View Full Version : Bucaspor - Bursaspor [23. Hafta]
TR.CaPTaiN
23.Şubat.2011, 19:07
http://i53.tinypic.com/330xlix.png http://i53.tinypic.com/xaq6ur.png http://i51.tinypic.com/23w64hy.png
25.02.2011
20:00
Deus Dominus
23.Şubat.2011, 21:17
Buca'yı yenemeyeceksek kimi yenicez diyorum ve banko 2 diyorum, handikaplı :D üzerimizdeki ölü toprağını atmak için bundan iyi karşılaşma olamaz. Ertuğrul Sağlam'a güveniyorum, takımı en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlayacaktır, özlediğimiz geçen sezonun Bursa'sını bu karşılaşmada izleyeceğimizi umuyorum.
Eminoski
23.Şubat.2011, 21:21
İzmir'den bursa tribününe gidicek olanlar maça ne taraftan giricek biletler ne zaman nerden alıcak bir bilgisi olan varmı ?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Şubat.2011, 21:40
Bucaspor 2.yarıda kendi evinde 7 gol attı 2 maçını da kazandı. Bursaspor puan olarak olmasa bile oyun olarak dipte. 10 Çifte şans denenebilir bana göre iddia için...
Chinatown
23.Şubat.2011, 21:45
ben bu maça 0-1 çifte şans diyorum umarım güzel oran verirler :)
CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 22:05
Kendi stadlarına geçtiklerinden beri daha bi iyi gözüküyor Bucaspor :)
Bu maçtanda 1 puan ile ayrılırlarsa şaşırmam açıkçası.
EndoplazmiK RetikuluM
23.Şubat.2011, 22:08
Bucaspor'un 1 puan alacağına inanıyorum.
last breath
23.Şubat.2011, 22:15
Bende Bucaspor'n çıkarabiliceğini düşünüyorum.
Volkan Şen
23.Şubat.2011, 22:26
Hepiniz yanılıcaksınız :) Farklı bir galibiyet alıcağımıza inanıyorum.
Eminoski
23.Şubat.2011, 22:29
Hepiniz yanılıcaksınız :) Farklı bir galibiyet alıcağımıza inanıyorum.
maçada gitmeyi düşünüyorum ali bursaspor tarafına bursaspor'un farklı kazanması lazım :) gülmesin şu bucalılar
Aşk-ı Şehir
23.Şubat.2011, 22:34
Bucaspor en az 1 puan alır diye düşünüyorum..
KaPaLı
23.Şubat.2011, 23:20
Maç çok geç saatte. 10 gibi maç bitse benim dönüş sıkıntıya girer. Gidemem büyük ihtimalle.
Bursa kazanır gibi geliyor bana.
Bordo61Mavi
24.Şubat.2011, 04:12
Bursa 3 puani alir. Gecen hafta yenildikleri takim Antep ligin guclu ekiplerinden. Bucanin direnis gosterebilecegini sanmiyorum. 2 haftadir Bursaya kotu performans gosteren hakemler dustu bu hafta dusmez insAllah
deniz.91
24.Şubat.2011, 09:15
Bucadan süpriz bekliyorum bucaarenaya geçti geçeli evinde etkili oynuyor
bursa_mc
25.Şubat.2011, 16:53
Bucaspor kendi stadına geçtikten sonra hep kazandı ama iki maçta da kendi denginde takımlarla oynadı.Konyaspor ve Kasımpasasporla.Bursaspor kat kat güçlü gelir.O yüzden bu maçta çok rahat galip geliriz.
Buca'da 11'ler belli oldu!
Londak
Koray Çölgeçen
Kamil
Mulemo
Onur Tuncer
Serkan Yanık
Jose Gomes
Erkan Taşkıran
Jerko Leko
Victor Mendy
Sercan Kaya
BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
İbrahim Öztürk
Serdar Aziz
Mustafa Keçeli
Ergiç
Svensson
Volkan Şen
Batalla
Ozan İpek
Miller
Volkan Şen
25.Şubat.2011, 20:42
ohh be sonunda güzel bir kadro çıkardı Hoca.
Fearless Coward
25.Şubat.2011, 21:13
Koray'ın topu direkten döndü.İlk kornerleriydi Buca'nın...
CeNTeR_TR
25.Şubat.2011, 21:44
Bursa saha'da yok gibi .. Bucaspor puan veya puanlar kazanabilir ..
Chinatown
25.Şubat.2011, 21:53
iyi bir ilk yarı olmadı, iki takım da çok hata yapıyor, buca ilerde çok alternatifsiz bakalım nolacak
Revolution
25.Şubat.2011, 21:56
Kazanman lazım Bursaspor, hadi timsahlarım benim :D
Deus Dominus
25.Şubat.2011, 21:57
Sert oynuyor Bucaspor, pas trafiğini sık sık faulle kesiyorlar. Bu şekilde gitmez bu maç. İkinci yarı rüzgarda bizim arkamızda. İnşallah şansta yanımızda olur (/)
Miller çok yalnız kalıyor, Batalla dökülüyor... Insua'yı oyuna girebiir ikinci yarıda. Volkan'da agresif tutumunu devam ettirirse Turgay'la değişir.
BaFraLı
25.Şubat.2011, 21:57
Bende toplam gol 2-3 vermiştim. Bari 2 gol olsa:D
anil luque
25.Şubat.2011, 22:09
Bende toplam gol 2-3 vermiştim. Bari 2 gol olsa:D
1 tanesi geldi hadi gözün aydın :)
Bursaspor golü tek bulabileceği yerden buldu..
Fearless Coward
25.Şubat.2011, 22:11
Batalla 1-0 yaptı durumu...
Volkan Şen
25.Şubat.2011, 22:15
Pablooooo Batallaaaaaa
anil luque
25.Şubat.2011, 22:22
Bursaspor'un hafta arasında hakemler hakkında bulunduğu serzeniş bayağı işe yaramış.. Bütün takdir haklarını Bursaspor'dan kullandı hakem maçın başından bu yana..
Volkan Şen
25.Şubat.2011, 22:29
Bursaspor'un hafta arasında hakemler hakkında bulunduğu serzeniş bayağı işe yaramış.. Bütün takdir haklarını Bursaspor'dan kullandı hakem maçın başından bu yana..
2 hafta rakiplere kullandı bu maçtada bize kullansınlar. :icon_wink:
BaFraLı
25.Şubat.2011, 22:30
1 tanesi geldi hadi gözün aydın :)
Bursaspor golü tek bulabileceği yerden buldu..
Son 20 dakika içerisinde 1 tane daha gelse çok güzel olacak :D
Maçı izleyenler maç nasıl ? Atak mı oynuo iki takımda, gol çıkarmı.
Revolution
25.Şubat.2011, 22:30
Bursam benim :D
Fearless Coward
25.Şubat.2011, 22:35
Bursam benim :D
Bursam falan yakışmıyor sana bu sözler Kaan...Bu arada bu gidişle Bursaspor kazanır maçı :D Buca o direkten dönen topu gol yapmalıydı...
Aşk-ı Şehir
25.Şubat.2011, 22:36
2 hafta rakiplere kullandı bu maçtada bize kullansınlar. :icon_wink:
Bizim maçta Kenny Miller'ın yaptığı hareket penaltıydı yahu. :)
Beklemediğim bir skor 0-1. Bence 1 gol daha olur...
Revolution
25.Şubat.2011, 22:37
Bursam falan yakışmıyor sana bu sözler Kaan...Bu arada bu gidişle Bursaspor kazanır maçı :D Buca o direkten dönen topu gol yapmalıydı...
Kolumu kesseniz kanım yeşil-beyaz akar :p
BaFraLı
25.Şubat.2011, 22:39
Gol be gol gol goooooooooooooooooooool.
Şurda alacağımız 10 lira ama yarına sermaye yaptık hiçyoktan :D
Volkan Şen
25.Şubat.2011, 22:40
Kenyyy Millerrrrrrrrrr.
Revolution
25.Şubat.2011, 22:45
Bursa garantilemiş, iyi olmuş :)
Deus Dominus
25.Şubat.2011, 23:00
Yine oynamadan kazandık ya çok canımı sıkıyor bu durum. Nerede geçen sezon oynayan takım...Ergiç'i çıkarıp Insua'yı almak nasıl bir hamledir çözemedim. Zaten golü atınca garip bir şekilde savunmaya çekilip kazanılan bütün topları ileriye şişirme denemeleriyle geçti yaklaşık 15-20 dakikalık bir zaman. Hiç beğenmiyorum futbolumuzu ve korkuyorum, alışkanlık haline gelirse çook sıkıntı çekeriz ilerleyen haftalarda.
Miller'a ayrı bir parantez. Bu kadar vasat hücum eden bir takımda forvet olmasına rağmen yine konuşturdu yeteneklerini, tecrübesini. Müthiş zamanlama ve vuruşla çok güzel bir gol attı. Öncesinde de ofsayt nedeniyle kesilen 2-3 hücum denemesi olmuştu. Takımı ayakta tutan en önemli isimlerden birisi oldu bile. O'nu izlemek büyük keyif.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Şubat.2011, 23:25
Tebrikler Bursaspor... Bucaspor bitiricilik,son vuruş sıkıntısına bir çözüm bulsa daha iyi olacaklar.
ReaList
26.Şubat.2011, 13:54
Öncelikle tebrikler Bursaspor
Dün gerçekten statta güzel bir atmosfer vardı, keşke yönetim sezon başında şu stat hamlesini tamamlayıp takım sezona öyle girseydi eminim topladığı 18 puandan daha fazlasını alabilirdi. Çünkü rakiplere deplasman havasını yaşatan tek stat (bkz. atatürk statında karıncalar maç yapıyor havası veya alsancakta kale arkası olmadan tiyatroluk oyun hissi)
Maça gelecek olursak ilk yarı kör döğüşü gibi geçti sık sık faullerle durdu oyun, kornerlerinde sık olması duran topları ağırlaştırdı. Koray'ın kafası direkten dönerken altıpasta (yanılmıyorsam) Batalla'nın pozisyonu ilk yarının en önemli pozisyonuydu.
İkinci yarı yine faul ve duran toplarla başladı ki o duran top Londak'ın üstün becerisiyle golle sonuçlandı. Kaleci dediğin ceza alanına hakim olmalı zıpladığı zaman 2.5 metrelik etki yaratmalı ama bu arkadaş ceza alanına atılan tüm ortalarda şu çizgiye yapışmaktan bıkmadı gitti öyle kek gibi beklersen yersin golü. İşte iş buradan sonra koptu taraftarın müthiş desteği sayesinde bi 15-20 dk buca inanılmaz bir baskı kurdu hatta bursa tribününün golden 5 dk sonra desteği bırakıp endişeli gözlerle maçı izlemesi bile bunun bi kanıtıydı ama Gol atacak adamın eksikliği baş gösterince buradan gol çıkmadı ve Miller defansın ve kalecinin ortaklaşa hatalarını affetmedi ve maç koptu.
Beğendim, Miller ve Batalla'yı
Beğenmedim, Londak ve Bursa'nın zaman zaman ürkek oyununu
Aşk-ı Şehir
26.Şubat.2011, 14:05
Ivan Ergic basın toplantısını Türkçe yapmış. Helal olsun valla. Senelerdir Türkiye'de kalıp Türkçe konuşamayanlar utansın. :)
ReaList
26.Şubat.2011, 14:36
Ivan Ergic basın toplantısını Türkçe yapmış. Helal olsun valla. Senelerdir Türkiye'de kalıp Türkçe konuşamayanlar utansın. :)
Bu konuda dikkat ettiğim iki şey var
1- Türkçeyi öğrenenlerin çoğu Balkan veya Kuzey Afrika kökenli oyuncular olması (kültür tarihi açısından)
2- Bu oyuncuların çoğunun milyon dolarlık bebekler olmaması...