Log in

View Full Version : Sergen için de yürüyecekler

mgungor
22.Mayıs.2006, 18:45
F.Bahçeli taraftarların başkan Aziz Yıldırım’ın göreve dönmesi için yaptığı yürüyüşten sonra Beşiktaşlı taraftarlar da Sergen Yalçın’ın kulüpte kalması için yürüyüş yapılmasını kararlaştırdı. Sergen’in Beşiktaş için önemli bir değer olduğunu ileri süren kongre üyesi Aydın İzgeç, "Kongrelerde F.Bahçeli, G.Saraylı taraftarları kongre üyesi yapanlar alt yapıdan yetişen Sergen gibi yıldıza sahip çıkmak zorunda" diyerek yürüyüşe destek verdi.
22.05.2006

Kaynak : Hürriyet

enesao
22.Mayıs.2006, 18:49
bence sonuna kadar haklılar...

Selman Ozturk
22.Mayıs.2006, 21:54
Galatasaraylılar da spor olsun diye yürüyeceklermiş :n::n::n: Bugünlerde yürümek çok moda galiba :n:

enesao
22.Mayıs.2006, 21:55
Galatasaraylılar da spor olsun diye yürüyeceklermiş :n::n::n: Bugünlerde yürümek çok moda galiba :n:
heheh :D :D ilahi selman abi :D

ibo
22.Mayıs.2006, 21:55
:D evet yürümek moda oldu bu sıralar :) ama bence yanlış bir şey. hocanın kararlarına karışmamak lazım bırakalımda hangi oyuncuların gidip kalacağına bari onlar karar versinler...

Berkaiser
22.Mayıs.2006, 22:22

Yürümek için bahaneye ne gerek var?Maksat spor.:D

crazy_aslan
22.Mayıs.2006, 23:26
Galatasaraylılar da spor olsun diye yürüyeceklermiş :n::n::n: Bugünlerde yürümek çok moda galiba :n: harikasin demirhan abi cok anlamli ve güzel bir espri.seninde dedigin gibi son zamanlarda yürümek moda oldu yakinda trabzonsporda teknik direktör bulmak icin yürüyüs yapar:D(sakin sözümü yanlis anlamayin bunlar tamamen bir espridir,yoksa trabzon ülkemizdeki 4.takimdir)

ha bu arada trabzonsporda ülkemizdeki en güclü 4. takimdir demek istedim

LaKe
22.Mayıs.2006, 23:54

:D :D :D :D :D :D :D :D

Evet yürümek moda ama madem herşey için yürünüyor, sergen içinde yürünsün bare :D haklı bir yürüyüş çünkü

nart_susruko
23.Mayıs.2006, 00:14
"Taraftarız biz çekeriz cefa
............. bizi bırakma"
sloganı yine başladı:D

not: boşluğa görevini bırakmasını istemediğiniz kişinin ismini-cismini yerleştirin...:D

10_Osmanozc
23.Mayıs.2006, 00:47
Hey gidi Trabzonspor'umun devrimci taraftarı örnek oldunuz ya helal olsun size:)
Ben de giderim Sergen BJK'de bırakmalı.

paco
23.Mayıs.2006, 02:33
bencede bu olay çok saçma ......
o zaman ben burdan arkadaşları ayarlıyım galatasaray forması giysinler ve yürüş yapsınlar beni takıma aldırsınlar ... hoca istemiyorsa bir futbolcu takımda kalamaz sonuçta futbolcular baya para alıyorlar ... zamanında taraftar baskısıyla nouma takıma geri getirildi ve sonuç ortada ....

Burak Duran
23.Mayıs.2006, 10:54

ötesi yalan :) bunun üstüne yorum yapılmaz herhalde

Koray Düşova
23.Mayıs.2006, 11:43
Sergen Beşiktaş'ta kalacağını öğrendim,yürüyüş formaliteden olacak veya haberleri yok...

nic-39
23.Mayıs.2006, 21:12
walla ben bıle gıderım bı fenerlı olarak buuruyuse...sembol olmus oyunculara bjk cogu zaman sahıp cıkmadı ama bu sefer cıkmalı...bence tumer ıcın harcadılar sergeni...

paco
24.Mayıs.2006, 04:20
bence sonuna kadar haklılar...

ya nasıl haklılar anlamıyorum zamanında sergen bjk yi bırakıp gitmedimi ... giderken ben profesyonelim dedi .... ee bjk kulübü prof. değil mi onlarda gayet normal bir oyuncusunu istemiyebilir ... bunun için yürüyüşe ne gerek var ... bişey moda oldumu gidiyor ...