Log in

View Full Version : Iverson Atlanta Alemlerinde

vego
11.Şubat.2011, 02:18
Tedavisi için ülkesine dönen Beşiktaş Cola Turka'nın süper yıldızı Allen Iverson, gece hayatına dalmış durumda...

http://www.sporx.com/img/3/2010-2/iverson_w.jpg Beşiktaş Cola Turka'nın ABD'li yıldızı Allen Iverson, tedavisi için gittiği ülkesinde, gece hayatına geçiş yapmış durumda.

Nbamodasi.com'un haberine göre, 28 Ocak'ta Atlanta'da Cream Ultra Lounge’a giden "The Answer" lakaplı oyuncu, arkadaşlarıyla eğlendi.

Aynı zamanda bu şehirde yaşayan süper yıldıza, NFL oyuncusu Chad Ochocinco ve aktrist Megan Good'un da eşlik ettiği öğrenildi.

http://www.sporx.com/img/2011/02/10/allen_iverson-475.jpg

Geçtiğimiz günlerde, doktorların yaptığı tetkikler sonrası, ameliyat yerine ilaç tedavisi ile, sağ bacağındaki lezyonun tedavi edilmesine kararverilmişti.

Bu süreçte doktorların, mutlak surette dinlenmesini söylediği 35'lik yıldızın, kendisine iyi bakması durumunda Mayıs ayında parkelere dönebileceği ifade edilmişti.

sporx

Zaten evde oturacağını hiç düşünmemiştim:D:D

yaman76hakanFB
11.Şubat.2011, 09:01
Ohaaaa yani. Iverson hayatının her döneminde eğlendi, en iyi günlerinde de, en kötü günlerinde de! Bunu bile haber yapan medyaya diyecek birşey bulamıyorum. Bunlar Amerika'da gazetecilik yapsa açlarından ölür. Bana eğlenmeyen, gece sokağa çıkmayan bir tane NBA oyuncusu söyleyin?

DenizlispoR
11.Şubat.2011, 11:42
Sanırım kimse şaşırmadı :D :D :D .

ForsakeN
13.Şubat.2011, 19:56
Hala alışamadı bizim gazeteciler şu olaylara.

Zekirdek
13.Şubat.2011, 20:08
Ne olacak ki. Adam uzun süreli sakatlandı. Oturup ağlasın mı? Gezecek tabikide.

BaGa TaRKaN
13.Şubat.2011, 20:15
Atlanta Zaten Amerika'da Oklahama ile Beraber Siyah İnsanların Yoğunlukta Olduğu Yer ve de Adamlar Tutkularıyla Yaşar.

Volkan Şen
13.Şubat.2011, 20:46
Atlanta Zaten Amerika'da Oklahama ile Beraber Siyah İnsanların Yoğunlukta Olduğu Yer ve de Adamlar Tutkularıyla Yaşar.

Abi iyi biliyon galiba oraları :n: gitmişliğin varmı. :D

KaPaLı
13.Şubat.2011, 23:10
Müdavim Mehmet abi siz bilmiyosunuz :n:

Gezecek tabi adam. Ne yapacaktı yas mı tutacaktı.

RaSenGan
13.Şubat.2011, 23:18
Adamın tedavi şekli böyle demek :icon_smile: