PDA

View Full Version : Manisaspor - Trabzonspor [22. Hafta]

TR.CaPTaiN
16.Şubat.2011, 13:47
http://www.yukleresim.com/images/47088770252291773049.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Trabzonspor
16.Şubat.2011, 14:31
Bana öyle geliyorki zor bir maç olacak.geçen haftaki maçtaki gibi çok gol kaçırırsak puan kaybı yaşayacağımız muhtemel yani.

Bu maça Giray,Cale takıma katılıyor.

bursa_mc
16.Şubat.2011, 14:56
Manisaspor deplasmanda başarılı oluyor.İçerde oynadığı maçlarda deplasmanda ki kadar iyi sonuçlar alamıyor.Manisaspor 1 puan alırsa başarı sayılır.

Trabzonspor
16.Şubat.2011, 14:59
Zaten baktığımızda beni umutlandıran da bu.Biz deplasmanda çok iyi durumdayız onlarda içerde kötübu şekilde baktığımızda biz favoriyiz ama yinede emin olamıyorum baskı ters etki yapabilir yine oyuncular üzerinde.

Chinatown
16.Şubat.2011, 19:36
manisanın iç saha fobisi, bizim de dış saha favorisi özelliğimiz var, eğer Manisa fener maçındaki gibi açık futbol oynarsa kazanırız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 18:11
Manisaspor ilk devre Avni Aker'de 3-1 yendiği Trabzonspor'u kendi evinde de yener diye düşünüyorum.

GodfatheR
21.Şubat.2011, 15:05
TrabzonLu oyuncuların dünkü galibiyetimizden sonra iyice strese kapıldıklarını düşünüyorum. Bakalım bu stresi kaldırabilecekler mi. Benim tahminim 2-1 Manisa galibiyeti. Ayrıca Trabzon haftaya Kayseri'yi ağırlıyacak , ondan sonra da İnönü'ye gidecek çok zor 2 maçı var o yüzden bugün puan kaybetmesi onları çok zor duruma sokabilir.

yaman76hakanFB
21.Şubat.2011, 15:15
Trabzon'un Manisa'ya puan kaybetme ihtimali çok ama çok düşük... Kaybetmesin de... Bu kadar erken lider olmak hayrımıza olmaz. Puan kaybetme kredilerimiz başlamasın.

GodfatheR
21.Şubat.2011, 15:26
Trabzon'un Manisa'ya puan kaybetme ihtimali çok ama çok düşük... Kaybetmesin de... Bu kadar erken lider olmak hayrımıza olmaz. Puan kaybetme kredilerimiz başlamasın.

Katılmıyorum abi sana. Biz sıradan bi takım değiliz liderlik bize XL gelsin. Bu kulüp kurulduğundan beri ligde şampiyonluğa oynamış. Lider olup önümüze bakmak başka kimsenin maçıyla ilgilenmemek hepsinden iyi olur.Neyse konu Manisaspor-Trabzonspor maçı :)

ForsakeN
21.Şubat.2011, 15:28
Berabere biter gibi geliyor bana. Trabzon'un üstünde çok büyük baskı olacaktır. Son haftalarda da pek iç açıcı bir futbol oynamıyorlar. Puan kaybı bekliyorum Trabzon'dan.

Abi katılmıyorum sana. Trabzon önümüzdeki 12-13 maçta ne kadar puan kaybederse bizim şampiyonluk şansımız o kadar artar sonuçta.

SAİT71
21.Şubat.2011, 15:32
Bence Trabzonspor biraz daha lider götürmeli. Çünkü liderlik stresini şuanda yaşamak zor bir durum. Ne kadar geç lider olursak bizim takımımız için o kadar avantaj olur... Trabzon'da çoktan bu baskıyı ensesinde hissediyor. Bu nedenle zorlanıyor. Umarım bu maç kazanır...

CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 15:34
Dün gece bizim galibiyetimizden sonra Trabzonspor stresde olacaktır ama bu nasıl yansır orasıda meçhul :)

Ama olası bir beraberlik veya mağlubiyet ilaç gibi olur bizim için.Trabzonspor galibiyeti haricinde her halukarda lideriz bu da güzel bir durum.

Chinatown
21.Şubat.2011, 15:40
valla açıkçası çok az Trabzonsporlu dün gece fenerin puan kaybedeceğini düşündü ben dahil, bu kadar kötü defanslı bir takım karşısında iyi defansı olan fenerin puan kaybetme ihtimali, hele ki kiev maçından sonra zordu. O yüzden bu maçın stresinden puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

misal ankaragücü maçında iyi oynadık gol atamadık, antalya maçında da böyle, bunların stresle alakası yokki, sanırım ikisinide sizden önce oynadık.

fenerin çıktığı 3 maçlık zorlu parkura biz gireceğiz (manisa, kayseri, bjk) eğer buradan çıkabilirsen 34. haftaya kadar liderlik yarışında oluruz.

yaman76hakanFB
21.Şubat.2011, 17:22
@GodfatheR ve ForsakeN;

Herkes lideri yenmek ister. Herkes liderle uğraşır. Lider demek av demektir. Peşinden gelen avcı... Bırakalım, birazda biz avcılık yapalım. Nasılsa tökezleyecekleri bir an gelecektir. Biz zaten her maçı kazanmak için oynamaya mecburuz.

İşin diğer yanı, biz lider olunca spekülasyon fazla olur. Son düzlükte öne geçmekte fayda var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim.

Zaten Trabzon bu maçı büyük ihtimal alacaktır.

Bordo61Mavi
21.Şubat.2011, 17:30
Ne yalan diim, bu hafta Fenerbahceye kendi takimindan cok guvendim. Fenerbahce beni hakli cikardi aldi puanlari bu bize bi sekilde yansicak :) iyi kotu bilmem ama galiba Mehmet Guven oynamiyor, en azindan sakatsiz bi mac cikartiriz gibime geliyor.

Aşk-ı Şehir
21.Şubat.2011, 21:14
Dixon attı Manisaspor 1-0 önde...

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 21:16
Hayırlı bir haber vermessin adaş....

Aşk-ı Şehir
21.Şubat.2011, 21:20
Radyo'yu açtım Trabzon gol yedi adaş düşün gerisini. :D

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 21:22
Neyse yapacak birşey yok ben bu durumu daha önce tahmin ettim çok havaya girdik çokkkkk.Sonumuz hayır değil demiştim...

Aşk-ı Şehir
21.Şubat.2011, 21:32
Yanlız Manisa acayip baskı kurdu...

LifeYourself
21.Şubat.2011, 21:39
trabzon döndürür bence

BaGa TaRKaN
21.Şubat.2011, 21:41
Öyledir Zaten Benim Es Esli Mustim Kendisini Bir Zamanların Şükrüsüne Benzetiyorum:zuhaha

Chinatown
21.Şubat.2011, 21:49
gene 2 şut bir gol kalede, Egemen olmazsa olmuyor, Manisa keşke her takıma böyle kontrollü oynasa..

sananes
21.Şubat.2011, 21:53
Her takıma maçın başında öne geçerse muhtemelen böyle kontrollü oynar.Bende sizi anlamıyorum arkadaş başkanınız çıkıyo keşke x kişisi,y takımı böyle oynasa diyo.Siz aynı şeyi yapıyosunuz.Bilgisayar oyunu değil bu.her takımın,her sporcunun performansı sürekli benzer olmaz.
Ayrıca hakem manisalılara çok kolay kart çıkartıyor.Kırmızı gelebilir maçta.

Chinatown
21.Şubat.2011, 22:00
Her takıma maçın başında öne geçerse muhtemelen böyle kontrollü oynar.Bende sizi anlamıyorum arkadaş başkanınız çıkıyo keşke x kişisi,y takımı böyle oynasa diyo.Siz aynı şeyi yapıyosunuz.Bilgisayar oyunu değil bu.her takımın,her sporcunun performansı sürekli benzer olmaz.

niye üzerine alındın birader? başkanın dediği konu uzun ona girmeyelim. nedense bu iyi oyunlar bize karşı geliyor. size, yada a takımına b takımına değil lafım. ben çok teknik direktör gördüm bizim maçtan sonra röportajda gerinip 3 hafta sonra kovulan. Antalyaspor da böyle mesela 3 haftadır.

neyse, umarım şenol hocanın sene başından beri devre arasında takıma verdiği motivasyon bu maçta da yanımızda olur ve kazanırız. aksi halde işimiz zor.

sentugo
21.Şubat.2011, 22:10
1-1 oldu şu anda

Fearless Coward
21.Şubat.2011, 22:14
Trabzonspor 1-1 yaptı 1 gol daha lazım haydi Trabzon :D Tahmin yarışmasında boşuna oynamadık :D

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 22:15
Umut'un 100 golü oldu sanırım.

GeNç KaRTaL
21.Şubat.2011, 22:18
Trabzonspor 1-1 yaptı 1 gol daha lazım haydi Trabzon :D Tahmin yarışmasında boşuna oynamadık :D

Aynen.Bastır Trabzonspor.İnşallah kazanırlar bu maçı.:icon_biggrin:

BaGa TaRKaN
21.Şubat.2011, 22:19

niye üzerine alındın birader? başkanın dediği konu uzun ona girmeyelim. nedense bu iyi oyunlar bize karşı geliyor. size, yada a takımına b takımına değil lafım. ben çok teknik direktör gördüm bizim maçtan sonra röportajda gerinip 3 hafta sonra kovulan. Antalyaspor da böyle mesela 3 haftadır.

neyse, umarım şenol hocanın sene başından beri devre arasında takıma verdiği motivasyon bu maçta da yanımızda olur ve kazanırız. aksi halde işimiz zor.

Her Maçın Havası Faklıdır, Her Günün Oyunu Farklıdır. En Basit Örnek Bugün Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Tekrar Oynansa Sonuç ve Oyunda Yüzde Yüz Farklılık Olur.

Chinatown
21.Şubat.2011, 22:22
Umut'un 100 golü oldu sanırım.

99 oldu :)

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 22:25
O zaman haydi Umut 100 100 100

CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 22:31
Bi 15 Dakika daha dayan Manisa :)

KaPaLı
21.Şubat.2011, 22:31
Valla 2 tane pozisyon kaçtı üstüste yok böyle birşey denecek cinsten.

Umut'un kafa vuruşu direkten dışarıya gitti.

edit: İlker tokatlamış topu.

Chinatown
21.Şubat.2011, 22:33
umarım golü buluruz bu oyunumuz boşa gitmez, kaleye bulan tek, toplamda 2 şutla 1 gol yedik böyle şanssızlık yok..

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 22:34
Bizim bütün sorunumuz bu değil mi zaten?pozisyon bul atama.

CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 22:36
Şansızlığın kralı geçen sene sezonun son maçındaydı :)

Yarım şut 1 gol 35 şut 1 gol (:

Dayan Manisa dayan kazaya kurban gitme.

KaPaLı
21.Şubat.2011, 22:36
Trabzon çok iyi gelmeye başladı ama dikkat etmesi lazım geriyede. İsaac çıkacak Makukula girecek oyuna. Simpson ve Tiğit'in bindirmeleriyle pozisyon bulabilir Manisa.

Chinatown
21.Şubat.2011, 22:43
Allllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn nnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

KaPaLı
21.Şubat.2011, 22:43
Alanzinho attı dk 87 2-1 önde Trabzon.

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 22:44
Golü yedik buraya kadarmış liderlik.

Maçkolik yuh artık yuh ya adamlar manisaya yazdı :D

sentugo
2 oldu trabzon

CeNTeR_TR

Hemşo golü attınız ne yemesi :D

LifeYourself
21.Şubat.2011, 22:45
böyle biterse kendimi bişi sancam çevirir demiştim trabzon:D

KaPaLı
21.Şubat.2011, 22:46

Maçkolik yuh artık yuh ya adamlar manisaya yazdı :D

Manisa'dan gol haberimi var Mustafa :n: Öne geçtiniz musti kendine gel :D

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 22:46
Hemşo golü attınız ne yemesi :D

Maçkoliğin suçu :D

KaPaLı
21.Şubat.2011, 22:47
Maç sonunda görürüz ayrıntılı olarakta, tartışmalı bir karar var golden 2-3 dk önce..

KaPaLı
21.Şubat.2011, 22:51
Trabzon kazandı ve liderliği aldı.

1. 50 Puan Trabzonspor
2. 48 Puan Fenerbahçe.

ancar
21.Şubat.2011, 22:54
kazanmasaydıda liderdi zaten Tranzonun 29 averajı vardı Fenerinde 28 di berabereyken durum

Deus Dominus
21.Şubat.2011, 22:54
Çok zevkli karşılaşma oldu, güzel bir 90 dakika izledim, çok teşekkürler iki takıma da.

Yalnıııız...Burak midemi alt üst ediyor bu çirkef oyun tarzıyla. Ceza sahasını gördüğü gibi atıyor kendisini yere, bu akşam sayamadım 5 ya da 6 kez yaptı bunu. Bir kart gördü, bu adam atılmaz da kim atılır yahu?! Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek...

Chinatown
21.Şubat.2011, 22:55
Çok iyi oldu bu galibiyet, bugün genel olarak iyiydik ama Colmanın ilk yarı, Jajanın ikinci yarı oyunları çok güzeldi, Umut ve Alan ın gol atması da güzel oldu, süper bir gece oldu gerçekten.

geçen sene son maça ithafta bulunanlara da şunu diyim, yine geçen sene oynamadan kazandıklarınızın ahı o beraberlik :D

Fearless Coward
21.Şubat.2011, 22:57
Çok iyi oldu valla Tahmin yarışmasında 7 Doğru 2 Yanlış yaptık böylece :D

CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 22:59
kazanmasaydıda liderdi zaten Tranzonun 29 averajı vardı Fenerinde 28 di berabereyken durum

İkili averajda biz Trabzonspor'dan üstünzü o yüzden beraberlik biz lider olacakdık :)

Trabzonspor
21.Şubat.2011, 23:01
Tebrikler Trabzonum...

Umut'un 5 maç sonra gol atması sevindirici oldu.

ancar
21.Şubat.2011, 23:04
İkili averajda biz Trabzonspor'dan üstünzü o yüzden beraberlik biz lider olacakdık :)

ıkılı averajı gec normal averajda gerıdeydın 1 golle

CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 23:07
ıkılı averajı gec normal averajda gerıdeydın 1 golle

Tamam da sıralamada neye bakılacak önemli olan bu (::)

Eğer Trabzonspor bugün berabere kalsaydı yarın Gazetelerde lideri Fenerbahçe olarak görecekdik..

BaGa TaRKaN
21.Şubat.2011, 23:12
1 Maç Oynandığı İçin 2li Averaja Bakılmıyor 2.Maçda Oynanırsa Bakılıyor Diye Biliyorum.

Edit: Fener-Trabzon Maçları Oynanmış:)

GeNç KaRTaL
21.Şubat.2011, 23:12
Sevindim Trabzonspor'un kazanmasına.:icon_smile: Tebrikler.:k:

CeNTeR_TR
21.Şubat.2011, 23:13
1 Maç Oynandığı İçin 2li Averaja Bakılmıyor 2.Maçda Oynanırsa Bakılıyor Diye Biliyorum.

2 maçta oynandı abi :)

Bordo61Mavi
21.Şubat.2011, 23:14
Mac izlemek bana haram, izinli gunume denk geldi macimiz ama yedigim yemekleri hep erittim. Rahat olmuyor bizim bu galibiyetlerimiz ama boyle geriden gelmek bizi daha guclu bi takim yapacaktir.

Yumruk sov yapan Hikmet Karamana, Onurun kurtarisindan sonra ekrana takilan o bayan manisali seyirciye ( elini kaldirip baya saydirdi ) SELAM OLSUN :)

Deus Dominus
21.Şubat.2011, 23:17
Onur'a değil İsaac'e saydırdı bence. Onur'un ne suçu var :D

Bordo61Mavi
21.Şubat.2011, 23:21
Onur'a değil İsaac'e saydırdı bence. Onur'un ne suçu var :D

Oylede olabilir ama her kime olursa olsun bir bayana hic yakismiyor. Gerci sirf o degildi, Onurda geri tepki verdi bi ara kulagi cekilmesi lazim. Ve ayrica Selcukun aciklamasi

Selcuk: Aslinda sadece taraftarlar degil bizde olduk olduk dirildik. Iki takimda iyi mucadele etti. Sacma bir gol yedik fakat maci cevirmesini bildik. Bizde maci kazanmak icin herseyi yaptik ve kazandik. Ustumuzde stress olmuyor ve tarafatrimiza iyi bir futbol gostermek istiyoruz. Strese girmiyoruz. Zaman zaman iyi oynadik fakat 1 yaridaki performansimiza uzagiz.

Manisaspor'da 3 sene adam gibi top oynadim. Manisaspor taraftari agiza alinmayacak seyler soyledi. Boyle kufur edemezler bana. Bir para kazandirip gittim bu takima. Bu muamele beni cok uzdu.

Chinatown
21.Şubat.2011, 23:26
Oylede olabilir ama her kime olursa olsun bir bayana hic yakismiyor. Gerci sirf o degildi, Onurda geri tepki verdi bi ara kulagi cekilmesi lazim. Ve ayrica Selcukun aciklamasi

Selcuk: Aslinda sadece taraftarlar degil bizde olduk olduk dirildik. Iki takimda iyi mucadele etti. Sacma bir gol yedik fakat maci cevirmesini bildik. Bizde maci kazanmak icin herseyi yaptik ve kazandik. Ustumuzde stress olmuyor ve tarafatrimiza iyi bir futbol gostermek istiyoruz. Strese girmiyoruz. Zaman zaman iyi oynadik fakat 1 yaridaki performansimiza uzagiz.

Manisaspor'da 3 sene adam gibi top oynadim. Manisaspor taraftari agiza alinmayacak seyler soyledi. Boyle kufur edemezler bana. Bir para kazandirip gittim bu takima. Bu muamele beni cok uzdu.

ben bu olaya gıcık oluyorum, biz ne zaman bizden giden oyuncuya böyle şeyler yapıyoruz? hele de bize karşı harika toplar oynamalarına rağmen. ama Burak, Egemen, Selçuk.. hep eski takımlarından tepki alıyorlar, yav bu ligde transfer olmayacakmı ben anlamıyorum, Aurelio bize 1 kuruş kazandırmadan gitti, neredeyse ilk maçında avni akerde bize gol attı, çıt çıkmadı.. gerçekten anlamakta zorlanıyorum..

Bordo61Mavi
21.Şubat.2011, 23:53
Markus Merk penalti yok dedi Ceyhunun pozisyonu icin :)

--------------------------------------------------------------------------------

Gol: Trabzonspor: 2 – Manisaspor: 1

Toplam Şut: Trabzonspor: 25 - Manisaspor: 5

İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Manisaspor: 4

İsabetli Orta: Trabzonspor: 5 - Manisaspor: 2

Faul: Trabzonspor: 16 - Manisaspor: 25

Korner: Trabzonspor: 9 - Manisaspor: 3

Ofsayt: Trabzonspor: 2 - Manisaspor: 4

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Manisaspor:% 45

barahir
21.Şubat.2011, 23:56
İstatistiklere bakarsak trabzon haketmiş gözüyükor..

Zekirdek
22.Şubat.2011, 00:29
Alanzinho adeta gözümüzün pasını sildi. Hiç kimsenin beklemediği anda müthiş vurdu.

Benim için maça gelirken stadın yolunu karıştırıp çarşıya giden Trabzonspor taraftarlarına yolu göstermek baya uğraştık. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 00:34
Tebrikler Trabzonspor...Alanzinho gerçekten müthiş gol atarak takımına çok önemli 3 puan aldırdı...

Trabzonspor
22.Şubat.2011, 00:48
25 şut 6 isabet bu nasıl iştir.