View Full Version : Şampiyon Galatasaray
ronaldinho34
14.Mayıs.2006, 22:24
Evet arkadaşlar beklenilenin tam tersinde bir sonuç oldu ve Turkcell Süper lig 2005-2006 Sezonu şampiyonu GALATASARAY oldu
vita es morte
14.Mayıs.2006, 22:25
tebrik ederim..
ne diyelim..
Laz_Asker_61
14.Mayıs.2006, 22:26
benim beklediğim buydu ama
Neron_FB
14.Mayıs.2006, 22:29
Galatasaray'ı ve Tüm Galatasaraylıları tebrik ederim... Sevinmek hepinizin hakkı, kim şampiyon olursa olsun hakederek olucaktı ve bu GS oldu.. Tekrar hepinizi canı gönülden kutlarım.. GS-FB şampiyonlar liginde başarılı olucaktır umarım...
ronaldinho34
14.Mayıs.2006, 22:31
Galatasaray'ı ve Tüm Galatasaraylıları tebrik ederim... Sevinmek hepinizin hakkı, kim şampiyon olursa olsun hakederek olucaktı ve bu GS oldu.. Tekrar hepinizi canı gönülden kutlarım.. GS-FB şampiyonlar liginde başarılı olucaktır umarım...
Arkadaşımızı bu tavrından dolayı tebrik ediyorum
Universal
14.Mayıs.2006, 22:34
gerçekten tebrik ederim ne kadar ağlasamda bu satırlara bunları yazmak zor geliyor galatasaray kazandığı kupadan dolayı tebrik ediyorum zevkli geçen bir sezonda turkcell süper lig kupasını kaldırdılar ne diyelim şampiyon her zaman haklıdır
cureshot
14.Mayıs.2006, 22:35
sağolasın kardeş bu güzel temennin için. inşallah.
enesao
14.Mayıs.2006, 22:38
neron_fb gösterdiğin bu davranışından dolayı seni tebrik ederimmm...
Şampiyon Galatasarayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Denizli taraftarı maçı almasını bildi 20 dakika oyun durdu oyuncular her 10 dkkada bir durdu soğudu haliyle.Sonra ne oldu atak yapacak halleri kalmadı.Ama yinede GSyi tebrikler...
Del Piero_10
14.Mayıs.2006, 22:43
hakedilmiş bir şampiyonluk.
zargı
14.Mayıs.2006, 22:44
allahım inanmıyorum yaaa şampiyonuz:D:D
fenerli arkadaslarıda canı gönülden tebrik ederim.
killerjack
14.Mayıs.2006, 22:45
Tebrikler Arkadaşlar...
barahir
14.Mayıs.2006, 22:49
Walla bu konuyu ilk ben açmak isterdim ama olmadı. Bütün galatasaray camiasını tebrik ederim. hepsine bu şampiyonluk gerçekten helal. şimdi bu arkadaşlara bi tavsiyem olcak. çıkın oynayın konvoylar yapın eğlenin çünki bu sizin geceniz. geçen 2 yılda bu bizde aynısı olmuştu ama bu yıl bize nasip değilmiş.
Bizim başımız saolsun fb sevgisini öldürmek için ellerinden geleni yapıyolar. ama futbolcularımızı da tebrik ederim. hepsinin emeğine helal olsun
Nedvedmania
14.Mayıs.2006, 22:51
offf inanaNMIYORUM ŞAMPİYONUUUUZ!!!! maçı izliyen varsa denizliden gol haberi gelince herkez maçı bıraaktı birbirine sarıldı hasanşaş ağlıyodu bende ağlıyorum şuanda
Cengo
14.Mayıs.2006, 22:52
Kutlarım Galatasaray'ı.
Bütün yazışmalar sevgi, saygı çerçevesinde olsun, buna dikkat etmenizi rica ediyorum herkesten..
hezzo
14.Mayıs.2006, 22:54
süper bi lig izletti iki takımda bize fb'yide gs'yide tebrik ederim Şampiyonlar liginde derece istiyorum:)
mertcan1304
14.Mayıs.2006, 22:55
valla ne diyim tüm galatasaraylıları tebrik ederim.Bu kadar maddi krize rağmen yüreklerini ortaya koyarak şampiyon oldular.
cureshot
14.Mayıs.2006, 22:56
süper bi lig izletti iki takımda bize fb'yide gs'yide tebrik ederim Şampiyonlar liginde derece istiyorum:)
kaçıncılık istiyosun kardeş ikisi de yarı final oynasa kurtarır mı :D :D :D
FeYYaz1989
14.Mayıs.2006, 22:56
İki takımıda bize böyle güzel bir lig izlettikleri için tebrik ederim.Şampiyon olan Galatasaray'ı ayrıyetten tebrik ederim.
Beşiktaşlılar'a ise kabus gibi(Youla-Kaybedilen maçlar-Çağdaş-Yıldırım Demirören vs.) geçen sezon için geçmiş olsun diyorum.
bütün galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum.hayırlı olsun şampiyonlukları..
perpetua
14.Mayıs.2006, 22:58
Galatasaray futbolculari, teknik ekip, yonetim ve taraftarini tebrik ederim. Ayrica Fenerbahce camiasini da tebrik ederim. Sonuna kadar mucadele veren Fenerbahce camiasi da bu sezon sampiyon olmak icin buyuk mucadele verdi ve bence tebrik edilmeyi hak ediyor.
Abooo'nun dedigi gibi lutfen forumlarda sevgi ve saygi cercevesinde sevincinizi veya uzuntunuzu paylasin.
emrecep
14.Mayıs.2006, 23:02
Gerçekten güzel bir lig oldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Umarım bizim başkan da aklını tümüyle Fener'e vermiş bir teknik adam getirir.
motaba
14.Mayıs.2006, 23:03
Buradaki Galatasaraylı arkadaşlarımın içten tavırlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum ve onları şampiyon oldukları için tebrik ediyorum...kısmet değilmiş bize
Cancanokan
14.Mayıs.2006, 23:04
Bütün Galatasaray'ı tebrik ediyorum Sampiyon Ciiiiiimmmmmbbbbooooommmmm
M.Scofield
şampiyonluk nameleri, inletiyor samiyeni
mustangshelby
galatasarayı yürekten kutlarım fenerbahçeyede geçmiş olsun ...
cureshot
14.Mayıs.2006, 23:05
Buradaki Galatasaraylı arkadaşlarımın içten tavırlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum ve onları şampiyon oldukları için tebrik ediyorum...kısmet değilmiş bize
teşekkür ediyorum ve herkesi bu şekilde centilmenliğe çağırıyorum.
dinaMYt
15.Mayıs.2006, 01:19
galatasaraylıların bile beklemediği oldu.böyle bir şampiyonluk yarışı lig tarihinde olmamıştı.futbolculara yönetime taraftara hepsine helal olsun.şampiyon galatasaray!!!
nart_susruko
15.Mayıs.2006, 01:24
Allah'ım sana şükürler olsun...diyecek bişey bulamıyorum...
Peki bişey sorucam.Bjklilere ne oluyor ? Gs taraftarıyla sevinmelere çıkmışlarda
lazyboy7
15.Mayıs.2006, 01:39
bu ılk defa olan bısey dıyılkı
gorkemyilmazkarasu
Peki bişey sorucam.Bjklilere ne oluyor ? Gs taraftarıyla sevinmelere çıkmışlarda
türkiye kupasını kutluyolardır :D (bkz:iki kupa getirin bize canımızı verelim size) kızma hemen bak :)
koray_capello
Gs'li arkadaşları vardır onlarla beraber çıkmışlardır.Çünkü eğer Fener şampiyon olsaydı biz arkadaşlarla çıkacaktık ordan biliyorum.Bütün hazırlıklar yapılmıştı ama olmadı nasip değilmiş.Yoksa ben bir Beşiktaşlının kendi kendine Gs nin kutlamalarına çıkacağına inanmıyorum,inanmak istemiyorum..
Aydin
15.Mayıs.2006, 01:51
espiri yaptı sanırım arkadaş. Vip üyelerin silme yetkisi yok çünkü :)
Ayrıca kışkırtıcı mesaj yazmaktan kaçınalım..
Burak Duran
15.Mayıs.2006, 01:52
Hala inanmakta güçlük çekiyorum. İlk defa bir şampiyonlukta 45 dakka durmadan ağladım. Helal olsun futbolcularımıza. Fenerli arkadaşlarada centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim
lazyboy7
15.Mayıs.2006, 01:55
Fenerli arkadaşlarada centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim
ewet gercekten cok centılmence yazışılıo bende tebrık edıorum.buda bu forumun ayrıcalıgı bence...
ama keske sokaktakı taraftarlarda bıraz daha cntlmen olabılseydı..en azından kendı ıyılıklerı ıcın...
10_Osmanozc
15.Mayıs.2006, 02:01
Galatasary camiasını tebrik ediyorum.
paceywitter
15.Mayıs.2006, 04:15
iki takıma da helal olsun şampiyonluk için ellerinden geleni yaptılar galatasaray son ana kadar ümidini kaybetmedi ve bunun karşılığını aldı tebrikler cimbom
galatasarayın bu şampiyonluğu diğerlerine göre daha anlamlı olmasının nedeni şampiyonluğun son anlarda, dakikalrda gelmesi ..... hasan şaş ın denizlinin golünden sonra maçı bırakıp sevinmesi ve hakem selçuk derelinin son düdüğü çalışı aklıma kazındı .... çok mutluyum ...
Berkaiser
22.Mayıs.2006, 18:42
Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla şampiyonuz.
enesao
22.Mayıs.2006, 19:44
elle kolla değil bilekle, parayla pulla değil yürekle...
şampiyonuzzz
CeM_85
22.Mayıs.2006, 20:13
tüm fenerli arkadaşların bu centilmen tavırlarından dolayı kutlar galatasaraylı (içinde bende varım) arkadaşlarıda tebrik ederim.Hayırlı uğurlu olması vesiylesiyle şimdi de sıra avrupada hadi Türkiye titretin yene avrupayı
BENDE ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM. Herşeye rağmen ŞAMPİYONUZ. Muhteşem bir duygu bu.
Herşeyden önce yıllardır izlemediğimiz kadar müthiş bir SÜPER LİG izledik. Son haftaya kadar kıran kıran geçti. Son yıllarda hep 1-2 hafta önceden şampiyon belli oluyordu ama şimdi son hafta ŞAMPİYON belli oldu.
Forumdaki tüm Galatasaraylı arkadaşlarımı kutluyor, Fenerbahçeli arkadaşlara tebrikleri için teşekkürler ve geçmiş olsun diyorum(dalga geçmek manasında söylemedim yanlış anlaşılmasın ;) )
İnşallah gelecek sene Şampiyonlar Liginde Hem GS hemde FB iyi işler yapar. Türkiye mizin biraz puana ihtiyacı var. Böyle giderse işimiz gerçekten zor
RoCCo_42
22.Mayıs.2006, 20:50
Çok mükemmel bir sezon oldu ve acısıyla tatlısıyla bitti. Hala tadı damagımda kaldı Hakettigimiz bir sampiyonlukdu aldık ayrıca bütün arkadaslarıda ayrıca tebrik ediyorum burada dostane bir hava yaratmalarından dolayı.
emirduman
22.Mayıs.2006, 21:12
Hakkaten müthiş bir sezondu, son hafta bu keyifi birlikte yaşatan GS ve FB'ye ayrı ayrı tebrik sunmak lazım...
Takımım GS'de beni bu şampiyonlukla çok mutlu etti, umarım önümüzdeki sezon Avrupa'da istediğimiz sonuçları alırız...
Fb li arkadaşlarıma geçmiş olsun. Denizli maçı bittiğinde ve biz şampiyon olduğumuzda 1 saat kadar süre içinde ben inanamadım kendimi rüyadayım sandım :) ama çok şükür ki gerçekmiş :) gerçekten harika bir şampiyonluk bu...:)
crazy_aslan
22.Mayıs.2006, 23:32
arkadaslar sunuda söyleyecegim.malatyasporun baskani hikmet tanriverdi(yanlis yazmis olabilirim)denizlinin son iki macinin tekrarini istedi,tff bu konuyu düsünüyormus bu konuyu biraz aciklarmisiniz,bu konu hakkinda ne kadar gerceklik payi var söyleyebilirmisiniz.
Jesus_FB
22.Mayıs.2006, 23:41
arkadaslar sunuda söyleyecegim.malatyasporun baskani hikmet tanriverdi(yanlis yazmis olabilirim)denizlinin son iki macinin tekrarini istedi,tff bu konuyu düsünüyormus bu konuyu biraz aciklarmisiniz,bu konu hakkinda ne kadar gerceklik payi var söyleyebilirmisiniz.
her sene düşen takımlar buna benzer isteklerde bulunuyor zaten
böyle bir karar mümkün değil crazy aslan... biz 2005-2006 nın şampiyonuyuz. Buda değişemez. Tarık abi ninde dediği gibi küme düşen takımlar zaten hep böyle isteklerde bulunuyor ....
nart_susruko
23.Mayıs.2006, 00:20
Samsun Milletvekilini yapmaya çalıştığı gibi "Bu sene küme düşme kaldırılsın" :D
crazy_aslan
23.Mayıs.2006, 00:35
arkadaslar beni bilgilendirdiginiz icin cok tesekkür ederim sonucta brasi türkiye ne olur ne olmaz demi:)
bence galatasarayın şampiyonluğunun en büyük nedeni oynayan oyuncularının genelinin gerçek hayatta da koyu galatasaraylı olması ve yabancılarının (heinz hariç) yürekli olmasıdır...
Selman Ozturk
23.Mayıs.2006, 02:42
Gerçekten tarih böyle bir mücadeleye bir daha tanık olur mu bilmem ama tek kelimeyle mükemmel bir lig izledik bu sene. Gerek Fenerbahçe gerekse Galatasaray son ana kadar mücadele verdiler. Her iki takıma da tebrikler.
By_aBuNis
23.Mayıs.2006, 02:48
galatasaray'1 kutlar1m ben b1r fenerl1 olarak sans1zm1 degerlend1remed1k gs daha 1y1 degerlend1rd1 tebr1k eder1m avrupada her 1k1 tak1m1m1zada basar1lar d1ler1m 1nsallah basar1 olurlar :):)
e_mali
23.Mayıs.2006, 09:48
Tebrikler GS.
Burak Duran
23.Mayıs.2006, 10:32
Şampiyonuz!! foruma uzun süre sonra ilk msj buraya atılır herhalde :D:D
TüMeR_yAğıZ
23.Mayıs.2006, 13:21
uzun zaman olmuştu.galatasarayın şampiyonluğu hayırlı olsun.iki takımıda tebrik ederim.
walla sevincimizi burda yaşayamadık ... her yerde yaşadık burda yaşayamadık ...
sorsecret
23.Mayıs.2006, 13:28
bu şampıyonluk hakkatten futbolcuların hakkıydı.çok çalışıp didindiler ALLAH ta bunu boşa çıkarmadı.hepimize hayırlı olsun.GS ŞAMPIYON.......
aberkay37
23.Mayıs.2006, 15:56
sonuna kadar hakettik ve şamiyonluğu aldık.
ronaldinho34
23.Mayıs.2006, 16:13
Yaw şampion olunca "Karşı" takımlar hemen parasızlığımızı söylüyolar.Ama biz uefa kupasınıda böyle zor şartlar altında aldık dimi ama
comandante
23.Mayıs.2006, 16:56
bi şampiyon olduk 3 gün okula gidemedim,forum kapalıydı...eee nerde kutlayabildim ki yani bişi anlamadım:D
süper bi geceydi.kendimi sitenin ana caddesinde buldum.10 metre bayrak açtık herkes altından geçti arabayla.terden ölüyordum eve geldim uyumaya.babam yataktan çıkardı kal floryaya...dışarı bi çıktık 16 araba konvoy.önmde dayım.(denizli maçı sattı diyen ahmak.meğer yemiş beni)floryaya gittik bne pencereden inmedim.haliyle sabah bi kalktım orhan gencebay gibiyim.boyun kımıldamıyo.belden dönüyorum.mükemmel bi geceydi...
tabi sevinenin olduğu gibi üzülenler de olacaktı...fenerbahçeli futbolcuları tebrik ediyorum sonuna kadar dişediş mücadele oldu.ama maalesef tek taraf gülecekti.ayağına sağlık 18 takımın da..
dnz498
23.Mayıs.2006, 17:09
kızılay meydanındaydım bende güvenparkta zevkten dört köşeydik hepimiz ankaralılar bilir ankaralı aslanların mekanı karanfil sokaktır tam bir cümbüş vardı hele son o 16 dakika ölüyoduk hepimiz zaten sinirden ağlayanlar şapiyonluğu erkenden kutlamaya başlayanlar herkes bi alemdi güzeldi bir an kendimi kaybetmişim oturmuş kafamı ellerimin arasına almış kalmışım öylece taki millet bitti diye haykırana kadar hayatımda yaşadığım en anlamlı şampiyonluklardan birisiydi kutlamasıda ona göreydi tabi :D yüzlerce kişi sokaktaydık çok güzeldi çok zevkliydi ŞAMPİYON GALATASARAY
Frank_Castle
23.Mayıs.2006, 19:56
staddaydım daha ne olsun ..
kabus gibi 15 dakika, rüya gibi bir gece
Gravity
23.Mayıs.2006, 20:05
Ben de stattaydım. Bir daha böyle bir gün yaşanamaz.
nart_susruko
23.Mayıs.2006, 20:06
Telegoldeki fasıl da bayağı güzeldi...:D
M.Scofield
23.Mayıs.2006, 21:34
aziz yıldırım istifa yaprak yine gündemi değiştirdi bu hafta herkez onu konuştu
meddah
23.Mayıs.2006, 21:35
staddaydım daha ne olsun ..
kabus gibi 15 dakika, rüya gibi bir gece
Hani sen Blind Guardian konserine gidiyordun :)
Jesus_FB
23.Mayıs.2006, 22:51
Blind guardian sarmamış galiba :D
aziz yıldırım istifa yaprak yine gündemi değiştirdi bu hafta herkez onu konuştu
gündemler değişir ama şampiyonlar ve tarih değişmez ;)
Frank_Castle
24.Mayıs.2006, 15:28
gitmedim, iyi ki gitmemişim.. şampiyon olur muyuz diye kumar oynadım, ve tuttu.. ne blind guardianı ya bırak ya ..
Herkes hayatının dersini aldı bu şampiyonlukla.Bu gurur,şeref,haysiyet ve sadakatin endüstriyel futbola karşı kazandığı bir zaferdir! hayatım boyunca o gece yaşadığımız duyguları;futbolcu,taraftar ve yöneticilerimizin yüzü ile rakibin yüzünü asla unutmayacağım ve unutturmayacağım.
Medyayı kınamaktan,aşağılamaktan bıktım ama zorla kaşınıyorlar.5 dakika şampiyonluğumuz 2 saat ise fener konuşuluyor,bu kadar olmaz.başta atv olmak üzere,star,kanald,show,trt,skytürk.sadece geçen salı gecesi habertürkteki şeref tribünü beğendim ve tebrik ediyorum.medyaya yakışabilecek tek programdı.zerre de umrumda değil açıkçası biz şampiyonluk sevincimizi yaşayalım,medya da fenerlileri uyutmaya devam etsin.
VoLkaN BaROs
26.Mayıs.2006, 00:04
Bu konudan ben de rahatsızım, Şampiyondan çok Fenerbahçe konuşuluyor medyada. Tabi fenerin bu akıllı stratejisi sayesinde. Aziz yıldırım istifa etmesieydi gayet iyi biliyordu ki Galatasaray'ın programları daha çok yapılacak, fenere daha çok yüklenilecek. Fakat istifa ederek yine ilgileri üzerine çekti.
Onun için istifa etmiş etmemiş önemli değil açıkcası, zira kendi adamını başkan seçtirip kulübü yönetmeye devam edecek nede olsa...
Herkes hayatının dersini aldı bu şampiyonlukla.Bu gurur,şeref,haysiyet ve sadakatin endüstriyel futbola karşı kazandığı bir zaferdir! hayatım boyunca o gece yaşadığımız duyguları;futbolcu,taraftar ve yöneticilerimizin yüzü ile rakibin yüzünü asla unutmayacağım ve unutturmayacağım.
Medyayı kınamaktan,aşağılamaktan bıktım ama zorla kaşınıyorlar.5 dakika şampiyonluğumuz 2 saat ise fener konuşuluyor,bu kadar olmaz.başta atv olmak üzere,star,kanald,show,trt,skytürk.sadece geçen salı gecesi habertürkteki şeref tribünü beğendim ve tebrik ediyorum.medyaya yakışabilecek tek programdı.zerre de umrumda değil açıkçası biz şampiyonluk sevincimizi yaşayalım,medya da fenerlileri uyutmaya devam etsin.
enesao
26.Mayıs.2006, 00:15
Bu konudan ben de rahatsızım, Şampiyondan çok Fenerbahçe konuşuluyor medyada. Tabi fenerin bu akıllı stratejisi sayesinde. Aziz yıldırım istifa etmesieydi gayet iyi biliyordu ki Galatasaray'ın programları daha çok yapılacak, fenere daha çok yüklenilecek. Fakat istifa ederek yine ilgileri üzerine çekti.
Onun için istifa etmiş etmemiş önemli değil açıkcası, zira kendi adamını başkan seçtirip kulübü yönetmeye devam edecek nede olsa...
volkan abi aynen katiliyorum sanaa...
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 13:44
20 : 45 Denizli il trafık kodu ( 20 ) Manisa il trafik Kodu ( 45 ) al Sana
20 : 45 Tesadüf Böyle olur :))
Adnan polat büyük adamsın wesselam.
Maymuncuk
26.Mayıs.2006, 16:42
Maçtaydım şampiyon olduğumuz gün.. son 16 dk 16 gün hatta sene gibi geçti..
Ama şampiyon olduk. Doğrusunu söylemek gerekirse Fenerbahçeli futbolculara ve taraftaralara üzüldüm ama yönetime sevindim ;)
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 22:08
Bende maçtaydım :) mutthiş atmofserdi yahu İnşallah Seneyede Aynı sevıncı yaşarız
apaydin2148
01.Haziran.2006, 03:18
Kutlarım Galatasaray'ı.
Bütün yazışmalar sevgi, saygı çerçevesinde olsun, buna dikkat etmenizi rica ediyorum herkesten..
ABOO sürekli Galatasaray'ın kesinlikle şampiyon olamayacağını,Gerets'in takımlarının 2.devrelerde düşüşe geçtiğini iddaa ediyordun
tüm forum olarak bi açıklama bekliyoruz:D
bide aklıma gelmişken atalarımızın bi sözü vardı:büyük lokma ye ama büyük laf konuşma
Laz_Asker_61
01.Haziran.2006, 15:35
aboo siteye uğrar da görürse açıklama yapar herhalde