View Full Version : Fenerbahçe - Kayserispor [21.Hafta]
Homer J.S
09.Şubat.2011, 13:53
http://img695.imageshack.us/img695/2315/fenerbahekayseri.png
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 14:03
Önce Trabzon dedik , Kazandık.
Sonra Trabzon maçının anlamlı olması için Manisayı yenmemiz gerek dedik yendik.
Şimdide Beşiktaş maçı öncesi kazanıp morallerin iyice tavan yapması gerekiyor diyoruz.İnşAllah güzel futbolla 3 puanın sahibi oluruz.
Cengo
09.Şubat.2011, 14:09
Deplasmanda olsa çok zor ama içeride, güzel maç olacak, avantaj bizde. Golü ilk yarıda bulursak maçı kotarabiliriz, yoksa süre ilerledikçe işimiz zorlaşacak. Kayserispor'un gidişatına bakınca ligdeki en zor maç görünüyor şu an.
Kazanabiliriz umarım, kayıpsız geçersek zorlu fikstürü arasında Beşiktaş ile deplasmanda oynamak avantajlı olacak.
GodfatheR
09.Şubat.2011, 14:33
Umarım kazanır ve Beşiktaş deplasmanına daha rahat çıkarız. İçerde olmasa çok zor maç derdim ama içerde mutlak favoriyiz.
C h A o S
09.Şubat.2011, 14:36
Fenerbahçe bu gazla, bu havayla maçı ilk yarıda kopartır.Tıpkı Trabzon maçı gibi...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 15:19
Fenerbahçe bu gazla, bu havayla maçı ilk yarıda kopartır.Tıpkı Trabzon maçı gibi...
Katılıyorum,fakat berabere bitmesini umuyorum...
Fearless Coward
09.Şubat.2011, 16:16
2 takımda son maçlarını kazanıyor Kayserispor'un bu zorlu deplasmandan puan ve ya puanlarla döneceğini düşünüyorum.
Since-1907
09.Şubat.2011, 16:24
Bulacağımız erken gol ile maçı koparırız diye düşünüyorum.Gol geciktikçe stres olacaktır ama ben takıma güveniyorum bu birlik beraberlik devam ettiği sürece bu maçından üstesinden geliriz.
TR.CaPTaiN
09.Şubat.2011, 16:36
Fenerbahçe Kadıköy'deki maçlarda skor, puan anlamında pek zorlanmıyor. Özellikle 2. devreye iyi bir giriş yapıp Trabzonspor'la puan farkını da 2'ye indirilmesi ve bazı grupların tekrar tribüne dönmesiyle tekrardan bir hava yakalandı. Kayserispor da iyi bir takım ancak Kadıköy'den puan çıkarabileceklerini zannetmiyorum. Skor tahminim 3-0
Kart sınırındaki Lugano sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisi nedeniyle dikkatli olmalı.
World Hollow o1
09.Şubat.2011, 16:46
İyi maç olucaktır, iki takımda futbol oynamak için elinden geleni yapıyor..
Skor benim için pek önemli değil, kötü futbolda olsa olur galib gelelim yeterli.. :)
SAİT71
09.Şubat.2011, 17:14
Şunu söylemek lazım, takımımız eskiden ilk yarıda hatta maçın ilk 20-25-30 dakikalık bölümlerinde 1-0 bile değil 2 farklı üstünlük sağlayamazsa maçı kazanamıyordu. Şimdi durum farklı. Maçın herhangi bir bölümünde bile üstünlüğü ele alıp koruyabiliyoruz. Zaten en önemli dezavantajımızda üstünlüğümüzü bireysel performans hatalarından yada düşüklüğünden dolayı yenen gollerle kaybetmemizdi. Şuanda takımımıza çok güveniyor taraftarlar. Evimizde oynayacağımız Kayserispor maçında sakat oyuncumuz yok. G.G ve Selçuk geliyor. Zor olacaktır maç. Ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım bunun aksi bi skoru olmaz.
Maçın Pazartesi oynanması diğer takımların skorlarını bilip sahaya çıkacağımız için bir baskı yaratabilir. Herkes rahatlamış bir şekilde bizim maçımıza kilitlenecek. Oyuncularda bu yönden bir baskı hissedebilir. Dezavantaj olarak ele alabiliriz ama diğer taraftanda milli takıma giden oyuncularımız için bol bol dinlenme fırsatı olacak. O nedenle de 1 günlük bir avantaj sözkonusu...
Hocamıza ve takımımıza güveniyorum. Umarım kazanıp bu hafta ya lider oluruz yada farkı koruruz yine...
titates1
09.Şubat.2011, 17:32
Maç içerde olduğu için kazanırız diyorum , kayseride olsa beraberlik iyi skor derdim kayseri çok iyi takım oldu
A.FaruK
09.Şubat.2011, 19:09
Bundan önceki karşılaşmalar şampiyonluk potasına girmemiz için çok önemliydi kazandık ve şampiyonluk potasına girdik artık bundan sonraki karşılaşmalar sampiyon olabilmemiz için kazanmalıyız. Olası puan kayıpları hedefimizden bizi oldukça uzaklaştıracaktır. Trabzon maçındaki mücadeleyi Kayseri maçında bi 20-25 dk sahaya yansıtabilirsek maçı kazanırız diye ümit ediyorum.
En büyük avantajımız evimizde oynamamız ve Muhammed abinin dediği gibi taraftar grupları tribüne geri döndü ve bu çok büyük bi artı bizim için. Tribünler 12. adam görevini layıkıyla yerine getirdiği takdirde futbolcularda o havaya girmiş geçen hafta Manisa maçında bunu gösterdiler. İnşAllah bi inandık futbolcularda inanır bu şampiyonluğa. Geçen bi kaç maçta totem yapmıştık tutmuştu yine tutması dileğiyle.
Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor (:
yaman76hakanFB
09.Şubat.2011, 20:13
Bu maçı değil, bence bundan sonrasını konuşmaya başlayalım. Bir aksilik olacağını sanmıyorum. İnşAllah mahcup olmam.
Geçen yıldan kalma içimde bir ukdedir. Geçen yıl Kadıköy'de oynanan Kayseri maçını izleyememiştim. Aynı saatte Bayan Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonluğu için Bergamo'nun karşısındaydı ve ben cama yapışmış, o maça odaklanmıştım. Sonradan duydum ki, Kayseri'ye karşı sezonun en güzel oyunlarından birisini sergilemişiz. Sonucun yanında futbolda güzelmiş. İnşAllah bu sezon da aynısı olur.
deniz.91
09.Şubat.2011, 23:03
İki takımda son haftalarda formda iki takımda açık futbol oynayan ekip zevkli bir maç bekliyorum.Fenerbahçe evinde daha ağır basıyor ama yenersekte süpriz denemez bence umarım kazanır ve fenerle puanı eşitleriz
Lucas Neill
10.Şubat.2011, 19:05
Güzel bi mac olacaga benziyor Fenerbahce kazanir pek zorlanmayacaklarini düsünüyorum.
last breath
11.Şubat.2011, 00:11
Zor bir maç olucağını düşünmüyorum,rahat kazanırız.
Lim10
13.Şubat.2011, 13:47
Hani klasik bir tezahürat vardır ya: "Bu maçı alacaz başka yolu yok!", hah işte tamda öyle bir maç.
Universal
13.Şubat.2011, 14:34
Rahmetli Sabancı ne derdi: Çalışmak Çalışmak Çalışmak...
Biz de demeliyiz: Kazanacağız Kazanacağız Kazanacağız...
Başka yolu yok, Fener Gol Gol Gol, Şampiyonluk Geliyor...
TR.CaPTaiN
13.Şubat.2011, 23:10
Emre antremanda sakatlanmış. Tedbir amaçlı oynatılmayabilirmiş.
deniz.91
14.Şubat.2011, 00:01
Süleyman Hurma Suleymanou Mehmet Eren ve Ömer Şişmanoğlunun sakatlıktan dolayı büyük ihtimal oynayamayacağını söyledi.Kaleyi yine volkan babacan koruyacak bakalım nasıl bir performans sergileyecek eski takımına karşı.Önder Turacıda sezonun ilk yarısında anlaşma gereği fener maçında oynamamıştı bu maçta oynayacakmı bilmiyorum tam olarak.Cangele Troisi ve Eren uzun süredir yok zaten.Yarın şöyle bir 11le çıkarız büyük ihtimal
Volkan Babacan
Hamza(Önder)-Serdar-Amisulashvili-Hasan Ali
Santana-Selim Teber
Amrabat-Furkan(Moritz)-Ziani
Zalayeta
RasAnt
14.Şubat.2011, 01:37
Emreye gıcık olmaya başladım,kayseri zor takım zorda olsa kazanırız
BleedingMoon
14.Şubat.2011, 01:48
emre oynamazsa topuz ortaya özer sağa geçer. ya da gökay ortada oynar.
Bordo61Mavi
14.Şubat.2011, 03:46
Fenerbahce, Kayseri ve Besiktas macini aldigi taktirde sampiyonlugun en buyuk adayidir bana gore.
Bu mac icinse Fenerbahce evinde baska oynuyor, galibiyet kesin gibi bisey :)
izmer96
14.Şubat.2011, 09:29
Soyle bir baktim buyuk cogunluk FB'nin maci cok rahat koparip alicagini dusunuyor , bence cok zor bir mac olucak , KS'nin bu maci ikinci yarida aticagi bir golle 1-0 alicagini dusunuyorum
exit61
14.Şubat.2011, 18:11
Maç Kadıköyde olmasa Fener kesin puan bırakır derdim ama sene başından beri bir gerçek var ortada Fener evinde bir başka oynuyor, rahat kazanır demek Kayseriye haksızlık olur ama gönlüm tersini istesede 2-0 veya 3-0 gibi bir skor bekliyorum.
Addolorato
14.Şubat.2011, 19:42
Aghahowa yokkı şimdi Kayseri'de. Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.
jesmatador
14.Şubat.2011, 19:46
Benim amcağolu daha yeni askerden geldi arkadaşı Stadda çalıştığı için bedavaya maça gidicek benide bi ara götürücek :D
Aghahowa yokkı şimdi Kayseri'de. Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.
Daha detaylı yorum isteriz böyle olmamış.
jesmatador
14.Şubat.2011, 19:55
Aghahowa kayseriyi omuzlarında tutuyoe anlamında bişe söyledi heralde...
Aghahowa kayseriyi omuzlarında tutuyoe anlamında bişe söyledi heralde...
Bence de öyle bişeyler olması lazım.Böylesi daha uygun.
Addolorato
14.Şubat.2011, 20:06
Kayserispor'un kadrosuna baktığımız zaman Aghahowa gibi hızlı ve seri bir forvet oyuncusuna sahip olmadıklarını görüyoruz.Gerek Zalayeta olsun gerek Kujovic olsun ağır ve hava toplarına daha yatkın oyuncular. Lugano ve Yobo ikilisinin bu isimlere pozisyon vereceğini sanmıyorum. Emenike karşısında Yobo'nun ne kadar zorlandığını gördüğümüz zaman Aghahowa tipi bir forvet bu maçta iş yapabilirdi ama yok dediğim gibi. Kayserispor Ziani ve PSV'den aldıkları kanat oyuncusu adı şimdi aklıma gelmedi onunla etkili olabilir eğer Fenerbahçe pas yapmalarına izin verirse tabi. Emre'nin olmaması kötü olmuş fakat yinede Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.
Niang'ın golüyle öne geçtik.Dakika 3.
sarianet
14.Şubat.2011, 21:09
http://img708.imageshack.us/img708/2629/11704142.jpg
ParduS
14.Şubat.2011, 21:17
bu hafta erken gol atanlar kazandı. umuyorumki biz de kazanacağız :)
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2011, 21:17
Bu hafta erken gol moda oldu adeta.:)
sarianet
14.Şubat.2011, 21:20
volkan babacan sağolsun :D
gümbür gümbür geliyoruz :P
sarianet
14.Şubat.2011, 21:53
ya bu selçuğa ne yeidirmişler ne içirmişler :D
Chinatown
14.Şubat.2011, 21:56
Bence kontraatak futboluna uyacak golcüsü olmadığından bahseylenmiş, Aghahowa kontraatağı seviyordu çünkü, ama Fenerbahçe de çok gitmiyor kayserinin üstüne, birde kayseride bir düzensizlik var, sanki sahaya 11 kişi çıkmış hiç bir taktik almamışlar, böyle zaman oluyor 5 metrekarede kimseyi tutmayan 5-6 kaysersporlu görüyorum, iyi dağılamıyorlar sahaya, bu şekilde gol bulmaları zor.
BleedingMoon
14.Şubat.2011, 21:59
dostum selçuk demişsin ama bu adam cambiasso :icon_lol:
GebzeLi1907
14.Şubat.2011, 22:02
topuz yine cok iyi maşallahı var..
ForsakeN
14.Şubat.2011, 22:05
Fena öpüyoruz zaman zaman. :)
bkz: rakibi öpen takım
titates1
14.Şubat.2011, 22:08
Tek kötü oynayan Özer bence , Selçuk da çok fazla oynuyo topla dikkatli olmalı
İssiar Dia neler yapıyo öyle , topuz çıkışını sürdürüyo iyi gidiyo herşey bakalım trabzon maçındaki gibi ani preselerle rakibi şaşırtıyoruz.
Serdar Kesimal kırmızı görebilir , Dia'nın pozisyonuna penaltı çalınabilirdi.
Lugano atmaya devam ediyor, 2-0.
Zekirdek
14.Şubat.2011, 22:22
Fenerbahçe 2-0 Kayserispor 60' Diego Lugano. Asist. Alex (Kornerden)
GenerAlex senin gibisi gelmedi be kralsın.
sarianet
14.Şubat.2011, 22:23
http://img249.imageshack.us/img249/9725/49518283.jpg
BleedingMoon
14.Şubat.2011, 22:23
alma cristian'ı hoca :(
ForsakeN
14.Şubat.2011, 23:01
Maç 2-0 bitti.
Stoch'u niye hiç oyuna almıyor hoca kaç maçtır
EndoplazmiK RetikuluM
14.Şubat.2011, 23:05
İlk 30 dakika takıma hayran kaldım. O ne biçim prestir. Özellikle Mehmet ayak basmadık yer bırakmadı. Alex, Niang, Dia bile ayağa kayarak müdahalede bulundular ve pres yaptılar.
Maç boyunca Kayseri'nin isabetli tek şutu yok. Bu da iyi savunma yaptığımızın bir göstergesi olmalı. Son 10 dakika savunma anlamında bocalasakta net pozisyon vermedik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.
Tebrikler Fenerbahçe.
KaPaLı
14.Şubat.2011, 23:05
Maç 2-0 bitti.
Stoch'u niye hiç oyuna almıyor hoca kaç maçtır
Stoch güçsüz kaldığı için ağırlık çalışması yaptırıyomuş Aykut hoca. O yüzden oyuna almıyomuş maçlarda. Kendine gelince tekrar başlar oynamaya.
Maçın oyuncusu yine Mehmet Topuz.
yaman76hakanFB
14.Şubat.2011, 23:09
Bu son dört hafta içinde tek korktuğum maç geçen hafta Manisa deplasmanıydı. Onu geçtik ya... Bu haftadan fazla çekincem yoktu. Final paslarında biraz daha doğru kararlar verebilsek çok daha farklı bir skor olabilirdi.
İlk yarı oynadığımız harika futbolda en önemli pay Mehmet Topuz'un göbekte yaptıklarıydı. Evet, Mehmet daha önce de orta sahanın göbeğinde oynadı. Fakat Emre'nin pozisyonunda değil, Selçuk'un pozisyonunda... Aslında öyle de sırıtmamıştı ama bugün defansif ağırlıklı bir orta saha oyuncusunun yanında çok daha faydalı ve etkili oldu. İddia edebilirim ki, bugün Emre'nin pozisyonunda Emre'den çok daha verimliydi.
Niang... Gerçek bir santrfor... Onu sol çizgiye çekmek çok yanlış... Semih'i dahi solda oynat, ama Niang'ı en etkili olduğu bölgeden uzaklaştırma hocam! (Bende farkındayım Semih ile sol açığın ilgisinin olmadığını... Ama Niang sahada kaldığı her dakika kendi bölgesinde durmalı... Bu şart...)
Dia yine rakip savunmayı çok zorladı, başbelası oldu. Alex vasattı. Zaman zaman etkili oldu.
Özer çok çabalıyor ama bal yapmaz arıdan farkı yok. Selçuk çok iyi bir maç çıkarttı. Vesaire, vesaire... Güzel galibiyetti.
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2011, 23:11
Fenerbahçe maça baskıyla başlayıp golü de erkenden bulunca Kayseri'nin gardını düşürüp, Kayseri'ye size burdan puan yok arkadaş hissiyatını yaşattı ve maçı kopardı. Fenerbahçe'de tüm oyuncular yine üzerlerine düşeni yapıp, mücadele ettiler. Maç 2-0 bitti ama maçın sonlarına doğru Niang daha doğru tercihler yapsaydı rahat 4-5 olabilirdi.
Fenerbahçe'de Mehmet, Selçuk ve Lugano çok iyidi. Mehmet özellikle son maçlarda muhteşem oynuyor. Bugün de bir asist daha yaptı, kaçıncı asisti oldu merak ediyorum. Selçuk ortasahada dirençliydi. Lugano Dünya Kupasından döndükten sonra biraz bocalamıştı ama tekrar eski Lugano haline geldi ve gollerini de atıyor. Ligde 5. golü olmuş. Gol krallığında zirvedeki Alex ve Emenike'nin 13 golü olduğu düşünülürse 5 gol bir stoper için çok iyi.
Aykut hocanın Stoch'a artık şans vermesi gerekiyor. 60'ta Dia yerine Cristian değil de Stoch girseydi iyi olurdu.
Bugün Yobo Ziani'nin müdahalesinde çok ciddi şekilde sakatlanabilirdi. Ve açıkçası Yobo'nun yokluğunu düşünemiyorum. Yakın zamanda Everton'la anlaşılıp Yobo'nun da geleceğini belirlemek ve oyuncunun da kafasını tamamen rahatlatmak lazım.
Takımımıza tebrikler.
fbdevil190737
14.Şubat.2011, 23:11
Öncelikle galibiyet serimizin sürmesi ve Beşiktaş maçı öncesi galip gelmemiz sevindirici . Yine takım savunması ve hırsımızla kazandık diyebiliriz maçı . Öne çıkan oyuncular Topuz , Lugano , Selçuk ve Dia'ydı bana göre Alex ve gole rağmen Niang'da bugün tutuk kaldılar . Umarım Beşiktaş maçında farklarını ortaya koyarlar .
sarianet
14.Şubat.2011, 23:12
loran vayloyanın hamzaya reportaj açılışı
Loran: hamza önemli bi mağlubiyet ne düşünüyorsun (ligtv) :D:D:D
böyle denir mi be :D
Universal
14.Şubat.2011, 23:13
Totem yaptım izlemedim. Gerçi son on dakika hariç eve geldiğimde dayanamadım açtım maçı. Şaka maka şampiyon olacağız. :)
titates1
14.Şubat.2011, 23:16
Aykut Hoca - Şota - Şenol Güneş üçgeni seneler öncesi , ligin ilk yarısı ve ikinci yarısında değişik duygular yaşatıyor - futbolun güzellikleri
Özer dışında herkesi beğendim , Amrabat kendini yere atmayı bıraksa çok etkili bir oyuncu olabilir
Selçuk şu yaptığı top çekme hareketini çok zorda kalmadan yapmaması lazım , onun bölgesinde oynayan bir oyuncu daha basit oynamalı
ForsakeN
14.Şubat.2011, 23:18
Özer'in biraz daha zamana ihtiyacı var. Düşündüğünü sahaya yansıtamıyor. Henüz o ard arda gelen uzun sakatlıkların etkisinden kurtulamamış.
sarianet
14.Şubat.2011, 23:22
semih bu maçta gene neden yedek kaldığını ispatladı
jesmatador
14.Şubat.2011, 23:29
Semih aslında oynasa atar ama yok arkadaş oynatmıyorlar...
titates1
14.Şubat.2011, 23:33
Semih aslında oynasa atar ama yok arkadaş oynatmıyorlar...
Kimin yerine oynayacak o kadar teknik direktör geldi geçti adam yetersiz işte
Maça müthiş başladık.Bu başlangıca dayanacak takım yok.
Sene başında Kayseri'ye 2-0 yenilince bu takım 2.yarı pozisyon vermeden,tabiri caizse ezerek yenecek deselerdi inanmazdım açıkçası.Rahat bir galibiyet oldu.
titates1
14.Şubat.2011, 23:45
Beşiktaş'ı da mağlup edersek önümüz çok açık
deniz.91
14.Şubat.2011, 23:57
Maçı tek kelimeyle kiralık katil volkan babacan aldı verdi fenere ilk gol ve santanın erken sakatlanamsı şotanın planalrı çok bozdu.Zaten ikinci golede diyecek birşey bulamıyorum.Kiralık volkan bu takımda bir dakika dahi durmamalı bu takımda
sarianet
15.Şubat.2011, 00:00
Maçı tek kelimeyle kiralık katil volkan babacan aldı verdi fenere ilk gol ve santanın erken sakatlanamsı şotanın planalrı çok bozdu.Zaten ikinci golede diyecek birşey bulamıyorum.Kiralık volkan bu takımda bir dakika dahi durmamalı bu takımda
volkanın hatası var da kayserinin kaleye tek şutu var (isabetli) o da son dakikada
herkes adam gibi oynadı volkan mı eksik kaldı insaf :)
TR.CaPTaiN
15.Şubat.2011, 00:02
Fenerbahçe’nin bu sezon Süper Lig’de tüm maçlarında oynayan tek oyuncusu olan Mehmet Topuz asistleriyle Alex de Souza'nın izinde.
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe’nin bu sezon Süper Lig’de tüm maçlarında oynayan tek oyuncusu olan Mehmet Topuz, 2-0 kazanılan Kayserispor maçında ilk golün asistini yaptı. Mehmet Topuz böylece 6 asiste ulaştı.
Mehmet böylece Trabzonsporlu Serkan Balcı ile birlikte asist krallığında 2.sırada yer aldı. Asist krallığında ilk sırada ise 8 asistle Fenerbahçe kaptanı Alex De Souza yer alıyor.
Sporx
yaman76hakanFB
15.Şubat.2011, 00:02
Bu Volkan Babacan aslında Fenrbahçe'nin eski kalecisi Volkan Babacan'dı değil mi? Şu işe bak! Var bu işte bir iş... :D
Birde Önder oynasaydı, tarihi fark olurdu. :)
Aslında altyapıdan bol bol kaleci yetilştirip, çeşitli takımlara bedava kiralamak var. ;;)
A.FaruK
15.Şubat.2011, 00:05
Ohh be zor bir viraj daha ve yine kayıpsız atlattık. Bu galibiyetin yanında önümüdeki haftaya cezalı oyuncuda olmadı. Hele Lugano yine bişey yapacak diye korkuttu ama çok şükür oda sakindi (: . Emre yetişir inşAllah haftaya.
Maça çok süratli ve çok istekli başladık nitekim golude erken bulduk. Çok aşırı bir pozisyona giremedik belki ama yakaladıklarımızıda golle sonuçlandırdık. İkinci yarıda Dia oyundan çıktıktan sonra ileriye top taşıyamadık. Özer tam hazır değil oda etkili değildi ama iyi niyetliydi en azından. Alex vasatta olsa geriye gelip top alması ve topu ileriye taşıması bile rahatlattı. Stoch niye yok pek anlam veremedim gerçi İsmail abi demiş ağırlık çalışıyor fiziği yetersizmiş diye ama bakıp göreceğiz. Dia ile birlikte iş yapar ileride ihtiacı var takımın ona.
Şimdi kaldı 13 bakalım gelecek hafta bizlere neler gösterecek. Heleki Bursaspor'u puan olarak yetiştik ve zirveyle puan farkını da koruduk. Zorlu bir karşılaşma şüphesiz ki. Umarım İnönüden puan veya puanlarla dönüp yolumuza devam ederiz.
ForsakeN
15.Şubat.2011, 00:10
Son 4 haftadır oynadığımız oyunu,futbolcuların hırsını gördükçe şampiyonluğa baya inanır oldum. Önümüzdeki hafta İnönü'de puan yitirsek bile şampiyonluk yarışımız devam edecek.
KaPaLı
15.Şubat.2011, 00:12
Alex ve Niang'ın toplam gol sayısı 25 şu anda. Toplam gol sayısında bu 2 oyuncunun geçtiği takımlar;
5 - Gaziantepspor
9 - Eskişehirspor
10 - Galatasaray
13 - M.P. Antalyaspor
14 - Gençlerbirliği
15 - Bucaspor
16 - Sivasspor
17 - Konyaspor
18 - Kasımpaşaspor
deniz.91
15.Şubat.2011, 00:16
volkanın hatası var da kayserinin kaleye tek şutu var (isabetli) o da son dakikada
herkes adam gibi oynadı volkan mı eksik kaldı insaf :)
fenerdede kaleyi bulan 3 şut var 2si gol oldu yani ilk dakikada yediği o gol oyun planını çok bzodu takımın
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 00:24
Tebrikler Fenerbahçe... Beklendiği üzere rahat bir oyunlar kazanmayı bildiler...
SAİT71
15.Şubat.2011, 15:35
Volkan Babacan için çok talihsiz bir maçtı. Bu hataya bizim insanüstü baskımızında sebep olduğunu düşünüyorum. Afalattık Kayseri'yi. Süper oyun süper galibiyet 3 puan... Haftaya oynayacağımız derbi maçta sadece sonuç istiyorum. Hocamızı kutluyorum buradan...
Zekirdek
15.Şubat.2011, 16:29
Volkan'ın o golde hatasının olması normal olmaması anormal olurdu. Zaten yıllarca gelişmeyip bu acayip hatalarından dolayı Fenerbahçe'de değil. Ama golü yediği takım bonservisinin olduğu klüp olunca böyle tartışmalar ortaya çıkıyor.
EndoplazmiK RetikuluM
15.Şubat.2011, 17:49
Allah aşkına Kayserispor maç boyunca baskı kurdu da Volkan B. yüzünden mi kaybetti maçı ? Gerçekçi olun biraz..
deniz.91
15.Şubat.2011, 18:32
Allah aşkına Kayserispor maç boyunca baskı kurdu da Volkan B. yüzünden mi kaybetti maçı ? Gerçekçi olun biraz..
Peki fenerbahçe çok büyük bir üstünlük kurdumu hayır kadıköyde dakika 3te golü görmek kolay değil bir anadolu takımı için
titates1
15.Şubat.2011, 18:42
Peki fenerbahçe çok büyük bir üstünlük kurdumu hayır kadıköyde dakika 3te golü görmek kolay değil bir anadolu takımı için
Evet çok büyük bir üstünlük kurdu hem ilerde çoğaldığında 4-5 farklı skoru bulabilecek pozisyonlar
yakaladı hem de 2-0 öndeyken bile %64 gibi bir sayıda topla oynama üstünlüğü yazısı geçiyordu
altta ayrıca kayseri atak yapmaya çalıştığında herkes yerini öyle güzel tutuyordu ki orta sahanın az
ilerisinde top döndürebiliyordu sadece kayseri kaleye yaklaşamıyordu bile.
deniz.91
15.Şubat.2011, 18:47
Evet çok büyük bir üstünlük kurdu hem ilerde çoğaldığında 4-5 farklı skoru bulabilecek pozisyonlar
yakaladı hem de 2-0 öndeyken bile %64 gibi bir sayıda topla oynama üstünlüğü yazısı geçiyordu
altta ayrıca kayseri atak yapmaya çalıştığında herkes yerini öyle güzel tutuyordu ki orta sahanın az
ilerisinde top döndürebiliyordu sadece kayseri kaleye yaklaşamıyordu bile.
%64 yazan son 5dkdaki topla oynama süresiydi onu bende gördm aç sonuna doru %54e %46 gibi bir değer gösteriyodu.Ayrıca Fenerbahçenin kaleyi bulan 3 şutu var nereye 4 5 golden bahsediyosun anlamadm.Tamam kayseri pozisyona girmekte zorlandı ama ortada büyük bir üstünlük yoktu.Maç tamamen kaleci hatasından gitmiştir
GebzeLi1907
15.Şubat.2011, 18:59
volkan babacan'ı kayseri'nin alması en baştan hata zaten, süper lig ayarında kaleci değil kesinlikle bizdeyken de türkiye kupasını alıp beşiktaşa vermişti tek başına.bu senede serkan aratmadı kendisini sağolsun
gol erken geldi doğru ancak golden sonraki oyunu doğru oynamakta güzel bişey ve biz bunu cok güzel başarıyoruz son maçlarda.ilk yarıda yine öne gecip sonrasında puan kaybettiğimiz maçları hatırlamak zor değil, yardımlaşma ve takım savunması üst düzeydeydi herkes konsantre olmuş durumda pas hataları minumuma yakın, takım bütün olarak iyi performans sergiliyor yüzümüz gülüyor :)
volkan babacan olmasa bile kalede ilk yarı yine bir gol bulacağımızı düşünürdüm önde cok iyi basıyorduk ve kayseri geriden cıkarken bu baskıyı atlatabilecek takım değil, türkiye de öyle bi takım yok zaten.en iyi top ceviren pas yapan takım trabzon du onuda o baskı altında gördük..
İnşallah bu oyunu haftaya inönüye taşıyabiliriz, cok zor tabi saracoglu'nun atmosferide cok önemli bu performansta.
takım savunmasından taviz vermeyip baştan sona disiplinli ve konsantre olduğumuz bir oyunla kiev'le yorulacak beşiktaş'ı da geçerek serimizi devam ettireceğimize ve mutlu sona git gide yaklaştığımıza inanıyorum.takımın kamptan sonra kondisyonuda cok iyi seviyelere cıktı beşiktaş ise yorgun gelicek karşımıza ikinci yarıda oyundan düşme olabilir onlarda ve lehimize cevirebilir bunu aykut hoca.
titates1
15.Şubat.2011, 19:12
%64 yazan son 5dkdaki topla oynama süresiydi onu bende gördm aç sonuna doru %54e %46 gibi bir değer gösteriyodu.Ayrıca Fenerbahçenin kaleyi bulan 3 şutu var nereye 4 5 golden bahsediyosun anlamadm.Tamam kayseri pozisyona girmekte zorlandı ama ortada büyük bir üstünlük yoktu.Maç tamamen kaleci hatasından gitmiştir
Kaleyi bulan 3 şutun olup olmaması beni ilgilendirmiyo 3 şuttan 2 si zaten gole çevrilmiş ,
kayserisporu kendimize çektiğimizde yavaş dediğimiz Alex'in koşarak darmadağın olmuş 2-3 adamınızı
geçip pozisyon yaratmasından bahsediyorum . Ayrıca Niang'ın son tercihleri yanlış veya geç
kullanması bunların hepsi pozisyon sen sadece şut olarak bakıyorsan görmek istediğini görüyosun
derim.Onun dışında İssiar Dianın yarattığı pozisyonlar , Alex'in yine karambolde vurduğu top , İssiar
Diayı ceza sahası içinde çekip itip omuz atıp en sonunda düşürüldüğü pozisyon vb.vb...
Şut ve pozisyon - ikisini bir ayıralım yani anlatabildim mi ?
deniz.91
15.Şubat.2011, 19:25
Kaleyi bulan 3 şutun olup olmaması beni ilgilendirmiyo 3 şuttan 2 si zaten gole çevrilmiş ,
kayserisporu kendimize çektiğimizde yavaş dediğimiz Alex'in koşarak darmadağın olmuş 2-3 adamınızı
geçip pozisyon yaratmasından bahsediyorum . Ayrıca Niang'ın son tercihleri yanlış veya geç
kullanması bunların hepsi pozisyon sen sadece şut olarak bakıyorsan görmek istediğini görüyosun
derim.Onun dışında İssiar Dianın yarattığı pozisyonlar , Alex'in yine karambolde vurduğu top , İssiar
Diayı ceza sahası içinde çekip itip omuz atıp en sonunda düşürüldüğü pozisyon vb.vb...
Şut ve pozisyon - ikisini bir ayıralım yani anlatabildim mi ?
sonuçta kaleyi bulmadanda gol olmuyor demi kayserininde amrabatla falan yakaladığı net pozisyonları var yani onları sayacak olursa son anda kaleye giden topa vurup ofsayttan geçersiz sayılan pozisyon vs
titates1
15.Şubat.2011, 19:31
sonuçta kaleyi bulmadanda gol olmuyor demi kayserininde amrabatla falan yakaladığı net pozisyonları var yani onları sayacak olursa son anda kaleye giden topa vurup ofsayttan geçersiz sayılan pozisyon vs
E zaten ofsayt pozisyon ofsayt değil mi diyosun ?
Kaleyi bulmadan gol olmuyor ama çok ince bir farkla kaçırıyosun kaleyi bulmayı
Amrabatla belki pozisyon bulabilirdiniz cidden amrabat her fırsatt kendini yere bırakmasa onun
dışında zaten Fenerbahçenin sahaya yerleşim şekli ve bu maçtaki defansıyla bir kaç denemeden
sonra zaten ya uzun atıp kaptırıyodunuz ya hata yapıp kaptırıyordunuz .
Çok ciddi söylüyorum bu kadar kolay geçeceğini tahmin etmiyordum ama o kadar rahat izledim ki
maçı bir pozisyonda bile aman demedim.çünkü öyle bir pozisyon yoktu
Ofsay olan ve ofsayttan geçersiz sayılan pozisyonunuz da kaçıncı dakkadaydı 90 mı ?
EndoplazmiK RetikuluM
15.Şubat.2011, 19:41
Evet, Fenerbahçe çok büyük bir üstünlük kurdu. Kayserispor ilk ciddi pozisyonunu -o kadar ciddi olmasa bile- Semih Aydilek'le +80. dakikalarda buldu. Kayserispor topla birlikte ilk 30 dakika boyunca kendi yarı sahasından neredeyse çıkamadı. Kalan dakikalarda da en fazla yarı alanın ortasına ve ya ceza yayına kadar gelebildiler.
İsabetli şut oranı gol olduktan sonra önemli değil. Fenerbahçe'nin yanılmıyorsam 14-15 şutu varken Kayserispor'un 5-6 şutu var ve isabetli tek şutu dahi yok.
İstatistikler yalan söylemez. Bence Kayserispor'un yenilgisini sadece kaleci Volkan Babacan'a bağlamak çok yersiz ve saçma. Neticede Fenerbahçe savunmasını aşamayan bir Kayserispor ve kendini her fırsatta yere bırakan Amrabat var.
deniz.91
15.Şubat.2011, 19:58
E zaten ofsayt pozisyon ofsayt değil mi diyosun ?
Kaleyi bulmadan gol olmuyor ama çok ince bir farkla kaçırıyosun kaleyi bulmayı
Amrabatla belki pozisyon bulabilirdiniz cidden amrabat her fırsatt kendini yere bırakmasa onun
dışında zaten Fenerbahçenin sahaya yerleşim şekli ve bu maçtaki defansıyla bir kaç denemeden
sonra zaten ya uzun atıp kaptırıyodunuz ya hata yapıp kaptırıyordunuz .
Çok ciddi söylüyorum bu kadar kolay geçeceğini tahmin etmiyordum ama o kadar rahat izledim ki
maçı bir pozisyonda bile aman demedim.çünkü öyle bir pozisyon yoktu
Ofsay olan ve ofsayttan geçersiz sayılan pozisyonunuz da kaçıncı dakkadaydı 90 mı ?
pozisyonun ofsayt olmadığını demedim kalye giden topa dengesiz başka bir oyuncumuzun müdahele etmesiyle ofsayt olduğunu dedim.Aslına bakarsan bende rahat bir maç izledm dengesiz volkan yüzünden heyecanlanamadan iki kez golü yedik zaten fenerbahçe az daha isabetli şut atabilse kaleye 5i falanda bulurdu kalecisiz oynadık gibi birşey ben hatırlamıyorum volkanın tuttuğu bir pozisyonu
Evet, Fenerbahçe çok büyük bir üstünlük kurdu. Kayserispor ilk ciddi pozisyonunu -o kadar ciddi olmasa bile- Semih Aydilek'le +80. dakikalarda buldu. Kayserispor topla birlikte ilk 30 dakika boyunca kendi yarı sahasından neredeyse çıkamadı. Kalan dakikalarda da en fazla yarı alanın ortasına ve ya ceza yayına kadar gelebildiler.
İsabetli şut oranı gol olduktan sonra önemli değil. Fenerbahçe'nin yanılmıyorsam 14-15 şutu varken Kayserispor'un 5-6 şutu var ve isabetli tek şutu dahi yok.
İstatistikler yalan söylemez. Bence Kayserispor'un yenilgisini sadece kaleci Volkan Babacan'a bağlamak çok yersiz ve saçma. Neticede Fenerbahçe savunmasını aşamayan bir Kayserispor ve kendini her fırsatta yere bırakan Amrabat var.
İstatistiklere bakıyorumda ezme gibi bir durum göremiyorum nedense tamam fenerin bir üstünlüğü var ama ezecek bir üstünlük değil ha size göre bu istatisğie baktığınzıda ezdik diyorsanız tamam demekki kayserispor olarak iyi yoladyız türkiyenin en büyük takımalrından briisi bu istatistikle ezmiş sayıyor kendini demekki kayserideki maçta biz bu takımı parçalamışız 1 şut ve korner dahi attırmayarak
sananes
15.Şubat.2011, 21:05
Fenerbahçe istatistik olarak değil oyun olarak ezmiştir.Daha doğrusu yarım saatte bitirdik maçı.Zaten bu seneki oyun yapımız son yarım saat rakibin oynamasına izin veriyor.Biz maçları 60 dakikada falan bitiriyoruz.Bu kadar nettir mesele.Ve kayserispor özellikle ilk yarı sahasından çıkamıyordu resmen.Volkan Babacan'a gelince bir Mert Günok değil :)
Varonil
15.Şubat.2011, 21:06
Çok zor geçebilecek bir maçı,erken gelen bir golün etkisiyle zorlanmadan kazandık.Bu 3 puanın önemi büyük.Fakat daha da önemlisi,sahada inanmış futbolcuları görmek.Dün akşamdan sonra önümüzdeki pazar oynayacağımız derbide kazanacağımıza inancım arttı.
13 zorlu maçımız kaldı,yeter ki geride bıraktığımız 4 maçtaki isteği ve gayreti gösterelim.