View Full Version : Bilgehan Demir geri dönsün mü?
mehmetd
14.Şubat.2011, 15:52
Fox tv de Smack down ve Raw'ı sunan Bilgehan Demir Fox'tan istifa etti ve yerine 2 sunucu sunuyor artık bu programları. Fakat işin açıkçası ben sunumları hiç beğenmedim ( Sheamus'a Şehmuz demek annemi bile güldürdü örneğin ) ve artık programı sessiz izliyorum yani programın açılması ile sesi kapatıyorum.Bu yüzden bu konuyu açtım. Ben ya Bilgehan geri dönsün,ya başkası sunsun yada İngilizce den çevrilsin istiyorum.(bu 2 h. olmasın da)
Yorumlarınızı Bekliyorum.
IcedEarth
14.Şubat.2011, 18:51
Eskiden Flash TV'de Güreş Keyfi diye bir program vardı.. Onu sunan 2 eleman çok iyiydi, keşke onları getirseler..
Addolorato
14.Şubat.2011, 18:59
Eskiden Flash TV'de Güreş Keyfi diye bir program vardı.. Onu sunan 2 eleman çok iyiydi, keşke onları getirseler..
Aynen onlar işi dalgaya vuruyorlardı çok eğlenceliydi onlarla izlemek..
mehmetd
15.Şubat.2011, 17:29
bu programın bir 10 sene evveli flash ta yayınlanıyordu zaten,o zaman annemin favorisi goldberg, rey misterio nun jr. zamanı, sting,diamond dallas page falan vardı.keşke onları yayınlasalar tekrar.
bu konuyla ilgili olarak ta; saçma saçma laflar edip sinir bozacaklarına bence bi ingilizce bilen çevirmen koysalar bence şundan daha iyi olurdu en azından.
bilgehan gelmez ya da bi değişiklik olmazsa sessiz izlicez artık.