PDA

View Full Version : Almanya'da hazırlıklar başladı

mgungor
22.Mayıs.2006, 18:56
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Mayıs ve Haziran ayları içinde toplam 6 hazırlık maçı yapacak olan A Milli Futbol Takımı Almanya'daki ilk antrenmanını yaptı.

http://www.superspor.com/images/1/119/8166_B_idman005.jpg

Fortuna Köln Stadı'nda yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, U19 Elit Turnuvası'nı izlemek için Slovakya'da bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim antrenmanda yer almadı. Antrenör Müfit Erkasap yönetimindeki antrenmanın basına açık bölümünde miller düz koşu yaptı.

Kampı değerlendiren Milli futbolculardan Necati Ateş, kampın Avrupa Şampiyonası öncesi kendileri için iyi bir hazırlık olacağını belirterek, "Yeni arkadaşlar var. Yeni bir takım oluyoruz. 6 hazırlık maçı yapacağız. Bu maçlar daha da kaynaşacağız. Çok olumlu bir hava oluştu. Hazırlık maçlarından da iyi sonuçlar alıp tatile iyi bir şekilde girmek istiyoruz. Çok yeni arkadaşlarımız var. İhşallah onlar içinde hayırlı olur ve Avrupa Şampiyonası yolunda iyi bir takım oluştururuz" dedi.

Genç oyuculardan Nuri Şahin ise önemli olanın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek takımın temelini kurmak olduğunu ve bunun temeli atmak için biraraya geldiklerini söyledi.

Golcü oyuncu Hasan Kabze de 2008 öncesi bizim için iyi bir hazırlık kampı olacağını vurgulayarak, "Galatasaray'da olduğu gibi milli takımda da forma şansı verildiğinde elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Orhan Ak, "Bizim için çok olumlu bir kamp olacağını düşünüyorum. 6 tane hazırlık maçı oynayacağız. İnşallah düşündüğümüz gibi, kazasız belasız tamamlarız. Yeni bir jenerasyon, fazla milli olamamış oyuncular da var. Bu bizim için iyi bir şans, inşallah iyi olur" şeklinde konuştu.

Milli Takımı'nın golcü oyuncusu Fatih Tekke, "Oynayacağımız 6 maçta hem saha içindeki hem de saha dışındaki uyumu en üst seviyeye çıkarmak önemli" derken, "Bu uyumu sağlayıp Avrupa Şampiyonası'nda ve Dünya Kupası'nda mücadele edecek takımı oluşturmak istiyoruz. Kampa iyi başladık inşallah başladığımız gibi iyi bitiriz" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Can Arat da "Yeni jenerasyonda kendimize şans bulabilirsek ne mutlu bize. Ama bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Ben de kendime bu jenarasyonda yer bulmak istiyorum" dedi.

Milliler hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

22.05.2006

Kaynak : DHA

enesao
22.Mayıs.2006, 18:57
dünya kupasında olamamamız çok üzücü ama artık dünya kupasında oynayacak olan takımlarla hazırlık maçı yaparak onlardan gelen galibiyetlerle sevinecez... :(

mgungor
22.Mayıs.2006, 18:58
bende onu diyecektim milli takıma koyabilirmisinz modlar??