View Full Version : Beşiktaş - Fenerbahçe [22. Hafta]
TR.CaPTaiN
16.Şubat.2011, 13:46
http://www.yukleresim.com/images/82051925294093414181.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Rehavi
16.Şubat.2011, 14:07
Büyük takımlar için motivasyon çok önemli. Fenerbahçe de şu an gayet motive görünüyor. Ayrıca bizim için hedef sayılabilecek 2 maç arasında bu maçı oynayacak olmamız Fenerbahçe için büyük şans, bana kalırsa. Eğer kazanırlarsa şampiyonluk adına hem motivasyon olarak hem de derbiler açısından oldukça avantajlı olurlar...
Trabzonspor
16.Şubat.2011, 14:51
Beşiktaşın kazanmasını istiyorum bu bizim için gerekli çünkü böyle bir fenerbahçe ancak zor maçlarda puan kaybeder ve bu maçta onlardan birisi.Bir yandanda Beşiktaşın UEFA maçları bu maçın ibresini Fenerbahçe yönüne çeviriyor umarım en kötü berabere biten bir maç olur.
Fearless Coward
16.Şubat.2011, 17:03
Fenerbahçe bu maçta zorlanacaktır ancak yine de 3 puanı hanesine yazdıracaktır diye düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 Fenerbahçe yener.
yaman76hakanFB
16.Şubat.2011, 17:18
Ben çok rahatım. Çıkarız ve çatır çatır topumuzu oynarız. Stres yapacak bir durum yok. Kazanırız, kaybederiz. Her ihtimale açık bir maç... Daha doğrusu her futbol maçı gibi üç ihtimalli... Ama normalde zor maçlar öncesi bende bir evham olur. Nedense çok rahatım. Umarım hayra alamettir.
RasAnt
16.Şubat.2011, 17:31
Takım çok iyi gidiyor 5 te 5 yaptık umarım performansımız devam eder ve yorgun olacak beşiktaşı yeneriz.
anil luque
16.Şubat.2011, 18:01
Her ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın ve maçtan sonra sadece 'maçı' konuşalım..
Güzel bir Kiev galibiyetinin moraliyle Fenerbahçe'yi de saha ve taraftar avantajımızla yeneriz umarım..
Takım havaya girdi.Çıkıp topumuzu oynarız,kaybetsek de önemli değil telafisi var.
Volkan Şen
16.Şubat.2011, 18:23
Beşiktaşın kazanması Trabzonsporlular gibi bizide sevindiricek. O yüzden Beşiktaş kazansın istiyorum. Tahminimde 1-0 Beşiktaş galibiyeti.
deniz.91
16.Şubat.2011, 18:36
Beşiktaşın artık kazanacağını düşünüyorum.En azından inönüde kaybetmez
Rehavi
16.Şubat.2011, 18:40
İlk maça da bağlı ama maça umarım,
Hakan
Erhan-Ferrari-Sivok-Ekrem
Aurelio
Necip-Fernandes
Simao-Nobre-Bobo
onbiriyle çıkarız. Olası bir sakatlık durumunda zaten mevcut sakatlıklar ve sorunlarla daralan rotasyonumuz daha da sıkıntıya girmesin.
ForzaRQ7
16.Şubat.2011, 19:35
3-0, 3-1 gibi bir sonuç geçiyor içimden ama galip gelenin kim olacağını tahmin edemiyorum. Bir açıdan Fenerbahçe formda olduğu ve Beşiktaş'ın Perşembe günü Kiev ile oynayacak olmasından dolayı avantajlı, bir yandan da İnönü'nün Quaresma, Guti gibi oyuncularımıza fazladan motivasyon sağlaması ile Beşiktaş. Zor maç.
A.FaruK
16.Şubat.2011, 19:42
Her derbi maçı öncesinde olduğu gibi yine emin konuşmayacağım. Gönül isterki kazanalım. En azından o mücadeleyi gösterseler bile ben razıyım. Aykut Kocamanında ne yapacağını önceden kestirmek çok güç. Maçtan önce diyemiyorum yani kazanmak için sahaya çıkıp sadece saldıracak yada bir puanda iyidir deyip oyunu kendi yarı alanında kabullenecek. Beşiktaş hücum olarak çok üst düzey topçulara sahip orta alanıda kuvvetli ama Fenerbahçede ikinci yarı ile birlikte hem hücumda etkili hem savunmada güven veriyor takım. Umarım İnönüden 3 puanla ayrılan takım biz oluruz.
BaGa TaRKaN
16.Şubat.2011, 19:45
İçimden Kazanmak Hissi Geçsede Çok Zor Maç, Fenerbahçe Moralli ve Formda Geliyor. Biz Sahamızda Baskıyı Çok Fazla Hissediyoruz. Bu Şartlar Kazanma İhtimalimizi Güç Kılıyor.
GodfatheR
16.Şubat.2011, 19:47
Çok ama çok rahatım maç öncesinde. Yenilirsek 3 puan dışında bişey kaybetmeyiz. son 5 maçta 15 puan toplatarak bu krediyi kazandık açıkçası. çıkalım çatır çatır topumuzu oynayalım mücadelemizi koyalım ortaya bunu yaparsak rahat bir galibiyetle bile çıkabiliriz.
Tek endişem bu maçın kaybedilmesiyle takım ve camia içindeki olumlu havanın kaybedilmesi. Bunu kaybetmek sezonu kaybetmek demek. Umarım olası bir mağlubiyette bu yaşanmaz.
Olur da kazanırsak ki ben galibiyete daha yakın olduğumuzu düşünüyorum. Bu sezon %80 şampiyonuz. Ahanda yazdım buraya (:
Universal
16.Şubat.2011, 20:07
Bu maçtan puan alalım yeter, başka bir şey istemiyorum. Beşiktaş çok sorunlu bir şekilde çıkıyor ve bu da onların en büyüj avantajı. Kiev'e yenilseler bile, bizi yendikleri taktirde kısa süreliğine her şeyi unutturacaklar bu da yönetimi rahatlatacak. Beşiktaş beim favorim.
Revolution
16.Şubat.2011, 20:10
Beşiktaş'tan galibiyet bekliyorum.
Deus Dominus
16.Şubat.2011, 20:21
Maç berabere bitsin, ne şiş yansın ne kebap :)
barahir
16.Şubat.2011, 20:28
Beraberlik iyi sonuçtur.. Acak Kayseri maçının ilk 30 dakkası gibi oynarsak galip gelebiliriz..
Bordo61Mavi
16.Şubat.2011, 20:51
Fenerbahcenin kazanacagini dusunuyorum. 2 ci yariya bomba gibi girdiler bu mactada durmicaklar.
KaPaLı
16.Şubat.2011, 23:15
Schuster eğer taktiğini değiştirmezse ve arkayı o kadar açarsa Niang, Dia o arkayı doldurur. Araya atılan toplara çok iyi hareketlenen oyuncular 2side. Fenerbahçe'nin son 5 maçta yediği 1 gol var ayrıca ortada. Performansı çok iyi şu anda savunmanın. Favori gösterilenler kaybeder derbide genellikle ama ben tersinin olacağını düşünüyorum..
ForsakeN
17.Şubat.2011, 14:38
Maça gitmeyi düşünüyordum, eksik kalsın !
Vip Üst B-E - 500.00 TL
Vip Üst A-F - 450.00 TL
Vip Alt C-D - 400.00 TL
Vip Alt B-E - 320.00 TL
Vip Alt A-F - 250.00 TL
Numaralı Orta - 250.00 TL
Numaralı Kenar - 225.00 TL
Kapalı Üst - 200.00 TL
Kapalı Alt - 175.00 TL
Yeni Açık - 90.00 TL
Eski Açık - 90.00 TL
footballer33
17.Şubat.2011, 16:25
Lige zaten havlu attık, sadece ilk 4 için önemi olan bir maç bana göre. Kazanırsak bu galibiyet bizi sezon sonuna kadar götürür, belki de çıkış galibiyetimiz olur. Fener'in kaybetmesi ise onları sadece zirveden uzaklaştırır bir süreliğine o kadar. Ben, Beşiktaş'ım alacak diyorum.
yaman76hakanFB
17.Şubat.2011, 17:04
Hakem Cüneyt Çakır'mış...
anil luque
17.Şubat.2011, 17:06
Sadece oynanan futbol konuşulur umarım demiştim , inşallah Sayın Çakır beni yanıltmaz.
Revolution
17.Şubat.2011, 17:07
Atanılabilecek en iyi hakem atanmış. Güzel haber.
barahir
17.Şubat.2011, 18:04
Avrupa tarzı bi maç yönetmesini umuyorum ben de.. Bu arada totem yapıp izlemiyorum maçları.. İzlemediğim hemen hemen tüm deplasman derbilerinde yenilmedik, çoğunda galip geldik..
I3esiktas
17.Şubat.2011, 19:53
Yarın bilet alabilirsem gidicem maça.
Niang'ı tutabilirsek yenecegimizi düşünüyorum.
yaman76hakanFB
17.Şubat.2011, 19:58
Ben ise Beşiktaşlı arkadaşlara bir kıyak yapalım ve onları Schuster'den kurtaralım diye düşünüyorum. Bu iyiliğimizi unutmasınlar, onları Schuster'den kurtaracağız. Ama gücümüz Demirören'den kurtarmaya yetmez. :)
(Aman haaa, polemik konusu yapmayın. Şaka muhabbet olsun diye yazıyorum. Her derbi öncesi arkadaşlar arasında böyle takılırdık birbirimize. Ciddiye alıp köpürecek olan varsa, moderatör arkadaşlar silsin. Zaten alınganlıklar yüzünden kaç zaman oluyor, derbi şakaları yapamadığımız...)
GodfatheR
17.Şubat.2011, 20:14
2. yarı başlarken fikstürde bu maça bakmıştım. Beşiktaşlı bir arkdaşıma bu maçı kaybedersek Aykut Hoca gönderilir veya istifa eder demiştim. O da "Aykut bizim maça kadar bile dayanamaz" demişti :) Ne kadar yanıldığımızı gördük. Futbol değişik bi oyun işte , pazar günü biz kaybedersek çok şey değişmez. Ama kazanırsak Schuster bi daha İnönü'ye çıkamaz sanırım. Tabi Kiev maçının skoru da çok önemli.
I3esiktas
17.Şubat.2011, 20:18
Abi bizim Schuster'le bir sorunumuz yokki:D. Umarım Demirören Bosque'deki hatasını burda yapmaz uzun yıllar Schuster'le devam ederiz :).
GodfatheR
17.Şubat.2011, 20:22
Abi bizim Schuster'le bir sorunumuz yokki:D. Umarım Demirören Bosque'deki hatasını burda yapmaz uzun yıllar Schuster'le devam ederiz :).
yapma adaş :) ( sanırım Osman'dı isminiz )
Bir teknik adam bir takımın kaderi ile bu kadar oynayabilir ve bu kadar baltalayabilir bana kalırsa. Kasıt olmadığı kesin ama kasıtla yapılsa bu kadar yapılır.
Ligde aynı mağlubiyetten 7 kere almış bir adamdan bahsediyoruz ve hiçde akıllanacağa benzemiyor :)
I3esiktas
17.Şubat.2011, 20:27
Mağlubiyetleri bence çok fazla kafaya takmaya gerek yok. Takımın yavaş yavaş oturacagını düşünüyorum. Taraftarın büyük bir kısmı ligde geride kalsakda Schuster'in gönderilmemesinden yana. Biraz sabırlı olursa gelecekte iyi bir Beşiktaş izleyebiliriz :).
Neyse ben maça kaçıyorum yarım saat kaldı Kiev'i atlattıkdan sonra Fener maçını döneriz :)
@yaman76hakanFB
Kimi gönderiyosunuz be abi bu maç derbi değilki.Yanlış hatırlamıyorsam kalede Alex ile bizi yenmediniz:p :0:
(Şaka polemik olmasın canım:smismileyiw2:)
yaman76hakanFB
17.Şubat.2011, 21:33
O gün Rüştü yerine Alex bile kalede olsaydı, hatta ben kalede olsaydım yine kazanmıştık. Serkan Kırıntılı gibiydi... Gelene geç...
EndoplazmiK RetikuluM
17.Şubat.2011, 22:31
Maç öncesinde çok rahatım. Beşiktaş'ın transferler sonrasında üzerlerinde oluşan şampiyonluk baskısı ve üstüne Kiev'le İnönü'de yapacakları zor maç Beşiktaş'ı yoracaktır. Kazanırsak şampiyonuz, yazıyorum buraya. Kaybedersekte pek bir şey kaybetmeyeceğiz.
Umarım 3 puanı alıp üst üste 6. galibiyeti alırız.
El Barto
17.Şubat.2011, 22:33
Dinamo maçını seyrediyorum ve bu maça dair hiç ümitlenmiyorum. En iyi ihtimal berabere kalırız. O kadar salladık sevindik şöyle yıldız böyle isimli oyuncu aldık dedik sonuç ortada ruhsuz bir takım.
kalemci
17.Şubat.2011, 22:35
Maç öncesinde çok rahatım. Beşiktaş'ın transferler sonrasında üzerlerinde oluşan şampiyonluk baskısı ve üstüne Kiev'le İnönü'de yapacakları zor maç Beşiktaş'ı yoracaktır. Kazanırsak şampiyonuz, yazıyorum buraya. Kaybedersekte pek bir şey kaybetmeyeceğiz.
Umarım 3 puanı alıp üst üste 6. galibiyeti alırız.
hiçte yorulacak gibi oynamıyor takım sanki hz maçında gibiler :D feneri yenmek zorundayız yoksa işler karışır içerde onlarda farkındadır bunun.
kalemci
17.Şubat.2011, 22:40
Dinamo maçını seyrediyorum ve bu maça dair hiç ümitlenmiyorum. En iyi ihtimal berabere kalırız. O kadar salladık sevindik şöyle yıldız böyle isimli oyuncu aldık dedik sonuç ortada ruhsuz bir takım.
ruhsuzluktan ziyade bobo ferrari nin geleceği belli değil isteksizler, hakan panik atak oynuyor, ernst heralde 1.5 yılda sarfettiği eforla miladini tamamladı sözleşmede yeniledi aşırı rahat, aurelio ya olan sevgimi (!) kelimelerle anlatamam al-ver dümdüz, ismail bi kendini gösterme ben varım ibo yoksa havasında her pozisyonda hatalar silsilesi. ama şunu iddia ediyorum biz feneri yeneriz yoksa çoğu futbolcunun bileti kesilir hepsi üstüne 3 katarak oynayacak, oynamak zorunda.
ForsakeN
17.Şubat.2011, 22:49
Aykut hoca lütfen 1960'ların futbolunu oynat.
I3esiktas
17.Şubat.2011, 23:18
Valla milletin diline düşmemek lazım. Adam söyledigine pişman olmuştur lafı. ha desek 1960 dionuz be desek 1960 diosunuz :)
TR.CaPTaiN
17.Şubat.2011, 23:45
Fenerbahçe 2. yarıda topladığı puanlarla bu maçta beraberlik lüksünü cebine koydu. Kısa vadede beraberlik kötü gibi gözükse de Trabzonspor'un da Beşiktaş deplasmanına gelecek olması nedeniyle beraberlik kötü sonuç olmaz. Ancak tabi ki gönül ister ki 2. yarıdaki çıkış bu maçta da sürsün ve 3 puanla ayrılalım.
Beşiktaş oyuncuları Kiev mağlubiyetinden sonra kendilerini affettirmek isteyeceklerdir. Dolayısıyla ben daha fazla motive olmalarını bekliyorum.
Fenerbahçe tıpkı Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında yaptığı gibi maça baskıyla başlamalıdır. Çünkü şimdiye kadar baskıyla başladığımız bu maçlardan istediğimiz sonuçları rahatlıkla aldık. Skor tahminim Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe.
Varonil
18.Şubat.2011, 00:07
Beraberliğe üzülmeyecegim ama yine de kazanmamız gereken bir maç.Bugünkü Beşiktaş'ı seyrettikten sonra kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Skor tahminim Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe.Maçın kilit adamları Mehmet Topuz,İssiar Dia ve Emre Belözoğlu olacaktır bence.
BaFraLı
18.Şubat.2011, 15:16
http://img37.imageshack.us/img37/6329/derbiq.png
Ben işin iddaa yönüne bakıyorum :D. Beraberlik çok cazip.
LaigLeNoiR
18.Şubat.2011, 15:21
Aykut hoca lütfen 1960'ların futbolunu oynat.
Aykut hoca 1960'ları oynatırsa Schuster 1959'ları oynatır :D
Lucas Neill
18.Şubat.2011, 18:02
17 de 17 yerine 4 de 4 yapti Bjk ama bu macin bence ev sahibi olmasi yönünden favorisidir. Bu maci da kaybederlerse kaosa sürüklenir takim.
anilton
18.Şubat.2011, 19:18
Beşiktaş ile "F.Bahçe takımının" maç yorumuna "derbilerin ne olacağı belli olmaz" klişesiyle başlamak lazım.
F.Bahçe ikinci yarıda müthiş hırs,istek ve inanmışlık azmi ile oynuyor.Beşiktaş ise tam tersi tükenmişlik,boş vermişlik,kabullenmişlik olgularıyla oynuyor.F.Bahçe tam manasıyla "takım" olabilmiş bir görüntü sergilerken Beşiktaş ise tarihinin en iyi kadrosunu kurmuşken ruhsuzluğun kitabını yazmaya devam ediyor.
Bir Beşiktaşlı olarak benim maçtan yana tek umudum kötü gidişin üstüne bir nebze "telafi" şansı olarak görülüp ekstra motive olunması.Teknik taktik anlamda Schusterli Beşiktaş her geçen gün dahada geriye gidiyor.
Klişe ile başladık klişe ile bitirelim.
Üç ihtimale de açık bir maç.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 19:39
Takım dün akşam ki rezalet performans (özellikle 2.yarıdan bahsediyorum) ve 4-1'lik yenilgiden sonra bence aşırı motive olacaktır. Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum...
TR.CaPTaiN
18.Şubat.2011, 21:46
Kadıköy'de bilet satışını insanların tipine göre yapmışlar. Tribün gruplarının atkısını takanları direkt olarak sıradan çıkarmışlar. Polis tipini beğenmediğini sıradan atmış. Geceden beri bekleyip bilet alamadan geri dönmek zorunda kalan insanlar olmuş. Yönetim kendi taraftarına eziyet etmek için harcadığı enerjiyi takıma harcasa 5 sene üst üste şampiyon olurduk herhalde. Fenerbahçe taraftarı olmak zor iş.
yaman76hakanFB
18.Şubat.2011, 21:57
Zor ki, ne zor?
Fantazi olsun diye eleştiriyoruz sanıyorlar.
ParduS
18.Şubat.2011, 22:05
Ben de 3 ihtimal üzerinde duran arkadaşlara katılıyorum.Derbi her zaman derbidir. Bir de beşiktaşın son yaşadığı olaylara bakarsak moral bulmak isteyecekler.Bunun için en kestirme yol da bizim maçı kazanmak olacak. Bu açıdan avantaj bizde olabilir bir nebzede olsa. Son zamanlardaki formumuzda ortada.
Hakemlerin maçtan sonra konuşulmayacağı bir maç olur umarım.
JunkChorn
18.Şubat.2011, 22:26
"Aykut Kocaman ve büyük maçlar" faktörünü pek dikkate almamışsın sanki? :)
Bence çok ekstra bir durum olmazsa (kırmızı kart, saçma hakem hatası vs) Fenerbahçe İnönü'den beraberlikle döner en fazla.
Deus Dominus
18.Şubat.2011, 23:10
Sinirlerine hakim olan kazanır maçı, İki takımda da çok agresif, maçın gidişatına etki edecek oyuncular var. Fenerbahçe'de Lugano, Emre - Beşiktaş'ta Quaresma, İ.Toraman sağı solu belli olmayan kişiler :) Cüneyt Çakır'ı zor bir maç bekliyor, Allah yardımcısı olsun.
SAİT71
19.Şubat.2011, 14:31
Ne olacağı belli olmaz derbilerde her zaman... Çıkar Lugano arabayı devirir ondan sonra al başına belayı... Ancak son maçlara bakarsak F.Bahçe daha formda.. Özgüveni daha yüksek bir halde. Alacağımız galibiyet süpriz olmaz. En kötü beraberlikle döneriz diye düşünüyorum...
Yinede bunun derbi olduğunu her türlü skorun olabileceğini yineliyorum... (Kişisel tahminim beraberlik)
GeNç KaRTaL
19.Şubat.2011, 15:00
Aslında bu maçı kaybetsek,zaten zirve yarışından uzaklaştığımız için çok bir şey fark etmeyecek ama manevi açıdan değeri çok büyük.Bu yüzden mutlaka kazanmalıyız bu maçı.Bu galibiyetle takımda bir toparlanma süreci başlayabilir.İnşallah kazanan taraf biz oluruz.
bu maç üst bitcek ve bana görede fener kazancak
barahir
19.Şubat.2011, 17:57
Bilet kuyruğunda yapılanlar hakkaten terbiyesizlik.. Adam kafasına göre sen sırada önde geç sen arkaya geç, bayanlara öncelik tanı.. Aynısını ilk yarıdaki maçlarda neden yapmadılar acaba.. Amirsin de bi yere kadar..
sananes
19.Şubat.2011, 22:27
Gökhan Gönül'de yırtık tespit edilmiş.
fbdevil190737
20.Şubat.2011, 00:46
LİG TV'de Fenerbahçe muhabiri Tunç Elibol herhangi bir eksik olmadığını ve karın kasında yırtık tespit edilen Gökhan Gönül'ün de çok büyük ihtimal oynayacağını söyledi. İyi ahber bizim açımızdan .
ReaList
20.Şubat.2011, 02:28
Beşiktaş'ın nasıl oynayacağı belli aslında burada skor'a etki edecek olan Fenerbahçe'nin ne ve nasıl oynayacağı ?
Bi kere Beşiktaş ve Galatasaray için bu saatten sezonu kurtarmanın tek yolu var ; Fenerbahçe'yi sahalarında yenmek. Tabi bu yadırganacak veya küçümsenecek birşey değil bu bir klasik.
Sadece iyi oynamak da yetmez Fenerbahçe için (bkz. geçen sene İnönü'deki maçta ilk yarıda şutu olmayan Beşiktaş'ın maçı 3-0 kazanması gibi)
Fenerbahçe için tek şey gerek 90 dakika Mücadele Mücadele Mücadele
Başka Çıkarı Yok Bu YoLun....
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2011, 13:43
Bobo ve Sivok kadroya alınmamış. Bobo Fenerbahçe maçlarında çok iş yapan bir oyuncuydu, kadroda olmamasına sevindim diyebilirim.
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2011, 14:34
Fenerbahçe'nin formda futbolcusu Gökhan Gönül'ün oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe'de tüm gözler Gökhan Gönül'de...
3 gün önce idmanda sakatlanan ve karın kasında yırtık çıkan başarılı oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.
Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık yaptığı açıklamada; "Gökhan Gönül bir sakatlık geçirdi. Yaptığımız kontrollerde karın kasında bir yırtık tespit ettik.Durumu maç saatinde hatta ısınma sırasında belli olacak. Son kontrolü burada yapacağız. Ağrı ve bir sorun yaşamazsa forma giyebilir" dedi.
Dr. Karanlık Emre, Dia ve Mehmet Topuz'un durumları konusunda ise şu bilgileri verdi:
"Emre son oynanan maçımızdan 2 gün önce idmanda bir yırtık yaşamıştı. Bu tür sakatlıklar hemen düzelmiyor. Acele etmedik ama yoğun tedavi yaptık. Beşiktaş derbisi bu hafta değil de haftaya olsaydı Emre için daha rahat konuşurdum ama yine de Emre hazır duruma geldi. Hocamız görev verecek mi onu bilmiyorum.
Dia'da ödem vardı. Yoğun tedaviyi ona da uyguladık. Yeni uyguladığımız sistemin de faydası var tabii. Hem Emre hem Dia'nın tedavileri için bu sistem faydalı oldu. Hücre yenileme konusunda iyi sonuç alıyoruz.
Mehmet Topuz'un sağ baldırına kramp girmişti. Kayseri maçının sonlarına doğru hafif bir zorlama vardı. Topuz çok istekli, yırtık olmadığı için oynamasında bir sakınca yok"
Sporx
GodfatheR
20.Şubat.2011, 14:35
Belalımız Bobo yok :)
Revolution
20.Şubat.2011, 14:59
Bobo ve Sivok'un olmaması saçmalık bana kalırsa. Ben hala Beşiktaş'ın kazanacağına inanıyorum.
maç kesinlikle fenerindir bu dakkadan sonra bobo fenere en çok gol atan oyuncudur beşiktaştaki ama kadroda bile yok
Revolution
20.Şubat.2011, 15:08
maç kesinlikle fenerindir bu dakkadan sonra bobo fenere en çok gol atan oyuncudur beşiktaştaki ama kadroda bile yok
Maçın sonunda burada ol he :D
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2011, 15:45
Gökhan yetişemezse Aykut hoca Okan'a şans vermeli. Bekir stoper olarak iyi bir alternatiftir ancak bek olarak yeterli bir oyuncu değil. Kayseri maçında son 5 dakikada oyuna girdi, Amrabat gibi hızlı bir oyuncu karşısında nerdeyse o 5 dakika içinde atılıyordu. Bugün de oynaması halinde teknik ve hız konusunda iyi isimler olan Simao veya Quaresma ile karşı karşıya kalacak. Dolayısıyla çift sarıdan kırmızı kart görme ihtimali baya artar.
BleedingMoon
20.Şubat.2011, 16:06
bekir oynarsa yandık ki ne yandık. bari yobo oynasa.
jarosik_61
20.Şubat.2011, 17:05
sivok oynamıyacaksa defans ikilisi ne olcak bjkda merak ediyorum...beşiktaş için sırat köprüsü bir maç olacak..devre arasında 17de 17den nereye geldiler..futbolun play station mantığıyla oynandığını sananlar şimdi tırnaklarını kemirip maç saatini bekliyolar..bu beşiktaşı abartıp göklere çıkaranlar en büyük suçludur..akşamki maçta fener favoridir..ama genelde bu maçlarda favoriler puan kaybeder..ama zevkli bir maç olacak..tahminim 65.dakikdan sonra maçın daha güzel olacağı yönünde
ForzaRQ7
20.Şubat.2011, 17:11
"Beşiktaş'ta Sivok birlikte yabancı kontenjanına takılıdığı ifade edilen Bobo'nun neden kadroda olmadığı belli oldu!
Fenerbahçe ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ta Sivok'la birlikte Bobo'nun da kadroda olmamasını herkes şaşkınlıkla karşılaşmıştı. Ancak Brezilyalı golcünün kadro dışı kalmasının nedeni daha sonra ortaya çıktı.
Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan golcü oyuncu, sakatlığı yüzünden 18 kişilik kadroda yer almadığını belirtti.
Brezilyalı oyuncu, 6 golle Fenerbahçe'ye en çok gol atan oyuncular arasındaydı.
Bobo'nun yokluğunda Beşiktaş'ın en büyük gol silahı Hugo Almeida olacak."
Bobo'yu anladım da, Sivok'un kadroda olmamasına şaşırdım. Ferrari'ye sezon başından bu yana hiç güvenim yok. Üstelik Toraman-Ferrari ikilisi de uzun süredir beraber oynamıyor yanlış hatırlamıyorsam. Yine de kazanmamızı umuyorum, fakat çok çok zor görünüyor.
"Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'in ardından oluşan kaptan boşluğu derbide Toraman'la doldu!
Üzülmez'siz ilk maçına Dinamo Kiev karşısına Guti'nin kaptanlığında çıkan Beşiktaş'ın derbideki kaptanı İbrahim Toraman olacak. Toraman'a pazubant teklifinin bizzat Guti'den geldiği öğrenilirken yönetimin de onayıyla milli oyuncu, yeniden kaptan olarak sahaya çıkacak.
Bilindiği gibi yaşanan kavga olayından önce Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman'dı. "
Quaresma'nın kaptan olarak çıkmasını bekliyordum, derbide kaptan olarak çıkmak istediğine yönelik haberler vardı.
barahir
20.Şubat.2011, 17:30
Gökhan %90 Sahada olacak.. Caner dışında eksik yok, tam kadro geliyoruz..
Revolution
20.Şubat.2011, 17:32
Guti oynamıyor mu? :icon_eek:
ForzaRQ7
20.Şubat.2011, 17:39
Guti oynamıyor mu? :icon_eek:
Oynuyor, Guti olmadan olmaz bu maç.
yaman76hakanFB
20.Şubat.2011, 18:10
Beşiktaş taraftarı formunda... Koro halinde sayıyorlar. :)
Lucas Neill
20.Şubat.2011, 18:11
Besiktas 11: rustu-ekrem-toraman-ferrari-ismail-necip-ernst-quaresma-guti-simao-almeida
Ersin Duzen twitter
LaigLeNoiR
20.Şubat.2011, 18:31
necip-ernst-quaresma-guti-simao-almeida
Bu 6'lıyı beğendim. Geçende de söylemiştim orta sahada Necip-Ernst-Guti 3'lüsü oynasın diye sonunda gerçek oldu. Aurelio oynamaz inşallah. Bu kadroyu beğendim, tabi Toraman hariç.
fbdevil190737
20.Şubat.2011, 18:53
İLK 11'ler ;
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Ferrari
İsmail
Necip
Ernst
Simao
Quaresma
Guti
Almeida
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Lugano
Yobo
Andre Santos
Mehmet Topuz
Selçuk
Emre
Dia
Alex
Niang
-----------------------
Gökhan Gönül , Dia ve Emre'nin oynaması sevindirici umarım kazanırız.
ForzaRQ7
20.Şubat.2011, 18:58
Ferrari dışında iyi bir kadro bana göre, umarım Ferrari'de beni yanıltır ve iyi bir performans sergiler.
-
KAPTAN KİM OLACAK?
Bu akşam oynanacak derbi mücadelesinin sonucu kadar Beşiktaş'ta kaptanlık bandını kimin takacağı da merak ediliyor.
Edindiğimiz bilgiye göre maç öncesinde teknik heyet ve futbolcuların soyunma odasında bir toplantı yaparak sahaya kimin kaptan çıkacağı konusunda görüşeceği öğrenildi.
Kaptanlık için İbrahim Toraman ya da Guti Hernandez isminin ön planda olduğu belirtildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2011, 19:02
Şu kadroda keşke Ekrem yerine Hilbert'i oynatabilme imkanı olsaydı hocamızın.Çok daha iyi olurdu valla.Bir de Ferrari soru işareti.Uzun süredir oynamıyor ama o konuda hocanın kararına saygı duymak lazım.İnşallah şöyle güzel bir galibiyet alırız da keyfimiz yerine gelir bir nebze de olsa.
Universal
20.Şubat.2011, 19:09
Bahis sitelerine baktım şuan Fenerbahçe'nin oranlarında inanılmaz yükselme var. İlginç geldi, genelde düşen bir grafik gösterir Fenerbahçe, parayı basasım var. :)
bekir oynarsa yandık ki ne yandık. bari yobo oynasa.
Hemde ne yandık.
Karşısında Simao ve Quaresma olacak(sürekli kanat değiştiriyorlar). İkiside mahfedecektir o tarafı. Umarım Gökhan Gönül derbide yerini alır.
Universal
20.Şubat.2011, 19:26
Gökhan'da var Yobo'da...
TaşkınMahmut
20.Şubat.2011, 19:27
Bu maçta Beşiktaş'a güveniyorum.
Nesine'de böyle bir kupon yaptım :D
http://img696.imageshack.us/img696/5619/37504504.png
TaşkınMahmut
20.Şubat.2011, 19:31
Beşiktaş kaptanı Guti bugün.
İnşallah DigiturkWebTv de bugün bir aksilik yaşanmaz. Fb-Ts maçında 30. dk'da yayın kopmuştu :D Şu an HD yayın sıkıntı yok
EndoplazmiK RetikuluM
20.Şubat.2011, 19:36
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1930478&postcount=34
3-2 bitecek gibi geliyor bana nedense. Guti ve Simao BJK'nin gollerini atar, Niang'dan 2 gol bekliyorum.
Umarım istediğimiz gibi biter maç.
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum bende.Derbiler her zaman farklıdır.
Bu maçta Beşiktaş'a güveniyorum.
Nesine'de böyle bir kupon yaptım :D
http://img696.imageshack.us/img696/5619/37504504.png
Bu arada 352'ye 02 Ç oynadım bende :)
yaman76hakanFB
20.Şubat.2011, 19:54
Erken bir gol bulursak, bir tarihe tanıklık edebiliriz. Ama erken bir gol yersek bu defa toparlanmamız zor olur. Bu sebeple tam saha baskıyla başlamalı, umutlandırmamalıyız.
TaşkınMahmut
20.Şubat.2011, 19:57
İşte 2 takımın kadrosu sahaya dizilişi ;
http://img207.imageshack.us/img207/5607/bjkkadro.png
http://img510.imageshack.us/img510/6062/fbkadro.png
Eminoski
20.Şubat.2011, 20:04
izleme linkini atabilirmisin
TaşkınMahmut
20.Şubat.2011, 20:04
Digiturkten izliyorum. Satın alabilirsin 90 TL ye yarım sezonluk
www.digiturkwebtv.com.tr
Eminoski
20.Şubat.2011, 20:08
Digiturkten izliyorum. Satın alabilirsin 90 TL ye yarım sezonluk
www.digiturkwebtv.com.tr (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.digiturkwebtv. com.tr)
yok lig tv lazım olmuyor derbiler hariç saolasın. iki takımada başarılar.
selçuk attı dk 5
Lucas Neill
20.Şubat.2011, 20:09
Selcuk yazdi emekliligini FB ile yapacak :D
EndoplazmiK RetikuluM
Selçuk ! Koçum. :)
LaigLeNoiR
Dk 3 Niang in kart hareketi kartsiz gecistirildi.
nannar
:n: komedi yaww bu selçuk... baya da formayı garantiledi jübile yapana kadar.
ancar
selçukkkkk adamım benım :D
Fearless Coward
Selçuğa boşuna derbi adamı dememişler :D
garydelgadov
20.Şubat.2011, 20:10
Ya yeter artık valla yeter ya yine Fener maçı yine duran top yine Selçuk bıktım bu işin ızdırabından ya.
yaman76hakanFB
Yapma şunu Selçuk! Elimde çay varken... :D
LaigLeNoiR
Selcuk degil Necip kk atti.
Lucas Neill
Necip atmis heralde ya golü net göremedim ama
Fenerbahçe yine erkenden buldu golü :)
TaşkınMahmut
20.Şubat.2011, 20:11
Selçuk kafa golü 1-0 , ama golü atan Necip kendi kalesine..
http://img140.imageshack.us/i/selcuk.png/
LifeYourself
selçuk bu adam derbilerin korkulu rüyası:D
Fearless Coward
Beyler Necip atmış bende tekrarını izledim şimdi...
vuque
20.Şubat.2011, 20:13
Güzel başladık hadi bakalım devamı gelir inş...
Eminoski
20.Şubat.2011, 20:15
beşiktaş şu ana kadar çok dağınık duruyor istediğini yapamıyor gene q7den beklentiler çok.
fenerbahçe çok terli toplu aldığı toplarda direk kaleye yöneliyorlar kolayca ve bjk ın sol tarafı çok boş gibi orayı kullanıyorlar eğer böyle giderse fener 2yi bulur.
edit: derken gene sol kanat ekrem zorlanıyor ve 2.faulnde sarı kartı gördü.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 20:17
Fenerbahçe çok etkili böyle giderse 2'de gelir.Q7 kaçırdı bu arada.Ekrem çok sert oynuyor kırmızı görür devam ederse.
El Barto
20.Şubat.2011, 20:19
İyi ya Necip atsın Selçuk'tan yemiş olmaktan iyidir. :)
Lucas Neill
20.Şubat.2011, 20:19
Ekrem'in kirmizi görmesi gerekirdi. Niang da kart isareti yapti 4. hakemin gözü önünde ama verilmedi.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 20:23
Çok sert maç oluyor mutlaka kırmızı çıkar :D
Niang muhteşem bir gol atıyordu.
LadroN
20.Şubat.2011, 20:24
Şu kart istemelere aşırı tepki olmadığı sürece kart verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Elini kaldıran kart görüyor artık.Pozisyonu bilmem ama şu an ki kuralara göre yapnışsa verilmesi gerekli.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 20:24
Aman Allahım :D Niang insanmısın sen ya o nasıl çalımdır öyle şutunu da Rüştü çok iyi çıkardı tebrik etmek lazım.
Eminoski
20.Şubat.2011, 20:25
Beşiktaş tribünleri artık ingilizce tezahürat yapması lazım takımın yarısı yabancı boşuna bağırıyorlar yoksa :)
fener tehlikeli geldi
Zekirdek
20.Şubat.2011, 20:28
Bu tempoyu 70. dakikaya kadar yayarsak rahat 2 farka ulaşırız. Ve maçı galip bitiririz.
Ahh Dia yine kazmasın yine kazma direkten döndü.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 20:29
Dia nasıl kaçırdın onu :D Fenerbahçe çok rahat sanki sahasında oynuyor :D
LadroN
20.Şubat.2011, 20:32
Anlaşılan sol taraf otuban olmuş Beşiktaş'ın Allah sabır versin Bjk li arkadaşlara ne diyelim.
El Barto
Bir Beşiktaşlı'da şu konuya "ahhh x nasıl kaçar o" yazsın arkadaş bu ne tek kale maç oluyor. :)
Eminoski
Dia nasıl kaçırdın onu :D Fenerbahçe çok rahat sanki sahasında oynuyor :D
ekremin oldugu taraftan altın bulmuş gibi sömürüyor fener oraya çözüm gelmesse farka gider :)
Guti anladı biraz yardıma gelmeye başladı sola ekremin yanına
yaman76hakanFB
20.Şubat.2011, 20:41
Emre çok aksıyor.
LadroN
20.Şubat.2011, 20:47
Fenerbahçe 2 yi bulamayınca Beşiktaş baskı kurdu bu dakikalarda.
Derken Ekrem Dağ.
El Barto
20.Şubat.2011, 20:48
Ekrem Dağ'ın golü ile 1-1 oldu.
Lucas Neill
Ekrem kösedeki örümcegi aldi :D
Fearless Coward
Ekrem yazdı 1-1 oldu güzel gol attı.
yaman76hakanFB
20.Şubat.2011, 20:49
Bu gol Ekrem'i iki sezon daha Beşiktaş'ta tutar. Ne vurdu öyle ya?
LadroN
20.Şubat.2011, 20:50
Bu maçı Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe kaçırdığı golleri çok arar.
Universal
20.Şubat.2011, 20:50
Ekrem ne gol attı arkadaş, sağlam vurdu...
Fenerbahçe başladı, Beşiktaş bitirdi ilk yarının özeti budur.
Addolorato
20.Şubat.2011, 20:52
Ekrem'i sevmem ama güzel gol attı..
EndoplazmiK RetikuluM
Ekrem'in golü görülmeye değerdi. Çok iyi vurdu.
Sol kanatta Q7'yi tutmakta çok zorlanıyoruz.
Universal
Twitter sayfamda Fenerbahçe 3-1 kazanır demiştim, 1-1 oldu, kaldı 2... :)
Bir Beşiktaşlı'da şu konuya "ahhh x nasıl kaçar o" yazsın arkadaş bu ne tek kale maç oluyor. :)
Ekrem yanıt verdi abi sana.:) Baya sağlam yanıt oldu.:)
GodfatheR
20.Şubat.2011, 20:55
İlk yarım saat müthiş oynadık golü de bulduk farkı da açabilirdik. Ama ne olduysa 30. dakikadan sonra oldu takım olarak gömülmeye karar verdik , biz gömülünce Beşiktaş baskı kurmuş gibi gözüktü. Aslında bu plan tutuyodu da 0 pozisyon verdiğimiz bir ilk yarının son dakikasında çok ekstra bir gol yedik. Ekstra diyorum çünkü Ekrem ona 50 kere vursa oraya gönderemez.
Hakem hakkında bişey demek istemiyorum ama maçın başında Ekrem'i nasıl atmaz akıl alır gibi değil. Sarısı olan adam Niang'ın baldırına tekmeyi çaktı ama 2.sarı çıkmadı. Yüreği yetmedi hakemin.
İşin özü bu yediğimiz golle ölüyü uyandırdık ama Fenerbahçe ilk yarım saatteki oyununu 2.yarı tekrarlarsa çok rahat kazanırız. Çünkü Beşiktaş hiç birşey oynamıyor. Alex ve Emre'nin bu kadar tutuk olması da garip neyse. Ah Dia ah nasıl yazamadın pozisyonu diyorum sadece :D
sananes
20.Şubat.2011, 20:59
Mehmet Topuz ne yapıyor hayret doğrusu?
garydelgadov
20.Şubat.2011, 21:03
Hugo Almedia için söylenecek tek kelime:meşe odunu.Kardeşim santrafor adamsın,hiç mi gol sezgisi olmaz,hiç mi golü topun gideceği yeri koklayamaz ya?Simao ve Quaresmanın ceza sahasına doğru iki top var,ikisinde de sezgisi iyi olan bir adam oraya hareketlenir ve golü atar.Top kaleciye gittikten sonra gidiyor bizim aslan.Ve şimdi düşünün,ceza sahasında sadece bu adam var.Bu takım nasıl gol atacak?Ekrem bin yılda bir yapacağı vuruşu bu maçta yaparak.Benim adıam rezalet bir maç,böyle bi takım görmek istemiyorum artık.Bizimkiler 15 metrede oynuyor.En gerideki adam orta sahada,en ilerideki adam ceza sahasının dışında.Bu mu ofansif takım?Bu mu hücum oynatmaya çalışan Şuster?Gelecek sene belki daha da önemli oyuncular transfer edilecek.Ama nolacak?Hazırlık kampında Ernste küfredecek,takımdan kesecek.Takımda huzur bırakmamaya devam edecek.Ve aynı tablo aynen tekrar edecek.İstemiyorum kardeşim,ben Telloyu istiyorum,Baki Mercimeki istiyorum ama sen ve senin galaksi takımını da,ofansif(!) futbolunu da istemiyorum.
nannar
20.Şubat.2011, 21:06
İ
Hakem hakkında bişey demek istemiyorum ama maçın başında Ekrem'i nasıl atmaz akıl alır gibi değil. Sarısı olan adam Niang'ın baldırına tekmeyi çaktı ama 2.sarı çıkmadı. Yüreği yetmedi hakemin.
:n: bu post bana yıllar önce Kemalettin'in "Hakemler hakkında konuşmayacağım, Hepsinin allah belasını versin" dediğini hatırlattı :n:
LifeYourself
20.Şubat.2011, 21:13
ekrem dağ gol mu attı wow
Ziya38
20.Şubat.2011, 21:15
2-1 Toraman
Fearless Coward
İbrahim Toraman yazdı 2-1 Beşiktaş önde...Fenerbahçe napıyorsun yahu tek kale oyna sen git 1-0'dan maçı ver.Tahmin yarışmasında FB'ye oynadık :D inş. alırlar 3-2
Lucas Neill
Toraman atti 2 oldu
LadroN
20.Şubat.2011, 21:17
Gole en çok ihtiyacı olan adam gol attı.Fenerbahçe kendi eliyle maçı zora soktu.
Ferrari'nin Lugano'ya yaptığı net penaltı.
garydelgadov
20.Şubat.2011, 21:18
Fenerin net penaltısı verilmedi.Fenerli arkadaşlara şunu söylemek istiyorum,maalesef Türkiyede hakemler duran top sırasında ceza alanını değil,pozisyonu izliyor.
GodfatheR
20.Şubat.2011, 21:19
adamın ağzı düdüğe gitmiyor beşiktaş pozisyonlarında harika ! penaltı güme gitti.
nannar
20.Şubat.2011, 21:22
ben maça bakmıyorum yaww :D apartmanda aşağıda var lig tv ama üşendim. maç zevkli mi yoksa sıkıcı mı? BJK yenecek herhal ama gol bugün hgep umulmadık isimlerden geliyor
LadroN
20.Şubat.2011, 21:24
ben maça bakmıyorum yaww :D apartmanda aşağıda var lig tv ama üşendim. maç zevkli mi yoksa sıkıcı mı? BJK yenecek herhal ama gol bugün hgep umulmadık isimlerden geliyor
Zevkli galiba ben radyodan dinliyorum sürekli pozisyon var.
Maçtan sonra salı günü olabilir Fenerbahçe basın toplantısı düzenler.Hakem odaları felan.Demiştim.Canı yanan bağırır.Sonra Fenerli arkadaşlar hakemleri yererken biz fnerli arkadaşları eleştiririz.Seneye bizimkiler düzenler kısır döngü...
http://www3.bobiler.org/upload/photographs/22385758k.jpg
Ziya38
20.Şubat.2011, 21:28
Ferrari Kirmizi ve penalti.
Lucas Neill
Penalti Ferrari kirmizi kart gördü
LadroN
Gecikmelide olsa hem penaltı hem krımzı kart hemide Lugano ve Ferrari li:D.
Fearless Coward
Ferrari yedi kırmızıyı.Fenerbahçe penaltı kullanacak.
Ne gerek var Ferrari.Sonra kızıyorsunuz Ferrari oynatılmaz mı diye Schuster'e.
LadroN
20.Şubat.2011, 21:30
Alex 2-2....
Lucas Neill
20.Şubat.2011, 21:30
Alex'in penalti vurusunu tahmin etsen bile kurtaramazsin acayip bir yere vuruyor topu :)
LadroN
20.Şubat.2011, 21:31
Pozisyonu bilmiyorum ama bu kadar baskılı oynarken herşey lehinize ikne topsuz alanda neden penaltı yapılır bilemem.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 21:32
Necip savunmaya geçti kesin hata yapar :D Derken Mehmet Aurelio oyuna girdi.Necip çıktı.
Ziya38
20.Şubat.2011, 21:37
2-3 Alex de Souza
Lucas Neill
Alex atti 3 oldu cok güzel kafa vurdu
LadroN
Alex attı.Anlaşıldı iş başa düştü TT Arena'da biter bu iş:D
Ziya38
20.Şubat.2011, 21:40
2-4 Alex de Souza
Lucas Neill
Alex 4. golü atti adam müthis :D
Aşk-ı Şehir
Alex ben efsaneyim arkadaş diyo adeta.
LadroN
20.Şubat.2011, 21:41
Gene Yeter Yıldırım Demirören Yeter başladı.
İzlemediğime pişman oldum.Ne maç oluyor arkadaş.
LadroN
20.Şubat.2011, 21:44
Hani bu spor yasasında bi madde vardı küfürlü tezahürata hapis cezası gibi maddeler vardı.Bu duyduğum tezahürattan sonra bütün tribüne hapis cezası verilir herhalde.
Emurafu
20.Şubat.2011, 21:45
Gene Yeter Yıldırım Demirören Yeter başladı.Yine mi Başlandı.:),Bir arada yetmez diyorladı:)
Ferrari skora baya etki yaptı..Alexde çoşdu..Beşiktaş ve Galatasaray'ın hedefi kupa..
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 21:47
Beşiktaş 2-1'den nasıl verdi o maçı hayret :D Alex efsane olduğunu bir daha gösterdi.
eng1n
20.Şubat.2011, 21:48
Kral çeteyi dağıttı resmen tabi ferrari'de sağolsun
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2011, 21:49
Ferrari'nin sözleşmesi bu maçtan sonra hemen bu gece feshedilmeli.Resmen sabote etti maçı.
LadroN
20.Şubat.2011, 21:52
ALmeida çıktı Nobre girdi.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 21:52
Neyse iyi oldu FB'nin yenmesi Tahmin yarışmasında 6 Doğru 2 Yanlış gidiyorum :D TS'de yendimi iyi olacak.
LadroN
20.Şubat.2011, 21:53
Neyse iyi oldu FB'nin yenmesi Tahmin yarışmasında 6 Doğru 2 Yanlış gidiyorum :D TS'de yendimi iyi olacak.
@LadroN : Dostum önce bi Antep'i geçelimde biz zaten gerisi gelir :D
Hatamı mesajı gönderince farkettim editledim mesajı zaten:D
Emurafu
20.Şubat.2011, 21:54
Gökhan gönüle kart gelmedi.Hakem es geçti sonrada oyundan çıktı gökhan..Sarısı vardı.
LaigLeNoiR
20.Şubat.2011, 21:58
Allah belani versin Ferrari bu takimi bu sekile sen getirdin. Bu gece sozlesmesini feshedin.
Lucas Neill
20.Şubat.2011, 21:58
Tebrikler Fb gercekten güzel mac oldu. Schuster cikip yine böyle demese bari Fb 1960larin futbolunu oynadi :D En iyi Türk hakemi de bugün rezaletti iki takim icin de hatalari oldu.
GodfatheR
20.Şubat.2011, 21:59
Şampiyonluk yolunda DEV bir adım attık. Şu an çok mutluyum daha sonra uzun uzun yazıcam :)
Universal
20.Şubat.2011, 22:00
Şu maçı böyle kazanacağımızı hiç tahmin etmezdim. Fark attık, çok mutluyum çok. Ama şuna açıklık getirmeliyiz, bu maçı Fenerbahçe kazanmadı, Beşiktaş kaybetti.
Nedeni;
Hugo Almedia'nın karşı karşıya kaçırdığı o gol ve kırmızı kart.
garydelgadov
20.Şubat.2011, 22:01
Ferrarinin bu hareketinin sebebi ne peki?Takımda disiplin yok.Huzur yok.Takım bilinci yok.Arkadaşlık yok.En önemlisi takımda Beşiktaşlı yok.
Sözlerimi sonlardırırken en önemli adama değinmek istiyorum.Yolunda ölürüm Hugo Almeida.İdülümsün baba.Senden özel ders almak istiyorum.
Addolorato
20.Şubat.2011, 22:01
İbrahim Üzülmez'in şözleşmesini fesh edenler Ferrari'yi de es geçmesin. Bir maç nasıl verilir 10 dakika içinde canlı canlı gördük. Alex'te 65-75. dakikalar arası 3 gol attı. En çabuk hat-trick olabilir bu.
LadroN
20.Şubat.2011, 22:02
Ferrari 1960 model olunca Beşiktaş maçı kaybetti:D.Trabzon yarın bir hata yaparsa Fenerbahçe şampiyon olur.
Cengo
20.Şubat.2011, 22:02
Gökhan gönüle kart gelmedi.Hakem es geçti sonrada oyundan çıktı gökhan..Sarısı vardı.
İlk yarı Ekrem'e sarı kart verilebilecek 3 pozisyon vardı, hatta biri çok netti hiçbirinde vermedi ikinci sarıyı.
İbrahim Üzülmez'in şözleşmesini fesh edenler Ferrari'yi de es geçmesin. Bir maç nasıl verilir 10 dakika içinde canlı canlı gördük. Alex'te 65-75. dakikalar arası 3 gol attı. En çabuk hat-trick olabilir bu.
yok 91 saniyede var.(Dünyada)
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 22:03
Ferrari 1960 model olunca Beşiktaş maçı kaybetti:D.Trabzon yarın bir hata yaparsa Fenerbahçe şampiyon olur.
Dur daha nereye oluyor :D FB'nin Arena'da ki GS maçı,Bursaspor ve Kayserispor'la sahasında oynayacağı maçlar unutulmamalı :D her şey bu maçlardan sonra belli olur gibi.
ancar
20.Şubat.2011, 22:04
17'de 17'yi Fener yapacak bu gidişle
Emurafu
20.Şubat.2011, 22:05
Türkiye kupasındaki maçlarda çok ilginç olacak..Ferrari ve Schuster büyük tepkiler olacaktır..
Aydin
20.Şubat.2011, 22:06
Ekrem Dağ gol olmadan önce oyundan atılmalıydı, olmadı, gitti gol attı. Ferrari adamın boynuna sarıldı güreş yaptı. Penaltı verilmedi.
Fener her türlü haketti bu maçı.
Umarım arena'da bizi dağıtır bir takım Fenerbahçe ile yapmadan önce. Çünkü bu fenerin rahat bir 3 tane golü var bizim maçta. Bari Fener'e vermeyelim.
Universal
20.Şubat.2011, 22:07
Dur daha nereye oluyor :D FB'nin Arena'da ki GS maçı,Bursaspor ve Kayserispor'la sahasında oynayacağı maçlar unutulmamalı :D her şey bu maçlardan sonra belli olur gibi.
Kayseri'yi yendik. :D
LadroN
Abi Kayseri maçını kazandı Fener:D.Bursaspor'u kazanırda her ne kadar tarihimizin en kötü sezonlarından birini yaşasakta bi bizden umutluyum:D.
Emurafu
Cüneyt Çakırda geçen hafta Buca,Konya maçında paso kart çıkarıyordu,Bu maçtata bence çok geçiştirdi..
LaigLeNoiR
20.Şubat.2011, 22:09
İlk yarı Ekrem'e sarı kart verilebilecek 3 pozisyon vardı, hatta biri çok netti hiçbirinde vermedi ikinci sarıyı.
Ona vermedi diye onada mı vermeyecek. Çok mantıksız.
bu maç üst bitcek ve bana görede fener kazancak
Maçın sonunda burada ol he :D
burdayım noldu :icon_cool:
malesef beklediğim skorla bitti maç keşke berabere bitseydi :D
Şu maçı böyle kazanacağımızı hiç tahmin etmezdim. Fark attık, çok mutluyum çok. Ama şuna açıklık getirmeliyiz, bu maçı Fenerbahçe kazanmadı, Beşiktaş kaybetti.
Nedeni;
Hugo Almedia'nın karşı karşıya kaçırdığı o gol ve kırmızı kart.
aynen katılıyorum bunada almeida dan bi cacık olmaz bobo olsaydı atardı onu rahat bu yüzden bobo olmayınca kesin kaybetti beşiktaş dedim tabi ferrarinin de katkısı büyüktü
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 22:14
Kayseriyi unuttum doğru :D O zaman Fenerbahçe'nin kaldı 2 maçı zor olarak...
Deus Dominus
20.Şubat.2011, 22:16
Lugano-Ferrari müsabakasını Lugano kazandı.
Alex'in kafayla attığı 2. golde Aurelio rövaşata ile topu uzaklaştırmayı denedi, ıskalayınca gol geldi :)
Hugo Almeida performansıyla Guiza'ya kafa tuttu bu karşılaşmada :)
Ayrıca Alex nerde bu maçta derken 10 dakikada bana sağlam bir cevap verdi, teşekkür ediyorum kendisine :D
Yahu bir ligte herkes mi bir takım için çalışır. Fenerbahçe istemese de bu sezon şampiyon olacak gibi. Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş, yarıştan çoktan kopmuş olsa da Galatasaray... Futbol şansı ciddi anlamda sarı lacivertlilerden yana. Ve bunu çok iyi değerlendiriyorlar şu an için.
DisCo
20.Şubat.2011, 22:17
Dramatik bir derbi oldu.
Fenerbahçe direksiyona geçti derken Beşiktaş işi toparladı. İbre Beşiktaş derken oyuncu hatası nedeniyle maç tekrar Fenerbahçe'ye döndü. İstanbul havası maçın havası bir değişikti.
Lucas Neill
20.Şubat.2011, 22:17
Tarihin en rezalet Gs'si ile yildizlar karmasi Bjk ayni puanda futbol enteresan oyun.
eXcitinG
20.Şubat.2011, 22:18
Yenik duruma düşüyorsun, sonrasında öne geçip, farkı açma şansı yakaLıyorsun arkasından fark yiyiyorsun. Bunun ne yazık ki açıkLaması oLmaz. Hakem miş feLan hikaye. Sadece Fenerbahçe takımını ve taraftarını hakLı oLarak tebrik etmek gerekir. Atamıyorsan, amatör kümede oyuncuLarın yapmadığı bir hatayı yapıp takımı yakıyorsan, yoruma gerek yoktur.
Trabzonspor
Tahmin ettiğğm gibi oldu FB bjk ile tam zamanında karşılaştı ve fırsatı kaçırmadan 3 puanı aldı.Tebrikler.Yarın kazanmamız şart oldu.
EndoplazmiK RetikuluM
How To Make A Hat-Trick İn The 9 Minutes
Author: Alex De Souza #10
LifeYourself
20.Şubat.2011, 22:19
hey maşallah alex:)
Universal
20.Şubat.2011, 22:28
http://i53.tinypic.com/160wh29.jpg
http://i52.tinypic.com/w81d6u.jpg
Ferrari daha önce gitmesi gerekiyormuş...
Universal
20.Şubat.2011, 22:34
Ferrari'nin son maçı 16 Ekimdeymiş ligde... Artık yönetim bir nokta koymalı.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 22:36
http://i53.tinypic.com/160wh29.jpg
http://i52.tinypic.com/w81d6u.jpg
Ferrari daha önce gitmesi gerekiyormuş...
Allah aşkına 2. foto ne öyle Lugano yine sabırlı adam ben olsam tekme tokat girerdim :D
ReaList
Bir gerçek var bir de Alex de Souza :icon_cool:
LifeYourself
o niangın mı ne arkasında bir oyuncu var sarılmış o kim:D
Addolorato
20.Şubat.2011, 22:37
o niangın mı ne arkasında bir oyuncu var sarılmış o kim:D
İbrahim Toraman.
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 22:37
İbrahim Toraman sanırım Niang'ın arkasındaki...
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2011, 22:38
Son dönemlerde hiç bu kadar gidip gelen bir derbi görmemiştik herhalde. İlk 30 dakika bizi, her türlü bu maçı alırız düşüncesine sevkeden bir oyun vardı. Fenerbahçe üst üste pozisyonlara giriyor, sakin, rahat şekilde oynuyor, istediğini sahaya yansıtıyor vs. Ardından 30-45 arası Beşiktaş'ın baskısı başlıyor, her ne kadar pozisyona dönüşmese de sonuçta baskı yediğinizde bir şekilde golü de kalenizde görüyorsunuz. Nitekim Ekrem'in muhteşem golüyle de oyuncularımız tünele son dakika şokuyla girdi. Ekrem'in golü de bir garipti, çok iyi faso aldı. Ardından ikinci yarı başlıyor, Beşiktaş 2. golü buluyor ve oyunu tamamen kontrole alıyor. Tabi o anda maçın başındaki fikirlerimiz tamamen değişiyor, gitti maç diyoruz. Ferrari'nin amatörce hatasıyla maçı çevirip skoru 4-2'ye getiriyoruz, bu sefer oyunculara niye top çeviriyorsunuz, yüklenmeye devam edin diye kızıyoruz falan. Garip duygular.
Maçta birçok kırılma dakikası vardı. Fenerbahçe'nin golü bulduktan sonra direkten dönen top, Niang'ın pozisyonları, Rüştü'nün çataldan aldığı top, Hugo Almeida'nın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, Ferrari'nin sinirlerine hakim olamayışı maçın iki taraf adına da gidip gelmesine neden oldu.
Fenerbahçe'de sakatlıkların takımı etkilediği çok barizdi. Özellikle Gökhan çok aksadı, sakatlık onu aşırı etkilemiş. Birçok pozisyonda yerini kaybetti, rakibine karşılık veremedi. Emre normalde hafızalarda kalan bir oyun oynardı, o da ortalama seviyedeydi. Dia'ya sakatlık ters etki yapmış, adama motor takmışlar sanki. :}
Fenerbahçe'de maçın yıldızı seçebileceğimiz iki oyuncu var. Birisi hattrick yapan Alex diğeri de Dia. Dia şimdiye kadar bazı maçlarda baya iyi oynamıştı ama bugün muhteşemdi. Alex'i övmek için sözlüklerde kelime bitti. 10'u ne kadar övsek azdır. İyi ki varsın kaptan, iyi ki varsın krAlex.
Beşiktaş'ta da Rüştü'ye ayrı bir parantez açmak lazım. 3 tane kolay kolay her kalecinin çıkaramayacağı pozisyonlarda gole engel oldu.
Hakeme gelecek olursak; Cüneyt Çakır maçı idare edeyim derken önemli hatalar yaptı. Bugün Uefa yetkilisi, adı Uhlenberg'ti galiba, Cüneyt Çakır'a kötü not vermiştir diye düşünüyorum. Maçın başlarında Ekrem'in net 2. sarısını atladı. Ferrari'nin Lugano'yu güreşçi edasıyla indirdiği pozisyon bana göre net penaltı. Lugano-Ferrari savaşında Ferrari psikolojik olarak mağlup oldu ve bu bahsettiğim pozisyondan birkaç dakika sonra Lugano'ya tokat atarak atıldı. Beşiktaş'ın ofsayt gerekçesiyle kesilen -her ne kadar Volkan kurtarmış olsa dahi, düdük çaldıktan sonra önemi yok- ofsayt olmayan pozisyon vardı. Gökhan'ın 79. dakikada 2. sarısını atladı vs. Şuan ülkemizin en iyi hakemi denilen bir hakem bu kadar ciddi hatalar yapmamalı.
Bu galibiyet yolumuzdaki çok önemli bir engelin kalkmasını sağladı. Takımımıza tebrikler.
LaigLeNoiR
20.Şubat.2011, 22:40
Maçında tartışmalı posizyon, verilmeyen penaltı kart vs çok vardı. Hakem maçı yönetmedi sanki idare etti.
Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına tebriklerimi gönderiyorum.
garydelgadov
20.Şubat.2011, 22:42
Forza Şuster be kanka.İdolümsün hocam.Hayatımda gördüğüm en kral adamsın.Hele o 88de Hügoyu çıkarıp Nobreyi aldın ya,futbol tarihinde böyle bir hamle yok olamaz olmamalı.#ForzaŞusterforzaŞusterforzaŞuster
izmer96
20.Şubat.2011, 22:43
FB'li arkadaslari tebrik ederim , hakkettikleri guzel bir galibiyet almislar , cok guzel bir seri yakaladilar , BJK'de cok kotu bir viraja girdi 2 macda yedigi gol sayisi 8 , 17 de 17 deniliyordu ama simdi Turkiye Kupasi alinirsa kafi olucak BJK icin
anilton
20.Şubat.2011, 22:46
Takımın en tecrübeli,en soğukkanlı,en vurdum duymaz,en sakin adamı ortada hiçbir şey yokken herkesin gözü önünde ceza alanı içinde rakibe ne diye vurur?
O pozisyon olmasa Semih oyuna girecekti.Ne kadar acıdır ki büyük ihtimalle üç gol atan Alex çıkacaktı.
Sivok ve Bobo'yu kadroya almamak büyük hata.
Eksik kaldıktan sonra hücum dörtlüsünden birisini alacağına orta alanın ortasını boşaltması komediden başka birşey değil.
F.Bahçe ilk yarım saat maçı koparabilirdi.Golü atan Ekrem kırmızı görebilirdi.Almeida golü atsa maç bitebilirdi.Ferrari'nin ilk hareketine penaltıyı çalsa sonuç farklı olabilirdi vs.Yani maç gitti geldi,gitti,geldi,gitti.
Tebrikler FENERBAHÇE.Tebrikler ALEX.
Eğer yönetim biraz yönetimse Hoca biraz Hoca'ysa Ferrari sabaha kalmadan kovulmalı.
A.FaruK
20.Şubat.2011, 22:48
Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Bende uzun zamandır bu kadar gidip gelen bi derbi izlememişti. Birden fazla kırılma anı vardı maçta. Luganonun penaltısı verilmedi yada Hugo'nun kaçırdığı gol vs. vs. bunlar maçı çok farklı yerlere ve yahut skorlara taşıyabilirdi. Hakem hakkında konuşmaya fazla girmeyeceğim ama şu kadar söyliyeyim çok dengesiz bir maç yönetti ama yinede hakederek kazandığımız düşünüyorum. Zorlu virajları tek tek atlatıyoruz kayıpsız bir şekilde çok şükür. İnşAllah sezon sonundada sevinen taraf biz oluruz.
sananes
20.Şubat.2011, 22:49
"Pozisyonu görmedim ama bir pozisyonun içinde Lugano varsa kesinlikle provokasyon vardır" Schuster.
Bu söze forumda değil sözlükte olsak ben çok güzel şeyler yazardım da neyse.Suyun ısınıyor Schuster
izmer96
20.Şubat.2011, 22:52
"Pozisyonu görmedim ama bir pozisyonun içinde Lugano varsa kesinlikle provokasyon vardır" Schuster.
Bu söze forumda değil sözlükte olsak ben çok güzel şeyler yazardım da neyse.Suyun ısınıyor Schuster
Gercekten bunu dediyse Schuster kendini komik duruma dusuruyor , futbol bilgisinden cok agzini konusturuyor Turkiye'de nedense :)
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2011, 22:52
Fenerbahçe'de şöyle bir pozisyonu oluşturacak forveti görmeyeli çok uzun zaman olmuştu.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=87651
A.FaruK
20.Şubat.2011, 22:56
Fenerbahçe'de şöyle bir pozisyonu oluşturacak forveti görmeyeli çok uzun zaman olmuştu.
Sen görmüşsün en azından böyle bi forvet demekki ben öyle bir forveti hiç görmedim Fenerde yada hatırlamıyorum (:
Revolution
20.Şubat.2011, 23:00
Fenerbahce'yi ve Fenerbahcelileri tebrik ederim. Besiktas bir kez daha beni iddaada yatirmayi basardi 2'ye 213 mu ne aliyorduk :D Ama bana kalirsa macin kirilma noktasi Ferrari'nin atilmasi degil Almeida'nin karsi karsiya kacirdigi goldur.
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2011, 23:09
FB'li arkadaslari tebrik ederim , hakkettikleri guzel bir galibiyet almislar , cok guzel bir seri yakaladilar , BJK'de cok kotu bir viraja girdi 2 macda yedigi gol sayisi 8 , 17 de 17 deniliyordu ama simdi Turkiye Kupasi alinirsa kafi olucak BJK icin
Bizim hedefimiz hiç bir zaman 17/17 yapıp şampiyonluğu kazanmak olmadı.Ne yöneticerlerden,ne teknik ekipten,ne de futbolcuların ağzıdan 17/17 yapacağız/yapmak istiyoruz tarzı açıklama yok.Hatta aksine devre arasında 3 tane portekizli oyuncuyu kadromuza katarken yöneticiler ve başkanın açıklamaları asıl hedefin önümüzdeki sezon olduğu,bu sezon bitirebildiğimiz en yüksek yerde bitirmek istiyoruz şeklindeydi.Medya ortaya attı bu mantıksız söylemi,alınan oyuncuların gazıyla çoğunluk değil ama bir bölüm taraftar bu safsataya olabilir gözüyle baktı.Üstümüze yıkıldı bu durum.Millet de şimdi dalga geçiyor ve bu durum açıkcası hiç hoşuma gitmiyor.Hani 17/17 yapacağız deseydikte önümüze getirseydiniz eyvallah.Bu forumdaki Beşiktaş'lı üyelerin bir tanesinin bile 17/17 yapacağız tarzı bir söylemini bulamazsınız.
nannar
20.Şubat.2011, 23:15
tebrikler fenerbahçe.... bjk için işler gittikçe kötüleşiyor. yazık ki hücum anlamında çok iyi bir kadroya rağmen savunmayan bir takım oldu çıktılar...
KaPaLı
20.Şubat.2011, 23:18
ne de futbolcuların ağzıdan 17/17 yapacağız/yapmak istiyoruz tarzı açıklama yok.
Şemsi dalgınlığına geldi sanırım..
Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, “Buca maçındaki futbolumuzu her karşılaşmada sergileyecek gücümüz var. 17’de 17 yapacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.
Maç çok net oldu. Beşiktaş takımı 90 dakika savunma yaptı , 2-1 öne geçtikten sonra Almeida atsa çok daha farklı olurdu ama atamadı ve Ferrari'nin amatörce hatasıyla mağlup oldu Beşiktaş. Hakem demişti 1-2 Beşiktaş'lı arkadaşım pozisyonları saydım maçtaki, 7 hata Fenerbahçe lehine 3 hata Beşiktaş lehine yapmış. Özellikle ilk 30 dkda çıkacak kırmızı maçı daha farklı yapardı.
Bu maç hakkında pekte birşey yazmak istemiyorum.
Eğer kırmızı kart olmasa ve maç 2-1 mağlubiyetimiz ile bitse burda yönetime ateş püskürecektim. Aykut Kocaman bir derbi bile kazanamıyor diyecektim.
Sonucunda 2-4 yendik ve mutluyum. Allah bozmasın çok güzel galibiyetler aldık. Şampiyonluk geliyor diyebilirim artık.
Sheriff
20.Şubat.2011, 23:30
Beşiktaşın golünden Ferrari'nin atılmasına kadar Beşiktaş'ın bariz bir üstünlüğü vardı. Ferrari'nin atılması ve sonrasına atılan penaltı golüyle birlikte ibre bir anda bize döndü. Dia'nın sol kanatta ki muhteşem oyununun maçı kazanmamızda önemli bir etkisi vardı. Ayrıca tabikide Alex, söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten. Bu adamın gönderilmesi demek takımın yarısının gönderilmesi demek.
Hakemin hataları oldu, her iki taraf içinde maçın kaderini etkileyecek hataları oldu hemde. Sonuç itibariyle güzel bir skor ve güzel bir oyunla hakederek aldığımızı düşünüyorum.
Bundan sonraki maçlarda güzel futbolu sürdürüp, galibiyet serisini devam ettiririz umarım. Şampiyonluk için umutlarımız gittikçe artıyor, oynanan oyun ve alınan skorları gördükçe. Takımımı gönülden tebrik ediyorum.
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2011, 23:31
Dalgınlığıma gelme değil de,haberim yoktu.Fakat şöyle bir şey de var.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/hilbert-17de-17-kolay-olmayacakSXHBQ221029SXQ
Trabzonspor'un Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu ve ligde lider durumda bulunduğunu kaydeden Hilbert, "Birçok kişi ligde 17'de 17 yapacağımızı düşünüyor ama Trabzonspor gibi zorlu rakipler olduğu için bu kolay olmayacak" dedi.
Yazdığım yazının arkasındayım hala.Varsa aksini iddia edecek,bekliyorum.Hani 17/17 yapıyordunuz diye dalga geçmesi kolay.
yaman76hakanFB
20.Şubat.2011, 23:46
İlk 30 dakika oynadığımız futbolu bir tarafa bırakırsak, son haftaların en kötü topunu oynadık. Açıkçası daha kolay bir galibiyet bekliyordum, ama az kalsın tarihi bir hezimet yaşayacak noktaya geldik. Boks maçı gibi oldu; ilk rauntta Beşiktaş nakavt olmak üzereydi, onun başında saydılar. İkinci rauntta ise bizim için saydılar. Üçüncü rauntun hikayesi ise bambaşka... Kısacası, 90 dakikayı üçe bölersek, 30'ar dakikalık dilimler halinde üç ayrı maç oynandı. Birbiriyle ilgisi olmayan üç farklı maç... Vivaldi'nin Dört Mevsim'i gibi duygular duyguları kovaladı; ilkbaharın cıvıltısına kapılmış giderken, birden sonbaharda hüznün baygınlık derecesini yaşadık.
Rahat bir galibiyet bekliyordum dedim. En büyük güvencem şuydu: Beşiktaş son yıllarda kendi evinde oynadığı yüksek sinir harbi gerektiren, mental açıdan zor ve külfetli hiçbir maçın sonunu getiremedi. Bu bir yetenek sorunu değil, mental bir sorun... İş sinir savaşına dökülür ve bir yerde çözülürler diye bekliyordum. Umduğum gibi çözüldüler ama öncesinde biz çok daha kötü çözülme noktasına geldik. Eğer 3-1 olsaydı, imkanı yok, bizi beşten aşağısı kurtarmazdı. Bereket versin o pozisyona Bobo filan değil, yeni transferleri girdi.
Her iki takım adına eleştirim şu: Oyunun momentumunu büyük bir takımın bu kadar çabuk elinden kaçırmaya hakkı yok. Arkadaş, her ne olursa olsun, maçın kontrolünü kaçırmayacaksın. Aykut hoca takımı maça çok iyi hazırlamış. Ama ilk 30 dakika ipleri eline aldıktan sonra bu kadar çabuk rakibe teslim edilmesine seyirci kalamazsın. O anda birşeyler yapman lazım. Artık oyunu mu yavaşlatırsın, ne yaparsın? Aynı eleştirilerim rakip içinde geçerli... Maçın seyir zevkinin yüksek olması malesef kaliteli futboldan değil, belli bölümlerde her iki takımın da maçın iplerini bütünüyle ellerinden kaçırmış olmasından kaynaklı... Üst düzey bir futbolda böyle kontrolsüz gel git'lere yer yok diye düşünüyorum.
Bu eleştirimin yanında Aykut hocanın olumlu yanını da söyliyeyim. Henüz 90 dakikaya yayılmasa da, belli bölümlerde, sezon başı hedeflediği "rakibi dengesiz yakalayacak, topla hızlı hareket eden oyunculardan kurulu dikine futbolun" izlerini görmeye başladık. Bu sistem adına transfer ettiği oyuncularında ne kadar isabetli olduğu görülüyor. Birde Stoch'u devreye sokabillse...
Emre bugün çok kötüydü. Bereket versin ki Selçuk yine standartlarının üstünde oynadı. Alex ilk 60 dakika yokları oynarken, kader ona maçın kahramanı olma fırsatını verdi ve o yine tarihe geçecek bir maç sonu oynadı. Mehmet Topuz artık gol atmasını yeniden hatırlasa iyi olacak. Gerçi ondan daha kötüsü var; sonradan giren Özer... Ama benim zaten Özer'den umudum yok.
Yobo... Bu çocuğun bonservisini almaz, "altı üstü bir stoper, bu kadar para etmez" diye sezon sonu vazgeçersek, futbol tarihimizin en skandal cinayetlerinden birisini işleriz. Belli olmaz; burası Fenerbahçe... Her işte akıl mantık ararsan, aklını kaybedersin. Ama sağlıklı bir kulüpte bu oyuncuyla şimdiye çoktan anlaşılmalıydı.
Volkan... Mustafa hocanın ifadesiyle: "Rüştü çok gol kurtardı, ama Volkan maçı kurtardı." Teşekkürler. Ama şampiyonluk lafları için daha çok erken... Zaten biz ne zaman o havaya girssek ters tepiyor. Ligin sonunu düşünmeyelim. Sadece Kasımpaşa maçını konuşmaya başlayalım.
LaigLeNoiR
20.Şubat.2011, 23:52
Maç çok net oldu. Beşiktaş takımı 90 dakika savunma yaptı , 2-1 öne geçtikten sonra Almeida atsa çok daha farklı olurdu ama atamadı ve Ferrari'nin amatörce hatasıyla mağlup oldu Beşiktaş. Hakem demişti 1-2 Beşiktaş'lı arkadaşım pozisyonları saydım maçtaki, 7 hata Fenerbahçe lehine 3 hata Beşiktaş lehine yapmış. Özellikle ilk 30 dkda çıkacak kırmızı maçı daha farklı yapardı.
Tamam da koyu işaretlediğim yere katılmıyorum.
C h A o S
20.Şubat.2011, 23:55
Hayatımda Schuster kadar pişkin adam görmedim.İlginç bir karakter...
Deus Dominus
20.Şubat.2011, 23:57
90 dakika savunma yapan takım 2 gol atıp 4 gol nasıl yer yahu? :D
Fearless Coward
20.Şubat.2011, 23:58
Beşiktaş 90 dakika savunma yapsa kazanırdı yapmayın Allah aşkına...
yaman76hakanFB
21.Şubat.2011, 00:04
İki takımda yapmak istese de, savunma yapamadı. Eğer savunma yapmak buysa, futbolda savunma bitmiştir. Savunma adına tek beğendiğim kişi Yobo'ydu. Bunun dışında savunma yapmaya çalıştıkları dakikalar, savunmaların en fazla aksadığı dakikalardı. İki takım adına konuşuyorum. Ne Fenerbahçe savunması birşeye benziyordu, ne Beşiktaş... İki takımda topu rakip yeralanda çok etkili kullandı, keyif verdi. Bu, yetenekler kadar birazda savunmaların acziyetinden...
RasAnt
21.Şubat.2011, 00:19
Tebrikler Fenerbahçem.Maçın geniş özetini izleyebileceğim bir yer varmı acaba özelden veya burdan yazarmısınız.
vuque
21.Şubat.2011, 00:38
Hakem hataları çok fazlaydı ancak çoğu Beşiktaş'ın yararınaydı.Bu sebeple Beşiktaş'lı arkadaşların suçu hakem'e yıkmaları yanlış olur...
Açık konuşmak gerekirse maç 2-1 veya daha farklı şekilde Beşiktaş galibiyetiyle bitseydi gerçekten çok sert eleştirilerim olacaktı(1-0 önde olduğun maçı nasıl koruyamazsın tarzında) ama maç 90 dakika.Konuşmak için önce sonucu görmek gerekiyor :)
Nedvedmania
21.Şubat.2011, 01:02
Maçı izllemeye gidecektim ama uykuma yenildim. Keşke izleseymişim :)
Tebrikler Alex :)
BleedingMoon
21.Şubat.2011, 01:34
dia ve alex'i bir kenara koyarsak maçın adamı lugano'dur bence. ferrari'yle girdiği psikolojik savaşı defalarca kazandı. çirkef olmasına rağmen yenilgiyi kabullenemeyen, oyundan kopmayan futbol karakterini gösterdi ve boşuna uruguay milli takımı kaptanı olmadığını kanıtladı. defansta ağır kalmasına rağmen futbol zekasıyla bir çok tehlikeyi etkisiz hale getirdi.
emre, mehmet topuz ve gökhan gönül gördüğüm en kötü maçlarını oynadılar. hadi emre'yle gökhan'ı geçtim sakat oldukları için, ya mehmet? takımın dinamosuyken aksayan elemanı oldu resmen. umarım geçen haftalardaki formunu tekrar yakalar.
niang... tam bir santrafor. complete forward.
ayrıca all-star öncesi keyfe keyif kattıkları için tüm takım sağ olsun, var olsun.
RaSenGan
21.Şubat.2011, 01:59
Cüneyt Çakır gibi bir hakem nasıl böyle şeyleri görmez hayret ediyorum.İlk yarıdaki GS-BJK maçını hatırlattı biraz bana.Derbilerde bir şeyler oluyor bu adama.İlk yarının bir kısmını izledim.Beşiktaş'ın en iyi oynadığı yerleri ve Ekram Dağ'ın golünü izledim kısa sürede.Fenerbahçe galibiyeti bekliyordum ve öyle de oldu.Tebrikler iki takıma da.
CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 02:05
Gittik , Oynadık , Kazandık ve 3 puan aldık..
İşin kısası bu aslında.Hiç kimse çıkıpda diyemezki hakem Fenerbahçe lehine kararlar çaldı vs vs.Hak ederek güzel bir futbolla 3 puanın sahibi olduk.
17/17 Muhabbetinden açıkçası benimde haberim var ama sene başından beri kümeye diye eleştirilen Galatasaray ile Yıldızlar karması Beşiktaş'ın aynı puanda olması 17/17 muhabbetinden daha kötü bir durum Beşiktaş takımı ve taraftarları için.
Ek olarak sene başında bu transferler yapılırken forum içerisinde konuştuğumuz çoğu kişiye 3-4 Sene önceki Fenerbahçesiniz dediğimde yahu ne alakası var deniliyordu şimdi görüyorum ki 3-4 sene önceki Fenerbahçe şuanki Beşiktaş'dan bile baya baya iyiymiş.Demekki neymiş ne kadar yıldızın olursa olsun takım oyunu oynadıkça 3 puan hanene yazılıyormuş.
Tebrikler Fenerbahçe'Mm..
RaSenGan
21.Şubat.2011, 02:09
Ayrıca Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosuyla tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor.
LaigLeNoiR
21.Şubat.2011, 03:22
En kötü G.Saray ile yıldızlar karması Beşiktaş aynı puanda muhabbeti her yerde dönüyorda, merak ediyorum biz bu transferleri yapmasak daha iyi olacakmış demekki. Sürekli yıldızlar karması yıldızlar karması diyorsunuz daha sonrada her yerde laf sokuyorsunuz yok Q7'de tüp taktırırsan cart olur curt olur tarzında. Tamam eleştirmek hakkınız veya dalga da geçebilirsiniz de o zaman ondan sonra çıkıp da yıldızlar topluluğu diye söylemeyin. Yenince yıldızlar topluluğunu yenmiş oluyorsunuz yenilince de Beşiktaş'ın şansı vardı, hakem yanındaydı vs vs...
Neron_FB
21.Şubat.2011, 04:12
Beşiktaş 90 dakika savunma yapsa kazanırdı yapmayın Allah aşkına...
beşiktaş 90 dk savunma yapsa gol atamazdı bence. İlk 30 dk'dan sonra oynaması gerektiği gibi oynadı, savunma yapmadan, ve golleri buldu..
Ferrari takımını ateşe atmasaydı BJK yenebilirdi aslında ama tabi Ekrem'in ilk yarıdaki sertliğini ve Ferrarinin kırmızı görmeden önce luganoya yatığı hareketi de düşünürsek BJK'nin 10 kişi kalması da kaçınılmazmış..
Haftaya kadıköydeki kasımpaşa maçı karnaval havasında olucak ve şimdiden iple çekiyorum :)
Tebrikler Sarı Kanarya'ya..
yaman76hakanFB
21.Şubat.2011, 06:15
Alex sen ne yaptın yahu? Bu nasıl bir bağlılıktır? Adam 3 gol 1 asist yaptığı gecede Diana Taurasi için şu notu koymuş:
http://twitter.com/Alex10combr/status/3 ... 775261184# (http://twitter.com/Alex10combr/status/39428634775261184#)
Sana ne diyeyim artık. Bu saatten sonra ben seni nasıl eleştireceğim? İşte asıl böyle efsane olunuyor.
Darısı Fenerbahçe taraftarının başına... Nerdeeee? Onlar şimdi galibiyetin keyfini sürüyor, kibirlerinden yanına yaklaşılacak gibi değil... Fenerbahçe'nin onuru çiğnenmiş, değerleri gaspedilmiş, sorumlular halen sıcak koltuklarında ciklet çatlatıyor; onlara ne? Onlar şimdi çeşitli ortamlarda rakiplerine laf sokmakla meşgul... Ama sen, sanki 3 golü atan sen değilmişsin gibi, taraftarın yapmadığını yapıyor ve bu kulübe gelen en büyük dünya yıldızına sahip çıkıyorsun! Ben susuyorum Alex! Seni o kadar eleştiren birisi olarak...
jarosik_61
21.Şubat.2011, 11:44
maçın 65.dakkasından sonra daha zevkli geçeceğini sölemiştim:)
ferrarinin yaptığı tamamen ihanettir..
en kötüsü çıkarken bjklı taraftarın ferrariyi alkışlaması oldu...
bu adam devre arsında satılmayacakmıydı..kadroya giremediği na kadar maç var
bi bakıyosun en önemli maçta kadroda..gerçekten enteresan..
acaba shsuter gibi t.adamları bizmi göklere çıkartıyoruz..
yada bu adamların ekstra bi özelliği yok real madride benide koysan;
şampiyon yaparım durumumu ben bilemiyorum..
sakatlıkatan bahsediyolar..real,barca,manu,inter gibi takımlar senede 50 küsür maç yapıyo..
bjk gibi sakatlıklar olmuyo..bjk iyi çalışmıyor bu belli açıkca...
şimdi sorulması gereken soru ne olcak..
ben söyleyeyim..büyüklerin umursamadığı türkiye kupası bir umut oldu..
can simidi şeklinde..ne kadar komik dimi...hedeflere bak gelilnen yere bak..
herzaman söylüyorum asıl suçlular futbolu play station mantığıyla sanan;
yönetim ve taraftarlardır en büyük suçlu sizsiniz.....
SAİT71
21.Şubat.2011, 11:50
Açıkçası çok kopma noktaları olan bir maçtı... Çıkmayan kartlar verilmeyen penaltılar da oldu... Buna rağmen yine de kazandık...
Maçın 3 te birlik diliminin ilkinde çok üstündük. Golü bulmamız iyi oldu. Maçı bir çok pozisyonda kopartacak noktaya gelsekte son vuruşlarda yada pozisyonlardaki şanssızlığımızda golü yapamadık. Hele ki Dia'nın kaçırdığı direkten dönen topta... Ekrem'in attığı gole söylenecek söz yok hakkatten. Haftanın golüydü. 1-1'den sonra tıpkı BJK'nin 10 kişi kalması gibi bizde oyundan muhteşem bir şekilde düştük. 2. gol çok talihsizceydi zaten... BJK oyunun kontrolünü taki penaltı pozisyonuna kadar eline aldı. Maçın 2. çeyreğini BJK kontrol etti. Bundan sonra 2-2 yi bulmamızla birlikte BJK muhteşem bir şekilde düştü oyundan... Sonrası da malum... Her haliyle güzel maç oldu.
Hakemin yinede hataları vardı. Ekrem'in 15. dakikada ki sarı kartı 2. sarısı olmalı ve atılmalıydı. Lugano'nun Ferrari tarafından Kafakol ile indirilmesi net penaltıydı. G.Gönül'ün 80. dakika da ki hareketi 2. sarı karttan net kırmızı karttı...
eng1n
21.Şubat.2011, 13:41
Benim gördüğüm forvetler ya koşmaz gol atar (Hooijdonk,Anderson) ya da koşar gol atamaz (Guiza,Kezman) Bu Niang ikisinide yapıyor :D
Alex sen ne yaptın yahu? Bu nasıl bir bağlılıktır? Adam 3 gol 1 asist yaptığı gecede Diana Taurasi için şu notu koymuş:
http://twitter.com/Alex10combr/status/3 ... 775261184# (http://twitter.com/Alex10combr/status/39428634775261184#)
Sana ne diyeyim artık. Bu saatten sonra ben seni nasıl eleştireceğim? İşte asıl böyle efsane olunuyor.
Darısı Fenerbahçe taraftarının başına... Nerdeeee? Onlar şimdi galibiyetin keyfini sürüyor, kibirlerinden yanına yaklaşılacak gibi değil... Fenerbahçe'nin onuru çiğnenmiş, değerleri gaspedilmiş, sorumlular halen sıcak koltuklarında ciklet çatlatıyor; onlara ne? Onlar şimdi çeşitli ortamlarda rakiplerine laf sokmakla meşgul... Ama sen, sanki 3 golü atan sen değilmişsin gibi, taraftarın yapmadığını yapıyor ve bu kulübe gelen en büyük dünya yıldızına sahip çıkıyorsun! Ben susuyorum Alex! Seni o kadar eleştiren birisi olarak...
Abi sen Alex'e bunları dedin ya tamamdır artık Alex :p
Maç çok gitti geldi.İlk 30dk maç 3-0 bile olabilirdi.Ama sonraki 15dk gol yemeyi hakettik.Geriye kapanmayı bile beceremedik.Sonra Almeida'nın kaçırdığı pozisyona kadar işler tam terine döndü.Ferrari o hareketi yapmasa maçı Beşiktaş önde bitirirdi.
Sonuç olarak maçı hakettiğimizi düşünüyorum,bundan sonra şampiyonluk için daha umutla bakabiliriz.
yaman76hakanFB
21.Şubat.2011, 15:06
Benim gördüğüm forvetler ya koşmaz gol atar (Hooijdonk,Anderson) ya da koşar gol atamaz (Guiza,Kezman) Bu Niang ikisinide yapıyor :D
İkisini birden yapan son iki forvet Aykut Kocaman ve hemen sonrasında Baliç'ti.
Bordo61Mavi
21.Şubat.2011, 17:40
Fenerbahcenin kazanacagini dusunuyorum. 2 ci yariya bomba gibi girdiler bu mactada durmicaklar.
Beni yaniltmadi Fenerbahce.
Schustere daha ne kadar sabir edilcek bilmiyorum, gunu kurtarmak icin aciklamalar yapiyor.
barahir
21.Şubat.2011, 18:05
Çok enteresan bi maç oldu.. Totem işe yaradı ve yine izlemediğim bi inönü maçını yine kazandık.. Böyle giderse ben deplasmanda derbi seyredemicem :)
ForzaRQ7
21.Şubat.2011, 18:19
Maçı tam koparmışken ve hatta farkı da açacakken Ferrari'nin yaptığı hareket bizi bitirdi. Önce Fenerbahçe maçı bize teslim etti, sonra Ferrari'de aynı şekilde Fenerbahçe'ye. Bir oyuncunun sorumsuzluğu bütün takımın eleştirilmesine neden olacak şimdi. Haketmedik bu sonucu.
Lucas Neill
21.Şubat.2011, 18:36
Ferrari'nin aciklamalarina göre Lugano Italyanca, Ispanyolca, Ingilizce ana avrat küfretmis. Emre de bi ara Lugano'yu uyarmis Ferrari Lugano'nun onu mac boyunca cimdik ve yumruk darbeleriyle mosmor yaptigini söylemis.
Revolution
21.Şubat.2011, 18:46
Lugano'nun yapısı ve oyun tarzı bu yönde zaten. Merak ediyorum Ferrari hayatında bunu hiç yapmamış mı oynadığı maçlarda -küfürü kastetmiyorum-. Bu olaylar olağan artık bana göre altyapı maçlarında bile sıkça yaşanıyor. Ferrari de insandır böyle bir tepki vermesi normal ama sinirlerine hakim olmak zorundaydı. Bahanesi bu olmamalı.
Lugano'nun verilmeyen penaltısında da yapmış mı acaba.
BleedingMoon
21.Şubat.2011, 19:01
İkisini birden yapan son iki forvet Aykut Kocaman ve hemen sonrasında Baliç'ti.
aslında tuncay da sayılabilir. her ne kadar santrafor olmasa da. karakteristik özelliği golcülük olmamasına rağmen epey gol atıyordu.
Varonil
21.Şubat.2011, 19:05
Hakettiğimiz bir maçı kazandık.Maçın kırılma anı Almeida'nın kaçırdığı pozisyon ve Ferrari'nin kırmızı kartı oldu.Beşiktaş 30-60.cı dakikalar arası daha iyi olsa da kırmızı karttan sonra oyundan düştüler.Rüştü'nün başarılı performansı skoru 4-2'de tuttu.Dia,Emre,Niang ve özellikle Alex galibiyetin mimarlarındandı.
Artık şampiyonluğa daha bir umutla bakabiliriz.Ligin 2.yarısının çok önemli olan ilk 5 maçını kayıpsız geçiyoruz.
LaigLeNoiR
21.Şubat.2011, 19:17
Sana adam saha içinde herşeyi yapabilir. İtalya liginde forma giymiş tecrübeli bir oyuncusun güya Ferrari ama bu tarz basit oyunlara gelip takımını bu şekilde yakmak ne sana nede başkasına yakışmaz.
fm_monster
21.Şubat.2011, 19:47
http://www.sporx.com/img/2011/02/20/skor.jpg
yaman76hakanFB
21.Şubat.2011, 19:58
Sana adam saha içinde herşeyi yapabilir. İtalya liginde forma giymiş tecrübeli bir oyuncusun güya Ferrari ama bu tarz basit oyunlara gelip takımını bu şekilde yakmak ne sana nede başkasına yakışmaz.
Başka bir yerde rastladım. Beşiktaşlı arkadaşlar Ferrari'ye ateş püskürüyor, bir Fenerbahçe taraftarı da güya onları sakinleştirmeye çalışıyor, "ne kızıyorsunuz adama" dedikten sonra şöyle takılıyor: "Ferrari dediğin kırmızı olur."
BaGa TaRKaN
21.Şubat.2011, 20:06
4 Yemeye Alıştık Zaten, Ne Diyelim Fenerbahçe Alnının Akıyla Tertemiz Bir 3 Puan Kazandı:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2011, 21:25
Tebrikler Fenerbahçe... Maç hakkında yorum yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum kendi adıma.Ferrari bir maç nasıl sabote edilir dersi verdi dün akşam.
GeNç KaRTaL
21.Şubat.2011, 23:09
Lugano bu işin profesyoneli olmuş valla.Ferrari'nin dirseğinden önce çok usta işi bir tekme atmış.Biraz önce özeti seyrederken fark ettim.Ferrari'nin hareketinden sonra dün gece mağlubiyetin getirmiş olduğu psikolojiyle bir an önce sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini söylemiştim.Ancak sakin kafa ile düşününce ve Lugano'nun tahriklerini göz önünde bulundurunca bu ağır bir karar olur.Fakat yine de bu hareketi yapmaması gerekiyordu.Bu yüzden iyi bir ceza alması gerekiyor.
A.FaruK
21.Şubat.2011, 23:15
Ferrari'nin aciklamalarina göre Lugano Italyanca, Ispanyolca, Ingilizce ana avrat küfretmis. Emre de bi ara Lugano'yu uyarmis Ferrari Lugano'nun onu mac boyunca cimdik ve yumruk darbeleriyle mosmor yaptigini söylemis.
Vay anasını ya demekki Lugano futbolcu olmasa bile aç kalmaz. O kadar dil biliyor mu yahu Lugano. Sadece İtalyanca küfretse yeterliymiş fazla kasmış kendini Lugano. Heralde kendini ıspatlama çabasına girmiş olmalı ki bildiği tüm dilleri ona göstermiş.
Deus Dominus
21.Şubat.2011, 23:16
Lugano maç boyunca yaptı o hareketleri, hatta 5. dakikada gelen golde de ikili arasında sağlam bir mücadele vardı, tokatların, çekmelerin itmelerin olduğu. Gerçekten Lugano ile mücadele edebilmek için hem sağlam bir fiziğe hemde çelik gibi sinirlere sahip olmak gerek :)
A.FaruK
22.Şubat.2011, 00:58
Ama şöylede bişey var hep Lugano suçlu hep. Ben göremedim ki Luganoyla biri tartışılsın Lugano haklı çıksın burdan. Yani tamam benim şuçum varda hırsızın hiç suçu yok öylemi.
World Hollow o1
22.Şubat.2011, 16:02
Saçınıda çekmiş mi onuda öğretmenine şikâyet etsin...
Tebrikler Fenerbahçe her ne kadar 10 kişi kaldıkdan sonra galibiyet gelsede, şampiyonluk yolunda herşey kafi'dir diyorum...
Rüştü bildiğim kadarıyla uzun zamandır maç oynamıyor ama çok iyi işler yaptı...
Alex'e gelince bende sene sonu 5'de 1. vitese düşürdüğünün kaanatindeydim takımın oturmasıyla dahada işler yoluna gircektir umarım tebrikler iki takımada...
eng1n
22.Şubat.2011, 17:21
Vay anasını ya demekki Lugano futbolcu olmasa bile aç kalmaz. O kadar dil biliyor mu yahu Lugano. Sadece İtalyanca küfretse yeterliymiş fazla kasmış kendini Lugano. Heralde kendini ıspatlama çabasına girmiş olmalı ki bildiği tüm dilleri ona göstermiş.
İtalyan pasaportu var zaten İtalyanca biliyordur İngilizce küfür küçük çocuğa sorsan o da bilir, Uruguay'da portekizce mi ispanyolca mı konuşuluyor bilmiyorum belki ordan ispanyolcayı biliyordur :D