Log in

View Full Version : Beşiktaş - D.Kiev [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç]

TR.CaPTaiN
14.Şubat.2011, 16:25
http://i53.tinypic.com/2d9sntd.jpg

GodfatheR
14.Şubat.2011, 16:52
Burası çok farklı bir platform. Ligde ki kötü skorların burayı etkiyeceğini düşünmüyorum. Umarım Schuster biraz kontrollü bir takım çıkarır.

Tarih tekerrür eder umarım. 3-1 Beşiktaş.

eXcitinG
14.Şubat.2011, 16:56
GöreLim bakaLım gerçekten ne kadar güçLüsün Beşiktaş.

titates1
14.Şubat.2011, 16:59
Hiç hafife alınacak bir takım değil , orta sahalarında çok kuvvetli isimler var vukojevic , ayila yussuf

gibi , oyuncu bazında baktığımızda beşiktaş üstüne bile gözükse dinamo kiev daha takım olmuş

ayrıca beşiktaşın çok büyük defansif zaafiyeti var ve kievin forvetleri ciddi anlamda üst düzey

burada alınacak skorla tur kopartılabilir öbür türlü zor görüyorum

leventb12
14.Şubat.2011, 17:00
Bjk Bitirir. 6-0

Universal
14.Şubat.2011, 17:03
Beşiktaş'ın en büyük avantajı rakibin uzun süre maç yapmaması. En büyük dezavantajı ise Schuster. Sonuç Beşiktaş kaybeder. Umduğum kazanır.

GodfatheR
14.Şubat.2011, 17:08
En merak ettiğim konu Bay Takıntı elinde ne varsa yine ilk 11 de mi kullanacak.

Lucas Neill
14.Şubat.2011, 17:28
Bjk'nin defansi bu macta saglam oynarsa rahat kazanir cünkü hücumlari cok iyi ama savunma kötü olursa galip geleceklerini sanmiyorum.

Rehavi
14.Şubat.2011, 17:46
Umarım;

Hakan
Hilbert-Sivok-Toraman-İsmail
Aurelio
Guti-Ernst
Q7-Almeida-Bobo

onbiriyle çıkar sahaya iki maçta da... Ama görünüşe göre,

Hakan
Ekrem-Sivok-Toraman-İsmail
Aurelio-Guti
Hilbert-Nobre-Q7
Almeida

onbiriyle oynayacak...

İki kadro da avantajlı bir skor almaya yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Şubat.2011, 18:54
Evet ligde kötü performansımız var fakat Avrupa'da durum farklı. Evimizde 3-1 kaybettiğimiz Porto maçında bile o kadar eksiğe rağmen takır takır top oynamıştık. Tahminimce 2-0 kazanıp tur için avantajlı bir skor elde ederiz...

anilton
14.Şubat.2011, 20:21
Tarihin en iyi kadrosunu kuran Beşiktaş,Karabük maçında(son 15 dk hariç) ve Ankaragücü maçında izlediğim en kötü performanslardan birisini sergiledi.21. hafta sonunda galibiyet sayın mağlubiyet sayından sadece 2 fazlaysa burada net bir başarısızlık vardır.Ve bu görüntü ortadayken Schuster'in maç sonlarında dalga geçer gibi açıklamalar yapması ise en garip olanı.

Bu maçın atmosferi bambaşka olacaktır.Takım tüm gücüyle Avrupa Ligine konsantre olmak zorunda.Aksi taktirde -yönetimin olumlu açıklamalarına rağmen- Schuster'in başı ağrıyabilir.

Kiev'in uzun süredir resmi maç yapmaması bizim açımızdan avantaj olarak nitelendirilebilir.Ancak takım yapısı itibariyle Schuster'in Beşiktaş'ına çok ters gelen bir ekip Kiev.Neyse ki büyük olarak adlandırılan maçlarda(derbiler ve Avrupa) daha kontrollü bir taktik benimsiyor.Gol yemeden alınacak her türlü galibiyet turu geçme adına büyük avantaj olacaktır.

--------------------------------------Hakan----------------------------------

Hilbert--------------------Sivok-----------Ferrari-----------------İsmail

------------------------------------Aurelio----------------------------------

--------------------------Guti-----------------Ernst------------------------

Quaresma-----------------------------------------------------------Bobo

----------------------------------Almeida-----------------------------------

Toraman'ın giderek düşen performansının ve çirkinleşen futbolunun -istediklerini yapamayınca sinirinden sağa sola saldırıyor- cezalandırılması gerekiyor.Hazır kontenjan sorunu yokken Ferrari-Sivok ikilisi tekrar denenmeli.

Simao'nun yokluğunda Bobo sol/uzak forvet oynamalı.Bu sayede hem Quaresma'nın ters kanattan keseceği topları değerlendirebilir hemde Almeida'nın indireceği toplarla gol bölgelerine girebilir.Ayrıca Bobo'nun driplingleride fena değildir.Zaten merkezde oynadığı zamanda sürekli sağa sola deplase olan rakip ceza sahası çizgisi ile taç çizgisi arasında top alan bir adam.Defansif olarak İsmail'e katkısı sorun yaratabilir ama sol iç oynayan Ernst bu açığı kapatabilir.

Tribünlerde güzel olacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 15:50
Guti takıma döndü

Sakatlığı nedeniyle Karabükspor ve Ankaragücü maçlarında oynayamayan Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, Dinamo Kiev karşında sahada yer alacak.

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'ne yenilerek haftayı puansız kapayan Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi.
Siyah-beyazlılar, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Fiyapı İnönü Stadı'nda 17 Şubat Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.
Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı geçen Guti Hernandez katılırken, tedavisine Avustralya'da devam edilen Ersan Gülüm, Ankaragücü maçında sol ayak baş parmağına darbe alan İsmail Köybaşı ile dinlendirilen Mehmet Aurelio çalışmada yer almadı. Nihat Kahveci ve Cenk Gönen ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.
Futbolcular antrenmanda, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparken, Ankaragücü maçında forma giyen oyuncular koşunun ardından idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise istasyon çalışmalarının ardından minyatür kale maç yaptı. Kanat çalışmaları ile devam eden antrenman yarı sahada oynanan maçla sona erdi.

NtvSpor

anil luque
15.Şubat.2011, 16:13
Ligde İBB ve Karabük maçlarını geçtim ama Ankaragücü maçında oynanan ruhsuz futbol bence tamamiyle akılların Avrupa'da olduğunun göstergesi. Normali de bu zaten. İBB ve Karabük maçlarından sonra iddiamızı kaybetmiştik.

Kiev teknik kapasitesi çok üst düzey olan bir takım değil. Vukojevic dışında orta sahalarında aklıma öyle aman aman top kullanabilecek bir isim gelmiyor. Yussuf Ayila fizik gücüyle maç içerisinde ön plana çıkan bir isim. Büyük ihtimalle Maestro'yu kontrol altında tutmaya çalışacak. Defansa top almak için geldiğinde Yussuf da onunla birlikte gelirse rakip alanda boşluk doğar bize. He yok gelmez ise bu sefer Maestro rahat rahat oyun kurar. Forvetlerin baskısının O'nu ne kadar az etkilediğini biliyoruz.

İşin can alıcı noktası ise Schuster. Vizyonu büyük maçlarda her zaman kendisinden şüphe edenleri yanıltmıştır. Umarım bu maçta da yine aynısı gerçekleşir.

Ben her ne kadar Toraman'ın performansında düşüklük olsa da oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Kiev kontralarla gol arayacak. Ferrari bu konuda çok sıkıntılı. Mustafa Denizli döneminde oyunu kendi alanımızda kabullendiğimiz için kapı gibi defans diyorduk ki zaten öyle. Rövanşta çok işimize yarar bence Ferrari. Tabi burada alınacak sonuç da önemli deplasmandaki oyun anlayışımız açısından.

Ben her şeyden önce taraftarımıza ve sonrasında futbolcularımıza sonsuz güveniyorum. Büyük ihtimal tribündeki şanslı insanlardan biri olacağım ve Kartalım'ın galibiyetine tanıklık edeceğim. 2-0 gibi bir skorla alırız umarım , Allah utandırmasın..

TR.CaPTaiN
17.Şubat.2011, 15:24
Beşiktaş'ın ilk 11'i!

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Dinamo Kiev ile karşılaşacak Beşiktaş'ın ilk 11'inin Schuster tarafından oyunculara bildirildiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Dinamo Kiev ile oynayacağı maçta sahaya çıkacağı ilk 11'i belli oldu.

Dün akşam takımını kampa alan teknik direktör Bernd Schuster'in bugün maç öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda mücadeleye şu ilk 11 ile çıkacaklarını açıkladı:

Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail, Aurelio, Ernst, Guti, Quaresma, Nobre ve Bobo.

Ayrıca Alman teknik adamın bugün yaptığı toplantıda Dinamo Kiev'in hücum hattını oluşturan Shevchenko, Yarmolenko ve Milevsky'e dikkat çektiği kaydedildi.

Schuster'in bu oyuncular hakkında futbolcularına ayrıntılı bilgiler verdiği ve 90 dakika boyunca bu oyunculara dikkat edilmesini istediği öğrenildi.

DHA

anil luque
17.Şubat.2011, 15:57
Yapma hoca yapma işte bunu niye Nobre niye !!!!!!

Uchiha Itachi
17.Şubat.2011, 16:06
Fark atar, güzel bir galibiyet alırız diyorum.

Fearless Coward
17.Şubat.2011, 16:18
Sahamızda avantajlı bir skor almamız şart.İlk 11'e bakarsak gayet iyi bir kadro var.Ancak neden Nobre oynuyor ki? Almeida 2. yarıya mı saklanıyor acaba?

footballer33
17.Şubat.2011, 16:23
Lige tamamen havlu attık, en büyük hedefimiz UEFA kaldı, şu şartlarda ne kadar imkansız gibi görünse de. Çok zor maç olacak, çok zor günler yaşıyor takım hem kendi içinde hem de saha içinde. Bu turu geçmek bir nebze de olsa kendimize getirecektir bizi. Bizim açımızdan stresi ve gerginliği had safhada olan bir mücadele olacak kesinlikle. Üzülmez-Toraman olayına da tribünde ne tarz bir yaklaşımda bulunulacağını merak ediyorum. Maç sonrasında sevinen taraf biz oluruz inşallah.

anil luque
17.Şubat.2011, 16:24
Kiev savunmasının ortasındaki iki eleman teknik açıdan zayıf fiziki gücü yüksek oyuncular. Yani tam Nobre tarzı forvetleri severler. Dokunduğun anda yerde kalan. Nobre'nin de bu özelliği 20 olduğuna göre bu akşam işimiz iş.

anil luque
17.Şubat.2011, 16:26
Üzülmez-Toraman olayına da tribünde ne tarz bir yaklaşımda bulunulacağını merak ediyorum.

Üzerinde ikisinin de resminin bulunduğu 'SEVİYORUZ SİZİ' yazılı bir pankart hazırlandı abi. Taraftar tepkisi olmayacak yani.

Revolution
17.Şubat.2011, 16:32
Handikap 1 bekliyorum..

footballer33
17.Şubat.2011, 16:34
Üzerinde ikisinin de resminin bulunduğu 'SEVİYORUZ SİZİ' yazılı bir pankart hazırlandı abi. Taraftar tepkisi olmayacak yani.
Evet kardeşim, gördüm. Fotosunu da koyayım hatta.
http://img827.imageshack.us/img827/501/indirl.jpg

anil luque
17.Şubat.2011, 16:37
Eline sağlık abi.

Handikap 1 bekliyorum..

Tüm olumsuzluklara rağmen benim de içimde böyle bir his var açıkçası. Taraftarla birlikte şov yapacağız gibime geliyor. Umarım mahcup olmayız..

Rehavi
17.Şubat.2011, 17:11
Almeida-Bobo yu asla göremeyeceğim galiba :D Neyse Nobre hariç güzel kadro bana göre, belki bir bildiği vardır...

Yalnız Ferrari nin maç eksiği falan sorun çıkarmazda, birde iyi oynarsa, eski günlerdeki gibi falan, tadından yenmez :)

Hugo
17.Şubat.2011, 17:25
Maalesef D.Kiev'in kazanacağını düşünüyorum.

ozaniel
17.Şubat.2011, 17:41
Normalde maç kadroları maçtan bir saat önce açıklanır, Schuster rakibi şaşırtmak amaçlı da kadroyu yanlış söylemiş olabilir. Ama Porto karşısında da böyle bir kadro vardı, Nobre sahte 9 gibi oynuyor, Bobo içe katetiyordu. Quaresma'nın yerine Nihat olmasına rağmen bayağı iyi ataklar yapmıştık.

vego
17.Şubat.2011, 20:51
başlayacak. Maçı Portekizli Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.
İŞTE İLK 11'LER:
Beşiktaş: Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Aurelio, Ernst, Guti, Quaresma, Bobo, Nobre

Dİnamo Kiev: Shovkoskiy, Silva, Vukojevic, Gusev, Eremenko, Yussuf, Almeida, Mikhalik, Shevchenko, Yarmolenko, Milevskiy

HİLBERT SINIRDA
Beşiktaş'ta Dinamo Kiev maçı öncesi Alman oyuncu Roberto Hilbert kart cezası sınırında bulunuyor.

Night_Mare17
17.Şubat.2011, 21:10
Almeida da oynuyor kim oynamıyor

Night_Mare17
17.Şubat.2011, 21:28
Al işte burdan yak 1-0 Kiev önde

EndoplazmiK RetikuluM
17.Şubat.2011, 21:28
Vukojevic kornerden attı. 6 pasta 3 boş Kiev oyuncusu var. Beşiktaş adam paylaşımını iyi yapamadı.

Fearless Coward
17.Şubat.2011, 21:38
Gol ! Quaresma aslanım benim. :D

EndoplazmiK RetikuluM
17.Şubat.2011, 21:40
Bu adamın mevkisini hala çözemedim. :D

garydelgadov
17.Şubat.2011, 21:44
Biraz bakayım dedim maça sonuçta avrupa maçının havası farklı olur diye ama yok arkadaş bu takım yakın gelmiyor bana.Teknik açıdan yetersiz olan ama soldan deli bir herifin kafayı gömüp koşması,içerde Kulüp Buruj gibi sıradan bir takımı yenince şampiyon olmuş gibi sevinen takım benim takımım ya.Saça sapan bir gol yedik yine.Qaresma istekli oynuyor golünü de attı umarım devam eder böyle.İzlemeyeceğim devamını Gutiyi kolunda pazubandla görmek için açmıştım zaten.Umarım Ernst de ikinci kaptan olur.

Nedvedmania
17.Şubat.2011, 21:53
Maçı çevirir Beşiktaş. (inşallah)

Deus Dominus
17.Şubat.2011, 21:57
Ferrari, Hakan, Nobre. Hatta İsmail. Bu oyuncular çok dikkat çekiyor, takımın kalitesine, oyununa ayak uyduramıyor, kısacası yetersizler Beşiktaş için. İkinci yarıda Nobre'yi oyundan alıp yerine Almeida'yı koyar Schuster. Ferrari'yi de gidişata göre Toraman'la değiştirebilir, hiç güven vermiyor savunmada. Topu oyuna sokmada da sıkıntı yaşadı, tabii uzun zamandır oynamamanın getirdiği bir şey de olabilir.

Ziya38
17.Şubat.2011, 22:10
1-2 Dinamo

EndoplazmiK RetikuluM
2. gol geldi. Yine kornerden.

Night_Mare17
Yine kornerden..

Lucas Neill
17.Şubat.2011, 22:13
Türk futbolunun yarasi 10 tane yabanci oyuncu var yine böyle goller yiyoruz 2. golü görmedim ama onu da kötü yemisiz.

Lucas Neill
17.Şubat.2011, 22:15
Hayda Erhan Güven giriyor. Ernst cikti

EndoplazmiK RetikuluM
17.Şubat.2011, 22:16
3. gol geldi. Turu çok çok zor geçer artık Beşiktaş..

Lucas Neill
Yine duran top yine duran top

RaSenGan
Ernst çıktı Erhan girdi ve 3 oldu şaka gibi.

kalemci
17.Şubat.2011, 22:18
küfür edeceğim ceza yiyeceğim şimdi sinirden ferrari aurelio bobo ernst hakan anlamış değilim niye böyleler.

GodfatheR
17.Şubat.2011, 22:20
eyy Schuster söyle bakalım Dinamo Kiev kaç model ? Yoksa 1960 mı?

Takımına zarar vermeye devam ediyor Bay Takıntı.

kalemci
17.Şubat.2011, 22:27
kesinlikle korner bugunu kullanıyor kiev

The.Crow
17.Şubat.2011, 22:28
Valla Schuster felaket Nobre orta sahada top alıyo ne alaka??? Almeida yı almıyor Erhan Güven'i alıyor bu adam harbi bilmiyor işi.

kalemci
17.Şubat.2011, 22:33
ne diyelim bu saatten sonra sevinmek için sevmedik fener maçında tribündeyiz.

El Barto
17.Şubat.2011, 22:34
Maçtan sonra Schuster bahane bulacak ya;

Kiev'liler kornerleri çok iyi atıyorlar olmaz ki.

der kesin.

kalemci
17.Şubat.2011, 22:44
Schusteri destekliyorum seve seve eğer gutiyi q7yi almeidayı simaoyu izlemek istiyorsak desteklemek zorundayız o giderse yerine rızavarı bi adam gelirse başedemez hepsi kaçar gider elimizden. ve Schuster giderse yerine kim gelebilir ki en fazla trapattoni vb.. ve bi sistem oturtmaya çalışıyor bu seneyi artık gözden çıkartıp derbiler ve Türkiye kupasına asılmalıyız.

ForsakeN
17.Şubat.2011, 22:47
Schuster'in maçtan sonra neler söyleyeceğini gerçekten merak ediyorum. Hangi bahanelere sığınacak. Takımda sistem vs. yok. Topu alan gidiyor, topla gidemeyen ileri dolduruyor.

Opss. Kiev penaltı kazandı :(

EndoplazmiK RetikuluM
17.Şubat.2011, 22:49
Penaltı kullanacak Dinamo.

Gusev attı 4-1.

Night_Mare17
17.Şubat.2011, 22:50
Penaltı değildi. !

ForsakeN
17.Şubat.2011, 22:53
Quaresma kırmızı görerek Beşiktaş'ın elenmesini garantiledi.

EndoplazmiK RetikuluM
17.Şubat.2011, 22:53
Quaresma kırmızı gördü. Tur artık çok zor BJK adına.

Fearless Coward
17.Şubat.2011, 22:54
Kiev sahasında kontrollü futbolla bu maçı isterse 0-0 bile bitirir.Bu Ukrayna takımları çok ama çok ters nedense.Q7'nin kırmızısı çok ama çok kötü oldu.

Universal
17.Şubat.2011, 22:55
Geçmiş olsun Türkiye, Avrupa'da artık yok olmuştur. Bitti...

LadroN
17.Şubat.2011, 22:56
Schuster'in maçtan sonra neler söyleyeceğini gerçekten merak ediyorum. Hangi bahanelere sığınacak. Takımda sistem vs. yok. Topu alan gidiyor, topla gidemeyen ileri dolduruyor.

Opss. Kiev penaltı kazandı :(
D.Kiev 60'ların futbolunu oynadı.İsmail Köybaşı Türk milli takımı solbekiyse işimiz çok zor gerçekten.Schuster'in bu sezon sonu gönderileceğini düşünüyorum.

Rick Nelson
Quaresma kırmızı görmeseydi turu alabilirdi belki Beşiktaş , ama maalesef şimdi turu alması mümkün değil.

anil luque
Penaltıdan sonra bıraktım , Q7 niye atıldı ?

Edit. Hemi de direkt görmüş. Vay anam vay. Kupayı alsak da bari seneye Avrupa'ya gitsek.

GebzeLi1907
17.Şubat.2011, 23:00
quaresma turun gittiğini görünce deplasman için yatış aldı bana göre.gördüğü kart profesyonel oyuncunun göreceği kart değil.kieve götürülmesi lazım her ne kadar tur gitmiş olsada.

Eminoski
17.Şubat.2011, 23:00
bu seneyi artık gözden çıkartıp derbiler ve Türkiye kupasına asılmalıyız.

bu maçtan öncede basındaki demeçlerde lige havlu attık tek hedef avrupa deniyordu.ben anlamadım sezon başında transferni yapıyosun 2 maç kaybediyorsun sonra bu seneyi bıraktık seneye bakıcaz diyip devre arası simao almedia gibi oyuncuları türkiyeye getiriyorsun hala bu sezonu bıraktık.Bu oyuncular madem çok iyi madem çok etkili madem üst düzey 1 2 haftada takıma uyum sağlayıp ligte ilk 3 e bile girilebilirdi. q7 bugünde gecen haftada kendini parçalıyor oynucam diye belkide sezon sonu gitmek için performansını göstermek istiyor başka takımlara.q7 falan giderse'de diğer sezon hedefleri ne olur bilinmez.

barahir
17.Şubat.2011, 23:01
Penaltıdan sonra bıraktım , Q7 niye atıldı ?

Edit. Hemi de direkt görmüş. Vay anam vay. Kupayı alsak da bari seneye Avrupa'ya gitsek.

Rakibine tekme attı..

Börk
17.Şubat.2011, 23:01
Quaresma,yapmaması gerek tabi.Ama ondan başka ileriye depar atacak hiç bir adam yok.Dayanamadı cezasını da Beşiktaş çekecek.

Bu arada Anıl Quaresma Garmash'ye topsuz alanda tekme attı.

yunusgs
17.Şubat.2011, 23:03
Yazıklar olsun Türk Futbolu.Her sene aynı senaryo.Yeter artık ya.Avrupa'ya çıkış yasağı gelmeli bizim kulüplerimize.Dünya 3.lükleri ile falan övünüyoruz ya,kendimizi büyük görmeye devam ediyoruz ya,her sene bu şekilde elenmemize rağmen hala hatalardan ders alınmıyor.

Bugün Avrupa'nın adı sanı duyulmamış takımları bile futbol oynamayı öğrendi,biz öğrenemedik.Aris,Man.City'e kafa tutuyor,biz Avrupa'nın orta halli takımlarına bile eleniyoruz.

Türk Futbolu'nda yabancı kontejyanı serbest kalmadıkça,zihniyetler değişmedikçe,rakip takımlar örnek alınmadıkça,her mevkide aynı kalitede adamlar ve yedeklerde de en az o kalitede adamlar olmadıkça başarı gelmez.Gerekçeye bakın;yabancı kontejyanı serbest kalırsa Milli takımlar bazında başarı gelmezmiş.Şimdi de çok başarı geliyor ya zaten...

deniz.91
17.Şubat.2011, 23:04
Takım defans yapmıyorki nasıl maç kazansın.Defansın daha bir pozisyon çıkardığını görmedm.Shuster başkalarına laf atmaya devam ede dursun günümüz futbolunda defansta yok demekki.Hoca türkiye gerici bir ülkedir 60ların futbolunu oynat bize yeni icatlar çıkarma

GebzeLi1907
17.Şubat.2011, 23:06
ayrıca kişisel yorumumdur ibrahim üzülmez'inde saf dışı olmasıyla önü iyice açılan ismail köybaşı yeni bir sabri olma yolunda ilerliyor..

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2011, 23:07
Quaresma'nın da atılmasıyla beraber Kiev'e gitmemize gerek kalmadı.Hem ki eleneceğiz.Boşuna gidip yorulmasın o oyuncularımız oraya kadar.Bugün Quaresma haricinde bütün takım kötü oynadı.Kiev iyi kapandı,iyi kontraya çıktı.3 tane duran top organizasyonundan bulduğu golle turu büyük ölçüde garantiledi.Schuster gitmeli mi? Daha erken.

barahir
17.Şubat.2011, 23:07
Kamuoyunda genellikle Man. City maçı düşünülüyordu.. Düşünmeye devam..

anil luque
17.Şubat.2011, 23:10
Yunus kardeşim iş o muhabbetlere girerse burada sabahı ederiz:) Gerçi varsın edelim ama olan bizim gözlerimize olur uykusuzluğu biz çekeriz onun dışında hiç kimsenin umrunda olmaz.Avrupa'da bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar kulüp altyapısıyla bir yerlere gelebiliyor onun dışında bir cacık olduğu yok.

İnter dünya devi Barcelona'yı eleyip şampiyon oluyor , kadrosunda italyan yok. Ama İnter ooo süper takım helal olsun adamlara.

Manu iki sene üst üste final oynuyor kadrosunda 3 tane ingiliz var benim hatırladığım. Rooney Carrick ve Scholes. Ama işin ilginci Şampiyonlar Ligi'nde yerli oyuncusu olmadan şampiyon takım çıkartan İtalya bir önceki dünya şampiyonu. Heyret yahu!

ozaniel
17.Şubat.2011, 23:11
Öncelikle organizasyon konusunda çok eksiktik, Guti etkisiz olunca sadece bireysel çabalarla bir şeyler yapmaya çalıştık, Quaresma çabaladı, Bobo ve Nobre de birşeyler denedi ama çok topla buluşamadı. Ernst iyiydi, İsmail çok hata yaptı ama istekliydi. Ferrari bana bayağı iyi gözüktü.

Hakem ise sertliğe hiç kart göstermedi, rakipteki Almeida en az 4 kere sarı kartlık müdahele yaptı, Quaresma'nın son dakikadaki pozisyonu da penaltıydı, Quaresma zaten sinirliyken bundan sonra sinirden saçma bir faul yaptı. Nouma'nın

Bence ne olursa olsun Schuster'de ısrar edilmeli, bazı hamlelerini ben de anlamıyorum ama hücum futbolu oynayan, takımdaki yıldızları kontrol eden bir hoca kalmalı, o gidince yerine daha iyisi mi gelecek sanki?

izmer96
17.Şubat.2011, 23:11
Kiev dahada gerilere gitti 40 - 50 lerin topunu oynadi bugun , Besiktas'da GS ile birlikte Turkiye Kupasi'ni almak icin ugrasicak yoksa seneye UEFA'ya bile gidemeyebilir

yunusgs
17.Şubat.2011, 23:15
Yunus kardeşim iş o muhabbetlere girerse burada sabahı ederiz:) Gerçi varsın edelim ama olan bizim gözlerimize olur uykusuzluğu biz çekeriz onun dışında hiç kimsenin umrunda olmaz.Avrupa'da bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar kulüp altyapısıyla bir yerlere gelebiliyor onun dışında bir cacık olduğu yok.

İnter dünya devi Barcelona'yı eleyip şampiyon oluyor , kadrosunda italyan yok. Ama İnter ooo süper takım helal olsun adamlara.

Manu iki sene üst üste final oynuyor kadrosunda 3 tane ingiliz var benim hatırladığım. Rooney Carrick ve Scholes. Ama işin ilginci Şampiyonlar Ligi'nde yerli oyuncusu olmadan şampiyon takım çıkartan İtalya bir önceki dünya şampiyonu. Heyret yahu!

Haklısın valla.Gel de bunu bizim güzide(!) futbol yöneticilerimize anlat.Başta TFF olmak üzere.

anil luque
17.Şubat.2011, 23:16
ayrıca kişisel yorumumdur ibrahim üzülmez'inde saf dışı olmasıyla önü iyice açılan ismail köybaşı yeni bir sabri olma yolunda ilerliyor..

Sırf bu maçı gözlemleyerek konuşmamalısın bence. Bu maç takımın en kötülerindendi kabul ama kesinlikle ondan vazgeçilmemeli.

jarosik_61
17.Şubat.2011, 23:17
her lig maçı sonucu türk takımlarına türk futboluna sert diyen..
türk futbolunu ve takımalrını küçümseyen schuster bugungu maça nediyecek...
merak ediyorum ya bugunkü bjknın hali neydi..asıl suç futbolu bilmeyen yönetimde...
2 futbolcu alarak uefa naraları atıp taraftarı kandırdıkarı için..
bak kieve yıldız bir sheva var oda 34 yaşında geri kalanlar ortalama futbolcu..
ama kievde asker futbolcular var koşan mucadele eden..bjkda bu yok..
yöneticiler ve bjk taraftarı futbolu play station futbolu zannettikleri sürece...
bu iş bütün türk takımlarına hayal.....

Bordo61Mavi
17.Şubat.2011, 23:32
Yazik oldu, fena kura cekmedi diye sevinmistik.

Schusterin aciklamasini merakla bekliyorum

Facx
17.Şubat.2011, 23:36
dedim ben ukrayna takımları özellikle kiev ve shaktar bizim takımlarımızı ezer diye maçı izlemedim ama skor açık schuster le devam ederse beşiktaş bizim arkamıza düşer bence

anilton
17.Şubat.2011, 23:37
Bobo ve Nobre neden pozisyona giremedi?

Schuster: "Bunu onlara sorun"

...

kalemci
17.Şubat.2011, 23:52
bu maçtan öncede basındaki demeçlerde lige havlu attık tek hedef avrupa deniyordu.ben anlamadım sezon başında transferni yapıyosun 2 maç kaybediyorsun sonra bu seneyi bıraktık seneye bakıcaz diyip devre arası simao almedia gibi oyuncuları türkiyeye getiriyorsun hala bu sezonu bıraktık.Bu oyuncular madem çok iyi madem çok etkili madem üst düzey 1 2 haftada takıma uyum sağlayıp ligte ilk 3 e bile girilebilirdi. q7 bugünde gecen haftada kendini parçalıyor oynucam diye belkide sezon sonu gitmek için performansını göstermek istiyor başka takımlara.q7 falan giderse'de diğer sezon hedefleri ne olur bilinmez.

en basit bi transferin bile bi takıma alışması bi kaç ayı buluyor bence almeida ve simaoda bu takıma bu devre tamamen alışıp gelecek sene tam performans sergileyeceklerdir. ilk 3te bitirebilirdik ve bunun mazereti olmaz ama sakatlıklar basit hatalar ve hakemler gibi dış etkilerde işin içine girince sonuç kaçınlmaz oldu.

ForsakeN
17.Şubat.2011, 23:59
Yalnız bu Shevchenko Türk takımlarını çok seviyor yahu.

1 mayıs 1996 türkiye ukrayna maçı 1 gol
21 eylül 1999 ac milan galatasaray maçında 1 gol
21 kasım 2000 milan galatasaray maçında 1 gol
23 kasım 2005 fenerbahçe ac milan maçında 4 gol
17 kasım 2004 türkiye ukrayna maçında 2 gol
13 eylül 2005 ac milan fenerbahçe maçında 1 gol
17 şubat 2011 beşiktaş dinamo kiev maçında 1 gol 1 asist

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2011, 00:03
Sıkıyorsa Burda da Hakem Hakkında Konuş, Türkiyedeki Gibi Hakemlere Sallamak Olmaz. Sen Kendini Bil Kendini, Bilmezsen Haddini Bildirir Elin Uşakları.

Türkiyede Kaliteli Futbolun F'si Bile Yok Kendimizi Kandırmaya Devam Edelim.

Trabzonspor
18.Şubat.2011, 00:15
Ya böyle her maçtan sonra sağa sola salamayla olmuyormuş dimi sayın Shuster...

Bordo61Mavi
18.Şubat.2011, 00:28
"Rahatsızlık duyan eve gitsin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin'' diye konuştu.

''BEKLEMEDİĞİMİZ HATALAR YAPTIK''
Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, ''4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu'' ifadelerini kullandı.

''BÖYLE SKORLARIN ÇEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜK''
Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi:
''Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.''

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, ''UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi'' dedi.

I3esiktas
18.Şubat.2011, 00:36
Taraftarın sakin olması lazım. Schuster istifa ederse çok zor toparlanırız. Biraz sabredilirse iyi olur.

KaRaBükLü KraL
18.Şubat.2011, 00:37
"Rahatsızlık duyan eve gitsin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin'' diye konuştu.

''BEKLEMEDİĞİMİZ HATALAR YAPTIK''
Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, ''4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu'' ifadelerini kullandı.

''BÖYLE SKORLARIN ÇEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜK''
Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi:
''Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.''

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, ''UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi'' dedi.
Af buyur ney:zuhahaBişey yapamıyo daha umut dağıtcam diye uğraşıyo.Bu adam hakikaten manyak.60'ların futbolunu oynuyo diyodu Konya'ya kendisi bugün onu oynatsa berabere falan kalırdı belki onu da beceremediler.

BaGa TaRKaN
18.Şubat.2011, 00:43
Olur mu Olur Niye Olmasın Gider Kievde Aslanlar Gibi 5 Atar Geliriz:)

Tabi Ama Oynamasını Bilirsek:D

Rehavi
18.Şubat.2011, 00:46
Çok orjinal sataşmalar var, sabah sınava gircem, hiç bulaşmak niyetinde değilim. 1-4 çok net skor. Tur gitti, lig gitti, Türkiye Kupası da varsın gitsin. Ben razıyım, 100 yıllık takımım tarihinde her sene 1 kupa almış değil ya... Gelecek görüyorum, yıldızlar geliyor gidiyor, şanssızlıklar biraz fazla bizimle uğraşıyor, takımda bu şanssızlıkların üstesinden gelebilecek kadar güçlü değil henüz. Elbet hocada yanlışlarından dönecektir, en azından pozitif oynatmaya çalışıyor. Kesinlikle sabredilmeli...

Flawless Victory
18.Şubat.2011, 01:00
Artık bu turun çevrilmesi çok zor. Karşıdaki takım boş değil. Beşiktaş'ta ciddi bir forvetsizlik sorunu var. Kaliteli bir forvet almalıydı Beşiktaş. Türkiye Ligi'nde idare edersiniz ama Avrupa'da işte böyle olmuyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 01:02
Maç hakkında söylenebilecek pek bişey yok zaten. Dinamo Kiev 4 tane golünü attı döndü evine.Tebrikler Shevchenko ve arkadaşlarına...

ForsakeN
18.Şubat.2011, 01:21
Star muhabirinin sorduğu sorular nedir öyle? .

Schuster'e ;
Hakan Arıkan'ın performansından memnun musunuz? Adam ne desin berbat mı desin... Schuster de sadece "sí" diye yanıtladı zaten :)
Bobo ve Nobre neden pozisyona giremedi ? Schuster: Bunu onlara sorun !

Guti'ye ; Kariyerinizde bir Avrupa maçında bu kadar farklı mağlubiyet hatırlıyor musunuz?

Çok mantıklı, zeka parıltıları içeren sorular.

Redrum
18.Şubat.2011, 01:27
Yabancı kontenjanıyla ne alakası var?
Kiev'de millet ekmek bulamıyor yemeğe biz de köpek gibi para var yabancısını da getiriyoruz paraları da saçıyoruz başarı yok (: Şöyle bir bakmak lazım. Dinamo Kiev'in nesi fazla ki Beşiktaş'tan? Adamlar oynuyordu takır takır. Bence konu maddi şeyler veya yabancı kontenjanı değil man-ta-li-te.

Bordo61Mavi
18.Şubat.2011, 01:29
Schustere bu sezon sabredilmeli en azindan sozlesmesi fesh etme miktari biraz duser. Seneye takimin basinda olacagini sanmiyorum.

kalemci
18.Şubat.2011, 01:30
Çok orjinal sataşmalar var, sabah sınava gircem, hiç bulaşmak niyetinde değilim. 1-4 çok net skor. Tur gitti, lig gitti, Türkiye Kupası da varsın gitsin. Ben razıyım, 100 yıllık takımım tarihinde her sene 1 kupa almış değil ya... Gelecek görüyorum, yıldızlar geliyor gidiyor, şanssızlıklar biraz fazla bizimle uğraşıyor, takımda bu şanssızlıkların üstesinden gelebilecek kadar güçlü değil henüz. Elbet hocada yanlışlarından dönecektir, en azından pozitif oynatmaya çalışıyor. Kesinlikle sabredilmeli...

kesinlikle katılıyorum ve kupa sayısıysa muabbet 2002/2003 sezonundan beri adet olarak en fazla kupa kazanan takımız. bende sabredilmesinden yanayım yani daha iyisi van gaal, ancoletti, lippi vb.. artık rıza ile ziya doğan ile olmaz tutamazsın bu oyuncuları.

GebzeLi1907
18.Şubat.2011, 01:32
Sırf bu maçı gözlemleyerek konuşmamalısın bence. Bu maç takımın en kötülerindendi kabul ama kesinlikle ondan vazgeçilmemeli.

yok genel izlenimim bu, milli takım olsun oynadıkça beşiktaş maçları olsun.geldiği günlerdeki halinden itibaren hiç geliştirmedi bence kendisini.temposu cok iyi, iyi niyetli calışkan azimli ancak oyun zekası yetersiz sezgileri karar vermesi pozisyon bilgisi cok düşük.hücum yapan bek görünümünde hadi defansif eksiklikleri ordan kapanır dense hucumuda o kadar iyi yapamıyor tek artısı hızı.orta acması gereken yerde calıma kalkıyo calım atması gereken yerde pas orta deniyo vs hızlı olması ondan hala umut edilmesini sağlıyor bana göre bide belki bonservisi ve en başta bağlanan büyük umutlar.
bundan sonra daha da göze batacak gibime de geliyor inşallah tersi cıkar geliştirir kendini sol bek milli takımımıza da cok lazım yıllardır adam gibi dolduramadığımız bi mevki

Lucas Neill
18.Şubat.2011, 02:40
Maci 3-1 ken kapattim gol olmaz artik dedim ama eve geldigimde 4. golü ögrendim üstüne de kirmizi karti. Hersey bitmis degil ama imkansiz gibi bisey artik.

Ernst ve Erhan degisikligini anlayabilmis degilim yasli olan orta sahanin direncini iyice düsürdü Schuster. Ama söyle de bisey var biz 1 düsünürken Schuster 10 düsünüyor bizim icin burdan konusmak kolay.

Gecen sene ki GS gibi oldu BJK yildiz oyuncular var ama takim olamadilar. Özellikle savunma anlaminda cok kötüler. Gecen sene biz nasil ilk haftalarda havalara girdik Bjk'li arkadaslarda öyleydi ama simdi hüsrana ugradilar. Avrupa'da hic bir takimimizin olmamasi cok kötü gercekten.

Yabanci kontenjani denmis ama Bjk'de ilk 11 de oynayan 9 oyuncu yabanciydi.

BaFraLı
18.Şubat.2011, 09:28
Çok kötü oldu bu sonuç. Deplasmanda artık Beşiktaş'ın turu geçmesi imkansıza yakın gibi. Beşiktaş defansta çok açık verdi. Stoperler birbiri ile uyumsuzdu bence. Solbek desen ne yaptığı belli değil. Deli İbo'yu kovdular hemen ama İbo olsaydı İsmail gibi olmazdı en azından.

Kiev 2-3 kere geldi gol attı gitti. Son dakikalarda ki Penaltı bencede penaltı değildi. Quaresma'nın 90+3 teki kırmızı kartı çok gereksizdi bence. Hiç öyle birşey yapmaya gerek yoktu. Zaten bencil oynuyordu. İkinci maçta oda olmayacak. Erhan Güven değişikliğide çok saçmaydı bence.

jarosik_61
18.Şubat.2011, 11:53
shuster bu maçı çevirebiliriz diyo acaba beşiktaşın en son ukraynada oynadığı maçı hatırlıyormu :) ben söleyim jaja 45 metre gol :D

LaigLeNoiR
18.Şubat.2011, 12:12
Tek kelimeyle rezalet.

Bu kadar kötü futbol oynanmaz.

Ayakta kalmaya çalışan Quaresma ve Guti vardı sadece.

Defans evlere şenlik, Hakan Arıkan desen ondan artık bize fayda yok. En kısa zamanda takımdan ayrılması hem onun hem de bizim için iyi olacak.

Aurelio denen insanın ben geldiği günden beri ne yaptığını anlamadım. Allahtan Türk statüsünde de oynuyor rahat rahat ancak UEFA'da oynatması şart değildi. Aurelio gelmeden önce orta sahada Ernst-Necip-Guti üçlüsü harika işler çıkartıyordu.

Ernst'i kızağa çekti hoca kaç haftadır o da sanki paslanmış gibi eski formundan çok uzakta.

İsmail desen artık rahat, Delinho gibi birisi yok forma savaşı yapacağı.

Tur şansımız kalmamıştır, Schuster'in söyledikleri sadece günü kurtarmaktır. Geçmiş olsun.

titates1
18.Şubat.2011, 16:01
Quaresma yaptigi hareketten sonra hala kaptan olsun diyenler var mi acaba ? Emreyi kaptanliktan alanlardan bashediyorum

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2011, 01:47
Beşiktaş'ın Sorunu Ne ?

Herkes, Beşiktaş’ın sorununun ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Harika transferler yapılmış, başına dünya çapında bir teknik direktör getirilmiş. Üstelik bu “dünya çapında” lafını (Del Bosque’de, Rijkaard’da olduğu gibi) sadece büyük kulüplerle kazanılmış başarının neticesinde söylemiyoruz. Schuster’in belki de Real Madrid’le kazandığı şampiyonluktan daha büyük başarısı Getafe günleri: Mütevazı Getafe’yle kazanılan UEFA Kupası bileti, hem de bunu Kral Kupası’nda Barça’ya 5-2 kaybedilen maçın rövanşını 4-0 alarak yapmak… Hiç kolay bir iş değil doğrusu…
Belki Beşiktaş’ın bugünkü kadrosu Getafe’den kat be kat maliyetli ve kalitelidir. Ama Schuster’in buradaki işi neredeyse Getafe’deki kadar zor. Çünkü futbolda 10 tane 10’luk oyuncuyu bir araya getirdiğinizde toplamları anında 100 etmiyor! 10 tane 10’luk oyuncuyla 50’lik bir takım olmanız bile bazen zaman alabiliyor…
Futbolda bu tarz tartışmalar genelde “adamlar altyapı düzenini kurmuş, Messi’yi-Busquets’i yetiştiriyorlar” klişesiyle tıkanır, ama benim kastettiğim eksiklik bu değil… Zaten bence Barcelona’nın bugünkü başarısının tek sebebi mükemmel altyapı düzeni değildir. Bence Barça’nın bir önemli sırrı da “kadro ve teknik adam istikrarı”dır. İspanyol devi (birkaç gün önce açıklanan Deloitte verilerine göre) dünyanın en yüksek gelire sahip ikinci kulübü olmasına rağmen 8 yılda sadece bir teknik adam değişikliği yapmıştır. Yıllık 400 milyon euro gelire sahip Barcelona 8 yılda sadece 2 hocayla (Rijkaard ve Guardiola’yla) çalışırken, aynı dönemde Beşiktaş 7 ayrı teknik patron (Lucescu, Del Bosque, Çalımbay, Tigana, Sağlam, Denizli ve Schuster’i) denemiştir.
Yine aynı zengin Barcelona’nın bugünkü ideal 11’inde son iki sezonda takıma katılmış tek bir oyuncu (Villa) vardır. İdeal 11’inin kalan 10’unun tümü Barça’da en az üçüncü sezonlarını geçirmektedir. Belki de bu yüzden ilk 11’inin 7’si son bir buçuk yıl içinde Madrid’e gelmiş Real takımının Barça’yı yakalaması zaman alacaktır. Aynen ideal 11’inin 6’sı (ve dahi hocası) takıma bu yıl katılmış Beşiktaş’ın diğerlerini yakalaması için zamana ihtiyacı olduğu gibi.
Real Madrid-Barcelona ya da Beşiktaş-Bursa, Beşiktaş-Trabzon arasındaki mesafeyi kapamak için sadece 10’luk oyuncular, 10’luk hocalar almak yetmez. Onlara 10’luk anlayışla, 10’luk sabır da vermeniz lazım. Ne zaman Beşiktaş’ın da bir hocası takımda üçüncü sezonunu geçirir, takımın 11’inde 7-8 tane iki-üç yıllık oyuncu olur; işte o zaman bu takım Getafe’2007’nin, Real’2008’in oynadığı futbolu (puan durumuna da yansıtarak) oynar…

Uğur Meleke

LaigLeNoiR
19.Şubat.2011, 02:09
Quaresma yaptigi hareketten sonra hala kaptan olsun diyenler var mi acaba ? Emreyi kaptanliktan alanlardan bashediyorum

Evet var.
:yildiz:
Ben.

ozaniel
19.Şubat.2011, 02:30
Bence Quaresma'nın kaptan olmasına gerek yok, takımın kıdemli oyuncularından birine verilebilir 2. kaptanlık; Ernst, Ekrem Dağ (ve belki Nobre) gibi profesyonel ve kaptanlığa daha yakışacak isimler var. Quaresma'yı çok seviyorum ama kaptanlık farklı bir iştir bence.

GeNç KaRTaL
19.Şubat.2011, 02:35
Uğur Meleke güzel yazmış.Devre arasındaki transferlerle birlikte çok önemli yıldızlara sahip olduk;ancakbu yeni kurulmuş kadrodan 17/17 beklemek gerçekten çok saçma bir şeydi,bugün Barcelona bile kendi liginde böyle bir şey yapamıyorken.Futbol o kadar basit bir oyun değil.Bir de şöyle bir durum var.Ben mi çok iyi takip edemedim bilmiyorum ama sanki camianın çoğunluğunun beklentisi bu yöndeymiş gibi bir hava yaratıldı.Bu 17/17 meselesi medyanın ürettiği bir şey değil mi? Millet dalga geçiyor da ondan kafama takıldı.He diyeceksiniz senin imzanda yazanın manası çok mu farklı sanki? İmzamı değiştirdiğimden beri çok kötü sonuçlar aldık;ancak değiştirmeyi hiç düşünmedim.Çünkü ilerisi için umutluyum.Çünkü yönetimsel bazda [futbol alanında] zihniyet değiştirdik.Çünkü artık transfer politikamız eskisi gibi değil.İyi oyuncular alıyoruz artık.Bu transferler kısa zamanda çok iyi sonuçlar vermeyebilir ama ileride mutlaka,daha takım hüveyetine kavuştuğumuz vakit,mutlaka karşılığını verecektir.İşte o zaman şimdi alay ettiğiniz bizden korkacaksınız.Burada en önemli görev yönetime düşüyor.Hocanın arkasında durmaları gerekiyor.Tabii gerektiği kadar.Ben Schuster'in boş bir hoca olduğuna inanmıyorum kesinlikle.Bu adamın Getafe'de yaptıkları basit işler değil.Real Madrid'te hoca olması,orada başarılı işler yapması önemli tabii ama,ben Getafe'de yaptıklarına daha çok güveniyorum.Tabii şöyle bir şey de var.Yeterince şansı tanıdıktan sonra hala hocanın yaptıkları bize ışık vermiyorsa,o zaman da istikrar taraftarı olmam.Öyle olacak adam da bizim ülkemizde zor bulunur zaten.

titates1
19.Şubat.2011, 05:41
Evet var.
:yildiz:
Ben.

Tahmin edilebilir bir şey zaten 2 gün önce sayıp sövüp kendi takımında olduğunda hırslı , kazanmak istiyor diyip yere göğe sığdıramamak

anil luque
19.Şubat.2011, 06:36
Tahmin edilebilir bir şey zaten 2 gün önce sayıp sövüp kendi takımında olduğunda hırslı , kazanmak istiyor diyip yere göğe sığdıramamak

Keşke Emre'de o kartları bir avrupa karşılaşmasında bir şeyler yapabilmek adına görse. He şimdi diyeceksin ki kırmızı kart gördüğünde iş işten geçmişti , ama ben de o kadar tekme yeyip sinirlensem 18-0 iken bile gider o kartı görürüm. Lütfen bu konuda da Emre'yi gündeme getirip polemik yaratmayın. Sütten çıkmış ak kaşık olmadığını cümle alem biliyor.

ForsakeN
19.Şubat.2011, 12:09
Tamam anlaşıldı olay zaten. Emre gibi rakip takımdan sevilmeyen bir oyuncu tekmeyi yiyip sinirlenince kırmızı görünce aforoz edilsin, kendi takımından biri aynı hareketi yapınca - ki rövanş maçında en çok lazım olacak adam- "sinirlendi ben de olsam ben de yaparım" lafları. Şunu kabul edelim ; olaylara taraflı bakıyoruz.

Aynı şeyleri Fenerliler yazınca nasıl da sinirleniyordunuz

izmer96
19.Şubat.2011, 12:44
Galatasaray ornegi ile gormustuk 3-4 yildiz alinca hicbirseyin garanti olmadigini , simdi BJK ornegiylede pekistirmis oluyoruz

SAİT71
19.Şubat.2011, 14:21
Bu Hakan'da Avrupa maçlarında ne zaman kaleye geçse Ukrayna takımından 4 gol yiyor... Metalist maçında da bu kaledeydi. Şanssız kaleci ...

titates1
19.Şubat.2011, 17:25
Tamam anlaşıldı olay zaten. Emre gibi rakip takımdan sevilmeyen bir oyuncu tekmeyi yiyip sinirlenince kırmızı görünce aforoz edilsin, kendi takımından biri aynı hareketi yapınca - ki rövanş maçında en çok lazım olacak adam- "sinirlendi ben de olsam ben de yaparım" lafları. Şunu kabul edelim ; olaylara taraflı bakıyoruz.

Aynı şeyleri Fenerliler yazınca nasıl da sinirleniyordunuz

Zaten anlatmaya çalıştığım şey o quaresmanın da emrenin de yaptığı hareketi hepimiz yaparız ama konu emre olunca yorumlar farklı kendi takımlarından olunca farklı bunu kaç kere açıklamaya çalıştım diğer konuda da ama en sonunda herkes cevap vermeyi bıraktı yeteri kadar kin kusunca

ozaniel
19.Şubat.2011, 21:05
Bence o hareketin hiçbir açıklaması yok, bu kadar sinirlendiysen maçın sonuna saklarsın, sonra başka bir yerde sinirini atarsın. Sporcular sinirlerine hakim olmalı bence.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Şubat.2011, 16:25
Uğur Meleke güzel yazmış.Devre arasındaki transferlerle birlikte çok önemli yıldızlara sahip olduk;ancakbu yeni kurulmuş kadrodan 17/17 beklemek gerçekten çok saçma bir şeydi,bugün Barcelona bile kendi liginde böyle bir şey yapamıyorken.Futbol o kadar basit bir oyun değil.Bir de şöyle bir durum var.Ben mi çok iyi takip edemedim bilmiyorum ama sanki camianın çoğunluğunun beklentisi bu yöndeymiş gibi bir hava yaratıldı.Bu 17/17 meselesi medyanın ürettiği bir şey değil mi? Millet dalga geçiyor da ondan kafama takıldı.He diyeceksiniz senin imzanda yazanın manası çok mu farklı sanki? İmzamı değiştirdiğimden beri çok kötü sonuçlar aldık;ancak değiştirmeyi hiç düşünmedim.Çünkü ilerisi için umutluyum.Çünkü yönetimsel bazda [futbol alanında] zihniyet değiştirdik.Çünkü artık transfer politikamız eskisi gibi değil.İyi oyuncular alıyoruz artık.Bu transferler kısa zamanda çok iyi sonuçlar vermeyebilir ama ileride mutlaka,daha takım hüveyetine kavuştuğumuz vakit,mutlaka karşılığını verecektir.İşte o zaman şimdi alay ettiğiniz bizden korkacaksınız.Burada en önemli görev yönetime düşüyor.Hocanın arkasında durmaları gerekiyor.Tabii gerektiği kadar.Ben Schuster'in boş bir hoca olduğuna inanmıyorum kesinlikle.Bu adamın Getafe'de yaptıkları basit işler değil.Real Madrid'te hoca olması,orada başarılı işler yapması önemli tabii ama,ben Getafe'de yaptıklarına daha çok güveniyorum.Tabii şöyle bir şey de var.Yeterince şansı tanıdıktan sonra hala hocanın yaptıkları bize ışık vermiyorsa,o zaman da istikrar taraftarı olmam.Öyle olacak adam da bizim ülkemizde zor bulunur zaten.
çok doğru şeyler yazmışsın Şemsi Abi.Aynen Katılıyorum. Ben de Schuster'e güvenilmesi taraftarıyım. Tamam bu sezon elden gitti fakat önümüzdeki sezonun eğer Schuster kalırsa harika olacağını düşünüyorum.