View Full Version : Beşiktaş - Trabzonspor [24. Hafta]
TR.CaPTaiN
02.Mart.2011, 19:57
http://i52.tinypic.com/29ojzno.jpg
SAİT71
02.Mart.2011, 21:19
Beşiktaş'ta son maçta alınan galibiyet takıma moral kattı... Ve artık kaybetme kredileri tükendi. Hemde bir kaç seri galibiyetle üst sıralara çıkabilme şansları var. O nedenle bu maça asılacaklardır... Trabzon ise art arda puan kaybediyor... Beşiktaş bu maçı kazanır gibi geliyor...
CeNTeR_TR
02.Mart.2011, 21:22
Gönlümden beraberlik geçiyor ama bu maçı ne yapar eder kazanır Beşiktaş.
O kadar kötü sonuçtan sonrada bi yerde şahlanmak isticeklerdir taraftarında desteği ayrı olacakdır.Kupa maçında gördük zaten bunu.
Eğer Trabzonspor kazanırsa bizim işimizi baya zorlaşacak.
yaman76hakanFB
02.Mart.2011, 21:23
Pazartesi akşamı Antalya karşısında çıplak gözle izlediğim Beşiktaş çok kötü bir görüntüdeydi. Ama Antalya'nın durumu daha facia... Beşiktaş, Antalya maçının Beşiktaş'ı gibi, Trabzon'da Kayseri maçının Trabzon'u gibi olursa, deplasman filan dinlemez, Trabzon darmadağın eder. Ama o güne kadar toparlanırlarsa birşey diyemem.
Takımların son hafta tempo ve performanslarını baz alarak Trabzon dedim.
Bordo61Mavi
02.Mart.2011, 22:17
Stresli bi mac olur, maci 1-0 BJK alir
titates1
02.Mart.2011, 22:30
Bjk kazanırsa Trabzonun çok kötü bir döneme gireceğini ve o stresi kaldıramayarak puan kayıplarına devam edeceğini düşünüyorum bu maç çok şeyi değiştirecek bana göre
Chinatown
02.Mart.2011, 23:15
aslında yenilsek dahi açılacak puan farkı 3 puan, bu stresi kaldıramazsak zaten kazansakta şampiyon olamayız, bu sene fener maçı dışında deplasmanda çok iyiydik, bjk de evinde kötü maçlar çıkardı, Egemen olursa şansımız var yoksa işimiz zor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mart.2011, 00:01
Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum bu maçı... Kendi sahamızda,seyircimizin desteğiyle.
ForzaRQ7
03.Mart.2011, 19:39
Üç ihtimalli maç dedikleri tam bu olsa gerek. Çıkacak hiçbir sonuç sürpriz olmaz.
Trabzonspor
03.Mart.2011, 19:47
Kaybettiğimiz taktirde sorunla olacak.Kazanabilirmiyiz oda şüpheli.Egemenin yokluğu fena yıktı bizi.
yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 20:18
Bugüne kadar sadece üç kişi Trabzon demiş. Onlardan birisi de benim. :) Umarım yanılan ben olurum.
BaGa TaRKaN
03.Mart.2011, 20:21
Bugüne kadar sadece üç kişi Trabzon demiş. Onlardan birisi de benim. :) Umarım yanılan ben olurum.
Benle 4 Olsun:D
Biraz Sallantıdayız Bu Aralar Trabzonda Sallantıda 2 Takımında Mutlak Kazanmaya İhtiyacı Var Bizde Savunma Zaafiyetimiz Başından Beridir Sürüp Gidiyor. Trabzon Sezon Boyunca Pozisyon Bulmakta Zorlanmayan Takım İnşallah Kazanırız Ama Trabzon Bu Maçı Alacak Gibi Bir His var Bende.
last breath
03.Mart.2011, 20:22
Beynim ve kalbim,ikiside Beşiktaş diyor.:)İnşallah kazananda onlar olur.
Universal
03.Mart.2011, 20:22
Temennim Beşiktaş'ın kazanması, bizim için önemli maç, Trabzon'un puan kaybetme ihtimali yüksek; ama Schuster'in takımı beni hep soru işareti bırakıyor, hiçbir galibiyet inancı göstermiyor. Bakalım ne sonuç çıkacak...
Clayman
03.Mart.2011, 20:27
Beraberlik çıkacağını düşünüyorum. Kazanan bir taraf olursa da bu takım Trabzonspor olur heralde. Trabzon her ne kadar son zamanlarda düşüşte olsa da bu halleri bile Beşiktaş'tan iyi ama İnönü'de kazanmaya yetmeyebilir bu durum. Dediğim gibi beraberliğe yatkın bir maç.
ForsakeN
03.Mart.2011, 20:49
Trabzon son haftalarda hiç iyi futbol oynamıyor. Beşiktaş kendi sahasında taraftarını da arkasına alarak kazanacaktır.
izmer96
04.Mart.2011, 09:31
Trabzonspor ikinci yari cok kotu bir fiksture sahip ilk yariya oranla , bu macda en zor maclarindan biri olucak , BJK'nin kaybedicek hic bir seyi olmamasi macin bol gollu gececegine inandiriyor beni , yinede Besiktas'in Trabzonspor'dan bir yada iki gol daha fazla atacagina inaniyorum
anil luque
04.Mart.2011, 16:00
Son 2 maçta alınan 2 galibiyet , rakipler fazla ciddi olmasa da takıma moral kattı. Kupada yarı finale yükseldik bunun da morali var üzerimizde. Şampiyonlar Ligi iddiamızı devam ettirmek istiyorsak bu maçı muhakkak kazanmalıyız. Müthiş taraftarımızın desteğiyle Trabzon'u yine yeneriz içerde..
Bordo61Mavi
06.Mart.2011, 07:10
Yildirim Demiroren cok bonkor adam :D 20 bin dolar prim veriyormus galibiyet icin
QUARESMA KADRODAN ÇIKARILDI
06.Mart.2011 12:18
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/quaresma_kadrodancikarildi_2370896.jpg
Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Trabzsonspor karşılaşmasında Quaresma sahadaki yerini alamayacak.
Dün akşam saatlerinde yapılan idmanda sakatlanan Quaresma'nın, bugün yapılan son kontrollerinden sonra tedbir amaçlı Trabzonspor kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 13:26
Trabzonspor'da da Egemen riske edilmemek için kadroya alınmamış..
Umarım Beşiktaş kazanır bizim için puan farkını arttırma şansı doğar.
Q7'nin olmaması kötü olmuş bu arada.
Chinatown
06.Mart.2011, 14:47
Beşiktaş'a rekor prim
Antalya galibiyetine 15’er bin dolar veren siyah beyazlı yönetim, Trabzonspor maçının primini de 35’er bin dolar olarak açıkladı..
KÖTÜ gidişe deplasmandaki Antalyaspor galibiyeti ile son veren Beşiktaş’ta yönetim, yarınki zorlu Trabzonspor maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Antalyaspor galibiyetine 15’er bin dolar prim vermeyi kararlaştıran siyah beyazlı yönetim, yarınki karşılaşma için rekor denecek bir miktar açıkladı; 35’er bin dolar.
Futbol komitesinin başkanı Serdal Adalı ile yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptıkları görüşmenin ardından Trabzonspor galibiyeti için önce 35’er bin dolar prim vermeyi kararlaştırdıklarını ifade etti. Beşiktaş, yarınki maçı da kazanması durumunda futbolcular iki maçın primlerinin toplamı olan 50’şer bin dolara hak kazanacak.
Teşekkür ettiler
Siyah beyazlı takımın kaptanı Guti ve İbrahim Toraman, yöneticilere alınan bu karar nedeniyle teşekkür ederken, “Primden çok galibiyeti düşünüyoruz. Trabzon’u yenerek bu sezon üzdüğümüz taraftarımızın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bu karşılaşmayla birlikte umarız bir seri yakalarız” dediler.
Hürriyet.com
valla enteresan ne diyim
Egemenin olmaması felaket, olsa umudum vardı ama şimdi zor. Beraberlik yine olası ama galip gelmemiz zor.
anil luque
06.Mart.2011, 15:08
Q7'nin olmaması bizim açımızdan hem iyi hem kötü. Maalesef kötü yönü daha ağır basıyor. Hazır fırsat doğmuşken Nihat'a 'Affettir artık kendini' denmesi lazım ama hiç umudum yok hiç.. Q7'nin yokluğunda Simao sola çekilir Hilbert sağa geçer. Umarım Nobre veya Bobo'dan kanat oyuncusu yapmaya çalışmaz Schuster. İlk maçta Simao'nun Trabzon kanatlarını nasıl yıprattığını görmüştük şimdi de aynısı olur umarım.
Prim konusu yönetimin futbolculara galibiyet hırsı kazandırmak için yaptıkları bir jest sadece bu kadar..
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 15:11
Prim konusu yönetimin futbolculara galibiyet hırsı kazandırmak için yaptıkları bir jest sadece bu kadar..
Anıl şimdiden bu olay için farklı farklı yorumlar yapılmaya başlandı :)
Valla eğer o yorumlara katılan veya eden varsa cidden yazıktır günahtır.
ForsakeN
06.Mart.2011, 15:17
valla enteresan ne diyim
Enteresan olan nedir? Kulübün futbolcularına önemli maç sonrası prim vermesi mi enteresan. Beşiktaş'ın kazanma ihtimalinin artacak olması mı sizi endişelendiriyor ?
Trabzon camiasının her olayın altında bir bit yeniği araması da bu yıl moda oldu.
Chinatown
06.Mart.2011, 15:26
Enteresan olan nedir? Kulübün futbolcularına önemli maç sonrası prim vermesi mi enteresan. Beşiktaş'ın kazanma ihtimalinin artacak olması mı sizi endişelendiriyor ?
Trabzon camiasının her olayın altında bir bit yeniği araması da bu yıl moda oldu.
enteresan olan ne biliyormusun? bizi ilgilendiren bu bit yeniği aradığımızda, aradığımız yerin değil sizin gerilmeniz. Oranın avukatlığına soyunmanız. bu Bjk-Trabzon maçı, bjk nin bize karşı primi, asıl senin bu konudaki amacın nedir? Ben zaten maçtan umudum olmadığını belirtmişim daha önce.
ben primle oyuncunun gaza geleceğine asla inanmam, primin galibiyete vesile olacağına da inanmam, yoksa M. City dünyanın en iyi takımı olur, ama iki hafta önce Beşiktaşın lig iddası varken oynanan derbinin iki katından fazla prim koyulması da normal değil.
tekrar söylüyorum, prim konusu beni ilgilendirmez, primin başarı getireceğine de inanmam, Beşiktaşın kendi mali politikası, ama bunun konuşulması da bu hususta garip değil.
Revolution
06.Mart.2011, 15:35
Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Rehavi
06.Mart.2011, 15:57
Hürriyet in haberi üzerinden kişi ya da kurumları zan altında bırakmaya gerek yoktur. Ne zaman ki konu resmileşir ya da ciddi bir kaynak tarafından onaylanır, o zaman söylenmesi gerekenler söylenmelidir.
Kadro olarak da Hilbert yine sağ açığa geçecek gibi görünüyor ama umarım öyle olmaz da ya Nihat ya da Bobo-Almeida-Simao üçlüsünü izleriz onların yerine...
enteresan olan ne biliyormusun? bizi ilgilendiren bu bit yeniği aradığımızda, aradığımız yerin değil sizin gerilmeniz. Oranın avukatlığına soyunmanız. bu Bjk-Trabzon maçı, bjk nin bize karşı primi, asıl senin bu konudaki amacın nedir? Ben zaten maçtan umudum olmadığını belirtmişim daha önce.
ben primle oyuncunun gaza geleceğine asla inanmam, primin galibiyete vesile olacağına da inanmam, yoksa M. City dünyanın en iyi takımı olur, ama iki hafta önce Beşiktaşın lig iddası varken oynanan derbinin iki katından fazla prim koyulması da normal değil.
tekrar söylüyorum, prim konusu beni ilgilendirmez, primin başarı getireceğine de inanmam, Beşiktaşın kendi mali politikası, ama bunun konuşulması da bu hususta garip değil.
Bunun bizle bir ilgisi olmadığını mı söylüyorsun ? Entresan.
Bordo61Mavi
06.Mart.2011, 16:11
Queresma nin olmamasi iyi oldu. Beklerimiz son zamanlar zaten cok sikinti cekti, Grosicki ve Ambarat derken bide Queresma cok gelirdi :D
Chinatown
06.Mart.2011, 16:21
Bunun bizle bir ilgisi olmadığını mı söylüyorsun ? Entresan.
Beşiktaşın Trabzonspor karşısındaki primiyle Fenerbahçenin alakası varmı? Varsa daha fena.
SAİT71
06.Mart.2011, 17:22
Beşiktaşın Trabzonspor karşısındaki primiyle Fenerbahçenin alakası varmı? Varsa daha fena.
Beşiktaş takımının oyunculara prim vermesi ne bizi nede Trabzonu ilgilendirir o halde ? :icon_biggrin:
Chinatown
06.Mart.2011, 17:53
Beşiktaş takımının oyunculara prim vermesi ne bizi nede Trabzonu ilgilendirir o halde ? :icon_biggrin:
valla hayrına prim ise hiç sorun yok, ama bizim maçın primi ise azcık ilgilendirir bizi, çünkü alacakları prim bize bağlı :)
anil luque
06.Mart.2011, 19:00
Beşiktaş yönetimi maçın öneminin farkında. Taraftarın bu sezon yeterince üzülmesi onların bu konuda biraz daha gayretli davranmalarına neden oluyor. Bu maçtan çıkacak olası bir kötü sonuçta taraftar iyice çökecek. Bunun engellenmesi ve takımın galibiyete ulaşması için primi yüksek tutuyorlar. bu kadar basit..
Chinatown
06.Mart.2011, 19:19
BEŞİKTAŞ'IN 11'İ..
Rüştü, Ekrem, İ. Toraman, Sivok, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Guti, Simao, Bobo
TRABZONSPOR'UN 11'İ..
Onur, Serkan, Cale, Mustafa Yumlu, Glowacki, Selçuk, Colman, Piotr Brozek, Jaja, Burak, Umut
anil luque
06.Mart.2011, 19:29
Schuster intiharın eşiğinde resmen. Bu nasıl kadro diye sorarlar adama. Almeida bu maç için biledi resmen kendini , Antep maçındaki golü ve iyi oyunuyla da moral buldu ama yine 65 e kadar bekleyecek. Simao'yu ortaya hapsetmek bir başka olay. Maestro'nun zaten top almak için geri geleceğini düşünürsek Simao ve Bobo bir hayli yalnız kalır.
anil luque
06.Mart.2011, 19:52
Hilbert kadroda Aurelio'nun yerine. Mantıklı olan da buydu zaten..
beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum stresli maç ama beşiktaş alır
anil luque
06.Mart.2011, 20:24
İsmail'e yapılan nedir ?
Deus Dominus
06.Mart.2011, 20:30
Giray'ın oyun anlayışı budur, sezon boyunca gösterdi zaten hızlı oyuncularla birebir kaldığında...top geçer adam geçmez :)
Schuster Ekrem-Hilbert'in yerlerini değiştirse daha çok verim alır. Hilbert'in bireysel yetenekleri oldukça kısıtlı.
anil luque
06.Mart.2011, 20:33
Bobo penaltı gibi bir pozisyonu kaçırdı.
anil luque
06.Mart.2011, 20:43
Serkan atıldı
Fearless Coward
06.Mart.2011, 20:44
Serkan kırmızı kart gördü dakika 43...
Chinatown
06.Mart.2011, 20:54
Hangi maçı izliyorsunuz ama Giray'ın ilk müdahalesi topa, sonra tek ayakla kontrolden çıkıyor doğal olarak. 5 kere tekrarını gösterdi el insaf. Top geçer adam geçmezmiş.. Neyse.
ilk yarının en iyi oyuncusu Serkan ikinci yarıda tam rezalet, kartlar dışında da inanılmaz basit pas hataları yaptı, ikinci yarı zor olacak, takımın moralinin kötü olduğu her şekilde belli, işimiz çok zor.
DenizlispoR
06.Mart.2011, 20:54
Serkan'ın 2.sarı kartı güzeldi , güldürdü hakem bizi (:.
Giray'ın İsmail'i biçmesi her ne kadar topa müdahele etse de bence kırmızı kartlıktı. Topa müdaheleyi ayağını o kadar kaldırarak yapamazsın. Hem de taban kaldırarak. Neyse ki Serkan ultra bir profesyonellik göstererek ikinci kırmızıyı gördü.
Takımını bu kadar ucuz bir şekilde 10 kişi bırakana mutlaka ceza verilmeli bence. 11-11 kişi mücadele olsaydı maç muhtemelen berabere ya da Trabzon üstünlüğüyle biterdi. Ama şimdi Beşiktaş için bir şans doğdu Serkan sayesinde.
titates1
06.Mart.2011, 21:04
Aydın'a katılıyorum ve hala trabzonun kazanmaya daha yakın taraf olduğunu ancak son dakikalara kadar böyle giderse beşiktaşın alacağını düşünüyorum.
Bobo çok net bir pozisyondan yararlanamadı.
Fernandes değişik bir oyuncu bir kaç çalımı pası güzeldi ama katkı sağlıyor mu sağlamıyor mu karar veremedim.Bir pozisyonda geriye koşması gerekirken olduğu yerde bekledi sadece defansif anlamda yardım etmesi gerekiyordu orda
anil luque
06.Mart.2011, 21:08
İkinci yarıda Fernandes'in yerine Nobre var. Rakibin sayı olarak az olmasını avantaja da çevirebilir. Orta sahada daha fazla boşluk kalması açısından dezavantaja da.
besiktas1903
06.Mart.2011, 21:08
Fernandes yerine Nobre oyunda
furkan58
06.Mart.2011, 21:21
beşiktaş attı ama ofsayt ..
anil luque
06.Mart.2011, 21:21
Lig Tv'nin ofsayt çizgisi çok ilginçmiş..
sarianet
06.Mart.2011, 21:22
http://img339.imageshack.us/img339/2333/77530292.jpg
anil luque
06.Mart.2011, 21:26
Golümüzde ofsayt falan yok..
anil luque
06.Mart.2011, 21:26
http://img714.imageshack.us/img714/4909/62485674.jpg
Değiştirildi bu çizgi. Sağ ayağı varken niye sol ayağından çizgi çekiliyor Glowacki'nin.
anil luque
06.Mart.2011, 21:28
Bobo attı 1-0. Hilbert sezon başından beri ilk kez düzgün orta yaptı o da gol oldu.
furkan58
06.Mart.2011, 21:28
Bobo Attı 1-0
Fearless Coward
06.Mart.2011, 21:29
Bobo attı 1-0 önde Beşiktaş...Zaten belliydi atacağı Beşiktaş'ın...
furkan58
06.Mart.2011, 21:30
Ceyhun Attı 1-1
Fearless Coward
Gol Ceyhun 1-1 yapıyor durumu...Adam 61'de girmişti duran toptan attı :D nedir bu BJK'nin duran toptan yediği goller...
Clayman
1-1 oldu, Ceyhun.
Volkan Şen
1-1 oldu yürü be trabzon saldır Trabzon....
furkan58
06.Mart.2011, 21:32
Sivok 2. sarı kırmızı
Volkan Şen
Sivok atıldı Saldır Trabzon..
Fearless Coward
Sivok kırmızı yedi.Şimdi Trabzonspor alabilir maçı...
Trabzonspor
Ceyhun attı 1-1 oldu.
anil luque
Yan top hastalığımız devam ediyor.
Trabzonspor
06.Mart.2011, 21:33
Sivok kırmızı kart gördü.
Volkan Şen
06.Mart.2011, 21:35
Bu penaltıda verilmez mi Hakem !
furkan58
06.Mart.2011, 21:36
Penaltı + Kırmızımı Gerekirdi Pozisyona ??
Fearless Coward
06.Mart.2011, 21:36
Trabzonspor'un net penaltısı verilmedi...
sarianet
06.Mart.2011, 21:37
http://img146.imageshack.us/img146/303/62398771.jpg
Clayman
06.Mart.2011, 21:38
Çok ama çok net penaltı bu pozisyon. Bu kadar kötü maç yönetilmez.
furkan58
06.Mart.2011, 21:39
http://img146.imageshack.us/img146/303/62398771.jpg
Hakemin Görmesi Bence Zordu ve Düşüş Şeklide Kendini Atar Gibiydi :)
Fearless Coward
06.Mart.2011, 21:40
Yahu Burak niye kendini yere atsın zaten topa yakındı atardı hemen golünü saçmalık resmen...%100 Penaltıyı vermedi hakem...Hakemler bu sene çok ama çok kötü...
furkan58
06.Mart.2011, 21:44
Yahu Burak niye kendini yere atsın zaten topa yakındı atardı hemen golünü saçmalık resmen...%100 Penaltıyı vermedi hakem...Hakemler bu sene çok ama çok kötü...
Beşiktaş'ında %100 Golu Verilmedi Ofsayt Dedi .. Tek Taraflı Bakmamak Lazım ;)
Trabzonspor
06.Mart.2011, 21:44
Hayır o yanlı yönetim oluyor vermesin olur mu öyle.Verse yarın çıkar biri der 'Trabzonspor'un penaltısını irdeleyelim'.
Volkan Şen
06.Mart.2011, 21:46
Hayır o yanlı yönetim oluyor vermesin olur mu öyle.Verse yarın çıkar biri der 'Trabzonspor'un penaltısını irdeleyelim'.
Aynen dediğin doğru valla...
Volkan Şen
06.Mart.2011, 21:51
Gollllllllllllllllllllllllllllll Burak Yılmaz Golllllllllllllll Gollllllllllllllll Golllllllllllll Helal olsun Trabzonnnnnnnnn
Fearless Coward
Burak attı 2-1 önde Trabzonspor...
sarianet
burak atar :D
Trabzonspor
06.Mart.2011, 21:53
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Burak be
Aşk-ı Şehir
06.Mart.2011, 21:53
Trabzon bu maçı bu şartlarda kazanırsa çok önemli bir ivme yakalayabilir...
anil luque
06.Mart.2011, 21:54
Profesyonel bir takımın yemeyeceği goller yiyoruz gerçekten..
Volkan Şen
06.Mart.2011, 21:58
Ve Bitti Helal olsun Trabzon... Biz olamazsak bile inş. siz Şampiyon olursunuz.
furkan58
06.Mart.2011, 21:59
Maç Bitti 2-1 ve Hakem Birilerine Çalıştı Evet .. 1-0'ken Hakem "Birilerine" Çalışır Şimdi Sorsak Çok Süper Maç Yönetti Hakem Derler ..
Chinatown
06.Mart.2011, 22:00
Bjk nin golü bizim penaltı ve kırmızı kartımız verilmedi, ben net hakemin isteyerek verdiği kararlar olduğunu düşünmüyorum, o yan hakem ilk yarı Burak'ın 1 metre geriden kafasına da ofsayt verdi.
Neyse, bir maç kazanılır, bir maç kaybedilir, ama karakter önemli bir şey, haftadan haftaya değişmez, lütfen karakterimizi kaybetmeyelim.
Nedvedmania
06.Mart.2011, 22:01
Tebrikler Trabzonspor.
ozaniel
06.Mart.2011, 22:02
Maçı kazanırken Trabzonlular Beşiktaş niye maça prim veriyor Fenerle anlaştı diyor, Trabzon yenince Fenerliler maç sattınız diyor. Ne olacak şimdi? Kim haklı?
Her sene aynı olaylar of of :) Şampiyonluğa 10 hafta kala böyle şampiyonluk yarışındakilerin puan kaybetme durumlarında ya hakem taraf tutar ya diğer takım maçı satar.
Burak'ın golünü merak ediyorum.Bir de sanırım şeref tribününde yumruklaşmalar olmuş.Tebrikler Trabzon.
Trabzonspor
06.Mart.2011, 22:04
Artık gs maçına kadar seri şart.
Hakemin katlettiği maçı 2-1 kazandık.Allahtan haftaya Kasımpaşa maçı var Serkanı çok aramayız.
Deus Dominus
06.Mart.2011, 22:06
Profesyonel takımlara bu kadar amatör oyuncular yakışmıyor. Önce Serkan sonra Sivok takımlarını yalnız bıraktı. Bir hareketi yapmadan, bir tepki göstermeden önce çokça düşünmeleri gerekir.
Ayrıca Beşiktaş taraftarı haklı, ayıp oluyor demekte. Hak etmiyorlar bunu.
izmer96
06.Mart.2011, 22:07
Helal olsun Trabzonspor'a su zorlu maci su sartlarda kazanmasini bildi , artik inisli cikisli grafigin bitmeis bu haftadan sonra bir ivme yakalamalari muhtemel burda aldiklari moralle
BaGa TaRKaN
06.Mart.2011, 22:13
Allah Yardımcımız Olsun Takımımıza, Trabzon Krtik Durumdan Önce Beraberliği Sonra Galibiyeti Kazandı. TEBRİKLER TRABZON
Klasik Yorumculara da Allah Akıl Fikir Versin:)
sarianet
06.Mart.2011, 22:13
Biz maçlarımıza bakalım yarınki maçımızı kazanıp önümüze bakalım trabzonun ne yaptığı bizi ilgilendirmemeli biz kazandıkça
anil luque
06.Mart.2011, 22:15
Trabzon çok şartlar altında çok önemli bir 3 puan aldı. Her şeyden önce onları tebrik etmek lazım. Bizim takım hakkında söylenecek şeyler var aslında ama yeterince sinirliyim bir başlarsam uzun sürer.
Maç hakkında yorum yapılmasını benden küçük benim akranım veya benden büyük tüm arkadaşlarımdan istirham ediyorum. Herkese iyi akşamlar.
kalemci
06.Mart.2011, 22:18
Biz maçlarımıza bakalım yarınki maçımızı kazanıp önümüze bakalım trabzonun ne yaptığı bizi ilgilendirmemeli biz kazandıkça
dediğin çok doğru herkes senin gibi yorum yapsa hiç sorun çıkmayacak işte
Clayman
06.Mart.2011, 22:23
Takımına güvenen bir Fenerbahçe'lisin, seni can-ı yürekten tebrik ediyorum. Bunun dışında yok haksızlık var, yok bilmem ne diyen Fenerbahçe'liler takımlarına güvenmiyor ki bu yorumları yapıyor :) Şu adamı örnek alın azcık.
kalemci
06.Mart.2011, 22:26
Takımına güvenen bir Fenerbahçe'lisin, seni can-ı yürekten tebrik ediyorum. Bunun dışında yok haksızlık var, yok bilmem ne diyen Fenerbahçe'liler takımlarına güvenmiyor ki bu yorumları yapıyor :) Şu adamı örnek alın azcık.
katılmaktayım sana :) maçtan çok buraya gelince okuduklarıma sinirlendim hele freelander die bi arkadas iyice zıvanadan çıkardı ama sağolsun yöneticilerde gereken her şeyi yaptı bütün tahrik mesajlarını sildiler
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 22:29
Acaba bu maçtan sonra hangi takım başkan'ı hakemlerden memnun değiliz diyecek :)
Trabzon iyi iş çıkardı ve 2-1 kazandı.Bu tür kartlar böylesine zor haftalarda görülmemeli bu kadar profosyonel oyuncular tarafından.
Neyse biz yarın kazanırsak sıkıntı yok fakat umarım stres yaşamayız.
Tebrikler her iki takımada.
Legendary
06.Mart.2011, 22:30
Her şeye rağmen maç Trabzon galibiyetiyle bitti.Yok hak etti , yok hak etmedi , yok hakem kazandırdı , hakem vermedi demeye gelmedim.Trabzon 10 kişi kalmasına rağmen futbol disiplininden kopmadı.BJK ise 10 kişi kaldıktan sonra tamamen oyundan koptu ve dolayısıyla da maçı kaybetti.Bana kalırsa hakem gerçekten iyi değildi ama BJK zararına ya da Trabzon yararına diyecek kadar da abartılı hatalar yoktu.Yani 10 tane Trabzon lehine 1 tane BJK lehine deyemiyoruz.Zaten hakemler de insan ve hatasız da kul olmaz.Aklımda Trabzon'un verilmeyen penaltısı kaldı ama o verilse ve gol olsa BJK'nin maçı berabere getirmesi için daha çok zamanı olabilirdi.
Söylenecek pek fazla söz yok.Tebrikler Trabzon , geçmiş olsun Beşiktaş.
ForsakeN
06.Mart.2011, 22:40
Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Belki iyi futbol oynayamadılar ama 3 puan almasını bildiler İnönü'den. Beşiktaş'ı son 2 derbide de stoperleri yaktı, iyi giden maçı rakibe verdiler gördükleri kırmızı kartlarla
yaman76hakanFB
06.Mart.2011, 22:50
Pazartesi akşamı Antalya karşısında çıplak gözle izlediğim Beşiktaş çok kötü bir görüntüdeydi. Ama Antalya'nın durumu daha facia... Beşiktaş, Antalya maçının Beşiktaş'ı gibi, Trabzon'da Kayseri maçının Trabzon'u gibi olursa, deplasman filan dinlemez, Trabzon darmadağın eder. Ama o güne kadar toparlanırlarsa birşey diyemem.
Takımların son hafta tempo ve performanslarını baz alarak Trabzon dedim.
Ankete Trabzon kazanır diyen ilk kişiyim. Hatta uzun bir süre benden başka 2. bir oy çıkmadı. Skor beklediğim bir sonuçtu. Üstelik bu kadar zorlanacaklarını tahmin etmiyordum.
titates1
06.Mart.2011, 22:59
Goal.com Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor mağlubiyetini değerlendirdi. diye başlık atmış
ReaList
06.Mart.2011, 23:14
Tebrikler Trabzonspor yalnız son 3-4 maçta son 10 dakika da atılan goller puanları getirdi bu da işin riskli tarafı.
Burak Yılmaz performansının zirvesinde diye düşünüyorum ilk piyasaya çıktığında Türk Quaresma diye görürdüm kendisini şimdi bildiğimiz Arif Erdem :D
Chinatown
06.Mart.2011, 23:37
Şenol Hocaya naptılar bilmiyorum çok sinirlendi Sadri Şeneri bile dinlemedi, haksızlık ettiler Şenol Hocaya..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189290_10150116443218908_196076128907_6487477_4496 626_n.jpg
titates1
06.Mart.2011, 23:39
Şenol Hocaya naptılar bilmiyorum çok sinirlendi Sadri Şeneri bile dinlemedi, haksızlık ettiler Şenol Hocaya..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189290_10150116443218908_196076128907_6487477_4496 626_n.jpg
O bölümlerde takılıp durdu görüntü hiçbirşey göremedim bende yumruklaşmalar falan var deniyor , ne oldu bilen biri varsa bende merak ediyorum
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 23:40
Şenol Güneş'in mevzusu olayı neyki ?
ReaList
06.Mart.2011, 23:43
O değilde olaylardan önce spiker "İşte Şenol Güneş, şuan BJK taraftarı arasında oyundan atıldıktan sonra alkışlarla oraya gitti güzel bir tabloydu" dedi
Trabzon golü attıktan sonra "Evet şeref tribünü karıştı yumruklar havada uçuşuyor (bu arada ekranda Şenol Güneş'e doğru ufak tefek cisimler fırlatılıyor)"
Spiker o an ... oldu kaldı ne desin adam şimdi :D
ReaList
06.Mart.2011, 23:43
Şenol Güneş'in mevzusu olayı neyki ?
Trabzon'un öne geçmesi, maçın kaybedildiği hissiyle gelişen olay dizgisi.
Chinatown
06.Mart.2011, 23:45
O değilde olaylardan önce spiker "İşte Şenol Güneş, şuan BJK taraftarı arasında oyundan atıldıktan sonra alkışlarla oraya gitti güzel bir tabloydu" dedi
Trabzon golü attıktan sonra "Evet şeref tribünü karıştı yumruklar havada uçuşuyor (bu arada ekranda Şenol Güneş'e doğru ufak tefek cisimler fırlatılıyor)"
Spiker o an ... oldu kaldı ne desin adam şimdi :D
olay hakkında tek bildiğimiz bu evet, sonra can karyağdı havaalanında yakalamış ama çok sinirliymiş konuşmamış, puan kaybettiğimiz maçlarda dahi kötü konuşmaz noldu bilemedim
kalemci
06.Mart.2011, 23:46
"ÇIKAN OLAYLAR TATLIYA BAĞLANDI"
06.Mart.2011 21:46
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta konuk takımın 2. golünün ardından şeref tribünü karıştı.
Karşılaşma sonunda HABER1903'e yaşanan gerginliği anlatan Beşiktaş Kulubü ikinci Başkanı Metin Keçeli, yaptığı açıklamada;
" Trabzonspor'un ikinci golünden sonra Şenol Güneş'in sevincinin ardından oturduğu bölümde laf atmalar olmuş. Bizde Şenol Güneş'i yukarıya aldırdık. Bende yanına giderek " Gel hocam içeri geç " dedim. Zaten o sırada karşılaşma sona erdi. Şenol Güneş, sağdan soldan gelen laflara " Biz çıktık topumuzu oynadık " diyerek cevap veriyordu. Gerçekten çok üzgündü. Daha sonra içeride oturdular. Kendilerine birşeyler ikram etmeye çalıştık. Herkes birbirinden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. Biz Trabzon'u kaç kez yendik, Trabzon bizi kaç kez yendi. Sonuçta futbol oynuyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Rehavi
07.Mart.2011, 00:12
Sivok un profesyonelliğinden bahsedilmiş ama anlamadığın ilk sarısının ne alakası vardı Sivok un?
Simao nun golü net verilmedi, ceza sahası içinde Giray ın eline çarpan top var ama kural ne diyor bilmiyorum. Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum... Son olarak Trabzonluları hadi anlarım da, Bursalı arkadaşın burayı tribün havasına sokmasını anlayamıyorum.
Bu kadar hakem konuştuktan sonra takımdan falan da bahsetmeyeceğim... İkinci yarıda 3 maç aklıma geliyor... Biri Aurelio nun atıldığı biri Almeida nın golünün verilmediği biri de bu maç... Neyse Trabzonlular alınmasın, onlara birşey dediğim yok, 10 kişi kalıp bu maçı kazanmakta başarıdır, yolları da açık olsun, maç 11-11 oynansa belki Trabzon hakkıyla yenebilirdi de ama kendi takımımın aleyhine 2. yarıda bu kadar olumsuz hakem etkisine, katlanamıyorum... Kiev maçında bile verilen penaltı hatalıydı :D
Chinatown
07.Mart.2011, 00:35
Sivok un profesyonelliğinden bahsedilmiş ama anlamadığın ilk sarısının ne alakası vardı Sivok un?
Simao nun golü net verilmedi, ceza sahası içinde Giray ın eline çarpan top var ama kural ne diyor bilmiyorum. Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum... Son olarak Trabzonluları hadi anlarım da, Bursalı arkadaşın burayı tribün havasına sokmasını anlayamıyorum.
Bu kadar hakem konuştuktan sonra takımdan falan da bahsetmeyeceğim... İkinci yarıda 3 maç aklıma geliyor... Biri Aurelio nun atıldığı biri Almeida nın golünün verilmediği biri de bu maç... Neyse Trabzonlular alınmasın, onlara birşey dediğim yok, 10 kişi kalıp bu maçı kazanmakta başarıdır, yolları da açık olsun, maç 11-11 oynansa belki Trabzon hakkıyla yenebilirdi de ama kendi takımımın aleyhine 2. yarıda bu kadar olumsuz hakem etkisine, katlanamıyorum... Kiev maçında bile verilen penaltı hatalıydı :D
ismail'in pozisyonunda ne var ben anlamadım bu kadar? tek programda konuşulmadı tartışmalı diyerek, Giray can havliyle topa müdahale ediyor sonrası pozisyonun getirdiği, 2 sene önce önce Musa Büyük bizde topa vurdu aynı şekilde, sonra kontrolsüz Ardaya çarptı, ayağı iki yerden kırıldı, 6 ay oynamadı. bunlar pozisyonunun içindekilerdir. O olay da topa müdahaledir.
Ofsayttan sayılmayan gol konusunda diyeceğim yok, zaten o hakem ilk yarıda Burağın direk üzerinden giden 1 metre geriden geldiği pozisyona da ofsayt dedi.
Misal Ceyhuna faul bile olmayan pozisyonda sarı kart geldi. Şenol Hoca tribüne gönderildi bundan sonra. falan filan.
Ben hakem konuşma taraftarı değilim sadece 'Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum.' cümlene bir cevap anlamında söyledim. Rüştünün pozisyonu penaltı ise kırmızı kart ki genel kanı böyle, Girayın pozisyonu ne olur bilemem.
neyse ne işte, hakem işin ucunu kaçırdı. ama iki taraflı olarak.
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 00:43
Klasik Olacak Ama.
Beğenmiyorsan Çık da Sen Yönet Maçı, Bakalım Sizlerden Biri Yönettiğinde Arkanızdan Neler Konuşuyorlar Neler?
Bugün Trabzon Kazandı, Yarın Biz Kazanırız Böyle Sürüp Gidecek...
Bu Kadar Ucuz Olmamalı Her Şey.
I3esiktas
07.Mart.2011, 00:55
Ben burda Trabzonspor'a yapılan hataları eleştirmem çünkü bu hatalar zincirinin başında biz varız. İsmail'in Pozisyonu kesin Kırmızı kart onu geçtim Simao'nun golü bunlar verilseydi sen Trabzonspor'un o pozisyonlarının olacagının kesin kanıtını verebilecekmisin? Hayır. Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı.
Yinede Tebrikler..
Chinatown
07.Mart.2011, 01:05
İsmailin pozisyonu kırmızı kart, sen geçtiysen hele kesin :) yani İsmailin pozisyonunu sürekli sunuyorsunuz da ortaya, eğer işinize gelirse soruyorum Almedia'nın son dakikalarda rövaşata attıktan sonra Giray'ın kafasına tekme atmasıyla arasında ne farkı var? ikiside topa müdahaleden sonra olan istemsiz hareketler.
simaonun golünden sonrasına garanti verip verememem halamın bıyıkları olsa muhabbetine döner, ama garanti vermeme gerek olmayan, 5 dakika sonra yine bir şekilde yine öne geçtikten sonra 'aynı şartlarda' 10 kişiyle beraberliği sağladığımız. Diyeceksen 2 olurdu boboyla, onun da garantisini sen veremezsin.
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 01:11
İsmailin pozisyonu kırmızı kart, sen geçtiysen hele kesin :) yani İsmailin pozisyonunu sürekli sunuyorsunuz da ortaya, eğer işinize gelirse soruyorum Almedia'nın son dakikalarda rövaşata attıktan sonra Giray'ın kafasına tekme atmasıyla arasında ne farkı var? ikiside topa müdahaleden sonra olan istemsiz hareketler.
simaonun golünden sonrasına garanti verip verememem halamın bıyıkları olsa muhabbetine döner, ama garanti vermeme gerek olmayan, 5 dakika sonra yine bir şekilde yine öne geçtikten sonra 'aynı şartlarda' 10 kişiyle beraberliği sağladığımız. Diyeceksen 2 olurdu boboyla, onun da garantisini sen veremezsin.
Biraz Fazla mı Agresifsin Yoksa Bana mı Öyle Geliyor:)
Niye Hep Bir Şekilde Hata Arıyorsun. Maç Çoktan Bitmiş Oyuncular Belki de Şuan Yataklarına Girmek Üzere:)
I3esiktas
07.Mart.2011, 01:12
Maç bitti aradan 3 saat geçti. 3 Saattir bütün Spor programlarını izledim bir tek sen Almeida ile İsmail'in pozisyonları aynı dedin. Ne diyim sen onları aynı görüyorsan birşey diyemicem.
Chinatown
07.Mart.2011, 01:16
Bjk nin golü bizim penaltı ve kırmızı kartımız verilmedi, ben net hakemin isteyerek verdiği kararlar olduğunu düşünmüyorum, o yan hakem ilk yarı Burak'ın 1 metre geriden kafasına da ofsayt verdi.
Neyse, bir maç kazanılır, bir maç kaybedilir, ama karakter önemli bir şey, haftadan haftaya değişmez, lütfen karakterimizi kaybetmeyelim.
bak bu benim maçtan sonraki ilk mesajım, oradaki ifadem de bjklilere değil, kendini kaybeden sonra mesajları siline birkaç arkadaşa. sonra da uzun süre hakemle ilgili birşey yazmadım, sadece cevap hakkı doğduğunda yazıyorum, ben de sevmem böyle çoluk çocuk gibi hakem konuşmayı, ama biri çıkıp 'Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı. ' derse o dediklerimin içindekileri doldurmam icap eder :) yani benim hata aradığım yok, aksine cevap vermeye çalışıyorum o kadar :) yoksa maçtan sonra hala sesim gelmiyor, tamamen kısıldı, ben de burada keyfimi kaçırma meraklısı değilim :)
@I3esiktas valla bir tek siz Girayın pozisyonuna faulu geçtim kırmızı kart diyorsunuz ona bakılırsa, çünkü iki pozisyonun da kartla alakası yok.
Rehavi
07.Mart.2011, 01:22
ismail'in pozisyonunda ne var ben anlamadım bu kadar? tek programda konuşulmadı tartışmalı diyerek, Giray can havliyle topa müdahale ediyor sonrası pozisyonun getirdiği, 2 sene önce önce Musa Büyük bizde topa vurdu aynı şekilde, sonra kontrolsüz Ardaya çarptı, ayağı iki yerden kırıldı, 6 ay oynamadı. bunlar pozisyonunun içindekilerdir. O olay da topa müdahaledir.
Ofsayttan sayılmayan gol konusunda diyeceğim yok, zaten o hakem ilk yarıda Burağın direk üzerinden giden 1 metre geriden geldiği pozisyona da ofsayt dedi.
Misal Ceyhuna faul bile olmayan pozisyonda sarı kart geldi. Şenol Hoca tribüne gönderildi bundan sonra. falan filan.
Ben hakem konuşma taraftarı değilim sadece 'Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum.' cümlene bir cevap anlamında söyledim. Rüştünün pozisyonu penaltı ise kırmızı kart ki genel kanı böyle, Girayın pozisyonu ne olur bilemem.
neyse ne işte, hakem işin ucunu kaçırdı. ama iki taraflı olarak.
Ceyhun un pozisyonunu hatırlamadım ama maç sonucu etkilemeyen kartlara ya da pozisyonlara kadar hakem eleştireceksek ben de Beşiktaş aleyhine bir sürü hata bulurum. Zaten ilk mesajımda da Kiev örneğini vererek bir kasıt olmadığını belirtmeye çalışmıştım. Hangi maçtı hatırlamıyorum, Aurelio direk kırmızı görmüştü, devre sonuna doğru, sonra baskın oynadığımız maçı vermiştik. O pozisyonda da Aurelio kötü niyetle topa saldırmamıştı... Ama Giray ın topa o kadar kontrolsüz girip, topa vurduktan sonra İsmail in cinsel hayatına kastetmesi, Aurelio ya o maçta kırmızı verenlerin açısından bakarsak, kesin kırmızı... Almeida örneğini vermişsin ama Almeida topa vururken farkında mı Giray ın kafayı topa soktuğunun...
Klasik Olacak Ama.
Beğenmiyorsan Çık da Sen Yönet Maçı, Bakalım Sizlerden Biri Yönettiğinde Arkanızdan Neler Konuşuyorlar Neler?
Bugün Trabzon Kazandı, Yarın Biz Kazanırız Böyle Sürüp Gidecek...
Bu Kadar Ucuz Olmamalı Her Şey.
İyi hoş da bu insanlar bu işi yapmaları için para ve eğitim alıyorlar... Ben doktor olarak hastaya zarar verdiğimde mahkemeye veriliyorum, hakem de bırakalım da eleştirilsin... Emsalleri Avrupa ya da başka kıtalarda daha üst düzey maçlar yönetebilirken, tribünden ya da ekranda içeride olan Almeida nın golünü, dibinde golden sonra hiç birşey yapmamışken Sivok a verilen birinci sarı kartta yaptığı yanlışları idrak edemeyecek kadar kötü hakemse her tür eleştiriye de maruz kalır, cezaya da... Bu tür hatayı yapan hakemler işini daha özverili yapabilmeleri için yaptırımlar kesinlikle uygulanmalı... Tamam zor iş olabilir ama daha iyileri varken bu kadarını da beklemek çok değil bana göre. Kaldı ki benim sitemim biraz da şansımıza :)
I3esiktas
07.Mart.2011, 01:26
bak bu benim maçtan sonraki ilk mesajım, oradaki ifadem de bjklilere değil, kendini kaybeden sonra mesajları siline birkaç arkadaşa. sonra da uzun süre hakemle ilgili birşey yazmadım, sadece cevap hakkı doğduğunda yazıyorum, ben de sevmem böyle çoluk çocuk gibi hakem konuşmayı, ama biri çıkıp 'Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı. ' derse o dediklerimin içindekileri doldurmam icap eder :) yani benim hata aradığım yok, aksine cevap vermeye çalışıyorum o kadar :) yoksa maçtan sonra hala sesim gelmiyor, tamamen kısıldı, ben de burada keyfimi kaçırma meraklısı değilim :)
@I3esiktas valla bir tek siz Girayın pozisyonuna faulu geçtim kırmızı kart diyorsunuz ona bakılırsa, çünkü iki pozisyonun dakartla alakası yok.
Şaka yapıyorsun heralde.
Chinatown
07.Mart.2011, 01:37
Almedio Girayı görmemiş tamam, ama görsede ilk olarak topa vuruyorsa Girayın kafasını yarsada orada kart olmaz, ilk pozisyonda Giray tek ayağı üzerinde uçuyor, topa müdahale edemese gol, yani topa vurduktan sonra düzgün düşme yapması fizik kurallarına aykırı, o anda da başka yeriyle vuramaz, zaten tabanıyla değil ayağının üzeriyle temiz vuruyor. ben tek programda bunu tartışıldığını, tartışılmasını istendiğini bile görmedm.
neyse bu hususta anlaşamayacağız. zaten Beşiktaşın da Trabonsporunda yeteri kadar derdi var bundan sonraki haftalarda, bu geceyi daha fazla karıştırmanın anlamı yok. Beşiktaşa bundan sonraki maçlarında başarılar.
iyi geceler..
BaGa TaRKaN
İyi hoş da bu insanlar bu işi yapmaları için para ve eğitim alıyorlar... Ben doktor olarak hastaya zarar verdiğimde mahkemeye veriliyorum, hakem de bırakalım da eleştirilsin... Emsalleri Avrupa ya da başka kıtalarda daha üst düzey maçlar yönetebilirken, tribünden ya da ekranda içeride olan Almeida nın golünü, dibinde golden sonra hiç birşey yapmamışken Sivok a verilen birinci sarı kartta yaptığı yanlışları idrak edemeyecek kadar kötü hakemse her tür eleştiriye de maruz kalır, cezaya da... Bu tür hatayı yapan hakemler işini daha özverili yapabilmeleri için yaptırımlar kesinlikle uygulanmalı... Tamam zor iş olabilir ama daha iyileri varken bu kadarını da beklemek çok değil bana göre. Kaldı ki benim sitemim biraz da şansımıza :)
Böyle Bir Örnek Kimden Gelecek Diye Bekliyordum Zaten. Bazı İşler Vardır Hata Affetmez Bazı İşler Vardır Geri Dönüşümlüdür Telafi Edilebilir. Bu İşin Dört Dörtlük Olduğuna Bir Örnek Ver Tamam Başımın Üstünde Yerin Var.
Dünyanın Bir Yerinde 4 4lük Hatasız Biri Göster En Ufak Hatası Bile Etkilemeyecek Ama Şu Olmasaydı Şöyle Olurdu Demeyeceksin Ama.
Eğer Bir Tane Bile Bulamazsan En Ufak Bile Olursa Bende Derim ki Çık da Sen Yönet Bunu Derim Her Zaman:)
anil luque
Giray'ın gözleri önde de Almeida'nın arkada mı ? Eğer öyle düşünüyorsan iki pozisyonu birbirine benzetmen çok doğru.
@Rehavi. O pozisyonu hatırlatman çok iyi oldu. İsterseniz forumda gidin bakın Aurelio'nun kırmızı kartına 'niyetinin topta olması önemli değil , adamın bileği kırılsa kariyeri bitse o zaman ne olacak , kırmızı kart sonuna kadar doğru' gibisinden bir sürü mesaj yazıldı buraya. İsmail'in pozisyonunda futbol kariyerini ve daha başka kariyeri bitirebilecek bir olay farkındaysanız. Giray'ın ayağının nereye geldiğini görmüşsünüzdür.
Ama bize olunca 'Adam topa niyetleniyor sonrası pozisyon icabı yahu' gibisinden laflar, biz yapınca 'istediği kadar niyeti topta olsun sonrasında faul var çok kötü aman aman tüh tüh vs'
Objektif olmayan yahut olamayan yorumlarını kendine saklarsa çok makbule geçecek ya neyse..
Her şeye rağmen tekrar tebrikler Trabzonspor.
Aldırma KARTAL aldırma...
Rehavi
07.Mart.2011, 01:52
Böyle Bir Örnek Kimden Gelecek Diye Bekliyordum Zaten. Bazı İşler Vardır Hata Affetmez Bazı İşler Vardır Geri Dönüşümlüdür Telafi Edilebilir. Bu İşin Dört Dörtlük Olduğuna Bir Örnek Ver Tamam Başımın Üstünde Yerin Var.
Dünyanın Bir Yerinde 4 4lük Hatasız Biri Göster En Ufak Hatası Bile Etkilemeyecek Ama Şu Olmasaydı Şöyle Olurdu Demeyeceksin Ama.
Eğer Bir Tane Bile Bulamazsan En Ufak Bile Olursa Bende Derim ki Çık da Sen Yönet Bunu Derim Her Zaman:)
İyi hoş da ben mükemmel bir yönetim beklemiyorum ki, bariz hataların yapılmaması gerektiğini söylüyorum. Zaten hakemin de mahkeme de yargılanması gerek demiyorum, ama en azından eleştirebilme hakkımız olmalı diyorum. Ben hakemlerimiz kadar iyi hakemlik yapamıyorum diye hakemleri eleştirme hakkım elimden alınmamalı :) Zaten bırak dışarıyı, bu ülkede de bu maç performansının çok üstünden yöneten hakemler var. Hatalı olan bir şekilde küçük ya da büyük cezalandırılırsa, caydırıcı olur, hakem maça daha konsantre çıkmaya çalışır, belki Türk hakemliği de biraz da olsa kendini geliştirmiş olur. Zaten çık sen yönet diye birşeyi bugünkü hakemin de söyleme hakkı yoktur. Onu diyen adama sen bırak yerine gelecekler senden iyi yönetir denir.
Konuyu çok dağıttım ama söylemek istediğim şu, herkes en iyi bildiğini yapsın ve eleştirilebilsin ki daha iyisini görelim ya da buna benzer maçları her hafta izlemeyelim.
Rehavi
07.Mart.2011, 01:57
Giray'ın gözleri önde de Almeida'nın arkada mı ? Eğer öyle düşünüyorsan iki pozisyonu birbirine benzetmen çok doğru.
@Rehavi. O pozisyonu hatırlatman çok iyi oldu. İsterseniz forumda gidin bakın Aurelio'nun kırmızı kartına 'niyetinin topta olması önemli değil , adamın bileği kırılsa kariyeri bitse o zaman ne olacak , kırmızı kart sonuna kadar doğru' gibisinden bir sürü mesaj yazıldı buraya. İsmail'in pozisyonunda futbol kariyerini ve daha başka kariyeri bitirebilecek bir olay farkındaysanız. Giray'ın ayağının nereye geldiğini görmüşsünüzdür.
Ama bize olunca 'Adam topa niyetleniyor sonrası pozisyon icabı yahu' gibisinden laflar, biz yapınca 'istediği kadar niyeti topta olsun sonrasında faul var çok kötü aman aman tüh tüh vs'
Objektif olmayan yahut olamayan yorumlarını kendine saklarsa çok makbule geçecek ya neyse..
Her şeye rağmen tekrar tebrikler Trabzonspor.
Aldırma KARTAL aldırma...
Sadece ikinci yarı net olarak maç sonucunu etkileyen 3 maç sayabiliyorum, o maçlar belki dönüm noktası olacaktı bizim için, belki de olamayacaktı... İlk yarıdaki Fenerbahçe ile ikinci yarıdaki Fenerbahçe nin motivasyon ve galip gelmeye alışarak ne kadar değiştiğini görüyoruz. Her hafta maçlarımızı izliyorum, yazık oluyor bu takıma, bunda sadece hakemler suçludur tabi ki demiyorum ama her etken biraz daha bizi başarısızlığa götürüyor...
Bordo61Mavi
07.Mart.2011, 01:57
Hic umidim yoktu ama 3 puan cok iyi oldu eve gidip ozeti izledikten sonra yorumumu genisletirim
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 01:59
Eleştri??? Hakem Burda Olsa Eleştirenlerin Hepsi Hakemin Ocağına İncir Ağacı Dikecek Nerdeyse:)
Eleştiri Olurda Bir Yere Kadar Ama Ahlak'ına Kadar da İniyorsa O Eleştiri Artık Bilmiyorum Gerisini.
anil luque
07.Mart.2011, 02:02
Mehmet Abi hakemler böyle iş ahlakından yoksun olduğu sürece daha çok taşlanırlar..
SAİT71
07.Mart.2011, 02:50
Trabzonspor'u tebrik ediyorum... Önemli bir maçı kazanarak önemli bir virajı atlattılar.. Bizle birlikte Trabzon'un sayılı derecede önemli maçları kaldı... Mesela biz G.Antep ve G.Saray maçlarını kayıpsız atlatırsak önümüz daha da açık. Trabzon'da bu maçı kazanarak bana göre ligin son haftasının son maçının 90. dakikası ve uzatma dakikalarının son saniyesinin son salisesine kadar şampiyonluk yarışını bırakmayacağını garanti altına aldı...
Maçın hakemleriyle ilgili konuşmayacağım... Aslında genel olarak hakemleri konuşmayı tek tek pozisyon irdelemeyi sevmiyorum... Ama mecburen konu açıldımı da yazmaktan da geri durmuyorum... Ama bu son kalan maçlarda artık hakemlerle ilgili şeyler yazmayacağım. En azından kendi adıma bu saçmalığa son veriyorum... Hakemlerin hatalarının arkasında art niyet olmadığına kesinlikle eminim... Bir hakem satar iki hakem satar bu ligdeki tüm hakemler mi afedersinizde şerefsiz olmuş...
Neyse umarım yarın bizde kazanır yola devam ederiz...
Bordo61Mavi
07.Mart.2011, 04:52
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/199291_10150156599161815_8715106814_8782407_293024 0_n.jpg
Istedigim kadar genis bi ozet bulamadim. Ama hakketen bizim hakemlerimiz standartlari cok dusuk. Bunun cozumunu bizim yazmamizla olmuyor, Federasyon icraat yapmasi lazim.
Senol Gunes cok sinirlendi, ilk defa gordum onu oyle Sadri baskan bile sakinlestiremedi. Oysa tribune giderken alkislamislar
Ha bide Burak bu hale nasil geldi videolarda bulamadim :)
jarosik_61
07.Mart.2011, 12:11
çok güzel bir maç oldu ama yine hakemi konuşuyoruz..
sezon sonuna kadar yine hakemleri konuşacaz herhalde..
çünkü hakemlerimiz çok formsuz ve çok dikkatsiz..
maçta trabzonsporumu kutlarım maçı hiç bırakmadılar..
maçın kırılma anı bjk gol atııktan sonra tsnin hemen golu bulmasıydı..
burak yılmazıda ayrı kutluyorum helal olsun..
ama işte adı çıkmış hakemler penaltı vermiyolar..
burağın bunu düşünmesi lazım...
beşiktaşda nbadeki miami heat takımına benziyor..
q7,guti ve simao endeksli bir takım oldu..geri kalanı yalan beşiktaşın...
bjknın schusteri kovmadığı zaman bjkdan bişe beklemek hayal olur..
iki takımıda kutluyorum güzel bir maçtı..
SAİT71
07.Mart.2011, 13:50
Bence Bjk Ersan Gülüm'ün yanına da sağlam bir stoper bulmalı. İ. Toraman refakatçilik yapıyor rakibe...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2011, 22:21
Tebrikler Trabzonspor... Kazansaydık iyi olacaktı,4.lükle aramız 5 puana inecekti ama olmadı,sağlık olsun. inşAllah kupayı kazanırız.
kalemci
07.Mart.2011, 22:33
Bence Bjk Ersan Gülüm'ün yanına da sağlam bir stoper bulmalı. İ. Toraman refakatçilik yapıyor rakibe...
çok doğru söyledin
KaPaLı
08.Mart.2011, 13:18
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88579
Videonun 1.10 saniyesi.
Beşiktaş taraftarından Mustafa Yumlu'ya; Şu maçı Allah rızası için alın, Fener'e bırakmayın.
besiktas1903
08.Mart.2011, 13:31
TEKMENİN FATURASI 4 HAFTA
08.Mart.2011 11:51
Urgun, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
"Trabzonspor maçında sağ üst kasık bölgesine gelen taban sonrası kaslarında kanama oluştu. Kalça kemiğinde ise ödem var."
"Bölgedeki ödemin geçmesi için 3 -4 haftaya ihtiyaç var. Maalesef bu süre içerisinde İsmail Köybaşı sahalardan uzak kalacak." diyerek sözlerini tamamladı.
-HABER1903 -
Sol bekimizde gitti.
SAİT71
08.Mart.2011, 14:33
Olan İsmail'e oldu... Hakem neden atmadı anlamadım... Çocuğu hadım edecekti...
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 14:40
Ben hakemin atmamasından ziyade sürekli böyle konularda refleks gösteren Beşiktaş yönetimi bu maçta niye ketum kaldı; onu anlamıyorum. Nizami golleri verilmedi, oyuncuları doğrandı ve rakibe kırmızı çıkmadı. Susuyorlar, mağdur rolünü de rakibe kaptırdılar. Halen susuyorlar.
Chinatown
08.Mart.2011, 14:53
Beşiktaşın yönetimini irdeleyeceğinize, irdelemenize kendi teknik adamınız ve yönetiminizden başlayın, onun bunun pozisyonlarını irdeletirken kendininkilerine ses çıkarmamasını irdeletin bir kendilerine. daha maça bile objektif bakamazken gençlerin topçularına, beşiktaşı yönetimize çamur atmayın. herkes kendi evinin önünü temizlerse sokaklar tertemiz olacaktır.
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 15:07
Bizimkileri "irdeleyen" irdeliyor zaten. Daha sezon sonuna kadar da irdelenir.
Maksat gözden ırak kalanlar da irdelensin. Mesela bugün basın açıklaması yapan centilmen Trabzonspor yönetimi aynı açıklamasında "Beşiktaş'ın uğradığı haksızlığa da" değinsin. Bize örnek olsunlar.
Bizi biliyorsunuz zaten. Biz kendimizden başkasını düşünmeyiz ne de olsa... Siz örnek olacaksınız.
Chinatown
08.Mart.2011, 15:15
irdeleyen kim? bir takımın teknik adamı irdeliyorsa rakibini, kendi başarısızlığına kılıf olarak koca bir camiayı lekeliyorsa bu yanlıştır.
işte objektif bakamıyorsanız ya, burada anlattığım bu, bjk nin mağduriyeti..
Rehavi
08.Mart.2011, 15:17
Trabzonspor yönetiminin kendi maçından sonra konuşmayıp Fenerbahçe maçından sonra konuşması çok manidar... Beşiktaş yöneticilerinden Fenerbahçe yönetiminin kendi maçıyla ilgili açıklama yapmamasına rağmen Fenerbahçelilerin Beşiktaş yönetiminden açıklama beklemeleri daha manidar :D
Bizim yöneticiler her hafta aleyhimize birşeyler yapıyor, bu hafta da konuşmayalım bakalım ne olacak dediler galiba :D Daha önce de dediğim gibi, Kiev maçında bile hatalı penaltıdan gol yedik :)
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 15:51
@Chinatown;
Ben taraftarım. Benim objektif bakmam söz konusu olamaz. Spor yazarı filan olsam, hay hay, başım gözüm üstüne... Ama sayenizde bu sezon hem taraftar olup, hem objektif yorum yapmayı da öğreneceğim. Zor olacak ama başaracağım; yeter ki desteğinizi esirgemeyin. Türk sporu objektif bir taraftar daha kazanacak sayenizde.
@Rehavi;
Dediklerinde haklısın. Bizde kimse ucu kendine dokunmayınca konuşmaz. Bizim Beşiktaş yönetimi niye susuyor dememiz, bir beklenti amacından çok bir çelişkiyi gözler önüne sermek... Çelişkinin öbür ucunda tabii Fenerbahçe yönetimi duruyor. Yok aslında birbirlerinden farkı. Bize bakma; biz taraftarız. Neresi bizi mutlu edecekse oradan konuşuruz. Ama malesef yöneticiler bizden daha subjektif...
Suicider
08.Mart.2011, 16:02
Herkes kendi çıkarı için konuşuyor içlerinde en iyisi yine şenol güneş oda zaman zaman gaza gelip konuşabiliyor.Aykut kocaman trabzonsporun penaltıları incelenmeli diyor kendi maçından sonra pozisyonlarla ilgili bişey demiyor,şuster 60 ların futbolu var diyor zaman geliyor kendisi oynuyor,hagi geldiğinden beri bana zaman lazım diyor oda takımın içine etti.Yani sonuçta kimse çıkıpta objektif konuşmuyor bu böyledir böylede devam edicek zorlamaya gerek yok napalım :)
SAİT71
08.Mart.2011, 17:52
Arkadaşın birisi herkes kendine baksın diyor... F.Bahçe ile ilgili konularda kendileri konuşuyor yorum yapıyor biz bu maç hakkındaki bir pozisyonu yada BJK ile ilgili bir konuya değinince siz kendi şeylerinizi irdeleyin diyor. Objektiflik böyle oluyor öğrenin...
sarianet
08.Mart.2011, 18:43
sabaha kadar tartışın fenerbahçe lider 2. trabzonspor ne değişecek ki
Chinatown
08.Mart.2011, 20:05
Arkadaşın birisi herkes kendine baksın diyor... F.Bahçe ile ilgili konularda kendileri konuşuyor yorum yapıyor biz bu maç hakkındaki bir pozisyonu yada BJK ile ilgili bir konuya değinince siz kendi şeylerinizi irdeleyin diyor. Objektiflik böyle oluyor öğrenin...
arkadaşın biri kim? bak altta 'alıntı' var, oradan yaz ki o arkadaş sana cevap verebilsin, haa cevap alma cesaretin var ise.
şayet o arkadaş ben isem, fb maçında hakemle ilgili tek bir mesajımı bul hakkını vereyim, ha bulamazsan objektiflikle ilgili dediklerime çok güzel bir ispat olursun
SAİT71
09.Mart.2011, 01:58
Bizim Bjk yönetimini irdelememiz konusu sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlayamadım? Sadece fikrini söylemiş orada siz ise siz kendinizi irdeleyin demişsiniz... Ben sizden çok genel olarak söyledim. Çünkü forumdaki her takım taraftarı başka takımların maç başlıklarında ve genel sohbetlerinde fikirleriniz özgürce yazabilmektedirler. Bu objektif veya subjektif olacak diyede sitede bir kural olmadığı için böyle...
Kendileri konuşuyor kelimesini sizin için değil yukarıda da belirttiğim gibi her takım taraftarı (Bu mesajda BJK taraftarı) olarak yazdım...
Ayrıca kendimi objektif olarak görmüyorum zaten... Öyle bir çabam olsa bile duygularıma yenik düşebiliyorum. Ama bir çok taraftardan da daha ortada durmasını da biliyorum. Körü körüne yorum yapmıyorum maçlarımız hakkında veya rakip hakkında...
Chinatown
09.Mart.2011, 02:36
Bizim Bjk yönetimini irdelememiz konusu sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlayamadım? Sadece fikrini söylemiş orada siz ise siz kendinizi irdeleyin demişsiniz... Ben sizden çok genel olarak söyledim. Çünkü forumdaki her takım taraftarı başka takımların maç başlıklarında ve genel sohbetlerinde fikirleriniz özgürce yazabilmektedirler. Bu objektif veya subjektif olacak diyede sitede bir kural olmadığı için böyle...
Kendileri konuşuyor kelimesini sizin için değil yukarıda da belirttiğim gibi her takım taraftarı (Bu mesajda BJK taraftarı) olarak yazdım...
Ayrıca kendimi objektif olarak görmüyorum zaten... Öyle bir çabam olsa bile duygularıma yenik düşebiliyorum. Ama bir çok taraftardan da daha ortada durmasını da biliyorum. Körü körüne yorum yapmıyorum maçlarımız hakkında veya rakip hakkında...
niye rahatsız etti çünkü bu başlıkta 152 msj var ve bunların 100 e yakını fenerbahçelilerin, belki daha fazlası. kesinlikle başka takımların konularında konuşmayan biri olarak 'bizim' oynadığımız bir maçı fenerlilerin bu kadar irdelemesine karşıyım, bu kadar.
SAİT71
09.Mart.2011, 02:42
Peki görüşünüze saygı duyarım...