PDA

View Full Version : Trabzonspor - Kayserispor [23. Hafta]

TR.CaPTaiN
23.Şubat.2011, 19:26
http://i52.tinypic.com/352j8ds.png http://i53.tinypic.com/xaq6ur.png http://i53.tinypic.com/4kv3oz.png

27.02.2011

19:00

Deus Dominus
23.Şubat.2011, 21:28
3 sonuca da açık bir karşılaşma. Trabzonspor deplasmanda olduğu kadar kendi seyircisi önünde başarılı değil. Kayserispor güçlenmiş kadrosuyla daha büyük tehdit oldu üst sıralar için. Savunmaları güçlü, ligin en az gol yiyen takımı yanılmıyorsam...hücuma baktığımızda yetenekli, skora etki edebilecek oyunculara sahipler.
Temennim berabere kalmaları :) Ne Kayseri Bursa'ma yaklaşsın, ne Trabzon puan farkını açsın :p

Fearless Coward
23.Şubat.2011, 21:31
Çok zor bir maç olacak.3 Sonuca da açık bir karşılaşma kimin yeneceğini kestirmek güç.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Şubat.2011, 21:37
Çok zor bir maç olacak.3 Sonuca da açık bir karşılaşma kimin yeneceğini kestirmek güç.
Aklımdan geçenleri yazmışsın direk Kaan Abi :D bunları yazmak için girmiştim...

Chinatown
23.Şubat.2011, 21:43
ilk yarı ilk 6 haftada 11 puan toplamıştık, kayseriyi yenersek yine 11 puan toplayacağız, umarım kazanırız bu maçı. defansif hata yapmazsak kazanma ihtimalimiz yüksek.

CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 22:05
Kayseri puan veya puanlar alabilirse çok çok iyi olacak bizim için.

Kendi sahasında baskı altında kalabiliyor ev sahibi takım.Umarım baskıdan baskıya girecekleri bir maç olur :)

Trabzonspor
24.Şubat.2011, 00:21
Kayseri puan veya puanlar alabilirse çok çok iyi olacak bizim için.

Kendi sahasında baskı altında kalabiliyor ev sahibi takım.Umarım baskıdan baskıya girecekleri bir maç olur :)

9 puan fark varken buranın kapısından geçmezdin şimdi arada 2 puan varya her maç yorum yazarsın artık :)

Bence alt bitecek bir maç ya ilk yarıda ki gibi olur yada 1-0 falan alırız maçı.

CeNTeR_TR
24.Şubat.2011, 00:44
9 puan fark varken buranın kapısından geçmezdin şimdi arada 2 puan varya her maç yorum yazarsın artık :)

Bence alt bitecek bir maç ya ilk yarıda ki gibi olur yada 1-0 falan alırız maçı.

Ya Musti dalaşma bana (:

O zaman bi bak derim ben bundan önce her takımın maç konusuna kolay kolay yazmazdım bu hafta potayı ilgilendiren ve ilgilendirmeyen tüm maçlara yorum yazdım (::)

Bak daha önceden sana yazdığım bir kullanıcı notu

Trabzon Fenerbahçe finalinden sonra facebook'da bi anda patlama yapan Mustafa :) Forumda konu başlığının içindeki 300 yüz mesajın 290 una sahip olan Mustafa :)

Ek olarak

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95901 >> 12.Mesaj bana ait / 22.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95613&page=2 >> Mesajım yok Turnuvadaydım / 21.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95308 >> 4.Mesaj bana ait / 20.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95049 >> 109.Mesaj bana ait / 19.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94664 >> 6.Mesaj bana ait / 18.Hafta

Demekki neymiş Mustafa ; Sallarken biraz dikkat edecekmişiz (::)

Trabzonspor
24.Şubat.2011, 00:50
Ya Musti dalaşma bana (:

O zaman bi bak derim ben bundan önce her takımın maç konusuna kolay kolay yazmazdım bu hafta potayı ilgilendiren ve ilgilendirmeyen tüm maçlara yorum yazdım (::)

Bak daha önceden sana yazdığım bir kullanıcı notu

O senin abartın kanka ayrıca ben hç facede oyle yazılar da yazmam yalan söyleme burda:DBu sezzonda yazmadım bırdahakındede yazmam.

CeNTeR_TR
24.Şubat.2011, 00:56
O senin abartın kanka ayrıca ben hç facede oyle yazılar da yazmam yalan söyleme burda:DBu sezzonda yazmadım bırdahakındede yazmam.

Lütfen mesajımın sadece bir kısmını görme genelini gör :)

Ek olarak

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95901 >> 12.Mesaj bana ait / 22.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95613&page=2 >> Mesajım yok Turnuvadaydım / 21.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95308 >> 4.Mesaj bana ait / 20.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95049 >> 109.Mesaj bana ait / 19.Hafta

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94664 >> 6.Mesaj bana ait / 18.Hafta

Demekki neymiş Mustafa ; Sallarken biraz dikkat edecekmişiz (::)

LaigLeNoiR
24.Şubat.2011, 03:08
Bu maça gitme ihtimalim var Trabzon tribününe :)

Bordo61Mavi
24.Şubat.2011, 04:09
Almamiz gerekiyor maci ama isin ucunda Trabzonspor olunca icim rahat olamiyor :)

deniz.91
24.Şubat.2011, 09:12
İki takım açısındanda çok önemli maç antep bize yaklaştı bu sezon en azından 4. sırayı kaptırmamalıyız avrupa için takımda cangele dönecek diye sevinirken hafta içi a2 maçında tekrar sakatlandı santana ve mehemt erende yok ama yerini dolduracak iyi oyuncularda var umarım maçı alırız

LaigLeNoiR
27.Şubat.2011, 00:31
Yarın gidiyorum. İlk defa canlı izleyeceğim Trabzonspor'u.

Maçtan resimde çekmeye çalışıcam buraya eklerim :p

RasAnt
27.Şubat.2011, 00:36
Beraberlik olsun bizim olsun :)

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 12:34
Selçuk gıda zehirlenmesi yaşamış. Yerine Ceyhun'un oynaması bekleniyormuş.

deniz.91
27.Şubat.2011, 12:53
Dün bir grup trabzon taraftarı kayserisporu havalanında protesto etmişler fenerbahçe maçındaki volkanın hatalı gol yemesinden dolayı.Olayı tüm trabzonlulara mal etmek yanlış ama iyice antipatik olmaya başladılar.Herkes önce kendi işine baksın.Herkes önce kendi hatasını görsün.Bikere yaptıkları efsane isimleri şotaya büyük saygısızlık şota protesto ettikleri takımın hocası.Uamrım bugün en iyi cevabı sahada veririz.Trabzon son zamanlarda evinde zor kazanıyor yada kaybediyor.Ziani amrabat kujoviç gününde olursa alırız maçı.

Trabzonspor
27.Şubat.2011, 13:49
Selçuk gıda zehirlenmesi yaşamış. Yerine Ceyhun'un oynaması bekleniyormuş.

Bu gerçekse çok kötü olur gerçekten.

Universal
27.Şubat.2011, 14:21
Kayserispor kazanır diyorum, neden sorarsanız Fenerbahçe'liyim. :)

Zekirdek
27.Şubat.2011, 14:32
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum fakat Kayserispor'un kazanmasını istiyorum. Geçen hafta Manisaspor karşısında zorlanan ve ekstra, usta işi bir golle kazanan Trabzonspor vardı. Her zaman böyle goller gelmeyebilir.

Chinatown
27.Şubat.2011, 16:43
şu an Fenerbahçe bizden daha avantajlı, ama eğer bugün ve haftaya bjk maçlarını kazanırsak avantajı elimize geçiririz, umarım kazanırız.

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 19:18
TRABZONSPOR

Onur
Serkan
Mustafa
Glowacki
Cale
Ceyhun
Colman
Alanzinho
Burak
Jaja
Umut

KAYSERİSPOR

Souleymanou
Hamza
Önder
Serdar
Hasan Ali
Semih
Abdullah
Selim
Ziani
Amrabat
Kujovic

Sporx

Volkan Şen
27.Şubat.2011, 20:03
Jaja attı Dk 2. Yürü be Trabzonn....

titates1
27.Şubat.2011, 20:20
Jaja attı Dk 2. Yürü be Trabzonn....

Sen Bursasporlu değil misin ?

Volkan Şen
27.Şubat.2011, 20:23
Sen Bursasporlu değil misin ?

Evet Bursasporlu'yum ama Trabzon'a sempati duyuyorum... senin soruyu sorma nedenin nedir ?

Volkan Şen
27.Şubat.2011, 20:28
Bu arada 1-1 olmuş Abdullah atmış golü :) böyle bitmesi fener'li arkadaşları sevindiricektir. :)

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 20:29
Trabzonspor'un golü Sadri Şener ve sırf Volkan Babacan'ı protesto etmek için havalimanına giden bir grup Trabzonspor taraftarına ders olmuştur. Bu golden sonra futbolun hatalar oyunu olduğunu, insanlara çamur atmanın bu kadar basit olmaması gerektiğini anlamışlardır.

Amrabat şu dakikalarda müthiş oynuyor. Serkan gibi hızlı bir sağ beki bile çok zor durumda bırakabiliyor.

titates1
27.Şubat.2011, 20:38
Evet Bursasporlu'yum ama Trabzon'a sempati duyuyorum... senin soruyu sorma nedenin nedir ?

Şampiyonluk için oynayan bir takımın taraftarının yarıştığı bir diğer rakibinin kaybetmesine değil de kazanmasına sevinmesi garip geldi değil mi ?

Volkan Şen
27.Şubat.2011, 20:42
Şampiyonluk için oynayan bir takımın taraftarının yarıştığı bir diğer rakibinin kaybetmesine değil de kazanmasına sevinmesi garip geldi değil mi ?

gelebilir size göre gariptir ama bana göre değil :)

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 20:43
Umut 2 metreden atamadı. Çok net pozisyondu.

Deus Dominus
27.Şubat.2011, 20:49
Amrabat muhteşem! Golden önce çok iyi geçti Serkan'ı, faulle durdurmaya çalışıldı ancak yılmadı ayakta kaldı, takımının skoru eşitlemesine vesile oldu. Büyük keyifle izliyorum onu.

Chinatown
27.Şubat.2011, 20:51
Trabzonspor'un golü Sadri Şener ve sırf Volkan Babacan'ı protesto etmek için havalimanına giden bir grup Trabzonspor taraftarına ders olmuştur. Bu golden sonra futbolun hatalar oyunu olduğunu, insanlara çamur atmanın bu kadar basit olmaması gerektiğini anlamışlardır.

Amrabat şu dakikalarda müthiş oynuyor. Serkan gibi hızlı bir sağ beki bile çok zor durumda bırakabiliyor.

allahaşkına bu golle volkanın yediği birmi? volkan topu verirken baskı altında mıydı? Birde süleymanın jajayı nasıl kapattığından, volkanın nianga kaleyi nasıl açtığından bahsedelim. neyse

ama biz böyle şampiyon olamayız, kalemize gelen her ilk top gol oluyor canımdan bezdim, Egemenin olmaması felaket, her maç gol yiyoruz nasıl olacak bilmiyorum..

umarım 2. yarı golü buluruz umarım..

MeMo
27.Şubat.2011, 20:54
allahaşkına bu golle volkanın yediği birmi? volkan topu verirken baskı altında mıydı? Birde süleymanın jajayı nasıl kapattığından, volkanın nianga kaleyi nasıl açtığından bahsedelim. neyse

ama biz böyle şampiyon olamayız, kalemize gelen her ilk top gol oluyor canımdan bezdim, Egemenin olmaması felaket, her maç gol yiyoruz nasıl olacak bilmiyorum..

"volkan topu verirken baskı altında mıydı?"

Tam buna cevap vericektim ki sonraki cümleyi okudum.

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 20:55

%100 olmasa da %99 aynı. Süleymanou ilk yarının sonuna doğru Trabzonsporlu bir futbolcuya nişanladı topu. Eğer top düz gitse gol olacak. Süleymanou baskı altında mıydı ? Hayır. Ben meselenin de orasında değilim zaten. Ben meselenin futbolda bu tip şeylerin olabileceğinin bilinmesi tarafındayım.

titates1
27.Şubat.2011, 20:58

Komik her sene aynı şey yapılıyor , arada 9 puan fark varken kimse Fenerbahçeye böyle şeyler söylemiyor ne zamanki Fener enseye dayanıyor , liderlik koltuğuna oturuyor herkes başlıyor konuşmaya çıkıp çatır çatır top oynayan burdan ekmeğini kazanan insanlara inanılmaz yakıştırmalar yapıyor birçok kişinin hakkı yeniyor.Ancak geçen seneki gibi trabzonla anlaştı kupayı vericek şampiyonluğu alacak ve binlerce başka olay Fener şampiyon olamayınca unutuluyor.Kimse konuşmuyor.

Elinizi vicdanınıza koyun ve yükselişte olmamızın oyuncuların performanslarını nasıl arttırdığına bağlı olduğunu ve size yaklaşmamızın nedeninin hem sizi hem en büyük rakiplerimizi yenmemiz ve bu süreçte sizin takımınızın da tökezlemesi olduğunu unutmayın.

barahir
27.Şubat.2011, 21:02
Yahu tamam biz alıyoruz kalecileri son 10 yıldır, parası neyse veriyoruz.. Hakemlere de para veriyoruz.. Hatta baktık iş zora girerse takımı toptan alıyoruz.. Zaten bu ligdeki oyuncular da haram para meraklısı hepsi şerefini satmak için yer arıyor (!).. Onun için 4 yılda 2 kez son anda kaçtı şampiyonluk.. Onun için 10 yılda 4 şampiyonluğumuz var.. Siz bu kafayla devam edin..

Chinatown
27.Şubat.2011, 21:05
Volkanın ne yapıp yapmadığı umurumda değil, isterse 5 top alsın içeri, ama tamamen baskı altında bir golden hemen böyle nimet bulmuş gibi volkanın komik golünü savunmaya kalkarsanız buna gülerim. Neyse maça dönüyorum esen kalın.

sarianet
27.Şubat.2011, 21:13
burak güzel bi gol attı

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 21:14
Kimsenin golü savunmaya kalktığı yok. Golü niye savunalım ki ? Herkes rakiplerinin hata yapmasını ister, buna sevinir; bunu savunmaz. Savunulan şey meselenin insanı boyutu. Volkan'ın yediği gol komikse Süleymanou'nun yediği de aynı şekilde komiktir. Volkan'ın yediğinin altında birşeyler arayanların bu pozisyonda da aynısını araması gerekmekte. Bunun aksi sıkça rastladığımız at çamuru, tutmazsa izi kalır mantığıdır. Ama benim en başta anlatmak istediğim bazı şeyleri söylerken 5 düşünüp 1 söylenmesi gerektiğidir. Çünkü o söyleyeceğiniz şey bir futbolcuya hakaretten beter olabilir. Özellikle kulüp başkanıysanız 5 değil 15 düşünmelisiniz.

Burak 2-1

Edit: Abdullah 2-2

sarianet
27.Şubat.2011, 21:14
2-2 oldu :D

titates1
27.Şubat.2011, 21:15
Zianinin pası müthişti

barahir
27.Şubat.2011, 21:15
Üzüntüm 1 dakka sürdü :)

MeMo
27.Şubat.2011, 21:19
Volkanın ne yapıp yapmadığı umurumda değil, isterse 5 top alsın içeri, ama tamamen baskı altında bir golden hemen böyle nimet bulmuş gibi volkanın komik golünü savunmaya kalkarsanız buna gülerim. Neyse maça dönüyorum esen kalın.

Golü niye savunalım ki ?

Evet kaleciyi satın aldık mı diyelim hiç anlamadım ?

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 21:22
Maç çok hızlandı. Şu dakikalarda 2 takım da gol bulabilir.

titates1
27.Şubat.2011, 21:22
Selim ne yaptı öyle çok iyi geçti , bir kayseri bir trabzon net pozisyonlar kaçırdılar

sarianet
27.Şubat.2011, 21:24

onu bunu geçicsin gelip kadıköyde yeneceksin rakibini yenemiyorsan gündemi değiiştirmeyeceksin
volkan o golü yemese fenerbahçe maçı alamayacak mıydı kayseri size attığı gibi bize de golünü atsaydı taktığımız at gözlüklerini bikenara bırakalım oynanan futbola bakalım artık

Fearless Coward
27.Şubat.2011, 21:32
Jaja döktürüyor resmen yahu müthiş çalımlar :)

BleedingMoon
27.Şubat.2011, 21:37
glowacki çok kritik müdahaleler yaptı.

titates1
27.Şubat.2011, 21:40
Kujovic attı

RaSenGan
27.Şubat.2011, 21:41
2-2 olunca izlemeye gittim.2 dk önce geldim gol oldu :)

sarianet
kayseri akıllı oyunun karşılığı 3.golü buldu :)

titates1
Yine Ziani var , Ziani - amrabat - kujovic

barahir
27.Şubat.2011, 21:42
Gol be :) Bravo kayseri 2-3

titates1
27.Şubat.2011, 21:45
Penaltı değil bence ayrıca hakem avantaja bırakmak yerine oyunu durdurdu , kayseri gol atabilirdi

sarianet
27.Şubat.2011, 21:45
burak kendini yere attı trabzon karıştı :D

titates1
27.Şubat.2011, 21:47
3-3 glowacki

Fearless Coward
Gol oldu 3-3...Glowacki bugün çok iyi işler yaptı...

barahir
Olsun bu skor da iyidir..:)

Kato64
3-3 Oldu Mükemmel Maç Oluyor yaw

MeMo
3-3 oldu Glowacki attı.

RaSenGan
2 mutlak golü önleyen Glowacki bu sefer golü atmış 3-3 :)

sarianet
yattara yaptı gene yapacağını :D

Börk
Ne maç oluyor yahu.

titates1
27.Şubat.2011, 21:48
Gol oldu 3-3...Glowacki bugün çok iyi işler yaptı...

Kaç tane golü tek başına kurtardı sonra da gitti beraberlik golünü attı adam helal valla

Fearless Coward
Valla bu maça yürek dayanmaz son dakikalarda bir gol daha olur mu dersiniz :D :D Trabzonspor yükleniyor köşe vuruşu kullanılacak...

ancar
3-3 oldu bee güzel maç oluyor

Fearless Coward
27.Şubat.2011, 21:50
90+5 verildi açıkcası 1 gol daha olabilir...

sarianet
27.Şubat.2011, 21:50
beş dakka uzatma bu maç böyle bitmemeli bi gol daha :D

aman allahım kayseri neler yapıyo öyle

titates1
27.Şubat.2011, 21:53
Az kaldı atıyordu kayseri , mehmet bencillik yaptı bitirdi pozisyonu

barahir
27.Şubat.2011, 21:55
Liderliğimiz hayırlı olsun :) bi daha vermemek ümidiyel

Kato64
Maç Bitti Fenerbahçe Lider Oldu H.Olsun

sarianet
güzel maç helal olsun iki takıma da :)

MeMo
Yeni lider Fenerbahçe !

Universal
27.Şubat.2011, 21:56
Lider mi olduk? Tamamdır başımı yastığa huzurlu koyacağım. Teşekkürler Kayseri. :)

Fearless Coward
27.Şubat.2011, 21:58
Güzel maç oldu Trabzonspor'un işi çok zor açıkcası daha Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarına çıkacak Bursaspor ile sahasında oynayacak.Daha çok sular akar bu yarışta...

Deus Dominus
27.Şubat.2011, 21:59
Bu Kayserispor birkaç takviyeyle ligin tozunu attırır seneye! Bir kaleci, bir sağ bek lazım :)
stoperi unuttum :)

CeNTeR_TR
27.Şubat.2011, 21:59
Maç 3-3 bitti.Gerçekten çok güzel maç oldu.Tempolu vs vs.

Ama anlamadığım iş şu arka sayfalarda arkadaşın biri yok şöylede böylede Volkan Babacan'da falan filan yazmış.İşin aslını açıklayayım mı ben sizlere ;

Fenerbahçe her sene bilerek taraftara sıkıntı yaşatmak için liderin puan farkı açmasını bekliyor.Sonra bakıyor iş artık ciddiye binmeye başlamış gidiyor kaleci satın alıyor hakem satın alıyor baktı olmadı rakip takımın hepsini satın alıyor.Baktı olmadı ne yapacak diye düşünürken bu sefer taraftar falan satın almaya başlıyor.Sonra ne oluyor Şampiyon olamıyor seneye yine aynılarını yapıyor bu Fenerbahçede bi garip yahu. ( Komik -- Komikler )

Evet Lider olduk ve Haftaya Trabzonun çok önemli bir deplasmanı var.2.Yarı inanılmaz düşüşe geçen Trabzonspor'u da tebrik ediyorum hep böyle devam etsinler :)

ReaList
27.Şubat.2011, 22:00
Glowacki 2 topu çizgiden çıkarıp beraberlik golünü attı daha ne diyilebilir ki eğer Trabzonspor 1-2 puan farkla olur da şampiyon olursa bu geceyi ve Glowacki'yi unutmasın.

Chinatown
27.Şubat.2011, 22:00
onu bunu geçicsin gelip kadıköyde yeneceksin rakibini yenemiyorsan gündemi değiiştirmeyeceksin
volkan o golü yemese fenerbahçe maçı alamayacak mıydı kayseri size attığı gibi bize de golünü atsaydı taktığımız at gözlüklerini bikenara bırakalım oynanan futbola bakalım artık

sana cevap olarak toplu cevabımı vereceğim. önce ilk dediğin cümlenin konuyla alakasını çözemedim, gs fbyi yendi de mi şampiyon oldu? yada 9 puan geride bize de yenilmiş fb de aziz yıldırımın, aykut neden konuştu? kısır düşünce, gerideysen konuşma. pes.

valla fenerliler, kafası esince hakem odası basan, ben konuşursam olay olur diyen başkanınız, onun bunun penaltısını irdeleten teknik adamınız ile hakettiğinizden fazla fair play bekliyorsunuz.

maça gelince,

Benim hayatımda gördüğüm en kötü Serkan vardı sahada. Takımın belkide en iyisi felaket bir top oynadı. Kayserispor iyi direndi ve puan aldı, ne kadar maç ayağımıza gelsede ben burada 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyorum, son 3 deplasmanda gol atamayan Kayseriden 3 gol yiyen defansımızda şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum.

barahir
27.Şubat.2011, 22:01
Ben Kayseriyi tebrik etmek istiyorum, Daha doğrusu Şota'yı.. 90+5. dakkada bile gol için saldıran bi Kayserispor vardı sahada ve bu Türkiye'deki futbolun geliştiğini gösterir bence..

yaman76hakanFB
27.Şubat.2011, 22:02
Maçın son 20 dakikasını izledim. Beni asıl sevindiren ligin bitimine uzuuun bir hafta varken gelen liderlik değil, beni asıl sevindiren bu iki takımı da üstün bir oyun ve net bir skorla yenmiş olmamız... Çünkü hakikaten her ikisi de çok iyi ve diri takım... Gerçi benim izlediğim bölümler Rus ruleti gibiydi. Ama tempo ve heyecan müthişti. İşte bu kalitede iki takımı üstün bir oyunla yenmiş olmak... Fenerbahçe taraftarını asıl umutlandırması gereken budur. Yoksa daha kocaman bir 11 hafta varken, averajla gelen liderlik değil...

CeNTeR_TR
27.Şubat.2011, 22:02
Ortam gerilmesin ama sen 9 puan farkla 2.yarıya lider girip 6.Hafta sonunda Liderliği kaptırıyorsan suçu kimsede aramayacaksın kendinde bulacaksın.

Chinatown
27.Şubat.2011, 22:06
ilk yarının 6. haftasında Bursanın 7 puan gerisindeydik, o zaman da sevinenler vardı :)

TR.CaPTaiN
27.Şubat.2011, 22:07
Kağıt üzerinde 2 takım da puan kaybetmiş gibi gözükse de oyuna baktığımızda bu maçtan 1 tarafın puansız ayrılması haksızlık olurdu ve bana göre iki takım da 1'er puan kazandı. Özellikle son 15 dakikada maç iki tarafa da gidebilirdi. Hem Trabzonspor hem Kayserispor kazanmak istedi. 90 küsürde Trabzonspor baskı kurarken Kayserispor oyuncuları zaman geçirmeye oynamadı. Çünkü karşı atakla onlar da maçı kazanmak istedi. Bana göre bu çok önemli. Trabzon deplasmanında ligimizdeki en az 15 takım son dakikalara beraberlikle girmişse o skorun üstüne yatmaya çalışır ama Kayseri bunu yapmadı.

Kayserispor'un yabancıları büyük katkı sağlıyor. Ziani, Amrabat ikilisi çok iyidi. Özellikle Ziani'nin 2. goldeki asisti muhteşemdi. Kayseri defansında Serdar da baya iyidi. Trabzonspor'da Glowacki iyi oyunuyla göze battı.

Sezonun en iyi maçlarından biriydi. İki takıma da tebrikler.

CeNTeR_TR
27.Şubat.2011, 22:08
Sevinenler elbet olacak önemli olan aynaya bakıp kendinle yüzleşebilmek (::)

Kötü futbol ve hazin son oldu.Devamı gelir mi gelmez mi tartışılır ama şuanda hakkın yerini bulduğu bir sıralama var ya 2.yarı itibariyle gerisi mühim değil..

yaman76hakanFB
27.Şubat.2011, 22:12
Maç bitimi hakemin kafasını kanatmışlar.

titates1
27.Şubat.2011, 22:17

Kim yaptıysa bulunur cezalandırılır umarım.

Takımlarımızın kalitelenmesi açısından çok mutluyum herkes güzel transfer yapıyor her takımın korkulacak silahları var antep - kayseri - bursa yükselişi aldıkları oyuncular vizyonları oynadıkları futbol falan çok şey değişti gerçekten ligde.

Umarım daha da gelişiriz.Liderlik güzel , emaneti geri almak güzel :icon_biggrin:

Chinatown
27.Şubat.2011, 22:20

umarım doğrudur, ve 5-6 maç kapatma verirler, bu bize olumlu yansır, avni aker bize cehennem anasına yanayım

yaman76hakanFB
27.Şubat.2011, 22:33
Bu arada (gollerin tamamını yeni izledim) Kayseri kalecisinin yediği golerde pek Volkan Babacan'în yediği golü aratacak cinsten değilmiş hani. 1. ve 3. gol kaleci hatası... Hani Trabzonspor başkanı "bize de hata yapsınlar" demişti ya. Yaptılar; hemde iki tane...

titates1
27.Şubat.2011, 22:39
umarım doğrudur, ve 5-6 maç kapatma verirler, bu bize olumlu yansır, avni aker bize cehennem anasına yanayım

Hakemin kafasını yarıyorlar umarım doğrudur diyorsun , millete şike yapıyor diyorsun

Cidden nasıl bir vicdan bu ?

RaSenGan
27.Şubat.2011, 22:43
Sergen Yalçın Glowacki çok kötüydü bugün hiç beğenmedim dedi :icon_smile:

RasAnt
27.Şubat.2011, 22:44
Tebrikler kayserispor :)

sarianet
27.Şubat.2011, 22:46
Sergen Yalçın Glowacki çok kötüydü bugün hiç beğenmedim dedi :icon_smile:

hadi canım :D

yaman76hakanFB
27.Şubat.2011, 22:46
Şimdi Maraton'da gösterdiler. Babacan'ın hatasının tıpatıp aynısını Süleymanu'da yapmış. Ama gole çevirememişler. İki hatalı gol yemiş ve ayrıca gole dönüşmeyen büyük bir hata...

titates1
27.Şubat.2011, 22:49
Şimdi Maraton'da gösterdiler. Babacan'ın hatasının tıpatıp aynısını Süleymanu'da yapmış. Ama gole çevirememişler. İki hatalı gol yemiş ve ayrıca gole dönüşmeyen büyük bir hata...

Ne demek istiyorsun , hayır fenerbahçe hakkıyla maç mı kazanabilir ? mümkün değil inanmak istemiyorum şu an lider olmaasının onların kötü bizim iyi maçlar çıkarmamızla hiç alakası yok bir daha lütfen arkadaşım aynı zamanda umarım hakemi döverler de sahamız kapanır çıkan olaylarda bir kaç kişi ölsün lütfen.

ironi.

Chinatown
27.Şubat.2011, 22:55
Hakemin kafasını yarıyorlar umarım doğrudur diyorsun , millete şike yapıyor diyorsun

Cidden nasıl bir vicdan bu ?

ah sizin vicdanınızı kurban olayım ben :) en azından odasına gelirken yarılmış odasında değil. orada demek istediğim ayrıntı önemliydi. gençler konuşma sanatından anlamıyor artık. sahamızda maç kazanamadığımızı ima ettim, ama artık her laftan birşey çıkarmayı amaç edindiniz. ve sabahtan beri aynı olayda eveleyip geveleyip önümüze koyuyorsunuz. baydınız artık.

titates1
27.Şubat.2011, 22:59
ah sizin vicdanınızı kurban olayım ben :) en azından odasına gelirken yarılmış odasında değil. orada demek istediğim ayrıntı önemliydi. gençler konuşma sanatından anlamıyor artık. sahamızda maç kazanamadığımızı ima ettim, ama artık her laftan birşey çıkarmayı amaç edindiniz. ve sabahtan beri aynı olayda eveleyip geveleyip önümüze koyuyorsunuz. baydınız artık.

Konuşma sanatını kimseden öğrenecek değilim.Umarım doğrudur demek ne demek türkçenin heryere çekilebilen bir dil olduğunu bilmiyormusun ? burda anlamayan kim oluyor senle

bir ı yerine i yanlış yazımı bile çok fazla yanlış anlamaya sebebiyet verir bu dilde.bir noktanın yanlış yazılması ...

Baydıysak eğer okumassın , heyecanın ve üzüntün geçince tekrar konuşmaya çalışırsın.

Chinatown
27.Şubat.2011, 23:09
Konuşma sanatını kimseden öğrenecek değilim.Umarım doğrudur demek ne demek türkçenin heryere çekilebilen bir dil olduğunu bilmiyormusun ? burda anlamayan kim oluyor senle

bir ı yerine i yanlış yazımı bile çok fazla yanlış anlamaya sebebiyet verir bu dilde.bir noktanın yanlış yazılması ...

Baydıysak eğer okumassın , heyecanın ve üzüntün geçince tekrar konuşmaya çalışırsın.

Türkçe dersin için saol, ama dediğimi istediğin yere çekerek cevap verme hakkını doğurmaz, istediğini istediğin gibi anla, ama bana vicdan falan diye duygu sömürüsü yapma lütfen sen benden birşey öğrenecek değilsen, bende lafımı sana açıklayacak değilim :)

burası Trabzonspor Kayserispor maçının alanı, yazarım da okurum da, bence sen heyecan ve sevinç içinde başka takımları buraya getirenlere konuş.

titates1
27.Şubat.2011, 23:13
Türkçe dersin için saol, ama dediğimi istediğin yere çekerek cevap verme hakkını doğurmaz, istediğini istediğin gibi anla, ama bana vicdan falan diye duygu sömürüsü yapma lütfen sen benden birşey öğrenecek değilsen, bende lafımı sana açıklayacak değilim :)

burası Trabzonspor Kayserispor maçının alanı, yazarım da okurum da, bence sen heyecan ve sevinç içinde başka takımları buraya getirenlere konuş.

Eğer vicdandan bahsetmek duygu sömürüsü haline geldiyse , insanların ekmeğine laf atmak normal hali aldıysa.

Zaten daha fazla tartışmanın lüzumu yok , ben öğrenecek değilim ama fikirlerimizi konuşturuyorsak burda lafını bana veya soran herhangi bir insana açıklamak zorundasın.

Chinatown
27.Şubat.2011, 23:28
Eğer vicdandan bahsetmek duygu sömürüsü haline geldiyse , insanların ekmeğine laf atmak normal hali aldıysa.

Zaten daha fazla tartışmanın lüzumu yok , ben öğrenecek değilim ama fikirlerimizi konuşturuyorsak burda lafını bana veya soran herhangi bir insana açıklamak zorundasın.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1935926&postcount=97 (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1935926&postcount=97)

işte burada açıkladım ya, umarım doğrudur dediğim sahamızın kapanma ihtimali için, yoksa benim onaylamamla, kınamamla olacak olay değil bu.

sömürü dediğim ilk cümlen, ben insanın ne ekmeğine, ne işine laf söyledim, dediğim sadece sahamızın kapanmasının işimize geleceğiydi. demediğim birşey için nasıl savunma yapayım?

neyse.

maçın sonuna inşallah gelirsek, haftaya bjk yi yenemezsek işimiz çok zor, ama yenebilirsek avantaj bize geçer.

deniz.91
28.Şubat.2011, 00:03
İki takımıda tebrike derim müthiş bir maç izledik keşke maçı alsaydık daha iyi olurdu çok iyi pozisyonlarda bulduk maçı alacak ama olmadı puan kaybına üzülmedim çünkü bu takım bu puan kaybını dieğr maçlarda kapatır takımda o ışık var.Seeney kesinlikle iyi bir kaleci bir sağbek ve solbek alınmalı.Yanlarınada sağlam bir eren güngör ve cangele ile ligin tozunu atar bu takım.Bu arada sadri başkan ne diyecek bakalım bu kez şimdi bir fb veya bursa yöneticisi çıksa sadri vay kaleci sattı falan bir söz diyebilecek hakkı varmı acaba?
Bu arada amrabat ziani ikilisinede değinmeden geçemeyeceğim ikiside müthişti cidden umarım sezon sonu elimzide tutabilirz

SAİT71
28.Şubat.2011, 00:03
İki takımıda tebrik ederim... Güzel bol pozisyonlu maçtı... Kayseri acemice hatalar yapmasa maçı kazanabilirdide... Hele son dakikalardaki kaçırdıkları gol pozisyonu çok heyecanlıydı.

Süleymanu beğenmediğim bir kaleci... Maratonda her sene bir anormal hatasını gösteriyorlar sonrada hepsi bana göre iyi kaleci diyorlar, zaten Şansal Ağa soruyu soruyor sonra cevabı beklemeden cevap veriyor :D

Liderliği bundan sonra kalan haftalarda koruyabilmekte olduça zor olacak açıkçası...

Trabzonspor
28.Şubat.2011, 00:07
Tebrikler iki takımada.Çok zevkli bir maç oldu hop otur hop kalk.Stadta olup maçı izlemeyi çok isterdim.

1-0'ı bulmusken 2.gol atmalıydık atamadık sonumuz oldu.Selçuk öyle bir maçta yoktu ki ona o kadar çok ihtiyacımız vardı ki.Colamn sağolsun yürüyor sahada.Giden geri gelmiyor.

Umut ah Umut ah kaleye 1 metredesın topu oradan nasıl havaya dikiyorsun aklım almıyor.Kayserinin kaçırdıkları bizim kaçırdıklarımız.Hele son dakika Top Yattara'da Jaja yayda boş Yattara çalım atıyor bu nasıl harekettir ya.

CeNTeR_TR
28.Şubat.2011, 00:15
Bu arada Trabzon'un sahası falan kapanır heralde.

Umarım bizim buraya vermezler maç..

BaGa TaRKaN
28.Şubat.2011, 00:24
Bu arada Trabzon'un sahası falan kapanır heralde.

Umarım bizim buraya vermezler maç..

Turgut'um Ahın Tuttu Trabzon Puanlar Kaybetmeye Devam Ediyor:D:D

Maçıda Samsun'a Veriyorlar mıymış Birde Atlar Gelirim Valla Yanına:zuhaha O Vesile İle Beni Gezdirirsin:)

CeNTeR_TR
28.Şubat.2011, 00:29
Turgut'um Ahın Tuttu Trabzon Puanlar Kaybetmeye Devam Ediyor:D:D

Maçıda Samsun'a Veriyorlar mıymış Birde Atlar Gelirim Valla Yanına:zuhaha O Vesile İle Beni Gezdirirsin:)

Dur abi totem'i bozma devam etsinler kaybetmeye :p

Gel Mehmet abi her daim baş üstüne :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Şubat.2011, 18:14
Her iki takıma da tebrikler...Gerçekten çok güzel maç oldu,1 dk'sı bile aksiyonsuz geçmedi :) Amrabat-Ziani yardırmaya devam ediyorlar.

sananes
28.Şubat.2011, 19:13
sana cevap olarak toplu cevabımı vereceğim. önce ilk dediğin cümlenin konuyla alakasını çözemedim, gs fbyi yendi de mi şampiyon oldu? yada 9 puan geride bize de yenilmiş fb de aziz yıldırımın, aykut neden konuştu? kısır düşünce, gerideysen konuşma. pes.

valla fenerliler, kafası esince hakem odası basan, ben konuşursam olay olur diyen başkanınız, onun bunun penaltısını irdeleten teknik adamınız ile hakettiğinizden fazla fair play bekliyorsunuz.

maça gelince,

Benim hayatımda gördüğüm en kötü Serkan vardı sahada. Takımın belkide en iyisi felaket bir top oynadı. Kayserispor iyi direndi ve puan aldı, ne kadar maç ayağımıza gelsede ben burada 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyorum, son 3 deplasmanda gol atamayan Kayseriden 3 gol yiyen defansımızda şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum.

ne de olsa Serkan'da eski bir fenerbahçeli belki onu da satın almışızdır ? de mi ama...

Chinatown
01.Mart.2011, 02:56
ne de olsa Serkan'da eski bir fenerbahçeli belki onu da satın almışızdır ? de mi ama...

şimdi bunu ne amaçla yazdığını, ya da yazarken kafanda ne kurguladığını bilmiyorum, o yüzden cevabım yok an itibariyle.

Bordo61Mavi
01.Mart.2011, 03:12
Hakemin basi yaralanmis :) Sezon sonuna kadar kapasinlar sahamizida bizde rahat etsek :) Sezon basi 2 cilik deselerdi herkse kimse agzini acmazdi.

Fenerbahceyle ayni puandayiz, haftaya Bjk yi yenebilirsek sanslar esitlenir. Tabi Fenerbahce an itibari ile herkesten daha iyi bir futbol sergiliyor ama sezon sonuna kadar hep bu tempoda gidebilirlermi ?

Maca gelincede 1 puani iyi kurtarmisiz :) Hakem her 2 taraf icinde kotu bi mac yonetti, Kayserinin verilmeye bi penaltisi var bide macin sonlarina dogru Burakin verilmeyen bi penaltisi var.

SAİT71
01.Mart.2011, 14:23
Fenerbahceyle ayni puandayiz, haftaya Bjk yi yenebilirsek sanslar esitlenir. Tabi Fenerbahce an itibari ile herkesten daha iyi bir futbol sergiliyor ama sezon sonuna kadar hep bu tempoda gidebilirlermi ?

Kalan 10-11 maçta bu tempoda gidebileceğimizi sanmıyorum. Mutlaka bir düşüş olacaktır. Ama tempo düşse bile kazanmayı bilen bir takım F.Bahçe... Yarış bence geçen seneki gibi son ana kadar gidecektir...

KaPaLı
01.Mart.2011, 19:06
Hakemin basi yaralanmis :) Sezon sonuna kadar kapasinlar sahamizida bizde rahat etsek :)

Valla stadı kapatsalar Trabzon'a iyilik yapmış olur TFF. Bir takım taraftarı bu kadar zarar veremez kulubune.

Bordo61Mavi
01.Mart.2011, 20:13
Valla stadı kapatsalar Trabzon'a iyilik yapmış olur TFF. Bir takım taraftarı bu kadar zarar veremez kulubune.

Trabzon insani tez canlidir hemen isterki olsun. Istanbuldaki Trabzon taraftari oyle degil, gurbetekiler Trabzonda yasamadigi icin tez canliligi biraz kaybetmis :)
Eksikler gozumuze gozumuze batiyor :) Sadece futbolcu bakimindan bakarsak, Trabzonun eksigi soyle

- Pivot forvet, yani duvar olabilcek bi adam. Orta sahayi ataga kaldirabilcek bi adam. Mevcut forvetlerde bunu yapabilcek yok, ki olsa bana gore asil ozaman goruruz JaJa nin kalitesini.

- Colman ve Selcuk'un yedegi asla Ceyhun olamaz. Oyunun 2 yonunu iyi oyniyamiyor. Selcuk- Colman arkasinda oldugu zaman tamam oynuyor ama Senol Gunes sistem degismedigi surece Ceyhun bu takimda yer almasi zor. Yabanci alinmasi lazimdi bu bolgeye.

- Stoperdeki adamlar cok agir, Egemen sakatlandi defans hattimiz varmi yokmu belli degil. Hani biz bile Fm oynarken on liberosuz bi formasyonda defansta bi Cover bi Stoper oynatiriz. 2 agir adamla asla islemez boyle bi sistem.

Hatalilar kim bilmiyorum ama yonetim buyuk firsat tepti. Ilk yari bittiginde cok buyuk avantajimiz vardi, paraya kiyilip 3 tane adam alinsaydi bu takimin su anki hali boyle olmazdi.

KaPaLı
01.Mart.2011, 20:21
Mutlaka öyle zaten. Yani şu Brozek biraderler yerine sağlam 2 tane yabancı alınsa Trabzon puan kaybetmezdi. Hem kadrosu oturmuş durumdaydı, hemde Şenol hoca çok iyi bir hava yakalatmıştı takıma.

Bordo61Mavi
01.Mart.2011, 20:25
Mutlaka öyle zaten. Yani şu Brozek biraderler yerine sağlam 2 tane yabancı alınsa Trabzon puan kaybetmezdi. Hem kadrosu oturmuş durumdaydı, hemde Şenol hoca çok iyi bir hava yakalatmıştı takıma.

Iste herzaman tersini yapiyoruz :) Ilk yariyi kotu gecirdimi ikinci yarinin en cok puan topliyan takimi oluyoruz :D Ilk yariyi iyi gecirdimi ikinci yari iste boyle oluyor hayirlisi bakalim ne karar cikcak. Simdiden diim 1 mac kesmez beni :D

Chinatown
01.Mart.2011, 20:59
Trabzonspor taraftarının gergin olması normal, 300 gün kapalı hava var Trabzonda, birde şehrin sosyal, ekonomik yapısı içinde insanların genel refah seviyesi de bunu etkiliyor, çok net gördüğüm örnekler var, Trabzonlu bir baba ve Ankarada okumuş oğlu arasında aynı olaya verilen tepkiler çok farklı. Liverpool da böyle örneğin. Onlar da gergin, eskiden zengin olan bir liman kenti, ama şimdi eski gözdeliği yok.

Ben 15 yıldır Ankarada Trabzonspor maçlarına giderim, hiç böyle şeylerle karşılaşmadım, hatta bir ara Trabzonspor Ankarada 13-14 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. Yıllardır bize deplasman fatihi derler, Ersun Hoca zamanında evimizde Konyaya kaybettik, Konyaspor sonrasında 3 puan alması gereken 7 final maçında puan alamayarak küme düştü, sonra Denizliye yenildik, son anda ligde kaldılar.

Yani Trabzonspor taraftarının yaptığı yanlış ama bunun tek nedeni sadece taraftarlarda değil.

Bordo61Mavi
02.Mart.2011, 13:42
20 ye yakin taraftar tespit edilmis yabanci madde atan, Yunus Yildirim sikayetci olmamis :S Kafaya darbe iyi gelmemis. Sikayetci olsa 20 pislikten kurtulcaktik