PDA

View Full Version : Şener'den Volkan Babacan'a ağır ifadeler

vego
15.Şubat.2011, 21:14
15 Şubat 2011 14:51 | NTV Spor ve Ajanslar

http://media1.ntvspor.net/C/I/114/Sadrisener2_7DDQ8.jpg

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gazetecilerin Fenerbahçe-Kayserispor maçı hakkındaki sorularını yanıtladı.
Kayserispor kalecisi Volkan Babacan’ı ağır bir dille eleştiren Şener, ''Fenerbahçe'yi tebrik ettim. Kayserispor'un kalecisini de tebrik ettim. Muazzam bir kaleciymiş, daha ikinci dakikada pes ettirdi Kayserispor'u ve daha gerisine de gerek kalmadı'' diye konuştu.
Şener, hatalı pas vererek gol yiyen Kayserispor kalecisi Volkan Babacan'ın iyi bir kaleci olmadığını iddia ederek, ''Babacan iyi bir kaleci değil. Ben olsam o golü yedikten sonra işaret eder beni değiştirin derim. Maçta yaptığı birkaç tane daha hata var, ama bu tabii şans. Bize de inşallah aynı hataları yapar diye temenni ediyorum'' şeklinde konuştu.
Bir gazetecinin, ''Trabzonspor'un şampiyonluk şansını nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusuna Şener, ''Şu anda tüm takımlardan daha fazla görüyorum. 2 puan öndeyiz, averajda da öndeyiz ve bunlar hep avantaj. Ama 13 maç var bunlar değişir tabi. Fenerbahçe puan olarak yaklaştı, ama uzaklaşabilir, biz de uzaklaşabiliriz. Oturmuş bir takımımız var. Sivas maçı da bir kırılma noktasıydı, onu da hallettik. İnşallah bundan sonra Manisaspor'u da yenerek yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Kayseri'den Şener'e cevap

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, Kayserispor kalecisi Volkan Babacan hakkında yaptığı açıklamalara, sarı-kırmızılı kulüpten yanıt geldi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kaleci Volkan Babacan'la ilgili açıklamalarını "Talihsizlik" olarak değerlendirdi.
Futbolun hatalar oyunu olduğunu ve herkesin hata yapabileceğini söyleyen Basın Sözcüsü Pehlivan, şunları söyledi:
''Trabzonsporlu futbolcular da bizim futbolcularımız da hata yapabilir. Bu nedenle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in açıklamalarını talihsizlik olarak görüyoruz. Öncelikle herkes kendi işine baksın. Fenerbahçe karşısında maçın hemen başında hiç istemediğimiz bir gol oldu. Maçı çevirmeyi istedik, ama başaramadık. Kayserispor da zaman zaman maç kaybedecektir. Bunun arkasında farklı şeyler aramayı doğru bulmuyorum. Hatanın bu şekilde yorumlanmasını talihsizlik olarak görüyorum.''

MeMo
15.Şubat.2011, 21:16
Bu tip açıklamalara alışmak lazım artık.Geçen sene böyle konuşanlar şampiyonluk kaçınca hesap veremedi bu sene bari tekrar etmeseler.

Hugo
15.Şubat.2011, 21:22
Bu maçtan önce de iyi kaleci değildi ki Volkan Babacan..

titates1
15.Şubat.2011, 21:26
Sadri Şener sevdiğim ve saygı duyduğum bir başkan keşke genç bir kaleciyi böyle zan altında bırakmasaydı.

Bordo61Mavi
15.Şubat.2011, 22:12
Sadri baskanin ciddiyetle boyle bisey diyecegini sanmiyorum , dediysede cok kotu bi aciklama olmus

RaSenGan
15.Şubat.2011, 22:14
Sadri baskanin ciddiyetle boyle bisey diyecegini sanmiyorum , dediysede cok kotu bi aciklama olmus

Açıklamayı izledim NtvSpor'da.Gayet ciddiydi.

sananes
15.Şubat.2011, 22:20
Sadri Şener geyik yapıyorum ayağına giydirmeye alışkındır zaten ama bu sefer ekstradan ciddiydi aynı zamanda.

uAburak89
15.Şubat.2011, 22:28
Bu tutumu yakıştıramadım Sadri Şener'e, kendine has üslubu ile, takdir ettiğim bir insan, Trabzonspor gibi büyük bir takıma layık olduğunu düşündüğüm bir kişiydi. Talihsiz bir açıklama olmuş.

TR.CaPTaiN
15.Şubat.2011, 22:40
Sadri Şener gibi taraflı tarafsız birçok kişinin sempatisini kazanmış renkli bir başkana bu tip açıklamalar yakışmamış. İlla ki birileri hata yapacak ki maçlarda gol olsun. Kimse hata yapmazsa tüm maçar 0-0 biter. Aziz Yıldırım çıkıp, Trabzonspor'u Sivasspor galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum ama Sivasspor stoperlerini de ayrıca tebrik ediyorum gibi bir ifade kullansa Sadri Şener nasıl karşılar ?

Volkan Babacan iyi bir kaleci olsa Fenerbahçe yollamazdı. Fenerbahçe'nin bir Türkiye kupasını kaybetmesinde %100 etkili olmuş bir kalecidir kendisi. Birkaç hafta önce Süleymanou sakatlandığında Kayserispor'un Volkan Babacan'la işi zor tarzında birşeyler demiştim. Haklı da çıktım.

KaPaLı
15.Şubat.2011, 23:44
Geçen seneyi hatırlıyorum nedense. 8-10 tane kaleci satın almıştı ya Aziz Yıldırım, bu senede başladı herhalde aynı şeyi yapmaya. Ama adam şampiyon olamadı onu napıcaz : )

Eğer sizden daha iyi durumda olan bir rakibi dilinize dolarsanız o kulupte bir sıkıntı var demektir. Strese girmiş Trabzon. Hadı hayırlı olsun.

yaman76hakanFB
16.Şubat.2011, 00:07
Boşverin arkadaşlar! Galibiyetin keyfini çıkartın. Ağzı olan konuşuyor bu memlekette. Ne diyen desin.

Aziz Yıldırım'dan da böyle demeçler bekliyorum. Çok ciddiyim. Yeter artık, biz av, başkaları avcı... Böyle başkanlık olmaz. İş işten geçtikten sonra "Rüştü filan" demenin mantığı yok. (Benim değil, onun iddiası...) Madem birşeyler duydun, baştan, maç oynanmadan söyleyecektin. Maç oynanmadan söyleyemiyorsan, bittiğinde hiç konuşmayacaktın. Böyle yöneticilik olmaz. Fenerbahçe başkanlığı şampiyonluk gittikten sonra ağlanıp sızlanma makamı değil.

Türkiye'de işler böyle yürüyor. Kimse Sadri Şener'e kızmasın. Artık av değil, avcı olma zamanı... Ama nerde bizde öyle uyanık yönetim?

Aydin
16.Şubat.2011, 00:15
Trabzonspor'u uzun zamandır şampiyonluk yarışında görmediğimiz için, böyle muhabbetlere fazla girmediklerinden dolayı sempatik gelirlerdi. Ama şimdi onları da sinir stres basınca, başkanlarının Polattan, Demirören'den ve Yıldırım'dan farklı olmadığını görüyoruz bence.

deniz.91
16.Şubat.2011, 00:17
Merak etme sadri başkan zaten dahada forma yüzü göreceğini sanmıyorum

ForsakeN
16.Şubat.2011, 01:15
Maçta yaptığı hata sebebiyle forması elinden alınırsa yazık edilmiş olur. Babacan zan altında bırakılmış olur.

Trabzon başkanının yaptığı açıklamayı çocuklar yapmaz. Bize de inşallah aynı hatayı yapar ne demek yahu

Hugo
16.Şubat.2011, 01:25
Maçta yaptığı hata sebebiyle forması elinden alınırsa yazık edilmiş olur. Babacan zan altında bırakılmış olur.

Trabzon başkanının yaptığı açıklamayı çocuklar yapmaz. Bize de inşallah aynı hatayı yapar ne demek yahu

Kötü kaleci olduğu için alınır o forma elinden. Zaten o maça kadar da saçma sapan işler yaptığını hatırlıyorum. Sadri Şener konuşmasa ben konuşacaktım artık yeter almayın kadroya şunu diye :)
Ayrıca bizde de aynı hatayı yapsın demek bana çok mantıklı geliyor. Rakiplerim hata yapsın ben de gol atayım demiş adam ne desin? Süper oynasın bize karşı mı desin :D

ForsakeN
16.Şubat.2011, 01:33
Kötü kaleci olduğu için alınır o forma elinden. Zaten o maça kadar da saçma sapan işler yaptığını hatırlıyorum. Sadri Şener konuşmasa ben konuşacaktım artık yeter almayın kadroya şunu diye :)
Ayrıca bizde de aynı hatayı yapsın demek bana çok mantıklı geliyor. Rakiplerim hata yapsın ben de gol atayım demiş adam ne desin? Süper oynasın bize karşı mı desin :D

"Ben de isterem!" e yakın bi tarzda söylemiş onu ama. :) Sanki Volkan o hatayı kasıtlı yapmış gibi bir ortam yaratıldı. Hoş değil.

GebzeLi1907
16.Şubat.2011, 01:47
Laf olsun diye konuşanlar kervanına katılmış sadri şener de yazık olmuş

Trabzonspor
16.Şubat.2011, 01:55
Geçen sezon bize yapılan'Trabzonspor Fenerbahçeye maçı satacak'söylemlerine tepki vermiş bir başkansın sen ve Türkiye de bu tarz konuşmalarla değil adamlığınla gündemdeyken böyle açıklamalar yapmamalısın başkan.

Varonil
16.Şubat.2011, 15:17
Trabzonspor camiası adına büyük talihsizlik.Fenerbahçe'nin ligde doludizgin ilerlemesi Sadri Başkan'ı strese sokmuş anlaşılan.Ne zaman ligde kötü gitsek herşey yolunda ama Fenerbahçe 1-2 maç kazansın,bu tip açıklamalar.Alıştık artık.

BleedingMoon
16.Şubat.2011, 16:22
gözüme sempatik görünen başkanlardandı. şimdi belki de tüm fenerbahçelilerin ve kayserililerin antipatisini kazandı.