View Full Version : Ankaragücü - Beşiktaş [21.Hafta]
Homer J.S
09.Şubat.2011, 13:52
http://img9.imageshack.us/img9/9458/ankaragcbeikta.png
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 13:59
Ankaragücü büyüklere karşı farklı oynuyor.
Puan çıkarırlarsa şaşırmam.
eXcitinG
09.Şubat.2011, 16:10
Bir 5 atıyoruz arkasından tökezLiyoruz. Geçen hafta tökezLedik, bu hafta 5 geLirse şaşırmam.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 16:17
Bir 5 atıyoruz arkasından tökezLiyoruz. Geçen hafta tökezLedik, bu hafta 5 geLirse şaşırmam.
Aynı şeyleri düşünüyorum,farklı kazanacağımız düşünüyorum.
Fearless Coward
09.Şubat.2011, 16:20
Beşiktaş,Ankaragücü'nü ilk maçta farklı yenmişti ancak bu maç öyle olmayacaktır.Beşiktaş'ın 1 ya da 2 farkla kazanacağını düşünüyorum.
garydelgadov
09.Şubat.2011, 16:21
2-2 beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.
I3esiktas
09.Şubat.2011, 20:18
Ankara deplasmanlarında zorlandıgımızı hatırlamıyorum. Kiev maçı öncesi moral olur farklı galibiyet bekliyorum.
garydelgadov
09.Şubat.2011, 21:43
Ben sene sonuna kadar Gaziantep belediye maçı hariç farklı maç kazanamayacağımızı düşünüyorum.Olmayacak bu takımdan inandım bu fikre.Canlı gözlemlemenin de etkisiyle.Maça büyük umutlarla gittim ama inanılmaz hayalkırıklığı oldu.Hatta maçtan önce biraz uyumayı bile denedim moralbozukluğu inanılmazdı.Sebebini bilmiyorum ama takım beni ne heyecanlandırdı,ne de motive etti.Eski yıllarda olduğu gibi Rodrigo Tellonun takım yıldızı olduğu kadrolar da bile müthiş heyecan duyduğum Beşiktaş bu heyecanı veremedi.Takımda bir sorun var ama nedeni belli değil.Ben hala Quaresmadan kaynaklandığını düşünüyorum.Onun tek başına oyunu bozuyor takımı.Bir an önce kurtulmalıyız bu adamdan ciddi ciddi böyle düşünüyorum.Karşı çıkıcı yorum mutlaka olacaktır normal olarak amanefret ediyorum artık bu adamdan.Tamam yetenekli bir oyuncuya yıllardır ihtiyaç vardı ama iyice kendi takımı zannetti.Karabük maçı öncesi sahada onu göremeyince gözlerim parladı resmen.Kötü oynadık belki onun yokluğu etkiliydi.Ama ikinci yarı sol kanatta harika oynayan Simao bu adam girince sağa geçti ve sol kanadın verimsizliği coşunca iyice pekişti bu nefret.Umarım kendini toparlar umarım beni yanıltır mahcup eder kapak eder ama bir beklentim yok artık kiıu yediden.
anil luque
09.Şubat.2011, 22:25
Sen bence takımın kısmetsizliğini Quaresma'ya yıkmış durumdasın. O'nun bu takıma katkısından korkan bir rakip taraftarı gibi konuşuyorsun. Bunlar benim görüşlerim , ortamı germek niyetinde değilim tam tersi basitçe fikirlerimi söylüyorum. Plzen'e trivelayla attığı golde de , Fenerbahçe'ye karşı tek başına savaştığında da , Trabzon'a attığı jeneriklik golde de hepimizden çok belki sen sevinmişsindir. Ama şimdi takımın çeşitli sebeplerle kaybettiği puanların hesabını tek bir adamdan soruyorsun. O da sırf gayretinden dolayı bir şeyler yapma çabasında oluşu ve futbol karakteri gereği bunu biraz bireysel yapıyor olmasından dolayı. Şahsım adına çok yanlış düşünüyorsun bence. Ama senin fikrin tabiki saygı duyarım kardeşim.
Maça gelecek olursak , Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Keza bizim de lige bu saatten sonra nasıl motive olacağımız da belli değil. En azından Kiev maçına moral olsun diye galip geleceğimize inanıyorum..
kalemci
09.Şubat.2011, 22:59
Ben sene sonuna kadar Gaziantep belediye maçı hariç farklı maç kazanamayacağımızı düşünüyorum.Olmayacak bu takımdan inandım bu fikre.Canlı gözlemlemenin de etkisiyle.Maça büyük umutlarla gittim ama inanılmaz hayalkırıklığı oldu.Hatta maçtan önce biraz uyumayı bile denedim moralbozukluğu inanılmazdı.Sebebini bilmiyorum ama takım beni ne heyecanlandırdı,ne de motive etti.Eski yıllarda olduğu gibi Rodrigo Tellonun takım yıldızı olduğu kadrolar da bile müthiş heyecan duyduğum Beşiktaş bu heyecanı veremedi.Takımda bir sorun var ama nedeni belli değil.Ben hala Quaresmadan kaynaklandığını düşünüyorum.Onun tek başına oyunu bozuyor takımı.Bir an önce kurtulmalıyız bu adamdan ciddi ciddi böyle düşünüyorum.Karşı çıkıcı yorum mutlaka olacaktır normal olarak amanefret ediyorum artık bu adamdan.Tamam yetenekli bir oyuncuya yıllardır ihtiyaç vardı ama iyice kendi takımı zannetti.Karabük maçı öncesi sahada onu göremeyince gözlerim parladı resmen.Kötü oynadık belki onun yokluğu etkiliydi.Ama ikinci yarı sol kanatta harika oynayan Simao bu adam girince sağa geçti ve sol kanadın verimsizliği coşunca iyice pekişti bu nefret.Umarım kendini toparlar umarım beni yanıltır mahcup eder kapak eder ama bir beklentim yok artık kiıu yediden.
fikrine saygılıyımda ben senin kesinlikle ama kesinlikle yanlış maça gittiğini düşünüyorum ben tam 12 senedir BJK maçlarını seyrederim daha toplamda kaçırdığım maç 5-10dur en fazla ankarada olmama rağmen senede 15 maçı canlı izlerim ki bu sene bu rakamı da geçecek ben takımın bu kadar oynamaya çalıştığını daha önce hiç görmemiştim oynuyor oynayamıyor yada oynatılamıyor onu tartışmıyorum sadece oynama çalışıyor skor ne olursa olsun takım ilerde lucescu zamanından denizli zamanından briegel zamanından çok daha iyi oynuyor takım lucescu zamanında 75te açardık maçı denizli zamanında 45te kapatırdık rızayı ertuğrulu filan hiç saymıyorum bile.ama bu sefer belki bi 10 dakika takım tutuk oynuyor ama karşı takımı çözdükten sonra gol yesede 10 tane pozisyon versede durmuyor bastırıyor bastırıyor.Q7 demişsin dediğin gibi bazen bencilleşip saçmalayabiliyor ama q7 sonuçta gittiği her takımda da buydu yönetimin veya schusterin bunu bilmediğini düşünmüyorum ayrıca q7 olmazsa simao yu almeidayı yada fernandesin gelme ihtimallerine bile inanmazdım.
KaPaLı
09.Şubat.2011, 23:07
Hiç sanmıyorum abi :) Haa olursada şaşırırmıyım hayır. Çünkü teknik direktörsüz çıkan takım 5de yese yeridir.
garydelgadov
09.Şubat.2011, 23:35
Dediğim gibi inşallah toparlar kendini.İnşallah yutturur bana bu lafları ama ben bu saatten sonra bir fayda beklemiyorum.Yıldız oyuncu takımın ihtiyaç duyduğu anda ortaya çıkar.Quaresma bu takımın yıldızısya bunu yapmalı artık.Farkı 3'e çıkarmamalı,takımını öne geçirmeli.2-0 gerideyken yaptığı asistle takımı ateşlemeli.
ozaniel
11.Şubat.2011, 12:59
Valla Quaresma isterse bütün toplarını boşa oynasın yine kızamıyorum adama, bayağı hırslı oynuyor çünkü. Bence Quaresma o kadar da bencil değil, Manisa maçında bir tek sınırı aşmıştı bir tek. Takımdaki en iyi adam eksilten oyuncu olduğu için Quaresma bizim için önemli bir oyuncu, Simao'nun tarzı biraz daha değişik olduğu için Quaresma'nın yaptığı türden katkıyı yapamıyor(ama genele bakarsak daha faydalı bir oyuncu).
Bu maçta inşallah 4-3-3'e dönüş yaparız, kadro olarak da
-------------Hakan--------------
Ekrem--Sivok-Toraman-İsmail
-------------Ernst----------------
--------Necip---Guti-------------
Simao------------------------Q7
----------Bobo(Almeida)------
böyle bir kadro bekliyorum, Almeida tek santrafor olarak zorlanacağından Bobo'nun oynaması daha iyi olur.
I3esiktas
11.Şubat.2011, 13:35
Quaresma bu maç cezalı.
Rehavi
12.Şubat.2011, 01:44
Q7 cezalıyken, bir maçta Bobo-Almeida-Simao üçlüsünü görsek ileri üçlü de hiç fena olmaz. Zaten Q7 fazla dönmüyor, Bobo fazla sırıtmayacaktır, hemde Avrupa maçları öncesi bir deneme olur bizim için. Ama sanırım Hoca
Hakan
Ekrem-Toraman-Sivok-İsmail
Ernst-Guti
Hilbert-Nobre-Simao
Almeida
onbiriyle başlayacak...
ForzaRQ7
12.Şubat.2011, 15:42
GUTI SCHUSTER'E BAĞLI
12.Şubat.2011 11:53
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/guti_schuster_e_bagli_2678314.jpg
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Guti'nin hafta sonu oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında oynayıp oynamayacağını Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in belirleyeceği öğrenildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aldığı darbe sonucunda sol ayak bileğinde ödem oluşan Guti Hernandez'in durumunu Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun'a sorduk.
Urgun HABER1903'e yaptığı açıklamada;
" Guti'nin son antrenmanda ağrıları oldu. Oynayıp oynamaması Teknik Direktörümüz Schuster'in elinde. Biz oynamaması yönündeyiz. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tahminime göre Guti maça ilk onbirde başlamayacaktır. Schuster'in Kiev ve Fenerbahçe maçları öncesinde Guti'yi riske edeceğini düşünmüyorum, oyunun gidişatına göre daha sonra oyuna girebilir. Hakan, Ekrem, Sivok, Toraman, İsmail, Aurelio, Fernandes, Hilbert, Simao, Bobo, Almeida şeklinde bir kadro bekliyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2011, 19:36
Guti Kiev'e saklandı
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyan Guti Hernandez, kadroya alınmadı. Portekizli yıldız Quaresma da kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak.
Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamladı.
Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Cenk ve Nihat maç kadrosunu alınmadılar. Öte yandan son 2 haftadır sakatlığı nedeniyle düzenli olarak antrenmanlara çıkamayan Guti'nin de kadroya alınmadığı ve Ankara'ya götürülmeyeceği açıklandı. Ayrıca Erhan Güven de maç kadrosuna alınmadı.
Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya hareket eden Beşiktaş'ın 18 kişilik Ankaragücü maçı kadrosu şöyle: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Simao Sabrosa, Hugo Almeida.
NtvSpor
KaPaLı
12.Şubat.2011, 23:26
Çok ilginç gelişmeler var Ankaragücü cephesinde. Yöneticilerin hepsi farklı şeyler söylüyolar. Maçı başka bir hocanın izleyeceği konuşuluyor. Bu isimde Jürgen Röber. Cuma istifa edecek Ümit Özat dediler hala görevde adam. Bakalım nasıl kadro çıkaracak oda merak edilenler arasında.
bjk4ever
12.Şubat.2011, 23:59
Maci alirsak cok sasiririm, cok eksikler var ve A.Gucu cok motive cikacak gibi geliyor bana....
Rehavi
13.Şubat.2011, 19:06
İlk 11 Belli Oldu
13.02.2011 18:01
Futbol Takımımız, saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ankaragücü maçına şu 11 ile çıkacak:
İlk 11: Hakan Arıkan, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Roberto Hilbert, Ekrem Dağ, Mert Nobre, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Simao Sabrosa, Hugo Almeida, Mehmet Aurelio.
Yedekler: Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Bobo, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Matteo Ferrari, Fabian Ernst.
Rehavi
13.Şubat.2011, 19:10
Şu Ekrem sağda mecburen oynatılırken, solda İsmail olmadan başlamasak artık :S İki kanat birden hucumda topallıyor... Birde ilginçtir, ikinci yarı, ilk kez bu kadar alternatifsiz bir hucum hattımız var :)
Ah Nihat ah, bir türlü iyileşemedin ki, seni Nobre nin yerinde 1-2 maç izleyelim...
Serdar özkan arka tarafa iyi sarktı ve defansında hatasıyla durum 55. saniyede ankaragücünü öne geçirdi
sentugo
13.Şubat.2011, 20:01
Ankaragücü 1-0 önde..
bu hafta çoğu maçta goller erken geldi
Çok tehlikeli, hatta sadece tek vuruşluk bir pozisyon kaçırdı ankaragücü
BaGa TaRKaN
13.Şubat.2011, 20:09
Çok ilginç gelişmeler var Ankaragücü cephesinde. Yöneticilerin hepsi farklı şeyler söylüyolar. Maçı başka bir hocanın izleyeceği konuşuluyor. Bu isimde Jürgen Röber. Cuma istifa edecek Ümit Özat dediler hala görevde adam. Bakalım nasıl kadro çıkaracak oda merak edilenler arasında.
Bu Gökçekler Çok Hatır ve Gönüle Düşkün. Jürgen'e Vefa Borçlarını Böyle Ödeyecekler Heralde. Kesin Doğrudur Ankaragücünün Yakında İsmide Değişirse Hiç Şaşırmam Vallahi.
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 20:48
Ilk yari 1-0 bitti son 15-20 dkda tempo biraz düstü. Besiktas Gutinin yoklugunda pozisyon üretmekte oldukca zorlaniyor.
kalemci
13.Şubat.2011, 20:51
tabatadan zerre haz etmem ama keşke ferrari gönderilip te tabata kalsaydı yada bi oyun kurucu alsalardı yok oyun kurucu guti yokken herkes uğraşıyor ama kimse yapamıyor.
ozaniel
13.Şubat.2011, 21:05
Tabata zaten oyun kuruculuk yapamadığı için gönderildi, ya pas hatası yapıyor ya da geri pas. Asıl sorun şu an sistemde, 4-2-4 ile yapamıyoruz, öyle bir taktikle oynayabilmemiz için eski Nihat'ın olması gerekiyor, Nobre'nin değil. Bari Ernst oynasa.
barahir
13.Şubat.2011, 21:41
Neden ibrahimde ısrar ediyor schuster anlamadım.. Sanki ibo genç, ismail yaşlı
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 21:50
Mac 1-0 bitti tebrikler Ankaragücü.
deniz.91
13.Şubat.2011, 21:55
Tebrikelr ankaragücü bjkde baya bir koptu zirveden hedefini kupa olarak belirlemeli artık kupada gdierse avrupa kupaları çok büyük tehlikeye girecek
Revolution
13.Şubat.2011, 22:30
Bari bu hafta kazansaydık da Beşiktaş'la aynı puanda olsaydık.
İbrahim Toroman'a gene kırmızı verilmemiş galiba.
IcedEarth
13.Şubat.2011, 22:50
Ankete baktım kimse Ankaragücü kazanır dememiş :)
I3esiktas
13.Şubat.2011, 23:07
İbrahim Toroman'a gene kırmızı verilmemiş galiba.
Gene vermemişler allah allah neden acaba?
TR.CaPTaiN
13.Şubat.2011, 23:33
İlk yarısı insanın uykusunu getirecek kadar sıkıcıydı. Tabi bunda seyircinin olmaması da etkiliydi. Federasyon seyircisiz maç cezasının yerine başka bir ceza bulmalı. Ankaragücü maç başlar başlamaz güzel bir golle öne geçti. Atağın başlangıcında Gabric'e atılan pas, Gabric'in ortası ve Serdar'ın gol vuruşu çok iyidi. 5 dakika sonra Sestak'la net bir pozisyon daha buldular ancak Hakan iyi kurtardı. Bunun haricinde de aklımda kalan bir pozisyon yok. İkinci yarıda Beşiktaş yüklenmeye başlasa da bu yüklenmeleri pozisyona dönmedi. Ankaragücü antrenörünün Sestak'ı çıkarıp 4-6-0'a dönmesiyle ileri vurulan her top Beşiktaş'ta kaldı zaten. Ankaragücü antrenörü bana göre orada hatalıydı.
Toraman'ın pozisyonu hakemlerimizin standartsızlığını tekrar bizlere gösterdi. Bugün Batuhan'ın yaptığı hareketle Toraman'ın yaptığı aynı. Ya ikisi de sarı, ya da ikisi de kırmızı. Ama birisinde kart yok diğerinde kırmızı kart olunca; bu hakemler dünyanın 2 ayrı ucunda mı eğitim görüyorlar diye düşünüyor insan. Hakemlerin büyük kısmının kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama yetersiz oldukları açık.
Ankaragücü bu sezon büyük kulüplere kök söktürüp diğer kulüplere puanlar kaptırdı. Tebrikler Ankaragücü.
Lucas Neill
14.Şubat.2011, 00:02
Schuster 10 defans oyuncusuyla oynuyorlar demis Riza Calimbay'in basit goller yedik aciklamalari gibi efsanelesecek 1960 lar futbolu söylemi.
bjk4ever
14.Şubat.2011, 00:29
Schuster sacmalamaya, Besiktas kaybetmeye devam ediyor. Ligde isimiz bitti, kupayi almamiz lazim, UEFA'da maksimum 1 tur atlariz, City son durak olur. Olur da bir sekilde City'i gecersek ciddi ciddi final yolu gozukur bence.
Bordo61Mavi
14.Şubat.2011, 00:37
Schuster sacmalamaya, Besiktas kaybetmeye devam ediyor. Ligde isimiz bitti, kupayi almamiz lazim, UEFA'da maksimum 1 tur atlariz, City son durak olur. Olur da bir sekilde City'i gecersek ciddi ciddi final yolu gozukur bence.
Dun Schuster bu lige fazla demistin ? Bugun ne degisti? Maglup olduk deme Bjk cok gereksiz puanlar bi cok kere kaybetti bu sene
Rehavi
14.Şubat.2011, 01:18
Sağa sola, rakibe hakeme saldırmaya gerek yok... Baskın oynayamadık ki, 10 savunmacıyla çıkmalarından şikayetçi olalım. Bu kadar pres yapmaları da futbolun doğasında var. Maçtan önce dediğim gibi beklerin ikisinin birden kötürüm vari futbol oynamaları, golde Üzülmez in kaçırdığı adamın ortasına Ekrem in pozisyon hatasıyla vuran, yılların Beşiktaşlısı, yıllardır bitiremiyor dediğimiz Serdar Özkan ın çok iyi bitirmesiyle yenik başladık. Devamında da gol atamadık bu kadar basit.
Sorun, Üzülmez-Sivok-Ekrem-Nobre 4 lüsündeydi bana kalırsa. Sivok eski formundan çok uzak, sürekli pas hatası yapıyor, an itibariyle Ersan ı hem ofansif hem defansif olarak çok arıyoruz. Üzülmez hucumda çok zayıf kalıyor, lig maçlarında beklerin ofansif olarak kesinlikle katkı vermesi gerekiyor, zaten yedeği İsmail de 2. yarı da oyuna girmesiyle arasındaki farkı ortaya koydu. Üstüne bir de adamını kaçırıp oradan golü de yiyince, sahada kalmasının bir manası kalmadı... Ekrem i ise artık konuşmak istemiyorum. 4 maçtır oynuyor, çatlattı beni artık. Olmuyor arkadaş zorla mı... İşin garibi, hucumcu desen değil, savunmacı desen değil, ne iş görür bilmiyorum. Nobre ise Guti, 2 ön liberodan biri değilse boşuna oynatılmasın... Guti varken onun yerine koşuyor basıyordu, Guti nin açıklarını kapatıyordu ama bu haliyle o da zarar veriyor.
Unutmadan, Hilbert de kesinlikle sağ bek oynamalıdır şu andan sonra, yok illa ki Ekrem-Hilbert birlikte oynayacaksa, Ekrem sağ açık oynasın en azından Hilbert sağ bekte hatasız oynamış olur, 2 si birden kötü oynamaz.
Schuster ısrarla Bobo-Almeida yı birlikte denemiyor ama farkında değil ki Avrupa maçlarında oynatabileceği bir sağ açık oyuncusu yok... Sezon başı en bol oyuncu bulunan mevkide, Holosko ve Nihat ın sakatlıkları ve Hilbert in o mevkide oynayamaması sonucu oynatabileceğimiz oyuncu kalmamış durumda. Artık birşeyler denemeli... Ya Bobo ya da İsmail sol açık oynamak zorunda, yoksa Ekrem daha bize çok kan kusturur...
Herşeye rağmen ben hala Schuster den çok memnunum. En kötü halimizle bile ikinci yarı 2-3 gol atıp maçı kazanabilirdik. Sağlık olsun. Zaten ligden fazla birşey de beklemiyorduk...
Son olarak, Hakan sanki o üzerindeki kara bulutları dağıtmış gibi, herhangi bir hatası yoktu bugün, 3-4 tane de iyi top çıkardı.
I3esiktas
14.Şubat.2011, 01:32
Fernandes'in son 2 maçlık performansına bakılırsa Avrupa ligine keşle Almeida yerine Fernandes gönderilseydi.
bjk4ever
14.Şubat.2011, 01:42
Dun Schuster bu lige fazla demistin ? Bugun ne degisti? Maglup olduk deme Bjk cok gereksiz puanlar bi cok kere kaybetti bu sene
Ya sen Turkce anlamiyorsun ya da ben anlatamiyorum. Ben sonuctan bahsetmiyordum, vizyondan, dusunceden, mentaliteden bahsediyordum. S.Gunes Schuster'ten daha basarili, tartismaya gerek yok, ama bu sartlarda bu ulkede basarili, o kadar.
Bordo61Mavi
14.Şubat.2011, 03:39
Ya sen Turkce anlamiyorsun ya da ben anlatamiyorum. Ben sonuctan bahsetmiyordum, vizyondan, dusunceden, mentaliteden bahsediyordum. S.Gunes Schuster'ten daha basarili, tartismaya gerek yok, ama bu sartlarda bu ulkede basarili, o kadar.
Sen anlatamiyorsun :)
Sen Allahin herkesi ayni yaratmasini bekliyorsun. Oyle degil herkes ayri ve farkli dusunceler kurar :) Forvet cikarmis orta saha almis, defans cikarmis forvet almis. Her sekilde maci kazanmak icin mudahele edersin oyuna. Sonra hic mudahele edemedimi boyle oluyor, Ankaragucu yildizlar toplulugu BJK yi yeniyor.
Schusterin vizyonunu begen sonra sacmaladigini soyle. Ayrica Senol Gunesi elestirmeyi biraksak, Milli takima basari kazandirmis bi hocayi elestirmek bize dusmez
Alex Ferguson bi daha 4-6-0 la cikmaz insAllah sonra Man U forumunda goruruz seni :)
Lim10
14.Şubat.2011, 09:55
Bernd Schuster:
"10 defans oyuncusuyla oynuyorlar"
13 Şubat 2011 22:09 | NTV Spor ve Ajanslar
ALLAH aşkına biri şu adama kaybettiği zaman rakibimizi tebrik ederim, kötü oynadık kaybettik, galibiyeti hak etmedik gibi bir açıklama yapmayı öğretsin yahu.Hep mi rakipler 60ların futbolunu oynuyor, hep mi sen kralsın.Hey Allah'ım ya.
eXcitinG
14.Şubat.2011, 12:11
Bu Tarz maçLarda ki puan kayıpLarının tek sorumLusu Schuster dir. Guti oLmadığında bu takımın formasyonu çift santrafor oLmaLıdır. Senin eLinde ki orta saha oyuncuLarı Türkiye de başka hiçbir takımda yok. Hepsi çift yönLü oynayabiLiyorLar. Guti oLduğu zaman tek forvet oynamayı anLarım ama Guti yokken tek forvet oynamak tamamen intihar oLuyor maaLesef. AdamLar 10 kişi savunma yapıyor oLabiLir ama eğer biz dün maça İLeri de Bobo-ALmeida ikiLisi iLe başLasaydık maçı çok farkLı kazanırdık, buna da adım gibi eminim. Artık Schuster in bazı takıntıLarından vazgeçmesi gerekiyor. AdamLar kapanıyorsa sende gerekirse 2 forvet hatta 4-2-4 oyna. Buna uygun kadron var zaten. AdamLar 10 kişi savunma yapıyor ama Beşiktaş a bakıyorsun orta sahada 7 tane adam iLeride Simao ve ALmeida dışında adam yok. NasıL goL atıcak bu takım. Schuster in önceden anaLiz yapmamasından ve oyunu okuyamamasından doLayı bu sezon en az 10 puan kaybettik.
Aşk-ı Şehir
14.Şubat.2011, 14:11
35. BORA KÖRK
9. STANISLAV SESTAK (Forvet)
14. MICHAL RYCZARD ZEWLAKOW (Stoper/önLibero)
16. MEHMET ÇOĞUM (Defans)
17. JAN RAJNOCH (Stoper/ön libero/orta saha orta)
18. MURAT DURUER (Ofansif Orta Saha)
25. AYDIN TOSCALI (Defans)
27. MAREK SAPARA (Ofansif Orta Saha)
66. ADEM KOÇAK (Orta Saha)
81. SERDAR ÖZKAN (Ofansif Orta Saha)
99. DRAGO GABRIC (Ofansif Orta Saha)
Bırak traşı Schuster...
BaGa TaRKaN
14.Şubat.2011, 16:00
17. JAN RAJNOCH (Stoper/ön libero/orta saha orta)
18. MURAT DURUER (Ofansif Orta Saha)
Bu Adamların Beşiktaşta Olmasını Çok Ama Çok İsterim, Çok İyi Oyuncular:)
KaPaLı
14.Şubat.2011, 18:33
Dün akşamdan beri bekliyorumki o hakemi eleştirenler çıkıp desinki İbrahim Toraman'ın net kırmızısını vermedi. 2 haftadır bu adamı nasıl koruyolarsa hakemler kırmızı kartı çıkaramıyolar. Ama sorsanız bütün hakemler peşkeş çekiyo Beşiktaş'ın rakiplerine. Geçen hafta kırmızı kartları verse Emenike o savunmayı hallaç pamuğu ederdi. Yine bu hafta kırmızı kart verilse Sestak, Sapara o savunmayı dağıtırdı. Ama hakemler o kadar iyiki ! 2 saat arayla oynanan maçlarda kuralları tekrar yazıyolar.
Maçta tartışacak birşey yok. Ankaragücü haketti ve kazandı. Pozisyon bile vermedi Beşiktaş'a. Sevindiren bir olayda Engin İpekoğlu'nun sürekli övgüyle bahsettiği Bora'yı kazanmak oldu. Duracağı yeri çok iyi biliyor Bora. Yine Jan Rajnoch fırtınası vardı sahada. Bu adam şu ligde oynayan savunmacılar içerisinde ilk 3e girer. Duracağı yeri çok iyi biliyo, kademe anlayışı çok iyi, yavaş oyuncu olsada pozisyon alma becerisinden dolayı rakibini kaçırmıyo kolay kolay.
İyi galibiyet oldu. Futbolcuların maç seçmesi olmasa bu takım daha yukarılarda olurdu. Ama yapacak birşey yok. Seneye seneye diyerek geçirelim 1 sene daha.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Şubat.2011, 19:29
Aynı şeyleri düşünüyorum,farklı kazanacağımız düşünüyorum.
Bunu söylediğimde Quaresma'nın yine maçta oynama ihtimali yoktu ama Guti'nin oynayacağını düşünüyordum. Fakat maçtan önce Guti'nin ilk 18'e alınmadığı haberi çıktığında gerçekten maçı kazanma ihtimalimizin çok düştüğümüzü biliyordum. Çünkü daha ligde hem Guti'nin hem Quaresma'nın aynı anda olmadığı bir maçı kazandığımız görülmemiş. Ayrıca Hayrettin Abi'ye katılıyorum,Guti olmadığında kesinlikle biz çift forvet oynamalıyız,çünkü bırakın onun seviyesinde olan AMC'yi,doğru düzgün bir AMC'miz yok... Son olarak Tebrikler Ankaragücü...
I3esiktas
14.Şubat.2011, 19:52
İyi güzel konusuyosunuzda Toraman'ın hareketi neresi kırmızı kart ya, O hareketin bin bir türlüsü her maçta oluyor hiç bir kart verilmiyor.
KaPaLı
14.Şubat.2011, 20:46
Evet her maçta rakibi öldürmeye kast edilir. Adamın kafasına yumruk atmanın cezası nedir peki ? O darbe istenmeyen şeylere bile sebep olabilir. Dilini yutabilir oyuncu ve kriz geçirebilir. Veya herşeyi geçtim bu maçtan 3-4 saat önce oynanan Eskişehirspor - Bursaspor maçında aynı darbenin daha hafifi yapılmışken verilen kırmızı kart nedir ?
http://www.sakintaekwondo.com/taek-giris/arastirmalar/darbeler.htm Okuyalım bilgilenelim bu darbenin sonuçları nelerdir.
LaigLeNoiR
14.Şubat.2011, 21:08
Toraman'ın pozisyonunu sanırım hakem görmedi tekrarında görebildim bende. Kırmızı kart verse hakem kimse birşey diyemez.
I3esiktas
14.Şubat.2011, 21:09
Abi yapma allah aşkına ya o kadar abartılacak birşey yok.