View Full Version : Orduspor ile Fiorentina arasında iş birliği
TR.CaPTaiN
10.Şubat.2011, 18:58
Orduspor'un Serie A ekiplerinden Fiorentina ile işbirliği konusunda anlaşma sağlayacağı duyuruldu.
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Kulübü'nün, İtalyan kulüplerinden renktaşı AC Fiorentina ile işbirliği konusunda anlaşma sağlayacağı bildirildi.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, her iki kulübün renklerinin mor-beyaz olduğu hatırlatıldı.
Orduspor kulübünün önemli bir işbirliğine hazırlandığı belirtilen açıklamada, ''İtalya'nın mor menekşesi AC Fiorentina ve Türkiye'nin mor menekşesi Orduspor Kulübü önemli bir işbirliğine imza atıyor. Çarşamba günü Floransa'ya gidecek olan kulüp başkanı Nedim Türkmen ve projeyi gerçekleştiren başkan danışmanı Necmettin Çelikhan, AC Fiorentina CEO'su Sandro Mencucci ve sportif direktör Pantaleo Corvino ile buluşup beraber hem maç seyredecekler hem de işbirliğinin imzalarını atacaklar'' denildi.
Açıklamada, yapılacak anlaşmanın A takımların sezon başı açılış maçını İstanbul'da yapmaları, AC Fiorentina A takım oyuncularının kiralık, satın alma opsiyonu ile Orduspor'a verilmesi, altyapı teknik adamlarının bilgi alışverişi, AC Fiorentina'nın oyuncu izleme ve transfer politikalarını aktarması, Orduspor altyapı sporcularının AC Fiorentina kulübünde eğitim alması, her iki takım ürünlerinin taraftar mağazalarında satışa sunulması, işbirliği için özel ürünler üretilmesi ve satışa sunulması, işbirliğinden doğacak gelirin belirli bir kısmının hayır kurumlarına bağışlanması konularını içerdiği kaydedildi.
AA
maNga 33
10.Şubat.2011, 19:00
bu çok iyi olmuş
RaSenGan
10.Şubat.2011, 19:02
Trabzonla Barcelona'nın renkleri de aynı burdan görüp anlaşmazlar inşallah :icon_smile:
DaveJones
10.Şubat.2011, 19:03
Harika bi anlaşma yapmış Ordu. Helal olsun valla.
Lucas Neill
10.Şubat.2011, 19:04
Eskisehir'le Milan arasinda da vardi sanirim böyle bi görüsme ama anlasamadilar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 19:06
Olursa süper olur :) Tebrikler Orduspor...
ozaniel
11.Şubat.2011, 02:41
Gerçekleşip uygulamaya konulursa Ordu'ya çok faydası dokunur.
Revolution
12.Şubat.2011, 00:01
Su içmek için mutfağa gittim döndüğümde türkiyeden futbol'a bastım ve "Ordu ile Fiorentina arasında iş birliği"ni görünce dedim eyvahlar olsun Fiorentina'ya da mı ergenekoncu diyorlar, sonra kendimden utandım :zuhaha
El Barto
12.Şubat.2011, 00:04
Ordu ile Fiorentina diye görünce bildiğin ordu sandım töbe töbe. :)
Başlığı Orduspor yaptım.
Revolution
12.Şubat.2011, 00:05
Başlığı Orduspor yaptım.
Yalnız değilmişim :)
BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 00:21
Başlığı Orduspor yaptım.
Askerliğin Bayağı Etkisi Olmuş Emre:p Kurtulamamışın Hala:n:
C h A o S
12.Şubat.2011, 00:56
Vay be Orduspor'uma bak sen.Gidip Fiorentina ile iş birliği yapmış.Jovetic'i felan kiralarlar mı acaba?:p
Emurafu
18.Şubat.2011, 16:27
Dalla Turchia: collaborazione tra Fiorentina e il club Ordusport
11/02/2011
La Fiorentina firmerà la prossima settimana un accordo di collaborazione con il club turco Ordusport. Secondo quanto riportato dal comunicato sul sito ufficiale della squadra turca, nell'accordo saranno comprese una partita all'anno da giocare a Istanbul e agevolazioni per l'acquisto o la cessione di giocatori. Inoltre i prodotti ufficiali di entrambe le squadre saranno in vendita nei negozi e verranno organizzate alcune iniziative a scopo benefico. Mercoledì prossimo il Presidente della squadra Nedim Türkmen arriverà a Firenze per siglare la collaborazione alla presenza di Corvino e Mencucci. La società attualmente è prima in classifica nel campionato Bank Asya League 1 in Turchia (la Serie B italiana) e ha in comune con la società gigliata il colore viola della maglia.
F.C.
http://www.fiorentina.it/notizia.asp?IDNotizia=92697
Emurafu
18.Şubat.2011, 16:29
İtalyanın mor menekşesi AC Fiorentina ve Türkiye’nin mor menekşesi Orduspor Kulübü önemli bir işbirliğine imza atıyor.
Çarşamba günü Floransa’ya gidecek olan Orduspor Kulübü Başkanı Dr. Nedim Türkmen ve Projeyi gerçekleştiren Başkan danışmanı Necmettin Çelikhan, AC Fioretina CEO’su Sandro Mencucci ve Sportif Direktör Pantaleo Corvino ile buluşup beraber hem AC Fiorentina & Inter Milan maçını seyredecek hem de işbirliğinin imzalarını atacaklar.
Anlaşmanın içeriğinde;
- A takımların sezon başı açılış maçını İstanbul’da yapmaları
- AC Fiorentina A takım oyuncularının kiralık satın alma opsiyonu ile Orduspor’a verilmesi
- Altyapı teknik adamlarının bilgi alışverişi
- AC Fiorentina’nın oyuncu izleme ve transfer politikalarını aktarması
- Orduspor altyapı sporcularının AC Fiorentina kulübünde eğitim alması
- Her iki takım ürünlerinin taraftar mağazalarında satışa sunulması
- İşbirliği için özel ürünler üretilmesi ve satışa sunulması
- İşbirliğinden doğacak gelirin belirli bir kısmının hayır kurumlarına bağışlanması konularını içeriyor
1926 yılında kurulan AC Fiorentina maçlarını 47.000 kapasiteli Artemio Franchi stadyumunda oynamaktadır, AC Fiorentina 2 defa Serie A, 6 defa İtalyan kupasını, 1 defa İtalya Süper Kupa ve 1 defa da UEFA Kupası şampiyonlukları elde etti.
Sezona Süper lig hedefi ile başlayan Orduspor, sportif anlamda Bank Asya 1. liginde lider konumunu sürdürürken aynı zamanda yaptığı işbirliği ile Spor Toto Süper Lige idari ve vizyonel anlamda da hazır olduğunu gösteriyor.
Orduspor.org.tr.
Emurafu
18.Şubat.2011, 16:30
Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen İtalya’ da
Orduspor Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen, kardeş kulüp anlaşması için İtalya’ ya gitti.
İtalya’ ın mor menekşeleri Fiorentina’ ya konuk olan Başkanımız önümüzdeki günlerde konu ile ilgili geniş çaplı açıklama yapacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Orduspor Kulübü
http://img408.imageshack.us/img408/6356/37037614.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/7475/96428696.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/2707/47618547.jpg
Orduspor Avrupa’ya açılıyor”
Türkmen İstanbul’da bir 3. Lig takımını pilot takım yapmayı düşündüklerini söylerken,“İstanbul’da inanılmaz bir potansiyel var. Bunu düşünerek amatör takım hatta 3. Ligde mücadele eden bir takımı pilot takım yaparak buradan gelecek olan futbolcuları Orduspor’a kazandırmayı planlıyoruz. Oluşturacağımız bir ekip Fransa ve Belçika’da genç futbolcuları izleyecek.
Emurafu
18.Şubat.2011, 16:34
Resmi Siteye İngilizce Dil Eklendi
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, ayrıca Dünya Kulübü olma yolunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, sportif ve kurumsallaşma projelerinin yanı sıra küçük gibi gözüken önemli ayrıntılara da dikkat ettiklerini belirtti. Bu amaçla Orduspor Resmi Web Sitesine İngilizce dil seçeneğide eklediklerini belirten Nedim Türkmen, AC Fiorentina ile yapacakları anlaşmanın ardından Orduspor'un adının daha fazla duyulacağını ve Orduspor'un yurt dışında tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bu özelliği Resmi Web Sitesine kazandırdıklarını belirtti.
Orduspor Kulübü Bank Asya 1.Lig'de yer alan 17 kulüp içerisinde Resmi Web Sitesinde aktif olarak "İngilizce" dil seçeneği bulunduran ilk ve tek kulüp olurken, Süper Lig'de yer alan kulüpler içerisinde de resmi web sitesinde Türkçe dışında farklı dil seçeneği bulunduran 7 takım bulunuyor
Başkan iyi şler yapıyor,Busene Yeni alt yapı tesisi kuruldu,İstanbulda Ordu futbol okulu kuruldu,Taraftar kart,Flexi kart porjesi oldu.Bir kaç tesis projesi daha varnış..Başkanın hedefi süperlige çıkınca asansör takım olmamak..İnşallah bu sene süper lige çıkacağız..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 17:57
Orduspor gerçekten iyi işler yapıyor...
Güzel bir haber. Özellikle kiralık oyuncu yollanması Orduspor için süper olur. Pliot kulüp gibi.
Fearless Coward
19.Şubat.2011, 13:28
Orduspor özellikle Süper Lig'e çıkarsa bu anlaşma çok işlerine yarayacak.
KaRaBükLü KraL
19.Şubat.2011, 14:01
Arkadaş herkes renktaşı ile kardeş oluyo.Bizde Barca ile kardeş klüp anlaşması yapalım:zuhahaBelki Messi'yi falan kiralarlar:n::n:
Sarı-Kırmızı lecce var ümütüm.Onla olun siz:n:
KaRaBükLü KraL
19.Şubat.2011, 14:05
Sarı-Kırmızı lecce var ümütüm.Onla olun siz:n:
Olur onlara BAM'ı veririz:zuhaha.Yanlış mı anladın bu arada ben Karabükspor'u kastediyorum:)
Rick Nelson
20.Şubat.2011, 00:31
Barça ile yaparsak çok iyi olur hea :D
Olur onlara BAM'ı veririz:zuhaha.Yanlış mı anladın bu arada ben Karabükspor'u kastediyorum:)
Hee ben GS anladım:D Bologna olmazmı Marco Di Vaio var:zuhaha
Redrum
20.Şubat.2011, 00:49
Erciyesspor ile Inter arasında da vardı zamanında (:
Addolorato
20.Şubat.2011, 00:57
Ordu Süper Lig'e çıkarsa seneye Mutu gelir o zaman..
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 00:58
Bizde o zaman Racing Santander'le bir anlaşma yapalım :D ayrıca Ordu,Süper Lig'e çıkarsa Mutu gelir Eralp'ın dediği gibi.
Redrum
20.Şubat.2011, 01:03
Ordu Süper Lig'e çıkarsa seneye Mutu gelir o zaman..
Bir Alex değil..
Emurafu
28.Şubat.2011, 17:34
''MARATON TRİBÜNÜ YENİDEN YAPILACAK''-
Öte yandan üstünün kapatılması amacıyla taraftarlara kapatılan maraton tribünün yapılan çalışmalar sonucunda oldukça eski bir yapıya sahip olduğunu tespit ettiklerini bildiren Nedim Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:
''Maraton tribünü 40 yıl önce yapılmış ve hiçbir şekilde kaliteli demir kullanılmadan inşa edilmiş. Bu yüzden yapılan çalışmalar neticesinde buranın yıkılarak yeniden yapılmasına karar verildi. Bu konuda AK Parti Ordu Milletvekili Sayın Enver Yılmaz'dan destek aldık. İnşallah burayı yıkarak yerine 10 bin kişilik iki katlı bir tribün yapacağız. Daha sonra üzerini kapatacağız. Şimdiden camiaya hayırlı olsun.''
AA
Bu hafta maratona taraftar alınmamışdı.İncelemeler yapılmış yıkılacakmış..İnşallah sezon sonu beklenir..evimizde samsun,,mersin maçları olacak.
Varonil
28.Şubat.2011, 18:03
Bu Orduspor'a Süper Lig yakışır cidden.Umarım çıkarlar bu sene.