Log in

View Full Version : Beklenen oldu! Ümit Özat gitti!

vego
24.Şubat.2011, 20:36
24 Şubat 2011 19:02 | NTVSpor.net
Beklenen oldu ve Ankaragücü ile Ümit Özat'ın yolları ayrıldı. Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Ümit Özat Gençlerbirliği maçı sonrası görevi bırakıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/118/umit600_N8YTH.jpg

Ve Ümit Özat ile Ankaragücü'nün yolları ayrıldı. Roger Lemerre'in yardımcısı olarak Ankaragücü'ne girdikten sonra Fransız teknik adamın ayrılmasıyla teknik direktörlük koltuğuna geçen Ümit Özat'ın yıldızı taraftarla bir türlü barışmamıştı.

Bunun üzerine bir de Manisaspor maçında yaşanan kavga, olayların tuzu biberi olmuş, Ümit Özat takımdan ayrılmayı iyice kafasına koymuştu. Beklenen oldu ve yönetimle görüşen Ümit Özat takımdan ayrıldı. Ümit Özat, bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçı sonrası görevi bırakacak. Ankaragücü, Ümit Özat ve yardımcılarının tüm alacaklarını da ödeyecek.
Ümit Özat'ın takımdan ayrılacak olmasıyla Ankaragücü de teknik direktör arayışına başladı. Ankaragücü yönetiminin Alman teknik adam Jurgen Rober ve Mesut Bakkal ile görüştüğü ifade edildi.

BaGa TaRKaN
24.Şubat.2011, 21:25
Tüm Kapalıya ve Reisimiz İsmail Hacımıza Kutlu Olsun:)

Chinatown
24.Şubat.2011, 22:11
ben bu adamlar Ankaragücü taraftarının arası neden bozuk anlamıyorum.:icon_confused: (kinaye değil bilmiyorum daha doğrusu ufak bir özet olursa uzun süredir kafamı kurcalayan sorular cevap bulur :))

yaman76hakanFB
24.Şubat.2011, 22:17
Tüh, şu Ümit'i yenemeden elimizden kaçırdık ya... Hem Türkiye Kupasında, hem ligde... Şimdi üzüldüm işte.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Şubat.2011, 22:21
Bırakması gerekiyordu artık. Doğru karar olmuş...

KaPaLı
24.Şubat.2011, 22:57
Dün akşam birileri söyledi gidecek diyede inanmamıştım. Olayın ayrıntıları belli oluyo yavaş yavaş. Altyapı hocalarının ve yardımcılarının Mayıs ayına kadar olan alacaklarını öderse yönetim ayrılacakmış.

ben bu adamlar Ankaragücü taraftarının arası neden bozuk anlamıyorum.:icon_confused: (kinaye değil bilmiyorum daha doğrusu ufak bir özet olursa uzun süredir kafamı kurcalayan sorular cevap bulur :))

Valla ben Ümit Özat'ı çok severdim, hatta Lemerre'le ilk geldikleri zaman Denizli Belediye maçı vardı, orada pankart asma bahanesiyle sahaya girip Ümit'le konuşmuştum. O zamanlar çok idealist olan adam Lemerre gittikten sonra resmen herşeyi ben bilirim havalarına döndü. Sürekli taraftarla uğraştı, gerçekleri söyledi bazı zamanlar belki ama söylerken hep pot kırdı. Hep küçük düşürdü taraftarı. İrşad'la yaşadığı olay herşeyin tuzu biberi oldu.

KaPaLı
24.Şubat.2011, 23:01
Böyle bir saçmalığıda ancak siz yapardınız : ) Dünya Şampiyonuda olsak yönetim istifa (:

http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/haber/1298572281.jpg

Kulübümüz, 14.12.2009 tarihinde profesyonel takım antrenörü olarak kulübümüze katılan ve 13.08.2010 tarihinden bu yana da Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü’nü yapan Sayın Ümit Özat ile görüşerek mevcut sözleşmesini bu haftasonu oynayacağımız Gençlerbirliği müsabakası sonrasında karşılıklı olarak sonlandırma kararı almış bulunmaktadır. Sayın Özat, yaptığımız görüşmeler neticesinde kulübümüzden geçmiş alacak bakiyesi olan ücret dışında herhangi bir tazminat ücreti talep etmeksizin kulübümüz ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandırmayı kabul etmiştir.
Kulübümüze 14 aydır emeği geçen Sayın Ümit Özat’a ve ekibine kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür eder, haftasonu oynayacağımız Gençlerbirliği müsabakasında Büyük Ankaragücü taraftarının da kendisini camiamıza yakışır şekilde uğurlayacağından şüphemiz olmadığını belirtir, tüm kamuoyuna sevgi ve saygılarımızı sunarız.

RaSenGan
25.Şubat.2011, 00:12
Sonunda kurtardı kendini Ümit Özat.