heyecanlıydı. Hele son 5 dakika top bir o kalede bir bu kaledeydi. :)
Volkan Şen
13.Şubat.2011, 20:54
Bende Batuhan'a sinirlendim Ali gelip burda sana patlamıyorum. Çünkü onda sizin bir suçunuz yok ki. :) Güzel maç oldu bence. Acayip heyecanlıydı. Hele son 5 dakika top bir o kalede bir bu kaledeydi. :)
Aynen son dklar masa tenisi maçı gibiydi Direkte patlayan toplar flnda çok heyecanlıydı gerçekten. :)
Addolorato
13.Şubat.2011, 20:55
Son 10 dakikaya kadar Bursaspor'un 3 şutu vardı bunlardan bir tanesi kaleyi bulmuştu ve oda gol oldu zaten. Eskişehirspor'un ise kaleye 12 şutu vardı. Bu da üstün olan tarafı açıkca belli ediyor bencede.
barahir
13.Şubat.2011, 20:57
Ben bi puan kaybı bekliyodum bursadan.. Yarın ki maç daha da önemli artık..
KaPaLı
13.Şubat.2011, 23:12
2 hafta önceki Galatasaray maçına bakıyorumda hakemler konusunda epey değişmiş bazı arkadaşlar. Hatta teknik direktörler..
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 23:16
2 hafta önceki Galatasaray maçına bakıyorumda hakemler konusunda epey değişmiş bazı arkadaşlar. Hatta teknik direktörler..
Ne gibi İsmail?
KaPaLı
13.Şubat.2011, 23:20
Sana değildi lafım Mustafa. 2 hafta önce Miller elle gol atarken hiçbirşey yok diyenler, şimdi hakem şöyle, hakem böyle diyolar. Geçiniz lütfen. Nabza göre şerbet herkeste.
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 23:23
Sana değildi lafım Mustafa. 2 hafta önce Miller elle gol atarken hiçbirşey yok diyenler, şimdi hakem şöyle, hakem böyle diyolar. Geçiniz lütfen. Nabza göre şerbet herkeste.
Hmm anladım. :) Valla yorum yapmıyorum. Serdar'ın pozisyonda bir müdahale varda, o müdahalenin sonucunda öyle bir düşme olmaz. :)
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2011, 01:15
Ben Bursaspor maçlarını fazla takip etmiyorum ama edebildiğim kadarıyla Batalla en etkili adamlardan bir tanesi. Genelde yedek kalıyor fakat ne zaman oyunda olsa ben bu adamın etkili olduğunu görüyorum. Son dakikalarda nerdeyse 3 puanı getiriyordu.
Miller'ın müdahalesi var ama düşürecek bir müdahale gibi gözükmüyor. Serdar'ın da abartılı atlayışıyla ortaya değişik bir pozisyon çıkmış.
Markus Merk penaltı demiş.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=87254