Log in

View Full Version : Galatasaray - Bucaspor [22. Hafta]

TR.CaPTaiN
16.Şubat.2011, 13:42
http://www.yukleresim.com/images/61412763571276687566.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Raheem Lawal.
16.Şubat.2011, 13:53
İnş Buca Kazanır Galatasaray İyice Dipleri Görür Küme düşmekten son anda Kurtlulur, Yönetim İstifa Eder Ve Revizyona Gider Takım Başka Çaresi yok

titates1
16.Şubat.2011, 14:14
Galatasaray maçlarının sonucunu kestirmek zor böyle rakiplere karşı ama gönlümüz Buca'dan yana tabikide

C h A o S
16.Şubat.2011, 17:04
Arena'da kolay kolay maç kaybetceğimizi düşünmüyorum.Alırız ancak yine pek bir şey değiştirmez.Ben yenilmemizi istiyorum.O kadar bıktırdılar kendilerinden.Kupadanda elenelim.Köklü bir revizyon olsun.Polat gitmesede en azından Sezgin ve kurmayları gider.

Fearless Coward
16.Şubat.2011, 17:06
sahamızda yenelim bir zahmet.Bucaspor'un da sağı solu belli olmaz sonucunu kestirmek güç bu maçın.

Revolution
16.Şubat.2011, 21:02
Yine tribünde olacağım, Arena'da kazanırız.

RaSenGan
16.Şubat.2011, 23:22

Ali kombine falan mı buldun her maç ordasın :icon_biggrin:

yunusgs
16.Şubat.2011, 23:36
''Mekan oynatır'' ve maçı alırız.Evdeki maçları bari kazansınlar bir zahmet.

E.Cartman
17.Şubat.2011, 22:03

Aynen bende yine tribündeyim :D

Nedvedmania
17.Şubat.2011, 22:16
Hangi tribündesiniz beyler ufak bi buluşma yapabiliriz :D

E.Cartman
17.Şubat.2011, 22:27
Güney'de 219 nolu bloktan benim bilet :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 18:06
Galatasaray'ın 2.yarıda TT Arenada maç kaybetmeyeceğini düşündüğüm için rahat kazanır diyorum. Skor Tahminim 3-0...

Revolution
18.Şubat.2011, 19:27
Ali kombine falan mı buldun her maç ordasın :icon_biggrin:

Kaan'ı kullanıyorum Aygün :) Maça gitmek istediğimde birileriyle konuşup davetiye istiyorum onlar da kırmıyorlar sağolsun, babam almıyor kombine malum YGS-LYS derdi var yakın zamanda :D

Aynen bende yine tribündeyim :D

Hangi tribündesiniz beyler ufak bi buluşma yapabiliriz :D

Ben Doğu vip'deyim ama geçen maç kapıda ismimiz yazmasına ve kimliğimizin yanımızda olmasına rağmen o metro çıkışındaki girişten almamakta direttiler beni arkadaşla, görevliyi tatlı dille ikna ettik bu maç neler olacak merak ediyorum. Derbilerde sıkıntı yaratacak gibi :D

Revolution
18.Şubat.2011, 22:06
Sevindirici haber: Balta oynayamıyor..

LadroN
18.Şubat.2011, 22:09
Sevindirici haber: Balta oynayamıyor..
Bir oyuncu 2-3 senede nasıl çökeri gördük Balta'da .Bu Euro 2008 de milli takım oyuncularına ne yaptılarsa o turnuvadan beri oyuncular kendilerine gelemiyor neredeyse:D.

Revolution
18.Şubat.2011, 22:10
Terim'in motivasyon faktörü de olabilir :) Volkan Yaman gittiğinden beri Balta'yı zorlayan 1 allahın kulu alınmadı takıma. Sigara da can yoldaşı zaten abimizin :)

E.Cartman
18.Şubat.2011, 22:31
Bir oyuncu 2-3 senede nasıl çökeri gördük Balta'da .Bu Euro 2008 de milli takım oyuncularına ne yaptılarsa o turnuvadan beri oyuncular kendilerine gelemiyor neredeyse:D.

cidden Euro 2008'den sağ çıkan futbolcu çok az :D bi kaleciler sağlam çıktı heralde :n::n:

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 01:24
Vayt paşaya bak VIP miş :D

Revolution
19.Şubat.2011, 14:32
Diline dustuk Cihan :D

nannar
19.Şubat.2011, 16:00
Arena da rahat bir galibiyet alırız... Ama haftaya dış sahada yine ecel terleri dökerek puan kaybederiz nasıl olsa....

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 17:00
Diline dustuk Cihan :D

Bizim zengin tanıdığımız yokki bizede VIP ayarlasın :uzgun:

Şaka maka bana üstüne para verseler gitmem VIP e. Bağırmayacaksam niye gidiyorum maça , giderim evde izlerim aynı şey. Dönücem sahaya sırtımı sesim kısılana kadar bağırıcam. Zaten sahada izlenecek bişey de yok.

Emurafu
19.Şubat.2011, 18:18
En son yapılan antremanın fotolarına baktım..As kadrolular beyaz yelek giymiş..Görebildiklerim.

Baros,Culio,Neill,Serkan,Sabri,Stancu,Kazım

Hugo
19.Şubat.2011, 18:24
İçeride kazanıp dışarıda kaybeden klasik bir orta sıra takımına dönüştük bu sene, özellikle ikinci yarıda. 4-5 gol atıp da kazansak ne güzel olur, gol yemeden tabii :)

Emurafu
19.Şubat.2011, 18:27
Yekta malesef yine yedek gibi..Sabri-Neill göbeği olacak galiba yelekte giymişler..Pfff.

Sirius Black
19.Şubat.2011, 18:27
En son yapılan antremanın fotolarına baktım..As kadrolular beyaz yelek giymiş..Görebildiklerim.

Baros,Culio,Neill,Serkan,Sabri,Stancu,Kazım

http://www.galatasaray.org/images/galeri/9/1712/B_3b27317c2f64c6a6cec0fca6d5dfa4e1.jpg

Eyvah. :s7:

Resimlerde bir gezinti yaptım. Son 2 günün antreman fotoğraflarına bakılırsa,

--------Zapata--------
Serkan-Neill-Cana-Çağlar
---------Mustafa-----------
----Sabri--------Culio------
Kazım---Baros---- Stancu

yunusgs
19.Şubat.2011, 18:30
http://www.galatasaray.org/images/galeri/9/1712/B_3b27317c2f64c6a6cec0fca6d5dfa4e1.jpg

Eyvah. :s7:

İki ucu ...'lu değnek.İster yelekliler oynasın,ister yeleksizler;değişen hiçbir şey olmayacak.Ya Ayhan,ya Sarp :)

Emurafu
19.Şubat.2011, 18:38
Sarpı onbirde oynatırsa Hagi'nin kredisi taraftar gözünde iyice bter..Zaman zaman demesinden zaten bıktık.

Sirius Black
19.Şubat.2011, 18:40
Yahu Hagi de tutturdu bi 4-3-3 illa oynayacaksa,

---------------Cana----------------
-----Yekta----------Culio--------
Kazım----------------------Stancu
--------------Baros-----------------

orta saha/hücum hattı sürsün de gözümüz futbol görsün yahu.

Hugo
19.Şubat.2011, 18:55
Servet sakat mı?

Emurafu
19.Şubat.2011, 18:56
Galatasaray
Robinson Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin , Lorik Cana, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Emmanuel Culio, Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu

Yedekler
Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş

Sadece serkan yerine yekta olmalıydı..Anlaşılan sabri ve neill yine ortasahada..

yunusgs
19.Şubat.2011, 19:00
Tek sevindirici nokta,Balta'nın yerine Çağlar'ı izleyecek olmamız.Bir de 4-4-2 oynama olasılığı var ama sanmam.Stancu yine solda oynayacaktır.

LadroN
19.Şubat.2011, 19:43
Neill'ı orta sahada Cana'yı stoperde oynatıcaksak bırakalım ikisi de gitsin yazık olmasın boşuna.Öyle bir kadromuz var ki kimin nerede oynadığını anlayamıyorsun sahaya çıkmadan.Şimdi istediğim kadroyu yazıyorum ama kaleye kimi yazacağımı bilmiyorum.Zapata'nın bu halini görünce Ufuk diyeceğim mecburen gerçi hepsi birbirinden beter.
Ufuk
Serkan Neill Servet Çağlar

Cana
Yekta Culio
Kazım Stancu
Baros
4-3-3 oynayacaksan illaki böyle oyna.Maça gelirsek mekan oynatır kazanırız.

C h A o S
19.Şubat.2011, 19:45
Baros ve Stancu çift forvet arkalarında da Kazım olsa keşke.Ama hiç sanmıyorum...

Addolorato
19.Şubat.2011, 20:48
Hayret Zapata müthiş bir kurtarış yaptı ilk yarıda. Maçın hakimi biz olsakta Bucaspor'da kontralarla iyi geldi ilk yarı. Bizim bir tane Buca'nın 2 tane direkten dönen topu var.

Fearless Coward
19.Şubat.2011, 21:07
Edit değilmiş gol :D :D

Hugo
19.Şubat.2011, 21:08
ofsayıt ofsayıt :D

BaGa TaRKaN
19.Şubat.2011, 21:25
Şu 2 Resim Galatasaray'ın Halini Özetliyor, Yoruma Bile Gerek Yok.

http://img337.imageshack.us/img337/3605/652888e4e0f644798289ddc.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/7388/4c1d07abf354422aa2843b8.jpg

Dalga Geçtiğimiz Sabri'de Olmasa Hal İyice Kötü Tek Yırtınan İsim:)

Herkesin Yüzü Dikken Sabri Utancından Bakamıyor Bile

BaFraLı
19.Şubat.2011, 21:33
Bucaspor'uda yenemiyorsak takım göçmüş demekki. Nerde o eski Galatasaray ya.

goosfraba
19.Şubat.2011, 21:35
derken gol oldu.

Fearless Coward
19.Şubat.2011, 21:35
Culio attı aslanım benim ya :D

Hugo
19.Şubat.2011, 21:37
Kazımcığım asist yaptı galiba :)
Aynı Kazımcığım 1metreden auta attı diyor radyo spikeri.

Fearless Coward
19.Şubat.2011, 21:39
Kazım asist yaptı.Bu arada az önceki kaçan gole bak arkadaş ya.Baros'a bir şeyler olmuş bu arada atamadı gitti :D

Hugo
19.Şubat.2011, 21:43
Sarı kart görmeye başladık sürekli. İnşallah kırmızı görmeden maçı bitiririz.

Fearless Coward
19.Şubat.2011, 21:53
Maç bitti 1-0 kazandık.Baros oynamaya oynamaya unutmuş futbolu :D

yunusgs
19.Şubat.2011, 22:02
Eh,tatsız tutsuz bir maç yine.Stadın hatrına idare etti takım durumu her zamanki gibi.Sezon sonuna kadar ite kaka gideceği kesin takımın.Gol noktalarında çok etkisiziz.Stancu forvet arkası oynasa daha başarılı olacakmış gibime geliyor.

Zaten bugün iyi oynayan az sayıdaki adamdan biri Stancu'ydu.Diğerleri de Culio ve yaptığı asistin hatrına Kazım diyebiliriz.

Duran topları da etkili kullanması Stancu'nun güzel bir gelişme.Frikikleri kesinlikle o kullanmalı.1 frikiği direkten döndü,birini kaleci yumrukladı.

Fearless Coward
19.Şubat.2011, 22:04
Stancu duran topları kullanırken ellerini havaya kaldırıyor :D çok iyi vuruyor cidden duran topları hep o kullansın.Birde Sarp bir türlü giremedi orada güldüm baya :D hep öyle oynasın 1dk-40 saniye yeter ona :D

yunusgs
19.Şubat.2011, 22:06
Stancu duran topları kullanırken ellerini havaya kaldırıyor :D çok iyi vuruyor cidden duran topları hep o kullansın.Birde Sarp bir türlü giremedi orada güldüm baya :D hep öyle oynasın 1dk-40 saniye yeter ona :D

Aynen,girerken de ıslıklandı zaten :D

Vieri
19.Şubat.2011, 22:08
eskiden sabri'nin oynadığı maçları izlemeyi sevmiyordum, adam artık kaptan. çok tatsızdı maç.

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 22:21
Zevkli bi maçtı. Top bi o kalede bi bu kalede. Belki gol pozisyonu fazla olmadı ama maçın sürati güzeldi (Her ne kadar bizimkiler yine o bildik top çevirmeleri yapsalarda :)).

Çok şükür ki kazandık.

Teşekkürler Culio ve Kazım.

Facx
19.Şubat.2011, 22:37

pino reyiz varken başkası kullanmamalı bence :icon_cool:

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 22:44
Bu arada bu elleri havaya kaldırma olayını daha çözemedim ben. Arda da stancu da diğer futbolcularda hep korneri frikiği kullanırken ellerini kaldırıyorlar ama hepsi farklı yerlere atıyorlar :D

barahir
19.Şubat.2011, 22:48
Bu arada bu elleri havaya kaldırma olayını daha çözemedim ben. Arda da stancu da diğer futbolcularda hep korneri frikiği kullanırken ellerini kaldırıyorlar ama hepsi farklı yerlere atıyorlar :D

E hepsinin eli farklı tabi :)

Emurafu
19.Şubat.2011, 22:52
İlk yarıda penaltımızı yemiş hakem..Ligtvdede şimdi penaltı dediler..

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 22:59
E hepsinin eli farklı tabi :)

O zaman şöyle düzelteyim. Arda ellerini kaldırarak korner kullanıyor ön direğe atıyor. Sonra başka bir korneri kullanıyor yine ellerini kaldırıyor ve bu sefer arka direğe atıyor :)

Facx
19.Şubat.2011, 23:00
havaya girmek için yapıyolar :D

Börk
19.Şubat.2011, 23:02
İlk yarısı 3 tane direkten dönen top hariç çok kötü bir futbolun olduğu bir maç izledik.İkinci yarı daha çok pozisyon olunca en azından maçı bırakıp sohbet etmedik :)

Cana,Mendy'i kaçırdığı pozisyon harici hatasız oynadı.Zapata'yı da çok beğendim ben orada çıkarak Mendy'in düzgün vurmasını engelledi.O el kaldırma olayı alışkanlık gibi bir şey zaten.Bende elimi kaldırırım voleybolda servis atarken :)

yunusgs
19.Şubat.2011, 23:02
İlk yarıda penaltımızı yemiş hakem..Ligtvdede şimdi penaltı dediler..

Stancu'nun kullandığı serbest vuruştan bahsediyorsan net penaltıydı Emrah abi.Oyuncunun elleri açıktı ve çarptı.

Facx
19.Şubat.2011, 23:06
yanlız işin ilginci ilk yarı evimizde kazanamıyo deplasmanda kaybetmiyoduk iş tam tersine döndü :D

http://desmond.yfrog.com/Himg616/scaled.php?tn=0&server=616&filename=e7fnz.jpg&xsize=640&ysize=640

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 23:20
Ne var orda çözemedim ? :)

Börk
19.Şubat.2011, 23:23
Nasıl çözemedin yahu çok açık :)

KaPaLı
19.Şubat.2011, 23:26
Buca kalecisi Londak nasıl kaleci olmuş hayret. Karpuzcu bu adamdan daha iyi tutar topları.

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 23:27
Yok yahu çözemedim :D

B-A'nin karesi-M ---> EXİT yazıyor
Aşağıda da yan durmuş bayrak gibi bişey var.

Çok kötü bişey var da benim içim fesat olmadığından mı göremiyorum :D

GeNç KaRTaL
19.Şubat.2011, 23:33
Yok yahu çözemedim :D

B-A'nin karesi-M ---> EXİT yazıyor
Aşağıda da yan durmuş bayrak gibi bişey var.

Çok kötü bişey var da benim içim fesat olmadığından mı göremiyorum :D

Barış,Mustafa ve Ayhan'a çıkışı gösteriyor.:icon_smile: Galatasaray'ın kazanması iyi oldu.Yine tahmin yarışmasında Galatasaray galibiyetine oynamıştım.:icon_biggrin:

uAburak89
19.Şubat.2011, 23:34
Barış, A kare derken Ayhan Akman mı yoksa Ayhan ve Aydın'ı mı kastediyorlar bilemiyorum, Mustafa sarp, şekilde Hakan Balta'nın Baltasını temsil ediyor. Çıkın gidin, defolun vs vs...

Nedvedmania
19.Şubat.2011, 23:35
He tamam o zaman :D

RaSenGan
19.Şubat.2011, 23:47
Kısmen tatsız kısmen zevkli bir maçtı.Çağlar'ı hiç beğenmedim açıkçası.Hakan Balta oynayabilseydı keşke.Culio'nun gol atmasına çok sevindim.Kazım da asist kralı olma yönünde ilerliyor :p

Night_Mare17
19.Şubat.2011, 23:59
Maç zevkli geçti fakat Baros un son vuruslarında sorun vardı biraz.

Revolution
20.Şubat.2011, 00:09
İlk yari sıkıntıdan olebilirdim cok kotudu ama ikinci yari kipirdandik oyle boyle golu bulduk :)

Ayrica bende VIP'den mac izlemem diyordum ama bedava acik bufe bedava icecekler oluna isler degisiyor, koca tribunun benim bagirmama ihtiyaci yok zaten artik :p :D

E.Cartman
20.Şubat.2011, 00:10
Geldim maçtan :D Güney tribün bugün çok sessiz kaldı yav sarmadı maç tabii bunda gelmeyen golle herkesin gerilmesi ve hakemin muhteşem(!) yönetimi de katkıda bulundu.

Nedvedmania
20.Şubat.2011, 00:17
Ayrica bende VIP'den mac izlemem diyordum ama bedava acik bufe bedava icecekler oluna isler degisiyor, koca tribunun benim bagirmama ihtiyaci yok zaten artik :p :D

Demek öyle he :D Bu günden itibaren "Tribünler çok kötüydü" deme hakkın yok artık. 2 içeceğe sattın ultrAslan'ı :D

Revolution
20.Şubat.2011, 00:17
Aynen bugun guney cok suskundu bende ona sasirdim ama sonlara dogru acildi :)

Revolution
20.Şubat.2011, 00:19
Demek öyle he :D Bu günden itibaren "Tribünler çok kötüydü" deme hakkın yok artık. 2 içeceğe sattın ultrAslan'ı :D

2 senedir ultraslan'i sevmiyorum zaten, begenmiyorum. Yoksa 2.5-3 sene once protokolden davetiye geldiginde ben kalkip kapali ustte giderdim maca yine de. Alayina acik bufe :D

Nedvedmania
20.Şubat.2011, 00:29
2 senedir ultraslan'i sevmiyorum zaten, begenmiyorum. Yoksa 2.5-3 sene once protokolden davetiye geldiginde ben kalkip kapali ustte giderdim maca yine de. Alayina acik bufe :D

ultraslan değil ultrAslan. Sevmiyorsun bari saygın olsun :D Utanmasan ultraaslan yazacaksın :D

Golden sonra omuz omuza tezahuratı çok güzel oluyor statta. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum. Hele bide yenersek varya off :) Derbiye inşallah Samsundan Uni olarak gelicez. Kaçırmamam lazım :)

E.Cartman
20.Şubat.2011, 00:37
Aynen bugun guney cok suskundu bende ona sasirdim ama sonlara dogru acildi :)

sonlara doğru artık İslam abi isyan etti tellere çıktı öyle yönetti güneye gelenlerin hiçbiri bağırmadı, üst taraf zaten tamamen sustu :n::n:

KaRaBükLü KraL
20.Şubat.2011, 00:48
Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın:D

Hugo
20.Şubat.2011, 01:44
Barış, A kare derken Ayhan Akman mı yoksa Ayhan ve Aydın'ı mı kastediyorlar bilemiyorum, Mustafa sarp, şekilde Hakan Balta'nın Baltasını temsil ediyor. Çıkın gidin, defolun vs vs...

beautiful mind! güzel yapmış yapan :D

C h A o S
20.Şubat.2011, 02:14
Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın:D

Direkler bugün Zapata'dan daha çok top tuttu. :)
Birde ilk yarıda direkten dönen bir top vardı.Orda Zapata'nın müdahalesi yoktu bence.
Buca'da Mendy ile kritik pozisyonlar harcadı.Özellikle üstten aşırtığı top çok kritikti.

ReaList
20.Şubat.2011, 02:16
Londak gerçekten şaka gibi bir kaleci yazık takımı düşürmeye oynuyor.
Mendy ise sonu kötü biten bir film gibi bucanın ev maçlarını staddan deplasman maçlarını tv'den takip ederim şu Mendy biraz kabiliyetli olsa +7 puan cepte arkadaş

Sirius Black
20.Şubat.2011, 13:02
Kısmen tatsız kısmen zevkli bir maçtı.Çağlar'ı hiç beğenmedim açıkçası.Hakan Balta oynayabilseydı keşke.Culio'nun gol atmasına çok sevindim.Kazım da asist kralı olma yönünde ilerliyor :p

Çağlar sakatlık üzerine muhtemelen %60 kondisyonla filan oynadı. Hakan Balta'nın otoban yaptırdığı sol bekten sonra amatör kümeden getirilse, Balta'dan kötü olmaz.

Revolution
20.Şubat.2011, 14:55
ultraslan değil ultrAslan. Sevmiyorsun bari saygın olsun :D Utanmasan ultraaslan yazacaksın :D

Golden sonra omuz omuza tezahuratı çok güzel oluyor statta. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum. Hele bide yenersek varya off :) Derbiye inşallah Samsundan Uni olarak gelicez. Kaçırmamam lazım :)

Ben ultraslan yazmaya devam edeceğim, bir tek uA UNI'nin adını doğru yazarım onlara saygı duyarım. BH'a da saygım büyüktür onlar da ultraslan'dan ayrıldı diye biliyorum, isim olarak ayrılmadıysa da esas insanlar ayrıldı diye duydum. Bu maçta Güney tribün tam hareketlenmiş tezahurat yaparken resmen onların seslerini bastırırcasına bambaşka bir besteye başladı ultraslan grubu. Sonra güney tribün sustu. Bunlar ince detaylar gibi geliyor ama küçük sinek mide bulandırır hesabı. Kaç yıldır adam gibi tek tezahuratımız "Ne olur Alpaslan Dikmen", takımı ateşleyecek takımı ateşlemeyi bıraktım dile dolanacak söylerken zevk alacağımız bir tezahuratımız yok.(örn; Beşiktaş seninle ölmeye geldik) Yazmıyorlar mı yazamıyorlar mı bilmiyorum. Neyse daha derinleştirmeyeyim, konu maç konusu olmaktan çıkmasın :)

Aynen, bende Zapata'yı beğendim. Hele bir kafa topunu parmaklarının ucuyla çıkarması sağlam refleksti :)

Revolution
20.Şubat.2011, 14:57
Çağlar sakatlık üzerine muhtemelen %60 kondisyonla filan oynadı. Hakan Balta'nın otoban yaptırdığı sol bekten sonra amatör kümeden getirilse, Balta'dan kötü olmaz.

Çağlar'ın tam olarak hazır olmadığı belli olmasına rağmen Hagi defansif bek takıntısından vazgeçmeyerek onu sürdü sahaya. Insua'ya çok yazık oluyor, inanılır gibi değil.

Facx
20.Şubat.2011, 15:09
Çağlar'ın tam olarak hazır olmadığı belli olmasına rağmen Hagi defansif bek takıntısından vazgeçmeyerek onu sürdü sahaya. Insua'ya çok yazık oluyor, inanılır gibi değil.

o bana göre defansif bek takıntısından daha çok kiralık oyuncu takıntısı adam kiralık olunca sanki parasını tamamen liverpool verio(verebilir ancak vermediğine eminimim :) )

Sirius Black
20.Şubat.2011, 15:14

Dünya'da bu kadar sol bek sıkıntısı çekilirken, Arjantin Milli Takımı'nın gelecekteki müstakbel sol bekini Hagi eritiyor resmen kulübede.

Edit : Yalnız Kazım'a da helal olsun. Bizde toplam 8 maçta 2 gol 4 asistle oynuyor.

Revolution
20.Şubat.2011, 15:26
Büyük ihtimalle kupadan eleniriz, deplasman maçlarını da kayberiz Hagi gider, Tugay kalır :)

Börk
20.Şubat.2011, 15:28
Bende Antep'i yeneceğimizi düşünmüyorum.Türkiye'de şu an en çok göze hitap eden futbolu Antep oynuyor.Kupanın mutlak favorileri.

LadroN
20.Şubat.2011, 15:29
Zaten Hagi giderken Tugay da giderse bi zahmet yönetim de gitsin:D

Fearless Coward
20.Şubat.2011, 15:30
Hagi,İnsua'yı da Misimovic'i de bilerek oynatmıyor bunu hepimiz biliyoruz.Büyük ihtimalle Kaan'ın dediği gibi olacak Hagi gidecek Tugay kalacak.Bu arada Kazım çok iyi performans sergiliyor şu ana kadar.Kalan maçlarda da bu çizgisini devam ettirir umarım.

Revolution
20.Şubat.2011, 15:33
Hagi,İnsua'yı da Misimovic'i de bilerek oynatmıyor bunu hepimiz biliyoruz.Büyük ihtimalle Kaan'ın dediği gibi olacak Hagi gidecek Tugay kalacak.Bu arada Kazım çok iyi performans sergiliyor şu ana kadar.Kalan maçlarda da bu çizgisini devam ettirir umarım.

Katılıyorum ama Kazım'ın topu istediği zaman alamamasından sonra yaptığı hareketlere deli oluyorum :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Şubat.2011, 16:12
İlk yarısı çok zevksiz maçtı bana göre. Fakat 2.yarıda açıldı oyun. Bucaspor'da etkili pozisyonlar yakaladı fakat atamadılar ve Galatasaray galip geldi. Tebrikler...